csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Kibo Breezand zoekt dringend teamleden (18+)

Gezocht met Spoed. 5- tal Vrijwillige volwassen (18+) Verzorgers (teamleden) voor weekend 2x en verzorgers 2x voor doordeweekse dag. Ook zoeken we een goede klusser, die oproepbaar is voor reparaties. Het gaat om de verzorging van onze dieren en terrein van kinderboerderij de Regenmortel in Breezand. ( achter St Jan Kerk) Helaas is er geen ov verbinding. Eigen vervoer is dus zeer noodzakelijk. We hebben dringend extra mensen nodig. Dit geldt ook voor de vakanties. 2x per dag is er een voerdienst, de ochtend dienst start om 8.30/9.00 uur, de werktijd van voeren vegen en schoonmaken is dan circa 2 uur. 'Smiddags start de dienst na 15.00 uur en voordat het donker is, de werktijd is dan circa 3 kwartier. Je mag ook gerust een hele dag blijven en extra klussen dan aanpakken. Het werkrooster wordt per 3 maanden gemaakt en zodoende weet je op tijd wanneer je dienst ( bijv. in het weekend) hebt. We zijn op zoek naar meerdere vrijwilligers o.a. voor: * 1x per maand een weekenddag of wellicht het gehele weekend. * Iemand die wekelijks 1 dag ( dus ochtend en middag dienst) op zich neemt. Eventueel een hele dag blijft en dan extra klussen aanpakt en tevens daarmee de kinderboerder open kan houden voor bezoekers. * Iemand die gaten kan opvullen vakantiedagen (zomer) en in kan springen bij nood (super flexibel). * een oproepbare klusser (lampen vervangen, gaas vervangen voliere etc). Bij vergaderingen en activiteiten die we organiseren, is wel de wens dat je daar zo vaak mogelijk ook bij aanwezig bent. Het nu bestaande team, welke geheel uit vrijwilligers bestaat, zal je goed en zolang als wenselijk is, inwerken, voordat je zelfstandig aan de gang gaat. Tevens zijn we opvangpunt voor kleine kapotte apparaten = Wecycle en voor oud Frituurvet. Voor beide krijgt de kinderboerderij een vergoeding, dus je helpt met inleveren van deze producten a) het milieu en b) de kinderboerderij en c) je bent er zelf vanaf. Inleveren kan in de houten opvangbak bij het ingangshek. Gelieve alleen te reageren op deze dringende hulpvraag en niet via dit kanaal wedervragen te sturen.

Lees meer

structureel

Hollands Kroon

Klussen buiten & tuin
Dierenverzorging

Beschrijving

Gezocht met Spoed.
5- tal Vrijwillige volwassen (18+) Verzorgers (teamleden) voor weekend 2x en verzorgers 2x voor doordeweekse dag. Ook zoeken we een goede klusser, die oproepbaar is voor reparaties.
Het gaat om de verzorging van onze dieren en terrein van kinderboerderij de Regenmortel in Breezand. ( achter St Jan Kerk)
Helaas is er geen ov verbinding. Eigen vervoer is dus zeer noodzakelijk.

We hebben dringend extra mensen nodig. Dit geldt ook voor de vakanties.
2x per dag is er een voerdienst, de ochtend dienst start om 8.30/9.00 uur, de werktijd van voeren vegen en schoonmaken is dan circa 2 uur.
'Smiddags start de dienst na 15.00 uur en voordat het donker is, de werktijd is dan circa 3 kwartier. Je mag ook gerust een hele dag blijven en extra klussen dan aanpakken.
Het werkrooster wordt per 3 maanden gemaakt en zodoende weet je op tijd wanneer je dienst ( bijv. in het weekend) hebt.
We zijn op zoek naar meerdere vrijwilligers o.a. voor:
* 1x per maand een weekenddag of wellicht het gehele weekend.
* Iemand die wekelijks 1 dag ( dus ochtend en middag dienst) op zich neemt.
Eventueel een hele dag blijft en dan extra klussen aanpakt en tevens daarmee de kinderboerder open kan houden voor bezoekers.
* Iemand die gaten kan opvullen vakantiedagen (zomer) en in kan springen bij nood (super flexibel).
* een oproepbare klusser (lampen vervangen, gaas vervangen voliere etc).
Bij vergaderingen en activiteiten die we organiseren, is wel de wens dat je daar zo vaak mogelijk ook bij aanwezig bent.
Het nu bestaande team, welke geheel uit vrijwilligers bestaat, zal je goed en zolang als wenselijk is, inwerken, voordat je zelfstandig aan de gang gaat.

Tevens zijn we opvangpunt voor kleine kapotte apparaten = Wecycle en voor oud Frituurvet.
Voor beide krijgt de kinderboerderij een vergoeding, dus je helpt met inleveren van deze producten a) het milieu en b) de kinderboerderij en c) je bent er zelf vanaf.
Inleveren kan in de houten opvangbak bij het ingangshek.

Gelieve alleen te reageren op deze dringende hulpvraag en niet via dit kanaal wedervragen te sturen.

