csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Verkoop van merchandise - Stichting Kielegat

De commissie verkoop is verantwoordelijk voor de merchandise van Kielegat, wat een belangrijke inkomstenbron voor onze stichting is. De merchandise wordt verkocht op enkele feesten voorafgaand aan carnaval en de piek tijdens carnaval (onder andere vooraan in de optochten). De commissie zoekt versterking! ---------------------------- Stichting Kielegat organiseert met ruim 300 vrijwilligers alles rondom het Bredase carnaval. Zonder de hulp van honderden vrijwilligers zouden wij niet elk jaar zo’n mooie carnaval kunnen vieren in Ut Kielegat. En omdat we zo’n grote club zijn, zijn we ook altijd op zoek naar nieuwe enthousiastelingen! Wil je liever een open gesprek om te ontdekken wat er nog meer mogelijk is? Dat kan natuurlijk ook! Stuur dan een bericht via deze website en wij nemen snel contact met je op.

Lees meer

structureel

Breda

Maatje, buddy & gezelschap
Projectcoördinatie
Creativiteit & muziek

Beschrijving

De commissie verkoop is verantwoordelijk voor de merchandise van Kielegat, wat een belangrijke inkomstenbron voor onze stichting is. De merchandise wordt verkocht op enkele feesten voorafgaand aan carnaval en de piek tijdens carnaval (onder andere vooraan in de optochten). De commissie zoekt versterking!

----------------------------

Stichting Kielegat organiseert met ruim 300 vrijwilligers alles rondom het Bredase carnaval. Zonder de hulp van honderden vrijwilligers zouden wij niet elk jaar zo’n mooie carnaval kunnen vieren in Ut Kielegat. En omdat we zo’n grote club zijn, zijn we ook altijd op zoek naar nieuwe enthousiastelingen!

Wil je liever een open gesprek om te ontdekken wat er nog meer mogelijk is? Dat kan natuurlijk ook! Stuur dan een bericht via deze website en wij nemen snel contact met je op.

Praktische informatie

Maandelijks 1 tot 10 uur

Locatie

Breda

Impact

Impactgebied

Evenementen & festivals
Kunst & cultuur
Sociaal & welzijn

Categorie

Maatje, buddy & gezelschap
Projectcoördinatie
Creativiteit & muziek
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Stichting Kielegat

Breda

Geldbussenschudders - Stichting Kielegat

Stichting Kielegat

Vind jij het leuk om met veel verschillende mensen een praatje te maken? Voor én tijdens carnaval gaan we met een gezellige groep op pad met collectebussen om geld voor stichting Kielegat in te zamelen. Vanaf dit jaar extra leuk: bij elke bijdrage ter hoogte van een leutpenning krijgt de betaler een Leuttax-pin! Een collectorsitem, dus we verwachten enthousiaste betalers. Wil jij één of meerdere dagen mee op pad? ---------------------------- Stichting Kielegat organiseert met ruim 300 vrijwilligers alles rondom het Bredase carnaval. Zonder de hulp van honderden vrijwilligers zouden wij niet elk jaar zo’n mooie carnaval kunnen vieren in Ut Kielegat. En omdat we zo’n grote club zijn, zijn we ook altijd op zoek naar nieuwe enthousiastelingen! Wil je liever een open gesprek om te ontdekken wat er nog meer mogelijk is? Dat kan natuurlijk ook! Stuur dan een bericht via deze website en wij nemen snel contact met je op.

Structureel
Breda

Jeugdraad - Stichting Kielegat

Stichting Kielegat

Lijkt het jou leuk om dé brakskes van ut Kielegat, ofwel het jeugdgevolg, te begeleiden? Wij zoeken een enthousiaste begeleider die in het voorseizoen en tijdens de carnaval klaarstaat om te zorgen dat het jeugdgevolg kan stralen. Lijkt het jou leuk om deze Jeugd te begeleiden? Dan zoeken wij jou! ---------------------------- Stichting Kielegat organiseert met ruim 300 vrijwilligers alles rondom het Bredase carnaval. Zonder de hulp van honderden vrijwilligers zouden wij niet elk jaar zo’n mooie carnaval kunnen vieren in Ut Kielegat. En omdat we zo’n grote club zijn, zijn we ook altijd op zoek naar nieuwe enthousiastelingen! Wil je liever een open gesprek om te ontdekken wat er nog meer mogelijk is? Dat kan natuurlijk ook! Stuur dan een bericht via deze website en wij nemen snel contact met je op.

