Direct naar de inhoud van deze paginacsrf
NLvoorelkaar

Heb jij een plek aan tafel over?

In de regio’s Amstelland en Haarlemmermeer zoeken wij enthousiaste en sociaal voelende vrijwilligers die graag voor één of meerdere deelnemers willen koken en samen met hen willen eten. Onze deelnemers zijn mensen die een psychische kwetsbaarheid ervaren en die zich als gevolg daarvan eenzaam kunnen voelen of die om andere redenen in een sociaal isolement zijn geraakt. Zij hebben weinig sociale contacten, terwijl zij deze wel graag zouden willen hebben. Omdat het aangaan van nieuwe contacten niet lukt of moeizaam verloopt, voelt het alsof ze enigszins buiten de maatschappij staan. Het doel van Roads Tafelgasten is om deze mensen zich ‘welkom’ te laten voelen bij vrijwilligers en hen samen te laten eten, zodat zij weer wat sociale afleiding ervaren. Samen eten, tijd en interesse voor elkaar hebben en je welkom voelen, is de insteek van het project. Op basis van een uitgebreid intakegesprek wordt een vrijwilliger aan één of meer deelnemers gekoppeld. De grootte van het groepje wordt in overleg bepaald. Eén maal per maand komt het eetgroepje bij de vrijwilliger thuis samen om te eten. Dit kan zowel ’s middags als ‘s avonds. De vrijwilliger en de deelnemer(s) gaan een contract voor één jaar aan.

Lees meer
structureel

Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn

Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

In de regio’s Amstelland en Haarlemmermeer zoeken wij enthousiaste en sociaal voelende vrijwilligers die graag voor één of meerdere deelnemers willen koken en samen met hen willen eten.

Onze deelnemers zijn mensen die een psychische kwetsbaarheid ervaren en die zich als gevolg daarvan eenzaam kunnen voelen of die om andere redenen in een sociaal isolement zijn geraakt. Zij hebben weinig sociale contacten, terwijl zij deze wel graag zouden willen hebben. Omdat het aangaan van nieuwe contacten niet lukt of moeizaam verloopt, voelt het alsof ze enigszins buiten de maatschappij staan.

Het doel van Roads Tafelgasten is om deze mensen zich ‘welkom’ te laten voelen bij vrijwilligers en hen samen te laten eten, zodat zij weer wat sociale afleiding ervaren. Samen eten, tijd en interesse voor elkaar hebben en je welkom voelen, is de insteek van het project.

Op basis van een uitgebreid intakegesprek wordt een vrijwilliger aan één of meer deelnemers gekoppeld. De grootte van het groepje wordt in overleg bepaald. Eén maal per maand komt het eetgroepje bij de vrijwilliger thuis samen om te eten. Dit kan zowel ’s middags als ‘s avonds. De vrijwilliger en de deelnemer(s) gaan een contract voor één jaar aan.

Praktische informatie

Locatie

Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn

Impact

Impactgebied
Sociaal & welzijn
Categorie
Maatje, buddy & gezelschap
Chantal
95% profielsterkte

Over Chantal

Hallo, Mijn naam is Chantal van Mierlo. Ik ben werkzaam bij Roads Tafelgasten. Wij zijn op zoek naar sociaal voelende vrijwilligers die willen helpen om een sociaal isolement bij een deelnemer met een psychische kwetsbaarheid te doorbreken. Lijkt het je leuk om wat vrije tijd door te brengen met iemand die behoefte heeft aan een gezellige afleiding via een één-op-één contact? Bij Tafelgasten wordt je gedurende een jaar gekoppeld aan één of twee deelnemers, die eens in de maand bij je thuis aanschuiven voor een maaltijd. De koppeling vindt plaats op basis van wensen en gemeenschappelijke interesses. Heb je interesse om bij ons vrijwilliger te worden? Laat dan ajb een berichtje met je naam en telefoonnummer achter. Ik maak graag telefonisch kennis met je. Vriendelijke groet, Chantal

  • Deze vraag is gecheckt door de helpdesk
  • Chantal is ingeschreven op Amstelveenvoorelkaar sinds 24-01-2013
  • Meerdere positieve matches gemaakt

Bekijk meer van Roads Tafelgasten

Heb jij een plek aan tafel over?

