csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Gezelschapsmaatje voor ouderen in Uden

Voor ouderen in Uden is ONS welzijn op zoek naar een maatje voor gezelschap hebben, samen een spelletje doen, samen even het dorp. Mocht jij tijd en zin hebben, dan horen we dat graag van jou. Mocht je een rolstoel kunnen duwen. is dat ook super fijn.

Lees meer

structureel

Maashorst

Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Voor ouderen in Uden is ONS welzijn op zoek naar een maatje voor gezelschap hebben, samen een spelletje doen, samen even het dorp. Mocht jij tijd en zin hebben, dan horen we dat graag van jou. Mocht je een rolstoel kunnen duwen. is dat ook super fijn.

Praktische informatie

Locatie

Maashorst

Bijzonderheden

Geschikt voor jongeren

Impact

Voor wie

Ouderen

Impactgebied

Sociaal & welzijn

Categorie

Maatje, buddy & gezelschap
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van ONS Welzijn

Maashorst

Boodschappen, praatje, wandeling - Uden

ONS Welzijn

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers voor jong&oud! Onze hulpvragen variëren van een kopje koffie thuis, de wekelijkse boodschappen doen, samen wandelen tot een dagje weg. We gaan samen op zoek naar een passende vraag die aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden. Één keer per week of één keer per maand, alle hulp is welkom! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Vanuit ONS welzijn zorgen we dat alles goed verloopt, gaan we met jou in gesprek over jouw wensen en mogelijkheden en gaan we samen kennismaken bij de hulpvrager en/of mantelzorger! Je kunt er voor kiezen om als actieve burger of als vrijwilliger van ONS welzijn aan de slag te gaan. Als vaste vrijwilliger krijg je reiskosten vergoed, net als de VOG (verklaring omtrent gedrag). Ook hebben we leuke en informatieve bijeenkomsten voor al onze vrijwilligers waarvoor je wordt uitgenodigd! Van een uurtje (of twee) per week tot 1 keer per maand, alles is mogelijk! Naast regio Uden is ONS welzijn ook actief in: Oss, Meierijstad, Boekel, Landerd en Bernheze. Benieuwd welke vragen er in Uden zijn? Neem dan contact op voor meer informatie door een bericht te sturen. Er wordt met jou contact opgenomen! Alvast erg bedankt!

Structureel
Maashorst

Vrijwilligerspool voor korte hulpvragen

ONS Welzijn

We zijn op zoek naar vrijwilligers die eens per week bij elkaar komen om korte hulpvragen (van ouderen) te bekijken en onderling te verdelen. Hulpvragen als: ik moet naar de opticien,wie gaat er met mij mee? Ik lig in het ziekenhuis, kan iemand mij een koffer met kleding nabrengen. Het batterijtje van mijn gehoorapparaat is leeg, wie koopt even nieuwe batterijtjes voor mij? Klusjes die niet veel tijd kosten en vaak éénmalig zijn. Deze vrijwilligerspool krijgt een plekje binnen Oranjerijk, oftewel de Balans in de Flatwijk. Heb je interesse of heb je vragen , stuur dan een berichtje

Structureel
Maashorst

Oppasmaatje voor ouderen met dementie

ONS Welzijn

Op afspraak oppassen bij een oudere met dementie. Dit om de mantelzorger te ontlasten. Gemiddeld past u wekelijks tussen de 2 a 3 uur op. U zorgt voor gezelligheid (praatje, samen kaartje leggen, eventueel wandelingetje). Daarnaast zorgt u, mits nodig, voor de koffie of thee en u beidt eventueel ondersteuning tijdens het lopen in huis. De eerste kennismaking gaat altijd met een professional. U kunt tevens scholing krijgen over dementie.

