Direct naar de inhoud van deze paginacsrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Mentorschap verrijkt je wereld

Stel je voor dat je door ziekte of een beperking niet goed in staat bent om voor je eigen zorgbelangen op te komen. En geen familie hebt die je hierbij kan helpen. Zou jij dan ook niet blij zijn met een mentor? Iemand die jou regelmatig bezoekt om je goed te leren kennen. Jouw wensen en meningen goed verwoordt. En jou helpt bij het maken van beslissingen in zorg en welzijn. Ilse is dat zeker. Zij is 58 jaar en heeft een verstandelijke beperking. Zelf beslissingen nemen in zorg en welzijn vindt ze moeilijk. Daarom is zij heel blij met haar mentor Renske. Als mentor is Renske de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van Ilse. Zij bezoekt haar regelmatig en dan maken ze een wandeling of doen een spelletje. Daarnaast helpt zij haar bij het maken van keuzes in zorg en welzijn. Bijvoorbeeld over het wel of niet laten vaccineren of opereren. Ook overlegt Renske regelmatig met de zorgverleners van Ilse. Ze zorgt ervoor dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Voor Ilse betekent het mentorschap behoud van eigen regie. Renske vindt het mentorschap een verrijking van haar leven. Renske is een van de 370 vrijwillige mentoren van Stichting Mentorschap Noordwest en Midden. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking of dementie. Het mentorschap is een wettelijke beschermingsmaatregel, die wordt ingesteld door de rechter. Onze Stichting wordt hiervoor benoemt door de rechtbank en als mentor voer je het mentorschap uit. De Stichting schoolt en begeleidt jou in je rol als mentor. Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een goede match met de cliënt • een maandelijkse onkostenvergoeding Ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal op MBO-4 niveau is opgeleid • minimaal 4 uur per maand beschikbaar is Naast Ilse zijn er nog veel meer mensen die een mentor zoeken, dus word ook mentor! Heb jij interesse en wil je meer weten? Neem dan contact op door een mail te sturen.

Lees meer

structureel

Haarlem, Haarlemmermeer

Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Stel je voor dat je door ziekte of een beperking niet goed in staat bent om voor je eigen zorgbelangen op te komen. En geen familie hebt die je hierbij kan helpen. Zou jij dan ook niet blij zijn met een mentor? Iemand die jou regelmatig bezoekt om je goed te leren kennen. Jouw wensen en meningen goed verwoordt. En jou helpt bij het maken van beslissingen in zorg en welzijn.

Ilse is dat zeker. Zij is 58 jaar en heeft een verstandelijke beperking. Zelf beslissingen nemen in zorg en welzijn vindt ze moeilijk. Daarom is zij heel blij met haar mentor Renske. Als mentor is Renske de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van Ilse. Zij bezoekt haar regelmatig en dan maken ze een wandeling of doen een spelletje. Daarnaast helpt zij haar bij het maken van keuzes in zorg en welzijn. Bijvoorbeeld over het wel of niet laten vaccineren of opereren. Ook overlegt Renske regelmatig met de zorgverleners van Ilse. Ze zorgt ervoor dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Voor Ilse betekent het mentorschap behoud van eigen regie. Renske vindt het mentorschap een verrijking van haar leven.

Renske is een van de 370 vrijwillige mentoren van Stichting Mentorschap Noordwest en Midden. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking of dementie. Het mentorschap is een wettelijke beschermingsmaatregel, die wordt ingesteld door de rechter. Onze Stichting wordt hiervoor benoemt door de rechtbank en als mentor voer je het mentorschap uit. De Stichting schoolt en begeleidt jou in je rol als mentor.

Wat krijg jij als mentor?
• uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact
• werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen
• scholing en begeleiding
• een goede match met de cliënt
• een maandelijkse onkostenvergoeding

Ben jij de persoon die:
• zich goed kan inleven in anderen
• communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen
• minimaal op MBO-4 niveau is opgeleid
• minimaal 4 uur per maand beschikbaar is

Naast Ilse zijn er nog veel meer mensen die een mentor zoeken, dus word ook mentor!

Heb jij interesse en wil je meer weten? Neem dan contact op door een mail te sturen.

Praktische informatie

Tijdsinvestering

Maandelijks 4 tot 8 uur

Locatie

Haarlem, Haarlemmermeer

Impact

Impactgebied

Sociaal & welzijn

Categorie

Maatje, buddy & gezelschap
Mentorschap
50% profielsterkte

Over Mentorschap

  • Deze vraag is gecheckt door de helpdesk
  • Mentorschap Noordwest en Midden is ingeschreven op NLvoorelkaar sinds 30-07-2021
  • Meerdere positieve matches gemaakt
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Mentorschap Noordwest en Midden

Kom op voor je cliënt als mentor Woerden e.o.
Woerden

Kom op voor je cliënt als mentor Woerden e.o.

Maandelijks · 4 tot 8 uur
Mentorschap Noordwest en Midden

Als mentor kom je op voor de zorgbelangen van iemand met een ziekte of beperking, die geen familie of naasten heeft om hierbij te ondersteunen. Je ondersteunt je cliënt bij het nemen van beslissingen in zorg en welzijn. Renske is mentor van Ilse. Ilse heeft een verstandelijke beperking en vindt het moeilijk om zelf beslissingen te nemen in zorg en welzijn. Als mentor is Renske de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van Ilse. Zij bezoekt haar regelmatig en dan maken ze een wandeling of doen een spelletje. Daarnaast helpt zij haar bij het maken van keuzes als wel of niet laten vaccineren of opereren. Ook zorgt Renske door overleg met de zorgverleners van Ilse dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Voor Ilse betekent het mentorschap behoud van eigen regie. Renske vindt het mentorschap een verrijking van haar leven. Renske is een van de 370 vrijwillige mentoren van Stichting Mentorschap Noordwest en Midden. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, dementie of niet-aangeboren hersenletsel. De Stichting schoolt en begeleidt jou in je rol als mentor. Naast Ilse zijn er nog veel meer mensen die een mentor zoeken, dus word ook mentor in Woerden en omgeving! Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een maandelijkse onkostenvergoeding Ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal op MBO-4 niveau is opgeleid • minimaal 4 uur per maand beschikbaar is Neem dan contact op met coördinator Joost voor een nadere kennismaking.

Mentorschap verrijkt je wereld
Amstelveen

Mentorschap verrijkt je wereld

Maandelijks · 4 tot 8 uur
Mentorschap Noordwest en Midden

Stel je voor dat je door ziekte of een beperking niet goed in staat bent om voor je eigen zorgbelangen op te komen. En geen familie hebt die je hierbij kan helpen. Zou jij dan ook niet blij zijn met een mentor? Iemand die jouw wensen en meningen goed verwoordt. Je helpt bij het maken van beslissingen in zorg en welzijn. En jou regelmatig bezoekt om je goed te leren kennen. Ilse is dat zeker. Zij is 58 jaar en heeft een verstandelijke beperking. Zelf beslissingen nemen in zorg en welzijn vindt ze moeilijk. Daarom is zij heel blij met haar mentor Renske. Als mentor is Renske de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van Ilse. Zij bezoekt haar regelmatig en dan maken ze een wandeling of doen een spelletje. Daarnaast helpt zij haar bij het maken van keuzes in zorg en welzijn. Bijvoorbeeld over het wel of niet laten vaccineren of opereren. Ook praat Renske regelmatig met de zorgverleners van Ilse. Ze zorgt ervoor dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Voor Ilse betekent het mentorschap behoud van eigen regie. Renske vindt het mentorschap een verrijking van haar leven. Renske is een van de 370 vrijwillige mentoren van Stichting Mentorschap Noordwest en Midden. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, dementie of niet-aangeboren hersenletsel. Het mentorschap is een wettelijke beschermingsmaatregel, die de rechtbank instelt. Onze Stichting wordt hiervoor benoemd door de rechtbank en als mentor voer je het mentorschap uit. De Stichting schoolt en begeleidt jou in je rol als mentor. Naast Ilse zijn er nog veel meer mensen die een mentor zoeken, dus word ook mentor! Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een maandelijkse onkostenvergoeding Ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal op MBO-4 niveau is opgeleid • minimaal 4 uur per maand beschikbaar is Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking.

Mentorschap verrijkt je wereld
Utrecht

Mentorschap verrijkt je wereld

Maandelijks · 4 tot 8 uur
Mentorschap Noordwest en Midden

Stel je voor dat je door ziekte of een beperking niet goed in staat bent om voor je eigen zorgbelangen op te komen. En geen familie hebt die je hierbij kan helpen. Zou jij dan ook niet blij zijn met een mentor? Iemand die jou regelmatig bezoekt om je goed te leren kennen. Jouw wensen en meningen goed verwoordt. En jou helpt bij het maken van beslissingen in zorg en welzijn. Ilse is dat zeker. Zij is 58 jaar en heeft een verstandelijke beperking. Zelf beslissingen nemen in zorg en welzijn vindt ze moeilijk. Daarom is zij heel blij met haar mentor Renske. Als mentor is Renske de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van Ilse. Zij bezoekt haar regelmatig en dan maken ze een wandeling of doen een spelletje. Daarnaast helpt zij haar bij het maken van keuzes in zorg en welzijn. Bijvoorbeeld over het wel of niet laten vaccineren of opereren. Ook overlegt Renske regelmatig met de zorgverleners van Ilse. Ze zorgt ervoor dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Voor Ilse betekent het mentorschap behoud van eigen regie. Renske vindt het mentorschap een verrijking van haar leven. Renske is een van de 370 vrijwillige mentoren van Stichting Mentorschap Noordwest en Midden. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking of dementie. Het mentorschap is een wettelijke beschermingsmaatregel, die wordt ingesteld door de rechter. Onze Stichting wordt hiervoor benoemt door de rechtbank en als mentor voer je het mentorschap uit. De Stichting schoolt en begeleidt jou in je rol als mentor. Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een goede match met de cliënt • een maandelijkse onkostenvergoeding Ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal op MBO-4 niveau is opgeleid • minimaal 4 uur per maand beschikbaar is Naast Ilse zijn er nog veel meer mensen die een mentor zoeken, dus word ook mentor! Heb jij interesse en wil je meer weten? Neem dan contact op door een mail te sturen.