Heb jij een plek aan tafel over?
Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer
Structureel
Roads Tafelgasten
In de regio’s Amstelland en Haarlemmermeer zoeken wij enthousiaste en sociaal voelende vrijwilligers die graag voor één of meerdere deelnemers willen koken en samen met hen willen eten. Onze deelnemers zijn mensen die een psychische kwetsbaarheid ervaren en die zich als gevolg daarvan eenzaam kunnen voelen of die om andere redenen in een sociaal isolement zijn geraakt. Zij hebben weinig sociale contacten, terwijl zij deze wel graag zouden willen hebben. Omdat het aangaan van nieuwe contacten niet lukt of moeizaam verloopt, voelt het alsof ze enigszins buiten de maatschappij staan. Het doel van Roads Tafelgasten is om deze mensen zich ‘welkom’ te laten voelen bij vrijwilligers en hen samen te laten eten, zodat zij weer wat sociale afleiding ervaren. Samen eten, tijd en interesse voor elkaar hebben en je welkom voelen, is de insteek van het project. Op basis van een uitgebreid intakegesprek wordt een vrijwilliger aan één of meer deelnemers gekoppeld. De grootte van het groepje wordt in overleg bepaald. Eén maal per maand komt het eetgroepje bij de vrijwilliger thuis samen om te eten. Dit kan zowel ’s middags als ’s avond. De vrijwilliger en de deelnemer(s) gaan een contract voor één jaar aan.

Anderen bekeken ook

Heel Holland Wipt tegels

Heel Holland Wipt tegels
Overal
Eenmalig · 0 tot 1 uur
NLvoorelkaar
Het wip-seizoen is geopend: wip, Holland, wip! Van 21 maart tot en met 31 oktober speelt heel Nederland het NK Tegelwippen. Iedereen kan meedoen door tegels te vervangen voor groen in zijn eigen voor-, achter- of geveltuin. Jij dus ook! Laten we samen Nederland een stuk groener maken. Wanneer tegels worden vervangen door gras, bloemperken, bomen en geveltuinen, wordt Nederland meer klimaatbestendig, behaaglijker voor insecten en dieren, koeler op warme dagen én veel mooier! Klik op de onderstaande ik doe mee knop en ontvang het aanmeldformulier, hoe het werkt en inspiratie!
Jongeren
Challenge
(kleine) groepen