Structureel
Maashorst

Vrijwilliger voor Buurttuin Oranjemoes

ONS Welzijn

Moestuin: oranjemoes. Dit is een buurttuin die aangelegd gaat worden. Infrastructuur is in grote lijnen aanwezig. Nu zijn er mensen nodig die: De kar kunnen (mee)trekken met een bestuurslid. Verstand hebben van tuinieren Mensen kunnen enthousiasmeren Graag met andere werken Graag willen meedenken Graag willen mee vorm willen geven en mee willen beslissen over de inrichting, wat gaat er de grond in. Daarnaast hebben we ook mensen nodig die gewoon graag letterlijk met de handen in de klei willen werken. Lijkt jou dit iets, meld je aan! Je bent meer dan welkom!

Structureel
Jongeren
Maashorst

Vrijwilliger voor kinderactiviteiten

ONS Welzijn

We zoeken mensen die het leuk vinden om kinderactiviteiten mee te begeleiden in de Flatwijk te Uden. Deze activiteiten vinden in en rondom buurtcentrum de Balans plaats. - Graag voorlezen aan ouderen en aan kinderen - Gezelschapsspelletjes spelen met kinderen - Kinderactiviteit waarbij kinderen een boek wordt voorgelezen en daarna gaan ze dat boek naspelen. Doel is om de taal te bevorderen en om veel plezier te hebben. Na een x aantal keren is er een optreden voor de ouders. Lijkt jou dit iets, geef het aan ons door. Je bent van harte welkom!

Structureel
Jongeren
Maashorst

Centrum de Balans zoekt vrijwilligers voor:

ONS Welzijn

Wijkcentrum de Balans in Uden biedt allerlei activiteiten aan buurtbewoners. Om deze activiteiten goed te aten verlopen, zijn zij naarstig op zoek naar Vrijwilligers. Hieronder staat een opsomming: We zoeken mensen voor de klussen dienst: kleine klusjes en hand en spandiensten. -We zoeken mensen die oudere bewoners willen ophalen en weer terug willen brengen voor de maaltijden tussen de middag. - We zoeken mensen die het leuk vinden om met mensen te wandelen en/of een beweegactiviteit voor oudere mensen in de wijk te ondersteunen. - We zoeken mensen die het leuk vinden om met een duofiets 1 of 2 x per week op een vast tijdstip met mensen wil fietsen. Heb je interesse, of wil je meer weten? Bel Willeke van der Heijden voor meer informatie. 06-14342948 ONS Welzijn

Structureel
Maashorst

Wordt speelbuddy bij een gezin met mantelzorg

ONS Welzijn

Heb jij een passie voor kinderen met een lichamelijke of geestelijke beperking? Zie jij in dat jij het verschil kan maken voor dit kind en zijn/haar wellicht overbelaste gezinsleden? Dan zoeken jij jou! We vragen 1 dagdeel per week van jouw tijd om iets leuks te ondernemen met een kind of jongere, zodat de ouders even 'zorgenvrij' zijn. Het is prima als jij dit vanuit een stage-opdracht doet of dat je een oma bent die het gezellig vindt om aan te keuvelen met kinderen. Iedereen is welkom voor een oriënterend gesprek. Stuur een reactie als je interesse hebt.

Structureel
Jongeren
Maashorst

Wil jij iets leuks op de vrijdagmiddag doen?

ONS Welzijn

Heb jij op de vrijdagmiddag een gaatje over? Kook jij graag samen, handwerken, puzzelen, nageltjes lakken, chillen, naar de kinderboerderij, samen op de duofiets, stukje wandelen ( half uurtje) ....dan hebben we een leuke 57-jarige dame die dat samen met jou wilt doen. Mevrouw woont in een focuswoning vanwege licht verstandelijke beperking en ze is op zoek naar iemand bij haar thuis deze leuke activiteiten wilt ondernemen. Heb je zin om met haar de vrijdagmiddag te vullen? Horen we dit graag van jou! Groetjes, Suzanne van ONS Welzijn

Structureel
Maashorst

Kennis van computers? Ondersteun een oudere!

