csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Ben jij een keukenprins(es)?

Maak onze bewoners blij met een lekkere, zélf gekookte maaltijd! KesslerPerspektief biedt zorg, begeleiding en opvang aan sociaal kwetsbare mensen. Voor twee beschermd wonen locaties zijn we op zoek naar vrijwilligers die graag achter het fornuis staan en een lekkere maaltijd willen koken voor onze bewoners. Dit zijn voormalig dak- en thuislozen die langdurig onze zorg en begeleiding nodig hebben. Vaak hebben ze een zeer beperkt sociaal netwerk. Als je dat leuk vindt, kun je uiteraard ook meedenken over welke maaltijd er op tafel komt en helpen met de boodschappen. Maar als je alleen wilt komen koken, is dat ook prima! Natuurlijk eet je als je wilt gezellig mee en het is helemaal leuk als je na de maaltijd nog tijd hebt voor een gezellig praatje of een spelletje. In overleg met jou kijken we wat het beste past. Werktijden: in overleg met jou. Wat vragen we van je? Jij bent een gastvrij persoon, benaderbaar. Je voelt voor mensen die vaak geen sociale contacten meer hebben. Je wilt graag iets betekenen voor deze kwetsbare mensen. Je bent in staat om te gaan met onze bewoners met psychische problematiek en je kunt heel duidelijk je grenzen aangeven. Je bent minimaal een half jaar en minimaal eens per twee weken beschikbaar. Wat bieden wij? - Zingeving; je betekent veel voor kwetsbare mensen - Enthousiaste, betrokken collega's - Trainingen  - Eindejaarsattentie  Interesse? Stuur een bericht naar de Coördinator Vrijwilligers, Marieke

Lees meer

structureel

's-Gravenhage

Koken & maaltijden
Gastvrijheid & horeca
Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Maak onze bewoners blij met een lekkere, zélf gekookte maaltijd!

KesslerPerspektief biedt zorg, begeleiding en opvang aan sociaal kwetsbare mensen. Voor twee beschermd wonen locaties zijn we op zoek naar vrijwilligers die graag achter het fornuis staan en een lekkere maaltijd willen koken voor onze bewoners. Dit zijn voormalig dak- en thuislozen die langdurig onze zorg en begeleiding nodig hebben. Vaak hebben ze een zeer beperkt sociaal netwerk.

Als je dat leuk vindt, kun je uiteraard ook meedenken over welke maaltijd er op tafel komt en helpen met de boodschappen. Maar als je alleen wilt komen koken, is dat ook prima!

Natuurlijk eet je als je wilt gezellig mee en het is helemaal leuk als je na de maaltijd nog tijd hebt voor een gezellig praatje of een spelletje. In overleg met jou kijken we wat het beste past.

Werktijden: in overleg met jou.

Wat vragen we van je?

Jij bent een gastvrij persoon, benaderbaar. Je voelt voor mensen die vaak geen sociale contacten meer hebben. Je wilt graag iets betekenen voor deze kwetsbare mensen. Je bent in staat om te gaan met onze bewoners met psychische problematiek en je kunt heel duidelijk je grenzen aangeven. Je bent minimaal een half jaar en minimaal eens per twee weken beschikbaar.

Wat bieden wij?

- Zingeving; je betekent veel voor kwetsbare mensen
- Enthousiaste, betrokken collega's
- Trainingen 
- Eindejaarsattentie 


Interesse?

Stuur een bericht naar de Coördinator Vrijwilligers, Marieke

Praktische informatie

Locatie

's-Gravenhage

Impact

Voor wie

Mensen die begeleid worden/wonen

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen
Sociaal & welzijn
Zorg

Categorie

Koken & maaltijden
Gastvrijheid & horeca
Maatje, buddy & gezelschap
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Kessler Perspektief

's-Gravenhage

Kom je helpen in onze vintage kledingwinkel?

