csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Speeltuin Binnenste Buiten heeft hulp nodig!

Speeltuin Binnenste Buiten heeft hulp nodig! Woon je in Rotterdam-West, heb jij ideeën over de toekomst van de speeltuin, ben je besluitvaardig en betrokken dan willen we jou heel graag als voorzitter in ons bestuur. De Rotterdamse speeltuin Binnenste Buiten – midden in Rotterdam-West – is dé plek om te ontsnappen aan de drukte van de stad. In deze groene oase kunnen Rotterdamse kinderen tot 12 jaar volop spelen in en kennis maken met de natuur. Het bestuur van de speeltuin bestaat momenteel uit 6 leden die met hart en ziel de beheerders en vrijwilligers ondersteunen om de speeltuin draaiende te houden. We missen alleen nog een voorzitter in ons midden. Iemand die de vergaderingen leidt (6x per jaar), die af en toe langsgaat op de speeltuin (1x per maand) en het gezicht van het bestuur is bij officiële gelegenheden. Heb je interesse om ons bestuur te versterken, neem dan contact op met [e-mailadres verborgen].

Lees meer

structureel

Rotterdam

Bestuur & organisatie

Beschrijving

Speeltuin Binnenste Buiten heeft hulp nodig!

Woon je in Rotterdam-West, heb jij ideeën over de toekomst van de speeltuin, ben je besluitvaardig en betrokken dan willen we jou heel graag als voorzitter in ons bestuur.

De Rotterdamse speeltuin Binnenste Buiten – midden in Rotterdam-West – is dé plek om te ontsnappen aan de drukte van de stad. In deze groene oase kunnen Rotterdamse kinderen tot 12 jaar volop spelen in en kennis maken met de natuur. Het bestuur van de speeltuin bestaat momenteel uit 6 leden die met hart en ziel de beheerders en vrijwilligers ondersteunen om de speeltuin draaiende te houden. We missen alleen nog een voorzitter in ons midden. Iemand die de vergaderingen leidt (6x per jaar), die af en toe langsgaat op de speeltuin (1x per maand) en het gezicht van het bestuur is bij officiële gelegenheden.

Heb je interesse om ons bestuur te versterken, neem dan contact op met [e-mailadres verborgen].

Praktische informatie

Locatie

Rotterdam

Impact

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen

Categorie

Bestuur & organisatie
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Buurt- en Speeltuinwerk Rotterdam (BSW)

Rotterdam

Vrijwillige toezichthouder speeltuin

Buurt- en Speeltuinwerk Rotterdam (BSW)

BSW Rotterdam is op zoek naar actieve, gemotiveerde en enthousiaste mensen voor verschillende taken binnen het speeltuinwerk, zoals:  toezicht,  onderhoud groen,  begeleiden van kinderactiviteiten,  schoonmaakwerkzaamheden,  verkoop van snoep, ijs, limonade, koffie en thee. Dit kan voor een middag in de week bij activiteiten of groenonderhoud of voor 20 uur per week verdeeld over diverse dagen in de week, of naar behoefte een dag of meerdere dagen per week. De werkuren bij het toezicht vinden hoofdzakelijk plaats in de naschoolse uren, op sommige speeltuinen doordeweeks soms in de zomermaanden tot 19.00 uur.

Structureel
Jongeren
Rotterdam

Vrijwilliger speeltuinen

Buurt- en Speeltuinwerk Rotterdam (BSW)

Wij zoeken dringend vrijwilligers voor speeltuinen in Delfshaven. Maar daarnaast ook voor andere speeltuinen in Overschie, Rotterdam Noord, Kralingen, Crooswijk, Kralingseveer, Ommoord en Rotterdam Zuid. Hier is toezicht houden op kinderen, zodat zij veilig kunnen spelen, het belangrijkste. Daarnaast zijn er enige andere taken of mogelijkheden zoals activiteiten voor kinderen begeleiden of groenonderhoud. Graag zou ik het werken op de speeltuinen verder toelichten en meer vertellen over hoe leuk het kan zijn om met kinderen en ouders in de buitenlucht of binnen te werken. Ik hoop hiermee je interesse opgeroepen te hebben. Vr. Groeten Fred. Fred BSW Rotterdam

