csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Vlotte pen gezocht!

Schrijf jij prettig leesbare stukjes voor verschillende media en doelgroep? Lekker geschreven teksten waaruit helder blijkt wie we zijn, wat we doen en waarom? Kom ons team dan versterken! De volgende taken kunnen worden opgepakt: • meedenken over mogelijke onderwerpen waarover bericht kan worden • teksten opstellen voor social media, website, digitale nieuwsbrief, flyers, posters en / of fondsaanvragen • plaatsen van berichten op social media, website en nieuwsbrief • beantwoorden van reacties op berichten • meedenken bij en schrijven van stukken zoals jaarverslag en rapportages Van de vrijwilliger met de vlotte pen vragen we iemand die: • In weinig zinnen veel kan zeggen • Voor verschillende doelgroepen aantrekkelijk kan schrijven • Ervaring heeft met social media • Goed Nederlands kan lezen en schrijven • Bij voorkeur Engels kan lezen en schrijven Over ons Ons team bestaat uit zo'n 60 medewerkers: een mix van vrijwilligers, mensen die vanwege hun (psycho-)sociale situatie en/of beperking niet mee kunnen komen in de huidige samenlevingen en vier betaalde coördinatoren. In onze werkplaats knappen we gebruikt gereedschap, naaimachines, breimachines, fietsen en computers op en verzenden het naar ontwikkelingslanden. Het gaat naar kleine opleidingscentra en andere organisaties die zich richten op armoedebestrijding en werkgelegenheid.

Lees meer

structureel

Culemborg

Marketing & communicatie
Media & design
Financiën & fondsenwerving

Beschrijving

Schrijf jij prettig leesbare stukjes voor verschillende media en doelgroep? Lekker geschreven teksten waaruit helder blijkt wie we zijn, wat we doen en waarom? Kom ons team dan versterken!

De volgende taken kunnen worden opgepakt:
• meedenken over mogelijke onderwerpen waarover bericht kan worden
• teksten opstellen voor social media, website, digitale nieuwsbrief, flyers, posters en / of fondsaanvragen
• plaatsen van berichten op social media, website en nieuwsbrief
• beantwoorden van reacties op berichten
• meedenken bij en schrijven van stukken zoals jaarverslag en rapportages

Van de vrijwilliger met de vlotte pen vragen we iemand die:
• In weinig zinnen veel kan zeggen
• Voor verschillende doelgroepen aantrekkelijk kan schrijven
• Ervaring heeft met social media
• Goed Nederlands kan lezen en schrijven
• Bij voorkeur Engels kan lezen en schrijven

Over ons
Ons team bestaat uit zo'n 60 medewerkers: een mix van vrijwilligers, mensen die vanwege hun (psycho-)sociale situatie en/of beperking niet mee kunnen komen in de huidige samenlevingen en vier betaalde coördinatoren.

In onze werkplaats knappen we gebruikt gereedschap, naaimachines, breimachines, fietsen en computers op en verzenden het naar ontwikkelingslanden. Het gaat naar kleine opleidingscentra en andere organisaties die zich richten op armoedebestrijding en werkgelegenheid.

Praktische informatie

Wekelijks 2 tot 8 uur

Locatie

Culemborg

Bijzonderheden

Extra begeleiding mogelijk

Impact

Voor wie

Mensen die begeleid worden/wonen

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen
Duurzaamheid & milieu
Sociaal & welzijn

Categorie

Marketing & communicatie
Media & design
Financiën & fondsenwerving
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Betuwe Wereldwijd