Mentorschap verrijkt je wereld
Dordrecht

Mentorschap verrijkt je wereld

Maandelijks · 4 tot 8 uur
Mentorschap Noordwest en Midden

Stel je voor dat je door ziekte of een beperking niet goed in staat bent om voor je eigen zorgbelangen op te komen. En geen familie hebt die je hierbij kan helpen. Zou jij dan ook niet blij zijn met een mentor? Iemand die jouw wensen en meningen goed verwoordt. Je helpt bij het maken van beslissingen in zorg en welzijn. En jou regelmatig bezoekt om je goed te leren kennen. Ilse is dat zeker. Zij is 58 jaar en heeft een verstandelijke beperking. Zelf beslissingen nemen in zorg en welzijn vindt ze moeilijk. Daarom is zij heel blij met haar mentor Renske. Als mentor is Renske de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van Ilse. Zij bezoekt haar regelmatig en dan maken ze een wandeling of doen een spelletje. Daarnaast helpt zij haar bij het maken van keuzes als wel of niet laten vaccineren of opereren. Ook zorgt Renske door overleg met de zorgverleners van Ilse dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Voor Ilse betekent het mentorschap behoud van eigen regie. Renske vindt het mentorschap een verrijking van haar leven. Renske is een van de 370 vrijwillige mentoren van Stichting Mentorschap Noordwest en Midden. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, dementie of niet-aangeboren hersenletsel. Het mentorschap is een wettelijke beschermingsmaatregel, die de rechtbank instelt. Onze Stichting wordt hiervoor benoemd door de rechtbank en als mentor voer je het mentorschap uit. De Stichting schoolt en begeleidt jou in je rol als mentor. Naast Ilse zijn er nog veel meer mensen die een mentor zoeken, dus word ook mentor! Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een maandelijkse onkostenvergoeding Ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal op MBO-4 niveau is opgeleid • minimaal 4 uur per maand beschikbaar is Neem dan contact op met ons voor een nadere kennismaking. Meer informatie vind je ook op [website verborgen]

Mentorschap verrijkt je wereld
Dijk en Waard, Hoorn, Alkmaar

Mentorschap verrijkt je wereld

Maandelijks · 4 tot 8 uur
Mentorschap Noordwest en Midden

Stel je voor dat je door ziekte of een beperking niet goed in staat bent om voor je eigen zorgbelangen op te komen. En geen familie hebt die je hierbij kan helpen. Zou jij dan ook niet blij zijn met een mentor? Iemand die jouw wensen en meningen goed verwoordt. Je helpt bij het maken van beslissingen in zorg en welzijn. En jou regelmatig bezoekt om je goed te leren kennen. Ilse is dat zeker. Zij is 58 jaar en heeft een verstandelijke beperking. Zelf beslissingen nemen in zorg en welzijn vindt ze moeilijk. Daarom is zij heel blij met haar mentor Renske. Als mentor is Renske de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van Ilse. Zij bezoekt haar regelmatig en dan maken ze een wandeling of doen een spelletje. Daarnaast helpt zij haar bij het maken van keuzes als wel of niet laten vaccineren of opereren. Ook zorgt Renske door overleg met de zorgverleners van Ilse dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Voor Ilse betekent het mentorschap behoud van eigen regie. Renske vindt het mentorschap een verrijking van haar leven. Renske is een van de 370 vrijwillige mentoren van Stichting Mentorschap Noordwest en Midden. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, dementie of niet-aangeboren hersenletsel. Het mentorschap is een wettelijke beschermingsmaatregel, die de rechtbank instelt. Onze Stichting wordt hiervoor benoemd door de rechtbank en als mentor voer je het mentorschap uit. De Stichting schoolt en begeleidt jou in je rol als mentor. Naast Ilse zijn er nog veel meer mensen die een mentor zoeken, dus word ook mentor! Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een maandelijkse onkostenvergoeding Ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal op MBO-4 niveau is opgeleid • minimaal 4 uur per maand beschikbaar is Neem dan contact op met ons voor een nadere kennismaking. Meer informatie vind je ook op [website verborgen]

Mentorschap verrijkt je wereld
Aalsmeer

Mentorschap verrijkt je wereld

Maandelijks · 4 tot 8 uur
Mentorschap Noordwest en Midden

Stel je voor dat je door ziekte of een beperking niet goed in staat bent om voor je eigen zorgbelangen op te komen. En geen familie hebt die je hierbij kan helpen. Zou jij dan ook niet blij zijn met een mentor? Iemand die jouw wensen en meningen goed verwoordt. Je helpt bij het maken van beslissingen in zorg en welzijn. En jou regelmatig bezoekt om je goed te leren kennen. Ilse is dat zeker. Zij is 58 jaar en heeft een verstandelijke beperking. Zelf beslissingen nemen in zorg en welzijn vindt ze moeilijk. Daarom is zij heel blij met haar mentor Renske. Als mentor is Renske de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van Ilse. Zij bezoekt haar regelmatig en dan maken ze een wandeling of doen een spelletje. Daarnaast helpt zij haar bij het maken van keuzes in zorg en welzijn. Bijvoorbeeld over het wel of niet laten vaccineren of opereren. Ook praat Renske regelmatig met de zorgverleners van Ilse. Ze zorgt ervoor dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Voor Ilse betekent het mentorschap behoud van eigen regie. Renske vindt het mentorschap een verrijking van haar leven. Renske is een van de 370 vrijwillige mentoren van Stichting Mentorschap Noordwest en Midden. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, dementie of niet-aangeboren hersenletsel. Het mentorschap is een wettelijke beschermingsmaatregel, die de rechtbank instelt. Onze Stichting wordt hiervoor benoemd door de rechtbank en als mentor voer je het mentorschap uit. De Stichting schoolt en begeleidt jou in je rol als mentor. Naast Ilse zijn er nog veel meer mensen die een mentor zoeken, dus word ook mentor! Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een maandelijkse onkostenvergoeding Ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal op MBO-4 niveau is opgeleid • minimaal 4 uur per maand beschikbaar is Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking.

Word mentor en kom op voor je cliënt
Almere

Word mentor en kom op voor je cliënt

Maandelijks · 4 tot 8 uur
Mentorschap Noordwest en Midden

Als mentor kom je op voor de zorgbelangen van iemand met een ziekte of beperking. Je ondersteunt je cliënt bij het nemen van beslissingen in zorg en welzijn. Bijvoorbeeld net als Renske, die mentor is van Ilse. Ilse heeft een verstandelijke beperking en vindt het moeilijk om zelf beslissingen te nemen in zorg en welzijn. Als mentor is Renske de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van Ilse. Zij helpt haar bij het maken van keuzes als wel of niet laten vaccineren of opereren. Ook zorgt Renske door overleg met de zorgverleners van Ilse dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Zij bezoekt haar regelmatig en dan maken ze een wandeling of doen een spelletje. Voor Ilse betekent het mentorschap behoud van eigen regie. Renske vindt het mentorschap een verrijking van haar leven. Renske is een van de 370 vrijwillige mentoren van Stichting Mentorschap Noordwest en Midden. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, dementie of niet-aangeboren hersenletsel. De Stichting schoolt en begeleidt jou in je rol als mentor. Naast Ilse zijn er nog veel meer mensen die een mentor zoeken, dus word ook mentor! Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een maandelijkse onkostenvergoeding Ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal op MBO-4 niveau is opgeleid • minimaal 4 uur per maand beschikbaar is Neem dan contact op met coördinator Monique Kuijpers voor een nadere kennismaking [telefoonnummer verborgen] of [e-mailadres verborgen].

Word mentor en kom op voor je cliënt
Den Helder, Schagen

Word mentor en kom op voor je cliënt

Maandelijks · 4 tot 8 uur
Mentorschap Noordwest en Midden

Als mentor kom je op voor de zorgbelangen van iemand met een ziekte of beperking, die geen familie heeft die dit kan doen. Je ondersteunt je cliënt bij het nemen van beslissingen in zorg en welzijn. Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een maandelijkse onkostenvergoeding Als mentor ben je de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van je cliënt. Je bezoekt hem of haar regelmatig en dan kun je bijvoorbeeld een wandeling maken of een spelletje doen. Daarnaast help je je cliënt bij het maken van keuzes als wel of niet laten vaccineren of opereren. Ook zorg je door overleg met de zorgverleners van je cliënt dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Zo help je je cliënt om grip op zijn leven te houden. Vrijwillig mentor word je bij Stichting Mentorschap Noordwest en Midden. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, dementie of niet-aangeboren hersenletsel. Wij scholen en begeleiden jou in je rol als mentor. Dus ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal op MBO-4 niveau is opgeleid • 4 uur per maand beschikbaar is Word dan ook mentor! Neem contact op met coördinator Lynnie Veltman via een bericht voor een nadere kennismaking. Meer informatie vind je ook op [website verborgen]

Word mentor en kom op voor je cliënt
Purmerend

Word mentor en kom op voor je cliënt

Eenmalig of wekelijks · 1 tot 8 uur
Mentorschap Noordwest en Midden

Als mentor kom je op voor de zorgbelangen van iemand met een ziekte of beperking, die geen familie of naasten heeft om hierbij te ondersteunen. Je ondersteunt je cliënt bij het nemen van beslissingen in zorg en welzijn. Net als Renske, die mentor is van Ilse. Ilse heeft een verstandelijke beperking en vindt het moeilijk om zelf beslissingen te nemen in zorg en welzijn. Als mentor is Renske de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van Ilse. Zij bezoekt haar regelmatig en dan maken ze een wandeling of doen een spelletje. Daarnaast helpt zij haar bij het maken van keuzes als wel of niet laten vaccineren of opereren. Ook zorgt Renske door overleg met de zorgverleners van Ilse dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Voor Ilse betekent het mentorschap behoud van eigen regie. Renske vindt het mentorschap een verrijking van haar leven. Renske is een van de 370 vrijwillige mentoren van Stichting Mentorschap Noordwest en Midden. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, dementie of niet-aangeboren hersenletsel. De Stichting schoolt en begeleidt jou in je rol als mentor. Naast Ilse zijn er nog veel meer mensen die een mentor zoeken, dus word ook mentor! Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een maandelijkse onkostenvergoeding Ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal op MBO-4 niveau is opgeleid • minimaal 4 uur per maand beschikbaar is Neem dan contact op met coördinator Wendy Stam voor een nadere kennismaking: [telefoonnummer verborgen] of [e-mailadres verborgen].

