Cursuscoördinator

Cursuscoördinator

Beschikbaarheid:
regelmatig
Plaats:
Beverwijk, Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Uitgeest, Velsen, Zandvoort
Categorie:
Coördineren & regelen (bv. evenementen)
Kan online / thuis:
Ja
Tip anderen via:

De Alliance Française Kennemerland zoekt per direct een vrijwilliger met organisatietalent en affiniteit met de Franse taal en Cultuur. Een cursuscoördinator zet een goed rooster voor docenten en cursisten in elkaar, en organiseert Open Dagen. Ook het bijhouden van extra cursussen, privé-aanvragen en aanmeldingen behoort tot het takenpakket. In januari en september vraagt dit aanzienlijk meer tijd dan de rest van het cursusseizoen. Extra cursussen, privé-aanvragen en aanmeldingen worden gedurende het jaar bijgehouden. De vrijwilligersvergoeding is afgestemd op één dagdeel per week. De cursuscoördinator rapporteert aan het bestuur van de Alliance Française Kennemerland en werkt nauw samen met de voornamelijk Franstalige docenten. Communicatie met de docenten kan zowel in het Frans als in het Nederlands.
Kwalificaties en vaardigheden: Werkervaring op HBO-niveau en digitale, communicatieve en probleemoplossende vaardigheden zijn noodzakelijk naast communicatieve en probleemoplossende vaardigheden. Waarom is het leuk aan de Alliance bij te dragen? Contacten met cursisten die graag Frans willen leren, met onze enthousiaste docenten. Gratis deelname aan het culturele aanbod van de Alliance, ook van andere afdelingen in Nederland. Flexibele werktijden en een platte organisatiestructuur. Wilt u meer weten? Neem contact op met Christine van Meer-Waller, tel [telefoonnummer verborgen] [e-mailadres verborgen]

  • De hulpvraag van Chris is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op VWC-BUUV
Laat Chris weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de hulpvraag: "Cursuscoördinator" van Chris.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere NLvoorelkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
  • De hulpvraag van Chris is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op VWC-BUUV