csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Actief maatje gezocht

Actief maatje gezocht Structureel werk · Flexibele uren Van Limburg Stirumweg 19, 7361 CE Beekbergen, Nederland Wat ga je doen Voor een van onze cliënten zoeken we een actief maatje die houdt van sport, wandelen, fietsen, doen van spelletjes en/of line dance. We zoeken iemand die ongeveer één keer per week samen met de cliënt een sportieve activiteit kan doen. Jullie overleggen samen welke activiteit. Dit ben jij Je staat open in het leven. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze cliënt. Je weet onze cliënt op een natuurlijke manier te activeren en te enthousiasmeren. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Je bent minimaal één keer per week beschikbaar. Hoe gaan we verder Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. We kijken altijd heel nauwkeurig naar de overeenkomsten in hobby’s, leeftijd of levensinstelling, etc. Wanneer we denken dat er sprake is van een goede match, plannen we een eerste ontmoeting. Wat krijg je ervoor terug Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht belangrijk is in het leven van onze cliënt. Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en - bieden begeleiding - training - een verzekering - een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd - en een vrijwilligersvergoeding. Enthousiast geworden Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie je bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Ook vertellen we je over IrisZorg, locatie het Hoogeland en over de cliënt. Als er een match is regelen we een eerste ontmoeting. Contact Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Lees meer

structureel

Apeldoorn

Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Actief maatje gezocht

Structureel werk · Flexibele uren

Van Limburg Stirumweg 19, 7361 CE Beekbergen, Nederland


Wat ga je doen
Voor een van onze cliënten zoeken we een actief maatje die houdt van sport, wandelen, fietsen, doen van spelletjes en/of line dance.

We zoeken iemand die ongeveer één keer per week samen met de cliënt een sportieve activiteit kan doen. Jullie overleggen samen welke activiteit.


Dit ben jij
Je staat open in het leven. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze cliënt. Je weet onze cliënt op een natuurlijke manier te activeren en te enthousiasmeren. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Je bent minimaal één keer per week beschikbaar.

Hoe gaan we verder
Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. We kijken altijd heel nauwkeurig naar de overeenkomsten in hobby’s, leeftijd of levensinstelling, etc. Wanneer we denken dat er sprake is van een goede match, plannen we een eerste ontmoeting.

Wat krijg je ervoor terug
Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht belangrijk is in het leven van onze cliënt.

Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en
- bieden begeleiding
- training
- een verzekering
- een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd
- en een vrijwilligersvergoeding.

Enthousiast geworden
Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie je bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Ook vertellen we je over IrisZorg, locatie het Hoogeland en over de cliënt.

Als er een match is regelen we een eerste ontmoeting.

Contact
Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke

WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN😇
Verklaring Omtrent Gedrag

Praktische informatie

Wekelijks 2 tot 4 uur

Locatie

Apeldoorn

Impact

Impactgebied

Sociaal & welzijn
Zorg

Categorie

Maatje, buddy & gezelschap
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van IrisZorg

Apeldoorn

Maak jij als maatje écht een verschil?

IrisZorg

Meedoen! Dat willen onze cliënten ook heel graag. Jij kunt daarbij helpen. Mede dankzij jou krijgen mensen weer grip op hun leven. Meld je nu aan als maatje en ontmoet onze cliënten! Wat ga je doen? Als maatje bij IrisZorg in de regio Apeldoorn/Beekbergen kun je écht een verschil maken in het leven van onze cliënten. Vaak leven zij in een kleine wereld met weinig familie of vrienden. Eenzaamheid ligt op de loer. Maar als maatje kun je dit doorbreken en mensen weer laten meedoen. Simpelweg door samen leuke dingen te ondernemen en er 'te zijn'. Ongeveer één keer per week spreek je samen af. Je overlegt samen wat jullie gaan doen, bijvoorbeeld wandelen, fietsen of puzzelen. Sommige cliënten willen lid worden van een (sport)club of een wijkcentrum bezoeken, maar durven de eerste stap niet te zetten. Dan kun je als maatje daarbij steunen en ga je samen. Je kunt ook helpen bij het wegwijs maken op een laptop of met Nederlands leren. Anderen willen graag alleen even een praatje maken en samen koffie drinken. Kortom, mogelijkheden genoeg! Hoe gaan we verder? Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie je bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Daarna gaan we kijken welke cliënt het beste bij je past. We doen dit heel nauwkeurig en kijken daarbij naar overeenkomsten in hobby’s, leeftijd, levensinstelling, etc. Wanneer we een goede match gevonden hebben, regelen we een eerste ontmoeting. Wat krijg je ervoor terug? Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ontmoet interessante mensen met elk hun eigen bijzondere verhaal. Jij bent van grote betekenis voor hun herstel. Zo ervaar je hoe leuk en zinvol het is om je in te zetten voor onze cliënten. Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren. We bieden begeleiding, een training, een verzekering, duidelijke afspraken vastgelegd in een vrijwilligersovereenkomst en een vrijwilligersvergoeding. Wie ben jij? Je staat open in het leven. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze cliënten. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Je weet op een natuurlijke manier iemand te activeren en te enthousiasmeren. Je bent minimaal één dagdeel per week beschikbaar. Wie zijn wij? IrisZorg is er voor jong en oud en voor alle lagen van de bevolking. We zijn er voor mensen die problemen hebben op het gebied van financiën, relaties, werk of (psychische) gezondheid. Meestal in combinatie met een verslaving en/of (dreigende) dakloosheid. Vanuit integrale verslavingsbehandeling en maatschappelijke begeleiding, ondersteunen wij cliënten naar herstel. Daar kunnen we jouw hulp als maatje goed bij gebruiken! Enthousiast geworden? Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke via deze website.

Structureel
Apeldoorn

Word jij maatje op Het Hoogeland?

