csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Vind jij het leuk om iemand te ontmoeten?

Bij onze RIBW hebben wij diverse aanvragen van mensen die een maatje zoeken. Mensen die thuis of uit samen koffie willen drinken, die willen wandelen of fietsen, een (tweedehands) winkel willen bezoeken, samen een hobby uitoefenen, of anders. Mannen en vrouwen met diverse interesses en allen met dezelfde behoefte: om samen met iemand te praten en/of iets te ondernemen. Omdat hun netwerk vaak klein is, zijn onze mensen op zoek naar een maatje. Als jij open kunt staan voor iemand met een psychische kwetsbaarheid, ben jij van grote betekenis als maatje bij ons. Het contact van mens tot mens is het belangrijkst, daarom heb je geen specifieke opleiding nodig. We vragen of je 1x in de twee weken 1-2 uur met iemand af wil spreken, vaker mag ook. Handig als je met een stabiele persoonlijkheid goed kunt luisteren. Wij bieden begeleiding en intervisie, waardoor je ook kennismaakt met andere maatjes. Verder teken je een vrijwilligersovereenkomst en is reiskostenvergoeding mogelijk. We sturen je soms een leuke attentie en hebben jaarlijks een vrijwilligers-uitje. En we hebben deelnemers die blij zijn dat je langskomt 😊 Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je weten hoe jij als maatje echt het verschil kunt maken in iemands leven? Neem dan contact op! Dan kunnen we kennismaken en meer van elkaar horen.

Lees meer

structureel

Berg en Dal, Druten, Heumen, Nijmegen, West Maas en Waal, Wijchen

Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Bij onze RIBW hebben wij diverse aanvragen van mensen die een maatje zoeken. Mensen die thuis of uit samen koffie willen drinken, die willen wandelen of fietsen, een (tweedehands) winkel willen bezoeken, samen een hobby uitoefenen, of anders. Mannen en vrouwen met diverse interesses en allen met dezelfde behoefte: om samen met iemand te praten en/of iets te ondernemen. Omdat hun netwerk vaak klein is, zijn onze mensen op zoek naar een maatje.

Als jij open kunt staan voor iemand met een psychische kwetsbaarheid, ben jij van grote betekenis als maatje bij ons. Het contact van mens tot mens is het belangrijkst, daarom heb je geen specifieke opleiding nodig. We vragen of je 1x in de twee weken 1-2 uur met iemand af wil spreken, vaker mag ook. Handig als je met een stabiele persoonlijkheid goed kunt luisteren.

Wij bieden begeleiding en intervisie, waardoor je ook kennismaakt met andere maatjes. Verder teken je een vrijwilligersovereenkomst en is reiskostenvergoeding mogelijk. We sturen je soms een leuke attentie en hebben jaarlijks een vrijwilligers-uitje. En we hebben deelnemers die blij zijn dat je langskomt 😊

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je weten hoe jij als maatje echt het verschil kunt maken in iemands leven? Neem dan contact op! Dan kunnen we kennismaken en meer van elkaar horen.

Praktische informatie

Wekelijks 1 tot 2 uur

Locatie

Berg en Dal, Druten, Heumen, Nijmegen, West Maas en Waal, Wijchen

Impact

Voor wie

Mensen die begeleid worden/wonen

Impactgebied

Sociaal & welzijn
Zorg

Categorie

Maatje, buddy & gezelschap
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van RIBW Nijmegen & Rivierenland

Nijmegen

Wandelen naar iets leuks, wie gaat mee?

