Gezocht: Kinderpsycholoog/coach of pedagoog

Gezocht: Kinderpsycholoog/coach of pedagoog

Beschikbaarheid:
regelmatig
Plaats:
De Bilt
Categorie:
Bestuur & strategie
Kan online / thuis:
Ja
Tip anderen via:

Een kleine twee jaar geleden zijn we begonnen met het opzetten van Stichting All-in. Ons doel: ervoor zorgen dat toekomstige generaties opgroeien in een omgeving waarin hun eigenheid wordt omarmt. Dit doel is vertaald naar gratis inclusieprogramma's voor basisscholen, het voorgezet onderwijs en sportclubs.

Omdat er genoeg gebeurt, zijn wij op zoek naar een tweede programmamaker voor ons team. Ken jij iemand (of ben jij zelf iemand) die zich graag wil inzetten voor inclusie en gelijkheid en minimaal twee uur per week inzetbaar is? Dan horen wij het graag!

Gezien de werkzaamheden is het belangrijk dat je ervaring hebt op één van de volgende vakgebieden: Kinderpsychologie, sportpsychologie, kindercoaching of Ortho(pedagogie). Je gaat samen met onze programmamaker -Maike van Oyen- nieuwe materialen ontwikkelen die bijdragen aan onze gratis inclusieprogramma's voor sportclubs en/of scholen. Dit zijn met name korte oefeningen voor kinderen tussen de 4 en 16 jaar oud, om de ontwikkeling van de inclusieve competentie te stimuleren. Daarnaast krijg je ook de ruimte om samen met ons onderzoeken op te zetten, zodat we het effect van ons werk inzichtelijk kunnen maken voor onze opdrachtgevers. Ervaring als programmamaker is geen vereiste, wel is het belangrijk dat je tenminste 1 jaar verbonden kunt en zou willen zijn met de Stichting.

Het werk kan uiteraard gewoon gedaan worden vanuit huis, daarnaast hebben we een kleine kantoorruimte in Bilthoven waar je meer dan welkom bent!

Van ons kun je -naast gezelligheid- verwachten dat we al onze kennis en ervaring op het gebied van diversiteit en inclusie met je delen. Je krijgt alle vrijheid om initiatieven te ontwikkelen, mooie producten vorm te geven, mee te denken over de strategie van de Stichting én draag je bij aan een inclusiever klimaat. Er zijn nog veel meer voordelen aan het werk bij All-in, zo zijn onze partners en gebruikers van het programma ontzettend dankbaar voor onze steun en dat geeft een enorme energie boost!

Nieuwsgierig? Stuur ons gerust een berichtje, we vertellen je er graag meer over

  • De hulpvraag van All-in is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • All-in is eerder via deze website geholpen
Laat All-in weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Stichting All-in
Geplaatst door:
Profielfoto van All-in
65% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van All-in
  • De hulpvraag van All-in is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • All-in is eerder via deze website geholpen

Meer hulpvragen van All-in namens Stichting All-in

  Omschrijving van de hulpvraag Plaats Categorie
  Content creator/Community Manager gezocht De Bilt Marketing, communicatie & PR, Digitaal & IT
  Bestuurslid Financiën gezocht De Bilt Bestuur & strategie, Financieel & juridisch
  Gezocht: Bestuurslid Marketing & Sales De Bilt Marketing, communicatie & PR, Bestuur & strategie
  Gezocht boekhouder De Bilt Financieel & juridisch