Word mentor en kom op voor je cliënt
Alkmaar, Heiloo, Bergen (NH.)

Word mentor en kom op voor je cliënt

Maandelijks · 4 tot 8 uur
Mentorschap Noordwest en Midden

Als mentor kom je op voor de zorgbelangen van iemand met een ziekte of beperking, die geen familie heeft die dit kan doen. Je ondersteunt je cliënt bij het nemen van beslissingen in zorg en welzijn. Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een maandelijkse onkostenvergoeding Als mentor ben je de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van je cliënt. Je bezoekt hem of haar regelmatig en dan kun je bijvoorbeeld een wandeling maken of een spelletje doen. Daarnaast help je je cliënt bij het maken van keuzes als wel of niet laten vaccineren of opereren. Ook zorg je door overleg met de zorgverleners van je cliënt dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Zo help je je cliënt om grip op zijn leven te houden. Vrijwillig mentor word je bij Stichting Mentorschap Noordwest en Midden. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, dementie of niet-aangeboren hersenletsel. Wij scholen en begeleiden jou in je rol als mentor. Dus ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal op MBO-4 niveau is opgeleid • 4 uur per maand beschikbaar is Word dan ook mentor! Neem contact op met ons voor een nadere kennismaking. Meer informatie vind je ook op [website verborgen]

Word mentor en kom op voor je cliënt
Dijk en Waard

Word mentor en kom op voor je cliënt

Eenmalig of wekelijks · 1 tot 8 uur
Mentorschap Noordwest en Midden

Als mentor kom je op voor de zorgbelangen van iemand met een ziekte of beperking, die geen familie heeft die dit kan doen. Je ondersteunt je cliënt bij het nemen van beslissingen in zorg en welzijn. Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een maandelijkse onkostenvergoeding Als mentor ben je de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van je cliënt. Je bezoekt hem of haar regelmatig en dan kun je bijvoorbeeld een wandeling maken of een spelletje doen. Daarnaast help je je cliënt bij het maken van keuzes als wel of niet laten vaccineren of opereren. Ook zorg je door overleg met de zorgverleners van je cliënt dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Zo help je je cliënt om grip op zijn leven te houden. Vrijwillig mentor word je bij Stichting Mentorschap Noordwest en Midden. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, dementie of niet-aangeboren hersenletsel. Wij scholen en begeleiden jou in je rol als mentor. Dus ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal op MBO-4 niveau is opgeleid • 4 uur per maand beschikbaar is Word dan ook mentor! Neem contact met ons op voor een nadere kennismaking. Meer informatie vind je ook op [website verborgen]

Word mentor en kom op voor je cliënt
Zaanstad, Uitgeest, Landsmeer

Word mentor en kom op voor je cliënt

Wekelijks · 1 tot 21 uur
Mentorschap Noordwest en Midden

Als mentor kom je op voor de zorgbelangen van iemand met een ziekte of beperking, die geen familie heeft die dit kan doen. Je ondersteunt je cliënt bij het nemen van beslissingen in zorg en welzijn. Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een maandelijkse onkostenvergoeding Als mentor ben je de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van je cliënt. Je bezoekt hem of haar regelmatig en dan kun je bijvoorbeeld een wandeling maken of een spelletje doen. Daarnaast help je je cliënt bij het maken van keuzes als wel of niet laten vaccineren of opereren. Ook zorg je door overleg met de zorgverleners van je cliënt dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Zo help je je cliënt om grip op zijn leven te houden. Vrijwillig mentor word je bij Stichting Mentorschap Noordwest en Midden. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, dementie of niet-aangeboren hersenletsel. Wij scholen en begeleiden jou in je rol als mentor. Dus ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal op MBO-4 niveau is opgeleid • 4 uur per maand beschikbaar is Word dan ook mentor! Neem contact met ons op voor een nadere kennismaking. Meer informatie vind je ook op [website verborgen]

Word mentor en kom op voor je cliënt
Haarlem

Word mentor en kom op voor je cliënt

Maandelijks · 4 tot 8 uur
Mentorschap Noordwest en Midden

Als mentor kom je op voor de zorgbelangen van iemand met een ziekte of beperking, die geen familie heeft die dit kan doen. Je ondersteunt je cliënt bij het nemen van beslissingen in zorg en welzijn. Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een maandelijkse onkostenvergoeding Als mentor ben je de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van je cliënt. Je bezoekt hem of haar regelmatig en dan kun je bijvoorbeeld een wandeling maken of een spelletje doen. Daarnaast help je je cliënt bij het maken van keuzes als wel of niet laten vaccineren of opereren. Ook zorg je door overleg met de zorgverleners van je cliënt dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Zo help je je cliënt om grip op zijn leven te houden. Vrijwillig mentor word je bij Stichting Mentorschap Noordwest en Midden. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, dementie of niet-aangeboren hersenletsel. Wij scholen en begeleiden jou in je rol als mentor. Dus ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal op MBO-4 niveau is opgeleid • 4 uur per maand beschikbaar is Word dan ook mentor! Neem contact met ons op voor een nadere kennismaking. Meer informatie vind je ook op [website verborgen]

Een mentor is spreekbuis/beslisser/maatje
Lelystad

Een mentor is spreekbuis/beslisser/maatje

Maandelijks · 4 tot 8 uur
Mentorschap Noordwest en Midden

Spreekbuis, beslisser, maatje: een mentor is het allemaal Stel je voor dat je door ziekte of een beperking niet goed in staat bent om voor je eigen zorgbelangen op te komen. En je hebt geen familie die je hierbij kan helpen, dan ben je heel blij met een mentor. Iemand die jou bezoekt om je goed te leren kennen. Jouw wensen en meningen verwoordt en je helpt bij het nemen van beslissingen over zorg en welzijn. Bijvoorbeeld de 75-jarige Carlos, hij zit in een rolstoel en kan niet praten. Carlos ziet en begrijpt echter veel, waardoor contact opbouwen zeker mogelijk is. Hij wordt blij van aandacht en een bezoekje. Of Ineke, ze is 46 jaar en heeft een verstandelijke beperking. Vanaf de start met haar mentor Lies wilde ze graag samen een wandeling maken, maar op een gegeven moment had ze daar geen zin meer in. Lies had bedacht om dan samen met haar auto op pad te gaan en dat vond Ineke prachtig. Het maakt haar minder angstig buiten en dan kunnen ze samen naar een café voor appeltaart. Of Joke, ze is 84 jaar en heeft een Alzheimer. Zelf beslissingen nemen lukt haast niet meer. Daarom is ze blij met haar mentor Dirk. Hij is haar wettelijk vertegenwoordiger en de vertrouwenspersoon van Joke. Als hij haar bezoekt dan hebben ze een praatje over hoe het gaat en hij helpt haar bij het maken van keuzes als er meer zorg nodig is. Zowel Dirk als Lies weten ook door overleg met de thuiszorg of de persoonlijk begeleider of alles goed verloopt. Lies neemt daarnaast jaarlijks deel aan het zorgplanoverleg. Dirk en Lies zijn een van de 330 vrijwillige mentoren van Stichting Mentorschap Noordwest en Midden. We bieden mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, dementie of niet-aangeboren hersenletsel. Het mentorschap is een wettelijke beschermingsmaatregel, die de rechtbank instelt. Onze Stichting wordt hiervoor benoemd door de rechtbank. De Stichting schoolt en begeleidt jou in je rol als mentor. Naast Dirk en Lies zijn er veel meer mensen die een mentor zoeken; word ook mentor! Wat krijg jij als mentor? • uitdagend en zinvol vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een maandelijkse onkostenvergoeding Ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal op MBO-4 niveau is opgeleid • circa 4 uur per maand beschikbaar is Neem dan contact op met coördinator Monique Kuijpers voor een nadere kennismaking. [e-mailadres verborgen] [telefoonnummer verborgen].

Word mentor en kom op voor je cliënt
Dronten

Word mentor en kom op voor je cliënt

Maandelijks · 4 tot 8 uur
Mentorschap Noordwest en Midden

Als mentor kom je op voor de zorgbelangen van iemand met een ziekte of beperking. Je ondersteunt je cliënt bij het nemen van beslissingen in zorg en welzijn. Bijvoorbeeld net als Renske, die mentor is van Ilse. Ilse heeft een verstandelijke beperking en vindt het moeilijk om zelf beslissingen te nemen in zorg en welzijn. Als mentor is Renske de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van Ilse. Zij helpt haar bij het maken van keuzes als wel of niet laten vaccineren of opereren. Ook zorgt Renske door overleg met de zorgverleners van Ilse dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Zij bezoekt haar regelmatig en dan maken ze een wandeling of doen een spelletje. Voor Ilse betekent het mentorschap behoud van eigen regie. Renske vindt het mentorschap een verrijking van haar leven. Renske is een van de 370 vrijwillige mentoren van Stichting Mentorschap Noordwest en Midden. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, dementie of niet-aangeboren hersenletsel. De Stichting schoolt en begeleidt jou in je rol als mentor. Naast Ilse zijn er nog veel meer mensen die een mentor zoeken, dus word ook mentor! Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een maandelijkse onkostenvergoeding Ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal op MBO-4 niveau is opgeleid • minimaal 4 uur per maand beschikbaar is Neem dan contact op met coördinator Monique Kuijpers voor een nadere kennismaking. [e-mailadres verborgen] [telefoonnummer verborgen].