RIBW Nijmegen & Rivierenland

Met wie? Mevrouw (52 jaar) woont in het centrum van Nijmegen, bij een locatie van RIBW. Ze wil meer gaan wandelen en dat combineren met leuke dingen doen. Ze zou het ook leuk vinden om te gaan sporten. Samen is dat gezelliger dan alleen, dus ze zoekt een mannelijk maatje (50-60 jaar) om dingen te ondernemen. Mevrouw is goedgehumeurd, creatief en vindt het leuk om met elkaar te praten. Wat ga je doen? Op loopafstand zijn er terrassen, restaurantjes en winkels, dus dat kunnen de eerste wandelingen zijn :-) Mevrouw vindt het leuk om op een terrasje te zitten of misschien een keer uit te eten. Verder wil mevrouw zichzelf uitdagen steeds wat verder te wandelen en zou dat graag met een maatje doen. Mocht je het leuk vinden samen te gaan sporten, lijkt haar dat heel leuk. Wat levert het jou op? * Lekker buiten wandelen * Gezellige gesprekspartner * Samen iets leuks ondernemen * Vrijwilligersovereenkomst (waardoor je verzekerd bent tijdens je werk) * Reiskostenvergoeding * Waardering (bijvoorbeeld in de vorm van een attentie bij feestdagen) * Begeleiding door de vrijwilligerscoördinator en intervisie met andere maatjes Wij vragen: Een specifieke opleiding is niet nodig. We vinden het belangrijk dat jij: * Een open houding hebt en geïnteresseerd bent in mensen met een psychische kwetsbaarheid en dat je respectvol omgaat met je medemens. * Goed kunt luisteren en een stabiele persoonlijkheid hebt. * Bij voorkeur 8 tot 12 maanden, 1x per 2 weken ongeveer 2 uur beschikbaar bent, vaker mag ook. Enthousiast of vragen? Stuur een berichtje en dan kijken we samen of er een match te maken is!

Structureel
Nijmegen

Huiskamer-inloop zoekt socializer

RIBW Nijmegen & Rivierenland

Huiskamer de Nuts is er voor mensen die andere mensen willen ontmoeten. Mensen met een psychische kwetsbaarheid (uit de wijk of vanuit RIBW) kunnen hier terecht voor een kop koffie en een praatje. De inloop is er voor mensen die behoefte hebben aan sociaal contact of een steuntje in de rug. Tijdens openingstijden kunnen mensen gewoon binnenlopen, vaak zijn het bekende gezichten. Twee avonden per week wordt er door een vrijwilliger gekookt en wordt er samen gegeten. Deze inloop wordt al járen geheel zelfstandig gerund door vrijwilligers, daar zijn we trots op! Mocht het nodig zijn, kan er teruggevallen worden op iemand van RIBW. De openingstijden zijn: Maandag 15.00 - 17.30 uur Dinsdag 17.00 - 20.00 uur Woensdag 15.00 - 17.00 uur Donderdag 17.00 - 20.00 uur (samen eten) Vrijdag 17.00 - 20.00 uur (samen eten) Zaterdag 12.00 - 15.00 uur Om ervoor te zorgen dat bezoekers tijdens al deze openingstijden terecht kunnen, zijn wij hard op zoek naar vrijwilligers. Vind jij het leuk om bij te dragen aan het creëren van een uitnodigende plek en een gezellige sfeer, ben jij niet bang om een gesprek aan te gaan en zit gastvrijheid in je bloed? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken iemand die: * Een open houding heeft en geïnteresseerd is in mensen met een psychische kwetsbaarheid. * Aan kan voelen hoe het met iemand gaat, en hoe het in de groep gaat: juist even het gesprek mee op gang brengen, of de groep lekker samen laat praten. Mogelijk vind je het ook leuk om mee te kaarten of een spelletje te doen. * Bij voorkeur flexibel inzetbaar is. Maar 3 uur per week en/of op een vast dagdeel is ook al heel fijn. * Kan aansluiten bij het tweewekelijks overleg met de andere vrijwilligers. Wat levert het jou op: * Je komt in contact met mensen waar je niet zo snel mee in aanraking komt en leert verschillende leefwerelden kennen. * Gezellige gesprekspartners of speelgenoten. * Mensen die blij zijn dat jij er bent. * Vrijwilligersovereenkomst (waardoor je verzekerd bent tijdens je werk) * Reiskostenvergoeding * Waardering (bijvoorbeeld in de vorm van een attentie bij feestdagen)

Structureel
Nijmegen

Hou jij van tuinieren en met mensen omgaan?