Kessler Perspektief

Weet jij feilloos wat mensen goed staat en vind je het leuk om een winkel met maatschappelijk doel te runnen? Dan is dit echt iets voor jou! KesslerPerspektief biedt zorg, begeleiding en opvang aan sociaal kwetsbare mensen. Voor onze vintage kledingwinkels Pakkie Deftig zijn wij op zoek naar vrijwilligers die hier samen met onze medewerkers en cliënten een succes van willen maken. Pakkie Deftig heeft geen winstoogmerk en cliënten van KesslerPerspektief kunnen hier terecht voor dagbesteding. In de winkels vind je kwalitatief goede kleding voor een kleine prijs. Als vrijwilliger ben je het ene moment etalages aan het inrichten, het andere moment adviseer je die leuke trui op dat stijlvolle rokje. Tussendoor is er natuurlijk tijd voor koffie en gezelligheid. Werktijden: Dagen en locaties in overleg. De locaties zijn gelegen aan de De la Reyweg en Zamenhofstraat. Wat vragen we van je? Een luisterend oor, creativiteit en verantwoordelijkheidsgevoel komen in deze functie goed van pas! Je hebt affiniteit met onze maatschappelijke doelstelling en kunt goed samenwerken. Je bent minimaal eens per twee weken beschikbaar. Wat bieden wij? - Een leuke tijdsbesteding met een maatschappelijk doel - 20% korting op artikelen in de winkel - Trainingen - Eindejaarsattentie Interesse?   Stuur een berichtje naar de Coördinator Vrijwilligers, Marieke

Structureel
's-Gravenhage

Wil jij met een bewoner mee naar buiten?

Kessler Perspektief

Vind je het leuk om dingen te ondernemen met kwetsbare mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou!  Je bent een rustig persoon, die makkelijk de leiding kan nemen. Je wordt blij van mensen bijstaan. Voor de afdelingen Viljoen (kleinschalig beschermd wonen) en Zorg & Wonen (verpleeghuiszorg), zijn wij op zoek naar mensen die bijvoorbeeld meegaan naar een winkel, naar de kapper, of ergens een kopje koffie drinken. Voor de bewoners is het fijn om samen te gaan omdat ze vaak alleen niet durven of psychische problemen hebben. Op beide afdelingen wonen mensen die langdurig zorg en begeleiding nodig hebben en vaak eenzaam zijn. Werktijden: Dagen en tijden in overleg met jou. Wat vragen we van je? Je hebt affiniteit met de doelgroep (voormalig) dak- en thuislozen en wil graag iets betekenen voor deze kwetsbare mensen. Je bent in staat om te gaan met bewoners met psychische problematiek en je kunt duidelijk je grenzen aangeven. Je bent minimaal een half jaar en minimaal eens per twee weken beschikbaar. Wat bieden wij? - Zingeving; je gaat met iemand mee die alleen niet durft te gaan. Je helpt iemand die kwetsbaar is en vaak geen sociale contacten meer heeft - Enthousiaste, betrokken collega's - Trainingen - Eindejaarsattentie Interesse? Stuur een mailtje naar de Coördinator Vrijwilligers, Marieke.

Structureel
's-Gravenhage

Pannenkoeken? Salade? Gebakken eieren?

Kessler Perspektief

Help mee voor een extra lekkere lunch! Op onze locatie aan de Zamenhofstraat verblijven kwetsbare mensen in onze kortdurende opvang en noodopvang. Zij worden begeleid in het vinden van nieuwe huisvesting en het opbouwen van een sociaal netwerk. Tussen 12:00 en 13:00 wordt er geluncht en als jij iets lekkers komt maken, maak je ze daar echt blij mee! Natuurlijk maak je een praatje met de bewoners en eet je als je wilt gezellig mee. Werktijden: doordeweeks, tijden in overleg: je start tussen 11:00 en 11:30 en bent klaar tussen 13:30 en 14:00 Wat vragen we van je? Jij bent een gastvrij persoon, benaderbaar. Je legt makkelijk contact. Je staat stevig in je schoenen en kunt duidelijk je grenzen aangeven. Je bent minimaal een half jaar en minimaal eens per twee weken beschikbaar. Wat bieden wij? - Zingeving; je maakt verschil voor sociaal kwetsbare mensen - Enthousiaste, betrokken collega's - Trainingen - Eindejaarsattentie Interesse? Stuur een berichtje naar de Coördinator Vrijwilligers, Marieke.

Structureel
's-Gravenhage

Graag op pad? Chauffeur voor Pakkie Deftig!