Structureel
Jongeren
Rotterdam

Gezocht gezellige speeltuinbeheerder

Buurt- en Speeltuinwerk Rotterdam (BSW)

Gezocht gezellige beheerder Vond je het vroeger ook zo leuk om buiten te spelen en geniet je van lachende gezichten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als beheerder maak je het mogelijk dat de kinderen uit de buurt een leuke plek hebben waar zij overdag lekker kunnen spelen. Help je ons om dit mogelijk te maken? Als speeltuin Zalmplaat zijn we op zoek naar een sociaal persoon die een paar uur in de week tijd heeft om te helpen bij het beheer. Een super leuke functie waar je in contact komt met de mensen uit de wijk. Als beheerder help je bij • het openen (sluiten) van de speeltuin • het beheren van het winkeltje / bar • toezicht houden op ter voorkoming van ongevallen • schoonhouden van de openbare ruimte en speeltuin Uiteraard heb je leuke collega’s met wie je het werk samen doet. Verder is het is mogelijk om via ons een EHBO en/of cursus Sociale Hygiëne te volgen. Lijkt het jou leuk om mee te werken in een super leuk team? Kom dan eens kennismaken bij ons op de speeltuin en laat je inlichten wat de taken zoal inhouden. Loop gerust een dagje mee. Je zult zien, je bent direct verkocht! Door de weeks is de speeltuin geopend van 12.00 - 17.00 (wintertijd) en van 11.00 - 17.00 (zomertijd). Let op: voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag een vereiste. Deze kunnen wij gratis voor je aanvragen.

Structureel
Jongeren
Rotterdam

Gezocht gezellige speeltuinbeheerder

Buurt- en Speeltuinwerk Rotterdam (BSW)

Gezocht gezellige beheerder Vond je het vroeger ook zo leuk om buiten te spelen en geniet je van lachende gezichten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als beheerder maak je het mogelijk dat de kinderen uit de buurt een leuke plek hebben waar zij overdag lekker kunnen spelen. Help je ons om dit mogelijk te maken? Rotterdam telt 55 speeltuinen deze zijn verspreid over de stad en kunnen wel wat hulp gebruiken. Beheerder zijn is een super leuke functie waar je in contact komt met de mensen uit de wijk. Heb jij een paar uur in de week zin en tijd om te helpen als beheerder? Reageer dan op deze vacature. Buurt en speeltuinwerk (BSW) gaat dan met jou kijken welke speeltuin voldoet aan jouw wensen. Je mag zelf aangeven of je bij jou in de wijk aan de slag wilt of in een andere wijk. Als beheerder help je bij • het openen (sluiten) van de speeltuin • het beheren van het winkeltje / bar • toezicht houden op ter voorkoming van ongevallen • schoonhouden van de openbare ruimte en speeltuin Uiteraard heb je leuke collega’s met wie je het werk samen doet. Lijkt het je leuk om mee te werken in een super leuk team? Kom dan eens kennismaken, we vertellen je graag meer over de functie en stellen je voor aan de andere vrijwilligers. Benieuwd of het echt iets voor jou is? Loop dan gerust een dagje mee. Je zult zien, je bent direct verkocht!

