csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

V258.0422 Samen naar de mediamarkt gaan?

Voor een man van 63 jaar zijn we op zoek naar een maatje. Hij heeft een licht verstandelijke beperking, autisme en is gelovig (pinkstergemeente). We zijn op zoek naar iemand die met regelmaat met hem naar de action, mediamarkt, kringloopwinkels of andere winkels zou willen gaan. Ook samen een stukje fietsen of vissen zou hij erg leuk vinden. In verband met gezondheidsproblemen is zijn energielevel is niet zo hoog, maar beweging is voor hem belangrijk. In zijn vrije tijd is meneer veel met het geloof bezig, dit is erg belangrijk voor hem. Zo doet hij graag en veel aan zelfstandige bijbel studie. Daarnaast luistert hij graag muziek en vindt hij het fijn om over alledaagse dingen te praten. Het (wereld)nieuws volgt hij op de voet en heeft daar ook een duidelijke mening over. Daarin is het belangrijk hem in zijn waarde te laten echter mag je jouw eigen mening wel hem vertellen. Soms is het beter niets te zeggen... hij hecht veel waarde aan wederzijds respect. We zijn op zoek naar iemand die geen dominant karakter heeft en de wensen van de cliënt respecteert, waaronder ook zijn geloof. Daarnaast zou het fijn zijn als je in de communicatie duidelijk naar hem kunt zijn i.v.m. zijn autisme. Ben jij op een dinsdag, donderdag of zaterdag overdag beschikbaar en zou je iets voor deze meneer willen betekenen? Dan zouden we het leuk vinden als je contact opneemt en kunnen we samen bekijken op welke manier en tijden je iets voor deze meneer zou kunnen en willen betekenen. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Lees meer

structureel

Maasgouw

Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Voor een man van 63 jaar zijn we op zoek naar een maatje. Hij heeft een licht verstandelijke beperking, autisme en is gelovig (pinkstergemeente). We zijn op zoek naar iemand die met regelmaat met hem naar de action, mediamarkt, kringloopwinkels of andere winkels zou willen gaan. Ook samen een stukje fietsen of vissen zou hij erg leuk vinden. In verband met gezondheidsproblemen is zijn energielevel is niet zo hoog, maar beweging is voor hem belangrijk.
In zijn vrije tijd is meneer veel met het geloof bezig, dit is erg belangrijk voor hem. Zo doet hij graag en veel aan zelfstandige bijbel studie. Daarnaast luistert hij graag muziek en vindt hij het fijn om over alledaagse dingen te praten. Het (wereld)nieuws volgt hij op de voet en heeft daar ook een duidelijke mening over. Daarin is het belangrijk hem in zijn waarde te laten echter mag je jouw eigen mening wel hem vertellen. Soms is het beter niets te zeggen... hij hecht veel waarde aan wederzijds respect.

We zijn op zoek naar iemand die geen dominant karakter heeft en de wensen van de cliënt respecteert, waaronder ook zijn geloof. Daarnaast zou het fijn zijn als je in de communicatie duidelijk naar hem kunt zijn i.v.m. zijn autisme.
Ben jij op een dinsdag, donderdag of zaterdag overdag beschikbaar en zou je iets voor deze meneer willen betekenen? Dan zouden we het leuk vinden als je contact opneemt en kunnen we samen bekijken op welke manier en tijden je iets voor deze meneer zou kunnen en willen betekenen.

Wie zijn wij?
Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Geen ervaring nodig:
Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten.

Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen.
Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen.

Bij Daelzicht;
- ben je verzekerd
- krijg je een vrijwilligersovereenkomst
- mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten
- ontvang je een eindejaar attentie
- vergoeden wij jouw reiskosten

Interesse?
Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Praktische informatie

Maandelijks 1 tot 3 uur

Locatie

Maasgouw

Impact

Voor wie

Mensen die begeleid worden/wonen

Impactgebied

Sociaal & welzijn

Categorie

Maatje, buddy & gezelschap
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Daelzicht

Peel en Maas

V170.0420 Ondersteunen bij bewegen?

Daelzicht

Op donderdagochtend van 9.00–11.30 uur wordt er ‘gesport’ door de oudere cliënten (met een verstandelijke beperking) in Panningen. Deze les wordt gegeven door een bewegingsagoog. We zijn ook zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt om de bewegingsagoog te ondersteunen. Dit houdt in: meedoen aan “sport” vanuit de stoel, bv hulp bieden bij een cliënt die in een rolstoel zit en niet alleen een bal vast kan houden. De cliënten worden te voet opgehaald op de woonlocatie waar zij wonen. Het zou dan ook fijn zijn als je wil meehelpen om de mensen op te halen en weer thuis te brengen. Het kan ook dat er gevraagd wordt of je de koffie wil verzorgen. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V155.0519 Mag ik bij jou op bezoek komen?

Daelzicht

Voor een zelfstandige leuke man van 60 jaar zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger. Deze man heeft een verstandelijke beperking maar houdt de regie graag in eigen hand. Wij zoeken iemand die enthousiast is en die het gezellig vindt dat deze man zo nu en dan eens op afgesproken tijden bij jou op de koffie komt. Maak jij graag een praatje, woon je in Koningslust of op fietsafstand van Koningslust? Deze cliënt is een goede prater, maar haakt vaak in op zaken die hij hoort van anderen. Daardoor lijkt het of hij van veel dingen wat af weet. Kun jij hierdoor heen prikken en heb jij een luisterend oor voor deze cliënt? Kun jij selectief zijn in het aanbod van eigen verhalen vertellen, en vindt je het praten over koetjes en kalfjes net zo leuk? Dan is de vrijwilligersvacature je op het lijf geschreven! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V173.0620 een uurtje zonnestralen bezorgen?

Daelzicht

Een uurtje van jouw tijd maakt ons, ouder wordende cliënten in de leeftijd van 50-86 jaar weer helemaal blij. Van een stukje extra aandacht gaan wij helemaal stralen. Voor een woonlocatie in Panningen zijn we op zoek naar jou. Ga je met (een van) ons wandelen en/of een terrasje pikken? Wij vinden het ook leuk als je met ons een boodschapje gaat doen of de begeleiding ondersteunt met een leuke activiteit! Wij hebben geen tijd of dag in gedachten...........jij geeft aan wanneer de zonnestralen bezorgd kunnen worden. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de clienten zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Venlo

