Handige handen

Handige handen

Soms
Utrecht
 • Techniek & reparatie
 • Klussen buiten & tuin
 • Klussen binnen
 • Sociaal & welzijn
 • Tuin, dieren & natuur

Hoi, ik ben Dagmar (44). Als eigenzinnige en fijnzinnige rolstoelgebruiker wil ik hier graag betrouwbare en kundige mensen vinden die mij met hun hart, humor en handen, kunnen en willen helpen. De intentie is om mijn woning en grote tuin, in de basis, praktisch en netjes in te richten en af te werken. Ik heb zelf al een mooie start gemaakt en ik weet dat het mij met de juiste hulp ook echt kan gaan lukken, om het stevig in de aarde te zetten.

Er is in huis momenteel veel te klussen. Ik wil graag hulp vinden bij technische klussen zoals schilderen, timmerwerk en electra (lampen en schakelwerk aanbrengen). Daarnaast wil ik hulp vinden bij de creatieve klussen zoals kussens maken, gordijnen zomen en mijn zelfgemaakte kleine houten meubels verstevigen.

Omdat ik dagelijks minder energie heb om te verdelen en mijn motoriek ..tja.. grappig maar niet zo leuk is, zou ik het tof vinden als iemand mij af en toe kan helpen, zodat ik van mijn huis, stukje bij beetje, een warm, fijn en knus thuis kan maken. 1 dagdeel per maand hulp bij het klussen zou al heel fijn zijn, of een korte periode een paar keer per maand, maar ik ben blij met elk hulpaanbod omdat er veel verschillende klussen opgepakt kunnen worden.

In de voedseltuin die ik aanleg, verwelkom ik ook graag iemand die kan en wil helpen. Concreet zou het nu bv. fijn zijn als iemand een grote oude vlierboom kan snoeien. Het lijkt me tof om fijne tuinvrienden te ontmoeten die ook van tuinieren houden en mij af en toe (een paar dagen per jaar) kunnen en willen helpen om de tuin een fijn paradijs te maken.

Handig om te weten: Mijn huis deel ik met 1 grappige dwergpapegaai, 2 vrolijke honden en 3 geweldige katten. Het is hier een gezellige boel wanneer je van dieren houdt. Anders is het wellicht even wennen maar mijn dieren zijn echt heel lief :- ) Laat het me weten wanneer je zin, tijd en ruimte hebt om mij echt verder vooruit te helpen het hier fijn en goed te maken. Groetjes, Dagmar.

 • De vraag van Dagmar is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
 • Dagmar is eerder via deze website geholpen
Laat Dagmar weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de hulpvraag: "Handige handen" van Dagmar.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere NLvoorelkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Geplaatst door:
Profielfoto van Dagmar
65% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Dagmar
 • De vraag van Dagmar is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
 • Dagmar is eerder via deze website geholpen