csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Jeugdtrainer voor de onderbouw (t/m 12 jaar)

Voetbal jeugdtrainer voor de onderbouw (t/m 12 jaar) Voor het seizoen 2024-2025 Onder begeleiding van ervaren trainers draai je mee in een circuitmodel voor spelers t/m 9 jaar. Jij krijgt van Sportlust ’46 tips & tricks zodat je weet waarop je moet letten en hoe je de spelers bij jouw onderdeel kunt begeleiden. Kies één of meerdere uren uit de volgende mogelijkheden: ma 17.00-19.00 uur di 17.00-19.00 uur wo 16.00-19.00 uur do 17.00-19.00 uur - Voor meer ervaren stagiairs heeft Sportlust ‘46 ook op andere tijden plek als jeugdtrainer in de middenbouw (jeugd van 10, 11 en 12 jaar). Meer weten? Stuur een berichtje via deze website of rechtstreeks naar Carola op [telefoonnummer verborgen]!

Lees meer

structureel

Woerden

Activiteitenbegeleiding
Projectcoördinatie
Begeleiding & coaching

Beschrijving

Voetbal jeugdtrainer voor de onderbouw (t/m 12 jaar)
Voor het seizoen 2024-2025

Onder begeleiding van ervaren trainers draai je mee in een circuitmodel voor spelers t/m 9 jaar. Jij krijgt van Sportlust ’46 tips & tricks zodat je weet waarop je moet letten en hoe je de spelers bij jouw onderdeel kunt begeleiden.

Kies één of meerdere uren uit de volgende mogelijkheden:
ma 17.00-19.00 uur
di 17.00-19.00 uur
wo 16.00-19.00 uur
do 17.00-19.00 uur

- Voor meer ervaren stagiairs heeft Sportlust ‘46 ook op andere tijden plek als jeugdtrainer in de middenbouw (jeugd van 10, 11 en 12 jaar).

Meer weten? Stuur een berichtje via deze website of rechtstreeks naar Carola op [telefoonnummer verborgen]!

Praktische informatie

Wekelijks 1 tot 4 uur

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

zaterdag

Locatie

Woerden

Bijzonderheden

Geschikt voor jongeren

Impact

Voor wie

Kinderen & jongeren

Impactgebied

Evenementen & festivals
Sport & beweging
Sociaal & welzijn

Categorie

Activiteitenbegeleiding
Projectcoördinatie
Begeleiding & coaching
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Voetbalvereniging Sportlust '46

Woerden

Scheidsrechter (op 1/2 veld)

Voetbalvereniging Sportlust '46

Scheidsrechter (op 1/2 veld) Ook komend seizoen heeft Sportlust ’46 elke zaterdag scheidrechters / spelleiders nodig voor jeugdteams van 10 t/m 12 jaar. Zij spelen op een half veld. Jij hebt de fluit en als scheidsrechter / spelleider zorg je ervoor dat de spelers een leuke voetbalervaring hebben. - wisselende tijden: je geeft elke zaterdag zelf aan of je kunt, zodat Sportlust'46 je kan indelen. - korte opleiding (alleen als je wil) - elke scheidsrechter krijgt per gefloten wedstrijd 2 consumptiebonnen (eten en drinken) Meer weten? Bericht Carola via deze website!

Structureel
Jongeren
Woerden

Bar- en keukenpersoneel

Voetbalvereniging Sportlust '46

Vind je het leuk om op een zaterdag achter de bar of in de kantine te staan? Tijdens het voetbalseizoen zijn er wisselende diensten: je geeft elke zaterdag zelf aan of en wanneer je kunt, zodat Sportlust'46 je kan indelen. Je staat nooit alleen, altijd in ploegendienst en je krijgt als je dat wil een korte opleiding. Per dienst ontvang je zelf ook 2 consumptiebonnen. Meer weten? Stuur een berichtje via deze website of rechtstreeks naar Carola op 06-526 37 287!