Vrijwillig coordinator Steun bij Rouw

Vrijwillig coordinator Steun bij Rouw
Haarlemmermeer
Wekelijks · 6 tot 8 uur
Humanitas Haarlemmermeer
Als vrijwillig coördinator Steun bij Verlies en Rouw zorg jij voor een goede match tussen een deelnemer en vrijwilliger t.b.v. steun bij rouwverwerking en ben je aanspreekpunt voor deelnemers en vrijwilligers. Je bent de spil tussen de deelnemers en de vrijwilligers Steun bij Verlies Rouw. Uitgebreide taakomschrijving: • Je bent verantwoordelijk voor de kennismakingsgesprekken met de deelnemers waarin je de hulpvraag formuleert en de motivatie van de deelnemer goed in kaart brengt. • Vervolgens zoek je een passende vrijwilliger, doet een telefonische tussenevaluatie en volgt het verdere traject actief via het registratiesysteem en middels telefonisch contact met deelnemer en vrijwilliger. • Je bent verantwoordelijk voor het werven, selecteren, coachen en begeleiden van de vrijwilligers en je hebt regelmatig overleg met hen. • Je bent de steun en toeverlaat voor de vrijwilliger gedurende het traject en je organiseert met een team van vrijwillig coördinatoren enkele keren per jaar een groepsbijeenkomst voor de vrijwilligers. • Regelmatig is er overleg met de coördinatoren waarbij we allerhande zaken rondom de activiteit Steun bij Verlies en Rouw en Humanitas Haarlemmermeer met elkaar bespreken. • Je hebt daarnaast regelmatig contact met de bestuurslid/ondersteuner over de voortgang. Wat vragen we van jou? • Je hebt affiniteit met waarden en visie van Humanitas • Je hebt kennis van én affiniteit met rouw en kwetsbare deelnemers • Je hebt organisatorische kwaliteiten • Je kan goed kunnen luisteren, hebt coachende vaardigheden, je kan mensen enthousiasmeren en binden en je kan goed omgaan met feedback • Je kan problemen signaleren • Je kan grenzen stellen, bent geduldig en empathisch • Je kan zowel in een team als zelfstandig werken. • Wij vragen voor jou een gratis VOG aan. Wat krijg je er voor terug? Je start met een introductietraining, en daarna volg je een training voor coördinatoren. Daarnaast zijn er diverse themabijeenkomsten, en uitwisselingsbijeenkomsten. Je wordt begeleid door het bestuurslid/ondersteuner Steun bij Verlies en Rouw van de afdeling Humanitas Haarlemmermeer. Je gaat aan de slag in een leuke vrijwilligersorganisatie met een prettige, informele werksfeer. En uiteraard levert het werkervaring op, veel inzichten en nieuwe netwerken. Hoe kom ik in aanmerking? Je bent minimaal een jaar beschikbaar gedurende ongeveer 8 uur per week. We nodigen je graag uit om je motivatie met C.V. aan ons te sturen. In een persoonlijk gesprek lichten we het project toe en kijken we of het vrijwilligerswerk bij je past. Interesse of meer informatie? Mail [e-mailadres verborgen] of bel [telefoonnummer verborgen] Meer informatie over Steun bij Verlies en Rouw op onze website [website verborgen]/.

Vrijwilliger steun bij verlies & rouw M/V

Vrijwilliger steun bij verlies & rouw M/V
Haarlemmermeer
Wekelijks · 0 tot 2 uur
Humanitas Haarlemmermeer
De activiteit 'Steun Verlies en Rouw' van Humanitas Haarlemmermeer ondersteunt mensen die in aanraking komen met verlies en zich hier alleen in voelen. Ieder mens komt in zijn leven in aanraking met verlies. Overlijden van een familielid of een andere dierbare, maar ook een ander ingrijpend verlies zoals het moeten opgeven van zelfstandig wonen, het verlies van een baan, een echtscheiding of bijvoorbeeld een ernstige ziekte. Er zijn veel soorten verlies en bij ieder verlies hoort een rouwproces. Allerlei gevoelens en emoties kunnen hierbij een rol spelen en iedereen verwerkt verlies op zijn/haar eigen manier. Als vrijwilliger... Ondersteun je de deelnemer 1-2 uur per week bij hem/haar thuis bij het verwerken van het verlies. Je bent vooral het luisterende oor en nodigt de deelnemer zelf uit om tot oplossingen te komen. Ben jij één van onze nieuwe vrijwilligers? • De voorkeur gaat uit naar vrijwilligers met persoonlijke ervaring op gebied van verlies en rouw; • Van de vrijwilliger wordt een zelfkritische houding verwacht; • Hij/zij staat open voor coaching tijdens de regelmatig geplande vergaderingen en neemt hiertoe zo nodig zelf contact op met de coördinator; • De vrijwilliger houdt de doelstelling ‘steun bij verlies en rouw’ in het oog en weet ondanks mee te leven ook afstand te bewaren; • De vrijwilliger kent zijn grenzen en signaleert tijdig onderliggende problemen en zoekt naar eventuele noodzakelijke ondersteuning van professionele hulpverleners. Wat krijg je ervoor terug? • Een training • Begeleiding van een coördinator (iemand op wie je altijd kunt terugvallen) • Terugkombijeenkomsten om ervaringen te delen en nieuwe ideeën op te doen • Reis- en onkostenvergoeding Hebben wij jouw interesse gewekt? Laat dan wat van je horen. Stuur je reactie en cv via e-mail naar de coördinatoren van Steun bij Verlies en Rouw , [e-mailadres verborgen] Heb je eerst nog een vraag? Neem dan gerust telefonisch contact op met de coordinatoren via het telefoonnummer [telefoonnummer verborgen]