Structureel
Breda

Ledenadministratie - Club Kielegat

Stichting Kielegat

Club Kielegat is er voor iedereen die carnaval, en Jeugdcarnaval in het bijzonder, een warm hart toedraagt. Alle leden van Club Kielegat betalen een lidmaatschap van €11,11 euro per jaar. Dit vraagt om een gedegen administratie. Het is aan de ledenbeheerder om de ledenadministratie te beheren. Daarnaast verwachten wij dat je meedenkt hoe wij de leden kunnen binden en boeien door middel van leuke acties en verrassingen. Lijkt het je leuk om bij ons aan te sluiten en mee te bouwen aan een toekomstbestendig carnaval voor de jeugd in het Kielegat, meld je dan nu aan! ---------------------------- Stichting Kielegat organiseert met ruim 300 vrijwilligers alles rondom het Bredase carnaval. Zonder de hulp van honderden vrijwilligers zouden wij niet elk jaar zo’n mooie carnaval kunnen vieren in Ut Kielegat. En omdat we zo’n grote club zijn, zijn we ook altijd op zoek naar nieuwe enthousiastelingen! Wil je liever een open gesprek om te ontdekken wat er nog meer mogelijk is? Dat kan natuurlijk ook! Stuur dan een bericht via deze website en wij nemen snel contact met je op.

Structureel
Breda

Commissie Straatcarnaval - Stichting Kielegat

Stichting Kielegat

Heb jij altijd al willen weten wat er allemaal komt kijken bij het voorbereiden en organiseren van het carnavalsprogramma op de Grote Markt? Vind jij het leuk om bijvoorbeeld artiesten te begeleiden? Commissie Straatcarnaval organiseert dit met een aantal fantastische vrijwilligers en we zoeken nieuwe Kielegatters die mee willen helpen. Gedurende het jaar ben je dan bezig met de voorbereidingen om er een fantastisch feest van te maken, om na te denken over nieuwe ideeën en om backstage één of 2 dagen tijdens carnaval de zaken te organiseren. Zo maak je het geweldige feest dat op de Grote Markt plaatsvindt, ook vanuit een andere kant mee! ---------------------------- Stichting Kielegat organiseert met ruim 300 vrijwilligers alles rondom het Bredase carnaval. Zonder de hulp van honderden vrijwilligers zouden wij niet elk jaar zo’n mooie carnaval kunnen vieren in Ut Kielegat. En omdat we zo’n grote club zijn, zijn we ook altijd op zoek naar nieuwe enthousiastelingen! Wil je liever een open gesprek om te ontdekken wat er nog meer mogelijk is? Dat kan natuurlijk ook! Stuur dan een bericht via deze website en wij nemen snel contact met je op.