IrisZorg

Als maatje bij Het Hoogeland kun je écht een verschil maken in het leven van onze cliënten. Vaak leven zij in een kleine wereld met weinig familie of vrienden. Eenzaamheid ligt op de loer. Maar als maatje kun je dit doorbreken en mensen weer laten meedoen. Simpelweg door samen leuke dingen te ondernemen en er 'te zijn'. Wat ga je doen? Ongeveer één keer per week spreek je samen af. Je overlegt samen wat jullie gaan doen, bijvoorbeeld wandelen, fietsen of puzzelen. Sommige cliënten willen lid worden van een (sport)club of een wijkcentrum bezoeken, maar durven de eerste stap niet te zetten. Dan kun je als maatje daarbij steunen en ga je samen. Je kunt ook helpen bij het wegwijs maken op een laptop of met Nederlands leren. Anderen willen graag alleen even een praatje maken en samen koffie drinken. Kortom, mogelijkheden genoeg! Hoe gaan we verder? Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie je bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Daarna gaan we kijken welke cliënt het beste bij je past. We doen dit heel nauwkeurig en kijken daarbij naar overeenkomsten in hobby’s, leeftijd, levensinstelling, etc. Wanneer we een goede match gevonden hebben, regelen we een eerste ontmoeting. Wat krijg je ervoor terug? Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ontmoet interessante mensen met elk hun eigen bijzondere verhaal. Jij bent van grote betekenis voor hun herstel. Zo ervaar je hoe leuk en zinvol het is om je in te zetten voor onze cliënten. Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren. We bieden begeleiding, een training, een verzekering, duidelijke afspraken vastgelegd in een vrijwilligersovereenkomst en een vrijwilligersvergoeding. Wie ben jij? Je staat open in het leven. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze cliënten. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Je weet op een natuurlijke manier iemand te activeren en te enthousiasmeren. Je bent minimaal één dagdeel per week beschikbaar. Wie zijn wij? IrisZorg is er voor jong en oud en voor alle lagen van de bevolking. We zijn er voor mensen die problemen hebben op het gebied van financiën, relaties, werk of (psychische) gezondheid. Meestal in combinatie met een verslaving en/of (dreigende) dakloosheid. Vanuit integrale verslavingsbehandeling en maatschappelijke begeleiding, ondersteunen wij cliënten naar herstel. Daar kunnen we jouw hulp als maatje goed bij gebruiken! Meedoen! Dat willen onze cliënten ook heel graag. Jij kunt daarbij helpen. Mede dankzij jou krijgen mensen weer grip op hun leven. Meld je nu aan als maatje en ontmoet onze cliënten! Enthousiast geworden? Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke via deze website.

Structureel
Apeldoorn

Wil jij écht iets voor iemand betekenen?

IrisZorg

Als maatje bij IrisZorg Apeldoorn kun je écht een verschil maken in het leven van onze cliënten. Vaak leven zij in een kleine wereld met weinig familie of vrienden. Eenzaamheid ligt op de loer. Maar als maatje kun je dit doorbreken en mensen weer laten meedoen. Simpelweg door samen leuke dingen te ondernemen en er 'te zijn'. Wat ga je doen? Ongeveer één keer per week spreek je samen af. Je overlegt samen wat jullie gaan doen, bijvoorbeeld wandelen, fietsen of puzzelen. Sommige cliënten willen lid worden van een (sport)club of een wijkcentrum bezoeken, maar durven de eerste stap niet te zetten. Dan kun je als maatje daarbij steunen en ga je samen. Je kunt ook helpen bij het wegwijs maken op een laptop of met Nederlands leren. Anderen willen graag alleen even een praatje maken en samen koffie drinken. Kortom, mogelijkheden genoeg! Hoe gaan we verder? Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie je bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Daarna gaan we kijken welke cliënt het beste bij je past. We doen dit heel nauwkeurig en kijken daarbij naar overeenkomsten in hobby’s, leeftijd, levensinstelling, etc. Wanneer we een goede match gevonden hebben, regelen we een eerste ontmoeting. Wat krijg je ervoor terug? Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ontmoet interessante mensen met elk hun eigen bijzondere verhaal. Jij bent van grote betekenis voor hun herstel. Zo ervaar je hoe leuk en zinvol het is om je in te zetten voor onze cliënten. Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren. We bieden begeleiding, een training, een verzekering, duidelijke afspraken vastgelegd in een vrijwilligersovereenkomst en een vrijwilligersvergoeding. Wie ben jij? Je staat open in het leven. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze cliënten. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Je weet op een natuurlijke manier iemand te activeren en te enthousiasmeren. Je bent minimaal één dagdeel per week beschikbaar. Wie zijn wij? IrisZorg is er voor jong en oud en voor alle lagen van de bevolking. We zijn er voor mensen die problemen hebben op het gebied van financiën, relaties, werk of (psychische) gezondheid. Meestal in combinatie met een verslaving en/of (dreigende) dakloosheid. Vanuit integrale verslavingsbehandeling en maatschappelijke begeleiding, ondersteunen wij cliënten naar herstel. Daar kunnen we jouw hulp als maatje goed bij gebruiken! Meedoen! Dat willen onze cliënten ook heel graag. Jij kunt daarbij helpen. Mede dankzij jou krijgen mensen weer grip op hun leven. Meld je nu aan als maatje en ontmoet onze cliënten! Enthousiast geworden? Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met: Marieke via deze website.

Structureel
Apeldoorn

Wordt maatje op Het Hoogeland in Beekbergen

IrisZorg

Als maatje bij Het Hoogeland in Beekbergen (onderdeel van IrisZorg) kun je écht een verschil maken in het leven van onze cliënten. Vaak leven zij in een kleine wereld met weinig familie of vrienden. Eenzaamheid ligt op de loer. Maar als maatje kun je dit doorbreken en mensen weer laten meedoen. Simpelweg door samen leuke dingen te ondernemen en er 'te zijn'. Wat ga je doen? Ongeveer één keer per week spreek je samen af. Je overlegt samen wat jullie gaan doen, bijvoorbeeld wandelen, fietsen of puzzelen. Sommige cliënten willen lid worden van een (sport)club of een wijkcentrum bezoeken, maar durven de eerste stap niet te zetten. Dan kun je als maatje daarbij steunen en ga je samen. Je kunt ook helpen bij het wegwijs maken op een laptop of met Nederlands leren. Anderen willen graag alleen even een praatje maken en samen koffie drinken. Hoe gaan we verder? Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie je bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Daarna gaan we kijken welke cliënt het beste bij je past. We doen dit heel nauwkeurig en kijken daarbij naar overeenkomsten in hobby’s, leeftijd, levensinstelling, etc. Wanneer we een goede match gevonden hebben, regelen we een eerste ontmoeting. Wat krijg je ervoor terug? Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ontmoet interessante mensen met elk hun eigen bijzondere verhaal. Jij bent van grote betekenis voor hun herstel. Zo ervaar je hoe leuk en zinvol het is om je in te zetten voor onze cliënten. Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren. We bieden begeleiding, een training, een verzekering, duidelijke afspraken vastgelegd in een vrijwilligersovereenkomst en een vrijwilligersvergoeding. Wie ben jij? Je staat open in het leven. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze cliënten. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Je weet op een natuurlijke manier iemand te activeren en te enthousiasmeren. Je bent minimaal één dagdeel per week beschikbaar. Wie zijn wij? IrisZorg is er voor jong en oud en voor alle lagen van de bevolking. We zijn er voor mensen die problemen hebben op het gebied van financiën, relaties, werk of (psychische) gezondheid. Meestal in combinatie met een verslaving en/of (dreigende) dakloosheid. Vanuit integrale verslavingsbehandeling en maatschappelijke begeleiding, ondersteunen wij cliënten naar herstel. Daar kunnen we jouw hulp als maatje goed bij gebruiken! Meedoen! Dat willen onze cliënten ook heel graag. Jij kunt daarbij helpen. Mede dankzij jou krijgen mensen weer grip op hun leven. Meld je nu aan als maatje en ontmoet onze cliënten! Enthousiast geworden? Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met: Marieke via deze website.