V186.0321 Gezocht vrijwilliger dagbesteding

Daelzicht

Werkzaamheden: Wij zoeken: Voor dagbesteding locatie Moeëj Gemak zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om de cliënten tijdens het uitvoeren van ondergenoemde activiteiten te ondersteunen. Het is de bedoeling dat je met één of meerdere cliënten op pad gaat. Samen de stad in om papier te prikken, te helpen met schilderen of ze te ondersteunen met de taken in de bieb. We gaan graag met jou in overleg welke taken je aanspreken om bij te ondersteunen en te begeleiden. Er is altijd een beroepskracht bij aanwezig. Vooralsnog gaat het om de dinsdag overdag van 10.00 – 16.00 uur. Het gaat om een groep van 7 cliënten. Als de dagbesteding in de toekomst mogelijk uitgebreid wordt, dan is in overleg mogelijk om meer dagen vrijwilligerswerk te komen doen, indien je dit wil. Cliënten van de dagbesteding verrichten diverse activiteiten in de bieb van Venlo zoals: * ondersteuning bij taken in de bieb, waaronder geleende boeken terugzetten, boeken rechtzetten en lichte huishoudelijke klusjes zoals de vaatwasser uitruimen. * in opdracht van Venlo-Partners, folders rondbrengen, in het centrum papier prikken * industriële activiteiten op aanvraag van externen; pizza dozen vouwen, stickers plakken enz. * creatieve activiteiten, pimpen van kleine meubels die verkocht kunnen worden of in opdracht van. Ben jij iemand die handig is met klusjes, schilderen en evt. met een hamer en schroevendraaier overweg kan? Of ben je iemand die het leuk vindt om cliënten te begeleiden in de bieb? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij bieden: Bij inschrijving als vrijwilliger vragen wij om een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) Wij helpen jou met de aanvraag. Als vrijwilliger bij Daelzicht: - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. We bieden een veilige woonomgeving, intensieve zorg en behandeling, zinvolle dagbesteding en werk op maat, ondersteuning thuis bij het dagelijkse leven en opvang in een crisissituatie. Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature of wil je meer informatie? Laat dan een berichtje achter via de website.

Structureel
Peel en Maas

V205.1021 Vrijwilliger verkeerstuin gezocht

Daelzicht

Voor de verkeerstuin in Koningslust zijn wij op zoek naar een vrijwilliger. Het doel van De verkeerstuin is het aanbieden van een op de praktijk gericht verkeerseducatieprogramma voor basisschoolleerlingen van de groepen 5, 6, 7 en 8. Er zijn aangepaste programma’s voor leerlingen uit het speciaal en bijzonder onderwijs. Zelf fietsen, je band plakken, een scootmobiel besturen, in een kantelauto ‘over de kop’ gaan: dit zijn voorbeelden van praktische verkeersaspecten die aan bod komen. Al bijna 15 jaar helpen cliënten van Daelzicht mee bij de praktijklessen verkeerseducatie die De Verkeerstuin verzorgt voor basisschoolleerlingen. Een erg mooi voorbeeld van inclusie, waarbij praktische verkeerseducatie voor basisschoolleerlingen én inzet van mensen met een beperking worden gerealiseerd! Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die samen met onze cliënten wil samenwerken bij de verkeerstuin, door middel van het uitleggen en uitvoeren van kleine activiteiten die te maken hebben met verkeer. Denk hierbij aan uitleggen van een aantal verkeersborden bij een fietsenparcours. Uitleggen hoe kinderen een band kunnen plakken en dit ook voor kunnen doen. Uitleg geven over de werking van een scootmobiel en de kinderen begeleiden in het rijden op een scootmobiel. Kinderen in de gordel zetten bij de kantelauto en deze bedienen. Dit alles wordt samen met de cliënt gedaan. Dagen en tijden: De praktijkonderdelen worden op ma-, di- en donderdagmiddag tussen 12:30 en 15:00 uitgevoerd. Op de schoolvakanties en feestdagen na zijn bijna alle dagen volgeboekt door basisscholen. Werkdagen in overleg. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V220.0922 Muziek verbindt!

Daelzicht

Voor onze gezellige muziek avond op maandag zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger. Naar deze muziekavond komen 30-35 cliënten met een verstandelijke beperking in verschillende leeftijd. Elk individu beleefd de avond op een andere manieren iedereen functioneert op een ander niveau. Tijdens de avond wordt er gezongen, gedanst en genoten. Wij zoeken iemand die actief en samen met de cliënten deelneemt aan de activiteit. In de pauze wordt er genoten van een kop koffie en ook hier kunnen we je ondersteuning goed gebruiken. "Muzikaliteit is niet noodzakelijk, als je van muziek kunt genieten en plezier uitstraalt, pas je perfect bij ons! Lijkt het je leuk om met een enthousiaste groep mensen muziek te maken, meld je dan aan! Lukt het niet om wekelijks aan te sluiten of de gehele avond bij ons te helpen? Dat is geen enkel probleem. Daar valt altijd wel een oplossing voor te vinden. Tussen 18.30-20.00u komt de hulp echt het meest van pas. De muziekavond ziet er als volgt uit: 18.00-18.15u Opbouwen 18.15-18.30u Inloop cliënten 18.30-19.30u Muziek activiteit 19.30-19.45u Koffie 19.45-20.30u Muziekactiviteit 20.30-21.00u Vertrek cliënten en opruimen. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Jongeren
Maasgouw

Chauffeurs voor de E-Taxi voor cliëntvervoer

Daelzicht

Een E-taxi is een elektro-kar: een elektrisch vervoermiddel voor 8 rolstoelen of minder mobiele cliënten. Met de E-taxi haal je cliënten op die op het Daelzicht-terrein in Heel wonen. Je brengt hen naar de dagbesteding bij De Huif, iets verder op in Heel. Je vervoert cliënten met een verstandelijke beperking die minder mobiel zijn of afhankelijk zijn van de rolstoel. Zij gaan met heel veel plezier naar de dagbesteding. Als chauffeur van de E-taxi maak jij dus écht het verschil! Herken jij jezelf? • Je vindt het leuk om contact te hebben met mensen met een verstandelijke beperking. • Je ziet snel waar hulp nodig is en steekt dan graag een handje uit. • Je bent minimaal 18 jaar. Een rijbewijs is niet nodig. Het is fijn als je ervaring hebt met het besturen van gemotoriseerde voertuigen. • Je ent fysiek in staat om de rolstoel een klein stukje te duwen. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Echt-Susteren

V3.0101.2023 DOL Susteren zoekt jou!!

Daelzicht

Wij zoeken voor een dagcentrum in Susteren meerdere vrijwilligers die op dinsdag, woensdag of donderdag de begeleiding wilt ondersteunen met het diverse activiteiten. Wij zijn een al wat ouder wordend groepje cliënten en houden van gezelligheid. Wij vinden het heel erg leuk om samen uitstapjes te maken, te wandelen of samen iets te bakken. Ook zijn we graag bezig met puzzelen, handenarbeid zoals knutselen, breien of haken. Bij alles wat me maken zit er geen tijdsdruk op. Samen met de begleiding wordt gekeken waar onze wensen en behoeften liggen. Hierop worden de activiteiten voor en/of met ons afgestemd en vorm gegeven. Vaak sluiten ze aan bij het seizoen. Belangrijk is dat we genieten van wat we doen en onder het genot van een kopje koffie stellen we een gezellig praatje zeer op prijs. Kom jij kennismaken met ons? Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Echt-Susteren

V3.1304.2023 Quality moment gezocht!

Daelzicht

Hallo mevrouw! Ben jij die mevrouw met een een goede dosis humor en houdt je net zoals ik van gezelligheid? Dan ben jij die spontane 50+ mevrouw die ik zoek? Misschien kunnen we eens samen kennis maken? Ik woon, met mijn man, in Susteren en heb ambulante begeleiding van Daelzicht. Ik ben moeilijk ter been maar door en met ondersteuning van mijn rollator kan ik me prima verplaatsen. Ik vindt het heel fijn om samen op pad te gaan, samen een terrasje pikken, winkelen en kijken wat op ons pad komt. We kunnen samen overleggen wat we gaan doen. Ik ben wat moeilijk ter been ben maar met behulp van mijn orthopedisch schoeisel en mijn rollator kan ik me prima verplaatsen. Voor het ondernemen van activiteiten is het wel fijn als je in het bezit bent van een auto. Het zou fijn zijn als je één keer per maand op een woensdagochtend of -middag tijd hebt voor mij, je maakt dan al voor mij het verschil. Uiteraard maken we eerst kennis ter oriëntatie en zien we elkaar een paar keer. Als er sprake is van een wederzijdse klik dan gaan we een leuke tijd tegemoet. Mijn begeleidster zal bij de kennismaking aanwezig zijn. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V1.0805.2023 Breng jij me naar dagbesteding?