Kessler Perspektief

Zit je graag achter het stuur? Stap in de bus van Pakkie Deftig en haal kleding op voor onze winkels met een maatschappelijk doel. Pakkie Deftig is de vintagekledingwinkel van KesslerPerspektief. De winkel wordt voor een groot deel gerund door vrijwilligers en cliënten van KesslerPerspektief kunnen hier terecht voor dagbesteding. Pakkie Deftig heeft geen winstoogmerk. Op verschillende locaties in de stad staan containers waar mensen kleding kunnen inleveren. Twee keer per week gaat een van onze chauffeurs op pad om de volle containers te legen. En natuurlijk is er ook tijd voor koffie en gezelligheid met de andere vrijwilligers! Werktijden: Doordeweeks overdag, ongeveer 4 uur per week. Wat vragen we van je? Je kunt goed samenwerken en hebt rijbewijs B. Wat bieden wij? - Een leuke tijdsbesteding met een maatschappelijk doel - Gezellige collega's - 20% korting op de kleding in de winkel - Trainingen - Eindejaarsattentie Interesse?  Stuur een berichtje naar de Coördinator Vrijwilligers, Marieke.

Structureel
's-Gravenhage

Lunch serveren op 'jonge' verpleegafdeling

Kessler Perspektief

Voor onze bijzondere verpleegafdeling zoeken wij vrijwilligers die het leuk vinden om de lunch te serveren en een praatje te maken met de bewoners. Op de afdeling aan de De la Reyweg wonen 32 mensen van gemiddeld 60 jaar. Stuk voor stuk kwetsbare mensen met een bijzonder levensverhaal. Nadat je de tafel hebt gedekt, ben je gastvrouw/ -heer aan tafel. Terwijl je mee eet maak je een praatje met de bewoners. Na afloop is er tijd voor een kopje koffie en een spelletje. Jouw aandacht maakt echt verschil voor deze mensen met meestal een beperkt sociaal netwerk. Ze zijn blij dat je komt en kijken ernaar uit om jou weer te zien. Werktijden: In overleg, je start tussen 11:00 en 11:30 en bent klaar tussen 13:30 en 14:00. Je bent minimaal eens per twee weken voor minimaal een half jaar beschikbaar. Wat vragen we van je? Je bent een gastvrij persoon, benaderbaar. Je hebt affiniteit met de doelgroep voormalig dak- en thuislozen en wilt graag iets betekenen voor deze kwetsbare mensen. Je bent in staat om duidelijk je grenzen aan te geven en bent minimaal een half jaar beschikbaar. Wat bieden wij? Zingeving; je betekent veel voor kwetsbare mensen Enthousiaste, betrokken collega's Training Eindejaarsattentie

Structureel
's-Gravenhage

Serveer jij het diner in onze noodopvang?

Kessler Perspektief

KesslerPerspektief biedt zorg, begeleiding en opvang aan sociaal kwetsbare mensen. Heb jij hart voor deze mensen en sta je stevig in je schoenen? Help ons dan het diner te serveren aan mensen die in onze noodopvang verblijven. Samen met een medewerker sta je achter het buffet en voorzie je onze cliënten van een lekkere avondmaaltijd. Daarna gaan jullie samen met cliënten aan de afwas. Hét moment voor een leuk gesprek! Werktijden In overleg vanaf 17:30 / 18:00. Bij voorkeur iedere week, minimaal eens per twee weken. Wat vragen we van je? Je hebt affiniteit met de doelgroep dak- en thuislozen en wil graag iets betekenen voor deze kwetsbare mensen. Je bent een gastvrij persoon, benaderbaar. Je bent in staat om duidelijk je grenzen aan te geven en bent minimaal een half jaar beschikbaar. Wat bieden wij? - Zingeving; je betekent veel voor kwetsbare mensen - Enthousiaste, betrokken collega's - Trainingen - Eindejaarsattentie Interesse? Stuur dan een bericht naar Marieke, Coördinator Vrijwilligers

Structureel

Anderen bekeken ook

Rijswijk

Tuinmannen en vrouwen gezocht

Villa ExpertCare Rijswijk

Villa ExpertCare biedt intensieve kinderverpleging aan ernstig zieke kinderen van 0-18 jaar. In Villa ExpertCare is 24 uur per dag een gespecialiseerde verpleegkundige aanwezig. We draaien met het complete team van professionals en vrijwilligers 1 groot huishouden. Hierbij hoort ook het onderhoud van onze mooie en grote tuin rondom het huis. Voor het onderhoud van de tuin zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons hierin kunnen ondersteunen. Het werk dat gedaan wordt is onder andere: - gras maaien - snoeien - schoffelen - plantjes poten - tegels en speeltoestellen ontdoen van alg vorming