ONS Welzijn

Kan jij goed met de computer overweg? Weet jij hoe je digitaal afspraken kunt maken, papieren kunt invullen en mailen? Kan jij jouw kennis dusdanig overdragen aan een ander, zodat die persoon in het vervolg ook zelfstandig kan werken op de pc? Ben jij rustig en geduldig van aard? Dan zoeken we jou! We merken binnen ONS welzijn dat er steeds meer vragen van met name ouderen komen, die digitaal achter lopen. Zij zien door de bomen het bos niet meer, maar moeten wel mee in de nieuwe ontwikkelingen. Een afspraak bij de kapper, tandarts of huisarts gebeurt steeds vaker digitaal en dat is voor deze groep mensen net een brug te ver. Wil jij hen helpen om digitaal vaardiger te worden? Wat wordt er van je verwacht: Je brengt wekelijks een huisbezoek bij de oudere thuis en gaat gemiddeld anderhalf uur samen aan de slag, inclusief koffiemoment. Lijkt jou dit wel iets? Stuur dan een reactie. We nemen dan contact met je op.

Structureel
Jongeren
Meierijstad

Gezelschap, een boodschapje, wandelen/fietsen

ONS Welzijn

Een grote diversiteit aan vragen: samen wandelen of fietsen (mensen in de rolstoel of met dementie), gezelschap, een spelletje of samen een boodschapje doen. Dit en nog vele andere vragen van Veghelse burgers staan er open. Kijk voor al onze vragen op website: voormekaaronswelzijn - filter bij Regio op Veghel (of kerkdorpen Erp, Keldonk, Boerdonk, Eerde of Zijtaart) en zie welke vraag er bij jou past! Als je contact opneemt, maken we vanuit het Vrijwilligerspunt met je kennis en stellen we je voor aan degene die de hulp vraagt! Je kunt ook vrijblijvend mailen naar: [email protected]

Structureel
Maashorst

Oppashulp gezocht

ONS Welzijn

We zijn een gezin wat bestaat uit vader, moeder en 3 kinderen. De oudste dochter is 4 jaar, de middelste dochter is 3 jaar en de jongste zoon is 1 jaar. We zouden het heel fijn vinden en het zou ons als ouders heel erg ontlasten als je door de weeks eens kan oppassen als we als ouders weg moeten voor afspraken of om er zelf even uit te zijn. De oudste en middelste dochter zijn beiden bekend met het autisme spectrum stoornis en een algehele ontwikkelingsachterstand. De oudste dochter heeft een sterke eigen wil en doet de dingen graag op haar eigen manier. Ze is erg gebaat bij structuur en duidelijkheid. De middelste dochter is erg gebaat bij een-op-een-begeleiding en houdt van duidelijke grenzen. Bij de jongste zoon is geen sprake van een beperking, maar hij vindt het ook fijn als hij de nodige aandacht krijgt. Kennis en ervaring met autisme en jonge kinderen zou fijn zijn, maar is geen must. Zie jij het zitten om ons te helpen bij het oppassen voor door de week wanneer we het nodig hebben, dan willen we graag kennis met je komen maken. Een vergoeding is mogelijk in overleg.

Structureel
Bernheze

Gezelschapsmaatje gezocht/ zappen

ONS Welzijn

Mevrouw van 72 jaar uit Heeswijk-Dinther zoekt een gezelschapsmaatje die af en toe langs wil komen om te kletsen en/ om eventueel te wandelen. Mw haar hobby is wandelen en ondertussen te zappen (dat is zwerfafval opruimen) en zou het leuk vinden als iemand deze hobby deelt, maar hoeft niet perse. Mw vindt het ook leuk om af en toe naar een tuincentrum te gaan, want haar tweede passie is de tuin. Zou het fijn vinden om dit dan samen te gaan doen. Spreekt dit je aan dan graag reageren op deze vacature en gaan we kennismaken.