Structureel
Jongeren
Rotterdam

Gezocht gezellige creatieve knutselvriend

Buurt- en Speeltuinwerk Rotterdam (BSW)

Gezocht gezellige knutsel kindervriend Vond je het vroeger ook zo leuk om mee te doen aan (knutsel)activiteiten en geniet je van lachende gezichten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als vrijwilliger activiteiten verzin je samen met collega-vrijwilligers activiteiten voor kinderen uit de buurt. Dus ben creatief en lijkt het je leuk om activiteiten op te zetten en de kinderen een leuke middag te bezorgen? Geef je dan op. Rotterdam telt 55 speeltuinen deze zijn verspreid over de stad en kunnen wel wat hulp gebruiken. Vrijwilliger activiteiten zijn, is een super leuke functie waar je in contact komt met kinderen en volwassenen uit de wijk. Heb jij een paar uur in de maand zin en tijd om te helpen? Reageer dan op deze vacature. Buurt en speeltuinwerk (BSW) gaat dan met jou kijken welke speeltuin uit jouw wijk aansluit bij jouw wensen. Als vrijwilliger activiteiten • mag je zelf ook leuke activiteiten bedenken (bingo, knutselen, talentenjacht, speurtocht) • werk je samen met een leuke team collega’s • hoef je niet wekelijks aanwezig te zijn (maar dat mag uiteraard wel) Lijkt het je leuk om mee te werken in een super leuk team? Kom dan eens kennismaken, we vertellen je graag meer over de functie en stellen je voor aan de andere vrijwilligers. Benieuwd of het echt iets voor jou is? Loop dan gerust een dagje mee. Je zult zien, je bent direct verkocht!

Structureel
Rotterdam

Gezocht een handige Harry of Janny

Buurt- en Speeltuinwerk Rotterdam (BSW)

Gezocht een handige Harry of Janny Ben je handig met gereedschap/ heb je groene vingers én wil je via je vrijwilligerswerk bijdragen aan lachende gezichten van kinderen in de wijk? Ga dan aan de slag bij één van de 55 speeltuinen in Rotterdam. Als vrijwilliger werk je zelfstandig óf in een team aan de onderhoud van een speeltuin bij jou in de buurt. Geef je dan op. Rotterdam telt heel veel speeltuinen verspreid over de stad en deze kunnen wel wat hulp gebruiken. Als klusvrijwilliger kun je lekker aan de slag en doen waar jij goed in bent. Dus heb je een paar uur in de maand zin en tijd om te helpen? Reageer dan op deze vacature. Buurt en speeltuinwerk (BSW) gaat dan met jou kijken welke speeltuin uit jouw wijk aansluit bij jouw wensen. Lijkt het je leuk om mee te werken in een super leuk team? Kom dan eens kennismaken, we vertellen je graag meer over de functie en stellen je voor aan de andere vrijwilligers. Benieuwd of het echt iets voor jou is? Loop dan gerust een dagje mee. Je zult zien, je bent direct verkocht!

Structureel
Rotterdam

Lachende verkoper

Buurt- en Speeltuinwerk Rotterdam (BSW)

Lachende verkoper Vond je het vroeger ook zo leuk om naar het speeltuin te gaan en geniet je van lachende gezichten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als vrijwilliger verkoop werk je in een leuk team en voorzie je jong en oud van een lekker hapje of drankje. Ben je gastvrij en wil je via je vrijwilligerswerk mensen uit de wijk ontmoeten? Geef je dan op. Rotterdam telt 55 speeltuinen verspreid over de stad en kunnen wel wat hulp gebruiken. Vrijwilliger verkoop zijn, is een super leuke functie waar je in contact komt met kinderen en volwassenen uit de wijk. Heb jij een paar uur in de maand zin en tijd om te helpen? Reageer dan op deze vacature. Buurt en speeltuinwerk (BSW) gaat dan met jou kijken welke speeltuin uit jouw wijk aansluit bij jouw wensen. Als vrijwilliger verkoop • ben je gastvrij • help je mee in de kantine/ winkeltje • hoef je niet wekelijks aanwezig te zijn (maar dat mag uiteraard wel) Lijkt het je leuk om mee te werken in een super leuk team? Kom dan eens kennismaken, we vertellen je graag meer over de functie en stellen je voor aan de andere vrijwilligers. Benieuwd of het echt iets voor jou is? Loop dan gerust een dagje mee. Je zult zien, je bent direct verkocht!

