csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Gastvrouw / Gastheer

Voor o.a. de ontvangst van trainers, leiders en scheidsrechters zijn we voor de zaterdag en in mindere mate voor de zondag op zoek naar gastheren en gastvrouwen. Het is een belangrijke én leuke functie. Jij bent het gezicht van onze vereniging en voor diverse mensen het 1e aanspreekpunt! Lijkt het je leuk om tegenstanders wegwijs te maken, scheidsrechters te voorzien van een lekker bakje koffie en er voor te zorgen dat de teams in de rust worden voorzien van limonade of thee?  Inzet is in onderling overleg. Dit kan een ochtend of middag zijn óf een gedeelte hiervan. Met het aantal huidige medewerkers praten we over eens in de 4 of 5 weken een dienst draaien. Maar meer mag natuurlijk ook maar hoeft niet. Je draait de dienst altijd met een ervaren kracht. Interesse? Plaats een reactie! Dank hiervoor. PS Bij "Categorie" konden we geen juiste selecteren: gaat om Organisatie en Gastvrijheid". Dus geen Horeca,

Lees meer

structureel

Woerden

Gastvrijheid & horeca
Activiteitenbegeleiding

Beschrijving

Voor o.a. de ontvangst van trainers, leiders en scheidsrechters zijn we voor de zaterdag en in mindere mate voor de zondag op zoek naar gastheren en gastvrouwen. Het is een belangrijke én leuke functie.

Jij bent het gezicht van onze vereniging en voor diverse mensen het 1e aanspreekpunt!

Lijkt het je leuk om tegenstanders wegwijs te maken, scheidsrechters te voorzien van een lekker bakje koffie en er voor te zorgen dat de teams in de rust worden voorzien van limonade of thee? 

Inzet is in onderling overleg. Dit kan een ochtend of middag zijn óf een gedeelte hiervan. Met het aantal huidige medewerkers praten we over eens in de 4 of 5 weken een dienst draaien. Maar meer mag natuurlijk ook maar hoeft niet.

Je draait de dienst altijd met een ervaren kracht.

Interesse? Plaats een reactie! Dank hiervoor.

PS Bij "Categorie" konden we geen juiste selecteren: gaat om Organisatie en Gastvrijheid". Dus geen Horeca,

Praktische informatie

Eenmalig 3 tot 4 uur

Het mag ook elke maand of een aantal keer! Geef je voorkeur aan in je bericht!

Locatie

Woerden

Bijzonderheden

Geschikt voor jongeren

Extra begeleiding mogelijk

Impact

Voor wie

Kinderen & jongeren

Impactgebied

Sport & beweging
Sociaal & welzijn

Categorie

Gastvrijheid & horeca
Activiteitenbegeleiding
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van SC Woerden

Woerden

Scheidsrechter - Voetbal

SC Woerden

Het lijkt je gaaf voetbalwedstrijden in goede banen te leiden? Dan kan dat op de zaterdag, je kunt kiezen uit wedstrijden van de pupillen (11 - 12 jaar) , junioren (13 - 18 jaar) en / of senioren (19 jaar en ouder). 1x per jaar wordt de opleiding Verenigingsscheidsrechter georganiseerd. Met deze opleiding wordt bijgebracht hoe de scheidsrechter met voldoende ‘bagage’ aan de slag kan bij 11 tegen 11-wedstrijden bij jouw club. De scheidsrechter is een essentieel onderdeel van voetbal en hij of zij speelt een belangrijke rol op én buiten het veld. De scheidsrechter draagt bij aan een sportief en eerlijk verloop van de wedstrijd. Dit betekent meer plezier bij alle deelnemers aan het voetbal.

