csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Beweeggroepje voor ouderen in zorginstelling

Wil je helpen onze bewoners in beweging te krijgen? De Welzijnscoach is gestart met een beweeggroepje voor onze oudere bewoners. Het is rustig bewegen vanuit de (rol)stoel. Maar ondanks dat het rustig gegeven wordt is het niet minder belangrijk! Bewegen is erg goed voor ze en tegelijk is het een mooie kans om elkaar in een ongedwongen sfeer te ontmoeten en te leren kennen. Jij ondersteunt de welzijnscoach, maar hebt zeker ruimte voor eigen inbreng. En zie je het na verloop van tijd zitten om zelfstandiger op te pakken dan is hier zeker de ruimte voor. Op dit moment vindt het beweeggroepje op de woensdagochtend plaats. Mocht je deze taak echter erg leuk lijken, maar kan je niet op deze ochtend? Weet dat er ruimte voor overleg is om te kijken of de activiteit naar een ander dagdeel te verplaatsen.

Lees meer

structureel

Utrechtse Heuvelrug

Activiteitenbegeleiding

Beschrijving

Wil je helpen onze bewoners in beweging te krijgen?
De Welzijnscoach is gestart met een beweeggroepje voor onze oudere bewoners. Het is rustig bewegen vanuit de (rol)stoel.
Maar ondanks dat het rustig gegeven wordt is het niet minder belangrijk!
Bewegen is erg goed voor ze en tegelijk is het een mooie kans om elkaar in een ongedwongen sfeer te ontmoeten en te leren kennen.
Jij ondersteunt de welzijnscoach, maar hebt zeker ruimte voor eigen inbreng. En zie je het na verloop van tijd zitten om zelfstandiger op te pakken dan is hier zeker de ruimte voor. Op dit moment vindt het beweeggroepje op de woensdagochtend plaats. Mocht je deze taak echter erg leuk lijken, maar kan je niet op deze ochtend? Weet dat er ruimte voor overleg is om te kijken of de activiteit naar een ander dagdeel te verplaatsen.

Praktische informatie

Locatie

Utrechtse Heuvelrug

Bijzonderheden

Geschikt voor mensen die weinig Nederlands spreken, Geschikt voor jongeren, Extra begeleiding mogelijk, Rolstoeltoegankelijk

Impact

Impactgebied

Sport & beweging
Sociaal & welzijn

Categorie

Activiteitenbegeleiding
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Silverein

Utrechtse Heuvelrug

Huiskamer artiesten/muzikanten gezocht

Silverein

Voor onze locaties Beukenstein en Sparrenheide zijn wij voor de kleinschalige woningen en huiskamers op zoek naar (hobby)muzikanten en artiesten, die het leuk vinden om voor een groep van 8 -12 bewoners muziek te maken. Dit kan bijvoorbeeld 20-30 min 1 keer per maand zijn. Maar mocht je liever eenmalig langs komen dan is dit ook zeker mogelijk. Denk zeker niet te professioneel, plezier beleven met elkaar staat voorop. Bewoners genieten enorm van muziek. Het zorgt voor beweging en plezier op de woongroep. Op bijna alle woongroepen wonen ouderen met dementie. Interesse, nieuwsgierig, ik vertel u graag meer onder het genot van een kopje koffie/thee.

Structureel
Utrechtse Heuvelrug

Hand- en spandiensten met liefde en aandacht

Silverein

Wij zoeken voor onze locatie Beukenstein vrijwilligers die iets willen betekenen voor ouderen met dementie. Beukenstein heeft 10 kleinschalige woningen waar ouderen met dementie wonen. Liefde en aandacht doet vaak al zoveel goeds. Een wandeling of een luisterend oor. Hulp bij dagelijkse bezigheden als tafel dekken, of maaltijd koken. Net wat bij jou past. Het is prachtig om iets voor deze doelgroep te kunnen betekenen. Op de woningen zijn altijd ook andere betaalde medewerkers aanwezig. Er kan gekozen worden uit verschillende dagen en tussen ochtend, middag en/of avond. Tijdsblokken zijn altijd flexibel bespreekbaar.