Structureel
Breda

Sjef Pers & Promotie - Stichting Kielegat

Stichting Kielegat

Zet de tradities van het Kielegat in de spotlight Velen bestempelen het als het mooiste feest van het jaar: carnaval. Ben jij hier ook zo gepassioneerd over en wil jij de Kielegatse tradities verder laten schitteren? Dan is dit jouw kans om een groot, creatief team aan te sturen binnen Stichting Kielegat: Pers & Promotie (P&P). Stichting Kielegat, het kloppende hart van het carnavalsleven in Breda, zoekt een enthousiaste creatieveling die de leiding neemt in de promotie van al onze activiteiten. Met meer dan 300 vrijwilligers organiseert de stichting een breed scala aan festiviteiten. Vanaf 11-11 tot en met Halfvasten, waarbij het zwaartepunt natuurlijk ligt op carnaval. Als Sjef P&P speel je een essentiële rol in het belichten van onze activiteiten, het delen van de carnavalsvreugde met alle Kielegatters en het koesteren van de rood-oranje tradities die ons zo dierbaar zijn. Je geeft richting aan een team van 30 vrijwilligers. Als Sjef P&P neem je geen deel aan het bestuur, je rapporteert rechtstreeks aan de vicevoorzitter. Passen deze woorden bij jou? • Rood-oranje hart. Carnaval vier jij het liefst in Breda, je bent bekend met de tradities of wil deze graag beter leren kennen. • Aanpakken en aansturen. Met meer dan 40 evenementen in een carnavalsseizoen weet je van aanpakken. Je kent de behoeften van verschillende commissies en weet dit te vertalen naar gerichte taken binnen P&P. • Communicatie. Je hebt kennis van of affiniteit met diverse communicatiemiddelen, zowel online als offline. • Verbinden. Je vindt het leuk om mensen bij elkaar te brengen, te activeren en te enthousiasmeren. Het is extra mooi als je: • In ut Kielegat woont en host • Kennis hebt van Social media en Wordpress • Voor langere tijd hieraan wil bouwen en jezelf voor een aantal jaar wil verbinden aan deze rol Dit hebben wij jou te bieden! • Mooie mensen. Een enorm bont gezelschap aan vrijwilligers, bijna 300 stuks. Allemaal met een passie voor carnaval. Binnen jouw commissie vallen commissieleden voor Social Media, Podcast, Web/App, Vormgeving, Fotografen en de redactie van de jaarlijkse carnavalskrant; de Kontklopper. • Een zichtbare taak. De commissie P&P is de spin in het web, je leert de Stichting snel kennen omdat je met alle commissies wel in aanraking komt. • Gezelligheid en vrienden voor het leven. Jaarlijks een gezamenlijke aftrap van carnaval met alle vrijwilligers, en in het voorjaar een vrijwilligersbedankdag. Uit vrijwilligerswerk kunnen mooie vriendschappen ontstaan. Over Stichting Kielegat Met ruim 300 vrijwilligers organiseert Stichting Kielegat alle carnavaleske activiteiten en evenementen in Breda. We houden vast aan mooie tradities en creëren nieuwe. De vrijwilligersorganisatie wordt aangestuurd door een dagelijks bestuur en een algemeen bestuur. Enthousiast geworden? Reageer dan vóór 11 juni a.s. met je CV en korte motivatie. Wij plannen dan graag iets met je in om samen te bepalen of de match er is.

Structureel
Breda

Penningmeester - Stichting Kielegat

Stichting Kielegat

Stichting Kielegat zoekt een enthousiaste, transparante en toegewijde Penningmeester die zich graag onbezoldigd inzet voor het carnaval in ut Kielegat, Breda. Als Penningmeester ben je een essentieel onderdeel van de stichting en draag je bij aan het succes van het mooiste feest van het jaar! Wat betekent het om Penningmeester te zijn? • Verantwoordelijkheid over financiën. Jij bent de expert en het aanspreekpunt voor alles wat met de financiële zaken te maken heeft. Dat betekent onder andere de jaarlijkse begroting opstellen; je bepaalt of de plannen van de stichting haalbaar zijn en je vertaalt deze plannen naar een financiële begroting. Maar ook het aanvragen van gemeentelijke subsidie, toezicht houden op alle inkomsten en uitgaven, en het verzorgen van uitgaande facturatie valt onder jouw taken. • Deelname aan het dagelijks bestuur en het algemeen bestuur. Je werkt nauw samen met het bestuur en andere commissies. Zowel het dagelijks als het algemeen bestuur vergadert maandelijks. Naast deze vergaderingen overleg je af en toe met andere partijen zoals de gemeente Breda en de Raad van Toezicht. • Piekbelasting. Een carnavalsjaar loopt net iets anders dan een standaard boekjaar. Ons boekjaar start en eindigt in juni. De meeste werkzaamheden van de Penningmeester vinden plaats tussen de start van het carnavalsseizoen (11-11) en carnaval, en net na carnaval (maart/april). Wat vragen wij? • HBO/WO werk- en denkniveau • Affiniteit met carnaval in het Kielegat • Ervaring met boekhouden en financiële administratie en verslaglegging • Beschikbaarheid van gemiddeld 4 tot 6 uur per week Dit hebben wij jou te bieden! • Mooie mensen en nieuwe vriendschappen. Stichting Kielegat is een diverse en bonte groep vrijwilligers. Allemaal met een passie voor carnaval. • Een eervolle taak. Je draagt bij aan een financieel gezonde organisatie die administratief goed op orde is. • Gezelligheid. Jaarlijks een gezamenlijke aftrap van carnaval met alle vrijwilligers en in het voorjaar een vrijwilligersbedankdag.   Over Stichting Kielegat Komend carnavalsseizoen bestaat Stichting Kielegat (voorheen BCV) alweer 88 jaar. Met ruim 300 vrijwilligers organiseert Stichting Kielegat alle carnavaleske activiteiten en evenementen in Breda. Vanaf 11-11 tot en met Halfvasten. Onze vrijwilligers zijn trots op het werk, trots op het Kielegat en zetten zich graag in voor het voortbestaan van carnaval in Breda. Onze visie is: Ieder jaar een mooier, leuker, fijner carnaval. Voor iedereen! Wij behouden onze tradities, ons karakter en we borgen ons teamgevoel. Maar wij staan ook open voor ontwikkeling, vernieuwing en creativiteit. De stichting wordt aangestuurd door een dagelijks bestuur en een algemeen bestuur. Enthousiast geworden? Reageer dan vóór 11 juni a.s.

