Help jij een buur met de boodschappen?

Help jij een buur met de boodschappen?

Beschikbaarheid:
regelmatig
Plaats:
Apeldoorn
Categorie:
Boodschappen, Gezelschap, Maatjes & buddy's
Tip anderen via:

Wij geloven dat de stad mooier wordt wanneer we naar elkaar omkijken. Bij Stichting De Kap kun je een deel van jouw tijd en energie inzetten om een stadgenoot te helpen met de wekelijkse boodschappen. Met twee uur per week kun je een enorm verschil maken voor iemand, die meestal ook ontzettend blij is om jou te zien!

Wat ga je doen?
We zijn op zoek naar meerdere vrijwilligers in Apeldoorn en de omliggende dorpen die het leuk vinden om boodschappen te doen voor één of meerdere hulpvragers. Dit kan samen met de hulpvrager zijn, of je gaat alleen en drinkt daarna bijvoorbeeld samen een kop koffie en maakt een praatje. We vinden het belangrijk dat er een klik is tussen jou en de hulpvrager, daarom is er altijd eerst een kennismaking.

Wat krijg je ervoor terug?
Als vrijwilliger bij De Kap ben je onderdeel van een organisatie die werkt aan een stad waarin we elkaar helpen en iedereen mee kan doen. Als boodschappenmaatje krijg je de kans om echt van betekenis te zijn voor iemand aan die om hulp vraagt. Wij zorgen voor goede begeleiding en organiseren trainingen en themabijeenkomsten voor vrijwilligers. Eventuele reis- en onkosten worden vergoed.

Aanmelden
Spreekt dit je aan, of wil je eerst nog wat meer informatie? Wij komen graag met je in contact.Over Stichting De Kap
Wij koppelen mensen die hulp of zorg nodig hebben met Apeldoorners die graag wat voor een ander willen doen. Daarnaast ondersteunen we mensen in Apeldoorn en omliggende dorpen die langdurig zorgen voor een familielid of vriend. Iets vrijwillig voor een ander doen is mooi. Samen krijgen we heel wat voor elkaar! Kijk ook op onze website om te zien wat De Kap allemaal doet.

  • De hulpvraag van Laura is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
Laat Laura weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de hulpvraag: "Help jij een buur met de boodschappen?" van Laura.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere NLvoorelkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo De Kap
Geplaatst door:
Profielfoto van Laura
40% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Laura
  • De hulpvraag van Laura is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar

Meer hulpvragen van Laura namens De Kap

  Omschrijving van de hulpvraag Plaats Categorie
  Ontzorg de mantelzorger Apeldoorn Mantelzorg ondersteuning