Overblijfkrachten m/v

Overblijfkrachten m/v
Amstelveen
Wekelijks · 1 tot 2 uur
Stichting Amstelwijs
Wat ga je doen? Je gaat kinderen begeleiden tijdens het overblijven op school (TSO = tussenschoolse opvang). Je eet samen met de kinderen, zorgt ervoor dat ze hun handen wassen en begeleidt ze tijdens het spelen. Bij mooi weer gaan jullie lekker naar buiten en anders spelen de kinderen binnen in het klaslokaal. Wie zoeken wij? We zoeken enthousiaste mensen die goed kunnen omgaan met kinderen in de basisschoolleeftijd. Er zijn geen specifieke opleidingseisen, maar we bieden de mogelijkheid om een korte cursus te volgen, verspreid over twee ochtenden. Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst, zodat je zowel de kinderen als je collega's goed kunt begrijpen en met de leerkrachten kunt overleggen. Wat bieden wij jou? • Flexibiliteit: Kies zelf hoe vaak je wilt werken, van één tot vier keer per week. Duo-plekken zijn mogelijk: bijvoorbeeld de ene week wel, de andere week niet. • In jouw buurt: De scholen bevinden zich in Amstelveen, er is dus altijd een school dichtbij! • Belastingvrije vrijwilligersvergoeding: Je ontvangt een onbelaste vergoeding voor je inzet. • Werktijden: Tussen 12:00 en 13:30 uur, afhankelijk van de school. Het aantal dagdelen per week is in overleg te bepalen. • Ondersteuning: We vergoeden de aanvraag van een Verklaring van Goed Gedrag (VOG) en je ontvangt een vrijwilligerscontract van Stichting Amstelwijs. Waarom is dit werk zo leuk? Het werk is niet alleen betekenisvol, maar je bepaalt ook zelf hoe vaak je wilt worden ingezet. Je maakt deel uit van een gezellig team en draagt bij aan het welzijn van de kinderen. Interesse? Klik op de knop hierboven om je aan te melden. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Wandel- of fietsmaatje gezocht!

Wandel- of fietsmaatje gezocht!
Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer
Project · maandelijks 2 tot 4 uur
Roads Maatjesproject
Ga je graag wandelen of fietsen? En ben je sociaalvoelend? Misschien is het dan iets voor jou om samen met één van onze deelnemers wandel- en/of fietstochtjes te maken en hem of haar tijdens deze activiteit een luisterend oor of gezellige afleiding te bieden. Wat ga je doen? We koppelen je aan één vaste deelnemer. De koppeling vindt plaats op basis van gemeenschappelijke wensen en interesses. Gedurende een jaar vormen jullie een maatjeskoppel. Jullie spreken op tweewekelijkse basis af. Als vrijwilliger zorg je voor afleiding en een stukje gezelligheid, in dit geval middels het maken van wandel- en/of fietstochtjes. Onze deelnemers Onze deelnemers zijn mensen die zich eenzaam voelen omdat zij een psychische kwetsbaarheid ervaren en zich niet snel zelfstandig in een sociale omgeving durven te mengen. Als vrijwilliger doorbreek je zijn of haar eenzaamheid. Het is belangrijk dat je bereid bent om ‘open’ het contact aan te gaan, zonder daarbij je maatje te willen veranderen. Werkwijze De projectleider onderhoudt het contact met jou als vrijwilliger. Middels nieuwsbrieven blijf je geïnformeerd. Maatjeskoppels dienen zich aan de regels van het RIVM houden. Zowel de vrijwilliger als deelnemer moet zich bij deze regels goed voelen. Werktijden Overdag of `s avonds, doordeweeks of in het weekend: allemaal mogelijk. Wanneer en waar jullie elkaar ontmoeten, bepaal je altijd in onderling overleg met je maatje. Aannameprocedure Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek met de projectleider. Als jij je definitief als vrijwilliger inschrijft, dan volgt een ontmoeting met een deelnemer. Na afloop van deze ontmoeting kun je aangeven of je samen een maatjeskoppel wilt worden. Ja = start contact. Nee = nieuw gesprek met ander maatje. Heb je interesse? Lijkt het je wat om iemand (woonachtig in jouw omgeving) wat sociale afleiding te bieden en samen met hem of haar wat te ondernemen? Laat dan ajb een berichtje met je naam en telefoonnummer achter. Ik maak graag telefonisch kennis met je. Dat is uiteraard geheel vrijblijvend en ter oriëntatie. Mvg, Chantal Roads Maatjesproject