Structureel
Jongeren
(kleine) groepen
Woerden

Bar medewerk(ster) Voetbalkantine

SC Woerden

Vind je het leuk om voetballers, begeleiders, ouders en supporters op de zaterdag van consumpties te voorzien in de prachtige en gezellige voetbalkantine van SC Woerden ? En gezellig contact te hebben met andere vrijwilligers ? Dan nodigen we u graag uit om ons te helpen, en ons vrijwilligersteam te versterken. Bij het uitvoeren van een dienst is altijd een ervaren iemand aanwezig. Wat vragen wij? Minimaal 18 jaar oud, bereid om af en toe een bardienst te draaien op een dag (-deel) naar keuze. We zoeken hulp voor met name de zaterdagochtend en zaterdagmiddag. Maar ook op de donderdagavond en zondag zijn er mogelijkheden. Meer informatie en / of aanmelden kan bij Edwin door een bericht te sturen.

Structureel
Jongeren
Woerden

Sportieve en enthousiaste jeugdtrainer

SC Woerden

Ben jij die VMBO, MBO of HBO stagiair die graag wilt leren omgaan met jeugd in de sport? Of wil je dit doen vanuit je maatschappelijke stage? SC Woerden zoekt sportieve begeleiders in opleiding voor onze jeugdtrainingen op de maandag en woensdag van 17:00-19:00, en op de zaterdagmorgen van 9.00 tot 11.00 uur. We bieden professionele begeleiding en coaching op een prachtige accommodatie. Ook op andere momenten in de week zijn er mogelijkheden. Heb je interesse? Laat het ons weten. En ken je iemand die op zoek is naar een stage, deel deze oproep dan gerust met hem of haar. Dank hiervoor.

Structureel
Jongeren

Anderen bekeken ook

Deventer, Arnhem, Nijmegen, Amersfoort, Utrecht, Amsterdam, Haarlem, 's-Gravenhage, Rotterdam, Tilburg

Wandel mee tijdens de Nacht van de Vluchteling

NLvoorelkaar

Kun jij het je voorstellen? Dat je van de een op de andere dag alles moet achterlaten? En halsoverkop met je familie, je buren of soms helemaal alleen op de vlucht slaat naar een bestemming die nog onbekend is? 💔 Nog nooit waren zo veel mensen op de vlucht voor oorlog, conflict en onderdrukking. Door mee te lopen met de Nacht van de Vluchteling, zet jij je voor hen in: je vraagt op een positieve manier aandacht voor hun verhalen en laat jouw kilometers sponsoren. Hoe meer geld je ophaalt, hoe meer noodhulp we met elkaar kunnen bieden!! 💪🏼 Tijdens de 2023 editie met maar liefst 5500 deelnemers werd er ruim 1.3 miljoen euro opgehaald! Een fantastisch bedrag! Hiermee kond Stichting Vluchteling o.a. Soedanese vluchtelingen toegang geven tot schoon (drink)water en sanitaire voorzieningen. Ook verzorgden ze noodhulppakketen voor mensen die moesten vluchten voor de aardbeving in Turkije en Syrie en ondersteunenden ze met o.a. voeding in Ethiopie en Burkina Faso. Loop jij dit jaar ook mee? Schrijf je individueel in, met je familie, vrienden, sportclub, bedrijf of school. Klik op 'ik doe mee' zodat we je kunnen uitleggen hoe je kan kan meelopen!