RIBW Nijmegen & Rivierenland

Dan is onze tuinclub op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een vrijwilligster met enige (moes-)tuinervaring en affiniteit met de zorg. We werken in een prachtige, rustige omgeving in een kleinschalige moes-, kruiden en bloementuin, en beschikken ook over een kas. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken, een beetje creatief is en 1 of 2 dagen in de week tijd heeft (op de di/woe of donderdag), tijden in overleg. Je werkt dan samen met een beroepskracht, op sommige dagen aangevuld met een vakkracht en met gemiddeld 7 deelnemers. Wat brengt het jou: * Je komt in contact met mensen waar je niet snel mee in aanraking komt en leert verschillende leefwerelden kennen. * Je kunt jouw kennis en ervaring delen met anderen. * Mensen die blij zijn dat jij er bent. * Je werkt in een prachtige groene omgeving. * Vrijwilligersovereenkomst (waardoor je verzekerd bent tijdens je werk) * Reiskostenvergoeding * Waardering (bijvoorbeeld in de vorm van attenties en uitstapje) De tuin ligt achter het klooster op de Westerhelling, Sophiaweg 4 in Nijmegen. Bij interesse graag contact opnemen met Joyce Garritsen 06-14910634 [email protected] of Tom Samson 06-15065744 [email protected]

Structureel

Anderen bekeken ook

Nijmegen

Maatje voor mensen met dementie gezocht

Hulpdienst Nijmegen

Vergeet jij ook wel eens wat? Maatje voor mensen met dementie gezocht! Dementie raakt! Jij kunt het verschil maken door contact te maken, er te zijn, te luisteren en te ondersteunen. Word jij vrijwilliger bij iemand met dementie? Je bezoekt ongeveer 1x in de week of 2 weken iemand met dementie, voor een kopje koffie en een praatje, een spelletje, een wandeling, een ritje in de auto, of samen een boodschap doen. Je biedt hiermee structuur aan de week, zorgt voor een leuke afleiding en ontlast ook meestal de mantelzorger (partner of kinderen). Want door jouw komst kan een mantelzorger even wat tijd voor zichzelf nemen. Wat we vragen is goede communicatieve vaardigheden en een gezonde dosis geduld. Wat heeft Hulpdienst Nijmegen de vrijwilliger te bieden?: – een fijn en passend contact met een cliënt; – ruimte om samen te bespreken wat wel en niet bij u past; – coördinatie door professionele medewerkers, waarbij korte lijnen en persoonlijk contact voorop staan; – 2 à 3 keer per jaar een (thema)bijeenkomst én een uitstapje (op vrijblijvende basis); Wat maakt het werk de moeite waard?: Al sinds 1959 helpen wij mensen in moeilijke omstandigheden. Een paar uurtjes in de week zijn meestal al voldoende om iemand uit een isolement te halen, afleiding te geven en de mantelzorger wat lucht te geven zodat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Heb je interesse? Laat het ons weten, we komen graag met je in contact.

Structureel
Nijmegen

BENT U 55+ EN WILT U OPPASSEN OP EEN HOND?

Stichting OOPOEH

Bent u dol op honden, wandelt u graag en wordt u vrolijk van een viervoeter in uw buurt? Maar wilt u zelf niet (meer) aan een hond beginnen? Via Stichting OOPOEH kunt u (55-plusser) passen op een lieve hond. Hoeveel tijd u hieraan wilt besteden is volledig uw eigen keuze. De meeste van onze oppassers kiezen voor 1 of 2 dagen of dagdelen per week. Maar minder of vaker kan ook. TAAKOMSCHRIJVING Heeft u altijd honden gehad, maar wilt of kunt u er zelf niet meer aan beginnen? Of wandelt u graag maar vindt u dat leuker om samen met een hond te doen? Via Stichting OOPOEH kunt u zich aanmelden als oppas voor een hond in uw buurt. Oppassen is vrijblijvend: u past op wanneer het u uitkomt; in uw online profiel kunt u precies aangeven hoe vaak en wanneer u beschikbaar bent, en op wat voor hond u graag zou willen passen. De hond wordt door het baasje naar u toe gebracht en later op de dag weer opgehaald. U laat de hond vanuit uw eigen huis uit. WAT VOOR KENNIS OF VAARDIGHEDEN ZIJN NODIG? Ervaring met honden is een pre maar geen vereiste. WAT KRIJGT U ERVOOR TERUG? Een kwispelend staartje, onvoorwaardelijke liefde van een hond, een leuk contact met het baasje van de hond en talloze gezellige praatjes op straat. Ook kunt u gratis deelnemen aan de maandelijkse uitjes die Stichting OOPOEH organiseert voor alle OOPOEH’s waardoor u andere hondenliefhebbers (van 55 jaar of ouder) ontmoet. WAT IS DE MEERWAARDE VAN DIT VRIJWILLIGERSWERK? Een oppashond is gezellig en gezond. U bent meer in beweging. U ontmoet meer mensen in de buurt. Een oppashond biedt gezelligheid in huis: U voelt zich minder alleen. U helpt een buurtbewoner met de zorg voor zijn/haar hond zodat hij/zij even de handen vrij heeft. En u geeft de hond alle aandacht die hij/zij verdient. Stichting OOPOEH organiseert bovendien maandelijks leuke uitjes voor de OOPOEH’s waar u kosteloos aan deel kunt nemen. WERKTIJDEN N.v.t. U past op wanneer het u uitkomt. HOE KOMT U IN AANMERKING? Neem contact op met de contactpersoon.