Structureel
Bernheze

Maatje voor musea of culturele activiteiten

ONS Welzijn

Vind jij het leuk om museums of andere leuke culturele activiteiten te bezoeken? Dan ben ik opzoek naar jou. Ik zoek namelijk een bezoekmaatje die samen met mij 1 of 2 keer in de maand culturele activiteiten gaat bezoeken om even weg van huis te zijn. Ik ben een vriendelijke man van 79 jaar ben leraar Duits geweest op de middelbare school. Ik heb altijd veel passie gehad voor culturele activiteiten en het lijkt mij leuk om dit samen met iemand weer te mogen bezoeken. Door lichamelijke achteruitgang ben ik niet meer in staat om zelf te rijden, dus het moet voor jou geen probleem zijn om hier met de auto naar toe te gaan. Spreekt deze vacature je aan dan hoop ik dan je snel zal reageren. Hopelijk tot binnenkort!

Structureel
Maashorst

Hulp voor vervoer

ONS Welzijn

Houdt u van autorijden? dan is deze vraag misschien iets voor u. In het klooster in Uden wonen 17 zusters op leeftijd . Voor vervoer naar winkel, ziekenhuis, familie, luchthaven (Schiphol/ Eindhoven) of naar andere zusters in zuid Limburg, zoeken ze chauffeur(s). Er is een auto van het klooster beschikbaar! Heel fijn als u zo nu en dan ook helpt met de zware boodschappentas of koffer. Bent u rustig van aard en bent u zo nu en dan op afroep beschikbaar? Meldt u zich dan aan! De zusters zouden er erg blij mee zijn.

Structureel
Oss

Samen erop uit? Vrouw van 48 zoekt maatje (v)

ONS Welzijn

Voor een vrouw van 48 jaar wonende in Oss in de wijk Ussen is ONS welzijn op zoek naar een maatje (vrouw) om samen met haar een keer de deur uit te gaan. Helaas heeft zij geen auto maar is altijd bereid om de kosten voor de benzine te betalen als zij een keer weggaat. Het lukt haar niet om te fietsen. Het lijkt haar leuk om een keer de stad in te gaan, ergens een kopje koffie te drinken en gezellig een praatje te maken. Haar hobby's zijn diamond painting en zij is een hondenliefhebster. Ook houdt zij van vogels. Zij zoekt een gezellig vrouw rond 50 jaar, met humor en iemand die een beetje spontaan is. Heb jij een momentje in de maand tijd om samen wat leuks te doen? Reageer dan op deze oproep.

Structureel
Oss

Maatje/koffie drinken/boodschap doen

ONS Welzijn

ONS welzijn krijgt uit de wijk Ussen in Oss regelmatig vragen van bewoners die: - een vrijwilliger zoeken die samen of met hen de boodschappen kan/wil doen - het leuk vinden dat er een vrijwilliger een kopje koffie komt drinken en een praatje komt maken - samen met een maatje de deur uit wil of een stukje wil wandelen Dit zijn een paar voorbeelden van vragen uit de wijk. Er zijn nog veel meer mogelijkheden, samen kunnen we kijken waar jou talenten en voorkeuren liggen. Wil jij ook iets betekenen voor een ander en kun jij een uurtje in de week vrijmaken? Neem dan contact op met mij en we plannen snel een kennismakingsgesprek. Ik hoop je snel te spreken, groet Jacqueline ONS welzijn

Structureel
Oss

Maatje (man) gezocht voor vrouw van 48

ONS Welzijn

Hallo, ik ben een vrouw van 48 jaar en ik ben een ondernemend type, werkzaam bij IBN en zoek een maatje (mag ook iemand zijn met een beperking wel liefst zelfstandig wonend) om leuke dingen mee te ondernemen, liefst uit Oss en/of omgeving van Oss. Mijn hobby’s zijn winkelen, sauna bezoeken, wandelen, fietsen, uit eten gaan, in Nederland op vakantie gaan. Ik heb een hondje dus hoop dat jij ook een dierenliefhebber bent? Ook kan ik genieten van een avondje thuis op de bank tv kijken. Ik ben positief ingesteld en praat gemakkelijk. Liefst iemand die niet rookt. Helaas heb ik zelf geen rijbewijs en auto. Wil jij een keer kennismaken, reageer dan op deze oproep!