Daelzicht

We zoeken meerdere vrijwilligers om een jongeman van 25 jaar van en naar dagbesteding te vervoeren. Hij heeft een licht verstandelijke beperking en door zijn syndroom kan hij niet met het reguliere vervoer mee waardoor hij nu vaak uit noodzaak op de woonlocatie moet verblijven. Het is een rustige jongen met wie je leuke, oppervlakkige gesprekken kunt voeren. Ben jij zelf ook heel rustig en kun je duidelijkheid (structuur en veiligheid) bieden dan lees even verder. De tijdstippen van het vervoer van ophalen zijn rond 09.00 uur in de ochtend en rond 16.00 uur in de middag. De afstand naar dagbesteding is 7 kilometer. Voor het vervoer kan er gebruik gemaakt worden van een auto van Daelzicht. Omdat het een specifieke zorgvraag is nodigen we je eerst uit voor een oriëntatie gesprek waar we wederzijds informatie uitwisselen en vragen aan elkaar gesteld kunnen worden. Daarnaast is er een uitgebreide kennismaking met de client en krijgen jullie verdere informatie. Mocht blijken dat er na enkele ontmoetingen sprake is van een wederzijdse match dan schrijven we je in als vrijwilliger. Als je nieuwsgierig bent geworden en je wil je voor deze jongen het verschil gaan maken. Reageer dan snel. Deze jongen zijn wereld zal mede door jou worden vergroot! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V2023315 Een uitdaging met plezier?

Daelzicht

Sta jij open om samen met het team het verschil te maken voor onze cliënten? Om de cliënten een fantastisch moment te bezorgen waaruit jij jouw voldoening haalt? Als groepsvrijwilliger ondersteun je de cliënt(en) tijdens de dagelijkse uitdagingen hetzij individueel of in groepsverband. Je ondersteunt en begeleidt ze bij activiteiten die georganiseerd worden op het terrein zoals een kermis, motorrun e.d. Ook is het fijn als je onze cliënten begeleidt tijdens een stuk fietsen/wandelen of tijdens een ijsje eten op het terras. Wellicht heb jij nog meer ideeën? Gebruik je eigen creativiteit en overlegt met de leiding de mogelijkheden. Waar mogelijk streef je samen met de cliënt naar verbetering van (sociale) omstandigheden en vaardigheden. Belangrijk is dat je een sterk empathisch- en doorzettingsvermogen hebt en dat je rust uit straalt. Je bent duidelijk, je kunt grenzen stellen en houd je aan gemaakte afspraken. We zijn ons er van bewust dat het in het begin even wennen kan zijn maar de leiding ondersteunt je hierbij, legt je alles uit en beantwoord jouw vragen. Natuurlijk krijg je de mogelijkheid om het contact rustig op te bouwen om zo het vertrouwen te krijgen en te winnen van onze bijzondere groep cliënten. De eerste keren onderneem je activiteiten in de groep, daarna op terrein en zo breiden we alles rustig uit. De begeleiding is erbij of in de buurt. Daardoor zal je de cliënten steeds beter leren kennen. Je gaat om met bijzondere mensen, die blij zijn met jouw komst en waarbij je iets extra’s toevoegt in hun leven en vrije tijd. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Maasgouw

V2.23.0806.2023 Jackpot!

Daelzicht

Ben jij mijn Jackpot? Ik ben op zoek naar een maatje die 1 keer per 6 maanden met mij mee wilt gaan naar het casino in Eindhoven. Ik ben een een gezellige man die zelfstandig woont en vind het leuk om samen op pad te gaan, te kletsen en een gokje te wagen. Uiteraard vergoed ik de reiskosten! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V1.23.0806.2023 Fietsenmaker

Daelzicht

Voor een dagbesteding locatie op Savelberg zijn we op zoek naar een vrijwilliger die handig is in het repareren en opknappen van fietsen. Heb jij tijd om een dag(deel) per week samen met onze cliënten te sleutelen aan fietsen, dan zijn wij op zoek naar jou! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V1.2006.2023 Dat beetje extra......

Daelzicht

Koningserf 5-6 is een woongroep waar in totaal 9 cliënten wonen in de leeftijd van 52 en 84 jaar. Het is een rustige groep en onze bewoners zijn allemaal ouder wordend. In sommige gevallen is familie niet meer aanwezig of op afstand, daarom zou juist dat beetje extra aandacht een grote meerwaarde voor onze bewoners zijn. De bewoners van Koningserf 5-6 functioneren op een matige tot ernstige verstandelijke beperkt niveau en hebben vaak een bijkomende problematiek zoals het Syndroom van down, autisme of een visuele beperking. Ook kan er sprake zijn van beginnende dementie of diabetes. Wij zij op zoek naar een groepsmaatje, iemand die tijd heeft om een praatje of wandeling te maken, samen te bakken of een spelletje te doen. De bewoners kunnen goed aangeven wat ze fijn vinden om te doen of wat ze juist niet fijn vinden. De contactmomenten en frequentie zijn in overleg met begeleiding. Voorkeur is vrijdag, zaterdag of zondag. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V1.23.1007.2023 actief groepsmaatje gezocht!

Daelzicht

Voor een leuke groep cliënten van midden tot laag niveau zijn we op zoek naar een enthousiaste actieveling. Onze cliënten zijn in de leeftijd van 23 tot 78 jaar en hebben naast hun verstandelijke beperking soms moeilijk verstaanbaar gedrag. Om hun dag wat extra positieve impuls te geven zijn we op zoek naar iemand die affiniteit heeft met de doelgroep en het leuk vind om (individueel) met onze cliënten te gaan fietsen of te wandelen in de omgeving van ons mooie terrein in Koningslust. Overdag gaan onze cliënten naar dagbesteding maar in de avonduren, vrijdagmiddag of in het weekend hebben onze cliënten behoefte aan dat beetje extra! Het team van de woning staat voor je klaar en maakt jou vertrouwd met de cliënten en begeleiden je in het vrijwilliger zijn. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Venlo

V1.2007.2023 samen naaiwerkjes doen

Daelzicht

Voor een 57 jarige dame woonachtig in Venlo zijn we op zoek naar iemand die handig is met de naaimachine en die het ook leuk vind om dit samen te doen. Ook vindt ze het leuk om zo nu en dan haar werkjes te verkopen op een (handwerk) markt. Verder is deze dame altijd in om samen een rondje door de stand te maken om een boodschap te halen, een gezellig terrasje te pikken of samen naar de bioscoop te gaan. Ook gezelschap op haar eigen appartement onder het genot van een lunch, een kopje koffie of thee vindt ze erg leuk. Deze dame weet wat ze wil en is verder mobiel. Haar voorkeur gaat uit naar een dinsdag want dan heeft ze een vrije dag. Mocht jij dan niet kunnen maar een andere dag wel? Geen enkel probleem, in overleg kunnen we altijd wat anders afspreken. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Horst aan de Maas