15-06-2024 en 1 meer
Jongeren
Challenge
(kleine) groepen
Woerden

Vrijwilligers vacature: vertaler

Vluchtelingensteunpunt Groene Hart

Ben jij een statushouder en woon je nu in Woerden of Oudewater? Spreek je al (best) goed Nederlands? En wil je graag andere statushouders helpen? Word dan vertaler bij het Vluchtelingen Steunpunt Groene Hart! Wij zijn op zoek naar vertalers: Arabisch, Turks, Koerdisch, Dari en Farsi. Als je vertaler wordt bij ons, doe je dit: - Je werkt bij ons op kantoor (in Woerden of Oudewater). Om welke tijden je werkt, kies je samen met ons. Je werkt meestal een paar uur per week. - Er komen statushouders naar ons kantoor. Wij praten met de statushouders over bijvoorbeeld naar de dokter gaan. Of over wat je moet doen als je een brief krijgt. Jij vertaalt wat wij zeggen, naar jouw taal. Zo begrijpt de statushouder ons. - Daarna vertaal jij wat de statushouder zegt, naar het Nederlands. Dan begrijpen wij wat de statushouder zegt. Zo kunnen wij met de statushouder praten en dingen over Nederland goed uitleggen. - Soms is het fijn als je iets kan opschrijven in je eigen taal. Je vertaalt dan iets Nederlands naar jouw taal, zodat de statushouder het begrijpt. Waarom vertaler zijn leuk is: - Je leert nieuwe mensen kennen die jouw taal spreken. De kans is groot dat je bijvoorbeeld landgenoten ontmoet! - Je helpt andere statushouders die net in Nederland zijn. Jij bent hier al een tijdje en snapt goed hoe Nederland werkt. Met dit werk help je anderen zoals jij om in te burgeren, net als jij. - Je leert zelf ook nog beter Nederlands. En natuurlijk mag je ons ook vragen stellen als je dingen (over Nederland of over het Nederlands) niet snapt. We helpen elkaar! Kom jij ons (en statushouders) helpen? Vind jij het leuk om vertaler te worden bij het Vluchtelingen Steunpunt Groene Hart? Wat fijn, daar zijn we blij mee! Stuur een berichtje. Heb je vragen? Bericht dan gerust, we geven je graag antwoord op je vragen! Tot snel!

Structureel
Leidschendam-Voorburg, Gouda, Zoetermeer, Breda, Borsele, Halderberge, Etten-Leur, Oosterhout, Tilburg, Land van Cuijk, Gilze en Rijen, Loon op Zand, Meppel, Emmen, Westerveld, Elburg, Veldhoven, Eersel, Valkenswaard, Waalre, Laarbeek, Deurne, Woerden, Edam-Volendam, Amstelveen, Aalsmeer, Zaanstad

Financieel administratief vrijwilliger

Over Rood

Over Rood is op zoek naar een financieel administratief vrijwilliger die zijn/haar kennis en ervaring wil inzetten om zelfstandige ondernemers te helpen. Als financieel administratief vrijwilliger ondersteun je de cliënten van onze trajectmanagers om de administratie op orde te brengen. Je geeft deze ondernemers overzicht en inzicht in hun administratie en eventuele schulden. Je helpt ze de draad weer op te pakken. Functieomschrijving Als financieel administratief vrijwilliger ondersteun je ondernemers in het doorlopen van een hulptraject binnen Over Rood. Je helpt ondernemers met hun administratie en hebt waar nodig in samenwerking met de cliënt contact met de boekhouder, schuldeisers, curatoren en/of de belastingdienst. Wij zijn op zoek naar meerdere vrijwilligers die zich min. 4 uur per week in willen zetten voor een waardevolle bijdrage aan de Nederlandse economie en een gezond ondernemersklimaat, waarin voor hen ook ondersteuning is in lastige tijden. Het betreft een onbetaalde functie, onkosten worden vergoed. Wat bieden wij jou? • Ruimte om je talent en ervaring in te zetten voor anderen binnen een professionele en snel groeiende, landelijke vrijwilligersorganisatie • Leren van elkaar en uitwisselen van kennis, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen en je op de hoogte blijft van actuele ontwikkelingen • Diverse interne trainingen in het kader van administraties, ondernemersbelastingen, schuldhulp en ondernemersprogramma’s • Maatschappelijk betrokken collega’s die samen met jou hun kennis, ervaring en kracht inzetten om echt het verschil te maken voor onze cliënten. Wat vragen wij van jou? • Je vindt het leuk om je administratieve vaardigheden in te zetten voor mensen die daar veel profijt van hebben • Je hebt kennis van financiën, administraties en de verschillende belastingsoorten voor ondernemers • Je spreekt de taal van de ondernemer en begrijpt dat ondernemerschap soms lastig kan zij • Je bent nauwkeurig met cijfers en je kunt goed overweg met Excel • Je bent in staat te prioriteren, te structureren en te analyseren Welke opleiding en ervaring vragen wij? MBO werk- en denkniveau. Kennis van en ervaring met het opzetten, invoeren en controleren van administraties is een pluspunt. Je bent cijfermatig onderlegd, maar ook vertrouwenwekkend en kun je je goed inleven in de problematiek, de mentale situatie en de levensomstandigheden van cliënten, zonder daarbij emotioneel betrokken te raken. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste.