Structureel
's-Gravenhage

Vervoer

Valerie

Ik zou hulp willen om ongeveer 1 tot 2 keer per maand naar een verdere plaats in Nederland gebracht en gehaald te worden met een auto of een zonnebloemauto (die ik kan huren). Soms zal de terugweg binnen 1 dag zijn, dus op dezelfde dag, maar soms niet op dezelfde dag, maar pas na 1 dag of meerdere dagen. Dan is de vraag of ik bijvoorbeeld na 1 dag of meerdere dagen weer gehaald kan worden. Vanwege mijn lichamelijke beperking maak ik gebruik van een handbewogen rolstoel (kan indien nodig ingeklapt worden en mee in een normale auto) en een elektrische rolstoel. Ook is er wellicht wat ondersteuning nodig als ik ergens aankom en als ik ergens wegga, zoals met binnen komen en buiten komen en met jas aangeven/aan/uit doen. Als gezellig vindt om erbij te blijven dan heb ik bijvoorbeeld ondersteuning nodig met het duwen van de rolstoel. Uiteraard kan er een kleine vergoeding besproken worden en uiteraard kan ik benzinekosten en parkeerkosten betalen.

Structureel
Leidschendam-Voorburg

Het Eerste Gezicht

Woej

Achter de receptie van wijkcentrum de Groene Loper ben jij het visitekaartje van Woej. Ben jij een klantvriendelijke receptionist of receptioniste die graag in teamverband werkt en tijdens kantooruren? Je verwijst klanten graag naar de juiste afdeling of inlichtingen. Wie ben jij? - Je bent gastvrij en vriendelijk - Je kunt lezen en schrijven en je spreekt en verstaat Nederlands ( of wil dit verbeteren ) - Je kan omgaan met de computer ( of wil dit verbeteren) Wat brengt deze vrijwilligersfunctie jou op? - Je wordt zeer gewaardeerd. - Je maakt deel uit van een klein huiselijk vrijwilligersteam die elkaar graag helpen. - Je ontmoet veel verschillende mensen waardoor je netwerk wordt vergroot. Enthousiast geworden? Laat het Pieter weten door op onderstaande button 'Ik wil helpen' te klikken. Tot ziens!

Structureel
Alkmaar, Breda, 's-Gravenhage, Haarlem, Rotterdam, Amsterdam, Uitgeest

#Jong-LPO #Join the team

Landelijke Pijn Organisatie

#Jong-LPO #Join the team Help ons bouwen aan een platform voor jongeren met chronische pijn Dit ga je doen; Je gaat ons helpen om deze jongeren met chronisch pijn te bereiken, zodat wij ze ons platform kunnen bieden waar jongeren terecht kunnen; ‘hoe om te gaan met hun chronische pijn’ in het dagelijks leven. Je ontwerpt met het team Insta-posts op jongeren gericht. Met je team ga je het sociale-media platform ‘JONG-LPO’ voor jongeren met chronisch pijn laten groeien tot een krachtig geheel. Wil je vast meer weten, over ons te bouwen platform voor mensen met chronisch pijn, neem eens een kijkje op; https://landelijkepijnorganisatie.nl/ Wie ben jij? Het is fijn als je al wat meer weet over marketing maar niet noodzakelijk. Je bent creatief en je vindt het leuk om content te creëren. Je bent de Nederlandse taal vaardig. Je bent in het bezit van een eigen laptop en vind het leuk om van daaruit creatief te werk te gaan (bijv. Canva). Waar en wanneer; Lekker vanuit je eigen stek, wij werken alleen online en hebben regelmatig contact met elkaar via Microsoft Teams. Overleg met het team plannen wij met elkaar en verder deel jij je tijd in naar wat voor jou prettig werkt. De bonus Je wordt ontvangen in een warm, gezellig en enthousiast jongeren-team waar je ook weer nieuwe mensen leert kennen. Je werkt comfortabel vanuit je eigen huis Landelijke Pijn Organisatie biedt jou de mogelijkheid om jezelf nog verder te ontwikkelen middels cursussen en workshops op het gebied van sociale media. 2 x per jaar organiseren wij een gezellige middag voor de vrijwilligers Doordat jij je belangeloos gaat inzetten voor deze nóg onzichtbare doelgroep, creëer je een mooie toevoeging op je CV!! Ben je enthousiast, of wil je graag eerst vrijblijvend een oriënterend gesprek, reageer dan of via NL-Voor of vul het aanmeldformulier in op onze website, dan neem ik spoedig contact met je op uiteraard geheel vrijblijvend:) Alvast bedankt, ik hoop tot snel op teams Marisa vrijwilligerscoördinator LPO [email protected]