Structureel

Anderen bekeken ook

Breda

Help gevluchte kinderen door spel & beweging

TeamUp

"Ze kunnen weer even helemaal kind zijn... mooi dat je dat in een paar uurtjes per week kunt geven. Ik ga na TeamUp met een voldaan gevoel naar huis!". ✨Wat ga je doen Als vrijwilliger voor TeamUp (een programma van Save the Children, UNICEF Nederland en War Child) bied je psychosociale steun aan gevluchte kinderen door middel van spel en beweging. Spelenderwijs leren kinderen omgaan met emoties zoals boosheid, angst en stress. Je wordt vooraf getraind en begeleid en gaat op een opvanglocatie bij jou in de buurt aan de slag. Je maakt deel uit van een enthousiast team met andere vrijwilligers. Op een vast moment in de week begeleiden jij en je team activiteiten voor kinderen van 6 tot 18 jaar. Deze activiteiten hebben een thema en doel. Door de activiteiten voelen kinderen zich veilig en beschermd, meer verbonden met hun leeftijdsgenoten en optimistischer. Daarnaast heb je een signalerende rol. Je leert hoe je zorgwekkend gedrag kunt herkennen en zo nodig kinderen door te verwijzen naar gespecialiseerde zorg en begeleiding. ✅ Dit ben jij: • Ervaring met het organiseren van activiteiten voor kinderen. Of je hebt relevante werkervaring of een afgeronde opleiding (of nog studerend) op het gebied van pedagogiek, onderwijs, social work, sport, spel en/of beweging; • Eén dagdeel doordeweeks beschikbaar (3 tot 5 uur), vanaf ongeveer 15.30 uur (dag en tijdstip verschilt per locatie); • Voor een langere periode beschikbaar (minimaal een aantal maanden of langer). Stabiliteit is essentieel voor deze kwetsbare groep kinderen; 🎉Dit bieden wij: • Een functie om werkervaring op te doen in dit vakgebied en je verder te ontwikkelen; • De kans om echt een verschil te maken in het leven van gevluchte kinderen, je levert een belangrijke bijdrage aan hun psychosociale welzijn; • Een plek in een internationaal, enthousiast en professioneel vrijwilligersteam; • Trainingen en vervolgtrainingen in het faciliteren van de activiteiten en het werken met deze specifieke doelgroep; • Counseling- en stressmanagementsessies; • Vrijwilligersevenementen; • Reiskostenvergoeding; Herken jij jezelf in de omschrijving en denk je dat je bij ons team past? Reageer hieronder, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Veiligheid van kinderen is voor TeamUp essentieel. TeamUp accepteert dan ook geen enkele vorm van misbruik. Dit onderwerp komt aan bod in onze werving- en selectieprocedures. TeamUp is een gezamenlijk programma van Save the Children, UNICEF Nederland en War Child. TeamUp wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds voor Asiel, Migratie en Integratie (AMIF).

Structureel
Breda

Vind jij het leuk om als toezichthouder in ee

Biso '65

Als toezichthouder bij onze zwemmers met een lichamelijke en visuele beperking kom jij iedere week helpen. Samen met onze andere vrijwilligers ben je verantwoordelijk voor ons veilige zwemuurtje. Je hebt voldoende zwem vaardigheid en het liefst ook BHV of E.H.B.O. Diploma. Als vrijwilliger maak jij deel uit van een hechte groep vrijwilligers die zich inzetten. Je ziet onze sporters erg genieten van hun wekelijkse zwemuitje en zij kunnen zich daar helemaal in uitleven. Het sociale contact van de sporters met een lichamelijke en visuele beperking is erg belangrijk. Je ziet mogelijkheden in plaats van beperkingen! Wanneer kom je helpen: Dinsdag van 09.00 – 10.00 uur en zaterdag van 10.30- 11.30 uur.