V1.2023.1008.2023 Op naar Jong Nederland

Daelzicht

Bezorg jij dit meisjes van bijna 15 jaar een glimlach op haar gezicht omdat ze weer mee kan doen in de maatschappij? Voor een van onze cliënten zijn wij opzoek naar een vervoersvrijwilliger. Dit meisje van bijna 15 jaar oud wil heel graag op de maandagavond deelnemen aan Jong Nederland Horst. Het meisje woont op 't Raayke in Tienray. Ben of ken jij iemand die op maandagavond nog wat ruimte heeft om deze leuke vrijwilligerstaak te doen? Reageer dan snel!! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V1.2023.1008.2.2023 blijde gezichten

Daelzicht

Voor een woongroep op het mooie terrein van Savelberg in Koningslust zijn we op zoek naar een groepsvrijwilliger. We zoeken iemand die het leuk vindt om een glimlach op de gezichten van onze cliënten te toveren. Dit kan al door hun een stukje individuele aandacht te geven, een wandeling te maken op het terrein, een bak/kook activiteit te doen of gezellig samen een kopje koffie te drinken. Het zou fijn zijn als je soms ook kunt ondersteunen met een grotere activiteit zoals bijvoorbeeld de kermis op het terrein. Het gaat om een woongroep waar cliënten wonen in de leeftijd van 24-65 jaar. Ze hebben allemaal een verstandelijke beperking en zijn van laag niveau. De meeste kunnen niet praten. Een aantal cliënten is mobiel of maakt gebruik van een rollator. De ander maakt gebruik van een rolstoel. Heb jij in de avonduren (dinsdag of woensdag), op vrijdagmiddag of in het weekend nog tijd vrij in je agenda? Kom dan kennis maken met deze leuke en gezellige club cliënten. Ze kijken er naar uit!! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V1.2308.2023 Maatje gezocht!

Daelzicht

Voor een mannelijke cliënt van 84 jaar met beginnende dementie zijn we op zoek naar een vrijwilliger/ster die het leuk vindt om in de middag of avond een kopje koffie bij hem te komen drinken en een spelletje te doen. Ook maakt hij graag een wandeling. Binnenshuis loopt meneer met een rollator. Buitenshuis is hij afhankelijk van een rolstoel. Voor meneer is het fijn als er iemand is die hem wat nabijheid biedt bij een zinvolle invulling van zijn dag. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V1.0509.2023 als ze me missen.......

Daelzicht

Voor een man met een matig verstandelijke beperking zijn we op zoek naar een mannelijk maatje om bijvoorbeeld gezellig mee te gaan vissen. Ook vindt meneer het leuk om samen te biljarten, te fietsen op de duofiets, een potje voetbal te kijken of gewoon samen een kop koffie te drinken. Voor het ondernemen van activiteiten is hij afhankelijk van begeleiding of een maatje die ervoor zorgen dat het overzichtelijk voor hem blijft. Hij is gebaad bij duidelijk en korte antwoorden. Meneer maakt bij het lopen van grote afstanden gebruik van een rolstoel. Hij heeft een chronische longziekte. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V1.0509.2023 optredens, concerten en op stap

Daelzicht

Voor een jongeman van 34 jaar zijn we op zoek naar een maatje die het leuk vindt om in de weekenden samen met hem op stap te gaan. Hij vindt het leuk om een concert of een live optreden te gaan bekijken. Hij is gek op muziek en staat het liefst vooraan bij het podium te shinen. Ook zou hij het leuk vinden als hij een maatje vindt die met hem mee gaat en ook te porren is voor om mee te gaan naar een truckrun of met samen met hem meedoet aan Baarlo Battert of de Venloop. Ben jij 25+ en vindt je het leuk om samen met hem op pad te gaan. Reageer dan snel. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

Maatje gezocht voor een 15 jarige jongen

Daelzicht

Voor een jongen van 15 jaar zoeken wij een vrijwilliger. Wij zijn vooral op zoek naar iemand die alle aandacht voor hem heeft en leuke dingen met hem doet. De cliënt houdt van heel veel verschillende activiteiten. Hij wil vooral activiteiten samendoen. Denk aan wandelen met de hond (en knuffelen met de hond), naar de speeltuin gaan, naar de kinderboerderij gaan. Hij vindt het erg leuk om met de auto rond te toeren. Bij regenweer vindt hij het ook leuk om samen binnen activiteiten te doen. Hij vindt het leuk om loom bandjes te maken, wordt graag voorgelezen, kijkt graag filmpjes op YouTube en vindt muziek maken ook erg leuk. Wij zoeken Iemand die heel duidelijk nee durft te zeggen en sterk in zijn schoenen staat. Duidelijkheid is erg belangrijk voor hem. Het zou fijn zijn als de vrijwilliger een vaste dag en tijd af zou kunnen spreken met hem, zodat hij iets heeft om naar uit te kijken Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Geef jij duidelijkheid, doe jij wat je belooft, ben jij oprecht en eerlijk, Dan maken wij graag kennis met je!.

Structureel
Maasgouw

V2.0109.2023 Creatieve duizendpoot gezocht!

Daelzicht

Voor een handwerkgroep op één van onze locaties in Heel zoeken we een creatieve duizendpoot. Kent haken, breien, borduren, naaien en tekenen geen geheimen meer voor jou, reageer dan op deze vacature! We zoeken iemand die kan helpen met draden instoppen, draden aanmaken, kan werken met een naaimachine en iets kan tekenen op handwerkstof, zodat dit geborduurd kan worden. De dagen zijn maandag én/of donderdag van 13.00 uur tot 16.00 uur. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om vrijwilliger te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V.1.2010.2023 samen op pad

Daelzicht

Voor een 60 jarige dame met een licht tot matige verstandelijke beperking zijn we op zoek naar een maatje. Deze dame heeft behoefte heeft aan structuur en duidelijkheid. Ze is over het algemeen een vrolijk gestemde vrouw en houdt van gezelligheid en huiselijkheid. Als ze goed in haar vel zit dan kan ze wel eens op de praatstoel zitten over onderwerpen die haar op dat moment interesseren We zijn op zoek naar iemand die samen met haar op pad gaat en haar sociale netwerk wat groter maakt. Deze dame vindt het gezellig om samen met je te kletsen, om samen op pad te gaan om bijvoorbeeld een kopje koffie te drinken of kleren te gaan kopen. Ze heeft buiten haar verstandelijke beperking ook een lichte vorm van COPD. Toch is het voor haar lastig om te stoppen met roken maar i.v.m. haar gezondheid zit hier wel een beperking op vanuit de groep. Lange afstanden wandelen is voor haar dan ook moeilijk. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V1.1611.2023 verbreed jij mijn netwerk