Structureel
Woerden

Buurtbuschauffeurs

Buurtbusvereniging Woerden Breukelen

Vanwege uitbreiding van het netwerk van Buurtbus 524 naar Zegveld zoeken wij vrijwillige chauffeurs voor dagdelen van 4 uur voor een dagdeel per week. Dagdeel in overleg te bepalen. Het kan voorkomen dat u wordt verzocht om af en toe een dagdeel extra te rijden. Voor meer informatie zie onze website https://buurtbus524.nl Bus rijdt nu ieder uur van station Woerden naar Station Breukelen via Kamerik, Kanis en Kockengen. Van 7.00 uur tot 19.00 uur. Je krijgt rooster 1 week van te voren en als je een keer niet kan is het jammer. Je bent dus altijd vrij om niet te rijden of op vakantie te gaan.

Structureel
Woerden

Maatschappelijk begeleider van statushouders

Vluchtelingensteunpunt Groene Hart

Zoek jij vrijwilligerswerk? Wil jij graag statushouders helpen om een goede toekomst op te bouwen in Nederland? Dan is de functie van maatschappelijk begeleider van vluchtelingen bij het Vluchtelingen Steunpunt Groene Hart perfect voor jou! Wie zijn wij? Wij zijn Vluchtelingen Steunpunt Groene Hart (VSGH). Wij zetten ons in voor statushouders in Woerden en Oudewater. Door onze manier van werken dragen we twee jaar lang bij aan de zelfredzaamheid van vluchtelingen die in onze gemeente een eigen thuis kunnen opbouwen. Fijn om te weten: - We vertellen je over ons werk en begeleiden je. - Werktijden: jij kiest hoeveel uur per week je wilt werken: alles vanaf één aaneengesloten dagdeel (4 uur per week) is prima. Op welke dag/welk dagdeel dat is, is aan jou: wanneer kan jij? - Waar je werkt: bij ons op kantoor in Woerden of Oudewater. - Wij vragen een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) voor je aan. Als maatschappelijk begeleider bij het Vluchtelingen Steunpunt begeleid je onze cliënten intensief tijdens hun integratie. Je stuurt er altijd op aan dat ze maatschappelijk en financieel zelfredzaam worden. Concreet krijg jij je eigen cliënten toegewezen. Je ontvangt hen op kantoor en je gaat bij hen thuis langs. In de praktijk doe je dit: - Luisteren. Je schiet niet gelijk in de doe-modus, maar biedt eerst een luisterend oor. - Praktisch helpen. Je legt cliënten zo simpel mogelijk uit hoe Nederland werkt en helpt concreet met het aanvragen van regelingen en het opzetten van een administratie. Je ondersteunt je cliënten tijdens het proces van inburgering en je begeleidt hen naar financiële zelfredzaamheid. - Stimuleren. Je moedigt cliënten aan om Nederlands te leren en een netwerk op te bouwen. - Onderzoeken en uitzoeken. Samen met je collega’s zorg je dat je op de hoogte bent van de mogelijkheden en verplichtingen voor statushouders. Past dit vrijwilligerswerk bij jou? Dit werk is perfect voor jou als je niet hoofdschuddend aan de zijlijn wilt staan bij ‘de vluchtelingenproblematiek in Nederland’. Bij ons ben je onderdeel van de oplossing. Dat is niet alleen dankbaar werk, maar vraagt ook van je dat je je verantwoordelijkheid neemt en soms inspringt op onverwachte situaties. Daartegenover staat dat je als maatschappelijk begeleider statushouders concreet vooruit helpt. Je ziet mensen die vaak al veel hebben meegemaakt, dankzij jouw hulp een frisse start maken en groeien in zelfvertrouwen. Dat maakt dit werk onbetaalbaar. Waarom dit prachtig vrijwilligerswerk is: - Jouw hulp maakt het verschil tussen onzekerheid en hoop voor de toekomst voor statushouders. Dat is niet alleen goed voor de statushouder zelf, maar ook voor de mensen om hen heen en uiteindelijk voor de hele maatschappij; - Je hebt veel invloed op je eigen werktijden; - Je werkt samen met een gedreven, betrokken team met een groot helpershart; - Dit vrijwilligerswerk staat mooi op je cv. Heb je vragen of wil je eerst eens kort kennismaken? Welkom! Stuur een berichtje naar Angela Manneh of Jacqueline van Leeuwen via [email protected] of bel naar 0348-424986.