Structureel
Oss

Samen piano spelen, koken of bakken

ONS Welzijn

Samen muziek maken… Zie jij muziek ook als middel tot contact? Ik ben een man (1994) uit Oss bekend met autisme. Ik zou graag iemand ontmoeten, die met mij (klassieke) muziek maakt en daar ook van kan genieten. Ik ben aan het leren om met mensen een praatje te maken. Zie jij dit als een uitdaging? Ik ben rustig, sta open om nieuwe mensen te ontmoeten, ik houd van koken en bakken en speel piano. Maak jij voor deze jongeman zijn wereld groter? Neem dan contact op met Jacqueline van ONS welzijn, om samen kennis te maken met deze man!

Structureel
Oss

Maatje voor man van 94 jaar

ONS Welzijn

ONS welzijn is op zoek naar een maatje in de wijk Ussen voor: Een man van 94 jaar nog redelijk mobiel (rollator) zoekt een maatje, mag man of vrouw zijn. Hij vindt het leuk om samen een stukje te wandelen, kopje koffie drinken of een kaartje leggen (jokeren). Liefst iemand die niet rookt, leeftijd is niet belangrijk. Dhr hoort wat minder. Heb jij interesse reageer dan op deze oproep en we plannen een kennismakingsgesprek. Jacqueline , ONS welzijn

Structureel
Oss

Maatje, samen hobby's en sport beoefenen

ONS Welzijn

ONS welzijn is op zoek naar een maatje voor onderstaande persoon: Ik ben een man van bijna 51 jaar. Ik ben gescheiden en heb 2 kinderen (12 en 14 jaar). Ik woon nu al zo'n 17 jaar in Oss. Ik werk als softwareontwikkelaar in de hightech industrie (voor bedrijven als ASML en Philips). Mijn hobby's zijn computers programmeren, astronomie/astrofotografie (foto's maken van sterren en planeten), fotograferen (architectuur en landschap fotografie), lezen (genre: spanning en avontuur) of een goede actie of sciencefictionfilm kijken op tv. Daarnaast ga ik ook graag naar het theatervoorstelling of naar de bioscoop (filmgenre: actie of sciencefiction). Ik ben ook graag sportief bezig, ik hou van zwemmen, wandelen en fietsen. Hardlopen vind ik ook leuk, maar vanwege een knieblessure kan ik dat maar beperkt. Ik ben lid van een zwemvereniging waar ik zo'n 1 a 2 keer per week probeer te sporten. Ik ben op zoek naar een persoon tussen de 43 en 51 jaar die ook interesse heeft in techniek en houd van sportief bezig zijn. Iemand met wie ik samen mijn hobby's en sporten kan uitoefenen en zo samen leuke herinneringen maken. Mijn beschikbaarheid is een paar avonden door de week en om de week in het weekend omdat ik mijn kinderen op de overige momenten bij mij thuis heb. Heb jij interesse om kennis te maken? Neem dan contact op met ONS welzijn en we plannen een kennismakingsgesprek.

Structureel

Anderen bekeken ook

Maashorst

Boodschappen, praatje, wandeling - Uden

ONS Welzijn

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers voor jong&oud! Onze hulpvragen variëren van een kopje koffie thuis, de wekelijkse boodschappen doen, samen wandelen tot een dagje weg. We gaan samen op zoek naar een passende vraag die aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden. Één keer per week of één keer per maand, alle hulp is welkom! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Vanuit ONS welzijn zorgen we dat alles goed verloopt, gaan we met jou in gesprek over jouw wensen en mogelijkheden en gaan we samen kennismaken bij de hulpvrager en/of mantelzorger! Je kunt er voor kiezen om als actieve burger of als vrijwilliger van ONS welzijn aan de slag te gaan. Als vaste vrijwilliger krijg je reiskosten vergoed, net als de VOG (verklaring omtrent gedrag). Ook hebben we leuke en informatieve bijeenkomsten voor al onze vrijwilligers waarvoor je wordt uitgenodigd! Van een uurtje (of twee) per week tot 1 keer per maand, alles is mogelijk! Naast regio Uden is ONS welzijn ook actief in: Oss, Meierijstad, Boekel, Landerd en Bernheze. Benieuwd welke vragen er in Uden zijn? Neem dan contact op voor meer informatie door een bericht te sturen. Er wordt met jou contact opgenomen! Alvast erg bedankt!

Structureel
Maashorst

Vrijwilligerspool voor korte hulpvragen

ONS Welzijn

We zijn op zoek naar vrijwilligers die eens per week bij elkaar komen om korte hulpvragen (van ouderen) te bekijken en onderling te verdelen. Hulpvragen als: ik moet naar de opticien,wie gaat er met mij mee? Ik lig in het ziekenhuis, kan iemand mij een koffer met kleding nabrengen. Het batterijtje van mijn gehoorapparaat is leeg, wie koopt even nieuwe batterijtjes voor mij? Klusjes die niet veel tijd kosten en vaak éénmalig zijn. Deze vrijwilligerspool krijgt een plekje binnen Oranjerijk, oftewel de Balans in de Flatwijk. Heb je interesse of heb je vragen , stuur dan een berichtje

Structureel
Rotterdam, Utrecht, Zwolle, Eindhoven, Amsterdam, Groningen, Leeuwarden, Assen, Arnhem, Tilburg, Maashorst, Echt-Susteren

Ledencoördinator - Lymevereniging

Lymevereniging

Heb jij een passie voor organiseren en ondersteunen? Meld je dan aan als ledencoördinator! Zonder leden geen Lymevereniging, dus daarom willen we hen goed ontvangen, ondersteunen en zorgen dat zij zich gehoord voelen! Kan vanuit huis en bijscholing mogelijk! WAT GA JE DOEN ALS LEDENCOÖRDINATOR? 1️⃣💚 Nieuwe leden welkom heten: Nieuwe leden bedanken, welkom heten en een welkomstpakket toesturen. 2️⃣🙋 Aanspreekpunt voor leden: Een plek zijn waar leden al hun vragen kunnen stellen en om hulp kunnen vragen. 3️⃣📊 Relatiebeheer & tevredenheid inventariseren van leden: Zorgen dat leden zich gehoord en verbonden met de vereniging voelen en zorgen dat mogelijke problemen snel opgepakt kunnen worden. 4️⃣📞 Contact rondom contributie: Leden helpen bij vragen rondom contributie en contact opnemen over niet betaalde contributie. 5️⃣📣 Ledenwerving: Nadenken over wervingsstrategieën en samenwerken met andere afdelingen om deze in te zetten. ✅ VOORDELEN VAN DEZE FUNCTIE 💚 Kan vanuit huis 💚 Tijd zelf indelen 💚 Goede begeleiding 💚 Mogelijkheid tot co-werken 💚 Mogelijkheid tot scholing 💚 Vrijwilligersvergoeding 💚 Onkostenvergoeding 💚 Taken afgestemd op jouw capaciteit 💪 EIGENSCHAPPEN DIE VAN PAS KUNNEN KOMEN: Sociaal & beleefd Klantenservice-mindset Communicatievaardigheid Feedback van vrijwilligers kunnen verwerken Maatwerk kunnen leveren. Elke vrijwilliger met wie je contact hebt is anders. 🙋 Lijkt het je leuk om je in te zetten voor de leden van de Lymevereniging? Stuur ons dan zeker een berichtje! We willen kandidaten ruim de tijd geven om zich aan te melden. Daarom wordt er in februari contact opgenomen met alle kandidaten voor een kennismakingsgesprek.