Word mentor en kom op voor je cliënt
Huizen

Word mentor en kom op voor je cliënt

Eenmalig of wekelijks · 1 tot 2 uur
Mentorschap Noordwest en Midden

Als mentor kom je op voor de zorgbelangen van iemand met een ziekte of beperking. Je ondersteunt je cliënt bij het nemen van beslissingen in zorg en welzijn. Bijvoorbeeld net als Renske, die mentor is van Ilse. Ilse heeft een verstandelijke beperking en vindt het moeilijk om zelf beslissingen te nemen in zorg en welzijn. Als mentor is Renske de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van Ilse. Zij helpt haar bij het maken van keuzes als wel of niet laten vaccineren of opereren. Ook zorgt Renske door overleg met de zorgverleners van Ilse dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Zij bezoekt haar regelmatig en dan maken ze een wandeling of doen een spelletje. Voor Ilse betekent het mentorschap behoud van eigen regie. Renske vindt het mentorschap een verrijking van haar leven. Renske is een van de 370 vrijwillige mentoren van Stichting Mentorschap Noordwest en Midden. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, dementie of niet-aangeboren hersenletsel. De Stichting schoolt en begeleidt jou in je rol als mentor. Naast Ilse zijn er nog veel meer mensen die een mentor zoeken, dus word ook mentor! Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een maandelijkse onkostenvergoeding Ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal op MBO-4 niveau is opgeleid • minimaal 4 uur per maand beschikbaar is Neem dan contact op met coördinator Monique Kuijpers voor een nadere kennismaking. [e-mailadres verborgen] [telefoonnummer verborgen].

Word mentor en kom op voor je cliënt
Hilversum

Word mentor en kom op voor je cliënt

Maandelijks · 4 tot 8 uur
Mentorschap Noordwest en Midden

Als mentor kom je op voor de zorgbelangen van iemand met een ziekte of beperking. Je ondersteunt je cliënt bij het nemen van beslissingen in zorg en welzijn. Bijvoorbeeld net als Renske, die mentor is van Ilse. Ilse heeft een verstandelijke beperking en vindt het moeilijk om zelf beslissingen te nemen in zorg en welzijn. Als mentor is Renske de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van Ilse. Zij helpt haar bij het maken van keuzes als wel of niet laten vaccineren of opereren. Ook zorgt Renske door overleg met de zorgverleners van Ilse dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Zij bezoekt haar regelmatig en dan maken ze een wandeling of doen een spelletje. Voor Ilse betekent het mentorschap behoud van eigen regie. Renske vindt het mentorschap een verrijking van haar leven. Renske is een van de 370 vrijwillige mentoren van Stichting Mentorschap Noordwest en Midden. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, dementie of niet-aangeboren hersenletsel. De Stichting schoolt en begeleidt jou in je rol als mentor. Naast Ilse zijn er nog veel meer mensen die een mentor zoeken, dus word ook mentor! Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een maandelijkse onkostenvergoeding Ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal op MBO-4 niveau is opgeleid • minimaal 4 uur per maand beschikbaar is Neem dan contact op met coördinator Monique Kuijpers voor een nadere kennismaking. [e-mailadres verborgen] [telefoonnummer verborgen]

Word mentor en kom op voor je cliënt
Gooise Meren

Word mentor en kom op voor je cliënt

Eenmalig of maandelijks · 4 tot 8 uur
Mentorschap Noordwest en Midden

Als mentor kom je op voor de zorgbelangen van iemand met een ziekte of beperking. Je ondersteunt je cliënt bij het nemen van beslissingen in zorg en welzijn. Bijvoorbeeld net als Renske, die mentor is van Ilse. Ilse heeft een verstandelijke beperking en vindt het moeilijk om zelf beslissingen te nemen in zorg en welzijn. Als mentor is Renske de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van Ilse. Zij helpt haar bij het maken van keuzes als wel of niet laten vaccineren of opereren. Ook zorgt Renske door overleg met de zorgverleners van Ilse dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Zij bezoekt haar regelmatig en dan maken ze een wandeling of doen een spelletje. Voor Ilse betekent het mentorschap behoud van eigen regie. Renske vindt het mentorschap een verrijking van haar leven. Renske is een van de 370 vrijwillige mentoren van Stichting Mentorschap Noordwest en Midden. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, dementie of niet-aangeboren hersenletsel. De Stichting schoolt en begeleidt jou in je rol als mentor. Naast Ilse zijn er nog veel meer mensen die een mentor zoeken, dus word ook mentor! Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een maandelijkse onkostenvergoeding Ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal op MBO-4 niveau is opgeleid • minimaal 4 uur per maand beschikbaar is Neem dan contact op met coördinator Monique Kuijpers voor een nadere kennismaking. [e-mailadres verborgen] [telefoonnummer verborgen].

Word mentor en kom op voor je cliënt
Weesp

Word mentor en kom op voor je cliënt

Eenmalig of maandelijks · 4 tot 8 uur
Mentorschap Noordwest en Midden

Als mentor kom je op voor de zorgbelangen van iemand met een ziekte of beperking. Je ondersteunt je cliënt bij het nemen van beslissingen in zorg en welzijn. Bijvoorbeeld net als Renske, die mentor is van Ilse. Ilse heeft een verstandelijke beperking en vindt het moeilijk om zelf beslissingen te nemen in zorg en welzijn. Als mentor is Renske de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van Ilse. Zij helpt haar bij het maken van keuzes als wel of niet laten vaccineren of opereren. Ook zorgt Renske door overleg met de zorgverleners van Ilse dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Zij bezoekt haar regelmatig en dan maken ze een wandeling of doen een spelletje. Voor Ilse betekent het mentorschap behoud van eigen regie. Renske vindt het mentorschap een verrijking van haar leven. Renske is een van de 370 vrijwillige mentoren van Stichting Mentorschap Noordwest en Midden. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, dementie of niet-aangeboren hersenletsel. De Stichting schoolt en begeleidt jou in je rol als mentor. Naast Ilse zijn er nog veel meer mensen die een mentor zoeken, dus word ook mentor! Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een maandelijkse onkostenvergoeding Ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal op MBO-4 niveau is opgeleid • minimaal 4 uur per maand beschikbaar is Neem dan contact op met coördinator Monique Kuijpers voor een nadere kennismaking. [e-mailadres verborgen] [telefoonnummer verborgen].

Word mentor en kom op voor je cliënt
Blaricum

Word mentor en kom op voor je cliënt

Eenmalig of maandelijks · 1 tot 2 uur
Mentorschap Noordwest en Midden

Als mentor kom je op voor de zorgbelangen van iemand met een ziekte of beperking. Je ondersteunt je cliënt bij het nemen van beslissingen in zorg en welzijn. Bijvoorbeeld net als Renske, die mentor is van Ilse. Ilse heeft een verstandelijke beperking en vindt het moeilijk om zelf beslissingen te nemen in zorg en welzijn. Als mentor is Renske de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van Ilse. Zij helpt haar bij het maken van keuzes als wel of niet laten vaccineren of opereren. Ook zorgt Renske door overleg met de zorgverleners van Ilse dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Zij bezoekt haar regelmatig en dan maken ze een wandeling of doen een spelletje. Voor Ilse betekent het mentorschap behoud van eigen regie. Renske vindt het mentorschap een verrijking van haar leven. Renske is een van de 370 vrijwillige mentoren van Stichting Mentorschap Noordwest en Midden. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, dementie of niet-aangeboren hersenletsel. De Stichting schoolt en begeleidt jou in je rol als mentor. Naast Ilse zijn er nog veel meer mensen die een mentor zoeken, dus word ook mentor! Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een maandelijkse onkostenvergoeding Ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal op MBO-4 niveau is opgeleid • minimaal 4 uur per maand beschikbaar is Neem dan contact op met coördinator Monique Kuijpers voor een nadere kennismaking.

Word mentor en kom op voor je cliënt
Eemnes

Word mentor en kom op voor je cliënt

Eenmalig of maandelijks · 4 tot 8 uur
Mentorschap Noordwest en Midden

Als mentor kom je op voor de zorgbelangen van iemand met een ziekte of beperking. Je ondersteunt je cliënt bij het nemen van beslissingen in zorg en welzijn. Bijvoorbeeld net als Renske, die mentor is van Ilse. Ilse heeft een verstandelijke beperking en vindt het moeilijk om zelf beslissingen te nemen in zorg en welzijn. Als mentor is Renske de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van Ilse. Zij helpt haar bij het maken van keuzes als wel of niet laten vaccineren of opereren. Ook zorgt Renske door overleg met de zorgverleners van Ilse dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Zij bezoekt haar regelmatig en dan maken ze een wandeling of doen een spelletje. Voor Ilse betekent het mentorschap behoud van eigen regie. Renske vindt het mentorschap een verrijking van haar leven. Renske is een van de 370 vrijwillige mentoren van Stichting Mentorschap Noordwest en Midden. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, dementie of niet-aangeboren hersenletsel. De Stichting schoolt en begeleidt jou in je rol als mentor. Naast Ilse zijn er nog veel meer mensen die een mentor zoeken, dus word ook mentor! Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een maandelijkse onkostenvergoeding Ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal op MBO-4 niveau is opgeleid • minimaal 4 uur per maand beschikbaar is Neem dan contact op met coördinator Monique Kuijpers voor een nadere kennismaking. [e-mailadres verborgen] [telefoonnummer verborgen].

Word mentor en kom op voor je cliënt
Laren

Word mentor en kom op voor je cliënt

Maandelijks · 4 tot 8 uur
Mentorschap Noordwest en Midden

Als mentor kom je op voor de zorgbelangen van iemand met een ziekte of beperking. Je ondersteunt je cliënt bij het nemen van beslissingen in zorg en welzijn. Bijvoorbeeld net als Renske, die mentor is van Ilse. Ilse heeft een verstandelijke beperking en vindt het moeilijk om zelf beslissingen te nemen in zorg en welzijn. Als mentor is Renske de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van Ilse. Zij helpt haar bij het maken van keuzes als wel of niet laten vaccineren of opereren. Ook zorgt Renske door overleg met de zorgverleners van Ilse dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Zij bezoekt haar regelmatig en dan maken ze een wandeling of doen een spelletje. Voor Ilse betekent het mentorschap behoud van eigen regie. Renske vindt het mentorschap een verrijking van haar leven. Renske is een van de 370 vrijwillige mentoren van Stichting Mentorschap Noordwest en Midden. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, dementie of niet-aangeboren hersenletsel. De Stichting schoolt en begeleidt jou in je rol als mentor. Naast Ilse zijn er nog veel meer mensen die een mentor zoeken, dus word ook mentor! Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een maandelijkse onkostenvergoeding Ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal op MBO-4 niveau is opgeleid • minimaal 4 uur per maand beschikbaar is Neem dan contact op met coördinator Monique Kuijpers voor een nadere kennismaking. [e-mailadres verborgen] [telefoonnummer verborgen].