Structureel
Jongeren
's-Gravenhage

Bestuur: stuur onze vereniging naar de top!

Scouting Sint Jorisgroep 5

Ben jij straks onze vrijwilliger met bestuurlijke kwaliteiten? Wil jij je steentje bijdragen aan het succes van een groeiende vereniging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze Scoutinggroep, aan de rand van Scheveningen, bestaat uit meer dan 120 leden, waarvan 90 jeugdleden tussen de 7 en 18 jaar oud. Wekelijks zijn er meer dan 12 vrijwilligers actief als leid(st)ers die de uitdagende activiteiten organiseren. Daarnaast zijn er nog ondersteunende vrijwilligers die zich bezighouden met het onderkomen, materialen, trainingen, PR, schoonmaak etc. Onze vereniging staat voor een nieuwe uitdaging. We willen groeien en bloeien en een nog grotere bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Daarom zijn we op zoek naar ervaren bestuurders die ons daarbij kunnen helpen. VACATURES: We zijn op zoek naar een voorzitter, secretaris en penningmeester om ons bestuur te versterken. Als bestuurslid ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de vereniging en draag je bij aan de groei en ontwikkeling van de groep. Momenteel hebben we een interim bestuur van 6 vrijwilligers, maar we zijn op zoek naar mensen die deze functie vast willen vervullen. Voorzitter: De voorzitter is het boegbeeld van de vereniging. Je bent verantwoordelijk voor de algemene leiding van het bestuur en de vereniging. Je bent een inspirerende leider die anderen motiveert om zich in te zetten voor de groep. Je vertegenwoordigt de vereniging naar buiten toe en onderhoudt contacten met andere verenigingen en organisaties. Secretaris: De secretaris is verantwoordelijk voor het bijhouden van de notulen van de bestuursvergaderingen en het correspondentiebeheer. Je zorgt ervoor dat de vereniging goed georganiseerd is en dat alle afspraken en verplichtingen worden nagekomen. Penningmeester: De penningmeester is verantwoordelijk voor de financiële administratie van de vereniging. Je zorgt ervoor dat de financiën op orde zijn en dat de vereniging verantwoord met haar geld omgaat. ALS BESTUURSLID BIJ SCOUTING: - Flexibele invulling van de tijd, met uitzondering van 6 jaarlijkse vrijwilligersvergaderingen. - Enthousiast lid van Scouting Nederland dat bereid is zich in te zetten voor de vereniging. - Onderschrijft de doelstelling en het huishoudelijk reglement van Scouting Nederland. - 18 jaar of ouder (21+ voor voorzitter). - Bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen (gratis via de vereniging). - Ervaring met Scouting is niet nodig. ALS VRIJWILLIGER BIJ SCOUTING: - Maak je een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren; - Ontwikkel je jezelf op persoonlijk en professioneel vlak; - Maak je nieuwe vrienden en contacten; - Ervaar je de gezelligheid en saamhorigheid van een groep enthousiaste vrijwilligers; - Ga je uitdagingen aan en leer je van anderen. AANMELDEN: Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over deze vacatures? Stuur dan een mailtje naar [email protected] of reageer op deze vacature en we nemen contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Structureel
Jongeren
Leidschendam-Voorburg, Gouda, Zoetermeer, Breda, Borsele, Halderberge, Etten-Leur, Oosterhout, Tilburg, Land van Cuijk, Gilze en Rijen, Loon op Zand, Meppel, Emmen, Westerveld, Elburg, Veldhoven, Eersel, Valkenswaard, Waalre, Laarbeek, Deurne, Woerden, Edam-Volendam, Amstelveen, Aalsmeer, Zaanstad