Structureel
Apeldoorn

Activiteitenbegeleider Het Hoogeland

IrisZorg

Kom jij leuke activiteiten doen met de bewoners van Het Hoogeland in Beekbergen? Koffie drinken, biljarten of fietsen op de nieuwe duofiets. Er kan van alles! Onze voorkeur gaat uit naar vrijwilligers die op donderdagmiddag kunnen. Als vrijwilliger bij Het Hoogeland (IrisZorg) kun je écht een verschil maken in het leven van de bewoners. Vaak leven zij in een kleine wereld met weinig familie of vrienden. Eenzaamheid ligt op de loer. Als vrijwilliger kun je dit doorbreken en mensen weer laten meedoen. Simpelweg door samen leuke dingen te ondernemen en er te 'zijn'. We zoeken iemand die het leuk vindt om met onze bewoners gezellige activiteiten te ondernemen. Zoals: wandelen, fietsen, biljarten, schaken of een ander spelletje. Er is veel mogelijk zolang onze cliënten en jij maar een leuke tijd hebben. Er is een duo fiets, tandem, biljarttafel en een kast vol spelletjes aanwezig. Wat krijg je ervoor terug? Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ontmoet interessante mensen met elk hun eigen bijzondere verhaal. Jij bent van grote betekenis voor hun herstel. Zo ervaar je hoe leuk en zinvol het is om je in te zetten voor onze cliënten. Maar daarnaast zorgen wij er ook voor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren. Wij bieden begeleiding, een training, een verzekering, duidelijke afspraken vastgelegd in een vrijwilligersovereenkomst en een vrijwilligersvergoeding. Wie ben jij? Je staat open in het leven. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze cliënten. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Je weet op een natuurlijke manier iemand te activeren en te enthousiasmeren. Wie zijn wij? IrisZorg is er voor jong en oud en voor alle lagen van de bevolking. We zijn er voor mensen die problemen hebben op het gebied van financiën, relaties, werk of (psychische) gezondheid. Meestal in combinatie met een verslaving en/of (dreigende) dakloosheid. Vanuit integrale verslavingsbehandeling en maatschappelijke begeleiding ondersteunen wij cliënten naar herstel. Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke

Structureel
Apeldoorn

Gezellige Vrijwilliger

IrisZorg

Gezellige Vrijwilliger Structureel werk · Woensdagochtend (2 tot 4 uur) 7361 CE Beekbergen, Nederland Wat ga je doen Voor een van onze woonhuizen zoeken we een gezellige vrijwilliger die op woensdagochtend langskomt om de cliënten te ontmoeten. Je ontmoet de cliënten letterlijk aan de keukentafel. Je ziet vanzelf wie er komt en waar de cliënten zin in hebben, bijvoorbeeld een gesprekje, een spelletje doen, even naar buiten. Als je het leuk vindt, kun je samen met de gastvrouw de lunch voorbereiden. Geen ochtend is hetzelfde en ook de wisseling in aanwezige cliënten is per keer verschillend. Dit ben jij Je staat open in het leven. Je vindt het leuk om ‘gewoon’ te laten gebeuren wat er gebeurt, zonder direct een vast idee van de invulling van het dagdeel. Je kunt ter plekke inspelen op de behoefte van de cliënt/cliënten. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze cliënt. Je weet onze cliënt op een natuurlijke manier te activeren en te enthousiasmeren. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Van belang is dat je op woensdagochtend (2 tot 4 uur) beschikbaar bent, dit hoeft niet wekelijks te zijn. Je wordt gekoppeld aan het betreffende woonhuis. Hoe gaan we verder Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Wanneer we denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, plannen we een ontmoeting met je vaste contactpersoon die op het betreffende huis werkt. Wat krijg je ervoor terug Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht belangrijk is in het leven van onze cliënt. Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en - bieden begeleiding - mogelijkheid voor training en scholing - een verzekering - een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd - en een vrijwilligersvergoeding. Enthousiast geworden Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarin we je ook vertellen over IrisZorg, locatie het Hoogeland en het betreffende woonhuis. Bij een wederzijds akkoord regelen we een eerste ontmoeting. Contact Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke. WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Structureel
Apeldoorn

Gezellige en Sociale KookVrijwilliger

IrisZorg

Wat ga je doen Voor een van onze woonhuizen zoeken we een gezellige en sociale kookvrijwilliger die iedere week, samen met de cliënten, een lekkere maaltijd wil bereiden. Je vindt het leuk om de maaltijd voor te bereiden en te koken en zeker om dit samen met de cliënten te doen. Ondertussen is er alle ruimte voor een gesprekje, een lach en soms is het samen aan de slag zijn voldoende. Ook kan het voorkomen dat er geen cliënten zijn die willen helpen. Geen kookmoment is hetzelfde en ook de wisseling in aanwezige cliënten is per keer verschillend. Dit ben jij Je staat open in het leven. Je vindt het leuk om ‘gewoon’ te laten gebeuren wat er gebeurt en kunt ter plekke inspelen op de behoefte van de client/cliënten. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze cliënt. Je weet onze cliënt op een natuurlijke manier te activeren en te enthousiasmeren. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Je bent minimaal één keer per week een vast moment van 14.00 – 18.00 uur beschikbaar en wordt gekoppeld aan het betreffende woonhuis. Hoe gaan we verder Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Wanneer we denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, plannen we een ontmoeting met je vaste contactpersoon die op het betreffende huis werkt. Wat krijg je ervoor terug Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht belangrijk is in het leven van onze cliënt. Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en  bieden begeleiding  mogelijkheid voor training en scholing  een verzekering  een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd  en een vrijwilligersvergoeding. Enthousiast geworden Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarin we je ook vertellen over IrisZorg, locatie het Hoogeland en het betreffende woonhuis. Bij een wederzijds akkoord regelen we een eerste ontmoeting. Contact Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN😇 Verklaring Omtrent Gedrag Verstaanbaar maken in de Nederlandse Taal