Structureel
Rotterdam

Samen aan de slag in de speeltuin

Buurt- en Speeltuinwerk Rotterdam (BSW)

Samen met collega's of vrienden een middag vrijwilligerswerk doen? Jullie zijn welkom bij de speeltuinen van Rotterdam. We zoeken hulp met allerlei klussen. Denk aan onkruid wieden, speeltoestellen opknappen of een grote schoonmaak van de kantine. Uiteraard zorgen we voor een pauze met wat lekkers en maken we er een gezellige middag van. Stuur ons een bericht bij interesse dan kunnen we de locatie, datum/ tijd en invulling van de middag verder afstemmen. Rotterdam telt ruim 55 speeltuinen, dus altijd een leuke speeltuin bij jullie in de buurt.

Eenmalig
Jongeren
(kleine) groepen
Rotterdam

Bestuurslid voor speeltuin

Buurt- en Speeltuinwerk Rotterdam (BSW)

Voor een speeltuin in het gebied Delfshaven in de wijk Schiemond zoeken wij bestuursleden die in het bestuur willen gaan zitten van de stichting speeltuin Wiffel Waffel. Dit is een speeltuin in een zeer kinderrijke wijk, in een wijk met een laag sociale index, waar de speeltuin een zeer belangrijke plaats inneemt voor het opgroeiende kind in Schiemond. Wij zoeken wij nog naar een bestuurslid die hier belangstelling voor heeft.

Structureel
Rotterdam

Speeltuinvrienden

Buurt- en Speeltuinwerk Rotterdam (BSW)

Rotterdam telt ruim 50 speeltuinen, deze speeltuinen maken het mogelijk dat wekelijks honderden kinderen op een leuke en veilige plek kunnen spelen. De speeltuinen zijn een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en waar mooie vriendschappen ontstaan. Speeltuinen hebben regelmatig grote klussen waar jij en je collega's/ vrienden kunnen bijdragen aan een mooier Rotterdam. Help mee bij een onderhoudsbeurt van het clubgebouw, het organiseren van een grote kinderactiviteit of het vergroenen van de speeltuin. Er zit altijd een speeltuin bij jullie in de buurt. Dus heb je zin en tijd om met een groepje aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op en wij zoeken een leuke klus voor jullie uit. Namens de kleine Rotterdamse speeltuinbezoekers...alvast bedankt.

Eenmalig
Jongeren
(kleine) groepen
;

Anderen bekeken ook

Rotterdam

Beetje van je tijd doneren?

VerbondeninRotterdam van Stichting Humanitas Rotterdam

Een beetje van je tijd doneren ? Binnen het team van Stichting Humanitas 'VerbondeninRotterdam' bieden onze vrijwilligers sociale en emotionele ondersteuning aan zelfstandig thuiswonende oudere of ernstig zieke mensen die aangegeven hebben zich eenzaam te voelen, geen of 'n verschraald netwerk hebben: * Senior Rotterdammers vanaf 55 jaar en Rotterdammers ( vanaf 27 jaar) met een ernstig chronische en/of levensbedreigende ziekte De postcode van deze hulpvraag is de postcode van kantoor in het centrum, maar we hebben door heel Rotterdam mensen op de wachtlijst. Wij bezoeken de mensen thuis voor een intake gesprek vooraf en maken afspraken. Een introductie en voldoende info gaat vooraf aan je vrijwilligerswerk en verder kun je van ons onkostenvergoeding en begeleiding door een professional verwachten. Naast bezoekvrijwilligers zoeken wij ook mensen die het leuk zouden vinden te helpen bij de -maandelijkse- activiteiten die wij organiseren en mensen die de flexibele functie van Talentenscan Coach leuk zouden vinden. Heb je interesse ? Ben je communicatief vaardig, sta je stevig en je schoenen en is je eigen leven 'op orde' ? Stuur dan een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een, vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Structureel
Rotterdam

Hospice de Regenboog zoekt vrijwilligers!