Structureel
Woerden

Creatieve klusser

De Rijnhoven

bij de Vijverhof en de Princenhof in Harmelen gaan de bewoners graag naar het schuurtje om te "werken". In het schuurtje klussen de bewoners allen op hun eigen niveau in een gezellige, gemoedelijke sfeer samen met medewerkers en vrijwilligers. Er wordt met hout gewerkt, mozaïek, maar ook lekker bijv. knopen sorteren. De schuur is diverse dagdelen geopend. Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger voor de dinsdagmiddag of vrijdagmorgen. Nieuwsgierig geworden. maak vrijblijvend een afspraak om een keer te komen kijken. Hopelijk tot gauw!!

Structureel
Woerden

Gezellig maatje voor Tineke (56)

Handjehelpen

Tineke (56) is een leuke vrouw en houdt erg van kletsen. Tineke heeft Niet Aangeboren Hersenletsel, waardoor haar geheugen haar regelmatig in de steek laat en prikkels bij haar intenser binnenkomen. Tineke vindt het leuk om een praatje te maken, te wandelen, fietsen of een spelletje te spelen. Ze is bij voorkeur opzoek naar wat gezelligheid op de donderdagochtend of woensdagochtend. Andere momenten kunnen in overleg. Ben jij degene die een luisterend oor en gezelligheid kan bieden aan Tineke? We komen dan graag in contact met je! Heb je geen ervaring met mensen met een beperking, dan is dat geen probleem. We kijken naar een vraag die bij jou past. Naast individuele begeleiding is er een uitgebreid scholings- en begeleidingsaanbod te volgen. En een vrijblijvend gesprek met een coördinator van Handjehelpen is altijd mogelijk. We hopen van je te horen.

Structureel
Woerden

Scheidsrechter (op 1/2 veld)

Voetbalvereniging Sportlust '46

Scheidsrechter (op 1/2 veld) Ook dit seizoen heeft Sportlust ’46 elke zaterdag scheidrechters / spelleiders nodig voor jeugdteams van 10 t/m 12 jaar. Zij spelen op een half veld. Jij hebt de fluit en als scheidsrechter / spelleider zorg je ervoor dat de spelers een leuke voetbalervaring hebben. - wisselende tijden: je geeft elke zaterdag zelf aan of je kunt, zodat Sportlust'46 je kan indelen. - korte opleiding (alleen als je wil) - elke scheidsrechter krijgt per gefloten wedstrijd 2 consumptiebonnen (eten en drinken) Meer weten? Bericht Carola via deze website!

Structureel
Jongeren