Structureel
Apeldoorn

Actieve duizendpoot

IrisZorg

Voor een van onze woonhuizen zoeken we een vrijwilliger die op vrijdag een dagdeel (ochtend of middag) per week of per 2 weken langskomt om de cliënten te ontmoeten. Je ontmoet de cliënten letterlijk aan de keukentafel. Je ziet vanzelf wie er komt en waar de cliënten zin in hebben, bijvoorbeeld een gesprekje, een spelletje, een wandeling of samen met één cliënt op pad voor een uitstapje. Geen dagdeel is hetzelfde en ook de wisseling in aanwezige cliënten is per keer verschillend. Dit ben jij Je staat open in het leven. Je bent sociaal en flexibel en vindt het leuk om ‘gewoon’ te laten gebeuren wat er gebeurt, zonder direct een vast idee van de invulling van het dagdeel. Je kunt ter plekke inspelen op de behoefte van de cliënt/cliënten. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze cliënt. Je weet onze cliënten op een natuurlijke manier te activeren en te enthousiasmeren. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Je bent beschikbaar op vrijdag, bij voorkeur wekelijks één dagdeel (2 tot 4 uur). Het bezit van een rijbewijs en/of auto is een pré. Hoe gaan we verder Na je aanmelding volgt een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Wanneer we denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, plannen we een ontmoeting met je vaste contactpersoon die op het betreffende huis werkt. Wat krijg je ervoor terug Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht belangrijk is in het leven van onze cliënt. Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en we bieden:  begeleiding  mogelijkheid voor training en scholing  een verzekering  een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd  en een vrijwilligersvergoeding. Enthousiast geworden Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarin we je ook vertellen over IrisZorg, locatie het Hoogeland en het betreffende woonhuis. Bij een wederzijds akkoord regelen we een eerste ontmoeting. Contact Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN 😇 Verklaring Omtrent Gedrag 🗣️ Beheersing van het Nederlands WAT WIJ VRIJWILLIGERS AANBIEDEN 💸 Vrijwilligersvergoeding

Structureel
Apeldoorn

Muzikaal Talent

IrisZorg

Voor één van onze cliënten zoeken we een maatje/vrijwilliger die het leuk vindt om samen muziek te maken, bij voorkeur in ieder geval gitaar. Wat ga je doen? Onze cliënt is een bijzondere man met een voorliefde voor het spelen op een gitaar. Graag wil hij een maatje die hem hierbij kan helpen. Cliënt woont in een woonhuis met meerdere cliënten. De meeste cliënten houden van muziek en vinden het heerlijk om naar muziek te luisteren en mee te zingen. Het is dus goed mogelijk om een combinatie te maken van maatje gitaarspelen en met alle cliënten genieten van muziek. Dit ben jij Naast dat je gitaar kunt spelen en/of in combinatie met het bespelen van andere instrumenten, sta je open in het leven. Je bent sociaal en flexibel en vindt het leuk om ‘gewoon’ te laten gebeuren wat er gebeurt. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze cliënt/cliënten. Je weet onze cliënt/cliënten op een natuurlijke manier te activeren en te enthousiasmeren. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. In overleg kijken we naar je inzet, dit kan variëren. Voor onze cliënt/cliënten is het echter wel van belang dat je met een vaste, afgesproken, regelmaat komt. Hoe gaan we verder Na je aanmelding volgt een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Wanneer we denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, plannen we een ontmoeting met je vaste contactpersoon die op het betreffende huis werkt. Wat krijg je ervoor terug Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht belangrijk is in het leven van onze cliënt. Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en we bieden: - begeleiding - mogelijkheid voor training en scholing - een verzekering - een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd - en een vrijwilligersvergoeding. Enthousiast geworden Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarin we je ook vertellen over IrisZorg, locatie het Hoogeland en het betreffende woonhuis. Bij een wederzijds akkoord regelen we een eerste ontmoeting. Contact Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke. WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN - Verklaring Omtrent Gedrag - Beheersing van het Nederlands WAT WIJ VRIJWILLIGERS AANBIEDEN - Vrijwilligersvergoeding

Structureel
Apeldoorn

Fiets je mee?

IrisZorg

Wat ga je doen Voor een van onze bewoners zoeken we een gezellig en sociaal fietsmaatje. Vind je het leuk om er af en toe met de fiets op uit te trekken en geniet je van gezelschap? Onze bewoner wel en hij kijkt er naar uit om dit samen met iemand te mogen doen. Ondertussen is er alle ruimte voor een gesprekje, een lach en genieten van de omgeving. Jullie hoeven niet wekelijks een fietstochtje te maken, wel is het fijn dat het met enige regelmaat gebeurt. Dit ben jij Je staat open in het leven. Je vindt het leuk om ‘gewoon’ te laten gebeuren wat er gebeurt en kunt ter plekke inspelen op de behoefte van de bewoner. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze bewoner. Je weet onze bewoner op een natuurlijke manier te activeren en te enthousiasmeren. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Hoe gaan we verder Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Wanneer we denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, plannen we een matchingsgesprek waarbij je de bewoner ontmoet. Wat krijg je ervoor terug Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht belangrijk is in het leven van onze bewoner. Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en  bieden begeleiding  mogelijkheid voor training en scholing  een verzekering  een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd  en een vrijwilligersvergoeding. Enthousiast geworden Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarin we je ook vertellen over IrisZorg, locatie het Hoogeland en het betreffende woonhuis. Bij een wederzijds akkoord regelen we een eerste ontmoeting. WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN😇 Verklaring Omtrent Gedrag Verstaanbaar maken in de Nederlandse Taal WAT WIJ VRIJWILLIGERS AANBIEDEN 💸 Vrijwilligersvergoeding

Structureel
Apeldoorn

Samen vissen?

IrisZorg

Wat ga je doen Voor een van onze bewoners zoeken we een gezellig en sociaal vismaatje Onze bewoner vindt het heerlijk om met zijn hengel aan de waterkant te zitten. Wegens problemen met de motoriek aan zijn handen wil meneer hier graag praktische ondersteuning en begeleiding bij. Ook is het veel gezelliger om samen te vissen! Jullie hoeven niet wekelijks te vissen, wel is het fijn dat het met enige regelmaat gebeurt. Dit ben jij Je staat open in het leven. Je vindt het leuk om ‘gewoon’ te laten gebeuren wat er gebeurt en kunt ter plekke inspelen op de behoefte van meneer. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met meneer. Je weet meneer op een natuurlijke manier te activeren en te enthousiasmeren. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Hoe gaan we verder Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Wanneer we denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, plannen we een matchingsgesprek waarbij je meneer ontmoet. Wat krijg je ervoor terug Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht belangrijk is in het leven van meneer. Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en  bieden begeleiding  mogelijkheid voor training en scholing  een verzekering  een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd  en een vrijwilligersvergoeding. Enthousiast geworden Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarin we je ook vertellen over IrisZorg, locatie het Hoogeland en het betreffende woonhuis. Bij een wederzijds akkoord regelen we een eerste ontmoeting. Contact Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN😇 Verklaring Omtrent Gedrag Verstaanbaar maken in de Nederlandse Taal WAT WIJ VRIJWILLIGERS AANBIEDEN 💸 Vrijwilligersvergoeding