Structureel
Jongeren
Utrechtse Heuvelrug

Wandelmaatjes

Silverein

Voor veel bewoners van onze locaties Sparrenheide, Beukenstein en Rehoboth zoeken wij wandelmaatjes. Sommige bewoners hebben dementie en/of zitten in een rolstoel. Even een frisse neus halen doet ze erg goed. Tussendoor een gezellig praatje of aansluitend iets drinken op onze buitenterrassen of in de ontmoetingsruimtes. het voorjaar en de zomer zijn hiervoor het meest geschikt, maar ook op mooie herfst en winterdagen zijn er bewoners die graag naar buiten willen. Wie wil met hen samen even een luchtje scheppen? Er is veel flexibiliteit qua dag en tijdskeuzes.

Structureel
Utrechtse Heuvelrug

Gezelschap- en/of wandelmaatje gezocht

Silverein

Meerdere maatjes gezocht voor het met enige regelmaat bezoeken van een bewoner die bij je past. Jij biedt gezelligheid door een praatje, samen iets te drinken, een wandeling buiten, wat voorlezen of samen een spelletje te doen. Wat er ondernomen wordt is afhankelijk van de bewoner zijn mogelijkheden en behoeften en wat bij jou past. Er zijn meerdere bewoners waar wij al langere tijd een maatje voor zoeken zowel voor locatie Beukenstein, als Rehoboth en Sparrenheide.

Structureel
Utrechtse Heuvelrug

Samen op de DUO-fiets er op uit

Silverein

Wat is er leuker om samen van fietsen in de omgeving te genieten? . Op locatie Beukenstein genieten onze oudere bewoners, (waarvan vaak met dementie) hier enorm van. Jij fietst (met trapondersteuning) en stuurt terwijl de bewoner heerlijk naast je kan genieten van de wind, zon, geuren en omgeving. Kom gezellig een rondje samen fietsen! Deze taak is redelijk flexibel in te zetten qua dagen en tijdstippen (afhankelijk van het weer). Ook kan er de keuze gemaakt worden om aan 1 bewoner gekoppeld te worden of juist met verschillende bewoners afwisselend te fietsen. Net wat bij jou past.

Structureel
Jongeren
Utrechtse Heuvelrug

Handverzorging en nagels lakken ouderen

Silverein

Op locatie Beukenstein in Driebergen wonen ouderen deels zelfstandig, maar er zijn ook bewoners die op een een kleinschalige woongroep wonen. Sommige bewoners genieten er enorm van als er (met regelmaat) iemand langs komt om de handen te verzorgen. Heb jij affiniteit met uiterlijke verzorging. En zie jij het zitten om deze taak zelfstandig uit te voeren op een vast moment in de week of eenmalig? Dan kom ik graag met jou in contact. Samen kunnen we kijken welk dagdeel voor jou het beste uitkomt. De bewoners genieten niet alleen van de mooi gelakte nagels, maar ook zeker van de persoonlijke aandacht. Een zeer gewaardeerde vrijwilligers taak.

Structureel
Jongeren
Utrechtse Heuvelrug

Ondersteuning bij activiteit Zingend Geloven

Silverein

Voor de bewoners van onze verpleeghuizen Sparrenheide en Beukenstein zijn we op zoek naar vrijwilligers die hulp wil bieden bij de maandelijkse activiteit Zingend Geloven. Bewoners komen 1x per maand op de 2de of 3de dinsdag (Sparrenheide) of 2de of 3de woensdag (Beukenstein) samen om vanuit hun geloof met elkaar te zingen. Jij als vrijwilliger hoeft niet gelovig te zijn, zolang je het geloof van de bewoners maar respecteert. Ben je ook nog muzikaal en vind je het leuk om bij deze activiteit af en toe een muzikale inbreng te leveren dan is dit zeker mogelijk. Tijdens de zomerperiode is er een stop van deze activiteit, maar na de zomervakantie starten we weer. We hopen met jou erbij!