Structureel
Jongeren
Woerden

Jeugdtrainer voor de onderbouw (t/m 9 jaar)

Voetbalvereniging Sportlust '46

Jeugdtrainer voor de onderbouw (t/m 9 jaar) voor seizoen 2023-2024 Onder begeleiding van ervaren trainers draai je mee in een circuitmodel. Jij krijgt van Sportlust ’46 tips & tricks zodat je weet waarop je moet letten en hoe je de spelers bij jouw onderdeel kunt begeleiden. Kies uit verschillende tijden op ma t/m do. - Voor meer ervaren stagiairs heeft Sportlust ‘46 ook plek als jeugdtrainer in de middenbouw (jeugd van 10, 11 en 12 jaar). Meer weten? Stuur een berichtje via deze website of rechtstreeks naar Carola op 06-526 37 287!

Structureel
Jongeren
Woerden

Gastvrouw of -heer (ontvangst Commissiekamer)

Voetbalvereniging Sportlust '46

Ook in seizoen 2024-2025 zoeken we stagiairs en medewerkers! Je zit in de commissiekamer van Sportlust '46 en ontvangt op zaterdag de teams en scheidsrechters. Je helpt of loopt stage op wisselende zaterdagen: je geeft elke zaterdag zelf aan of en welke uren je kunt, zodat Sportlust'46 je kan indelen. Je draait mee in ploegendienst: je zit nooit alleen in de commissiekamer. Wat je doet? - je ontvangt de bezoekers met koffie- en thee - je geeft de teams een kleedkamersleutel en vertelt waar ze spelen - je geeft de scheidsrechters hun consumptiebonnen - per dienst krijg je zelf ook 2 consumptiebonnen Meer weten? Stuur een berichtje via deze website of rechtstreeks naar Carola op 06-526 37 287!

Structureel
Jongeren

Anderen bekeken ook

Woerden

Ben jij degene die extra handen kan bieden.

Careyn

In ons verpleeghuis Weddesteyn in Woerden en kleinschalig wonen Waterschapshuis in Kamerik zijn we op zoek naar vrijwilligers die weten hoe ze in groepsverband of zelfstandig ingezet kunnen worden. Heb je zin om onze bewoners te ondersteunen bij diverse activiteiten? Heb je zin om de handen uit de mouwen te steken bij onze georganiseerde activiteiten? Heb je zin om samen een gezellig ontmoet moment te creëren? Dan kan je een vrijwillig kennismakingsgesprek aanvragen, zodat ik alle ins en outs over het vrijwilligerswerk in ons verpleeghuis uit kan leggen. Onder het genot van een kopje koffie vertel ik wat team Welzijn aan onze bewoners biedt en waar de vrijwilligers een belangrijke rol in spelen. Ben jij degene die het verschil kan maken, neem dan contact met me op. Dan zien we elkaar bij het kennismakingsgesprek in Weddesteyn. Anita Kort Coördinator Vrijwilligers Weddesteyn-Waterschapshuis

Structureel
Woerden

MaS bij het NationaalVeteraanTreffen (NVT)

Stichting Nationaal Veteraan Treffen Woerden

14 september 2024 vind Nederlands grootste oldtimer evenement voor brommers, scooters en motoren voor de 32ste keer plaats op het exercitieveld in Woerden. Liefhebbers en eigenaren van meer dan 2000 voertuigen zullen vanuit heel Nederland langskomen om er samen een gezellige dag van te maken. Net als in voorgaande jaren bieden wij een maatschappelijke stage aan voor de voorbereidingen op 13 september (na schooltijd..) en de dag van het evenement, 14 september. Hiervoor heb je geen ervaring nodig, maar wel een goede inzet en motivatie om onder begeleiding van een enthousiaste groep vrijwilligers te helpen met het opbouwen van het evenement en te assisteren bij het begeleiden en parkeren van de voertuigen, kaartverkoop, assisteren in de horeca kramen (non-alcoholisch) en het afbouwen van het evenement. Je leert wat er allemaal geregeld en gedaan moet worden tijdens het evenement, leert veel mensen kennen en uiteraard krijg je ook tijd om te genieten van de sfeer van het evenement. Als jou dit een mooie uitdaging lijkt, reageer dan via deze site en wie weet ben jij er in september wel bij!