Eenmalig
Beuningen, Losser, Wijchen, Nijmegen, Land van Cuijk, Overbetuwe, Wageningen, Renkum, Ede, Zevenaar, Duiven, Arnhem, Lingewaard

Vrijwilliger droomdagen Nijmegen / Arnhem eo

Dream4Kids

Als droomgids organiseer je, altijd samen met een andere droomgids, een unieke Droomdag. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de Droomdag, uiteraard met ondersteuning van een droomcoödinator van Dream4Kids. Wat ga je doen? Je gaat met het kind in gesprek om te achterhalen wat zijn/haar mooiste droom is. Met deze input maak je het draaiboek voor de Droomdag. Binnen 6 tot 8 weken realiseer je deze speciale dag en hiervoor verzamel je ook financiële middelen en sponsoring. Dream4Kids helpt je hierbij met o.a. een digitale collectebus en je krijgt een startbedrag. Na afloop maak je met behulp van een tekstschrijver het droomverslag met foto’s en stel je een fotoboekje samen als herinnering aan deze unieke dag. Wie ben jij? Als droomgids ben je minimaal 21 jaar en beschik je over een flinke portie creativiteit en organisatietalent. Je bent je ervan bewust dat je met een kwetsbare groep kinderen te maken hebt. Wil je helpen om dromen uit te laten komen?

Structureel
Nijmegen

Welzijnsbezoekers gevraagd

Sterker Ouderenwerk

Op zoek naar een zinvolle vrijetijdsbesteding? Ben je betrokken en sociaal? Als vrijwillige welzijnsbezoeker maak je het verschil! Als vrijwilliger help jij kwetsbare ouderen in Nijmegen de weg naar allerlei voorzieningen te vinden zodat zij langer thuis kunnen blijven wonen. Tijdens een huisbezoek praat je met de oudere over belangrijke thema’s zoals veilig wonen, financiën, gezondheid en sociaal netwerk. Samen brengen jullie in kaart wat er goed loopt en waar behoefte is aan hulp of advies. Jij informeert en wijst de weg. Sterker Ouderenwerk Nijmegen biedt jou de kennis, informatie en ondersteuning die nodig is om aan de slag te gaan. Het is flexibel, je kunt zelf bepalen op welk moment je dit gaat doen. Meestal krijg je een aantal adressen en die plan je dan zelf in. Leuk en afwisselend werk!

Structureel
(kleine) groepen
Nijmegen

Hulpdienst Nijmegen zoekt boodschappenhulp!