Structureel
Jongeren
Breda

Ben jij het zonnetje in onze beleeftuin?

Thebe de IJpelaar

Heb jij groene vingers en wil je helpen met activiteiten in onze mooi aangelegde Beleeftuin en het onderhoud daarvan? Dan is deze vacature iets voor jou! Dit ga je doen: We zoeken voor een aantal vaste momenten in de week/maand vrijwilligers, die het leuk vinden om de tuin te onderhouden of activiteiten te begeleiden. Onder het onderhoud van de tuin vallen o.a. de volgende werkzaamheden: paden schoonhouden, snoeien, schoffelen en planten watergeven. Uiteraard is er alle ruimte om tijdens de werkzaamheden een praatje te maken met bewoners die in de tuin wandelen. Ook zoeken we vrijwilligers die het leuk vinden om activiteiten te begeleiden, bijvoorbeeld een koffie-ochtendje, bloemschikken, houtbewerking of andere creatieve activiteiten. Als je zelf leuke ideeën hebt, dan zijn deze ook meer dan welkom! Dit ben jij: • Je hebt affiniteit met tuinwerkzaamheden • Je vindt het fijn om buiten en onder de mensen te zijn • Je vindt het leuk om met mensen samen te werken • Je bent een aantal uur per week/maand beschikbaar We vragen een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Dit bieden wij: • Een leuke en dynamische werkomgeving • Een gedegen inwerkperiode • Reiskostenvergoeding van 0,19 per km. • Een verzekering voor schade en aansprakelijkheid • Een vrijwilligersovereenkomst • De mogelijkheid om deel te nemen aan themabijeenkomsten • Een jaarlijks vrijwilligersuitje Heb je interesse? Dan plannen we graag een kennismakingsgesprek met je in. Tijdens dit gesprek bespreken we graag jouw wensen en mogelijkheden qua beschikbaarheid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stefanie

Structureel
Breda

Help jij Bredase kinderen een stukje op weg?