Structureel
Apeldoorn

Veelzijdig maatje gezocht

IrisZorg

Wat ga je doen Voor een van onze ambulante cliënten zoeken we een rustige, humorvolle en ‘stevige’ persoonlijkheid, bij voorkeur een man. Je wordt maatje van onze client en ziet de client wekelijks een aantal uren. Onze client is een man die, samen met zijn partner, zelfstandig woont. Meneer wil van alles maar komt er zelf niet toe. Hij wil graag een maatje die hem motiveert en ondersteunt bij het oppakken van een praktische zaken, zoals wat opruim/uitzoek zaken, bezoek voetbalclub en zo meer. Het is vooral de bedoeling dat het maatje hierbij niet de zaken overneemt maar een soort verbinding maakt/de weg uitstippelt voor meneer en hem op deze wijze activeert en ondersteunt. Humor mag en kan hierbij niet ontbreken. Dit ben jij Je staat open in het leven. Je vindt het leuk om ‘gewoon’ te laten gebeuren wat er gebeurt en kunt ter plekke inspelen op de behoefte van meneer. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met meneer. Je weet meneer op een natuurlijke manier te activeren en te enthousiasmeren. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en goed je grenzen aangeven. Hoe gaan we verder Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Wanneer we denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, plannen we een matchingsgesprek waarbij je meneer ontmoet. Is er een klik dan volgt een wederzijdse proefperiode van 4 weken. Bij akkoord gaan we verder met het maatjestraject; een maatjestraject duurt in principe 1 jaar. Daarna kijken we verder. Wat krijg je ervoor terug Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht belangrijk is in het leven van meneer. Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en • bieden begeleiding • mogelijkheid voor training en scholing • een verzekering • een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd • en een vrijwilligersvergoeding. Enthousiast geworden Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarin we je ook vertellen over IrisZorg, locatie het Hoogeland en het betreffende woonhuis. Bij een wederzijds akkoord regelen we een eerste ontmoeting. Contact Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN😇 Verklaring Omtrent Gedrag Verstaanbaar maken in de Nederlandse Taal WAT WIJ VRIJWILLIGERS AANBIEDEN 💸 Vrijwilligersvergoeding

Structureel
Apeldoorn

Maatje voor buitenactiviteiten

IrisZorg

Voor een van onze bewoners zoeken we een gezellig en sociaal maatje voor buitenactiviteiten.  Onze bewoner vindt het heerlijk om buiten bezig te zijn. Hij houdt van activiteiten in de tuin, vissen, fietsen en wandelen. Als het maar buiten is en het liefst door weer en wind. Meneer wil hier graag een maatje bij, samen is gezelliger dan alleen. Meneer houdt van praten en is snel afgeleid. Structuur en flexibiliteit zijn belangrijk. Meneer wil graag een maatje die wekelijks of 2 wekelijks komt op een vast dagdeel. Dit ben jij   Je staat open in het leven. Je vindt het leuk om ‘gewoon’ te laten gebeuren wat er gebeurt en kunt ter plekke inspelen op de behoefte van meneer.  Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met meneer. Je weet meneer op een natuurlijke manier te activeren en te enthousiasmeren. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven.    Hoe gaan we verder  Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Wanneer we denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, plannen we een matchingsgesprek waarbij je meneer ontmoet.   Wat krijg je ervoor terug   Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht belangrijk is in het leven van meneer.   Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en  - bieden begeleiding  - mogelijkheid voor training en scholing  - een verzekering  - een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd  - en een vrijwilligersvergoeding.   Enthousiast geworden  Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarin we je ook vertellen over IrisZorg, locatie het Hoogeland en het betreffende woonhuis. Bij een wederzijds akkoord regelen we een eerste ontmoeting.       Contact  Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke. WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN😇  Verklaring Omtrent Gedrag  Verstaanbaar maken in de Nederlandse Taal

Structureel
Apeldoorn

Spelletjes Vrijwilliger(s)

IrisZorg

Weekenden duren vaak lang voor onze bewoners. Om dit te doorbreken willen we graag op zondagmiddag, van 13.30 – 15.30 uur, een spelletjesmiddag organiseren. Hiervoor zoeken we vrijwilligers die het leuk vinden om samen met onze bewoners spelletjes te doen. Natuurlijk is er ook tijd voor een gesprekje en een lach. Onze voorkeur gaat uit om de spelletjesmiddagen iedere zondag aan te bieden, waarbij we graag willen werken met meerdere vrijwilligers. Ben jij een vrijwilliger die houdt van bordspellen en op zondagmiddag betekenisvol werk wil doen, dan komen we graag in contact. Je hoeft niet wekelijks te kunnen, maar bent ook welkom als je 1x per 2, 3 of 4 weken kunt. Dit ben jij   Je staat open in het leven. Je vindt het leuk om ‘gewoon’ te laten gebeuren wat er gebeurt en kunt ter plekke inspelen op de behoeften van onze bewoners.  Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze bewoners. Je weet bewoners op een natuurlijke manier te activeren en te enthousiasmeren. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en goed je grenzen aangeven.   Hoe gaan we verder  Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Wanneer je het ziet zitten, loop je een keer mee waarna je zelfstandig aan de slag gaat. Wat krijg je ervoor terug   Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht belangrijk is in het leven van onze bewoners.   Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en  - bieden begeleiding  - mogelijkheid voor training en scholing  - een verzekering  - een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd  - en een vrijwilligersvergoeding.    Enthousiast geworden  Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarin we je ook vertellen over IrisZorg, locatie het Hoogeland en het betreffende woonhuis. Bij een wederzijds akkoord regelen we een eerste ontmoeting.     Contact  Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke. WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN😇  Verklaring Omtrent Gedrag  Verstaanbaar maken in de Nederlandse Taal  WAT WIJ VRIJWILLIGERS AANBIEDEN 💸 Vrijwilligersvergoeding