Daelzicht

Voor een 20 jarige jongeman met een specifieke hulpvraag zijn we op zoek naar een maatje. Deze jongeman vindt het leuk om samen op pad te gaan. Samen winkelen, toeren, wandelen of ergens op een rustige plek een kop koffie te drinken. De cliënt heeft een grote interesse in alles wat met telefoons en computers te maken heeft. Hij praat hier ook veel en graag over. Hij zou het dan ook fijn vinden als jij als maatje hier ook interesse in hebt en je je kunt verplaatsen in zijn belevingswereld. Het is belangrijk dat je als maatje voorspelbaar, geduldig en rustig bent. Teveel vragen stellen is voor deze cliënt niet fijn, stiltes in het bezoek zijn niet erg! Voor deze cliënt is het niet nodig om telkens wat bijzonders of nieuws te verzinnen om te ondernemen. Hij is juist gebaad bij voorspelbaarheid en vaste structuur in wat jullie gaan doen. De begeleiding denkt graag met je mee en helpt je graag met het aanbrengen van deze structuur. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Roermond

V2.0901.2024 ondersteuning bij activiteiten

Daelzicht

Voor een ouder wordende cliënt met autisme zijn we op zoek naar een maatje. Een vrijwilliger die samen met hem op pad gaat naar bijvoorbeeld de stad, de kerk of samen met hem een lekker stuk gaat fietsen op de side-by-side fiets. Helaas heeft deze meneer door de gevolgen van zijn ouder worden al veel zelfstandigheid moeten inleveren waardoor hij nu op zoek is naar een maatje die hem helpt en ondersteund bij het ondernemen van activiteiten. Ben jij een rustig persoon die aandacht heeft voor het ouder worden van deze cliënt en kun jij je tempo goed aanpassen. Heb jij geregeld een gaatje vrij in je agenda? Dan ben jij wellicht geschikt om deze cliënt te ondersteunen! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V1.1101.2024 samen activiteiten ondernemen

Daelzicht

Voor een 36-jarige dame met een licht verstandelijke beperking zijn we op zoek naar een jonge vrouwelijke vrijwilligster. Iemand die gezellig is en er van houdt om een praatje te maken. Deze dame woont in Panningen, ze kan heel veel dingen zelf organiseren maar is op zoek naar een maatje om samen leuke dingen mee te ondernemen. Zoals kleding kopen, een terrasje pikken, een kopje koffie drinken, een lekker een hapje te gaan eten of een mooie wandeling (liefst met een hond) te maken. Ze kan prima aangeven wat ze fijn en niet fijn vindt. Het zou fijn zijn als jij als maatje 1 keer per maand of per 2 maanden samen met mij wat kunt ondernemen. Heb jij nog wat ruimte in je agenda, laat dan een berichtje achter. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V1.2601.2024 helpende engel voor d'n Ingel?

Daelzicht

Voor ons buffetrestaurant d'n Ingel op Savelberg (Koningslust) zijn we op zoek naar een helpende engel. Iemand die de cliënten samen met de de begeleiding komt ondersteunen bij alle voorkomende werkzaamheden in ons buffetrestaurant. Op dinsdag, woensdag en donderdag is ons buffetrestaurant geopend voor cliënten en medewerkers. Zij kunnen dan komen genieten van soep, wat drinken, broodjes/wraps en een warme snack. In het buffetrestaurant zijn dagelijks zo'n 5 á 6 cliënten werkzaam. Deze cliënten hebben een bepaalde mate van zelfstandigheid maar hebben zeker aansturing en de begeleiding nodig. Jij als vrijwilliger helpt en ondersteunt onze cliënten bij alle voorkomende werkzaamheden in ons buffet restaurant. Je helpt mee en ondersteund onder andere bij de voorbereidingen voor de lunch, het snijden van groeten, maken van soep, bakken van snacks, uitserveren van soep enz. Op maandag is het buffetrestaurant gesloten maar is er een bakgroepje aanwezig. Ook tijdens deze dag kunnen we nog een helpende hand gebruiken. Ben jij onze helpende engel en wil jij in een gezellig team komen ondersteunen? Reageer dan op deze vacature. Dan maken we snel een afspraak om eens kennis te maken onder het genot van een kop koffie! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Roermond

V2.0501.2023 Gooi jij met ons een strike?

Daelzicht

Wij ,bewoners van een woon-en begeleidingscentrum van Daelzicht in Herten, zijn op zoek naar iemand die ons ondersteunt naar en bij het bowlen. Bowlen is onze hobby en dit doen we iedere maandag. We zullen niet wekelijks je ondersteuning nodig hebben, omdat we meerdere vrijwilligers hebben. We zijn een groepje mannen tussen de 48 en de 78 jaar met een licht tot matige verstandelijke beperking. Op maandagavond vertrekken om rond 18:00 uur we samen met jou als vrijwilliger met de taxi richting de bowlingbaan en we zijn om 20.30 weer terug in Herten. Als je een rijbewijs hebt zou je ook met onze 'locatie' auto kunnen rijden. Wat vragen wij van jou: Dat je enthousiast bent, gemotiveerd en in het bezit van een dosis humor. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat betrokken bent en op een respectvolle wijze kunt omgaan ons. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Maasgouw

V2.0102.2024 nieuwe kanjers gezocht!

Daelzicht

Heb jij affiniteit met ouderen en zou jij als vrijwilliger aan de slag willen gaan binnen de specialistische ouderenzorg. Wij kunnen je hulp heel erg goed gebruiken! Voor onze nieuwe woongroepen op de Tump en op de Berg zijn we op zoek naar vrijwilligers die samen met de begeleiding onze ouder wordende cliënten laten genieten. Laten genieten van de kleine en grote momenten die het leven mooi maken. Vrijheid en geluk van de cliënten staat centraal, van beleven tot deelnemen. Alles behoort tot de mogelijkheden binnen deze woongroepen want een mooie en op de cliënt gerichte dag invulling staat centraal. Heb jij een talent of heb jij een superkracht waar onze cliënten van gaan stralen. We gaan heel graag met je in gesprek en zijn er zeker van dat we een passende vrijwilligerstaak voor je hebben. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Maasgouw, Sittard-Geleen, Peel en Maas

Word jij mijn maatje?

Daelzicht

Maak jij makkelijk contact en wil je als vrijwilliger iets betekenen voor mensen met een verstandelijke beperking? Als ‘maatje’ voeg je ongelofelijk veel toe aan het leven van onze cliënten. Jij maakt écht het verschil. Je kunt kiezen uit verschillende leuke vrijwilligersplekken in de regio’s Noord-, Midden- en Zuid-Limburg. Wil je graag iets betekenen voor iemand met een verstandelijke beperking? En heb je een keer per week, twee weken, maand of twee maanden zin en tijd? Dan hebben we altijd een match die aansluit aan jouw interesses. Misschien heb je zelf een creatief idee over hoe jij je vrijwilligersfunctie als maatje zou willen/kunnen invullen. Neem dan zeker contact met ons op! Is dit jouw vrijwilligers baan? Bij Daelzicht ondersteunen we kinderen, (jong) volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Sommigen hebben ook een lichamelijke beperking of zijn bekend met bijvoorbeeld ADHD en autisme. De activiteiten die jij samen met onze individuele cliënt kunt ondernemen zijn enorm divers. Bijvoorbeeld koffiedrinken, voorlezen, winkelen, samen naar de film of naar een voetbalwedstrijd. Daarnaast zijn we op zoek naar maatjes die samen met een cliënt willen zwemmen, fietsen, koken en wandelen. Wat vragen wij? Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd en betrokken bent en respectvol met onze cliënten omgaat. Ook vragen wij bij aanmelding om een Verklaring Omtrent Gedrag. Dit regelen we samen als je wil gaan starten als vrijwilliger. Het contact met cliënten kan soms even wennen zijn, maar de begeleiders van Daelzicht ondersteunen je daarbij. Ze maken je wegwijs zodat jij je bij ons snel welkom en thuis voelt.  Wat bieden wij? Vrijwilliger zijn bij Daelzicht geeft je een goed gevoel en biedt mogelijkheden je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Je gaat om met bijzondere mensen die blij zijn met jouw komst en bij wie je iets extra’s toevoegt in hun vrije tijd. In een gemoedelijke sfeer doe je veel ervaring op en heb je persoonlijk contact met veel verschillende mensen. Het vrijwilligerswerk biedt veel voldoening. Daarnaast krijg je van Daelzicht iets extra’s terug voor jouw inzet. Denk aan de mogelijkheid om kennissessies bij te wonen. En we trakteren jou jaarlijks op een kerstattentie en een gezellige avond. Bovendien ben je als vrijwilliger bij Daelzicht verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid en arbeidsongeschiktheid. En natuurlijk vergoeden wij ook jouw reiskosten tot een maximum van 50 kilometer enkele reis. Belangstelling en informatie Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten! Mail naar [email protected]