Structureel
Utrechtse Heuvelrug

Ondersteuning bij activiteit Bijbelkring

Silverein

Op locatie Sparrenheide te Driebergen is er voor onze oudere bewoners 1x per maand de activiteit Bijbelkring. Deze vind altijd de 1ste dinsdagochtend van de maand plaats. Spreekt het je aan om hierbij hulp te bieden en met elkaar te spreken over maatschappelijke en geloofsonderwerpen? Dan zoeken we jou! zelf gelovig zijn is geen vereiste, zolang je het geloof van onze bewoners maar respecteert. Tijdens de zomerperiode is er een stop, maar het lijkt ons heel fijn als we jou na de vakantieperiode kunnen verwelkomen.

Structureel
Utrechtse Heuvelrug

Wil je iets betekenen voor ouderen?

Silverein

Mijn naam is Anita en ik werk als Coördinator Vrijwilligerswerk bij de ouderenorganisatie Silverein voor de locaties in Regio Driebergen. Wil jij graag iets betekenen voor ouderen die veel hebben meegemaakt en zich altijd voor de maatschappij hebben ingezet, maar nu juist die maatschappij nodig hebben? De een zoekt iets tegen eenzaamheid, de ander hulp bij dingen die alleen niet meer goed lukken of wellicht heb jij iets in gedachten om ze te bieden waar wij nu niet aan denken. Ervaring is niet nodig, als je maar enthousiast en betrokken bent. Schroom dus niet en neem contact met mij op om vrijblijvend te praten over de mogelijkheden en verwachtingen. Wie weet komen we tot een leuke en nieuwe uitdaging!

Structureel
Jongeren
Utrechtse Heuvelrug

Ik daag je uit voor een spelletje Bridge

Silverein

Ik woon op locatie Beukenstein te Driebergen en zou zo graag met iemand willen Bridgen. Dit heb ik vroeger veel gedaan en zou dit nu ik in een kleinschalige verpleeghuissetting woon graag weer willen oppakken. Enige ervaring van mijn tegenspeller is wel vereist. Wanneer dit plaats vindt, is in goed overleg af te spreken. Wel vind ik het fijn als er een beetje een regelmaat in zit. Je zou mij een groot plezier hiermee doen.

Structureel
Utrechtse Heuvelrug

Bewoner begeleiden bij gebruik Fietslabyrint

Silverein

2 Silverein locaties hebben een soort hometrainer waar virtueel fietsen aan gekoppeld zit. Zo leuk, maar wie helpt de bewoner er naar toe en geeft uitleg? Met de Motomed Fietslabyrint kunnen bewoners virtueel fietsen door hun eigen omgeving of steden, dorpen en landen die ze willen ontdekken. Er zitten ruim 600 routes in. Zo stimuleert dit het vaker bewegen, blijven bewoners geprikkelt en heeft het tegelijk een sociaal aspect omdat de Motomed in een gezellige ruimte staat. Probeer eerst gerust deze Motomed zelf uit. Ook is er een uitgebreide instructie aanwezig. Je kan er voor kiezen om 1 bewoner te begeleiden en dit structureel te doen, maar je kan ook meerdere bewoners afwisselend hiervoor benaderen. Net wat bij je past. Veel is bespreekbaar.

Structureel
Jongeren
Utrechtse Heuvelrug

Lezing of gespreksthema presenteren

Silverein

Heb je een hobby of onderwerp waar je veel kennis over hebt en dit wilt delen met onze bewoners via het geven van een lezing, presentatie of gespreksthema? dan zoeken we jou! Het welzijnsteam op locatie Sparrenheide is op zoek naar vrijwilligers die eenmalig of wat vaker een lezing, gespreksthema of andere vorm van presentatie willen geven aan de bewoners. Het kan gaan over een hobby, maatschappelijk onderwerp of iets wat jou na aan het hart ligt. In goed overleg kan er gekeken worden naar de vorm, grootte van de groep en op welk moment dit kan plaats vinden. Neem bij twijfel gerust contact op om vrijblijvend de mogelijkheden door te spreken.