Hulpdienst Nijmegen

Appels en peren, krentenbollen en pindakaas… wie biedt? Boodschappenmaatjes gezocht! Wij zijn hard op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om iemand te helpen met het doen van de boodschappen. Vaak lukt het op de fiets met bijvoorbeeld een paar goede fietstassen. Een auto kan wel handig zijn, zeker als de persoon graag zelf mee wil. Wij brengen jou in contact met mensen die vanwege ouderdom, handicap of een chronische ziekte niet meer zelf hun boodschappen kunnen doen en ook niet kunnen terugvallen op mensen uit hun omgeving. Deze mensen wonen in de Gemeente Nijmegen. We hebben bijvoorbeeld vragen in de wijken Nijmegen Oost, Dukenburg, Lindenholt, Hatert en Grootstal. Het gaat om hooguit 2 uurtjes per week, met een praatje en kopje koffie als bedankje en gezellige afsluiter. Dag en afstand is altijd in overleg en de onkosten (voor gebruik van jouw auto bijvoorbeeld) worden vergoed. Wat heeft Hulpdienst Nijmegen de vrijwilliger te bieden?: Vrijwilligerswerk bij Hulpdienst Nijmegen betekent dat je heel direct iets kunt betekenen voor iemand anders die dat nodig heeft. En dat in hooguit een paar uurtjes in de week. Voor jouw inzet krijg je waardering en het geeft voldoening. Je komt met mensen in contact waarmee je anders misschien wel nooit in contact zou zijn gekomen. Je wordt ondersteund door een professioneel en toegankelijk team waarmee je altijd de mogelijkheid hebt tot overleg en afstemming. Daarnaast organiseert Hulpdienst Nijmegen ieder jaar een aantal vrijwilligersbijeenkomsten en een jaarlijks uitje. Heb je interesse? Laat het ons weten, we komen graag met je in contact

Structureel
Nijmegen

Bezoekmaatje

stichting De Waalboog

Ouderenzorg organisatie De Waalboog is op zoek naar enthousiaste mensen die graag iets willen betekenen voor de oudere medemens. Heb je een uurtje of misschien wel 2 over in de week en vindt je het leuk om een spelletje te doen, kopje koffie te drinken of een wandeling te maken. Meld je dan snel aan bij onze vrijwilligers coördinator. Samen kijken we dan of er een plek binnen de organisatie is die voor jou passend is. Wat hebben we jou te bieden? Je staat evenredig aan de medewerker. Je verbreedt je kennis door de omgang met bepaalde doelgroepen. Wij bieden je reiskostenvergoeding. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de organisatie. En we nemen je oa mee in de presentjes voor de dag van de zorg en het kerstpakket.

Structureel
Nijmegen

Boodschappenhulp

Sterker Ouderenwerk

Voor ouderen in Nijmegen zijn we op zoek naar boodschappenmaatjes. Er zijn in Nijmegen veel ouderen die om verschillende redenen dit zelf niet lukt. Maar met een beetje hulp van jou wel ! Wil jij echt iemand helpen meld je dan aan om boodschappen maatje te worden! Je gaat eens in de week boodschappen doen en je kunt zelf het moment in plannen in overleg met de oudere die je gaat helpen. Je maakt een praatje en desgewenst blijft je nog even gezellig koffie of thee drinken. Wat wij bieden: Begeleiding scholing reiskostenvergoeding leuke attentie bij feestdagen gezellige ontmoetingen

Structureel
Nijmegen

Vrijwilliger Football Memories

Stichting Huis van de Nijmeegse Geschiedenis

Binnen het project Football Memories Nijmegen organiseren N.E.C. Maatschappelijk en het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis in het seizoen 2023-2024 maandelijks bijeenkomsten organiseren op het Gofferstadion. Hiervoor worden tien tot twintig ouderen met dementie of eenzaamheidsklachten uitgenodigd. Naast deze maandelijkse bijeenkomst zal tweemaandelijks een bijeenkomst georganiseerd worden bij een verzorgingstehuis. Het project zal in de loop van september van start gaan. De verhalen die bij deze bijeenkomsten over tafel gaan, vormen samen deel van hét voetbalerfgoed van Nijmegen. Om al deze herinneringen niet verloren te laten gaan, zal een Nijmeegse culturele maker bij verschillende bijeenkomsten aansluiten, om zich te laten inspireren door de verhalen die verteld worden. Op basis daarvan maakt hij/zij een cultureel product, dat aan het einde van het seizoen feestelijk gepresenteerd wordt. Wat ga je doen? Elke bijeenkomst zijn er ongeveer vijf vrijwilligers aanwezig, evenals enkele (oud)spelers van verschillende niveaus. Op de bijeenkomsten liggen archiefbeelden, (gereproduceerde) oude programmaboekjes, etc. op tafel, op basis waarvan de vrijwilligers gesprekken kunnen starten met de deelnemers. Ook kan ter inleiding gebruikgemaakt worden van oude radio- of filmfragmenten en documentaires. Wat kun je van ons verwachten? Alle vrijwilligers zullen voorafgaand aan de bijeenkomsten worden getraind door Football Memories Nederland en Alzheimer Nederland. De training van Football Memories Nederland bereidt vrijwilligers voor op de begeleiding van de groepsbijeenkomsten, inclusief tips & tricks en enkele casussen uit de praktijk. De training ‘GOED omgaan met dementie’ van Alzheimer Nederland leert vrijwilligers stapsgewijs vaardigheden die belangrijk zijn wanneer ze in contact komen met mensen met dementie. Ze leren dementie herkennen, contact maken en iemand op de juiste manier helpen, bijvoorbeeld op straat, in het café of in de bibliotheek. Wie zoeken wij? Je hebt een hart voor sport en in het bijzonder voetbal, maar hebt bovenal oog voor de gevoelens van mensen met dementie en hun naasten. Je biedt een luisterend oor en bent in staat om bezoekers op hun gemak te stellen en zich welkom te voelen. We verwachten dat je gemiddeld minimaal een keer per twee maanden aanwezig kan zijn. Enthousiast geworden? Stuur jouw motivatie in een bericht. Wij nodigen je graag uit voor een kennismaking! Voor inhoudelijke vragen kun je ook telefonisch contact opnemen met de vrijwilligerscoördinator van het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis: Huub.