14-09-2024
Jongeren
Woerden

Coördinator Public Relations & Marketing

Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bij Volksuniversiteit Het Groene Hart (VUHGH) werken 35-40 vrijwilligers. Samen bieden we volwassenen in de regio Woerden/Bodegraven een gevarieerd programma aan. Interessante cursussen, professionele docenten, betaalbare lessen en gezelligheid, dat is waar onze Volksuniversiteit voor staat. Ter versterking van de Taakgroep PR&M en het Algemeen Bestuur zoeken wij per direct een Coördinator Public Relations & Marketing, tevens Bestuurslid (vrijwilliger) Ben je organisatorisch en communicatief sterk en heb je (enige) ervaring met PR en Marketing? Vind je het leuk om VUHGH goed op de kaart te zetten en het cursusaanbod duidelijk en aantrekkelijk te communiceren naar onze doelgroepen? Doe je dat graag vanuit een leidinggevende rol, samen met anderen? Als je dan ook nog als bestuurslid wilt meewerken aan zaken die de organisatie aangaan, dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken! Functie-inhoud ● Je geeft leiding aan de Taakgroep PR&M, die bestaat uit 6 andere vrijwilligers (tekstschrijvers, sociale media-medewerkers, een beeldredacteur en vormgever) en nauw samenwerkt met ICT-beheer. Samen verzorg je de publiciteit van het cursusprogramma en de naamsbekendheid van VUHGH, via (sociale) media, de website, nieuwsbrief en andere publicaties. ● Jij hebt zowel een coördinerende als uitvoerende rol. Zo ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de in- en externe afstemming rond publicaties en maak je de eerste aanzet voor nieuwsbrieven. Ervaring met Microsoft Office is hierbij gewenst. ● In het Algemeen Bestuur vertegenwoordig je niet alleen de Taakgroep PR&M, maar je denkt en beslist ook actief mee over allerlei zaken. Denk hierbij aan het beleid en het functioneren, de organisatie en continuïteit van VUHGH. Tijdsbeslag ● Gemiddeld 4 uur per week; in april en mei wekelijks 10-12 uur. Tot de zomer word je ingewerkt door de huidige coördinator en zal het minder tijd vragen. ● De Taakgroep PR&M vergadert 1 keer per maand, het Algemeen Bestuur ook. ● Verder afhankelijk van evenementen. ● Je werkt voornamelijk vanuit huis en soms op locatie in Woerden of Bodegraven. Wat biedt VUHGH? ● Een afwisselende functie met veel contacten en ruimte voor creatieve ideeën en initiatieven. ● Een goed georganiseerde, informele en kleinschalige organisatie met enthousiaste en gezellige mensen. ● We hebben elk jaar een seizoen opening waarvoor je wordt uitgenodigd, een vrijwilligersuitje en enkele andere bijeenkomsten met alle vrijwilligers. ● Als vrijwilliger kun je gratis deelnemen aan cursussen (mits er plaats is). Interesse? ● Voor vragen over de functie: neem contact op met de huidige coördinator PR&M via denise.hermenet@vuhetgroenehart ● Voor algemene vragen over VUHGH: mail naar [email protected] ● Voor je sollicitatie: stuur je motivatie en cv naar [email protected]

Structureel
Montfoort

Begeleider taalcursus voor Oekrainers

Taalmaatjes Montfoort-Linschoten

Vanaf begin januari organiseren wij een Nederlandse taalcursus voor Oekraïners. Omdat de belangstelling erg groot is, zijn wij op zoek naar enkele nieuwe begeleiders. De deelnemers werken met een online taalprogramma thuis en op donderdagavond van 19.30 tot 21.00 uur oefenen zij in De Rank in Montfoort aan het verbeteren van hun Nederlands. Heb jij belangstelling om deze cursisten te helpen of wil je meer weten, stuur dan een bericht.

Structureel
Jongeren
Woerden

Assisteer jij de trainer van VEP?