Eenmalig
Jongeren
Utrechtse Heuvelrug

Ondersteuning bij thema-activiteit/optredens

Silverein

Voor onze oudere bewoners op locatie Sparrenheide, worden er met regelmaat optredens en thema-activiteiten georganiseerd. Vaak moet er vooraf van alles voorbereid, op de dag zelf klaargezet en bewoners moeten opgehaald van de kamers (vaak 30-50 bewoners die willen deelnemen) . Tijdens het optreden/thema-activiteit worden er drankjes geschonken en hapjes gedeeld. Ook extra hulp en toezicht in het algemeen is dan zeer welkom. Vind je het leuk om aan een wat drukkere en grotere activiteit met vaak veel gezelligheid en sfeer deel te nemen? En kun je af en toe, maar wil je liever niet wekelijks ingezet? Dan is dit wellicht echt iets voor jou! frequentie: gemiddeld 1x per maand op wisselende dagen.

Structureel
Jongeren
Utrechtse Heuvelrug

Knuffel- en aaibare huisdieren gezocht!

Silverein

Gezocht huisdieren die maar niet genoeg krijgen van knuffelen. Op locatie Rehoboth wonen ouderen met dementie. Het is bewezen dat de liefde van dieren veel goeds doet. Het onderhouden van huisdieren is bij ons niet vaak niet mogelijk. Toch zouden we het super vinden als er zo nu en dan bezoek is van een hond, kat, cavia, konijn, kip, kanariepiet of welk ander dier dat liefde kan geven en mee naar binnen kan. Heeft u een huisdier die maar niet genoeg krijgt van knuffelen, rustig is en het fijn vind om door anderen aangeraakt te worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We zouden het heel leuk vinden om jou en je baasje te ontmoeten. Het inplannen van het vrijwilligerswerk kan na een korte inwerkperiode zelfstandig plaats vinden langs de kamers of in de huiskamergroep.

Structureel
Jongeren
Utrechtse Heuvelrug

Aandacht aan bewoners in huiskamer setting

Silverein

Rehoboth is een kleinschalig huis voor ouderen die vaak met de ziekte dementie te kampen hebben. na de ochtend zorg komen ze samen in een huiskamer waar eten, drinken, elkaar ontmoeten en leuke dingen doen centraal staat. er is altijd een huiskamermedewerker, activiteitenbegeleiding of andere medewerker aanwezig. Vind jij het leuk om in de huiskamer aanwezig te zijn voor extra liefde en aandacht aan de bewoners? Denk aan een praatje, spelletje of kleine activiteit. Er is hierin veel ruimte om aan te geven welk dagdeel en tijdsblok en hoe zelfstandig je hierin wilt zijn. Ook is dit een mooie gelegenheid om ervaringen op te doen en indien er behoefte aan is om door te groeien naar een betaalde baan door intern te solliciteren. Wij bieden waar nodig interne trainingen aan. Ook worden je eventuele reiskosten vergoed volgens de Cao Zorg.

Structureel
Jongeren
Utrechtse Heuvelrug

Pianist kerkdienstbegeleiding zorginstelling

Silverein

Elke zondag vinden er op locatie Sparrenheide en Beukenstein verschillende kerkdiensten die de bewoners intern kunnen bezoeken om samen toch de verbinding met de kerk en het geloof te ervaren. Bij deze kerkdiensten is samenzang met pianobegeleiding. Nu zijn de begeleiders van deze kerkdiensten op zoek naar pianisten. Speel jij graag piano en wil je dit wel als zangbegeleiding voor een kleine groep doen dan is dit de juiste en ongedwongen setting hiervoor. concrete afspraken over zangnummers, verwachtingen en frequenties zijn met de kerkbegeleiders af te stemmen.