Praktische informatie

Wekelijks 2 tot 5 uur

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

zaterdag

zondag

Locatie

Hollands Kroon

Impact

Impactgebied

Tuin, dieren & natuur

Categorie

Klussen buiten & tuin
Dierenverzorging
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Den Helder

Maatje(s) gezocht

's Heeren Loo

Veel cliënten ( met een verstandelijke beperking) jong en oud zoeken een maatje. Iemand die er speciaal voor hem of haar is en de tijd neemt om samen iets leuks te doen. Als maatje ondernemen jullie samen activiteiten. De invulling is afhankelijk van de interesse en mogelijkheden van de cliënt, maar ook wat jij als vrijwilliger kunt en wilt bieden. Wat jullie gaan doen kan per keer verschillen. Binnenshuis, zoals samen koffiedrinken, een spelletje doen of eten maken. Andere keren gaan jullie er samen op uit. Samen naar de bioscoop, nieuwe sneakers scoren in de stad, chillen in het park of naar de markt om een visje te eten. Of zomaar een eindje rijden met de auto… Het belangrijkste is dat jullie een klik hebben en je bereid bent om energie te steken in het opbouwen van een vertrouwensband.  Samen is veel gezelliger!  Affiniteit met de doelgroep.

Structureel
Hollands Kroon, Medemblik

Stokers voor Stoommachinemuseum.

Nederlands Stoommachine Museum Medemblik

Het Nederlands Stoommachinemuseum Medemblik zoekt stokers voor stoomketel 4. U wordt intern opgeleid om veilig te stoken met de ketel, u kunt daarna ook bezoekers uitleg geven over de werking van de ketel. Enthousiasme om in een vrijwilligersorganisatie te werken. Fysiek wel een goede conditie hebben. Wij bieden u leuk werk met vele contacten met mensen uit alle windstreken met allemaal verschillende achtergronden.

Structureel
Den Helder, Hollands Kroon

EHBO vrijwilligers gezocht

EHBO Den Helder

Wij zijn een gezellige en professionele EHBO vereniging voor het behalen van je EHBO-diploma. Maar de cursus is niet het enige! Wij bemannen op verschillende evenementen in en rond Den Helder met veel enthousiasme de EHBO-posten. Voor het ondersteunen van evenementen zoeken wij nog vrijwilligers! Heb je geen EHBO diploma dan kan je die bij onze vereniging halen. De kosten hiervoor worden door aanvullende ziektekosten verzekeringen vergoed.

Structureel
Den Helder

Haal jij ons op met de bolderkar?

's Heeren Loo

Help je mee op zondag? Cliënten halen en brengen van en naar de zondagse kerkdiensten. Een aantal cliënten van Noorderhaven willen graag naar de kerkviering, maar kunnen niet zelfstandig ernaartoe gaan. Medewerkers van de woning kunnen niet altijd te hulp schieten. Wij gunnen de cliënten de viering 'live' bij te wonen en zijn daarom op zoek naar mensen die willen helpen bij het halen en brengen. Het leven is om te vieren! Dat doet de Geestelijk Verzorging, samen met de cliënten, elke zondagmiddag in Cederhout 1 vanaf 14:30 uur. Tijdens deze viering steken bewoners een kaarsje aan en ze zingen en bidden. Voor cliënten die niet zelfstandig naar de viering kunnen komen, gaan we met een bolderwagen het terrein over om hen op te halen en weer thuis te brengen. Wij vragen: - Klein half uurtje oefenen met de bolderkar (onder begeleiding van de geestelijke verzorging). - 1 tot 4 x per maand op een zondag (net wat voor u mogelijk is), samen met een andere vrijwilliger, cliënten begeleiden in de bolderkar. - Tijdens de zondagmiddag bent u beschikbaar van 13:00 uur tot ongeveer 16:15 uur. Als vrijwilliger bij ’s Heeren Loo krijg je begeleiding op maat zodat je op een fijne manier contact kan maken Geef je op bij de vrijwilligers coördinatoren 's Heeren Loo Noord Holland, Jerina (06-30284225) en Karla (06-52538209)

Structureel
Den Helder

Wil jij ertoe doen?! lees dan verder!

Wonen Plus Welzijn

Super leuke, uitdagende functie als Manager van ons restaurant Samenzijn! Kan je goed met mensen omgaan? Hou je van organiseren? Maak je graag mensen blij? Resto Samenzijn (RSZ) is een burgerinitiatief in het Ontmoetingscentrum De Verbinding in Julianadorp. -2x per week, op de dinsdag en woensdagavond wordt door RSZ een 3 gangen maaltijd bereid en geserveerd. Er komen tussen de 36 en 80 gasten. Dit wordt verzorgd door 7 tot 10 gastvrouwen/heren op vrijwillige basis. Beknopte omschrijving van deze functie: *planning inzet vrijwilligers *gasten registratie *tafelschikking *financiële taken Indien u interesse heeft wat deze functie precies inhoudt, neem dan vooral contact op met Willem.

Structureel
Den Helder

Viering live-streamen?