Voetbalvereniging VEP

Vind je het leuk om met kinderen om te gaan en houd je van voetbal? Als maatschappelijke stagiair assisteer je bij en leer je zelf trainingen te geven aan de voetbaltraining van de jeugd bij VEP. Je assisteert de trainer van het team. Wat is je taakomschrijving? • 15 min van te voren aanwezig • zelf een oefening verzinnen, uitschrijven en uitvoeren met de kinderen. • ondersteunen bij uitzetten van de oefeningen. • na afloop help je met opruimen. • tijdens de training actief training geven • durven aanspreken op gedrag van voetballertjes • aanwezig in voetbalkleding en schoenen • korte evaluatie na elke training Deze stage biedt plaats aan meerder stagiair(e)s tegelijkertijd. Voorafgaand aan de eerste training heb je een kennismaking met de trainer. Op maandagavond en woensdagmiddag/avond vinden de trainingen plaats. GEDURENDE HET HELE SEIZOEN BEN JE BESCHIKBAAR! DE KINDEREN REKENEN OP JOUW KOMST EN ZIEN GRAAG EEN VERTROUWD GEZICHT! Afwezigheid in overleg met de trainer.

Structureel
Jongeren
Woerden

Verkeersregelaar bij de evenementen

Stichting Verkeersregelaars Woerden

Als verkeersregelaar is het jouw verantwoordelijkheid om verkeersstromen in goede banen te leiden. Dit doe je bij de leukste evenementen binnen de gemeente Woerden, maar eventueel ook daarbuiten. Je bent niet gebonden aan vaste tijden, maar je kan jezelf per evenement aanmelden. Zo kan je het goed combineren met andere werkzaamheden! Wij vragen een enthousiasme vrijwilliger die ten minste vijf keer per jaar inzetbaar is bij de verschillende evenementen waar de stichting verkeersregelaars levert. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal in met name spraak. Daarnaast moet je minimaal 16 jaar zijn. Wij bieden jou een belastingvrije vrijwilligersvergoeding en reiskostenvergoeding naast een opleiding tot verkeersregelaar. Daarnaast werk je in een leuk team, en profiteer je tevens van een aantal leuke extraatjes die de stichting voor zijn vrijwilligers organiseert.

Structureel
Woerden

Medewerker Educatieve tuin landgoed Bredius

Stichting Landgoed Bredius

De tuingroep, die elke woensdagmorgen de educatieve tuin onderhoudt, kan versterking gebruiken. Vind jij het leuk om actief te zijn in een bloemen en planten tuin met onderhoud, snoeien, zaaien, planten en wieden samen met andere vrijwilligers? Welkom !! Bij de start van de werkochtend, om 9.30 uur maken de vrijwilligers samen met coördinator een ronde door de tuin om het werk van die dag door te nemen en daarna aan de slag te gaan. Tussendoor wordt er koffie gedronken. De Educatieve tuin ligt naast NME centrum InBredius. De tuin is een bijzondere plek: alle Woerdense schoolkinderen komen in de tuin op excursie om te leren over de natuur. In de tuin staan veel bomen en planten met een verhaal, zoals de vlier en de kaardenbol. Belangstelling? Neem contact op met Hester Op woensdagmorgen langs komen op de tuin kan ook.

Structureel
Woerden

Cursuscoördinator (vrijwilliger)

Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bij Volksuniversiteit Het Groene Hart (VUHGH) werken circa 35 vrijwilligers. Samen met ongeveer 70 ervaren docenten bieden we volwassenen in de regio Woerden/Bodegraven verschillende cursussen, workshops en lezingen aan. We bezorgen onze cursisten gezellige lessen, leuke contacten en nieuwe kennis en vaardigheden. Ter versterking van het team van cursuscoördinatoren zoeken wij per direct een Cursuscoördinator (vrijwilliger) Vind je het leuk om een mooi en gevarieerd cursusaanbod te ontwikkelen voor VUHGH? Zie je of creëer je makkelijk kansen? Ben je organisatorisch en communicatief sterk? En werk je ook nog goed zelfstandig én samen met anderen? Dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken! Je wordt lid van het team van cursuscoördinatoren (circa 11 vrijwilligers) en werkt onder leiding van de programmamanager. Je werkt thuis, gaat eropuit voor nieuw cursusaanbod en werkt soms op locatie in Woerden of Bodegraven. Functie-inhoud • Samen met andere coördinatoren verdiep je je in de vraag naar cursussen, workshops, lezingen en excursies. • Je gaat op pad voor nieuw cursusaanbod en onderhoudt contact met de docenten. • Je beoordeelt en evalueert het cursusaanbod op kwaliteit. Tijdsbeslag • Gemiddeld 2 uur per week; in april en mei ongeveer 10-12 uur per week. • Ongeveer 1 keer per 4 weken is er een teamoverleg. • Verder afhankelijk van evenementen. Wat biedt VUHGH? • Jouw bijdrage is erg waardevol en wordt zeer gewaardeerd! • Je werkt in een goed georganiseerde, informele en kleinschalige organisatie met enthousiaste en gezellige mensen. • We hebben elk jaar een seizoensopening, een vrijwilligersuitje en enkele bijeenkomsten met alle vrijwilligers. • Je kunt als vrijwilliger gratis deelnemen aan alle cursussen, workshops, lezingen en excursies (mits er plaats is). Interesse? • Voor vragen over de functie: neem contact op met de programmamanager via een bericht. • Voor algemene vragen over VUHGH ook. • Voor je sollicitatie: stuur je motivatie en cv via een bericht.