Structureel
Jongeren
Utrechtse Heuvelrug

Kerkdienst ondersteuners voor inzet bewoners

Silverein

Op locatie Sparrenheide en Beukenstein vinden elke zondag kerkdiensten plaats voor de bewoners. Zij willen graag met elkaar de kerk en het geloof ervaren en andere gelovigen ontmoeten. Er zijn pastorale medewerkers die de kerkdiensten plannen en coördineren. Zij zijn echter nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers die bewoners naar de kerkdienst willen begeleiden en met elkaar willen zorgdragen dat de randvoorwaarden voor de kerkdienst goed verlopen (o.a. zaal klaarzetten en bij afsluiting samen koffie drinken). Er vinden wisselende kerkdiensten plaats. te weten RK, PKN en CGK kerkdiensten. Je kunt kiezen voor de begeleiding bij de kerkdienst waar jij je het prettigst voelt of afhankelijk waar nodig of elke zondag. Voor meer informatie kan ik u in contact brengen met de pastoraal medewerker.

Structureel
Jongeren
Utrechtse Heuvelrug

Vaste vrijwilliger ondersteunen bij volière

Silverein

Locatie Sparrenheide heeft al jaren een mooie volière in de tuin waar bewoners en bezoekers erg van genieten. Een trouwe vrijwilliger onderhoud deze volière en verzorgt de vogels met veel passie. De praktijk heeft geleerd dat het wel heel fijn is als er nog iemand is die dit (in goed overleg met hem) af en toe samen kan doen of waar nodig tijdelijk geheel kan waarnemen. Ben jij degene die het fijn vind met vogels en in de buitenlucht bezig te zijn? Dan zoeken wij jou! De taak is zelfstandig en redelijk flexibel in te delen qua tijdstip.

Structureel
Jongeren

Anderen bekeken ook

Utrechtse Heuvelrug

Bewoner begeleiden bij gebruik Fietslabyrint

Silverein

2 Silverein locaties hebben een soort hometrainer waar virtueel fietsen aan gekoppeld zit. Zo leuk, maar wie helpt de bewoner er naar toe en geeft uitleg? Met de Motomed Fietslabyrint kunnen bewoners virtueel fietsen door hun eigen omgeving of steden, dorpen en landen die ze willen ontdekken. Er zitten ruim 600 routes in. Zo stimuleert dit het vaker bewegen, blijven bewoners geprikkelt en heeft het tegelijk een sociaal aspect omdat de Motomed in een gezellige ruimte staat. Probeer eerst gerust deze Motomed zelf uit. Ook is er een uitgebreide instructie aanwezig. Je kan er voor kiezen om 1 bewoner te begeleiden en dit structureel te doen, maar je kan ook meerdere bewoners afwisselend hiervoor benaderen. Net wat bij je past. Veel is bespreekbaar.

Structureel
Jongeren
IJsselstein, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede, Houten, Zeist

Word mentor en kom op voor je cliënt

Mentorschap Noordwest en Midden

Als mentor kom je op voor de zorgbelangen van iemand met een ziekte of beperking. Je ondersteunt je cliënt bij het nemen van beslissingen in zorg en welzijn. Bijvoorbeeld net als Renske, die mentor is van Ilse. Ilse heeft een verstandelijke beperking en vindt het moeilijk om zelf beslissingen te nemen in zorg en welzijn. Als mentor is Renske de wettelijk vertegenwoordiger en vertrouwenspersoon van Ilse. Zij helpt haar bij het maken van keuzes als wel of niet laten vaccineren of opereren. Ook zorgt Renske door overleg met de zorgverleners van Ilse dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Zij bezoekt haar regelmatig en dan maken ze een wandeling of doen een spelletje. Voor Ilse betekent het mentorschap behoud van eigen regie. Renske vindt het mentorschap een verrijking van haar leven. Renske is een van de 370 vrijwillige mentoren van Stichting Mentorschap Noordwest en Midden. Onze Stichting biedt mentorschap aan volwassenen met een verstandelijke of psychiatrische beperking, dementie of niet-aangeboren hersenletsel. De Stichting schoolt en begeleidt jou in je rol als mentor. Naast Ilse zijn er nog veel meer mensen die een mentor zoeken, dus word ook mentor! Wat krijg jij als mentor? • uitdagend vrijwilligerswerk met inhoud en persoonlijk contact • werk met een grote eigen inbreng, dat je flexibel kunt indelen • scholing en begeleiding • een maandelijkse onkostenvergoeding Ben jij de persoon die: • zich goed kan inleven in anderen • communicatief vaardig is en beslissingen durft te nemen • minimaal op MBO-4 niveau is opgeleid • minimaal 4 uur per maand beschikbaar is Neem dan contact op met coördinator Joost voor een nadere kennismaking.

