Ambassadeurs Brandveilig Leven

Ambassadeurs Brandveilig Leven

Beschikbaarheid:
soms
Plaats:
Breda
Categorie:
Marketing, communicatie & PR, Coördineren & regelen (bv. evenementen)
Jongeren
Ja
Tip anderen via:

Wil jij er samen met de gemeente en brandweer voor zorgen dat de kansen op woningbranden afnemen? Meld je dan nu aan als Ambassadeur Brandveilig Leven!

Je wordt opgeleid tot ambassadeur door de Brandweer en vervolgens ga je samen met andere ambassadeurs aan de slag om inwoners van Breda te helpen met een brandveilig leven!

Als ambassadeur ga jij preventief aan de slag om levens te redden! De ene keer zal je je richten op het bezoeken van een woning en geef jij tips aan onze Bredanaars hoe zij hun huis brandproof kunnen maken. Een andere keer zal je bezoekers van Bredase natuurgebieden informeren over de kansen op natuurbranden.

Jij helpt onze Bredanaars met verschillende slimme en eenvoudige manieren die de risico’s op brand voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan het adviseren over het plaatsen van rookmelders of het ontwikkelen van een vluchtplan. Een vluchtplan zorgt ervoor dat de bewoner weet wat hij/zij moet doen als er brand uitbreekt.

DIT IS WAT JE GAAT DOEN:
Als ambassadeur voer je samen met een collega ambassadeur woningchecks uit waarbij je de bewoners een advies geeft om de brandveiligheid in hun woning te vergroten. Ook geef je presentaties aan groepen bewoners, bijvoorbeeld voor Verenigingen van Eigenaren. Daarnaast sluiten de ambassadeurs ook regelmatig aan bij evenementen zoals een kick-off van een buurtpreventie gebied of de Week van de Veiligheid.

WIE ZOEKEN WE?
Ben je 18 jaar of ouder, flexibel, geïnteresseerd in het leveren van een bijdrage aan Breda, wil je meer leren over brandveiligheid en deel je graag je kennis met anderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als ambassadeur word je opgeleid door de brandweer en krijg je een maandelijkse vergoeding van €10,-

Kijk voor meer informatie op de website [website verborgen]

Voordat je aan de slag gaat als ambassadeur leren we je graag beter kennen in een kennismakingsgesprek. Een VOG is vereist voor deze functie.

  • De hulpvraag van Amy is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Bredavoorelkaar
  • Amy is eerder via deze website geholpen
Laat Amy weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de hulpvraag: "Ambassadeurs Brandveilig Leven" van Amy.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere NLvoorelkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Brandveilig leven Breda
Geplaatst door:
Profielfoto van Amy
Amy
75% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Amy
  • De hulpvraag van Amy is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Bredavoorelkaar
  • Amy is eerder via deze website geholpen
Jongeren
Ja