Wie kan wat geduld opbrengen voor deze vrouw?

Wie kan wat geduld opbrengen voor deze vrouw?
Aalsmeer, Uithoorn
Structureel
Roads Maatjesproject
Voor een vrouw van vijfenveertig jaar uit Kudelstaart zoeken wij een maatje (v) van tussen de veertig en vijftig jaar oud. De vrouw is wat slecht ter been, waardoor het voor haar lastiger is om iets te ondernemen. Binnenkort krijgt ze een scootmobiel. Ze zou dan graag meer de deur uit willen komen en haar omgeving wat meer willen ontdekken. De vrouw heeft een klein netwerk. De mensen in haar netwerk hebben hun eigen leven, waardoor zij hen niet vaak ziet. Ze zou graag aan een maatje worden gekoppeld, met het idee dat ze dan sámen met iemand wat kan ondernemen, in plaats van alleen. Zij wenst een maatje dat spraakzaam is en met wie ze wat raakvlakken heeft. Het is belangrijk dat haar maatje niet een oordeel over haar trekt, maar begrip en geduld voor haar heeft. En dat haar maatje rekening kan houden met haar gedachtegangen en met de keuzes die zij maakt. De vrouw zou graag met haar maatje low-budget activiteiten ondernemen. Het lijkt haar bijvoorbeeld leuk om samen ergens koffie te gaan drinken. Ze omschrijft zichzelf als iemand die vrij rustig is, soms wat stresserig kan zijn, kan wisselen in stemming, van een grapje kan houden. Ze is op vrijdag en zaterdag beschikbaar. Heb je interesse om haar maatje te worden? Lees hieronder hoe dat in zijn werk gaat. Als vrijwilliger bij het Roads Maatjesproject koppelen wij je aan een vaste deelnemer: je maatje. We koppelen de deelnemer en de vrijwilliger o.a. op basis van gemeenschappelijke interesses. De functie van dit maatjescontact is het doorbreken of voorkomen van een sociaal isolement bij een deelnemer met een psychische kwetsbaarheid door samen op pad te gaan. Als vrijwilliger zorg je zo voor afleiding en een stukje gezelligheid. Het is belangrijk dat je bereid bent om één keer per veertien dagen gedurende één jaar (langer is mogelijk) met je maatje af te spreken. Verder ben je bereid om ‘open’ de ontmoeting aan te gaan, zonder daarbij de ander te willen veranderen. Dat vergt soms wel aanpassingsvermogen. Werktijden: Overdag of `s avonds, doordeweeks of in het weekend: allemaal mogelijk. Worden jullie elkaars maatje dan ontmoeten jullie elkaar éénmaal per twee weken voor de duur van één jaar. Wanneer en waar jullie elkaar ontmoeten bepaal je altijd in onderling overleg met je maatje. Aannameprocedure: Contactpersoon Roads Maatjesproject: Jorise (ma, wo, do). Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek. Als jij je definitief inschrijft als vrijwilliger, volgt een gesprek met een deelnemer. Na dit gesprek kun je, de volgende dag, aangeven of je samen een maatjeskoppel wilt worden. Ja = start contact. Nee = nieuw gesprek met ander maatje.