Structureel
Utrechtse Heuvelrug

Wandelmaatjes

Silverein

Voor veel bewoners van onze locaties Sparrenheide, Beukenstein en Rehoboth zoeken wij wandelmaatjes. Sommige bewoners hebben dementie en/of zitten in een rolstoel. Even een frisse neus halen doet ze erg goed. Tussendoor een gezellig praatje of aansluitend iets drinken op onze buitenterrassen of in de ontmoetingsruimtes. het voorjaar en de zomer zijn hiervoor het meest geschikt, maar ook op mooie herfst en winterdagen zijn er bewoners die graag naar buiten willen. Wie wil met hen samen even een luchtje scheppen? Er is veel flexibiliteit qua dag en tijdskeuzes.

Structureel
Utrechtse Heuvelrug

Kerkdienst ondersteuners voor inzet bewoners

Silverein

Op locatie Sparrenheide en Beukenstein vinden elke zondag kerkdiensten plaats voor de bewoners. Zij willen graag met elkaar de kerk en het geloof ervaren en andere gelovigen ontmoeten. Er zijn pastorale medewerkers die de kerkdiensten plannen en coördineren. Zij zijn echter nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers die bewoners naar de kerkdienst willen begeleiden en met elkaar willen zorgdragen dat de randvoorwaarden voor de kerkdienst goed verlopen (o.a. zaal klaarzetten en bij afsluiting samen koffie drinken). Er vinden wisselende kerkdiensten plaats. te weten RK, PKN en CGK kerkdiensten. Je kunt kiezen voor de begeleiding bij de kerkdienst waar jij je het prettigst voelt of afhankelijk waar nodig of elke zondag. Voor meer informatie kan ik u in contact brengen met de pastoraal medewerker.

Structureel
Jongeren
Utrechtse Heuvelrug

Vaste vrijwilliger ondersteunen bij volière

Silverein

Locatie Sparrenheide heeft al jaren een mooie volière in de tuin waar bewoners en bezoekers erg van genieten. Een trouwe vrijwilliger onderhoud deze volière en verzorgt de vogels met veel passie. De praktijk heeft geleerd dat het wel heel fijn is als er nog iemand is die dit (in goed overleg met hem) af en toe samen kan doen of waar nodig tijdelijk geheel kan waarnemen. Ben jij degene die het fijn vind met vogels en in de buitenlucht bezig te zijn? Dan zoeken wij jou! De taak is zelfstandig en redelijk flexibel in te delen qua tijdstip.

Structureel
Jongeren
Utrechtse Heuvelrug

Handverzorging en nagels lakken ouderen

Silverein

Op locatie Beukenstein in Driebergen wonen ouderen deels zelfstandig, maar er zijn ook bewoners die op een een kleinschalige woongroep wonen. Sommige bewoners genieten er enorm van als er (met regelmaat) iemand langs komt om de handen te verzorgen. Heb jij affiniteit met uiterlijke verzorging. En zie jij het zitten om deze taak zelfstandig uit te voeren op een vast moment in de week of eenmalig? Dan kom ik graag met jou in contact. Samen kunnen we kijken welk dagdeel voor jou het beste uitkomt. De bewoners genieten niet alleen van de mooi gelakte nagels, maar ook zeker van de persoonlijke aandacht. Een zeer gewaardeerde vrijwilligers taak.