Petje af Breda

Ieder kind verdient de kans op een glansrijke toekomst. De kinderen van Petje af hebben jouw hulp daarbij nodig! Heb jij 10 tot 15 zondagen per jaar de tijd voor ze? Meer mag natuurlijk ook...... Bij Petje af ontvangen we nieuwsgierige kinderen tussen de 9 en 14 jaar. Leuke, slimme kinderen. Die een steuntje in de rug nodig hebben. Van Petje af, en van jou! Petje af is een weekendschool. Maar wel een school zonder boeken! Bij ons leren de kinderen op een leuke manier in de praktijk. We ondernemen 28 zondagen per jaar allerlei toffe dingen. We ontvangen gastsprekers, bezoeken bedrijven en musea en organiseren sportieve en creatieve activiteiten. Zodat kinderen, die het om wat voor reden dan ook niet makkelijk hebben, de wereld kunnen ontdekken, erachter kunnen komen wie ze zijn en wat bij ze past. Klinkt goed, toch? Dat kunnen we natuurlijk alleen doen als er genoeg mensen zijn om de groepen te begeleiden. En daar kom jij (hopelijk) om de hoek kijken! Word jij Petje af-coach? Voor het nieuwe schooljaar zoeken we een aantal coaches. Mensen zoals jij, die deze kinderen (graag willen) begrijpen. Die snappen dat de puberteit niet makkelijk is, wat het is om niet te weten wat je kan en wil, hoe lastig het gevoel kan zijn dat je nergens invloed op hebt. Mensen die weten hoe belangrijk het voor deze kinderen is dat er naar ze geluisterd wordt, en dat ze de ruimte krijgen om zichzelf te ontdekken en nieuwe ervaringen op te doen. Samen ontdekken, samen praten en vooral ook heel veel samen lachen! Als coach van deze kinderen ben jij degene die ze kunnen vertrouwen, aan wie ze hun verhaal kwijt kunnen. En natuurlijk begeleid je het programma, maar je hoeft het niet zelf te organiseren. Je staat er op zo’n zondag uiteraard niet alleen voor, je werkt altijd samen met een andere coach en als het even kan zijn jullie zelfs met z’n drieën. Hoeveel zondagen je aanwezig bent, dat bepalen we in goed overleg samen. Je bent wel steeds bij dezelfde groep (in Hoge Vucht, Brabantpark, Haagse Beemden of de Heuvel) zodat de kinderen jou en jij de kinderen goed kan leren kennen. “Elke week zie ik de kinderen groeien, hun talenten ontdekken en versterken. Zelf doe ik ook steeds weer nieuwe ervaringen op, komt op onbekende plekken en ontwikkel ik ook, net als de kinderen.” Marielle, sinds 3 jaar coach bij Petje af Breda. Wat doe je als coach? ● Je begeleidt samen met je collega’s de kinderen tijdens het Petje af-programma. Zowel op locatie als onderweg; ● Je stimuleert en inspireert de kinderen om hun talenten en de wereld te ontdekken; ● Je hebt gesprekjes met ouders en kinderen; ● Je bereidt het programma voor en ondersteunt enthousiaste gastdocenten tijdens de gastlessen; ● Twee keer per jaar voer je, alleen of met een collega, een ‘talentgesprek’ met de kinderen en hun ouders. Herken jij jezelf in het volgende? ● Je bent een enthousiast persoon die veel affiniteit heeft met kinderen en hun ontwikkeling; ● Je bent open, flexibel (want dingen gaan zelden zoals gepland), en werkt graag samen; ● Je bent geduldig en begripvol, en waardeert de eigenheid en de eigenwijsheid van kinderen; ● Je bent een inspirerend voorbeeld voor onze kinderen en blijft jezelf graag ontwikkelen; ● Je bent empathisch en niet oordelend. Oftewel: een coach die de kinderen hun leven lang niet meer vergeten! Dan bieden wij jou ● De kans om kinderen te laten zien wat ze kunnen en samen met hen hun talenten te ontwikkelen; ● Een inspirerende werkomgeving waarbinnen jij je kan ontwikkelen middels diverse, bijeenkomsten en trainingen met collega’s uit het hele land; ● Intervisie-bijeenkomsten waarbij je kennis deelt met en vragen kan stellen aan de coaches van alle groepen ● Je krijgt de gelegenheid om de cursus Pedagogisch Tact te volgen, maar dit is niet verplicht ● Een onwijs leuk en gezellig team-uitje ● Een dito team-borrel ● En last but not least: een mooie vrijwilligersvergoeding per zondag! Solliciteren? Dat houden we graag zo simpel mogelijk. Stuur een bericht via onderstaande knop, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om kennis te maken.

Structureel
Jongeren
Breda

Dierenverzorging

Rolerisuit

Als gevolg van uitval van de vaste dierenverzorgers (vrijwilligerswerk) zit de Stichting Rolerisuit te springen om mensen die willen helpen bij de dierenverzorging (eten en drinken geven, indien nodig de hokken schoonmaken). We hebben o.a. 2 emoes, 2 schapen, 3 geiten, 1 hangbuikzwijn, kippen en konijnen. De werktijden zijn in de ochtend, bij voorkeur ’s morgens tussen 9:00 en 12:30. Het werk kan in een paar uurtjes gedaan worden. Je wordt uiteraard eerst ingewerkt door een vrijwilliger van ons. Na een aantal weken is het de bedoeling dat je dit dan zelfstandig uit kunt voeren. Er wordt een reiskostenvergoeding gegeven op basis van de afstand woonadres – Rolerisuit-boerderij. Tevens organiseren we 2x per jaar een gezellige middag/avond voor alle vrijwilligers om de onderlinge band sterk te houden. Als u interesse heeft, maken we graag op korte termijn een afspraak. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hans Jansen, bestuurslid algemene zaken (0765426006). U kunt ook een mail sturen naar: [email protected] Met vriendelijke groet, Hennie

