Vrijwilliger Automaatje in West en Noord

Vrijwilliger Automaatje in West en Noord

Regelmatig
Tilburg: Heikant
  • Vervoer & transport
  • Maatje, buddy & gezelschap
  • Sociaal & welzijn

AutoMaatje zoekt chauffeurs woonachtig in Tilburg West en Noord.
Nederland telt ruim 4 miljoen ouderen. 25 procent daarvan voelt zich eenzaam. Dat komt vooral omdat ze niet meer mobiel zijn. Ook in Tilburg raken steeds meer mensen geïsoleerd van de buitenwereld omdat hun mogelijkheden om naar buiten te gaan, bijvoorbeeld door leeftijd of gezondheid, steeds beperkter worden. Met ANWB AutoMaatje kunnen zij weer meedoen in de maatschappij.
Vrijwilligers van ANWB AutoMaatje vervoeren met hun eigen auto minder mobiele mensen. Zo kan men weer naar de kapper, een activiteit, maar ook weer lekker op de koffie gaan bij vrienden.
Op dit moment zijn we op zoek naar chauffeurs die woonachtig zijn in Tilburg West of Tilburg Noord . Heeft u een eigen auto? En heeft u tijd en zin om met een plaatsgenoot op pad te gaan? Dan zijn wij op zoek naar u. Als vrijwillige chauffeur krijgt u een onkostenvergoeding van €0,35 per kilometer plus eventuele parkeerkosten. Deze vergoeding wordt betaald door de deelnemer. Uw auto moet een geldige APK keuring en minimaal een WA-verzekering met inzittenden dekking hebben. Chauffeurs moeten jonger zijn dan 75 jaar en er wordt u gevraagd een Verklaring Omtrent Gedrag af te geven. U bepaalt zelf hoe vaak u wilt rijden.

Wat mag u van ons verwachten:
- ondersteuning en begeleiding
- deskundigheidsbevordering
- elk jaar een leuk presentje en bedankmomentje.
Contact : Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Of wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met Pascalle, coördinator ANWB AutoMaatje Tilburg, via deze site

  • De vraag van Enny is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op VrijwilligersTilburg
  • Enny is eerder via deze website geholpen
Laat Enny weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de hulpvraag: "Vrijwilliger Automaatje in West en Noord" van Enny.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere NLvoorelkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo ContourdeTwern
Geplaatst door:
Profielfoto van Enny
85% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Enny
  • De vraag van Enny is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op VrijwilligersTilburg
  • Enny is eerder via deze website geholpen