Culemborg

Fondsenwerver gezocht

Betuwe Wereldwijd

Fondsenwerving is belangrijk voor Betuwe Wereldwijd en opleidingscentra en coöperaties in ontwikkelingslanden. Zij vragen ons om gereedschap, computers, fietsen en naaimachines. Deze goederen kunnen we alleen inzamelen, reviseren en verzenden met financiële hulp van anderen. Help mee in de zoektocht naar fondsen om de aanvraag voor gereedschappen en materialen te financieren. De vrijwilliger fondsenwerving heeft globaal de volgende taken: • samen met collega's zoeken naar en selecteren van geschikte fondsen • waar nodig vooroverleg met een fonds over een aanvraag • verzamelen van benodigde informatie voor een aanvraag • aanvraag indienen, vaak via aanvraagformulieren van het fonds, of anders met een eigen op te stellen brief We zijn op zoek naar iemand die: • communicatief vaardig is • kan werken met Outlook, Word en Excel • bij voorkeur Engels kan lezen en schrijven Ons team bestaat uit zo'n 60 medewerkers: een mix van vrijwilligers, mensen die vanwege hun (psycho-)sociale situatie en/of beperking niet mee kunnen komen in de huidige samenlevingen en vier betaalde coördinatoren. In onze werkplaats knappen we gebruikt gereedschap, naaimachines, breimachines, fietsen en computers op en verzenden het naar ontwikkelingslanden. Het gaat naar kleine opleidingscentra en andere organisaties die zich richten op armoedebestrijding en werkgelegenheid.

Structureel
Culemborg

Vrijwilliger logistiek

Betuwe Wereldwijd

Draai jij je hand niet om van stevig sjouwen, netjes stapelen en (eventueel) het besturen van een bestelwagen? Kom dan meehelpen om de logistiek nog beter te laten verlopen! Dagelijks komen er goederen binnen bij Betuwe Wereldwijd. Nadat we ze hebben gereviseerd, verzenden we ze naar organisaties in ontwikkelingslanden. Als vrijwilliger logistiek zorg je samen met andere vrijwilligers en deelnemers dat goederen netjes in, door en weer uit het gebouw gaan. Het samenwerken met en een stuk begeleiden van deelnemers met een 'rugzakje', geeft een leuke extra dimensie aan het werk. Als vrijwilliger logistiek ben je bezig met: • het ophalen van spullen bij particulieren en bedrijven met onze bestelwagen • verspreiden van binnengekomen goederen naar de juiste afdeling • beheren van de op- en overslag • goederen verzendklaar maken voor transport naar het buitenland • goederen laden in zeecontainers • afvoeren van restmaterialen Voor dit werk zijn wij op zoek naar iemand die: • flink kan sjouwen • geduldig en secuur is • kan samenwerken • (hopelijk) ervaring heeft met heftruck of palletheffer • (hopelijk) rijbewijs B heeft en ervaring met het rijden op een bestelwagen

Structureel
(kleine) groepen

Anderen bekeken ook

Culemborg

Tijd voor een gezellige ontmoeting!

Syndion

Op vrijdagavond van 19.00 tot 20.30 uur kunnen mensen met een beperking naar "de Ontmoeting" komen voor een gezellige bak koffie of thee, een praatje en leuke spelletjes. We zoeken een enthousiaste vrijwilliger om te ondersteunen bij deze activiteit. Als vrijwilliger zorg je voor een warm welkom, verzorg je de koffie/thee, breng je gezelligheid en zorg je ervoor dat de gesprekken vriendelijk voor iedereen blijven. Vind jij het leuk om ons met regelmaat te helpen bij deze activiteit? Meld je aan en kom vrijblijvend een keer kennismaken! Syndion biedt uiteenlopende vormen van ondersteuning aan volwassenen en kinderen met een beperking, kleinschalig en middenin de samenleving. Syndion is een waardegedreven organisatie waarin de mogelijkheden van de cliënt en de verbinding tussen cliënt, verwanten en medewerkers centraal staan. Vrijwilligerswerk bij Syndion is uniek. We kijken naar ieders wensen, mogelijkheden en interesses en zetten mensen in hun kracht. Dit geldt voor onze cliënten en medewerkers en zeker ook voor onze vrijwilligers. Middels vrijwilligerswerk maak je niet alleen onze cliënten gelukkig, maar beleef jij ook een leuke dag! We zorgen ervoor dat je goede begeleiding krijgt, waar nodig en je werkt samen met onze begeleiders. We geven een vrijwilligersvergoeding en attenties. We hebben zelfs mogelijkheden om je te ontwikkelen door bijvoorbeeld cursussen en inspiratiedagen te volgen. Ben je helemaal enthousiast en wil je van vrijwilligerswerk een betaalde baan maken, dan kijken we graag samen met je naar de mogelijkheden! Vrijwilligerswerk bij Syndion maakt je leven rijker!