De Regenboog

Hospice De Regenboog aan de Oudedijk in Rotterdam is een huis voor mensen, die ongeneeslijk ziek zijn en weten dat ze gaan sterven. Vrijwilligers hebben er een belangrijke taak. Ze verzorgen de maaltijden, helpen bij de lichamelijke zorg en geven invulling aan er zijn voor de ander in de breedste zin van het woord. Wil jij er zijn voor iemand die het nodig heeft? Wij bieden ondersteuning en scholing, naast een reiskostenvergoeding en WA-verzekering. Ik kijk met belangstelling uit naar je reactie!

Structureel
Jongeren
Rotterdam

Steuntje in de rug bij re-integratie

Humanitas Reintegratie-afdeling

Als vrijwilliger begeleid je Rotterdammers die net uit detentie komen met praktische zaken op de leefgebieden, inkomen, huisvesting, werk, schulden, financieel beheer, en algemeen welbevinden. Je bent een steuntje in de rug bij het weer op gang brengen van een stabiele(re) levenssituatie en om recidive te voorkomen. De vrijwilliger moet beschikbaar zijn op een doordeweekse dag(en). Wil jij boeiend en uitdagend vrijwilligerswerk en sta je stevig in je schoenen reageer dan gerust.

Structureel
Rotterdam

Rotterdamse Helden gezocht! (14 t/m 30 jaar)

Unie Van Vrijwilligers Rotterdam

Rotterdamse Helden is een initiatief van Unie Van Vrijwilligers Rotterdam (UVV), speciaal voor jongeren van 14 t/m 30 jaar. Dit project is onderdeel van de maatschappelijke diensttijd (MDT)voor jongeren. Samen met jou kijken we naar je interesses en beschikbare tijd zodat we een vrijwilligersfunctie kunnen vinden die goed bij jou past. Je kunt je bijvoorbeeld inzetten als maatje bij mensen thuis of voor een van de vele non-profitorganisaties waar we mee samenwerken. Zo kun je kiezen uit vrijwilligerswerk met kinderen en jeugd, ouderen, vluchtelingen etc. Ook kijken we samen hoe jij het meest uit je vrijwilligerswerk kunt halen. Meedoen? Meld je dan nu aan! Met alle helden willen wij altijd even persoonlijk kennismaken. Zo kunnen we samen uitzoeken wat het best bij jou past. What’s in it for you? Als Rotterdamse held kun je de volgende waardering & support van ons verwachten: - Flexibel en afwisselend vrijwilligerswerk - Persoonlijke begeleiding en ondersteuning - Reiskostenvergoeding en aansprakelijkheidsverzekering - Meet-ups met andere jongeren - Workshops voor jongeren met interessante thema’s - Digitale Heldenpunten die je kunt inwisselen voor verschillende items - MDT-certificaat