Structureel
Apeldoorn

Vertroetelvrijwilliger

IrisZorg

Voor onze woonhuizen zoeken we één of meerdere vrijwilligers die een dagdeel vrij willen maken om onze vrouwelijke cliënten heerlijk te vertroetelen met een gezichtsbehandeling, make up verzorging en/of in combinatie met manicuren en nagels lakken. De cliënten die bij ons wonen zijn vooral bezig met de dagelijkse zaken en hebben hier veelal genoeg aan. We weten dat onze vrouwelijke cliënten genieten van wat extra aandacht door hun gezicht te laten behandelen, een keer opgemaakt te worden of simpel door het lakken van hun nagels. Ze komen hier zelf niet aan toe en jij/jullie kunnen ze een onvergetelijke ervaring bezorgen. Je hoeft hier geen opleiding voor te hebben gevolgd, echter enige kennis en ervaring is gewenst. Afhankelijk van je mogelijkheden en wensen kan je inzet variëren van éénmalig een dagdeel tot bijvoorbeeld eens per maand. Alles is in deze welkom! Dit ben jij Naast kennis en ervaring op het gebied van gezichtsbehandeling en/of nagel verzorging is het belangrijk dat je geduld hebt, flexibel bent en niet te veel verwacht van de client. Onze client geniet al dan niet in stilte of door een simpel gesprek aan te gaan. Gewoon lekker tutten met de client, je ding doen en de client hierin meenemen en waar kan een leuk contact aangaan met de client. Je ziet vanzelf wat er ontstaat en kunt ter plekke inspelen op de behoefte van de client/cliënten. Je bent betrouwbaar en bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze cliënt. Waar nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Hoe gaan we verder Na je aanmelding volgt een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Ook vertellen we je over IrisZorg, locatie Het Hoogeland. Wanneer we denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, gaan we in overleg invullen hoe we het verder vorm geven en regelen we een ontmoeting met een vast contactpersoon. Wat krijg je ervoor terug Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht belangrijk is in het leven van onze cliënt. Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en we bieden: - begeleiding - mogelijkheid voor training en scholing - een verzekering - een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd - en een vrijwilligersvergoeding. Enthousiast geworden Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. We nemen dan op korte termijn contact met je op. Contact Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke. WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN😇 - Verklaring Omtrent Gedrag - Beheersing van het Nederlands WAT WIJ VRIJWILLIGERS AANBIEDEN - Vrijwilligersvergoeding

Structureel
Apeldoorn

Vrijwilliger Kledingherstel

IrisZorg

Wat ga je doen Voor onze bewoners zoeken we iemand die kapotte kledingstukken kan herstellen. Het gaat om kleinere reparaties zoals bijvoorbeeld een zoom leggen, een naadje stikken, een nieuwe rits inzetten. Reparaties die bewoners niet zelf kunnen doen maar die enorm belangrijk zijn voor het welzijn en de verzorging van de bewoners. Ook gaat kleding hierdoor langer mee hetgeen de duurzaamheid ten goede komt. Dit ben jij Je bent handig met draad en naald en/of de naaimachine en staat open in het leven. Je vindt het leuk om ‘gewoon’ te laten gebeuren wat er gebeurt en kunt ter plekke inspelen op de vraag van de bewoner. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met bewoners. Je weet bewoners op een natuurlijke manier te activeren en te enthousiasmeren. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Hoe gaan we verder Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Wanneer we denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, overleggen we over de verdere invulling en de frequentie. Wat krijg je ervoor terug Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht en vooral ook je inzet belangrijk is in het leven van onze bewoners. Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en - bieden begeleiding - mogelijkheid voor training en scholing - een verzekering - een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd - en een vrijwilligersvergoeding. Enthousiast geworden Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarin we je ook vertellen over IrisZorg, locatie het Hoogeland en het betreffende woonhuis. Bij een wederzijds akkoord regelen we een eerste ontmoeting. Contact Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke. WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN😇 - Verklaring Omtrent Gedrag - Verstaanbaar maken in de Nederlandse Taal

Structureel
Apeldoorn

Maatje (vrouw) voor avonduren

IrisZorg

Wat ga je doen Voor een van onze bewoners zoeken we een gezellig en sociaal maatje (vrouw) voor de avonduren. Onze bewoner heeft overdag haar werkzaamheden op het terrein. In de avonduren is het vaak erg stil voor haar. Graag zoekt ze een maatje die een gezellig praatje komt maken, een keer een spelletje met haar wil doen of een ander samen af te stemmen activiteit. Bij voorkeur wekelijks of 2 wekelijks. Dit ben jij Je staat open in het leven. Je vindt het leuk om ‘gewoon’ te laten gebeuren wat er gebeurt en kunt ter plekke inspelen op de behoefte van mevrouw. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met mevrouw. Je weet haar op een natuurlijke manier te activeren en te enthousiasmeren. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Hoe gaan we verder Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Wanneer we denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, plannen we een matchingsgesprek waarbij je mevrouw ontmoet. Wat krijg je ervoor terug Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht belangrijk is in het leven van meneer. Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en • bieden begeleiding • mogelijkheid voor training en scholing • een verzekering • een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd • en een vrijwilligersvergoeding. Enthousiast geworden Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarin we je ook vertellen over IrisZorg, locatie het Hoogeland en het betreffende woonhuis. Bij een wederzijds akkoord regelen we een eerste ontmoeting. Contact Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op. WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN😇 Verklaring Omtrent Gedrag Verstaanbaar maken in de Nederlandse Taal

Structureel
Apeldoorn

Gezellige en Sociale KookVrijwilligers

IrisZorg

Hou je van koken en heb je een warm hart voor je medemens. Iriszorg zoekt enthousiaste kookvrijwilligers die vanaf oktober 2024 aan de slag willen. Wat ga je doen Samen met onze gastvrouw ga je heerlijke maaltijden bereiden voor 15 cliënten. Het gaat vooral om ouderen die jouw kookkunsten en gezelschap enorm zullen waarderen. De tijdsinvestering bedraagt ongeveer 4 uur per keer en je kunt zelf bepalen hoe vaak je komt: wekelijks, vaker of minder vaak, het is allemaal mogelijk. Je zult koken in onze prachtige, nieuwe keukens die zich in de gezellige woonkamers van onze nieuwbouwappartementen bevinden, waar de cliënten ook graag meehelpen en genieten van jouw gezelschap. Uiteraard kun je mee-eten! Dit ben jij Je staat open in het leven. Je vindt het leuk om ‘gewoon’ te laten gebeuren wat er gebeurt en kunt ter plekke inspelen op de behoefte van de bewoners. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en je bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze bewoners. Je weet onze bewoners op een natuurlijke manier te activeren en te enthousiasmeren. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Door jouw inzet maak je het verschil in het leven van onze cliënten. Hoe gaan we verder Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. Wanneer we denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, plannen we een ontmoeting met je vaste contactpersoon die op de woongroep werkt. Wat krijg je ervoor terug Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ervaart dat jouw aandacht belangrijk is in het leven van onze cliënt. Wij zorgen ervoor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren en - bieden begeleiding - mogelijkheid voor training en scholing - een verzekering - een vrijwilligersovereenkomst waarin de afspraken zijn vastgelegd - en een vrijwilligersvergoeding. Enthousiast geworden Ben je enthousiast geworden meld je dan aan. Na je aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek waarin we je ook vertellen over IrisZorg, locatie het Hoogeland en de betreffende woongroep. Bij een wederzijds akkoord regelen we een eerste ontmoeting. Contact Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Marieke , 088-6062104, [email protected] Wij vragen; - goede beheersing Nederlandse taal - Verklaring Omtrent Gedrag