Structureel
Jongeren
Buren, Neder-Betuwe, Tiel, Maasdriel, Zaltbommel

Gezinsmaatjes gezocht in Rivierenland

Humanitas

Opvoeden is leuk en soms lastig. Daarom is Humanitas op zoek naar maatjes voor gezinnen in Rivierenland. Wil jij iets betekenen voor een gezin in Rivierenland? Herken jij dat je als ouder je soms onzeker voelt over de opvoeding? En wil jij je eigen ervaring inzetten om een ander gezin verder te helpen? Dan is Gezinsmaatje misschien iets voor jou. Iedere ouder wil het beste voor zijn kinderen. Maar soms lukt het even niet. Omdat er zorgen zijn, een kind dat niet lekker in zijn vel zit, de ouder onzeker is of hij het wel goed doet. Dan is de steun van een gezinsmaatje én fijn en belangrijk. Een gezinsmaatje is 1-2 uurtjes per week in het gezin. Hij luistert, geeft advies, speelt met de kinderen. Je lost niet alle problemen op, wél help je de ander op weg. Zo krijgt de ouder meer vertrouwen in het eigen kunnen en kan weer zelf verder. We kijken zorgvuldig welk gezin met welke vraag het beste past bij jou. Humanitas vrijwilligers krijgen een cursus en begeleiding. De koppeling duurt maximaal 1 jaar. Wil je meer weten? Neem gerust contact op of kijk op de site van Humanitas Rivierenland.

Structureel
Culemborg

Maak jij het verschil?

Syndion

Als vrijwilliger kan jij het verschil maken voor de bewoners van Bon Vie. Op Bon Vie wonen mensen met een lichamelijke beperking en/of NAH (Aangeboren Hersenletsel). Veel van onze bewoners hebben geen (of een klein) netwerk. Ze zijn (naast onze zorg) op zichzelf aangewezen. Als vrijwilliger kan jij voor hen het verschil maken door ze eens per maand ze een bezoek te brengen. Denk hierbij aan het samen drinken van een bak koffie met een gezellig praatje, samen naar de winkel of een maaltijd koken. Ze kunnen genieten van kleine geluksmomentjes. We vinden het belangrijk dat je sociaal en loyaal bent. Samen met de begeleiders van de locatie maak je afspraken over wanneer en hoe lang je komt en wat je gaat doen. We sluiten graag aan bij jouw wensen en mogelijkheden. Je komt terecht in een gezellig, hardwerkend team, waar je goede begeleiding krijgt en je inzet altijd gewaardeerd wordt. Bon Vie is een woonlocatie van Syndion. Syndion biedt uiteenlopende vormen van ondersteuning aan volwassenen en kinderen, kleinschalig en middenin de samenleving. Syndion is een waardegedreven organisatie waarin de mogelijkheden van de cliënt en de verbinding tussen cliënt, verwanten en medewerkers centraal staan. Vrijwilligerswerk bij Syndion is uniek. We kijken naar ieders wensen, mogelijkheden en interesses en zetten mensen in hun kracht. Dit geldt voor onze cliënten en medewerkers en zeker ook voor onze vrijwilligers. Middels vrijwilligerswerk maakt je niet alleen onze cliënten gelukkig, maar beleef jij ook een leuke dag! We zorgen ervoor dat je goede begeleiding krijgt, waar nodig en je werkt samen met onze begeleiders. We geven een vrijwilligersvergoeding en attenties. We hebben zelfs mogelijkheden om je te ontwikkelen door bijvoorbeeld cursussen en inspiratiedagen te volgen. Ben je helemaal enthousiast en wil je van vrijwilligerswerk een betaalde baan maken, dan kijken we graag samen met je naar de mogelijkheden! Vrijwilligerswerk bij Syndion maakt je leven rijker!