Word mentor en kom op voor je cliënt
Zeewolde

Word mentor en kom op voor je cliënt

Maandelijks · 4 tot 8 uur
Mentorschap Noordwest en Midden

Als mentor kom je op voor de zorgbelangen van iemand met een ziekte of beperking. Je ondersteunt je cliënt bij het nemen van beslissingen in zorg en welzijn. Bijvoorbeeld net als Renske, die mentor is van Ilse. Ilse heeft een verstandelijke beperking en vindt het moeilijk om zelf beslissingen te nemen in zorg en welzijn. Als mentor is Renske de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van Ilse. Zij helpt haar bij het maken van keuzes als wel of niet laten vaccineren of opereren. Ook zorgt Renske door overleg met de zorgverleners van Ilse dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Zij bezoekt haar regelmatig. Voor Ilse betekent het mentorschap behoud van eigen regie. Renske vindt het mentorschap een verrijking van haar leven. Renske is een van de 370 vrijwillige mentoren van Stichting Mentorschap Noordwest en Midden. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, dementie of niet-aangeboren hersenletsel. De Stichting schoolt en begeleidt jou in je rol als mentor. Naast Ilse zijn er nog veel meer mensen die een mentor zoeken, dus word ook mentor! Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een maandelijkse onkostenvergoeding Ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal op MBO-4 niveau is opgeleid • minimaal 4 uur per maand beschikbaar is Neem dan contact op met coördinator Monique Kuijpers voor een nadere kennismaking. [e-mailadres verborgen] [telefoonnummer verborgen]

Word mentor en kom op voor je cliënt
Utrecht, De Bilt, Amersfoort, Soest, Zeist

Word mentor en kom op voor je cliënt

Maandelijks · 4 tot 8 uur
Mentorschap Noordwest en Midden

Als mentor kom je op voor de zorgbelangen van iemand met een ziekte of beperking. Je ondersteunt je cliënt bij het nemen van beslissingen in zorg en welzijn. Bijvoorbeeld net als Renske, die mentor is van Ilse. Ilse heeft een verstandelijke beperking en vindt het moeilijk om zelf beslissingen te nemen in zorg en welzijn. Als mentor is Renske de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van Ilse. Zij helpt haar bij het maken van keuzes als wel of niet laten vaccineren of opereren. Ook zorgt Renske door overleg met de zorgverleners van Ilse dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Zij bezoekt haar regelmatig en dan maken ze een wandeling of doen een spelletje. Voor Ilse betekent het mentorschap behoud van eigen regie. Renske vindt het mentorschap een verrijking van haar leven. Renske is een van de 370 vrijwillige mentoren van Stichting Mentorschap Noordwest en Midden. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, dementie of niet-aangeboren hersenletsel. De Stichting schoolt en begeleidt jou in je rol als mentor. Naast Ilse zijn er nog veel meer mensen die een mentor zoeken, dus word ook mentor! Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een maandelijkse onkostenvergoeding Ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal op MBO-4 niveau is opgeleid • minimaal 4 uur per maand beschikbaar is Neem dan contact op met coördinator Joost voor een nadere kennismaking.

Word mentor en kom op voor je cliënt
Amersfoort

Word mentor en kom op voor je cliënt

Wekelijks · 1 tot 19 uur
Mentorschap Noordwest en Midden

Als mentor kom je op voor de zorgbelangen van iemand met een ziekte of beperking. Je ondersteunt je cliënt bij het nemen van beslissingen in zorg en welzijn. Bijvoorbeeld net als Renske, die mentor is van Ilse. Ilse heeft een verstandelijke beperking en vindt het moeilijk om zelf beslissingen te nemen in zorg en welzijn. Als mentor is Renske de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van Ilse. Zij helpt haar bij het maken van keuzes als wel of niet laten vaccineren of opereren. Ook zorgt Renske door overleg met de zorgverleners van Ilse dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Zij bezoekt haar regelmatig en dan maken ze een wandeling of doen een spelletje. Voor Ilse betekent het mentorschap behoud van eigen regie. Renske vindt het mentorschap een verrijking van haar leven. Renske is een van de 370 vrijwillige mentoren van Stichting Mentorschap Noordwest en Midden. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, dementie of niet-aangeboren hersenletsel. De Stichting schoolt en begeleidt jou in je rol als mentor. Naast Ilse zijn er nog veel meer mensen die een mentor zoeken, dus word ook mentor! Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een maandelijkse onkostenvergoeding Ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal op MBO-4 niveau is opgeleid • minimaal 4 uur per maand beschikbaar is Neem dan contact op met coördinator Joost voor een nadere kennismaking.

Word mentor en kom op voor je cliënt
Amersfoort, De Bilt

Word mentor en kom op voor je cliënt

Maandelijks · 4 tot 8 uur
Mentorschap Noordwest en Midden

Als mentor kom je op voor de zorgbelangen van iemand met een ziekte of beperking. Je ondersteunt je cliënt bij het nemen van beslissingen in zorg en welzijn. Bijvoorbeeld net als Renske, die mentor is van Ilse. Ilse heeft een verstandelijke beperking en vindt het moeilijk om zelf beslissingen te nemen in zorg en welzijn. Als mentor is Renske de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van Ilse. Zij helpt haar bij het maken van keuzes als wel of niet laten vaccineren of opereren. Ook zorgt Renske door overleg met de zorgverleners van Ilse dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Zij bezoekt haar regelmatig en dan maken ze een wandeling of doen een spelletje. Voor Ilse betekent het mentorschap behoud van eigen regie. Renske vindt het mentorschap een verrijking van haar leven. Renske is een van de 370 vrijwillige mentoren van Stichting Mentorschap Noordwest en Midden. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, dementie of niet-aangeboren hersenletsel. De Stichting schoolt en begeleidt jou in je rol als mentor. Naast Ilse zijn er nog veel meer mensen die een mentor zoeken, dus word ook mentor! Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een maandelijkse onkostenvergoeding Ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal op MBO-4 niveau is opgeleid • minimaal 4 uur per maand beschikbaar is Neem dan contact op met coördinator Joost Davidse voor een nadere kennismaking. [e-mailadres verborgen]

Word mentor en kom op voor je cliënt
Utrecht

Word mentor en kom op voor je cliënt

Maandelijks · 4 tot 8 uur
Mentorschap Noordwest en Midden

Als mentor kom je op voor de zorgbelangen van iemand met een ziekte of beperking. Je ondersteunt je cliënt bij het nemen van beslissingen in zorg en welzijn. Bijvoorbeeld net als Renske, die mentor is van Ilse. Ilse heeft een verstandelijke beperking en vindt het moeilijk om zelf beslissingen te nemen in zorg en welzijn. Als mentor is Renske de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van Ilse. Zij helpt haar bij het maken van keuzes als wel of niet laten vaccineren of opereren. Ook zorgt Renske door overleg met de zorgverleners van Ilse dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Zij bezoekt haar regelmatig en dan maken ze een wandeling of doen een spelletje. Voor Ilse betekent het mentorschap behoud van eigen regie. Renske vindt het mentorschap een verrijking van haar leven. Renske is een van de 370 vrijwillige mentoren van Stichting Mentorschap Noordwest en Midden. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, dementie of niet-aangeboren hersenletsel. De Stichting schoolt en begeleidt jou in je rol als mentor. Naast Ilse zijn er nog veel meer mensen die een mentor zoeken, dus word ook mentor! Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een maandelijkse onkostenvergoeding Ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal op MBO-4 niveau is opgeleid • minimaal 4 uur per maand beschikbaar is Neem dan contact op met coördinator Joost voor een nadere kennismaking.

Word mentor en kom op voor je cliënt
Montfoort, Woerden

Word mentor en kom op voor je cliënt

Eenmalig of maandelijks · 4 tot 8 uur
Mentorschap Noordwest en Midden

Als mentor kom je op voor de zorgbelangen van iemand met een ziekte of beperking. Je ondersteunt je cliënt bij het nemen van beslissingen in zorg en welzijn. Bijvoorbeeld net als Renske, die mentor is van Ilse. Ilse heeft een verstandelijke beperking en vindt het moeilijk om zelf beslissingen te nemen in zorg en welzijn. Als mentor is Renske de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van Ilse. Zij helpt haar bij het maken van keuzes als wel of niet laten vaccineren of opereren. Ook zorgt Renske door overleg met de zorgverleners van Ilse dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Zij bezoekt haar regelmatig en dan maken ze een wandeling of doen een spelletje. Voor Ilse betekent het mentorschap behoud van eigen regie. Renske vindt het mentorschap een verrijking van haar leven. Renske is een van de 370 vrijwillige mentoren van Stichting Mentorschap Noordwest en Midden. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, dementie of niet-aangeboren hersenletsel. De Stichting schoolt en begeleidt jou in je rol als mentor. Naast Ilse zijn er nog veel meer mensen die een mentor zoeken, dus word ook mentor! Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een maandelijkse onkostenvergoeding Ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal op MBO-4 niveau is opgeleid • minimaal 4 uur per maand beschikbaar is Neem dan contact op met coördinator Joost voor een nadere kennismaking.