Structureel
Peel en Maas

Wil jij onze nieuwe koetsier worden??

Daelzicht

Voor onze mooie locatie op Savelberg zijn wij op zoek naar nieuwe koetsiers. Heb jij de passie om met paard en wagen rond te trekken dan ben jij wellicht diegene die we zoeken. We komen graag met je in contact zodat we je onder het genot van een kop koffie kunnen vertellen wat de verwachtingen zijn. Ken of ben jij diegene die onze cliënten in de zomermaanden met de huifkar door de omgeving rijdt? We horen graag van je. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V1.0404.2024 V.I.P chauffeur

Daelzicht

Ben jij die privé chauffeur voor onze toppers? Voor onze jonge mannen (tussen de 15 jaar en 23 jaar) zijn wij op zoek naar iemand die het verschil wil maken in hun vrijheidsbeleving. Veel van onze jongens kunnen niet zelfstandig van A naar B. Ben jij diegene die ervoor zorgt dat onze V.I.P naar zijn vriendinnetje kan? Wil jij ervoor zorgen dat onze schoolgaande V.I.P'S naar de schooldisco kunnen? Weer een andere V.I.P. wil graag naar de disco voor mensen met een beperking maar kan hier niet komen zonder jou. Beschik jij over natuurlijk overwicht, veel geduld, heb je een geldig rijbewijs en vindt je autorijden tof (auto van Daelzicht is beschikbaar)? Spring dan in de auto en kom snel naar ons toe want wij zoeken jou omdat je zo ontzettend graag dat lichtpuntje voor hen wil zijn! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Roermond

Wie gaat mee naar de Hobbybeurs met mij?

Daelzicht

Voor een creatieve vrouw van 71 jaar zoeken we een vrijwilligster die met haar mee kan gaan naar de hobbybeurs en andere evenementen. Mevrouw maakt graag zelf kaarten en houdt van gezellig kletsen. Mevrouw maakt gebruik van een elektrische rolstoel. De vrijwilligster kan gratis mee met het vervoer (taxi) van mevrouw. Mevrouw woont in Roermond. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas, Venlo

V1.0305.2024 Kan ik u helpen?

Daelzicht

Dag juffrouw, dag meneer, kan ik u helpen? Voor ons winkeltje bij atelier oet de verf zijn we op zoek naar een winkeljuffrouw/winkelmeneer die samen met de cliënten zorg draagt voor de winkel. In het winkeltje worden de gemaakte werken van onze kunstenaars verkocht. Van schilderijen, houten vogelhuisjes tot keramieken. Samen met onze cliënten zorg je ervoor dat het winkeltje er leuk uit ziet, dat de artikelen in de winkel worden gezet, dat ze worden geprijsd en help je samen met de cliënten de klanten die in het winkeltje komen. Tijden kunnen zelf worden ingevuld, alle hulp welkom is! Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten

Structureel
Echt-Susteren

Wie wil er met mij leuke dingen ondernemen?

Daelzicht

Voor een bewoonster van onze locatie in Susteren zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die samen met haar leuke dingen wil ondernemen, denk hierbij aan ergens een kopje koffie drinken, naar de kermis in Geleen gaan, een dierentuin bezoeken of naar de bioscoop gaan. Ook is mevrouw fan van Ajax en zou het leuk vinden om eens samen een voetbalwedstrijd te bezoeken. Mevrouw is 46 jaar oud en heeft een licht verstandelijk beperking. Mevrouw heeft behoefte aan duidelijkheid. Ze vindt het vooral belangrijk dat de vrijwilliger zich aan afspraken houdt en in is voor een grapje. Ben jij die persoon die onze bewoonster blij wil maken, neem dan snel contact met ons op. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Jongeren
Horst aan de Maas

Sportieve vrijwilliger gezocht!

Daelzicht

Voor een mevrouw woonachtig in Sevenum zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die op dinsdagochtend samen met haar wil gaan zwemmen in Horst. Na afloop zou ze het leuk vinden om ook nog een kopje koffie te drinken. Naast het zwemmen houdt mevrouw ook van wandelen en zoekt ze een wandelmaatje Mevrouw woont zelfstandig in Sevenum en ontvangt ambulante begeleiding van Daelzicht. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Maasgouw

Gezellige vrijwilliger gezocht!!

Daelzicht

Voor een bewoonster van een locatie op ons terrein in Heel zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die samen met haar leuke dingen wil ondernemen. Mevrouw is 67 jaar oud en woont samen met 5 andere cliënten op Tulpenhof in Heel. Mevrouw kan goed aangeven wat ze wil en je kunt goed een gesprek met haar voeren. Ze is vrij zelfstandig en loopt met een rollator. Haar hobby's zijn handwerken, breien en ze is verder heel creatief. Ze houdt van gezelligheid en doet ook graag spelletjes. Ze zou het leuk vinden om samen met iemand naar de dierentuin te gaan of te gaan winkelen of ergens te gaan eten. Het is belangrijk voor haar om haar op een rustige manier aan te spreken, ze heeft enige verwerkingstijd nodig. Mevrouw heeft epilepsie, maar met medicatie is dit goed onder controle te houden. Af en toe krijgt ze een absence: ze komt hier zelf uit Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Maasgouw

Actieve vrijwilliger gezocht!!

Daelzicht

Voor een actieve, zachtaardige en zelfstandige jongeman van 43 jaar, woonachtig in Hof van Heel van Daelzicht, zijn wij op zoek naar gezellige vrijwilliger, waarmee hij leuke dingen kan ondernemen. Hij houdt van vissen, race auto's en gezelligheid. Ook is hij een groot Feyenoord-fan. Verder houdt hij van wandelen en modelbouw. Heb jij toevallig dezelfde interesses en heb je nog een paar uurtjes per maand tijd over, dan zijn wij op zoek naar jou. Je maakt onze bewoner hier heel blij mee! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Jongeren
Roermond

V2.2705.2024 Ga je met me mee op pad?