's Heeren Loo

Ondersteuning gezocht bij live-streaming van een kerkviering voor mensen met een verstandelijke beperking! Het leven is om te vieren! Dat doet de Geestelijk Verzorging, samen met de cliënten, elke zondagmiddag in Cederhout 1 vanaf 14:30 uur. Tijdens deze viering steken bewoners een kaarsje aan en ze zingen en bidden. Voor cliënten die niet zelfstandig naar de viering kunnen komen streamen we live kerkdiensten. Vindt u het leuk en heeft u de kunde om met digitale apparatuur te werken? Het gaat om: - Aansluiten en opstarten van professionele livestream apparatuur - Bedienen van de apparatuur gedurende de kerkdienst - Afbreken en opbergen van de livestream apparatuur na de kerkdienst. Bent u 1 x per maand (of eventueel vaker) beschikbaar op zondagmiddag van 13.30 tot 16.15 uur? Enige affiniteit met/positieve houding ten opzichte van een kerkdienst is belangrijk. Heeft u interesse of wilt u meer weten? Stuurt u gerust een bericht. U bent ook van harte welkom. Met vriendelijke groet, Karla en Jerina Coördinatoren vrijwillige inzet Noord-Holland 's Heeren Loo

Structureel
Edam-Volendam, Zaanstad, Purmerend, Den Helder, Schagen, Hollands Kroon, Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Alkmaar, Bergen (NH.), Castricum, Dijk en Waard

Planner Evenementen Noord-Holland Noord

Rode Kruis

Bij vele evenementen biedt het Rode Kruis eerste hulp met eigen opgeleide EHBO-ers. Met vele vrijwilligers bemannen we de EHBO-posten. Er komt heel wat bij kijken voordat echt de eerste hulp kan worden verleend. Als vrijwillige evenement planner ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief indelen van evenementen op de jaarkalender van het district NHN. Over wat je gaat doen: · Het beheer van de evenementenjaarkalender. · Je coördineert aanvragen voor evenementen en beoordeelt de haalbaarheid op basis van beschikbare locaties en capaciteit. · Je ondersteunt locatie coördinatoren door de beschikbaarheid en capaciteit voor evenementen per locatie bij te houden en voortdurend te monitoren. · Locaties worden door jou geïnformeerd over nieuwe evenementaanvragen en je verzoekt om beschikbaarheid. · De overdracht van informatie tussen aanvragers en locatiecoördinatoren wordt vlot en tijdig door jou verzorgd. · Zo nodig coördineer je overleg en je rapporteert de planning en statusupdates aan de Districtscoördinator Evenementen Hulpverlening (DCE) en de Coördinator Hulpverlening (CHV). · Je analyseert de jaarplanning om de balans en belasting van locaties en coördinatoren te waarborgen. Je identificeert eventuele knelpunten of overbelasting en voorstellen doen voor oplossingen. Over jou: · Je spreekt en schrijft goed Nederlands (minimaal niveau B2) en hebt het vermogen om zelfstandig te werken en prioriteiten te stellen. · Daarnaast ben je in het bezit van uitstekende organisatorische- en planningsvaardigheden en kun je effectief communiceren in de interactie met verschillende belanghebbenden. · Problemen oplossen en flexibiliteit om snel te schakelen bij wijzigingen in planning passen helemaal bij jou. · Bekendheid met evenementenplanning of vergelijkbare ervaring is een pluspunt. · Je bent minimaal 3 uur per week beschikbaar en bent in het bezit van een laptop/computer. Over wat dit vrijwilligerswerk jou brengt: · Een kans om jouw ervaringen en je netwerk uit te breiden en je (beroepsmatige) kwaliteiten in te zetten. · Veel voldoening, omdat jij echt een bijdrage levert aan de activiteiten van het Rode Kruis. · Jouw vrijwilligerswerk is maatschappelijk van belang en zinvol. · Je krijgt de kans je talenten te ontwikkelen; het Rode Kruis biedt een uitgebreid pakket aan trainingen en e-learnings in de Rode Kruis Academie. · Je ontvangt een vrijwilligersovereenkomst en reiskosten en onkosten worden vergoed. · Ook ben je verzekerd tijdens de werkzaamheden. Geïnteresseerd? Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan je reactie naar ons toe via onderstaande knop. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar [email protected] Over ons Het helpen van mensen in nood om de hoek – en ver weg, vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. Dát is waar het Rode Kruis voor staat. Dit doen wij door het vergroten van de weerbaarheid van mensen, zodat zij zichzelf en anderen helpen in noodsituaties. In Nederland helpt het Rode Kruis samen met meer dan veertienduizend vrijwilligers door onder andere Noodhulp, Evenementenhulp, Eerste Hulp (onderwijs) en Burgerhulp te bieden. In het district Noord-Holland Noord zetten vrijwilligers zich in om mensen te helpen. Het geeft hen voldoening om van betekenis te zijn voor een ander. Én te groeien als mens. Collegialiteit is waardevol; de vrijwilligers helpen elkaar wanneer dat nodig is en ze houden rekening met elkaar. Samen staan ze klaar voor iedereen. Het Rode Kruis laat zich bij de keuze voor de juiste kandidaat niet leiden door culturele achtergrond, fysieke beperkingen Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Structureel