Word mentor en kom op voor je cliënt
Stichtse Vecht

Word mentor en kom op voor je cliënt

Eenmalig of wekelijks · 1 tot 8 uur
Mentorschap Noordwest en Midden

Als mentor kom je op voor de zorgbelangen van iemand met een ziekte of beperking. Je ondersteunt je cliënt bij het nemen van beslissingen in zorg en welzijn. Bijvoorbeeld net als Renske, die mentor is van Ilse. Ilse heeft een verstandelijke beperking en vindt het moeilijk om zelf beslissingen te nemen in zorg en welzijn. Als mentor is Renske de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van Ilse. Zij helpt haar bij het maken van keuzes als wel of niet laten vaccineren of opereren. Ook zorgt Renske door overleg met de zorgverleners van Ilse dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Zij bezoekt haar regelmatig en dan maken ze een wandeling of doen een spelletje. Voor Ilse betekent het mentorschap behoud van eigen regie. Renske vindt het mentorschap een verrijking van haar leven. Renske is een van de 370 vrijwillige mentoren van Stichting Mentorschap Noordwest en Midden. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, dementie of niet-aangeboren hersenletsel. De Stichting schoolt en begeleidt jou in je rol als mentor. Naast Ilse zijn er nog veel meer mensen die een mentor zoeken, dus word ook mentor! Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een maandelijkse onkostenvergoeding Ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal op MBO-4 niveau is opgeleid • minimaal 4 uur per maand beschikbaar is Neem dan contact op met coördinator Joost voor een nadere kennismaking.

Word mentor en kom op voor je cliënt
Veenendaal

Word mentor en kom op voor je cliënt

Maandelijks · 4 tot 8 uur
Mentorschap Noordwest en Midden

Als mentor kom je op voor de zorgbelangen van iemand met een ziekte of beperking. Je ondersteunt je cliënt bij het nemen van beslissingen in zorg en welzijn. Bijvoorbeeld net als Renske, die mentor is van Ilse. Ilse heeft een verstandelijke beperking en vindt het moeilijk om zelf beslissingen te nemen in zorg en welzijn. Als mentor is Renske de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van Ilse. Zij helpt haar bij het maken van keuzes als wel of niet laten vaccineren of opereren. Ook zorgt Renske door overleg met de zorgverleners van Ilse dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Zij bezoekt haar regelmatig en dan maken ze een wandeling of doen een spelletje. Voor Ilse betekent het mentorschap behoud van eigen regie. Renske vindt het mentorschap een verrijking van haar leven. Renske is een van de 370 vrijwillige mentoren van Stichting Mentorschap Noordwest en Midden. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, dementie of niet-aangeboren hersenletsel. De Stichting schoolt en begeleidt jou in je rol als mentor. Naast Ilse zijn er nog veel meer mensen die een mentor zoeken, dus word ook mentor! Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een maandelijkse onkostenvergoeding Ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal op MBO-4 niveau is opgeleid • minimaal 4 uur per maand beschikbaar is Neem dan contact op met coördinator Joost voor een nadere kennismaking.

Word mentor en kom op voor je cliënt
IJsselstein, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede, Houten, Zeist

Word mentor en kom op voor je cliënt

Eenmalig of wekelijks · 1 tot 5 uur
Mentorschap Noordwest en Midden

Als mentor kom je op voor de zorgbelangen van iemand met een ziekte of beperking. Je ondersteunt je cliënt bij het nemen van beslissingen in zorg en welzijn. Bijvoorbeeld net als Renske, die mentor is van Ilse. Ilse heeft een verstandelijke beperking en vindt het moeilijk om zelf beslissingen te nemen in zorg en welzijn. Als mentor is Renske de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van Ilse. Zij helpt haar bij het maken van keuzes als wel of niet laten vaccineren of opereren. Ook zorgt Renske door overleg met de zorgverleners van Ilse dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Zij bezoekt haar regelmatig en dan maken ze een wandeling of doen een spelletje. Voor Ilse betekent het mentorschap behoud van eigen regie. Renske vindt het mentorschap een verrijking van haar leven. Renske is een van de 370 vrijwillige mentoren van Stichting Mentorschap Noordwest en Midden. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, dementie of niet-aangeboren hersenletsel. De Stichting schoolt en begeleidt jou in je rol als mentor. Naast Ilse zijn er nog veel meer mensen die een mentor zoeken, dus word ook mentor! Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een maandelijkse onkostenvergoeding Ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal op MBO-4 niveau is opgeleid • minimaal 4 uur per maand beschikbaar is Neem dan contact op met coördinator Joost voor een nadere kennismaking.

Word mentor en kom op voor je cliënt
IJsselstein, Houten, Nieuwegein

Word mentor en kom op voor je cliënt

Maandelijks · 4 tot 8 uur
Mentorschap Noordwest en Midden

Als mentor kom je op voor de zorgbelangen van iemand met een ziekte of beperking. Je ondersteunt je cliënt bij het nemen van beslissingen in zorg en welzijn. Bijvoorbeeld net als Renske, die mentor is van Ilse. Ilse heeft een verstandelijke beperking en vindt het moeilijk om zelf beslissingen te nemen in zorg en welzijn. Als mentor is Renske de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van Ilse. Zij helpt haar bij het maken van keuzes als wel of niet laten vaccineren of opereren. Ook zorgt Renske door overleg met de zorgverleners van Ilse dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Zij bezoekt haar regelmatig en dan maken ze een wandeling of doen een spelletje. Voor Ilse betekent het mentorschap behoud van eigen regie. Renske vindt het mentorschap een verrijking van haar leven. Renske is een van de 370 vrijwillige mentoren van Stichting Mentorschap Noordwest en Midden. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, dementie of niet-aangeboren hersenletsel. De Stichting schoolt en begeleidt jou in je rol als mentor. Naast Ilse zijn er nog veel meer mensen die een mentor zoeken, dus word ook mentor! Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een maandelijkse onkostenvergoeding Ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal op MBO-4 niveau is opgeleid • minimaal 4 uur per maand beschikbaar is Neem dan contact op met coördinator Joost voor een nadere kennismaking.

Anderen bekeken ook

Help ons met onze social media campagnes
Haarlem, Zandvoort, Dijk en Waard, Alkmaar, Bergen (NH.), Lisse, Den Helder, Schagen, Hollands Kroon, Purmerend, Zaanstad, Amsterdam, Velsen, Beverwijk, Heemskerk, Haarlemmermeer

Help ons met onze social media campagnes

Project · 1 tot 10 uur in totaal
Stichting Humblebees

Stichting Humblebees is een kleine Haarlemse stichting die zich inzet voor kinderen, jongeren en jong volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking. Ieder weekend organiseren wij logeer weekenden vol met leuke activiteiten voor onze deelnemers en vrijwilligers. Wij zijn hard opzoek naar iemand die het leuk vindt om ons te helpen een social media campagne op te zetten. Iemand die handig is in het maken van leuke posts over onze weekenden en ons kan helpen bij het aan trekken van vrijwilligers en donaties. Ben jij die marketing of social media kenner en heb je een paar uurtjes over? Laat het ons weten en wordt onderdeel van ons leuke team!

Jongeren
Vrijwillig coordinator Steun bij Rouw
Haarlemmermeer

Vrijwillig coordinator Steun bij Rouw

Wekelijks · 6 tot 8 uur
Humanitas Haarlemmermeer

Als vrijwillig coördinator Steun bij Verlies en Rouw zorg jij voor een goede match tussen een deelnemer en vrijwilliger t.b.v. steun bij rouwverwerking en ben je aanspreekpunt voor deelnemers en vrijwilligers. Je bent de spil tussen de deelnemers en de vrijwilligers Steun bij Verlies Rouw. Uitgebreide taakomschrijving: • Je bent verantwoordelijk voor de kennismakingsgesprekken met de deelnemers waarin je de hulpvraag formuleert en de motivatie van de deelnemer goed in kaart brengt. • Vervolgens zoek je een passende vrijwilliger, doet een telefonische tussenevaluatie en volgt het verdere traject actief via het registratiesysteem en middels telefonisch contact met deelnemer en vrijwilliger. • Je bent verantwoordelijk voor het werven, selecteren, coachen en begeleiden van de vrijwilligers en je hebt regelmatig overleg met hen. • Je bent de steun en toeverlaat voor de vrijwilliger gedurende het traject en je organiseert met een team van vrijwillig coördinatoren enkele keren per jaar een groepsbijeenkomst voor de vrijwilligers. • Regelmatig is er overleg met de coördinatoren waarbij we allerhande zaken rondom de activiteit Steun bij Verlies en Rouw en Humanitas Haarlemmermeer met elkaar bespreken. • Je hebt daarnaast regelmatig contact met de bestuurslid/ondersteuner over de voortgang. Wat vragen we van jou? • Je hebt affiniteit met waarden en visie van Humanitas • Je hebt kennis van én affiniteit met rouw en kwetsbare deelnemers • Je hebt organisatorische kwaliteiten • Je kan goed kunnen luisteren, hebt coachende vaardigheden, je kan mensen enthousiasmeren en binden en je kan goed omgaan met feedback • Je kan problemen signaleren • Je kan grenzen stellen, bent geduldig en empathisch • Je kan zowel in een team als zelfstandig werken. • Wij vragen voor jou een gratis VOG aan. Wat krijg je er voor terug? Je start met een introductietraining, en daarna volg je een training voor coördinatoren. Daarnaast zijn er diverse themabijeenkomsten, en uitwisselingsbijeenkomsten. Je wordt begeleid door het bestuurslid/ondersteuner Steun bij Verlies en Rouw van de afdeling Humanitas Haarlemmermeer. Je gaat aan de slag in een leuke vrijwilligersorganisatie met een prettige, informele werksfeer. En uiteraard levert het werkervaring op, veel inzichten en nieuwe netwerken. Hoe kom ik in aanmerking? Je bent minimaal een jaar beschikbaar gedurende ongeveer 8 uur per week. We nodigen je graag uit om je motivatie met C.V. aan ons te sturen. In een persoonlijk gesprek lichten we het project toe en kijken we of het vrijwilligerswerk bij je past. Interesse of meer informatie? Mail [e-mailadres verborgen] of bel [telefoonnummer verborgen] Meer informatie over Steun bij Verlies en Rouw op onze website [website verborgen]/.