Financieel administratief vrijwilliger

Over Rood

Over Rood is op zoek naar een financieel administratief vrijwilliger die zijn/haar kennis en ervaring wil inzetten om zelfstandige ondernemers te helpen. Als financieel administratief vrijwilliger ondersteun je de cliënten van onze trajectmanagers om de administratie op orde te brengen. Je geeft deze ondernemers overzicht en inzicht in hun administratie en eventuele schulden. Je helpt ze de draad weer op te pakken. Functieomschrijving Als financieel administratief vrijwilliger ondersteun je ondernemers in het doorlopen van een hulptraject binnen Over Rood. Je helpt ondernemers met hun administratie en hebt waar nodig in samenwerking met de cliënt contact met de boekhouder, schuldeisers, curatoren en/of de belastingdienst. Wij zijn op zoek naar meerdere vrijwilligers die zich min. 4 uur per week in willen zetten voor een waardevolle bijdrage aan de Nederlandse economie en een gezond ondernemersklimaat, waarin voor hen ook ondersteuning is in lastige tijden. Het betreft een onbetaalde functie, onkosten worden vergoed. Wat bieden wij jou? • Ruimte om je talent en ervaring in te zetten voor anderen binnen een professionele en snel groeiende, landelijke vrijwilligersorganisatie • Leren van elkaar en uitwisselen van kennis, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen en je op de hoogte blijft van actuele ontwikkelingen • Diverse interne trainingen in het kader van administraties, ondernemersbelastingen, schuldhulp en ondernemersprogramma’s • Maatschappelijk betrokken collega’s die samen met jou hun kennis, ervaring en kracht inzetten om echt het verschil te maken voor onze cliënten. Wat vragen wij van jou? • Je vindt het leuk om je administratieve vaardigheden in te zetten voor mensen die daar veel profijt van hebben • Je hebt kennis van financiën, administraties en de verschillende belastingsoorten voor ondernemers • Je spreekt de taal van de ondernemer en begrijpt dat ondernemerschap soms lastig kan zij • Je bent nauwkeurig met cijfers en je kunt goed overweg met Excel • Je bent in staat te prioriteren, te structureren en te analyseren Welke opleiding en ervaring vragen wij? MBO werk- en denkniveau. Kennis van en ervaring met het opzetten, invoeren en controleren van administraties is een pluspunt. Je bent cijfermatig onderlegd, maar ook vertrouwenwekkend en kun je je goed inleven in de problematiek, de mentale situatie en de levensomstandigheden van cliënten, zonder daarbij emotioneel betrokken te raken. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste.

Structureel
's-Gravenhage

Klushulp bij Scouting Scheveningen

Scouting Sint Jorisgroep 5

Ben jij een handige Harry of een groene vinger? Wil jij je iets betekenen voor Scouting in Scheveningen? Om de speelomgeving van onze leden zo fijn en veilig mogelijk te houden, hebben we een klusteam. Het klusteam bestaat uit vrijwilligers die het leuk vinden om met de handen te werken. De Scoutinggroep heeft het gebouw en het stukje terrein rondom zelf in beheer. Als klushulp of groenvoorziener kun jij je expertise en vaardigheden inzetten om ons gebouw en terrein in topconditie te houden. BIED JIJ KLUSHULP? Ben je handig? Draai jij je handen niet om voor een timmerklusje? Of repareer je met gemak iets wat kapot is gegaan? Als klushulp kun jij je vele expertises inzetten om de materialen en het gebouw geschikt te houden voor onze Scoutingactiviteiten. HEB JIJ GROENDE VINGERS? Vindt je het fijn om lekker buiten bezig te zijn? Rondom ons groepshuis ligt een grasveld waar we graag spelletjes spelen, die soms wat extra aandacht kan gebruiken. Zorg jij er voor dat het gras niet te hoog staat, het groen mooi kan groeien en dat het speelterrein vrij is van brandnetels? TIJDINVESTERING Het klusteam komt wegelijks op vrijdagavond bij elkaar om te klussen op het groepshuis of aan de slag te gaan op onze opslag, elders in Den Haag. Wekelijks bekijken we de klussenlijst wat er te doen is. Meestal zijn we zo'n 2 a 3 uur op vrijdagavond bij elkaar. KENNISMAKING Ben je ouder dan 17 jaar en lijkt dit je een leuke uitdaging? Stuur dan een bericht en wij nemen contact met je op. We nodigen je uit voor een kennismaking bij ons op locatie en bij een match ben je welkom in ons vrijwilligersteam. Vervolgens start een kennismakingsperiode waarin je kan ontdekken of de vrijwilligersfunctie bij jou past! OVER SCOUTING SINT JORISGROEP 5 Aan de rand van Scheveningen is Scouting Sint Jorisgroep 5 gevestigd. Een energieke Scoutinggroep, verstopt tussen de huizen in de wijk "het Belgisch Park". Wekelijks komen hier meer dan 100 jeugdleden bij elkaar om leuke en uitdagende activiteiten met elkaar te ondernemen. Een smokkelspel in het bos, popcorn maken boven een kampvuur of knutselen met papier maché, het kan allemaal! Ben je enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Ede, Haarlem, Utrecht, Stichtse Vecht, Meierijstad, De Bilt, 's-Gravenhage, Amsterdam, Zeist, Alkmaar, Purmerend