Structureel
Jongeren
Rotterdam

Telefonisch Luisteren en coachen, 4u/w

Coloured Consultancy

Heb jij een open houding en respect voor iedereen? Kun je goed luisteren en vind je het fijn om anderen te helpen met advies, coaching en tips? Wil je inwoners van Rotterdam ondersteunen in het omgaan met woonoverlast en zorg voor beter contact tussen buren? Lees dan verder. Wij zoeken namelijk vrijwilligers die als adviseur bij ons aan de slag willen na een degelijke training en begeleiding natuurlijk Iedereen in Rotterdam die woonoverlast ervaart en er zelf even niet uitkomt kan de Advieslijn Woonoverlast Rotterdam bellen. Als adviseur begin je met goed luisteren naar iemands verhaal. Dat kan al genoeg zijn voor de beller. Regelmatig is daarna meer nodig: samen bespreken wat nog opties zijn in hun situatie om actiever en positiever er zelf verder mee kunnen. Eventueel help je daarna met een gerichte tip of advies Bijvoorbeeld een doorverwijzing naar bijvoorbeeld buurtbemiddeling of een andere instantie. Gesprekken slaan we heel beperkt op in ons systeem om bellers bij terugbellen beter te woord te kunnen staan. Natuurlijk krijg je eerst een training van ons en als je begint begeleiding van onze meer ervaren krachten. In de training leer je meer over goed luisteren, de juiste vragen stellen, welk advies helpt in dit geval en de waarde van iemand die, ook in een onveranderbare situatie, luistert en erkenning geeft. De werkzaamheden voor de advieslijn zijn door-de-weeks tussen 12.30 en 17.15 uur. Kan vanuit huis en bij het inwerken vanuit ons kantoor op het Noordereiland. Je kan één middag in de week actief zijn, maar ook meerdere. Mocht je niet in de middag kunnen maar wel andere uren, dan zijn we ook blij met je hulp. Want in de ochtend zijn we soms ook al druk met het nabellen van vragen die via de email binnen zijn gekomen. Dus wil je Rotterdammers verder helpen met je luisterend oor en advies? En heb je gemiddeld 4 uur (of meer) per week de tijd? Dan is de functie van Adviseur Advieslijn Woonoverlast iets voor jou! Reageer gelijk en klik op de knop! Dan bellen we je met meer informatie en beantwoorden je vragen! Samen bespreken we dan of dit echt bij je wensen past. Wil je je tijd vooral flexibel inplannen? Kijk dan bij onze andere functie, die van Buurtbemiddelaar. Je kan dat ook overleggen als we je spreken.

Structureel
Rotterdam

Volg je hart en deel je tijd

VerbondeninRotterdam van Stichting Humanitas Rotterdam

' Volg je hart en deel je tijd' met een seniore stadgenoot (55+) of een Rotterdammer ( vanaf 27) die een ernstige chronische en/of levensbedreigende ziekte heeft. Het gaat om het project VerbondeninRotterdam waarin we iemand ondersteunen voor een langere periode. Je bouwt een relatie op waarin aandacht, begrip, erkenning en vertrouwen voor de persoon die je bezoekt centraal staat. Het contact is het beste te vergelijken met een - georganiseerde- vriendschap. Wij, van stichting Humanitas Rotterdam, bieden je training begeleiding leuke collega's onkostenvergoeding Wij vragen van je; goede communicatieve vaardigheden inlevend vermogen structureel tijd hebben voor je cliënt voor een afgesproken periode en emotionele ruimte hebben voor een ander. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprekje als je nieuwsgierig bent geworden.

Structureel
Rotterdam

Vrijwillige taaldocenten

SKIN Rotterdam

Wilt u iets bijdragen aan onze Rotterdamse samenleving en lijkt het u leuk om Nederlandse les te geven aan nieuwe Rotterdammers? Wij zoeken vrijwilligers voor meerdere plekken in de stad! Via onze organisatie kunt u een korte training volgen, waarna u als vrijwillige docent aan de slag kunt voor een groep van circa 10 mensen. Wij vragen: • Ervaring met de doelgroep is handig, maar niet noodzakelijk • Didactische ervaring of ervaring met Nederlandse les is handig, maar niet noodzakelijk • Gemotiveerd om in 6 maanden ten minste 20 lessen te kunnen geven • HBO+ opgeleid en flexibele instelling Wij bieden: • Training • Professionele Ondersteuning • Lesmateriaal • Reis- en onkostenvergoeding Bijzonderheden • Beschikbaarheid van minimaal 6 maanden 1x per week is vereist (ca. 4 uur per week) • Intervisiebijeenkomsten en nascholing worden ca. 4x per jaar aangeboden • Bij het matchen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw beschikbaarheid, maximale reisafstand en overige voorkeuren. Organisatie Stichting SKIN-Rotterdam Contactpersoon voor aanmelding of meer informatie: SKIN-Rotterdam, Jane, Coördinator taalproject.