Vrijwilliger steun bij verlies & rouw M/V
Haarlemmermeer

Vrijwilliger steun bij verlies & rouw M/V

Wekelijks · 0 tot 2 uur
Humanitas Haarlemmermeer

De activiteit 'Steun Verlies en Rouw' van Humanitas Haarlemmermeer ondersteunt mensen die in aanraking komen met verlies en zich hier alleen in voelen. Ieder mens komt in zijn leven in aanraking met verlies. Overlijden van een familielid of een andere dierbare, maar ook een ander ingrijpend verlies zoals het moeten opgeven van zelfstandig wonen, het verlies van een baan, een echtscheiding of bijvoorbeeld een ernstige ziekte. Er zijn veel soorten verlies en bij ieder verlies hoort een rouwproces. Allerlei gevoelens en emoties kunnen hierbij een rol spelen en iedereen verwerkt verlies op zijn/haar eigen manier. Als vrijwilliger... Ondersteun je de deelnemer 1-2 uur per week bij hem/haar thuis bij het verwerken van het verlies. Je bent vooral het luisterende oor en nodigt de deelnemer zelf uit om tot oplossingen te komen. Ben jij één van onze nieuwe vrijwilligers? • De voorkeur gaat uit naar vrijwilligers met persoonlijke ervaring op gebied van verlies en rouw; • Van de vrijwilliger wordt een zelfkritische houding verwacht; • Hij/zij staat open voor coaching tijdens de regelmatig geplande vergaderingen en neemt hiertoe zo nodig zelf contact op met de coördinator; • De vrijwilliger houdt de doelstelling ‘steun bij verlies en rouw’ in het oog en weet ondanks mee te leven ook afstand te bewaren; • De vrijwilliger kent zijn grenzen en signaleert tijdig onderliggende problemen en zoekt naar eventuele noodzakelijke ondersteuning van professionele hulpverleners. Wat krijg je ervoor terug? • Een training • Begeleiding van een coördinator (iemand op wie je altijd kunt terugvallen) • Terugkombijeenkomsten om ervaringen te delen en nieuwe ideeën op te doen • Reis- en onkostenvergoeding Hebben wij jouw interesse gewekt? Laat dan wat van je horen. Stuur je reactie en cv via e-mail naar de coördinatoren van Steun bij Verlies en Rouw , [e-mailadres verborgen] Heb je eerst nog een vraag? Neem dan gerust telefonisch contact op met de coordinatoren via het telefoonnummer [telefoonnummer verborgen]

Vrijwillig coordinator Thuisadministratie
Haarlemmermeer

Vrijwillig coordinator Thuisadministratie

Wekelijks · 6 tot 8 uur
Humanitas Haarlemmermeer

Als vrijwillig coördinator ben je samen met de andere vrijwillige coördinatoren verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen Thuisadministratie: Humanitas helpt mensen om hun financiën en administratie op orde te brengen en te houden als iemand door welke reden dan ook het overzicht is kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas komt bij een deelnemer thuis en helpt iemand weer op weg door grip te krijgen op de eigen administratie. De taken van een vrijwillig coördinator: De coördinator is verantwoordelijk voor het werven, selecteren, coachen en begeleiden van de vrijwilligers en je hebt regelmatig overleg met hen; Je voert intakegesprekken met potentiële deelnemers; Je maakt de meest passende match tussen deelnemer en vrijwilliger; Je geeft, samen met de portefeuillehouder, vorm aan scholing en deskundigheidsbevordering; Je bent de schakel tussen het bestuur en de vrijwilligers en vice versa; Je adviseert je portefeuillehouder binnen het bestuur over relevante ontwikkelingen op je aandachtsgebieden en initieert - waar nodig - nieuwe activiteiten; Je onderhoudt contacten met instanties die kunnen doorverwijzen en met samenwerkingspartners, je bezoekt de daartoe ingerichte netwerklunches. Met de andere coördinatoren maak je afspraken over wie wat oppakt. Wat wij vragen: Je hebt affiniteit met de kernwaarden van Humanitas; Je legt makkelijk contact; Je bent sociaal, gedreven en weet mensen te enthousiast te krijgen voor activiteiten; Je hebt een goede mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid; Je hebt organisatievermogen en houdt overzicht; Je bent gemiddeld 4 tot 6 uur per week beschikbaar; Je kan als teamspeler anderen motiveren; Je woont of werkt in - of je bent op een andere manier verbonden aan de Haarlemmermeer. Wat we bieden: Interessant en zinvol vrijwilligerswerk bij één van de grootste vrijwilligersorganisaties van Nederland; Een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving binnen een enthousiast team van vrijwilligers; Een afdeling vol ambitie die ervoor zorgt dat voor zo veel mogelijk inwoners het aanbod van Humanitas Thuisadministratie beschikbaar en bereikbaar is; Een introductieprogramma (via Humanitas Academie), workshops, trainingen en intervisie; Ondersteuning door één van de bestuursleden; Een WA-verzekering tijdens de uitoefening van je vrijwilligerswerk; Lidmaatschap van de vereniging Humanitas; Interesse? Stuur een mail aan [e-mailadres verborgen] of bel [telefoonnummer verborgen]

Vrijwilligers Welkom!
Haarlemmermeer

Vrijwilligers Welkom!

Wekelijks · 2 tot 4 uur
Humanitas Haarlemmermeer

Heb je er wel eens over gedacht om vrijwilliger te worden? En wil je graag iets voor een ander betekenen? Bij Humanitas maakt je hulp echt het verschil. Je helpt iemand om weer greep op zijn of haar leven te krijgen. Dat doen jullie samen. En jij wordt op jouw beurt bijgestaan door een coördinator die je persoonlijk begeleidt. Heb jij een paar uur per week de tijd om een ander te helpen? Meld je dan aan als vrijwilliger bij Humanitas Haarlemmermeer! Bericht ons via de website voor meer informatie WAT KUN JE DOEN? Als vrijwilliger help je bijvoorbeeld iemand met het op orde krijgen van de financiën, het aangaan en behouden van sociale contacten of het verwerken van het verlies van een partner of familielid. SCHOLING Bij Humanitas ga je altijd goed voorbereid aan de slag. Je volgt een basisscholing en woont een introductiebijeenkomst bij. Zo nodig krijg je ook één of meerdere vervolgtrainingen. Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding van een coördinator. Bij hem of haar kun je met al je vragen terecht. Tijdens terugkombijeenkomsten kun je kennismaken met andere vrijwilligers en ervaringen uitwisselen. WAT HEB JE ER ZELF AAN? Werken als vrijwilliger bij Humanitas levert je veel op. Allereerst natuurlijk de voldoening dat je een ander kunt helpen. Maar het werk draagt ook bij aan je eigen ontwikkeling. Door de scholing die je krijgt en het werk dat je doet, leer je veel bij. Daarnaast ontmoet je nieuwe mensen. WAT MOET JE KUNNEN? Het is belangrijk dat je enthousiast bent, interesse hebt in mensen en goed kunt luisteren. Je hoeft geen specifieke opleiding te hebben. Voor de activiteiten Financieel Café en Thuisadministratie is een financiële of administratieve achtergrond mooi meegenomen. WAT IS VERDER NOG BELANGRIJK? Je spreekt met de coördinator af hoeveel tijd je beschikbaar hebt en wanneer. Voordat je start met je Vrijwilligerswerk vraagt Humanitas een Verklaring omtrent gedrag aan. MEER INFORMATIE kun je vinden op onze website Humanitas haarlemmermeer

Geef jij nieuwkomers een warm welkom?
Haarlemmermeer, Amsterdam

Geef jij nieuwkomers een warm welkom?

Project · 1 tot 4 uur in totaal
MeerWaarde Welzijn

Stelt u zich eens voor, u komt in een vreemd land want u bent gevlucht voor het regime, voor oorlog of voor armoede. Hoe fijn zou het dan zijn als u welkom wordt geheten door mensen die het land goed kennen? Wilt u nieuwkomers hier een warm welkom heten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor ons project de Z-route zijn wij op zoek naar vrijwilligers. De Z-route is onderdeel van de nieuwe inburgeringswet en de Z staat voor zelfredzaamheid. Maar je kunt van iemand niet verwachten dat ze direct in een vreemd land volledig zelfredzaam zijn. Binnen drie jaar moeten deze nieuwkomers voldoende zelfredzaam zijn. Dit doen zij doormiddel van participatieprojecten die worden georganiseerd door vrijwilligers, onder coördinatie van Meerwaarde. Wilt u nieuwkomers: - De buurt laten zien? Markten, de bibliotheek, het centrum, het buurtcentrum, etc. - Een workshop geven rondom de Nederlandse geschiedenis, koken, EHBO, kunst en cultuur, werk en inkomen, financiën, etc. - Helpen met de Nederlandse taal (bijvoorbeeld met lezen van officiële post, etc.) - Of wanneer u zelf ideeën krijgt als u deze oproep leest... allerlei participatie projecten zijn mogelijk en zeer welkom, dus kom maar op met uw idee!

Jongeren
Groen winteruitje met je team: verplant bomen
Vlaardingen, Haarlemmermeer

Groen winteruitje met je team: verplant bomen

15-11-2024 en 38 meer · 4 tot 7 uur
Stichting MEERGroen

Elk jaar steken ook tientallen bedrijven tussen november en februari een dagje de handen uit de mouwen om bomen te oogsten of te planten. Lekker met je team naar buiten en aan de slag in de natuur. Ook jij kunt met je team impact maken! Meer Bomen Nu verplant kansarme zaailingen naar kansrijke plekken. Elke boom maakt jaarlijkse honderden zaailingen aan. De meeste hiervan overleven het niet, omdat ze groeien op plekken waar ze niet groot mogen of kunnen worden. Door deze zaailingen in de winter voorzichtig uit te scheppen en weg te geven, groeien ze elders uit tot volwassen exemplaar. Een logische, goedkope, duurzame én leuker manier voor meer bomen in Nederland! Tijdens het Meer Bomen Nu teamuitje ga je op pad met een boswachter, ecoloog en/of oogstbegeleider. Hij of zij weet precies welke boompjes je kunt oogsten en verplanten naar een plek waar ze meer kans maken. Ook zijn er plantdagen waar je met je team een boer of startend voedselbos helpt met het planten van de zaailingen. Wist je dat je ook een plantdag kunt organiseren voor je eigen bedrijventerrein? Super leuk en inspirerend om met je collega’s je eigen werkomgeving te vergroenen! De Meer Bomen Nu campagne is actief in heel Nederland, er zijn allerlei lokale partijen die zich hiervoor inzetten. In de regio Haarlemmermeer en Heemstede is Stichting MEERGroen de kartrekker We gaan aan de slag in een park of bosgebied in deze regio, bijvoorbeeld Spaarnwoude. PRAKTISCHE INFORMATIE Groepsgrootte: 10-30 personen Wat krijg je: een leerzame dag (deel) in de natuur onder kundige begeleiding van een boswachter of ecoloog Locatie: we doen ons best om een locatie in de buurt van je kantoor te vinden (30-45 minuten). Reis met je team zo groen mogelijk, denk aan OV(fiets) en carpoolen. Optioneel: wil je met een grotere groep aan de slag? Of wil je ook een hapje of een drankje? Dat kan! Overleg met ons voor de mogelijkheden Benodigdheden: slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding. Trek goede kleren aan die vies mogen worden, en neem stevige schoenen/laarzen en werkhandschoenen mee! Heb je zelf een spade of snoeischaar? Meenemen is altijd een goed idee.