Structureel
Montfoort, Woerden

Help mee met de avondvierdaagse Linschoten!

A4D Linschoten

De Linschotense avondvierdaagse (A4D Linschoten) is van maandag 12 tot donderdag 15 mei 2025, en is een tof evenement om te organiseren! Elk jaar maken vrijwilligers en 4 #MaS stagiaires dit mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld helpen met PR, zoals facebook/insta/krantenberichten opstellen, posters maken en verspreiden. Maar ook met medailles in elkaar zetten, cursus verkeersregelaar (mag vanaf 16 jaar) volgen, etc. Verder ben je natuurlijk 4 avonden vrijwilliger, denk aan pleinaankleding, stempelposten, snack uitdelen, foto's maken, rolstoelbegeleiding en verkeersregelaar. Na afloop doen we een drankje in het dorpshuis. Samen met jou maken we van de vierdaagse een gezellig, veilig en vrolijk evenement van, zowel leuk om aan mee te werken als aan mee te doen!

12-05-2025 en 3 meer
Jongeren
Woerden

Steungezin of opa oma gezocht voor 2 zusjes

Buurtgezinnen

Buurtgezinnen zoekt voor twee lieve zusjes van 11 en 8 jaar een steungezin/ stel / lieve opa en oma, waar zij op maandagmiddag en af en toe in het weekend welkom zijn. De meisjes wonen samen met hun ouders in Woerden. Ze vormen een hecht en liefdevol gezin. De afgelopen jaren waren voor dit gezin intensief. Door een herseninfarct heeft de vader fysieke problemen en hersenletsel opgelopen. Hierdoor kan hij niet volledig voor zijn dochters zorgen. De zorgzame en stoere moeder doet haar best om thuis alle ballen in de lucht te houden. Maar het is erg veel; de combinatie van zorgen voor de meiden en de mantelzorg voor haar man. De gezinssituatie heeft natuurlijk ook iets gedaan met de kinderen. Om alles vol te kunnen houden, is het hard nodig dat deze moeder even tijd voor zichzelf heeft zodat ze kan opladen. Daarom zoeken we een lief en gezellig steungezin voor op de maandagmiddag. En dat ook af en toe een dagdeel in het weekend ruimte heeft voor deze twee lieve meiden als hun vader naar het logeerhuis is. De twee zusjes spelen graag buiten en houden van gezelligheid. De oudste is zorgzaam, gevoelig, creatief en enthousiast. Ze zou het leuk vinden als iemand met haar kan knutselen. De jongste is een vrolijk, grappig en gevoelig meisje. Het is fijn als er ruimte is voor haar gevoeligheid, zodat zij de rust en het vertrouwen krijgt om zichzelf te kunnen laten zien. Bij haar wisselt het regelmatig wat ze leuk vindt om te doen, maar is meestal graag in beweging en houdt van klimmen, fietsen of naar de speeltuin te gaan. Willen jullie er zijn voor deze fijne meiden en hun lieve ouders? We zoeken een gezin/stel in Woerden: • Waar de zusjes op maandagmiddag welkom zijn; • Waar de meisjes ook af en toe in het weekend mogen spelen; • Bij voorkeur een plek zonder kinderen of met oudere kinderen; • Een lieve steuntante of creatieve steunoma en opa passen ook goed.

Structureel