Structureel

Anderen bekeken ook

Apeldoorn

Groepsvrijwilliger voor leuke activiteiten

Pluryn

Heb jij hart voor de zorg, ben je vriendelijk, duidelijke en transparant lees dan snel verder. Voor onze Woonzorgcentrum Sainte Marie, te Apeldoorn, zijn wij opzoek naar een enthousiaste groepsvrijwilliger. Op deze afdeling wonen zowel mannen en vrouwen met een licht tot matig verstandelijke beperking. Sommige hebben daarnaast ook wat lichamelijke beperkingen. Jij vindt het leuk om een aantal uurtjes per week onze cliënten blij te maken met een stukje extra aandacht doormiddel van diverse activiteiten. Het spelen van een spelletje, een lekkere wandeling maken of samen koken, het kan allemaal. Herken jij je in bovenstaande, reageer dan snel! Wij nemen dan contact met je op voor een nadere kennismaking. Wat breng je mee? Inlevingsvermogen hebben, Affiniteit met de doelgroep en activiteit(en), Een luisterend oor kunnen bieden aan cliënten, Je bent enthousiast, geduldig, vriendelijk, sociaal, communiceert duidelijk en je bent flexibel ingesteld, Je houdt rekening met de mogelijkheden en beperkingen van de cliënten, Je kan om hulp vragen wanneer je dit nodig hebt en geeft duidelijk aan wat je moeilijk vindt. Wat bieden wij je: Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Je kunt reageren op deze vacature, dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens. Vermeld hierbij vacaturenummer: 124 We horen graag van je!

Structureel
Apeldoorn

Muzikaal talent gezocht

Pluryn

Heb jij een goede zangstem, een goed gevoel voor ritme of ben jij goed met sambaballen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze cliënten op Sainte Marie in Apeldoorn zijn wij op zoek naar iemand die invulling kan geven aan de muziekbeleving. Dit kan verschillen van samen liedjes zingen, tot samen muziek maken met diverse instrumenten. Je geeft zelf invulling aan een muziekmoment dat verwerkt wordt in het dagprogramma van de cliënten. Onze cliënten zijn tussen de 18 en de 80 jaar oud en hebben allemaal een complexe zorgvraag. Samen muziek maken zorgt voor een stukje ontspanning en plezier. Tijdens het muziekmoment zal er altijd iemand van de groepsleiding aanwezig zijn. We vinden het fijn als je één of meerdere dagdelen per week beschikbaar bent, de dagen en tijden zijn in overleg. Wat bieden wij jou?  Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je:  • Begeleiding van een professionele collega, • Een vrijwilligersovereenkomst, • Vergoeding van reiskosten, • Een goede verzekering, • En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet!    Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligers Pluryn graag jouw gegevens via email. Vermeld hierbij vacaturenummer 127.

Structureel
Apeldoorn

Help! Mijn weegschaal slaat uit!

Pluryn

Waar doe jij het voor? De ouder wordende cliënten van Sainte Marie te Apeldoorn,  zijn op zoek naar een sportief persoon. Iemand die het leuk vind om op een sportieve, creatieve manier de 50+'er te motiveren om te bewegen. Onze locatie is voorzien van een duo-fiets, sport materialen, spellen (biljarttafel), een grote tuin en voldoende ruimte om sport activiteiten te organiseren. Dagen in overleg. Het liefst avonden of het weekend. Wie is onze cliënt?  Onze cliënten zijn 50+ mannen en vrouwen die geactiveerd willen worden, samen er op uit en in actie komen is véél leuker en makkelijker dan alleen. Wat mag je doen? Alles wat jij kunt bedenken, samen met onze cliënt(en) zolang jullie maar in beweging komen! Denk aan: Wandelen,fietsen, biljarten, voetballen, bal overgooien enz. enz. Wat breng je mee? Jij bent een vrolijk, vriendelijk, geduldig persoon die van zichzelf lekker actief ingesteld is en jij steekt anderen aan met jouw sportieve enthousiasme! Je staat stevig in je schoenen, zegt wat je doet en doet wat je zegt. Duidelijkheid is belangrijk om vertrouwen te bouwen. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligers Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton of via email: [email protected] Graag het vacaturenummer 1598 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Apeldoorn

Ga jij mee naar de markt of braderie?

Pluryn

Onze cliënt, man van 61 jaar, gaat graag naar markten en braderieën. Hij is prima mobiel maar vindt het veel gezelliger om samen op pad te gaan of ergens af te spreken. Hij woont in Apeldoorn bij onze locatie Sainte Marie en zou graag 2x per maand een dagdeel op pad gaan. Wanneer je de markt hebt afgestruind is het wel erg gezellig om ergens een kop koffie te drinken en lekker te kletsen! Wat mag je doen? Weekmarkt Apeldoorn bezoeken, Hoge Veluwe (korte wandelingen), Kringloopwinkel, Veluwse markt bezoeken, Antiekmarkt of brocante markt bezoeken, of naar een braderie. Wat breng je mee? Jezelf! Jij bent een gezellig persoon die ervan houdt om markten en braderieën te bezoeken en dit ook graag samen doet, Je houdt ervan om (korte) wandelingen te maken en gezellig te kletsen, Eventueel jouw rijbewijs, onze cliënt vindt het leuk om af en toe een ritje te maken met de auto, jij ook? Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton of via email: [email protected] Graag het vacaturenummer 2036 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Apeldoorn

Beweegmaatje worden?

Stimenz Apeldoorn

Maatjes Apeldoorn is een samenwerking tussen De Kap en Stimenz. Maatjes Apeldoorn koppelt een maatje (vrijwilliger) aan een deelnemer die op bepaalde punten in het leven een maatje nodig heeft. Het maatjescontact duurt maximaal één jaar en is gericht op persoonlijke ontwikkeling. Wat ga je doen? • Samen met een deelnemer die minder actief is ga je 1 à 2 uur per week bewegen • Dit kan een deelnemer zijn met overgewicht, een lichamelijke of geestelijke beperking of iemand die jouw hulp nodig heeft om in beweging te komen • Je gaat bijvoorbeeld samen wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen of naar de sportschool toe • Je helpt de ander om gezonder en fitter te worden