Groepsmentor(online) gezocht voor kinderen

OpenEmbassy

>> In het kort: Wil jij een groep van kinderen met nieuwkomerachtergrond helpen met hun uitdagingen rond begrijpend lezen of rekenen? Wil jij hen gelijke kansen bieden met jouw bijdrage als een groepsmentor? Profiel: - Je beheert de Nederlandse taal - Bekendheid met Nederlandse onderwijssysteem - Heel fijn als je een achtergrond hebt in onderwijs, pedagogiek, logopedie, of zelf ervaringsdeskundige met school (HBO/Universiteit student) - Nieuwsgierig naar of kan makkelijk omgaan met andere culturen - Affiniteit met zoom is een pré - Beschikbaar voor 4 maanden (of langer) om een groep van 2-5 deelnemers elke week online begeleiding (les) te geven. >> Wat krijg je aangeboden: Als vrijwillig TOMaatje maak je impact in het leven van een kind/jongere. We geven je toegang tot een online community van vrijwilligers TOMaatjes waarin tips en kennis over begeleiding worden gedeeld. We hebben regelmatig intervisie sessies en workshops voor onze vrijwilligers. >> Wat is de meerwaarde van dit vrijwilligerswerk? Door jouw inzet zorg je ervoor dat kinderen en jongeren hun Nederlandse taal verbeteren en vragen kunnen stellen over hun uitdagende schoolwerk. Dit is van groot belang voor hun schoolcarrière. Zinvol werk met een grote maatschappelijke impact! Jij draagt bij aan de toekomstige Nederlandse maatschappij door het stimuleren van cognitief en culturele ontwikkeling van deze kinderen . En maak je onderdeel uit van een community van zo'n 300 enthousiaste TOMaatjes van heel Nederland. >> Meer weten? Meedoen? Reageer op deze vacature met je email gegevens en we nemen contact met je op. Je kunt je ook direct aanmelden via ons website: https://match.hetbegintmettaal.nl/aanmelden/thuisonderwijsmaatjes/vrijwilliger Met vriendelijke groet, TOMaatjes Team

Structureel
Amsterdam, Utrecht, 's-Gravenhage

Deel jouw kennis met senioren

Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan

Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan organiseert collegereeksen voor senioren gegeven door studenten Dit doen wij op (zorg)locaties én online. Zo verbinden wij generaties door middel van kennis. Als studentdocent maak je je eigen colleges over je studie of passie en voer je waardevolle gesprekken met jouw seniorenpubliek. Je leert om je kennis toegankelijk te maken voor een bredere doelgroep tijdens een uitgebreide training. Waarom studentdocent? Uitdagend en zelf in te delen vrijwilligerswerk Ontwikkel je talenten en presentatie skills Relevante aanvulling op je CV Lever een wezenlijke bijdrage aan het welzijn van senioren Vrijwilligersvergoeding én certificaat (bij deelname aan het Maatschappelijke Diensttijd Traject) Wil jij écht impact maken? En aan de ontwikkeling van jouw talenten werken? Stuur dan een berichtje naar Judith, projectleider vrijwilligers bij Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan en zij plant graag een kennismaking met je in!

Project
Jongeren