csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Buurtbus Chauffeurs gevraagd

Buurtbus Zuid-Beveland heeft regelmatig plaats voor nieuwe chauffeur vrijwilligers op de buurtbussen in Zuid-Beveland. Leuk werk voor een dagdeel in de week op werkdagen. Rijbewijs B volstaat naast een goede gezondheid. Meld je aan op [e-mailadres verborgen] of op [telefoonnummer verborgen].

Lees meer

structureel

Borsele, Goes

Vervoer & transport

Beschrijving

Buurtbus Zuid-Beveland heeft regelmatig plaats voor nieuwe chauffeur vrijwilligers op de buurtbussen in Zuid-Beveland. Leuk werk voor een dagdeel in de week op werkdagen. Rijbewijs B volstaat naast een goede gezondheid. Meld je aan op [e-mailadres verborgen] of op [telefoonnummer verborgen].

Praktische informatie

Wekelijks 5 tot 5 uur

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

Locatie

Borsele, Goes

Impact

Impactgebied

Sociaal & welzijn

Categorie

Vervoer & transport
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Borsele, Vlissingen, Kapelle

Hulp gezocht bij thuisadministratie!

VrijwilligersHuis Borsele

Zoekt u een nieuwe uitdaging en zinvolle tijdsbesteding in een maatschappelijke organisatie? Ga aan de slag als formulierendiplomaat! In deze functie helpt u inwoners van de gemeente Borsele met het ordenen en uitzoeken van de (thuis)administratie en het invullen van formulieren. Het VrijwilligersHuis biedt u een cursus aan die gericht is op deze werkzaamheden. In uw werk als formulierendiplomaat heeft u de vrijheid om afspraken naar uw agenda in te plannen. Wij zoeken een vrijwilliger die: -Interesse heeft in financieel administratieve zaken, -de Nederlandse taal goed beheerst, -digitaal vaardig is -goede uitdrukkingsvaardigheid heeft, -geduld en inlevingsvermogen heeft, -goed kan samenwerken, -in bezit is van eigen vervoer, -bereid is om een cursus te volgen, Bent u een aantal uur per week beschikbaar en wilt u Borselse inwoners, die het zelf niet kunnen, helpen? Meld u dan aan of vraag meer informatie aan het VrijwilligersHuis Naam van de organisatie: VrijwilligersHuis Borsele Contactpersoon: Tom

Structureel
Borsele, Goes, Sluis, Schouwen-Duiveland, Middelburg

Secretaris en bestuurslid gevraagd

Stichting Zeeuws Platform Stralingsrisico

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger/bestuurslid van onze stichting voor het secretariaat en naar een vrijwilliger/algemeen bestuurslid. Interesse voor volksgezondheid en gezondheidsklachten door elektromagnetische velden zou ideaal zijn. Wij informeren burgers, onderwijs, zorgsector en politiek over deze gezondheidsklachten. Actueel momenteel de gevolgen van 5G. En wij adviseren burgers om straling te vermijden of om hun woning van afschermende middelen te voorzien. Richting landelijke, regionale en lokale politiek proberen wij wet- en regelgeving te beinvloeden en aandacht te vragen voor stralingsarme woon/werk locaties en stralingsarme woningen. Wij organiseren ook informatieve bijeenkomsten en zijn soms aanwezig bij evenementen met een informatietafel. Daarnaast nodigen wij ook geinteresseerden uit voor symposia over de stralingsproblematiek. Enkele keren per jaar geven wij een nieuwsbrief uit. Ons bestuur bestaat uit enthousiaste vrijwilligers die op een informele manier samenwerken. Voor de secretariaatsfunctie is ervaring met secretariaatswerk een voordeel. Voor het bestuurslid is kennis van (beheer van) websites een pluspunt. Om praktische redenen is wonen centraal in de Provincie Zeeland gewenst. Beide functies kunnen deels van huis uit worden gedaan. Daarnaast hebben we ca. 3x per jaar een vergadering en organiseren we bijeenkomsten waarbij meerdere bestuursleden aanwezig zijn. Het werk kan deels van huis uit worden gedaan.

Structureel
Jongeren
Borsele

Begeleiders gezocht voor nieuwe dorpsgenoten

VluchtelingenWerk de Bevelanden

Vluchtelingenwerk Nederland, locatie de Bevelanden is op zoek naar vrijwilligers. Wij helpen statushouders gedurende de eerste periode om hun weg te vinden in onze samenleving en werken ook in de gemeente Borsele. Ons kantoor is gevestigd in Goes aan de Westsingel en van daaruit ondersteunen wij op verschillende manieren de statushouders en vrijwilligers. Een vrijwilliger staat er daarom niet alleen voor bij de hulp die verleend wordt. Wij zoeken vrijwilligers die willen begeleiden bij de integratie (maatschappelijk begeleiders), het leren van de taal (taalmaatjes), de zoektocht naar werk (arbeidscoaches) en kunnen vertalen (tolken). Meer informatie kunt u vinden op deze website: www.vluchtelingenwerk.nl/de-bevelanden Wilt u helpen en staat u open voor nieuwe ont-moetingen (in uw buurt)? Dan komen we graag in contact met u met u.

Structureel
Borsele, Kapelle

Word jij een "taalmaatje"?

