Steunouders gezocht

Steunouders gezocht

Regelmatig
Waddinxveen
  • Maatje, buddy & gezelschap
  • Sociaal & welzijn

Een middag per week een kind opvangen en zo de ouders wat lucht geven. De ouders zijn best in staat om voor hun kind(eren) te zorgen, maar hebben het nu even zwaar. Bijvoorbeeld vanwege ziekte, werkloosheid of een scheiding. Zelf hebben ze onvoldoende netwerk om hun kind even onder te brengen. Door een middag per week gemiddeld (het mag ook meer of minder) het kind onder je hoede te nemen, zorg je ervoor dat de ouders zelf voor hun kinderen kunnen blijven zorgen en voorkom je dat de stress toeneemt waardoor ze 'zwaardere' hulp nodig hebben. Je hoeft met het kind niets bijzonders te doen. Het draait gewoon een dagje mee in jouw/jullie leven. Jij bent als het ware een (extra) oom of tante, opa of oma, buurman of buurvrouw bij wie het weer gewoon onbezorgd kind kan zijn. Vanaf 21 jaar tot 80 jaar, met of zonder kinderen, jij kunt Steunouder zijn.

Lijkt dit je wat? Neem dan contact op met Sandy, Steunouder coördinator voor de gemeente Waddinxveen, via: [telefoonnummer verborgen] / [e-mailadres verborgen]. Zij vertelt je er graag meer over.

We hebben in Waddinxveen meerdere aanvragen dus we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn. Stuur Sandy in een reactie je telefoonnummer en emailadres, dan neemt zij zo snel mogelijk contact met je op. Of kijk op de website voor meer informatie: [website verborgen]

  • De hulpvraag van Sandy is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Zorgzaam010
Laat Sandy weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de hulpvraag: "Steunouders gezocht" van Sandy.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere NLvoorelkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Kwadraad
Geplaatst door:
Profielfoto van Sandy
65% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Sandy
  • De hulpvraag van Sandy is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Zorgzaam010