Help een gezin met een kind met een beperking

Help een gezin met een kind met een beperking
Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer
Wekelijks · 1 tot 2 uur
Mantelzorg & Meer
Wat doet een maatje Een maatje voor een kind is bedoeld voor kinderen van twee tot achttien jaar met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Je bezorgt het kind een gezellige dag bij jouw thuis, maar je kunt er ook op uitgaan. Het kind heeft jouw gezelschap en doet nieuwe ervaringen op. Kortom, een maatje •geeft extra aandacht •doet samen iets waar het kind blij van wordt •biedt veiligheid •is minimaal een keer per maand een dag(deel) beschikbaar Waarom een maatje Gezinnen met een kind met een beperking kunnen moeilijk even iets voor zichzelf doen of er zomaar op uit gaan. Tijd voor zichzelf en voor de andere leden in het gezin is schaars. Door inzet van een maatje voor het kind komt daar ruimte voor. Ouders, broertjes en zusjes van een kind met een beperking kunnen op deze dag iets ondernemen. Wie is maatje Ben je geduldig en ga je graag met kinderen met een beperking om? Ben je een evenwichtige doorzetter en voel je goed aan wat er nodig is bij kinderen? Wil jij je voor langere tijd verbinden en ben je inzetbaar in Aalsmeer, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn of Haarlemmermeer? Als jouw antwoord ‘ja’ is dan maken wij graag kennis met je. Ervaring met kinderen is fijn maar niet noodzakelijk. We vragen je wel om een verklaring omtrent gedrag. Of kijk op onze website [website verborgen]

Tuintje

Tuintje
Aalsmeer
Eenmalig · 0 tot 1 uur
Simone
Zoek iemand die klein tuintje onkruid vrij wil maken Is bij de grond en niet veel.

Coördinatoren Humanitas

Coördinatoren Humanitas
Haarlemmermeer
Wekelijks · 6 tot 8 uur
Humanitas Haarlemmermeer
De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Onze vrijwilligers helpen mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen. Onze hulp is kosteloos en altijd in de buurt. We zijn er voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of levensovertuiging. Wij geloven in de kracht van mensen en zijn er voor mensen die tijdelijk een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De afdeling Haarlemmermeer van Humanitas is een van de 78 afdelingen en biedt met ruim 100 vrijwilligers tijdelijke ondersteuning bij eenzaamheid, rouw en verlies, thuisadministratie en in de financiële cafés. In totaal ondersteunen we op jaarbasis rond de 700 deelnemers. De coördinator Als vrijwillig coördinator ben je samen met de andere vrijwillige coördinatoren verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen een activiteit/thema. Je bent verantwoordelijk voor het werven, selecteren, coachen en begeleiden van de vrijwilligers en je hebt regelmatig overleg met hen; Je voert intakegesprekken met potentiële deelnemers; Je maakt de meest passende match tussen deelnemer en vrijwilliger; Je geeft, samen met de portefeuillehouder uit het bestuur vorm aan scholing en deskundigheidsbevordering; Humanitas heeft een grote Humanitas academie met heel veel (on-line) cursussen Je bent de schakel tussen het bestuur en de vrijwilligers en vice versa; Je adviseert je portefeuillehouder binnen het bestuur over relevante ontwikkelingen op je aandachtsgebieden en initieert - waar nodig - nieuwe activiteiten; Je onderhoudt contacten met instanties die kunnen doorverwijzen en met samenwerkingspartners, je bezoekt de daartoe ingerichte netwerklunches. Wat we vragen Je hebt affiniteit met de kernwaarden van Humanitas; Je legt makkelijk contact; Je bent sociaal, gedreven en weet mensen te enthousiast te krijgen voor activiteiten; Je hebt een goede mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid; Je hebt organisatievermogen en houdt overzicht; Je bent gemiddeld 4 tot 6 uur per week beschikbaar; Je kan als teamspeler anderen motiveren; Je woont of werkt in - of je bent op een andere manier verbonden aan het werkgebied. Specifiek voor Financieel Café: Humanitas biedtiedere week op vier locaties (De Boskern in Hoofddorp; de bibliotheek in Nieuw-Vennep, de bibliotheek in Hoofddorp en in d'Oude Waterwolf in Vijfhuizen) gratis advies bij financiële vragen en je administratie. De hulp is laagdrempelig. Er wordt geen dossier opgebouwd. Specifiek voor Thuisadministratie Humanitas helpt mensen om hun financiën en administratie op orde te brengen en te houden als iemand door welke reden dan ook het overzicht is kwijt geraakt. Een vrijwilliger van Humanitas komt bij een deelnemer thuis en helpt iemand weer op weg door grip te krijgen op de eigen administratie. Wat bieden we Interessant en zinvol vrijwilligerswerk bij één van de grootste vrijwilligersorganisaties van Nederland; Een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving binnen een enthousiast team van vrijwilligers; Een afdeling vol ambitie die er voor zorgt dat voor zo veel mogelijk inwoners het aanbod van Humanitas beschikbaar en bereikbaar is; Een introductieprogramma (via Humanitas Academie), workshops, trainingen en intervisie; Ondersteuning door één van de bestuursleden; Een WA-verzekering tijdens de uitoefening van je vrijwilligerswerk; Lidmaatschap van de vereniging Humanitas; Vergoeding van noodzakelijk gemaakte onkosten. Aanmelding Neem voor aanmelding en meer informatie contact met ons op.

Chauffeur Amsterdam-Amstelland

Chauffeur Amsterdam-Amstelland
Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Ouder-Amstel, Uithoorn
Wekelijks · 0 tot 4 uur
Rode Kruis
Voor Evenementenhulp van het Rode Kruis Amsterdam-Amstelland is het vervoer een belangrijke taak. Bijvoorbeeld het rondbrengen van materialen en het vervoer van vrijwilligers naar Eerste Hulpposten bij één van de vele evenementen in Amsterdam-Amstelland. Voor deze taken zijn vrijwillige medewerkers actief en heeft het Rode Kruis de beschikking over vervoermiddelen. Voor de taken met betrekking tot vervoer zijn wij ter aanvulling van het team op zoek naar een: CHAUFFEUR (VRIJWILLIGERSFUNCTIE, flexibel) Functieomschrijving: Als chauffeur werk je mee in het hele logistieke proces rondom evenementen en help je mee met het wegbrengen en ophalen van materialen en vervoer je personen. Regelmatig overleg je met de Coördinator. Functie eisen Voor deze vrijwilligersfunctie (M/V) is het belangrijk dat je in een team kunt werken en het leuk vindt diverse materialen rond te brengen en op te bouwen en afbreken op locatie. De Nederlandse taal beheers je goed in spraak en schrift. Je bent “een heer in het verkeer” en weet soepel te rijden. Je bent in het bezit van een EHBO-diploma (of bereid om deze te halen), rijbewijs B heb je in je bezit en je bent sociaal vaardig. Je bent flexibel en op uiteenlopende dagen/avonden en tijden inzetbaar. Je bent fysiek in goede conditie en beschikbaar voor een langere periode. Wij bieden Als chauffeur draag je bij aan het werk van het Rode Kruis. Je krijgt de kans je talenten te ontwikkelen en werkt samen met enthousiaste medevrijwilligers. Onkosten die je maakt worden vergoed en medewerkers van het Rode Kruis staan paraat voor de nodige begeleiding. Iets voor jou? Ben je enthousiast over de vacature logistiek medewerker en wil je direct reageren? Druk op de sollicitatieknop! Meer informatie over het Rode Kruis vindt je op de website. We hopen je snel te ontmoeten! Acquisitie wordt niet op prijs gesteld