Structureel
Breda

Hulp voor in de tuin

Rolerisuit

We zijn op zoek naar iemand die een of twee ochtenden per week als vrijwilliger voor Rolerisuit wil komen werken in onze mooie tuin en moestuin (m/v). Bij voorkeur maakt de maandag, woensdag of vrijdag hier deel van uit, iedere andere dag is uiteraard ook meer dan welkom. De werkzaamheden bestaan uit het onderhoud van de tuin gedurende het gehele jaar maar ook het bijhouden van de groenten e.d. die er in onze moestuin worden geplant. In het voorjaar wordt de tuin weer tot leven gewekt, zodat er wat meer tijd benodigd is, en in de winter is het onderhoud wat minder zodat er wat minder tijd nodig is. Een ervaren kracht die weet wat er wanneer gedaan moet worden is zeer welkom. Maar ook mensen die weinig ervaring hebben, maar wel graag in de tuin willen werken kunnen reageren.. Als u interesse heeft, maken we graag op korte termijn een afspraak. Voor meer informatie of wilt u een afspraak maken met Hans, bestuurslid algemene zaken, kunt u contact opnemen via onderstaande knop. Er wordt een reiskostenvergoeding gegeven op basis van de afstand woonadres – Rolerisuit-boerderij. Tevens organiseren we 2x per jaar een gezellige middag/avond voor alle vrijwilligers om de onderlinge band sterk te houden. Met vriendelijk groet, Hennie

Structureel
Jongeren
Breda

Vrijwilliger Digi-inloop

Nieuwe Veste

Bij Digi-Taalhuis Breda kun je terecht om (beter) Nederlands te leren en (beter) te leren werken op computer, tablet of telefoon. Er zijn taalgroepen, digitale cursussen en workshops. Ook is er een Inloopspreekuur waar we bezoekers adviseren over het taal- en digitale aanbod in Breda. Tijdens de Digi-inloop kan men terecht voor allerlei vragen over computer, tablet, telefoon of internet. Van vragen over de DigiD tot vragen over social media of Windows Verkenner. Tijdens de Digi-inloop kunnen bezoekers ook oefenen met onze cursus ‘Computer/tablet en internet voor beginners’ of met een SeniorWeb-cursus. Wat ga je doen? - Je helpt bezoekers met diverse digitale vragen - Je helpt de bezoekers die komen oefenen verder op weg als zij vragen hebben over de online-cursussen - Je adviseert over het overige (digitale) aanbod van Digi-Taalhuis Breda en meldt de deelnemers hiervoor aan als ze dit zelf lastig vinden - Je signaleert veelvoorkomende vragen en verbeterpunten en koppelt deze terug naar de coördinator Wie ben jij en wat krijg jij? - Je vindt het leuk om met mensen te werken - Je bent heel geduldig - Je kunt goed, duidelijk en eenvoudig uitleg geven - Je kunt zelf goed overweg met de computer en het Internet Als vrijwilliger van Digi-Taalhuis Breda ontvang je een gratis bibliotheekpas en kun je gratis gebruik maken van de workshops en bijeenkomsten van MOOIWERK. Iets voor jou? Neem dan contact op met ons!

Structureel
Breda

Buddy voor een bewoner

Koninklijke Visio locatie de Blauwe kamer

Binnen de organisatie Koninklijke Visio de Blauwe Kamer zijn we op zoek naar een maatje voor een van onze bewoonsters. Zij is visueel en verstandelijk beperkt en zoekt iemand die met haar in de weekenden gaat wandelen/fietsen, wat gaat drinken, een ijsje eten etc. Voor haar is het van belang dat jij een rustig en vrolijk persoon bent. De gezelligheid staat centraal. Denk jij dit ben ik! Of wil je meer informatie neem dan snel contact op.

Structureel
Jongeren
Breda

Early Bird voor schone vloeren

Egalazorg: De Leystroom

Zie jij het ook wel eens in de supermarkt of op een andere plaats; iemand is de vloeren aan het boenen met zo'n schrobmachine. Lijkt het je leuk om dat zelf ook te doen? Dan ben je bij Egala Zorg aan het goede adres! Voor de locatie De Leystroom in Breda e zijn we op zoek naar enkele vrijwilligers die in poule verband in de ochtenden van 7:00-9:0 uur de vloeren willen schoonmaken. Het gaat de vloeren in de algemene ruimten en op de woongroepen. Uiteraard leren we je hoe je met zo'n machine moet werken zodat je met positieve energie kunt beginnen. Om aan de slag te kunnen als vrijwilliger bij Egala zorg heb je een VOG nodig. Deze zet onze vrijwilligerscoördinator gratis voor je klaar. Ook nodigt zij je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking. Kan jij de bocht kort nemen? Neem dan contact op met team vrijwilligers via [email protected]

Structureel
Jongeren