Jongeren
(kleine) groepen
Ga jij de friend4friend uitdaging aan?
Emmen, Hoogeveen, Meppel, Midden-Drenthe, Noordenveld, Tynaarlo, Westerveld, Lelystad, Noordoostpolder, Urk, Zeewolde, Achtkarspelen, Ameland, Dantumadiel, De Fryske Marren, Harlingen, Heerenveen, Leeuwarden, Ooststellingwerf, Opsterland, Schiermonnikoog, Smallingerland, Súdwest-Fryslân, Aa en Hunze, Assen, Borger-Odoorn, Coevorden, De Wolden, Tytsjerksteradiel, Vlieland, Waadhoeke, Weststellingwerf, Pekela, Stadskanaal, Veendam, Westerwolde, Aalsmeer, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Beverwijk, Bloemendaal, Castricum, Den Helder, Diemen, Drechterland, Edam-Volendam, Enkhuizen, Gooise Meren, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Heiloo, Hilversum, Hollands Kroon, Hoorn, Huizen, Koggenland, Landsmeer, Laren, Medemblik, Oostzaan, Opmeer, Ouder-Amstel, Purmerend, Schagen, Stede Broec, Texel, Uitgeest, Uithoorn, Velsen, Waterland, Weesp, Wijdemeren, Wormerland, Zaanstad, Zandvoort, Kampen, Ommen, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland, Zwolle, Amersfoort, Baarn, Bunnik, Bunschoten, De Bilt, De Ronde Venen, Eemnes, Houten, IJsselstein, Leusden, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Renswoude, Rhenen, Soest, Stichtse Vecht, Utrecht, Wijk bij Duurstede, Woerden, Alblasserdam, Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Bodegraven-Reeuwijk, Brielle, Capelle aan den IJssel, Delft, 's-Gravenhage, Gorinchem, Gouda, Hendrik-Ido-Ambacht, Kaag en Braassem, Katwijk, Krimpen aan den IJssel, Krimpenerwaard, Lansingerland, Leiden, Maassluis, Nieuwkoop, Oegstgeest, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Sliedrecht, Teylingen, Waddinxveen, Wassenaar, Westland, Westvoorne, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zwijndrecht, Eemsdelta, Groningen, Midden-Groningen, Noardeast-Fryslân, Het Hogeland, Oldambt, Westerkwartier, Blaricum, Raalte, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Woudenberg, Zeist, Albrandswaard, Dordrecht, Goeree-Overflakkee, Hardinxveld-Giessendam, Hellevoetsluis, Hillegom, Hoeksche Waard, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Midden-Delfland, Molenlanden, Nissewaard, Noordwijk, Papendrecht, Pijnacker-Nootdorp, Vlaardingen, Voorschoten, Zuidplas

Ga jij de friend4friend uitdaging aan?

Wekelijks · 3 tot 4 uur
friend4friend

Ben je een jonge Nederlander? Wil je een nieuwe cultuur leren kennen? Wil je iets voor de samenleving betekenen? Dan is friend4friend iets voor jou! Ben je een jonge Nieuwkomer? Wil je nieuwe mensen leren kennen? De Nederlandse taal leren spreken en meer leren over Nederland? Dan is friend4friend iets voor jou. Friend4friend koppelt je aan een buddy. Jullie worden persoonlijk begeleid door een coördinator van friend4friend. Jullie leren elkaar kennen en doen samen vrijwilligerswerk. Er zijn groepsbijeenkomsten met alle deelnemers en jullie doen samen vrijwilligerswerk. Je kunt deelnemen aan friend4friend ook combineren met een stage of opdracht van school/studie. Wat moet je weten: • Voor jongeren tussen 16 en 30 jaar • Maximaal 6 maanden • Gemiddeld 4 uur per week • Tijd en plaats zijn flexibel • Met leeftijdsgenoten • Afspraak is afspraak • Persoonlijke begeleiding • Voor een nieuw netwerk • Voor nieuwe vrienden! • MDT-Certificaat Samen werk je aan het versterken van je cv. Samen leer je nieuwe mensen kennen. Je leert elkaars cultuur kennen. Je ontdekt nieuwe kwaliteiten en leert nieuwe vaardigheden. En je maakt een nieuwe vriend!

Jongeren
Coördinatoren Humanitas
Haarlemmermeer

Coördinatoren Humanitas

Wekelijks · 6 tot 8 uur
Humanitas Haarlemmermeer

De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Onze vrijwilligers helpen mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen. Onze hulp is kosteloos en altijd in de buurt. We zijn er voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of levensovertuiging. Wij geloven in de kracht van mensen en zijn er voor mensen die tijdelijk een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De afdeling Haarlemmermeer van Humanitas is een van de 78 afdelingen en biedt met ruim 100 vrijwilligers tijdelijke ondersteuning bij eenzaamheid, rouw en verlies, thuisadministratie en in de financiële cafés. In totaal ondersteunen we op jaarbasis rond de 700 deelnemers. De coördinator Als vrijwillig coördinator ben je samen met de andere vrijwillige coördinatoren verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen een activiteit/thema. Je bent verantwoordelijk voor het werven, selecteren, coachen en begeleiden van de vrijwilligers en je hebt regelmatig overleg met hen; Je voert intakegesprekken met potentiële deelnemers; Je maakt de meest passende match tussen deelnemer en vrijwilliger; Je geeft, samen met de portefeuillehouder uit het bestuur vorm aan scholing en deskundigheidsbevordering; Humanitas heeft een grote Humanitas academie met heel veel (on-line) cursussen Je bent de schakel tussen het bestuur en de vrijwilligers en vice versa; Je adviseert je portefeuillehouder binnen het bestuur over relevante ontwikkelingen op je aandachtsgebieden en initieert - waar nodig - nieuwe activiteiten; Je onderhoudt contacten met instanties die kunnen doorverwijzen en met samenwerkingspartners, je bezoekt de daartoe ingerichte netwerklunches. Wat we vragen Je hebt affiniteit met de kernwaarden van Humanitas; Je legt makkelijk contact; Je bent sociaal, gedreven en weet mensen te enthousiast te krijgen voor activiteiten; Je hebt een goede mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid; Je hebt organisatievermogen en houdt overzicht; Je bent gemiddeld 4 tot 6 uur per week beschikbaar; Je kan als teamspeler anderen motiveren; Je woont of werkt in - of je bent op een andere manier verbonden aan het werkgebied. Specifiek voor Financieel Café: Humanitas biedtiedere week op vier locaties (De Boskern in Hoofddorp; de bibliotheek in Nieuw-Vennep, de bibliotheek in Hoofddorp en in d'Oude Waterwolf in Vijfhuizen) gratis advies bij financiële vragen en je administratie. De hulp is laagdrempelig. Er wordt geen dossier opgebouwd. Specifiek voor Thuisadministratie Humanitas helpt mensen om hun financiën en administratie op orde te brengen en te houden als iemand door welke reden dan ook het overzicht is kwijt geraakt. Een vrijwilliger van Humanitas komt bij een deelnemer thuis en helpt iemand weer op weg door grip te krijgen op de eigen administratie. Wat bieden we Interessant en zinvol vrijwilligerswerk bij één van de grootste vrijwilligersorganisaties van Nederland; Een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving binnen een enthousiast team van vrijwilligers; Een afdeling vol ambitie die er voor zorgt dat voor zo veel mogelijk inwoners het aanbod van Humanitas beschikbaar en bereikbaar is; Een introductieprogramma (via Humanitas Academie), workshops, trainingen en intervisie; Ondersteuning door één van de bestuursleden; Een WA-verzekering tijdens de uitoefening van je vrijwilligerswerk; Lidmaatschap van de vereniging Humanitas; Vergoeding van noodzakelijk gemaakte onkosten. Aanmelding Neem voor aanmelding en meer informatie contact met ons op.

Leer inburgeraars over werk en solliciteren!
Haarlemmermeer, Amsterdam

Leer inburgeraars over werk en solliciteren!

Eenmalig of maandelijks · 1 tot 2 uur
MeerWaarde Welzijn

Bij MeerWaarde helpen wij inburgeraars van de Z-route bij hun participatie, waarbij het doel is dat ze na drie jaar zelfredzaam zijn. Het betreft vooral deelnemers die weinig tot geen onderwijs hebben gehad voor ze naar Nederland kwamen. Onderdeel van hun participatie is de Module Arbeid en Participatie (MAP). Dit is een actieve training die bestaat uit 5 tot 6 onderdelen waarbij ze hun interesses onderzoeken, nadenken over wat er nodig is voor bepaalde beroepen, hoe ze (vrijwilligers)werk moeten zoeken en uiteindelijk leren solliciteren. Ze krijgen ook huiswerk mee en hebben een eindgesprek. Wij zoeken mensen die het leuk zouden vinden om deze training te geven (en nog deels vorm te geven). Ervaring op dit gebied is wel noodzakelijk. Kleine groepen van maximaal 6 personen. Dagen en tijden in overleg. Ruimte wordt beschikbaar gesteld bij het ParticipatiePunt in Hoofddorp. Lijkt dit je leuk, wil je meer informatie of kennismaken? Dan hoor ik het graag!