't Gilde de Bevelanden

Als coördinator van Samenspraak zoek ik mensen, die bereid zijn wekelijks enige tijd in gesprek te zijn met een anderstalige, evt. buitenlander, die de Nederlandse taal aan het leren is. In het algemeen gaat het om mensen, die in een opleidingstraject zitten richting het inburgeringsexamen. Voor hen is het heel belangrijk dat zij regelmatig kunnen praten met een Nederlander; dit geeft hun zelfvertrouwen en leert hun te luisteren en de door de ander gesproken tekst te verstaan. Wij verwachten dat je - zelf goed Nederlands kunt spreken; - een warm hart hebt voor de "student" (van 18 tot oudere); - begrip hebt voor hun positie en hun problematiek; - 1 à 2 uur per week beschikbaar bent (meer mag ook).

Structureel
Goes

Ontvangstmedewerker jongerenwerk

TEJO-huis Goes

TEJO-huis Goes biedt een warme, gastvrije omgeving voor jongeren, uit de Bevelandse gemeenten, en al hun vragen, twijfels en problemen. Heb jij een groot hart voor jongeren (10 - 20 jaar) en wil jij de jongeren opvangen die ons TEJO-huis bezoeken, afspraken plannen, de professional (ook een vrijwilliger) ondersteunen, meehelpen op events en meehelpen in het reilen en zeilen van TEJO? Het hoeft niet allemaal tegelijk :-) Meld je dan aan. Wij zoeken mensen met: • Warme persoonlijkheid • Luistervaardigheid • Discreet, waakt mee over de anonimiteit van de jongeren • Vlot en flexibel kunnen samenwerken in teamverband • Basis PC-kennis, Excel, Outlook… WE BIEDEN • Een gemotiveerd en dynamisch team • Een warme en aangename werkplek • Administratieve en inhoudelijke ondersteuning • Inhoudelijke opleidingen WE VRAGEN • 2 uur van je tijd per week of 4 uur per 2 weken voor tenminste 1 jaar • Een akkoord om de TEJO-visie te volgen en het groeiproces mee te ondersteunen • Interesse in de leefwereld van jongeren Interesse? Neem contact op met Annemiek. www.tejo-nederland.nl

Structureel
Kapelle

Zeeuws Fruit Museum zoekt tuinmannen/-vrouwen

Zeeuws Fruit Museum

Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om in de tuin aan de slag te gaan. Je hoeft geen groene vingers te hebben, er is genoeg begeleiding. In een gezellige groep werk je wekelijks of zo nu en dan op woensdagochtend in onze prachtige museumtuin. De tuingroep zorgt ervoor dat de tuin er netjes bij ligt. Er is altijd van alles te doen. Wat zijn je taken: - Snoeien - Onkruid Wieden - Blad en gevallen fruit verwijderen - Planten & Opkweken We hebben een gezellige groep vrijwilligers waar iedereen welkom is. Eigen inbreng van vrijwilligers wordt bij ons zeer gewaardeerd. Er gebeurt het hele jaar door van alles in ons museum. Er is een tekengroep, een handwerkgroep en er zijn tal van lezingen, demodagen, cursussen, workshops, wandelingen en fietstochten. Vind je het leuk om je talenten ergens in het museum in te zetten? We kunnen altijd overal mensen gebruiken die meehelpen. Als vrijwilliger van ons museum krijg je: o Een museum pas voor gratis entree in bijna alle musea in Zeeland o 10% korting in onze museumwinkel en het museumcafé o Gratis deelname aan de jaarlijkse barbecue in de museumtuin o Een blijk van waardering aan het einde van het jaar o Het hele jaar door gezellige vrijwilligersbijeenkomsten o Begeleiding en scholing (als je dat leuk vindt) o Teambuilding en jaarlijkse uitstapjes Lijkt het je wat om je bij ons aan te sluiten? Bel 0113 - 344904 of mail naar: [email protected]

Structureel
Jongeren
(kleine) groepen
Borsele

Vrijwilliger beweegtuin 's - Gravenpolder

gemeente Borsele

Houd je van bewegen? Wil je andere mensen helpen met bewegen? En heb je op maandag of op donderdag van 10.30 tot 11.30 tijd vrij? Dan is Borsele Beweegt op zoek naar jou!!!! Voor de trainingen in de beweegtuin aan de Egelantierstraat in ‘-s Gravenpolder zoeken wij vrijwilligers die willen helpen bij de trainingen of zelf de training willen verzorgen. De trainingen bestaan uit wandelen, het doen van oefeningen om de spieren te trainen en een stukje spel. Na de training drinken we koffie. De trainingen worden vooral door senioren bezocht. Wil je meer weten of je aanmelden? Stuur ons dan een bericht. Borsele Beweegt, beweeg jij met ons mee?

Structureel
Kapelle

Hulp bij de Fruitteeltfietsroute

Zeeuws Fruit Museum

Op 10 augustus houden we in Kapelle onze jaarlijkse Fruitteelt Fietsroute. De fietsroute start vanaf het ZeeuwsFruitMuseum in Kapelle. De route is 25 km lang en gaat langs diverse fruittelers. Op het erf van de telers wordt van alles verkocht en informatie gegeven. Er zijn punten waar deelnemers koffie met iets lekkers krijgen. We zijn op zoek naar mensen die die dag kunnen helpen met diverse werkzaamheden: - koffie/thee schenken - lekkers serveren - route uitzetten - van tevoren meedenken met creatieve invulling van die dag Ben jij die dag beschikbaar en lijkt het je leuk om een paar uurtjes bij de teler te helpen? Meldt je aan! Wij kunnen je eventueel naar de boer brengen en weer ophalen. Mail naar: [email protected] Bel naar: 0113-344904

10-08-2024
(kleine) groepen