AIC Goes is op zoek naar jou!!!!

AIC Goes is op zoek naar jou!!!!

Beschikbaarheid:
regelmatig
Plaats:
Goes: Goes-Noordwest
Categorie:
Activiteitenbegeleiding, Marketing, communicatie & PR, Coördineren & regelen (bv. evenementen)
Jongeren
Ja
Tip anderen via:

Voor ons Autisme Informatie Centrum in Goes, zijn we op zoek naar energieke vrijwilligers. Wij zijn net gestart en willen onze activiteiten, voor mensen met autisme en hun netwerk behouden en waar mogelijk uitbreiden.

Er wordt 2 x per maand een inloopmoment georganiseerd, maar we willen graag meer gaan aanbieden. Denk hierbij aan lotgenotencontacten, themaochtenden en thema-avonden. Daarnaast willen we ook met een informatiestand bij diverse info-markten gaan staan en op verzoek informatie aan belangstellenden geven.

Je ziet het, taken genoeg! Ook willen we onze social media-activiteiten uit gaan breiden. Helaas hebben we op dit moment nog niet veel vrijwilligers, en doen daarom een oproep voor jou!

We zijn nu een maandagavond en een vrijdagochtend actief voor de inloopmomenten. Maar als je maar een van de twee dagen kunt, is dat ook geen probleem. Het kost je niet veel tijd om vrijwilliger te zijn en je kunt zelf je tijd en activiteiten bepalen.

Heb je zelf, je partner, kind, of een van je ouders bijvoorbeeld autisme en je wilt ervaringen graag delen met anderen, dan is vrijwilliger bij het AIC wellicht iets voor jou! Er zijn diverse mogelijkheden om als vrijwilliger te helpen bij het AIC.

Dus heb je belangstelling, laat het ons weten via een bericht.

Wij zoeken ervaringsdeskundigen die al lid zijn, of willen worden van de NVA (Nederlandse Vereniging voor Autisme). Wij bieden ondersteuning door middel van cursussen. Je krijgt natuurlijk reiskostenvergoeding en komt in een enthousiast team met mede-vrijwilligers terecht om mee samen te werken.

Wat hebben wij te bieden:
· Het werken met een enthousiast team
· Deskundigheidsbevordering middels cursussen
· Ondersteuning vanuit het regionaal bestuur
· Reiskostenvergoeding tegen de normaal geldende tarieven, €0,19 per km, of volgens de tarieven van het openbaar vervoer

Horen wij snel iets van je?

Wilt u meer informatie over AIC Goes of NVA regio Noord Brabant / Zeeland, kijk dan op onze website:[website verborgen] of volg ons op de diverse social media kanalen zoals Linkedin, Facebook, Instagram, Twitter en YouTube.

Het betreft vrijwilligerswerk waar geen vergoeding tegenover staat,
maar vrijwilligerswerk is onbetaalbaar!

  • De hulpvraag van Richard is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Richard is eerder via deze website geholpen
  • Richard heeft eerder via deze website geholpen
Laat Richard weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de hulpvraag: "AIC Goes is op zoek naar jou!!!!" van Richard.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere NLvoorelkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
  • De hulpvraag van Richard is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Richard is eerder via deze website geholpen
  • Richard heeft eerder via deze website geholpen
Jongeren
Ja

Meer hulpvragen van Richard namens NVA regio Noord-Brabant / Zeeland

  Omschrijving van de hulpvraag Plaats Categorie
  Vrijwilliger gezocht AIC Reusel de Mierden Reusel-De Mierden Activiteitenbegeleiding, Coördineren & regelen (bv. evenementen)