Structureel
Nijmegen

Gastheer/ Gastvrouw bij Hersenz Nijmegen

Pluryn

Ben jij sociaal, vriendelijk en gastvrij? Dan zoeken wij jou! Wij zoeken een gastheer/ gastvrouw die ons iedere maandag kan komen ondersteunen. Binnen ons NAH-centrum (Niet Aangeboren Hersenletsel) hebben wij een behandelprogramma Hersenz. Een beroerte, ongeluk, hartstilstand of hersenaandoening kan leiden tot blijvend hersenletsel. Na een periode van revalidatie pakken de meeste mensen hun leven weer op. Maar soms merk je de gevolgen van het hersenletsel dan pas in volle omvang. Er valt dan nog veel te verwerken en te leren. Hersenz is een behandelprogramma voor (jong)volwassenen met een hersenletsel in deze (chronische) fase. Wij zijn gevestigd vlakbij Goffert-station, aan het Goffertpark. https://hersenz.nl Wat mag je doen? Eventuele externe bezoekers opvangen die in het gebouw moet zijn (het is een pand van de gemeente) Telefoon aannemen (als een cliënt zich afmeld voor activiteiten), Planten water geven, Wasje draaien, Er is ruimte om momenten dat het even wat rustiger is op de dag, deze zelf te vullen, zoals boek lezen, filmpje kijken, etc. Iedere maandag, wenselijk van 08:30 uur t/m 16.00 uur. Specifieke tijden zijn ook te bespreken. Deze is er voor koffie/ thee momenten. In basis is er niet heel veel cliëntcontact, maar er zijn natuurlijk wel cliënten aanwezig in het gebouw. Team bestaat uit max 4 begeleiders en eventueel stagiaires. Wat breng je mee? Jij bent sociaal, vriendelijk en gastvrij, Jij bent iedere maandag beschikbaar, Jij kunt zelfstandig taken oppakken nadat je bent ingewerkt, uiteraard beheers je de Nederlandse taal en kan je altijd terugvallen op een aanwezige begeleider. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens in een bericht. Graag het vacaturenummer 2286 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Nijmegen

Gezelschap voor in de huiskamer

stichting De Waalboog

Ouderenzorg organisatie De Waalboog is op zoek, voor verschillende locaties binnen Nijmegen, naar enthousiaste personen die het leuk vinden om overdag of 's avond in de huiskamer gezelschap komen bieden. Denk aan een spelletje spelen, kopje koffie schenken of een praatje maken. Heb jij nog een uurtje over en wil je wat betekenen voor je medemens, neem dan contact op met onze vrijwilligers coördinator. Samen kunnen we dan kijken of er iets passends voor je bij zit. Wat hebben we jou te bieden? Je staat evenredig aan de medewerker. Je verbreedt je kennis door de omgang met bepaalde doelgroepen. Wij bieden je reiskostenvergoeding. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de organisatie. En we nemen je oa mee in de presentjes voor de dag van de zorg en het kerstpakket.

Structureel