Structureel
Rotterdam

Assistent Praktijkopdrachten Alsare

Unie Van Vrijwilligers Rotterdam

Alsare Academie verzorgt cursussen Basisvaardigheden (taal, rekenen en digitale vaardigheden) op verschillende leslocaties op de Noordoever van Rotterdam (Hoek van Holland, Delfshaven, Centrum, Hillegersberg, Schiebroek, Overschie, Kralingen, Crooswijk, Noord en Prins Alexander). Een deel van de cursisten kan niet lezen en schrijven of heeft hier moeite mee (analfabeten). Zij volgen een alfabetiseringscursus van 25 weken waarbij zij 2 x per week naar de les gaan en 1 x per week praktijkopdrachten uitvoeren. Taak/werkzaamheden vrijwilliger - Cursisten ondersteunen bij het uitvoeren van hun praktijkopdrachten - Samen met de cursisten bespreken waar en wanneer ze deze praktijkopdrachten gaan uitvoeren. Ook hoe ze dit gaan doen; dus goed voorbereiden - Als blijkt dat de cursist de praktijkopdracht niet zelfstandig kan uitvoeren dan ga je mee om dit samen met de cursist te doen Werktijden Flexibel en meestal overdag. Altijd aangepast aan de mogelijkheden van de cursist(en) die je begeleidt. UVV verwacht van de vrijwilligers - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift - Geduldig zijn UVV biedt vrijwilligers - Begeleiding en ondersteuning - Workshops, kerstattentie en jaarlijks uitje - Reiskostenvergoeding en verzekering - Zinvolle en leuke ervaring

Structureel
Rotterdam

Kookassistent Pameijer

Unie Van Vrijwilligers Rotterdam

Pameijer biedt ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassen en ouderen met een (lichte) verstandelijke beperking en aan volwassenen en ouderen met psychiatrische problematiek. Woonlocatie Hoornweg is in de Rotterdamse wijk Overschie. Er wonen mensen met een verstandelijke of een ernstige meervoudige beperking. Taken/werkzaamheden Samen met een groepje bewoners een warme maaltijd voorbereiden. Werktijden Maandag, donderdag, zaterdag en zondag van 16.00 - 17.30 uur (eventueel mee-eten om 17.30 uur). Eén dagdeel in de week is mogelijk. UVV verwacht van de vrijwilligers - Goede contactuele eigenschappen - Ervaring met koken voor meerdere mensen UVV biedt vrijwilligers - Begeleiding en ondersteuning - Workshops, kerstattentie en jaarlijks uitje - Reiskostenvergoeding en verzekering - Zinvolle en leuke ervaring Unie Van Vrijwilligers (UVV) zet jaarlijks vele vrijwilligers in bij zorg- en welzijnsinstellingen en bij mensen thuis. UVV zorgt voor het werven, matchen, begeleiden, trainen en waarderen van deze vrijwilligers.

Structureel
Rotterdam

Kookassistent Pameijer

Unie Van Vrijwilligers Rotterdam

Pameijer biedt ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassen en ouderen met een (lichte) verstandelijke beperking en aan volwassenen en ouderen met psychiatrische problematiek. Pameijer Carnissedreef biedt woonondersteuning bij volwassen en ouderen met een verstandelijke of psychiatrische beperking. Taken/werkzaamheden - Cliënten ondersteunen bij het bereiden van de warme avondmaaltijd - Gezellig eten in groepsverband - Zorgdragen voor de ruimte en afruimen na afloop Werktijden In overleg diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld 1 of meerdere dagen in de week van 15.30 - 19.00 uur. Eventueel ook mogelijkheden in de middag van 11.30 - 12.30 uur (alleen koken). UVV verwacht van de vrijwilligers - Goede contactuele eigenschappen - Ervaring met koken voor meerdere mensen UVV biedt vrijwilligers - Begeleiding en ondersteuning - Workshops, kerstattentie en jaarlijks uitje - Reiskostenvergoeding en verzekering - Zinvolle en leuke ervaring Unie Van Vrijwilligers (UVV) zet jaarlijks vele vrijwilligers in bij zorg- en welzijnsinstellingen en bij mensen thuis. UVV zorgt voor het werven, matchen, begeleiden, trainen en waarderen van deze vrijwilligers.

Structureel