Enthousiaste leiding gezocht!!

Enthousiaste leiding gezocht!!

Regelmatig
Zoetermeer
  • Activiteitenbegeleiding
  • Creativiteit & muziek
  • Kunst & cultuur
  • Sport & beweging
  • Sociaal & welzijn

Heb jij een paar uur per week over en vind je het leuk om met kinderen of tieners te werken?
Dan zij wij op zoek naar jou!

Wat kun je verwachten?
Als je vrijwilliger wordt bij Scouting John McCormick kom je in een team met andere vrijwilligers. Samen bedenken jullie een te gek activiteitenprogramma voor de wekelijkse opkomsten, de weekenden en de kampen. Er zijn verschillende leeftijdsgroepen.

Leeftijdsgroepen
Bevers (5-7 jaar)
Welpen (7-11 jaar)
Scouts (11 -15 jaar)
Explorers (15-18 jaar)
Vrijbuiters (11-21+ jaar)

Hoe ouder de kinderen worden, hoe uitdagender het programma. Waar je met bevers o.a. spelletjes speelt en knutselt, ga je met de welpen aan de slag met bijvoorbeeld pioneren en vuur maken en zet je bij de scouts een uitdagende hike uit met diverse routetechnieken. De explorers plannen hun eigen programma en jij begeleid het proces.

De Vrijbuiters zijn een speciale groep binnen scouting John McCormick, bestaande uit jongeren vanaf 12 jaar tot 21+, welke door sociaal- emotionele uitdagingen geen aansluiting vinden in de leeftijdsgroepen van de reguliere scouting. Wij bieden deze jongeren één keer per week een scoutingopkomst, onder leiding van zeer gemotiveerde leiding met interesse en affiniteit voor deze doelgroep.

Scouting is samenwerken, ervaring opdoen, kinderen helpen bij hun ontwikkeling, avonturen beleven, uitdagingen aangaan, genieten van het buitenleven, gezellig samenzijn en respect hebben voor elkaar. Alle activiteiten hebben als doel om de kinderen uit te dagen en hen te laten groeien in hun persoonlijke ontwikkeling.

Om leiding te worden hoef je nog geen ervaring te hebben. Met een hoop enthousiasme, en de bereidheid een VOG aan te vragen, kun je al starten. Tijdens je leidingtijd ontwikkel je jezelf d.m.v trainingen en doe je ervaring op.

Enthousiast?
Ben je enthousiast en heb je interesse om wekelijks en gedurende de verschillende weekenden en kampen een speltak te vermaken, leuke programma's te verzinnen en lekker buiten bezig te zijn? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Reageer via deze site of stuur een mail naar groepsbegeleider @ johnmccormick .nl voor meer informatie.

  • De hulpvraag van Leonie is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Zoetermeervoorelkaar
Laat Leonie weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de hulpvraag: "Enthousiaste leiding gezocht!!" van Leonie.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere NLvoorelkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Scouting John McCormick
Geplaatst door:
Profielfoto van Leonie
65% profielsterkte
  • De hulpvraag van Leonie is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Zoetermeervoorelkaar