Structureel
Jongeren
Zeist

Chauffeur gezocht (afdeling De Linge)

Pluryn

Wat mag je doen?   Voor de afdeling De Linge zijn we op zoek naar één of meerdere chauffeurs die het leuk vinden om de jongens en meiden van deze woongroep naar hun dagbesteding te brengen en weer op te halen. Het gaat om zo'n anderhalf uur ‘s morgens en ‘s middags. De dagen en dagdelen zijn in overleg vast te leggen. Wij zijn blij met ieder dagdeel! Wij hebben een bus beschikbaar hiervoor. Het chauffeuren valt eventueel te combineren met activiteiten als groepsvrijwilliger, mocht je daar interesse in hebben. Heb jij een paar uur per dag over en vind je het leuk om auto te rijden en om met onze jongeren om te gaan? Reageer dan snel. Wat bieden wij jou?   Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je:   - Begeleiding van een professionele collega, - Een vrijwilligersovereenkomst, - Vergoeding van reiskosten,   - Een goede verzekering,   - En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet!   Heb je interesse?   Dan ontvangt Team Vrijwilligers Pluryn graag jouw gegevens, via email [email protected].  Vermeld hierbij vacaturenummer 136.

Structureel
Zeist

Maatje(s) gezocht voor 2 enthousiaste jongens

Pluryn

Wat mag je doen?    Op woongroep Fuut in Zeist wonen twee enthousiaste jongens van 11 jaar die op zoek zijn naar een eigen maatje. Lekker naar buiten toe, met lego spelen, een ijsje eten, trampoline springen, koekjes bakken, spelletjes spelen; allemaal dingen die deze jongens graag doen! Zou jij graag wat voor één of beide van deze jongens willen betekenen? Dan vernemen we graag van je! Kenmerkend voor jou: je bent actief, je kan je eigen grenzen aangeven, je komt afspreken na en je wilt je voor tenminste een half jaar aan één of beide kinderen binden als maatje.        Wat bieden wij jou?    Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je:    - Begeleiding van een professionele collega,    - Een vrijwilligersovereenkomst, - Vergoeding van reiskosten, - Een goede verzekering, - En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet!    Heb je interesse?    Dan ontvangt Team Vrijwilligers Pluryn graag jouw gegevens, via email [email protected].   Vermeld hierbij vacaturenummer 150.

Structureel
Zeist

Maatje kindergroep Het Baken

Pluryn

Waar doe jij het voor?   Jij geeft onze kinderen de extra aandacht die ze verdienen, 1 op 1. Wie is onze cliënt?   Op onze groep Baken in Zeist wonen 8 kinderen in de leeftijd van 10 tot en met 16 jaar. Dit zijn jongens en meisjes. Een aantal van hen zou heel graag een maatje hebben. Wat mag je doen?   Op de groep wordt bekeken waar behoefte aan is wanneer jij er bent. Dit gaat in overleg met de begeleiding en uiteraard de vraag van het kind. Dat kan van alles zijn, buiten spelen, spelletjes doen, wandelen, fietsen, winkelen, creatief bezig zijn, gamen, sporten en nog veel meer.      Wat breng je mee?   Jij bent; positief, gezellig, lief, enthousiast maar ook rustig. Natuurlijk hou je overzicht en kan je heel goed grenzen stellen. Jij vindt het fantastisch om mee te gaan in de ideeën van de kinderen en leidt alles in goede banen. Jij zorgt er voor dat onze cliënt zich gezien en gehoord voelt. Jij wilt je minimaal 6 maanden inzetten als maatje van 1 of meerdere kinderen.   Wat bieden wij jou?   Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je:   Begeleiding van een professionele collega,   Een vrijwilligersovereenkomst, Vergoeding van reiskosten,   Een goede verzekering,   En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet!   Heb je interesse?   Dan ontvangt Team Vrijwilligers Pluryn graag jouw gegevens, reageer via de sollicitatiebutton. Graag het vacaturenummer 168 hierbij vermelden, alvast bedankt!

Structureel