Structureel
Maashorst

Vrijwilliger gastenteam Ziekenhuis Bernhoven

Vicki Brownhuis

Als vrijwilliger van het Vicki Brownhuis bied jij de patiënten met kanker in Ziekenhuis Bernhoven een luisterend oor. En kun je echt iets voor hen betekenen. Dit ga je doen Je bent minimaal één dagdeel per week aanwezig in het ziekenhuis in Uden. Je benadert proactief patiënten en naasten bij de dagbehandeling, de verpleegafdeling en de wachtkamer. Je luistert, zodat zij hun hart kunnen luchten. Dat doe je bijvoorbeeld voor en na het gesprek met de arts. In de wachtkamer zorg jij voor afleiding tijdens het wachten op een consult, behandeling of uitslag. Dit breng je mee Het allerbelangrijkste is dat jij ontzettend goed kunt luisteren, zonder oordeel. Je komt niet zelf met oplossingen en adviezen, maar laat de regie bij de ander. Je voelt goed aan wat iemand nodig heeft en durft door te vragen, zodat je inzicht krijgt in wat de échte vraag van de ander is. Ook kun je goed omgaan met de soms rauwe emoties. Jij blijft de mens achter de patiënt zien. Dit bieden wij jou We zorgen ervoor dat je goed wordt voorbereid op deze vrijwilligersfunctie. Het Vicki Brownhuis verzorgt de trainingen die hiervoor nodig zijn en organiseert een jaarlijks vrijwilligersuitje. In deze vrijwilligersfunctie: Heb je mooie gesprekken met gasten. Werk je samen in een fijn team, met wie je ervaringen kunt delen. Krijg je waardering van gasten en medewerkers in het ziekenhuis. Maak werk van vrijwilligerswerk We ontvangen jouw sollicitatie met cv en motivatie graag via een bericht. Vervolgens nodigen we je uit voor een kennismaking. Klikt het van beide kanten, dan krijg je een vrijwilligersovereenkomst, geheimhoudingsverklaring en zorgen we samen voor een VOG. Wil je liever eerst nog wat vragen stellen? Bel of mail Alice.

Structureel
Rotterdam, Utrecht, Zwolle, Eindhoven, Amsterdam, Groningen, Leeuwarden, Assen, Arnhem, Tilburg, Maashorst, Echt-Susteren

Discord medewerker Lymevereniging

Lymevereniging

🖥️ Lotgenotencontact platform op Discord voor chatten, bellen en videobellen. 💚 Eenzaamheid tegengaan ☺️ Leuk sociaal contact 📕 Optie tot scholing 📲 WAT IS DE L.O.C.? De Lymevereniging Online Community (L.O.C.) is een online platform (discord) waar leden van de Lymevereniging en hun huishouden kunnen chatten, bellen en videobellen. Gesprekken kunnen gaan over leven met de ziekte van Lyme, maar gaan ook vaak over alle andere dingen in je leven, zoals hobby’s, huisdieren, gezinsleven en andere luchtige onderwerpen. De doelstellingen van de L.O.C. zijn: - Eenzaamheid tegen gaan. - Lotgenoten op een laagdrempelige manier in contact brengen met elkaar. - Een fijne sfeer creëeren. - Persoonlijker contact met onze leden hebben. 💚 WAT KAN JIJ DOEN? We zijn op zoek naar versterking binnen de L.O.C. zodat we nog meer aan onze leden kunnen aanbieden! Als je vrijwilliger bij ons wordt, krijg je taken toegewezen die JIJ leuk vindt om te doen en/of waar je goed in bent. Taken die je zou kunnen doen zijn: - Sfeer maker - Contactmomenten organiseren - Leden helpen en vragen beantwoorden - Regelnaleving - Technisch onderhoud als developer …en nog veel meer! Vrijwilligerswerk binnen de L.O.C. kan volledig vanuit huis en bed gedaan worden. 💚 WAT KUNNEN WIJ JOU BIEDEN? 1️⃣ Interessant en gezellig vrijwilligerswerk in een team van deskundige en gemotiveerde mensen. 2️⃣ Taken die afgestemd zijn op jouw kunnen. We kijken samen naar wat voor jou praktisch en haalbaar is. En nog belangrijker: waar jij plezier uit haalt. 3️⃣ Begeleiding door een ervaren vrijwilliger waardoor je altijd bij iemand terecht kan voor hulp. 4️⃣ Mogelijkheid voor training en scholing (online of op locatie) zodat je zelfverzekerder je werk kan doen. Bijvoorbeeld over hoe je lotgenoten contact begeleid. (Niet verplicht) 5️⃣ Vrijwilligersvergoeding bij een inzet van meer dan tien uur per maand. 6️⃣ De optie om regelmatig te co-werken met andere vrijwilligers. Dat is gezellig én praktisch. Het is niet verplicht om hieraan deel te nemen. 7️⃣ Onkostenvergoeding. Wil jij ons komen versterken in het L.O.C. team of heb je vragen? Stuur ons dan zeker een berichtje!