Daelzicht

Voor een 47 jarige jongeman die woont in Herten zijn we op zoek naar jou! Een maatje die het leuk vindt om er samen eropuit te trekken. Samen naar de bioscoop of een attractiepark of gezellig naar de markt een visje of ijsje eten. Deze jongeman geniet al van het gezellig samenzijn en een dosis humor. Dus ben jij ook sociaal, vriendelijk en lijkt het je leuk om deze jongeman leuke momenten te bezorgen? Neem dan contact met ons op. We stellen je graag aan hem voor. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Maasgouw

Wil jij mij ondersteunen naar de Huif!

Daelzicht

Voor meerdere cliënten van onze locatie Rozenhof in Heel zijn we op zoek naar meerdere vrijwilligers. Het vrijwilligerswerk zal bestaan uit het brengen en ophalen van rolstoelafhankelijke cliënten van Rozenhof en hen lopend te vervoeren naar Manege de Huif. Manege de Huif is een speciale manege waar mensen met een beperking liggend of zittend op speciaal getrainde paarden kunnen ontspannen en genieten. Na afloop worden de rolstoelafhankelijke mensen lopend terug naar Rozenhof gebracht. De wandeling van Rozenhof naar de Huif duurt enkel 10 tot 15 minuten. Dagen en tijden zijn: • Maandag tot en met vrijdag tussen 17 en 20 uur. • Zaterdag en zondag tussen 9 en 17 uur. Kun jij één of meerdere dagen per week een paar uurtjes, laat het ons dan snel weten. Dagen en tijden zijn altijd in overleg. Je zult onze cliënten hier heel blij mee maken, want zij genieten altijd enorm van de ritjes op de paarden. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om vrijwilliger te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en aantal succesvolle contactmomenten met de cliënten zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons dan snel weten!

Structureel
Jongeren

Anderen bekeken ook

Maasgouw

V2.23.0806.2023 Jackpot!

Daelzicht

Ben jij mijn Jackpot? Ik ben op zoek naar een maatje die 1 keer per 6 maanden met mij mee wilt gaan naar het casino in Eindhoven. Ik ben een een gezellige man die zelfstandig woont en vind het leuk om samen op pad te gaan, te kletsen en een gokje te wagen. Uiteraard vergoed ik de reiskosten! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Maasgouw

Vakantie-maatje

Stichting Wigwam

Samen met een andere projectleider ben ik dit jaar projectleider tijdens een Wigwamvakantie in Heel van 14 t/m 20 juli. Tijdens deze vakantie zijn gezinnen met een jongere met een beperking samen met vakantie op het terrein van Daelzicht in Heel. Maandag t/m vrijdag krijgen de jongeren een afwisselend programma aangeboden. Dit jaar is on thema "Wigwam is magic" Het programma bestaat o.a. uit muziek, sport en spel, speurtocht, creatief, zwemmen en uitstapje. De dag begint voor de vrijwilligers om 8.30 uur met gezamenlijk ontbijt, 9.00 overleg om de dag voor te bespreken, 9.50 u jongeren ophalen bij de gezinnen, 10 u gezamenlijke start van de dag, waarna er activiteiten zijn van ongeveer een uur, met steeds een pauze voor een drankje en een hapje en zo nodig toiletgang. Rond 17.00 worden de jongeren terug naar de ouders gebracht. er volgt een dagevaluatie voor de vrijwilligers en om 18.00 uur gezamenlijke avondeten ( soms met de gezinnen) . In de avond is een paar keer een activiteit voor de gezinnen. Andere avonden ben je vrij.. Tijdens deze week zijn er 4 jonge dames en 3 heren tussen 20 en 30 jaar. Ze hebben allen basisschool nivo. We zoeken voor enkele van hen nog een maatje om een magische week te beleven. Alle vrijwilligers verblijven gratis op het terrein in een eigen tent. (thuis slapen mag ook als je in de buurt woont) Alle maaltijden worden je aangeboden door Wigwam en zijn gratis. Het is vakantie voor zowel de jongeren als de vrijwilligers. De sfeer is gemoedelijk en gezellig.

14-07-2024 en 6 meer
Jongeren
(kleine) groepen
Maasgouw

Gezellige vrijwilliger gezocht!!

Daelzicht

Voor een bewoonster van een locatie op ons terrein in Heel zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die samen met haar leuke dingen wil ondernemen. Mevrouw is 67 jaar oud en woont samen met 5 andere cliënten op Tulpenhof in Heel. Mevrouw kan goed aangeven wat ze wil en je kunt goed een gesprek met haar voeren. Ze is vrij zelfstandig en loopt met een rollator. Haar hobby's zijn handwerken, breien en ze is verder heel creatief. Ze houdt van gezelligheid en doet ook graag spelletjes. Ze zou het leuk vinden om samen met iemand naar de dierentuin te gaan of te gaan winkelen of ergens te gaan eten. Het is belangrijk voor haar om haar op een rustige manier aan te spreken, ze heeft enige verwerkingstijd nodig. Mevrouw heeft epilepsie, maar met medicatie is dit goed onder controle te houden. Af en toe krijgt ze een absence: ze komt hier zelf uit Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Maasgouw

Actieve vrijwilliger gezocht!!

Daelzicht

Voor een actieve, zachtaardige en zelfstandige jongeman van 43 jaar, woonachtig in Hof van Heel van Daelzicht, zijn wij op zoek naar gezellige vrijwilliger, waarmee hij leuke dingen kan ondernemen. Hij houdt van vissen, race auto's en gezelligheid. Ook is hij een groot Feyenoord-fan. Verder houdt hij van wandelen en modelbouw. Heb jij toevallig dezelfde interesses en heb je nog een paar uurtjes per maand tijd over, dan zijn wij op zoek naar jou. Je maakt onze bewoner hier heel blij mee! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Jongeren
Maasgouw

Help gevluchte kinderen door spel en beweging

TeamUp

"Wat mij het meest bijblijft zijn die ontzettend blije koppies. Dat ze die interactie met je zoeken, hun energie eruit kunnen gooien en even helemaal kind kunnen zijn. Het is zo fijn dat je er voor die kinderen kan zijn, al is het maar een paar uurtjes in de week. Ik ga na TeamUp met een voldaan gevoel naar huis!". ✨Wat ga je doen Als vrijwilliger voor TeamUp (een programma van Save the Children, UNICEF Nederland en War Child) bied je psychosociale steun aan gevluchte kinderen door middel van spel en beweging. Spelenderwijs leren kinderen omgaan met emoties zoals boosheid, angst en stress. Je wordt vooraf getraind en begeleid en gaat op een opvanglocatie bij jou in de buurt aan de slag. Je maakt deel uit van een enthousiast team met andere vrijwilligers. Op een vast moment in de week begeleiden jij en je team activiteiten voor kinderen van 6 tot 18 jaar. Deze activiteiten hebben een thema en doel. Door de activiteiten voelen kinderen zich veilig en beschermd, meer verbonden met hun leeftijdsgenoten en optimistischer. Daarnaast heb je een signalerende rol. Je leert hoe je zorgwekkend gedrag kunt herkennen en zo nodig kinderen door te verwijzen naar gespecialiseerde zorg en begeleiding. ✅ Dit ben jij: • Ervaring met het organiseren van activiteiten voor kinderen. Of je hebt relevante werkervaring of een afgeronde opleiding (of nog studerend) op het gebied van pedagogiek, onderwijs, social work, sport, spel en/of beweging; • Eén dagdeel doordeweeks beschikbaar (3 tot 5 uur), vanaf ongeveer 15.30 uur (dag en tijdstip verschilt per locatie); • Voor een langere periode beschikbaar (minimaal een aantal maanden of langer). Stabiliteit is essentieel voor deze kwetsbare groep kinderen; 🎉Dit bieden wij: • Een functie om werkervaring op te doen in dit vakgebied en je verder te ontwikkelen; • De kans om echt een verschil te maken in het leven van gevluchte kinderen, je levert een belangrijke bijdrage aan hun psychosociale welzijn; • Een plek in een internationaal, enthousiast en professioneel vrijwilligersteam; • Trainingen en vervolgtrainingen in het faciliteren van de activiteiten en het werken met deze specifieke doelgroep; • Counseling- en stressmanagementsessies; • Vrijwilligersevenementen; • Reiskostenvergoeding; Herken jij jezelf in de omschrijving en denk je dat je bij ons team past? Reageer hieronder, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Veiligheid van kinderen is voor TeamUp essentieel. TeamUp accepteert dan ook geen enkele vorm van misbruik. Dit onderwerp komt aan bod in onze werving- en selectieprocedures. TeamUp is een gezamenlijk programma van Save the Children, UNICEF Nederland en War Child. TeamUp wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds voor Asiel, Migratie en Integratie (AMIF).