Structureel
Culemborg

Gastheer / Gastvrouw BonVie

ElkWelzijn

Bij BonVie is er dagelijks koffie- en thee inloop. Momenteel zijn wij voornamelijk in de ochtenden open. Om ook in de middag open te kunnen zijn wij op zoek naar gastheren en gastvrouwen. Wil jij ons versterken achter de bar als gastheer of gastvrouw? Wil jij iedereen van koffie/thee voorzien tijdens activiteiten? Ben jij diegene die altijd met een lach iedereen te woord staat? We zijn benieuwd naar jouw kennis en kunde en hoe we die bij BonVie tot bloei kunnen laten komen. Interesse of meer weten? Neem contact op met Angela via [email protected] of meld je bij Gerda: [email protected] of via 06-30 42 48 93

Structureel
Culemborg

Eerstehulpverlener (vrijwillig)

Rode Kruis Gelderland

Zie je het Rode Kruis, dan zie je hulp. Wil jij iets betekenen voor een ander? De eerstehulpverleners van het Rode Kruis bieden op vele manieren hulp; in de Coronacrisis, bij de opvang van vluchtelingen en op vele grote en kleinere evenementen. Je komt als hulpverlener van alles tegen. Een flauwte, een hersenschudding, een bloeding, een alcoholvergiftiging of een verstuiking. Kom jij in actie als iemand direct hulp nodig heeft? Kijk op ons Youtubekanaal voor een filmpje over evenementenhulpverlening bij het Rode Kruis en meld je aan! Wat ga je doen? Als hulpverlener van het Rode Kruis ben je getraind voor onverwachte situaties, op diverse evenementen kun je je vaardigheden op peil houden. Is er iemand gewond of onwel? Je houdt je hoofd koel en neemt je verantwoordelijkheid. Tijdens een sportwedstrijd, een festival, een kermis of daar waar het Rode Kruis om ondersteuning wordt gevraagd. Jij en je team staan klaar daar waar hulp nodig is. Als eerstehulpverlener krijg je: Zinvol en verantwoordelijk vrijwilligerswerk, jij maakt het verschil; Een aanbod van relevante trainingen om je EHBO kennis uit te breiden en je voor te bereiden op eerstehulpverlening, deels online; De vrije keus voor welke evenementen of overige diensten je je aanmeldt; Veel nieuwe contacten en ervaringen, persoonlijke ontwikkeling of een mooier CV. Wie ben jij? Je bent 18 jaar of ouder; Je hebt een geldig EHBO-certificaat of bent bereid deze te halen en je onderschrijft onze Grondbeginselen; Je bent stressbestendig en fysiek in staat tot EHBO en reanimatiehandelingen; Je luistert goed en reageert alert op behoeften van hulpvragers; Je bent minimaal 52 uur per jaar beschikbaar voor inzetten tijdens openstaande diensten. Geïnteresseerd? Is dit echt iets voor jou? Stuur je reactie met CV naar [email protected] of reageer via de sollicitatie knop. Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten. Wij werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: Menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid. De hulpverlening van het Rode Kruis is voortdurend in ontwikkeling. Voor informatie over het Rode Kruis, kijk op www.rodekruis.nl en op www.rodekruis.nl/gelderland voor onze locaties, er is er altijd een bij jou in de buurt.

Structureel
Elburg, Culemborg

Gastdocent voor basisonderwijs (vrijwillig)

Rode Kruis Gelderland

Kom in actie voor het Rode Kruis Vind jij het leuk om gastlessen te verzorgen in het basisonderwijs, heb je door de week wat tijd beschikbaar en draag je graag iets bij aan een maatschappelijke organisatie? Dan zoeken we jou! In ons team is plaats voor gastdocenten die samen met andere vrijwilligers onderwijsactiviteiten verzorgen. De door het Rode Kruis ontwikkelde activiteiten voor basisscholen behandelen onderwerpen als droogte, overstromingen, extreme hitte en EHBO. Het educatieteam houdt zich bezig met het geven van gastlessen en activiteiten met als doel: het vergroten van respect, zelfredzaamheid en hulpbereidheid onder zoveel mogelijk kinderen en jongeren. Wat ga je doen? Je gaat één of meer van de volgende soorten lessen verzorgen: “Woeste Wereld” (over natuurrampen), “Help! EHBO skills voor jou” en de Pleisterrace. Kijk voor een indruk van onze gastlessen op de website van het Rode Kruis Gelderland. · Je verzorgt minimaal 8 gastlessen per jaar in jouw regio. · Je geeft de lessen op scholen voor basisonderwijs, samen met een collega-vrijwilliger. Wie ben jij? · Je wordt blij van lesgeven en hebt affiniteit met kinderen van 4-12 jaar. · Je bent tijdens schooltijden voldoende beschikbaar. · Je bent digitaal vaardig; in de lessen wordt gebruik gemaakt van online lesmateriaal. · Je onderschrijft de zeven grondbeginselen van het Rode Kruis. Wat kun je van ons verwachten? Om je vertrouwd te maken met het lesmateriaal en ons gedachtengoed volg je eerst enkele online modules, een training over de gastles(sen) en afhankelijk van jouw opleiding en ervaring eventueel een cursus didactiek. Ieder kwartaal vinden er regiobijeenkomsten plaats met de andere vrijwilligers uit het team. Het Rode Kruis biedt een reiskostenvergoeding en voor deze functie zal een VOG aangevraagd worden. Geïnteresseerd? Spreekt jou deze functie aan en wil jij je inzetten voor het Rode Kruis? Ga voor meer informatie naar de website van het Rode Kruis en kijk bij vacatures in Gelderland of reageer direct via de solliciteer nu knop Het Rode Kruis Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten. Wij werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: Menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid.

Structureel
Culemborg

Beursvloer Culemborg

ElkWelzijn

Met een projectgroep willen wij op 10 oktober 2024 een beursvloer organiseren. De beursvloer is een win-win bijeenkomst tussen het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. De beursvloer past goed bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en is een mooi middel om elkaars werelden te leren kennen. De beursvloer wordt gehouden bij ElkWelzijn (Meerlaan 22). Deze beursvloer is een gezamenlijk initiatief van ElkWelzijn, Stichting Present Culemborg en de serviceclubs. We willen graag een jaarlijks evenement hiervan maken. We zijn op zoek naar verschillende vrijwilligers die willen helpen bij het voorbereiden van de beursvloer en willen helpen op de dag zelf. Dinsdag 10 september 2024, van 15.00 tot 17.00 met een borrel na afloop, is er een workshop op uw voor te breiden op de beursvloer. Bij de workshop in juli ontstonden er al spontane matches. Vraag de folder aan bij ElkWelzijn. Als u interesse heeft neem dan graag contact op met Sandra Rigter ([email protected] of 06 83 52 51 08).

Project
Jongeren
Oudewater, Lopik, Montfoort, Wijk bij Duurstede, Houten, Nieuwegein, Bunnik, IJsselstein, Vijfheerenlanden, Amersfoort

Thuisondersteuning in laatste levensfase

Proxima Terminale Zorg, Hospice en Thuis

Kun jij er zijn voor mensen in de laatste levensfase? Wat doet Proxima Terminale Zorg Thuis Wie niet lang meer te leven heeft, is het liefst thuis. Voor de zorg zijn er meestal familie en vrienden, professioneel ondersteund door de wijkverpleging. Proxima Terminale Zorg Thuis is er om iedereen in die laatste levensfase bij te staan. Onze speciaal daarvoor opgeleide vrijwilligers bieden tijd, aandacht en ondersteuning. Zij zijn er voor de zieke zelf en voor de naasten overdag of ‘s nachts. Wij zoeken vrijwilligers Wij zoeken betrokken mensen die overdag of ’s nachts ( van 23.00 uur-7.00 uur) inzetbaar zijn bij mensen thuis. De werktijden worden in overleg vastgesteld. Je houdt zelf de regie over hoe vaak je ingezet wilt worden. Als vrijwilliger biedt je tijd, aandacht en ondersteuning aan de zieke zelf en ontlast je de familie. Er zijn is het belangrijkste. Wat is ons werkgebied Onze vrijwilligers vormen het hart van Proxima Terminale Zorg Thuis en verlenen zorg in de volgende gemeenten met bijbehorende kernen: Nieuwegein, Houten, Vianen, Bunnik, Wijk bij Duurstede, IJsselstein, Lopik, Montfoort, Oudewater, Amersfoort en Leusden. Ben jij • Zelfstandig en evenwichtig • Flexibel en sociaal vaardig • Respectvol en zorgzaam voor de patiënt en zijn of haar naasten Dan bieden wij • Zinvol en boeiend werk met soms onvergetelijke ervaringen • Een gedegen 2 daagse introductietraining • Goede begeleiding en scholing (een speciale vooropleiding is niet nodig) • Bijeenkomsten met collega vrijwilligers • Vergoeding van gemaakte (reis)kosten Belangstelling of meer informatie? Stuur een bericht.

Structureel
Culemborg

Fondsenwerver gezocht

Betuwe Wereldwijd

Fondsenwerving is belangrijk voor Betuwe Wereldwijd en opleidingscentra en coöperaties in ontwikkelingslanden. Zij vragen ons om gereedschap, computers, fietsen en naaimachines. Deze goederen kunnen we alleen inzamelen, reviseren en verzenden met financiële hulp van anderen. Help mee in de zoektocht naar fondsen om de aanvraag voor gereedschappen en materialen te financieren. De vrijwilliger fondsenwerving heeft globaal de volgende taken: • samen met collega's zoeken naar en selecteren van geschikte fondsen • waar nodig vooroverleg met een fonds over een aanvraag • verzamelen van benodigde informatie voor een aanvraag • aanvraag indienen, vaak via aanvraagformulieren van het fonds, of anders met een eigen op te stellen brief We zijn op zoek naar iemand die: • communicatief vaardig is • kan werken met Outlook, Word en Excel • bij voorkeur Engels kan lezen en schrijven Ons team bestaat uit zo'n 60 medewerkers: een mix van vrijwilligers, mensen die vanwege hun (psycho-)sociale situatie en/of beperking niet mee kunnen komen in de huidige samenlevingen en vier betaalde coördinatoren. In onze werkplaats knappen we gebruikt gereedschap, naaimachines, breimachines, fietsen en computers op en verzenden het naar ontwikkelingslanden. Het gaat naar kleine opleidingscentra en andere organisaties die zich richten op armoedebestrijding en werkgelegenheid.

Structureel
Culemborg

Fietsles geven aan volwassenen

ElkWelzijn

ElkWelzijn geeft vanuit het Leerhuis fietslessen aan nieuwkomers/statushouders. Samen met andere vrijwilligers begeleid je een groep. Je leert deelnemers de basis van het fietsen, zoals balans, trappen en het fietsen zelf. Ook de verkeersregels (theorie) worden (spelenderwijs) aangeleerd. Indien haalbaar voor de deelnemers, begeleid je hen individueel, tijdens hun eerste fietstocht(en) op de openbare weg. Leren fietsen is belangrijk voor de deelnemers. Het zorgt voor een grotere zelfredzaamheid en is een belangrijke stap in het deel kunnen nemen aan de samenleving. Ze kunnen bijvoorbeeld zelf de kinderen naar school brengen, zijn niet meer afhankelijk van partner of openbaar vervoer en zijn ook nog eens in beweging. Waar gaat het om… Twee maal per jaar een serie van 12 wekelijkse lessen van 2 uur Je werkt in een gezellig team, samen vullen we het rooster, zodat er iedere week voldoende docenten zijn Locatie: Culemborg Wij bieden jou… • een mooie gelegenheid om actief en praktisch bezig te zijn met anderen; • een leuk team van vrijwilligers waarmee je samenwerkt; • voldoening als je ziet dat de cursisten het fietsen onder de knie krijgen en zelfstandiger worden. Jij… • hebt affiniteit met fietsen, bent fietsvaardig en hebt verkeersinzicht, om gevorderde leerlingen in het verkeer te kunnen begeleiden; • bent in staat om (met handen en voeten) uitleg te geven en veel voor te doen; • hebt een goede lichamelijke conditie, om zo nodig een stukje mee te rennen met de cursist; • bent geduldig en in staat om de deelnemer te laten groeien in zelfvertrouwen en het overwinnen van zijn/haar angst; • bent in principe de gehele cursusperiode (data in overleg) beschikbaar; • kunt een VOG overleggen (geen onkosten). Wil jij volwassenen een zetje geven naar zelfstandigheid en zelfvertrouwen, door ze te leren fietsen? Vind jij het leuk om mensen actief te helpen bij het aanleren van nieuwe vaardigheden? Wil jij je eigen vaardigheden als fietsinstructeur ontwikkelen en coachend bezig te zijn? Dan is dit écht iets voor jou!

Project