Structureel
Jongeren
's-Hertogenbosch, Meierijstad, Maashorst, Oss, Boxtel, Waalwijk, Heusden, Sint-Michielsgestel, Vught

Dromen uit laten komen voor kind met trauma

Dream4Kids

Als droomgids organiseer je, altijd samen met een andere droomgids (evt. uit je eigen netwerk), een unieke Droomdag. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de Droomdag, uiteraard met ondersteuning van een droomcoödinator van Dream4Kids. Geef jij een cadeau voor het leven? Wat ga je doen? Je gaat met het kind in gesprek om te achterhalen wat zijn/haar mooiste droom is. Met deze input maak je het draaiboek voor de Droomdag. Binnen 6 tot 8 weken realiseer je deze speciale dag en hiervoor verzamel je ook financiële middelen en sponsoring. Dream4Kids helpt je hierbij met o.a. een digitale collectebus en je krijgt een startbedrag. Na afloop maak je met behulp van een tekstschrijver het droomverslag met foto’s en stel je een fotoboekje samen als herinnering aan deze unieke dag. Wie ben jij? Als droomgids ben je minimaal 21 jaar, heb je je rijbewijs (+ beschikking tot een auto) en beschik je over een flinke portie creativiteit en organisatietalent. Je bent je ervan bewust dat je met een kwetsbare groep kinderen te maken hebt. Wil je helpen om dromen uit te laten komen? Meld je dan aan via [email protected] / 073 642 88 90.

Structureel
Maashorst

Vrijwilliger voor Buurttuin Oranjemoes

ONS Welzijn

Moestuin: oranjemoes. Dit is een buurttuin die aangelegd gaat worden. Infrastructuur is in grote lijnen aanwezig. Nu zijn er mensen nodig die: De kar kunnen (mee)trekken met een bestuurslid. Verstand hebben van tuinieren Mensen kunnen enthousiasmeren Graag met andere werken Graag willen meedenken Graag willen mee vorm willen geven en mee willen beslissen over de inrichting, wat gaat er de grond in. Daarnaast hebben we ook mensen nodig die gewoon graag letterlijk met de handen in de klei willen werken. Lijkt jou dit iets, meld je aan! Je bent meer dan welkom!

Structureel
Jongeren
Maashorst

Oppashulp gezocht

ONS Welzijn

We zijn een gezin wat bestaat uit vader, moeder en 3 kinderen. De oudste dochter is 4 jaar, de middelste dochter is 3 jaar en de jongste zoon is 1 jaar. We zouden het heel fijn vinden en het zou ons als ouders heel erg ontlasten als je door de weeks eens kan oppassen als we als ouders weg moeten voor afspraken of om er zelf even uit te zijn. De oudste en middelste dochter zijn beiden bekend met het autisme spectrum stoornis en een algehele ontwikkelingsachterstand. De oudste dochter heeft een sterke eigen wil en doet de dingen graag op haar eigen manier. Ze is erg gebaat bij structuur en duidelijkheid. De middelste dochter is erg gebaat bij een-op-een-begeleiding en houdt van duidelijke grenzen. Bij de jongste zoon is geen sprake van een beperking, maar hij vindt het ook fijn als hij de nodige aandacht krijgt. Kennis en ervaring met autisme en jonge kinderen zou fijn zijn, maar is geen must. Zie jij het zitten om ons te helpen bij het oppassen voor door de week wanneer we het nodig hebben, dan willen we graag kennis met je komen maken. Een vergoeding is mogelijk in overleg.

Structureel