Structureel
Maasgouw

V2.0109.2023 Creatieve duizendpoot gezocht!

Daelzicht

Voor een handwerkgroep op één van onze locaties in Heel zoeken we een creatieve duizendpoot. Kent haken, breien, borduren, naaien en tekenen geen geheimen meer voor jou, reageer dan op deze vacature! We zoeken iemand die kan helpen met draden instoppen, draden aanmaken, kan werken met een naaimachine en iets kan tekenen op handwerkstof, zodat dit geborduurd kan worden. De dagen zijn maandag én/of donderdag van 13.00 uur tot 16.00 uur. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om vrijwilliger te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Maasgouw

V2.0102.2024 nieuwe kanjers gezocht!

Daelzicht

Heb jij affiniteit met ouderen en zou jij als vrijwilliger aan de slag willen gaan binnen de specialistische ouderenzorg. Wij kunnen je hulp heel erg goed gebruiken! Voor onze nieuwe woongroepen op de Tump en op de Berg zijn we op zoek naar vrijwilligers die samen met de begeleiding onze ouder wordende cliënten laten genieten. Laten genieten van de kleine en grote momenten die het leven mooi maken. Vrijheid en geluk van de cliënten staat centraal, van beleven tot deelnemen. Alles behoort tot de mogelijkheden binnen deze woongroepen want een mooie en op de cliënt gerichte dag invulling staat centraal. Heb jij een talent of heb jij een superkracht waar onze cliënten van gaan stralen. We gaan heel graag met je in gesprek en zijn er zeker van dat we een passende vrijwilligerstaak voor je hebben. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Maasgouw, Sittard-Geleen, Peel en Maas

Word jij mijn maatje?

Daelzicht

Maak jij makkelijk contact en wil je als vrijwilliger iets betekenen voor mensen met een verstandelijke beperking? Als ‘maatje’ voeg je ongelofelijk veel toe aan het leven van onze cliënten. Jij maakt écht het verschil. Je kunt kiezen uit verschillende leuke vrijwilligersplekken in de regio’s Noord-, Midden- en Zuid-Limburg. Wil je graag iets betekenen voor iemand met een verstandelijke beperking? En heb je een keer per week, twee weken, maand of twee maanden zin en tijd? Dan hebben we altijd een match die aansluit aan jouw interesses. Misschien heb je zelf een creatief idee over hoe jij je vrijwilligersfunctie als maatje zou willen/kunnen invullen. Neem dan zeker contact met ons op! Is dit jouw vrijwilligers baan? Bij Daelzicht ondersteunen we kinderen, (jong) volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Sommigen hebben ook een lichamelijke beperking of zijn bekend met bijvoorbeeld ADHD en autisme. De activiteiten die jij samen met onze individuele cliënt kunt ondernemen zijn enorm divers. Bijvoorbeeld koffiedrinken, voorlezen, winkelen, samen naar de film of naar een voetbalwedstrijd. Daarnaast zijn we op zoek naar maatjes die samen met een cliënt willen zwemmen, fietsen, koken en wandelen. Wat vragen wij? Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd en betrokken bent en respectvol met onze cliënten omgaat. Ook vragen wij bij aanmelding om een Verklaring Omtrent Gedrag. Dit regelen we samen als je wil gaan starten als vrijwilliger. Het contact met cliënten kan soms even wennen zijn, maar de begeleiders van Daelzicht ondersteunen je daarbij. Ze maken je wegwijs zodat jij je bij ons snel welkom en thuis voelt.  Wat bieden wij? Vrijwilliger zijn bij Daelzicht geeft je een goed gevoel en biedt mogelijkheden je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Je gaat om met bijzondere mensen die blij zijn met jouw komst en bij wie je iets extra’s toevoegt in hun vrije tijd. In een gemoedelijke sfeer doe je veel ervaring op en heb je persoonlijk contact met veel verschillende mensen. Het vrijwilligerswerk biedt veel voldoening. Daarnaast krijg je van Daelzicht iets extra’s terug voor jouw inzet. Denk aan de mogelijkheid om kennissessies bij te wonen. En we trakteren jou jaarlijks op een kerstattentie en een gezellige avond. Bovendien ben je als vrijwilliger bij Daelzicht verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid en arbeidsongeschiktheid. En natuurlijk vergoeden wij ook jouw reiskosten tot een maximum van 50 kilometer enkele reis. Belangstelling en informatie Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten! Mail naar [email protected]

Structureel
Roermond

V2.2705.2024 Ga je met me mee op pad?

Daelzicht

Voor een 47 jarige jongeman die woont in Herten zijn we op zoek naar jou! Een maatje die het leuk vindt om er samen eropuit te trekken. Samen naar de bioscoop of een attractiepark of gezellig naar de markt een visje of ijsje eten. Deze jongeman geniet al van het gezellig samenzijn en een dosis humor. Dus ben jij ook sociaal, vriendelijk en lijkt het je leuk om deze jongeman leuke momenten te bezorgen? Neem dan contact met ons op. We stellen je graag aan hem voor. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Roermond

V2.0501.2023 Gooi jij met ons een strike?

Daelzicht

Wij ,bewoners van een woon-en begeleidingscentrum van Daelzicht in Herten, zijn op zoek naar iemand die ons ondersteunt naar en bij het bowlen. Bowlen is onze hobby en dit doen we iedere maandag. We zullen niet wekelijks je ondersteuning nodig hebben, omdat we meerdere vrijwilligers hebben. We zijn een groepje mannen tussen de 48 en de 78 jaar met een licht tot matige verstandelijke beperking. Op maandagavond vertrekken om rond 18:00 uur we samen met jou als vrijwilliger met de taxi richting de bowlingbaan en we zijn om 20.30 weer terug in Herten. Als je een rijbewijs hebt zou je ook met onze 'locatie' auto kunnen rijden. Wat vragen wij van jou: Dat je enthousiast bent, gemotiveerd en in het bezit van een dosis humor. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat betrokken bent en op een respectvolle wijze kunt omgaan ons. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel