csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

2e hands winkel - stageplaats voor middelbare

2E HANDS WINKEL - STAGEPLAATS VOOR MIDDELBARE SCHOLIEREN Stage lopen in Oudewater?? Dat kan. Bij de 2e hands winkel “Kleding en meer …” Sinds 8 jaar hebben we een 2e handswinkel gevestigd aan de Kastanjeweg 10D te Oudewater. We verkopen kleding, schoenen, speelgoed, boeken, klein huisraad, ed. In onze winkel zijn altijd 3 of 4 medewerkers aanwezig, die jou begeleiden in je werkzaamheden. Eén van die werkzaamheden is het sorteren van goederen die binnen komen. Sommige artikelen gaan naar de opslag. Op een later moment worden die naar Roemenië vervoerd. Want onze belangrijkste doelstelling is de arme bevolking in Roemenië te helpen. Andere artikelen zijn bestemd voor de verkoop. Je gaat ze dan presenteren in de verkoopruimte. Om de presentatie optimaal te houden, ben je ook bezig om kleding weer netjes te hangen, producten beter te groeperen of de winkelruimte schoon te houden, artikelen prijzen. Onze openingstijden zijn op dinsdag, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. Voor een compleet beeld van onze organisatie, doelstellingen en reiservaringen ga naar onze website, [website verborgen] Voor meer informatie kun je een bericht sturen.

Lees meer

structureel

Oudewater, Woerden

Boodschappen
Gastvrijheid & horeca

Beschrijving

2E HANDS WINKEL - STAGEPLAATS VOOR MIDDELBARE SCHOLIEREN
Stage lopen in Oudewater?? Dat kan.
Bij de 2e hands winkel “Kleding en meer …”
Sinds 8 jaar hebben we een 2e handswinkel gevestigd aan de Kastanjeweg 10D te Oudewater. We verkopen kleding, schoenen, speelgoed, boeken, klein huisraad, ed.
In onze winkel zijn altijd 3 of 4 medewerkers aanwezig, die jou begeleiden in je werkzaamheden. Eén van die werkzaamheden is het sorteren van goederen die binnen komen. Sommige artikelen gaan naar de opslag. Op een later moment worden die naar Roemenië vervoerd. Want onze belangrijkste doelstelling is de arme bevolking in Roemenië te helpen. Andere artikelen zijn bestemd voor de verkoop. Je gaat ze dan presenteren in de verkoopruimte. Om de presentatie optimaal te houden, ben je ook bezig om kleding weer netjes te hangen, producten beter te groeperen of de winkelruimte schoon te houden, artikelen prijzen.
Onze openingstijden zijn op dinsdag, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.
Voor een compleet beeld van onze organisatie, doelstellingen en reiservaringen ga naar onze website, [website verborgen]
Voor meer informatie kun je een bericht sturen.

Praktische informatie

Wekelijks 15 tot 30 uur

Locatie

Oudewater, Woerden

Bijzonderheden

Geschikt voor jongeren

Impact

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen
Sociaal & welzijn

Categorie

Boodschappen
Gastvrijheid & horeca
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Woerden

Scheidsrechter (op 1/2 veld)

Voetbalvereniging Sportlust '46

Scheidsrechter (op 1/2 veld) Ook dit seizoen heeft Sportlust ’46 elke zaterdag scheidrechters / spelleiders nodig voor jeugdteams van 10 t/m 12 jaar. Zij spelen op een half veld. Jij hebt de fluit en als scheidsrechter / spelleider zorg je ervoor dat de spelers een leuke voetbalervaring hebben. - wisselende tijden: je geeft elke zaterdag zelf aan of je kunt, zodat Sportlust'46 je kan indelen. - korte opleiding (alleen als je wil) - elke scheidsrechter krijgt per gefloten wedstrijd 2 consumptiebonnen (eten en drinken) Meer weten? Bericht Carola via deze website!

Structureel
Jongeren
Woerden

Begeleiden kinderen 7 - 11 jaar

Albert Schweitzergroep

Tijdens deze stage help je bij de begeleiding van activiteiten voor kinderen tussen 7-11 jaar. Taakomschrijving - Meedenken met de invulling van het activiteitenprogramma. Eigen inbreng is welkom! - Helpen met klaarzetten en opruimen van de activiteiten - Meedoen met spelletjes, knutselen, broodjes bakken of de speurtocht - Mogelijkheid om mee te gaan op weekendkamp (in combinatie met een paar opkomsten meedraaien) Waar en Wanneer? Vrijdagavond op onze scoutingboerderij, Kromwijkerdijk 116, Woerden. Aantal uren MaS gaan in overleg. Bij voorkeur zet je de volle 20 of 30 uur bij ons in.

Structureel
Jongeren
Woerden

Mantelzorg respijt

Dominique

Mijn moeder is al meer dan 30 jaar mantelzorger voor mijn vader met hersenletsel, afgelopen week is zijn situatie verergerd waardoor hij (voorlopig) vrijwel volledig zorgbehoevend is. Er komt nu thuiszorg voor mijn vader, maar hij kan niet alleen thuis zijn, waardoor mijn moeder vrijwel non-stop moet zorgen. Zij heeft behoefte aan af en toe een dagje/dagdeel weg te kunnen (in overleg) zonder zich zorgen te hoeven maken over mijn vader. Daarnaast zou ze misschien ook wel ik contact willen komen met andere mantelzorgers of gewoon haar verhaal af en toe kwijt kunnen met een kop koffie. Ik ben hierom op zoek naar iemand die het af en toe van mijn moeder kan overnemen in huis, en eventueel een maatje voor haar kan zijn.

Structureel
Woerden

Nieuwsredacteur

RPL Woerden (lokale omroep)

RPL Woerden, de lokale radio- en televisie omroep, zoekt Nieuwsredacteuren. Ben je geïnteresseerd in nieuws uit Woerden en omgeving? Ben je kritisch op onderliggende politieke of ideologische boodschappen van nieuwsberichten? Heb je gevoel voor taal en kun je helder formuleren? Wil jij je een dagdeel per week inzetten als vrijwilliger? (< 4 uur per week) Als lid van de nieuwsredactie van RPL werk je mee aan één van de belangrijkste taken van de omroep: je informeert inwoners over wonen, werken en verblijven in Harmelen, Kamerik, Zegveld en Woerden. Je krijgt een interne opleiding en een workshop van de NLPO over nieuws schrijven en lezen. Interesse ? bel of stuur een berichtje en we maken een afspraak.

Structureel
Woerden

Word jij onze politiek verslaggever?

RPL Woerden (lokale omroep)

RPL Woerden, de lokale radio- en televisieomroep, zoekt voor de nieuwsredactie een nieuwe collega die de inwoners in woord en geschreven tekst informeert over politieke ontwikkelingen. De doelgroep bestaat uit de inwoners van Harmelen, Kamerik, Zegveld en Woerden. • Ben je geïnteresseerd in de Woerdense politiek? • Ben je een netwerker die het een sport vindt om politici en belanghebbenden tot op het bot én empathisch te interviewen over actuele thema’s? • Heb je gevoel voor taal en kun je helder formuleren? • Wil jij je een dagdeel per week inzetten als vrijwilliger? • Is lid zijn van de nieuwsredactie van RPL voor jou een optie? Als lid van de nieuwsredactie van RPL werk je mee aan één van de belangrijkste taken van de omroep: verslag doen van politieke ontwikkelingen in de gemeente Woerden. Je krijgt een interne opleiding en een workshop van de NLPO over nieuws schrijven en lezen. We maken graag een afspraak met je.

Structureel
Bodegraven-Reeuwijk, Waddinxveen

DigiTaal team bibliotheek zoekt vrijwilligers

Bibliotheek De Groene Venen

Heb je kennis van computers en het internet en vind je het leuk om mensen meer te leren over de digitale wereld? Dan is dit wellicht iets voor jou! Docent en/of assistent bij onze cursussen. De Bibliotheek organiseert les vanaf de beginnerscursus Klik&Tik tot de Windows cursus, lessen voor de verschillende smartphones, fotos verwerken en beheren, Ipad, Word en Excel, een greep in de mogelijkheden. Het zijn losse projecten van steeds 3 of 4 weken op dezelfde dag. Van 1 op 1 coaching tot groepjes van max. 10 deelnemers. Voor meer informatie en kennismaken vul je op onze website het formulier in en wij nemen contact met je op. https://www.bibliotheekdegroenevenen.nl/organisatie/vrijwilligers/digitale-vrijwilligers.html

Project
Woerden

Steungezinnen gezocht

Buurtgezinnen

Buurtgezinnen zoekt steungezinnen in Woerden, Kamerik, Harmelen en Zegveld. Wat doet Buurtgezinnen? Buurtgezinnen zet zich in voor gezinnen die steun kunnen gebruiken. Zij worden gekoppeld aan een warm en stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders even ontlast.  De hulp is laagdrempelig en vrijwillig. Samen met de coördinator van Buurtgezinnen maken gezinnen afspraken over de steun. Het kan bijvoorbeeld gaan om een wekelijkse speelafspraak of samen iets leuks ondernemen. Dat is iedere keer maatwerk. Bijvoorbeeld: • een dagdeel spelen na school • spelen op zaterdag of zondag • mee eten • hulp krijgen bij huiswerk Door wie? De steun wordt gegeven door een ander gezin uit de buurt of zelfde woonplaats. Dit kan een gezin met kinderen zijn, maar dat hoeft niet. Ook senioren met uitwonende kinderen en opa’s en oma’s bieden steun. We vinden het wel heel belangrijk dat steunouders ervaring hebben met kinderen. En ze ruimte in huis en hart hebben. Steungezinnen krijgen geen vergoeding voor hun ondersteuning; het is vrijwilligerswerk en geen hulpverlening. De coördinator screent of het een passend gezin is. We vragen ook een VOG aan. Voor wie? Buurtgezinnen is er voor alle gezinnen met kinderen in alle leeftijden, die behoefte hebben aan steun. Wanneer kan je hulp gebruiken? Als het soms even niet zo lekker loopt thuis of er behoefte is aan iets dat een eigen gezin niet kan bieden. Bijvoorbeeld: • Netwerk vergroten • Stress en zorgen hebben, overbelast zijn • Kind naar sport of zwemles brengen • Hulp bij huiswerk of taal oefenen Hoe kom je in contact? Je kan contact opnemen met de coördinator Mirjam voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Structureel
Woerden

Hou je ook van filosoferen

Stichting Ontmoeting

Hou je van filosoferen, nadenken over de diepere vragen in het leven? Samen met een mannelijke client zijn we opzoek naar een maatje (M/V). Om samen iets leuks te doen, zoals schaken, fietsen. Een keer in de 3 weken zou het leuk zijn als we iets gaan doen. Te starten met een uurtje, als we elkaar beter kennen misschien wat langer. St Ontmoeting is een christelijke organisatie, wij vragen van onze vrijwilligers wel dat ze instemmen met onze christelijke waarden, het liefst een christelijke achtergrond hebben.

Structureel
Montfoort

Begeleider taalcursus voor Oekrainers

Taalmaatjes Montfoort-Linschoten

Vanaf begin januari organiseren wij een Nederlandse taalcursus voor Oekraïners. Omdat de belangstelling erg groot is, zijn wij op zoek naar enkele nieuwe begeleiders. De deelnemers werken met een online taalprogramma thuis en op donderdagavond van 19.30 tot 21.00 uur oefenen zij in De Rank in Montfoort aan het verbeteren van hun Nederlands. Heb jij belangstelling om deze cursisten te helpen of wil je meer weten, stuur dan een bericht.

Structureel
Jongeren
Woerden

Cameraman/vrouw

RPL Woerden (lokale omroep)

RPL, de Lokale Omroep Woerden zoekt een cameraman/vrouw voor het maken van televisieprogramma's. We maken met veel plezier verslagen van evenementen en nieuwsonderwerpen, reportages en interviews. Voor het camerawerk zoeken we creatieve mensen. In overleg wordt een programmaonderdeel opgenomen. Je gaat alleen of met een interviewer op pad. Belangrijk is natuurlijk de beeld- en geluidskwaliteit. Wij vragen: -Affiniteit met het nieuws uit de regio Woerden. -Gedurende één dagdeel per week beschikbaar zijn Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden? -Meewerken aan één van de belangrijkste taken van de omroep: het zijn van een lokale bron van informatie. -Interne opleiding. -Een enthousiaste en leuke groep collega’s. Tijdsbesteding: < 4 uur per week Interesse ? stuur een bericht en we maken een afspraak in onze studio om te bezien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Structureel