Evenement De Reit zoekt vrijwilligers

Evenement De Reit zoekt vrijwilligers

Datum:
22-04-2023 en 1 meer
Plaats:
Tilburg
Categorie:
Gastvrouw / -heer, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Toezicht & beheer
Tip anderen via:

Evenement De Reit: leren, wonen, werken, zorgen zoekt hulp van vrijwilligers (deel 2)

Stichting Straat organiseert van 23 maart t/m 23 april 2023 een cultureel evenement in De Reit. Het programma is gebaseerd op het verleden, het heden en de toekomst van de wijk. Een van de activiteiten is het slotweekend op 22 en 23 april. In dit weekend (middagen) zijn er allerlei optredens en presentaties op diverse locaties aan de Prof. Cobbenhagenlaan en bij de universiteit. Dit zijn kortdurende presentaties, die gedurende die middagen worden herhaald.

Zo wordt in de Maranathakerk een sfeervolle koorcompositie vertolkt. De leerlingen van het Theresialyceum vormen een orkest en tonen ‘kunstwerken’. Bij Avans wordt een duurzaam kijkje in de toekomst geboden. In het Maaskantgebouw vindt een rockconcert plaats. Dichter Nick J. Swarth laat van zich horen bij de vijver van de universiteit. Het voormalige Posjet en het vroegere Interpolis Schaaktoernooi worden ‘herdacht’...

Ook bij dit slotweekend hebben we de hulp nodig van enthousiaste vrijwilligers. We zoeken hiervoor met name mensen die als gastvrouw/gastheer willen optreden. Dit betreft ontvangst en begeleiding van het publiek op de locaties. Het is zeer dankbaar werk en je komt in direct contact met musici, toneelspelers, zangers, dansers… Dus ben je gastvrij ingesteld? Hou je wel van een beetje orde? Weet je dingen van De Reit en de betreffende locaties die je met het wachtende publiek wilt delen? Zit er daadkracht en doelgerichtheid in je? Blijf je rustig als veel vragen tegelijk krijgt?

Uiteraard zijn we al geholpen als je maar één van beide dagen kunt, en misschien is het leuk om je met een bekende aan te melden om het samen te doen. Je staat sowieso nergens alleen. Wil je met ons het evenement tot een gezamenlijk succes maken? Fijn als je deze boodschap doorspeelt naar je achterban. Wij zorgen voor een warme ‘werkomgeving’ en een leuk slotfeest op 23 april voor alle deelnemers. Alvast hartelijk dank!

Voor aanmeldingen en meer informatie kun je contact opnemen met Berry. Op [website verborgen] staat al informatie omtrent het evenement en het slotweekend.

  • De hulpvraag van Berry is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op VrijwilligersTilburg
  • Berry is eerder via deze website geholpen
  • Berry heeft één aanbeveling ontvangen
Laat Berry weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de hulpvraag: "Evenement De Reit zoekt vrijwilligers" van Berry.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere NLvoorelkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo stichting straat
Geplaatst door:
Profielfoto van Berry
65% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Berry
  • De hulpvraag van Berry is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op VrijwilligersTilburg
  • Berry is eerder via deze website geholpen
  • Berry heeft één aanbeveling ontvangen

Meer hulpvragen van Berry namens stichting straat

  Omschrijving van de hulpvraag Plaats Categorie
  Evenement De Reit zoekt vrijwilligers Tilburg Gastvrouw / -heer, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Creatief & muziek