Structureel
Apeldoorn

Vrijwillig Coördinator

Stimenz Apeldoorn

Vind je het leuk om je voor een ander in te zetten en heb je coachende vaardigheden? Kan je plannen en organiseren en omgaan met moderne ict middelen? MaatjesApeldoorn Stimenz is op zoek naar een enthousiaste VRIJWILLIG COÖRDINATOR (+/-10 uur per week) De vrijwillig coördinator legt huisbezoeken af bij de deelnemer, brengt deelnemer en maatje met elkaar in contact, begeleidt het koppel en ontvangt leiding van een beroepscoördinator. Ook registreer je je activiteiten, neem je deel aan een (online) werkoverleg, draag je bij aan het organiseren van intervisie en andere bijeenkomsten. Ben je woonachtig in Apeldoorn en wil jij ons team voor langere tijd komen versterken? Wij bieden een gezellige werkomgeving, goede begeleiding en een onkostenvergoeding. Enthousiast? Wij ontvangen graag je CV en motivatie via een bericht. Wil je meer informatie? Bericht dan gerust Jiska. MaatjesApeldoorn is een samenwerkingsverband tussen de Kap en Stimenz. We willen deelnemers een steuntje in de rug geven en hen ondersteunen bij het toeleiden naar passende activiteiten of ontmoetingsplekken, opbouwen van sociale contacten, leren kennen van Apeldoorn, leren kennen van de Nederlandse cultuur of bij belangrijke veranderingen in het leven. We koppelen een vrijwilliger/maatje aan een deelnemer en streven ernaar dat het traject binnen een jaar succesvol kan worden afgerond.

Structureel
Nunspeet, Zwolle, Hattem, Elburg, Harderwijk, Heerde, Epe, Apeldoorn, Ermelo, Olst-Wijhe, Barneveld, Oldebroek, Putten, Ooststellingwerf, Eindhoven, Enschede

Animatie tijdens een vakantieweek

Stichting Weekje Weg

Heb jij een weekje over in juli of augustus? Help ons dan met het organiseren en begeleiden van leuke activiteiten voor kinderen (4-12 jaar) tijdens een vakantieweek 🥳. Zorg er samen met ons voor dat gezinnen waar nooit geld is voor uitstapjes of vakanties, er ook eens uit kunnen, kunnen genieten van een onbezorgde vakantie en dat de kinderen een mooi vakantieverhaal te delen hebben met vriendjes en klasgenootjes. * Het is dankbaar werk! * Wij zorgen voor voldoende handvatten en begeleiding. * Je maakt onderdeel uit van een warm en gezellig team, waar wij maar wat trots op zijn! * Uiteraard zorgen wij voor kost en inwoning. * Je leert veel van zo’n week. Het verrijkt je. * En de opgedane (levens)ervaring staat natuurlijk goed op je cv! Doe mee en zorg samen met ons voor een waardevolle en onvergetelijke zomer voor deze gezinnen en kinderen! Samen vullen we de vakantieweek met leuke creatieve, sportieve en actieve opdrachten, spelletjes en activiteiten. We doen het samen! 🪁⚽🎉 Lachende gezichtjes, verstevigde banden tussen ouders en kinderen, vriendschappen voor het leven en een groter sociaal netwerk voor de deelnemende gezinnen… Je zult versteld staan hoeveel jij in één week voor deze gezinnen kunt betekenen! Meld je snel aan; er staat je een unieke ervaring te wachten in Vierhouten, Ommen of Sleen!

19-07-2024 en 5 meer
Jongeren
Apeldoorn

Actief & cultureel maatje gezocht! (M 74jr)

Pluryn

Jij haalt er voldoening uit om samen met onze bewoner, een man van 74 jaar oud, op pad te gaan en samen een leuke ochtend of middag te beleven. Hij woont bij ons in Apeldoorn, Sainte Marie. Je geniet ervan om de ander te zien stralen. Als maatje ondersteun je onze cliënt met een beperking. Hij houdt van wandelen, het bezoeken van musea, luisteren naar muziek of een bezoek aan de stad. Het betreft een rustige, vriendelijke en positieve man die graag wat meer aanspraak heeft. Dus, ben jij een actief persoon met een culturele inslag die houdt van een praatje? Dan komt onze bewoner heel graag in contact met jou! Wat mag je doen? Koffie en klets, Wandelen, Muziek luisteren, Naar de stad of Een museum bezoeken. Wat breng je mee? Jij bent een rustig en vriendelijk persoon, met dezelfde interesses als onze bewoner, Je kunt goed communiceren en je bent betrouwbaar (afspraak = afspraak) Je bent in staat om iemand te vermaken. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Onze vrijwilligers maken geen kosten. Wij zijn ontzettend blij met een (langdurige) tijdsinvestering. Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligerswerk Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton of via email. Graag het vacaturenummer 2455 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel
Apeldoorn

Maatje voor jonge moeder uit Irak gezocht!

Stimenz Apeldoorn

Home-Start zoekt een vrijwilliger die een maatje kan zijn voor een jonge moeder uit Irak, die Koerdisch spreekt. Ben jij vloeiend in Koerdisch en bereid om een jonge moeder uit Irak te ondersteunen? Met drie jonge kinderen - twee zoontjes van 1 en 2 jaar oud, en een babydochter - heeft ze wat extra hulp nodig. Jouw rol als vrijwilliger bij Home-Start is veelzijdig: je vergroot haar netwerk, ondersteunt haar bij instanties, en biedt een luisterend oor en gezelligheid. Dit contact hoeft niet wekelijks, maar kan afgestemd worden met de moeder. Jouw steun kan een wereld van verschil maken voor haar en haar kinderen. Spreekt dit jou aan, en wil je deze moeder ondersteunen en zo van grote waarde te zijn als vrijwilliger? Stuur ons een bericht!

Structureel
Apeldoorn

Kom jij mijn wereld vergroten? Samen op pad.

Pluryn

Voor een bewoonster van ons, Sainte Marie te Apeldoorn, wensen wij een maatje. Het gaat om een vrouw van 67 jaar die er graag goed uit ziet. Ze heeft soms last van stemmingswisselingen en loopt met een rollator. Hele einden lopen, zit er niet in i.v.m. haar longproblemen. Ze vindt het leuk om op pad te zijn en dingen zoals musea te bekijken. Ook bezoekje aan een stad met bijbehorend terrasje is top voor haar. Ze geniet er enorm van wanneer er speciaal voor haar iemand op bezoek komt. Ze kan reizen met OV plus. Wat mag je doen? Jij bent er speciaal voor haar en vindt het leuk om samen op pad te gaan. Het is voor haar fijn om buiten haar leefomgeving dingen te ondernemen; De stad in, Terrasje pakken, Gezellige klets met een kop koffie of een museum bezoek. Alles gaat in overleg. Onze vrijwilligers maken geen kosten. Wij zijn ontzettend blij met een (langdurige) tijdsinvestering. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een harde eis. Wat breng je mee? Gezelligheid en humor, Je kunt nabijheid bieden en inleven in de ander, Maar ook geduld en ondersteuning is van belang. Wat bieden wij jou? Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega, Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten, Een goede verzekering, En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet! Heb je interesse? Dan ontvangt Team Vrijwilligers Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton. Graag het vacaturenummer 2607 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel