csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Schatgravers gezocht

In de zomermaanden, juli en augustus, willen we met kinderen van 2-9 jaar op het klimduin in Schoorl schatgraven. We zoeken 15 vrijwilligers die ieder 4 dinsdagavonden met 4 andere vrijwilligers deze activiteit begeleiden. Afgelopen jaar hebben we deze oude traditie in Schoorl nieuw leven in geblazen. Het was een groots succes. Met hulp van (nieuwe) vrijwilligers willen we deze traditie voortzetten. De activiteit is als volgt opgezet: Een piraat is met zijn schip op het strand van Schoorl gestrand. Zijn hele schatkist met waardevolle munten is onder het zand gekomen. Hier op het klimduin moet het liggen. Alle kinderen mogen helpen om de kist weer te vullen. Als de kist vol is en alle muntstukken weer uit het zand zijn gegraven ontvangen alle kinderen een tegoedbon voor een ijsje en de kinderen die de grote prijs hebben een tegoedbon voor een activiteit bij het Buitencentrum. De activiteit is elke donderdagavond op het Klimduin van Schoorl en start om 19.15 uur en duurt een half uur. Van de vrijwilligers wordt verwacht dat ze de vouchers controleren, losse verkoop van de tickets regelen, de “goudstukken” verstoppen, de activiteit begeleiden en de tegoedbonnen voor het ijsje uitdelen. Als vrijwilliger van Staatsbosbeheer krijg je een contract, vrijwilligerskleding, een kleine vrijwilligersvergoeding en kan je deelnemen aan verschillende kennisbijeenkomsten voor vrijwilligers. We vragen enthousiaste mensen die het leuk vinden om kinderen een unieke ervaring op het klimduin in Schoorl te laten beleven. Meer informatie over buitencentrum Schoorlse Duinen vind je op onze website.

Lees meer

structureel

Bergen (NH.)

Gastvrijheid & horeca
Activiteitenbegeleiding

Beschrijving

In de zomermaanden, juli en augustus, willen we met kinderen van 2-9 jaar op het klimduin in Schoorl schatgraven. We zoeken 15 vrijwilligers die ieder 4 dinsdagavonden met 4 andere vrijwilligers deze activiteit begeleiden.

Afgelopen jaar hebben we deze oude traditie in Schoorl nieuw leven in geblazen. Het was een groots succes. Met hulp van (nieuwe) vrijwilligers willen we deze traditie voortzetten.

De activiteit is als volgt opgezet:
Een piraat is met zijn schip op het strand van Schoorl gestrand. Zijn hele schatkist met waardevolle munten is onder het zand gekomen. Hier op het klimduin moet het liggen. Alle kinderen mogen helpen om de kist weer te vullen. Als de kist vol is en alle muntstukken weer uit het zand zijn gegraven ontvangen alle kinderen een tegoedbon voor een ijsje en de kinderen die de grote prijs hebben een tegoedbon voor een activiteit bij het Buitencentrum.

De activiteit is elke donderdagavond op het Klimduin van Schoorl en start om 19.15 uur en duurt een half uur. Van de vrijwilligers wordt verwacht dat ze de vouchers controleren, losse verkoop van de tickets regelen, de “goudstukken” verstoppen, de activiteit begeleiden en de tegoedbonnen voor het ijsje uitdelen.
Als vrijwilliger van Staatsbosbeheer krijg je een contract, vrijwilligerskleding, een kleine vrijwilligersvergoeding en kan je deelnemen aan verschillende kennisbijeenkomsten voor vrijwilligers.
We vragen enthousiaste mensen die het leuk vinden om kinderen een unieke ervaring op het klimduin in Schoorl te laten beleven.
Meer informatie over buitencentrum Schoorlse Duinen vind je op onze website.

Praktische informatie

Wekelijks 4 tot 7 uur

donderdag

Locatie

Bergen (NH.)

Bijzonderheden

Geschikt voor jongeren

Impact

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen
Sport & beweging
Sociaal & welzijn

Categorie

Gastvrijheid & horeca
Activiteitenbegeleiding
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Staatsbosbeheer

Bergen (NH.)

Bos&Duinwinkel van Buitencentrum Schoorlse Du

Staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer is op zoek naar vrijwilligers die de boswachters willen helpen bij de het inrichten van de bos en duin winkel in het Buitencentrum in de Schoorlse Duinen. Vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan onze winkel en de omzet te verhogen? Meld je dan nu aan. Vrijwilligers winkel De winkel is een belangrijke bron van inkomsten voor het Buitencentrum. We bieden een breed assortiment waarbij de natuur centraal staat. We zoeken vrijwilligers die ervoor zorgen dat de winkel er top uitziet. Samen met onze inkoopmedewerker controleer je leveringen en prijs je de nieuwe artikelen. Je presenteert en etaleert die artikelen in de winkel en je vult de schappen regelmatig bij. Ook het opruimen en schoonhouden van de winkel hoort bij jouw taken. Vind jij het leuk om de puntjes op de i te zetten bij de presentatie van onze winkelproducten? Dan zoeken we jou. Wat vragen we van je? Je bent representatief, klantvriendelijk, behulpzaam en nauwkeurig. Je signaleert kansen en bespreekt die met de inkoopmedewerker. Je hebt gevoel voor winkelpresentaties en -aankleding en bent creatief. Je hebt affiniteit met de producten in de winkel. Je werkt in overleg een dag of dagdeel. Je kunt goed omgaan met drukte. Je vindt het prima om representatieve Staatsbosbeheer vrijwilligerskleding te dragen. Waar is het? Buitencentrum Schoorlse Duinen van Staatsbosbeheer is de poort tot de hoogste duinen van Nederland. Het centrum is dagelijks geopend van 10-17 uur en jaarlijks ontvangen we ruim 350.000 bezoekers. Die komen voor een bezoek aan het duingebied en voor de vele activiteiten die we organiseren. Er werken 80 vrijwilligers, verdeeld over 4 teams: team balie, team winkel, team activiteiten en team onderhoud, beheer & administratie. Wat bieden we je? We bieden een inspirerende werkomgeving in een prachtig natuurgebied, veel leuke collega-vrijwilligers en enthousiaste bezoekers die je een unieke natuurervaring kunt bieden. Als vrijwilliger krijg je een dagvergoeding en vrijwilligerskleding. Je ontvangt digitale vrijwilligersnieuwsbrief en je kunt gebruik maken van het online vrijwilligersplatform. Ook is er jaarlijks een vrijwilligersuitje. Natuurlijk gooien we je niet zomaar in het diepe. Je wordt ingewerkt door mee te lopen met andere vrijwilligers en hebt overleg met de medewerkers van Staatsbosbeheer. We bieden ook diverse trainingen en bijeenkomsten aan om jouw kennis te vergroten en jouw talenten te verder te ontwikkelen. Interesse? Stuur een bericht met je cv en motivatie naar Patricia, manager Buitencentrum Schoorlse Duinen, via de berichtenfunctie Heb je nog vragen, dan kun je haar ook berichten

Structureel
Bergen (NH.)

Creatief in de natuur

Staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer organiseert regelmatig educatieve en creatieve activiteiten voor kinderen in en om Buitencentrum Schoorlse Duinen. Voor het begeleiden van deze activiteiten zoeken we vrijwilligers die het leuk vinden om met kinderen en hun fantasie te knutselen met natuur onderwerpen en natuurlijke materialen. Onderwerpen en activiteiten zijn bijvoorbeeld: paddenstoelen, schapen, kunst&natuur, uilenballen pluizen, lichtje knutselen of nestkastjes timmeren en pimpen. Met de activiteiten willen we kinderen een fijn moment in de natuur laten beleven. Meestal in combinatie met een bezoek aan het duin. De vraag naar dit soort activiteiten groeit dus zijn we op zoek naar 10 enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen bij deze leuke activiteiten. Ook meedenken en ontwikkelen van nieuwe activiteiten is mogelijk. Samen met 85 vrijwilligers en 5 vaste krachten draaien we Buitencentrum Schoorlse Duinen van Staatsbosbeheer. We hebben 4 teams; team balie, team winkel, team activiteiten en team onderhoud beheer& administratie. Staatsbosbeheer biedt diverse trainingen en bijeenkomsten aan om jouw kennis te vergroten en jouw talenten te verder te ontwikkelen. Taakomschrijving: Op basis van je interesse en talenten begeleid je kinderen die samen met hun ouders naar de Schoorlse Duinen komen. - je vindt het leuk om kinderen de liefde voor de natuur bij brengen dmv knutselen - je bent Klantgericht - je bent representatief - Affiniteit met de natuur - Beheersing van de Nederlandse taal Werktijden: - in overleg. vaak in vakanties en weekenden. - We willen ene groep vrijwilligers starten die in overleg met elkaar de bezetting van de activiteiten afstemmen.

Structureel
Jongeren

Anderen bekeken ook

Bergen (NH.)

Hou je van wandelen? Neem iemand mee!

Stichting Welzijn Bergen

Ben jij graag buiten? Wil je iemand anders ook laten genieten van de mooie omgeving die de gemeente Bergen te bieden heeft? En lukt het jou fysiek om een rolstoel te duwen? Dan zijn wij opzoek naar jou! Voor meerdere inwoners van de gemeente Bergen zijn wij, Stichting Welzijn Bergen, op zoek naar maatjes die met iemand in een rolstoel een stukje wil wandelen. De mensen die bij ons komen met de vraag voor een wandelmaatje komen niet, of niet vaak buiten en kunnen deze stap vaak niet zelf zetten. Maak jij het verschil voor iemand? Ben je af en toe beschikbaar? Fysiek sterk genoeg om een rolstoel te duwen? Of misschien kan je dit samen doen met een partner of vriend zodat je kan afwisselen? Wij als Stichting Welzijn Bergen zetten ons in voor een vitale samenleving. Wij zijn er voor de inwoners die een steuntje in de rug nodig hebben. En wij inspireren mensen om verantwoordelijkheid te nemen, elkaar te ontmoeten en zich voor elkaar in te zetten. Hier kan jij ook onderdeel van worden door je in te zetten voor een ander. Wij komen graag met jou in contact!

Structureel
Jongeren
Bergen (NH.)

Gezelschap voor een klein ommetje

Stichting Welzijn Bergen

Doe jij graag iets voor een ander? Kan jij iemand een luisterend oor bieden? Wil je samen met diegene een klein rondje wandelen? Dan kan jij voor iemand het verschil maken. Voor meerdere inwoners in de gemeente Bergen ben ik opzoek naar vrijwilligers die met de mensen een rondje wil wandelen. Het gaat dan om Egmond, Bergen en in Schoorl. Deze mensen lukt het vaak niet meer om alleen een rondje te wandelen en in jouw gezelschap lukt dit vaak wel. Heb je af en toe even de tijd om met iemand af te spreken? En na de korte wandeling nog even een kopje koffie te drinken bij diegene thuis? Dan zou jij diegene hier heel veel plezier mee doen. Wie zijn wij: Wij als Stichting Welzijn Bergen zetten ons in voor een vitale samenleving. Wij zijn er voor de inwoners die een steuntje in de rug nodig hebben. En wij inspireren mensen om verantwoordelijkheid te nemen, elkaar te ontmoeten en zich voor elkaar in te zetten. Hier kan jij ook onderdeel van worden door je in te zetten voor een ander. Wij komen graag met jou in contact!

Structureel
Alkmaar, Bergen (NH.), Castricum, Heiloo

Medewerker dierenambulance

Dierenambulance Noord-Holland Noord

Dierenambulance Noord-Holland Noord is 7 dagen per week actief. Als medewerker Dierenambulance sta je de melder te woord, bied je eerste hulp aan, stabiliseer en help je met het vervoeren van gewonde/gevonden en of overleden (huis)dieren. De werkzaamheden zijn enorm divers; je bevrijdt dieren uit benarde situaties, brengt hen zo veilig mogelijk naar een opvanglocatie zoals een dierenasiel of dierenarts, controleert zwerfdieren op chip en brengt gevonden dieren terug naar hun eigenaar. Ook assisteer je de brandweer, politie en gemeentelijke diensten. Tot slot bied je assistentie bij landelijke calamiteiten. Geen enkele melding of dienst is hetzelfde en dat zie jij als een uitdaging. Je flexibiliteit en creativiteit komen zo goed tot hun recht. Met jouw rustige maar doortastende manier van handelen stel je dier en mens gerust. Het werk op de dierenambulance is dankbaar en een avontuur maar kan je ook emotioneel zwaar vallen. Niet iedere melding loopt immers goed af. We zoeken daarom mensen die mentaal sterk in hun schoenen staan. Mogen wij jou binnenkort begroeten?

Structureel
Bergen (NH.)

Ik zoek en ik vind ...

Team Vrijwillig

Stichting Hè beheert een grote 'Winkel van Sinkel' in Schoorl. Het is een bijzondere winkel en niet alleen vanwege het enorme assortiment en de gezellige sfeer. Het biedt namelijk een dagbesteding aan voor mensen met een lichte verstandelijke - en/of lichamelijke handicap. Zij zorgen er voor dat de winkel netjes blijft, staan de klanten vriendelijk te woord en hopen (uiteraard) op een flinke omzet. Want die komt weer ten goede aan de doelgroep. Maar zij hebben soms wat begeleiding nodig. Wil jij de medewerkers en de klanten van deze winkel graag helpen? Laat het me weten en ik geef je de contactgegevens. Alvast dank!!! Vriendelijke groet, Loes (consulent bemiddeling Team Vrijwillig)

Structureel
Bergen (NH.)

Bos&Duinwinkel van Buitencentrum Schoorlse Du

Staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer is op zoek naar vrijwilligers die de boswachters willen helpen bij de het inrichten van de bos en duin winkel in het Buitencentrum in de Schoorlse Duinen. Vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan onze winkel en de omzet te verhogen? Meld je dan nu aan. Vrijwilligers winkel De winkel is een belangrijke bron van inkomsten voor het Buitencentrum. We bieden een breed assortiment waarbij de natuur centraal staat. We zoeken vrijwilligers die ervoor zorgen dat de winkel er top uitziet. Samen met onze inkoopmedewerker controleer je leveringen en prijs je de nieuwe artikelen. Je presenteert en etaleert die artikelen in de winkel en je vult de schappen regelmatig bij. Ook het opruimen en schoonhouden van de winkel hoort bij jouw taken. Vind jij het leuk om de puntjes op de i te zetten bij de presentatie van onze winkelproducten? Dan zoeken we jou. Wat vragen we van je? Je bent representatief, klantvriendelijk, behulpzaam en nauwkeurig. Je signaleert kansen en bespreekt die met de inkoopmedewerker. Je hebt gevoel voor winkelpresentaties en -aankleding en bent creatief. Je hebt affiniteit met de producten in de winkel. Je werkt in overleg een dag of dagdeel. Je kunt goed omgaan met drukte. Je vindt het prima om representatieve Staatsbosbeheer vrijwilligerskleding te dragen. Waar is het? Buitencentrum Schoorlse Duinen van Staatsbosbeheer is de poort tot de hoogste duinen van Nederland. Het centrum is dagelijks geopend van 10-17 uur en jaarlijks ontvangen we ruim 350.000 bezoekers. Die komen voor een bezoek aan het duingebied en voor de vele activiteiten die we organiseren. Er werken 80 vrijwilligers, verdeeld over 4 teams: team balie, team winkel, team activiteiten en team onderhoud, beheer & administratie. Wat bieden we je? We bieden een inspirerende werkomgeving in een prachtig natuurgebied, veel leuke collega-vrijwilligers en enthousiaste bezoekers die je een unieke natuurervaring kunt bieden. Als vrijwilliger krijg je een dagvergoeding en vrijwilligerskleding. Je ontvangt digitale vrijwilligersnieuwsbrief en je kunt gebruik maken van het online vrijwilligersplatform. Ook is er jaarlijks een vrijwilligersuitje. Natuurlijk gooien we je niet zomaar in het diepe. Je wordt ingewerkt door mee te lopen met andere vrijwilligers en hebt overleg met de medewerkers van Staatsbosbeheer. We bieden ook diverse trainingen en bijeenkomsten aan om jouw kennis te vergroten en jouw talenten te verder te ontwikkelen. Interesse? Stuur een bericht met je cv en motivatie naar Patricia, manager Buitencentrum Schoorlse Duinen, via de berichtenfunctie Heb je nog vragen, dan kun je haar ook berichten

Structureel
Alkmaar, Dijk en Waard, Castricum, Bergen (NH.)

Coördinator Educatie Noord-Kennemerland

Rode Kruis

Het Educatieteam biedt verschillende programma’s aan in zowel het basis- als het voortgezet en wetenschappelijk onderwijs. Het aanbod bestaat uit online lesmateriaal waar docenten zelf mee aan de slag kunnen en gastlessen die docenten kunnen aanvragen. Het online lesmateriaal wordt landelijk gecoördineerd. De regionale educatieteams coördineren de gastlessen, die bestaan uit voorlichters die gespecialiseerd zijn in verschillende educatieprogramma’s, zoals Humanitair Oorlogsrecht, Hero of Humanity, Woeste Wereld, de Red Cross Quest en EHBO in het basisonderwijs. Op dit moment richten wij ons op het opzetten van het educatie team en het maken van een (hernieuwde) start met de gastlessen op de basisscholen. Als Coördinator Educatie maak je onderdeel uit van een regionaal educatieteam, onderhoud je contact met de Projectleider Educatie district Noord-Holland Noord en de educatievrijwilligers. Over wat je gaat doen · Als Coördinator Educatie coördineer je de organisatie van gastlessen op de basisscholen en workshops Goed Voorbereid binnen de afdeling. Je legt contacten met scholen, buurthuizen en relevante organisaties en plant gastlessen en workshops. · Je communiceert met deelnemers en vrijwilligers hierover en verzorgt de benodigde locatie, middelen, materialen in overleg met logistiek/magazijn. · Samen met de coördinator Hulpverlening voer je intakegesprekken met potentiële voorlichters. · En organiseer je trainingen voor de educatievrijwilligers. · Bovendien is het zelf geven van gastlessen (eventueel) mogelijk. Over jou · Als Educatiecoördinator heb je affiniteit met het onderwijs. · En kun je goed plannen en activiteiten organiseren. · Ook heb je goede communicatieve vaardigheden en kunt voor een groep spreken. · Je hebt 4-8 uur beschikbare tijd per week, (deels) op doordeweekse dagen. Over wat het jou brengt · Een uitdagende vrijwilligersfunctie waarin je je kwaliteiten verder kan ontwikkelen. · Je krijgt de kans om ervaring op te doen in een maatschappelijk relevante organisatie. · Ook krijg je de kans om jouw ervaringen en je netwerk uit te breiden en je (beroepsmatige) kwaliteiten in te zetten voor de samenleving. · Tevens krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. · Uiteraard krijg je een reis- en onkostenvergoeding. Iets voor jou? Wil je je aanmelden, stuur dan je motivatie en cv. We hopen je snel te ontmoeten! Over ons Het helpen van mensen in nood om de hoek – en ver weg, vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. Dát is waar het Rode Kruis voor staat. Dit doen wij door het vergroten van de weerbaarheid van mensen, zodat zij zichzelf en anderen helpen in noodsituaties. In Nederland helpt het Rode Kruis samen met meer dan veertienduizend vrijwilligers door onder andere Noodhulp, Evenementenhulp, Eerste Hulp (onderwijs) en Burgerhulp te bieden. In de Regio Noordwest zetten vrijwilligers zich in om mensen te helpen. Het geeft hen voldoening om van betekenis te zijn voor een ander. Én te groeien als mens. Collegialiteit is waardevol; de vrijwilligers helpen elkaar wanneer dat nodig is en ze houden rekening met elkaar. Samen staan ze klaar voor iedereen. Het Rode Kruis laat zich bij de keuze voor de juiste kandidaat niet leiden door culturele achtergrond, fysieke beperkingen, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Structureel
Edam-Volendam, Castricum, Bergen (NH.), Alkmaar, Medemblik, Enkhuizen, Hoorn, Hollands Kroon, Schagen, Den Helder, Purmerend, Zaanstad

Trainsters Heldin Noord-Holland Noord

Rode Kruis

Wil jij bijdragen aan het zelfvertrouwen van vrouwen, zodat zij de regie kunnen en durven nemen in een noodsituatie? Heb jij ervaring of affiniteit met trainingen geven of sta je makkelijk voor een groep? Ben je communicatief sterk? Solliciteer dan nu bij het Rode Kruis Noord-Holland Noord op de functie: Trainsters Heldin (vrijwillig) Wat is Heldin? Heldin is een cursus voor vrouwen die het lastig vinden om te handelen in noodsituaties. Tijdens de cursus werken de deelnemers niet alleen heel gericht aan hun EHBO-kennis, maar ook aan zelfvertrouwen, daadkracht en effectieve communicatie. Door Heldin leren de vrouwen zich te redden in diverse, uitdagende situaties en voelen ze zich daardoor meer zelfverzekerd over hun eigen kunnen. Daardoor weten ze niet alleen wát ze moeten doen in een noodsituatie, maar ook durven ze te handelen én blijven ze rustig. Er is voorrang voor vrouwen met een laag inkomen die niet zelf een particuliere cursus kunnen betalen. Heldin bestaat uit individuele kennismakingsgesprekken en zeven bijeenkomsten van 2,5 uur, die allemaal worden verzorgd door twee vrijwillige Heldin trainers. We organiseren dit in samenwerking met scholen, buurthuizen en andere maatschappelijke organisaties. We zoeken momenteel trainers om deze cursussen te geven! Over wat dit jou brengt Het Rode Kruis biedt verschillende trainingen aan, namelijk: een EHBO-cursus, een introductiecursus Heldin, een training didactische vaardigheden en een training interculturele communicatie. • Intervisie met de andere trainers voor kennisuitwisseling. • Je bent betrokken bij een maatschappelijk project dat ertoe doet en kunt direct verschil maken voor de vrouwen in de cursus. • Je kunt een netwerk opbouwen met onze samenwerkingspartners in het maatschappelijke veld en met de andere trainers. • Je ontvangt een vrijwilligersovereenkomst en reiskostenvergoeding. Over jou • Je hebt ervaring of affiniteit met het begeleiden en trainen van dynamische groepen. Of je staat makkelijk voor een groep. • Je hebt ervaring of affiniteit met mensen met verschillende achtergronden. • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en weet verbinding te leggen met de cursisten. Wat is je tijdsinvestering? • Gemiddeld zijn trainers per cursusreeks 30-35 uur kwijt aan de cursus inclusief de voorbereidingen, briefing, kennismakingsgesprekken en evaluatie. • We verwachten dat je minimaal 2 keer per jaar een cursusreeks kunt geven voor minstens 2 jaar. • Voorafgaand aan de cursus krijg je samen met je collega-trainer een briefing op het Rode Kruis kantoor waar je meer informatie krijgt over de samenstelling van de groep, de cursuslocatie en praktische details. Ook krijg je de cursusmaterialen mee. • Er vinden individuele kennismakingsgesprekken (30 min per deelnemer) plaats met de deelnemers vóór de start van de cursusreeks. Een gemiddelde groep bestaat uit 10 deelneemsters. • Na afloop vindt er een evaluatie plaats met de collega-trainer en projectleider Heldin. Meer informatie of aanmelden? Heb je een vraag over deze vrijwilligersfunctie, bel dan met Jeanette. Lees meer over het Rode Kruis op onze website. Wil je je aanmelden, stuur dan je motivatie en cv via onderstaande sollicitatieknop. Over ons Het helpen van mensen in nood om de hoek – en ver weg, vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. Dát is waar het Rode Kruis voor staat. Dit doen wij door het vergroten van de weerbaarheid van mensen, zodat zij zichzelf en anderen helpen in noodsituaties. In Nederland helpt het Rode Kruis samen met meer dan veertienduizend vrijwilligers door onder andere Noodhulp, Evenementenhulp, Eerste Hulp (onderwijs) en Burgerhulp te bieden. Het Rode Kruis laat zich bij de keuze voor de juiste kandidaat niet leiden door culturele achtergrond, fysieke beperkingen, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Structureel
Bergen (NH.)

Wandel- en gespreksmaatje voor Kareem

Team Vrijwillig

Mijn naam is Tjalling, consulent -TEAMVRIJWILLIG- Voor een jongeman van 28 die in een 24 uurs woonvoorziening woont ben ik op zoek naar een wandel- en gespreksmaatje. Kareem spreekt Nederlands en Engels en heeft een hoger niveau dan zijn medebewoners waardoor hij moeilijk contact kan naken, hij houdt van converseren en filosoferen over alles wat hem bezig houdt. Kareem is een rustig persoon, houdt niet van drukte of drukke mensen en klikt goed met zachtaardige personen, hij houdt dus voornamelijk van een goed gesprek, wandelen, terrasje pakken met een goede kop koffie. Spreekt deze hulpvraag je aan? reageer dan en ik breng je met zijn begeleider in contact.,

Structureel
Dijk en Waard, Castricum, Bergen (NH.), Alkmaar

Medewerker Logistiek Noord-Kennemerland

Rode Kruis

Medewerker Logistiek Noord-Kennemerland (vrijwillig) Het district Noord-Holland Noord, locatie Noord-Kennemerland is voor de evenementenhulp op zoek naar een logistiek medewerker. Voor Evenementenhulp is logistiek een belangrijke taak. Denk aan het klaarzetten van materialen voor de Eerste Hulpposten voor één van de velen evenementen. Wat ga je doen? · Je draagt als logistiek medewerker (vrijwillig) zorg voor het Evenementenhulp materiaal op de locatie van de afdeling. · Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een overzichtelijke, ingerichte en opgeruimde opslag van het materiaal, het bijhouden van de voorraden en de logistieke voorbereiding van (grote) inzetten. · Je bent onderdeel van het team Logistiek en werkt onder coördinatie van de Coördinator Logistiek. · Indien nodig, woon je vergaderingen en MsTeams-overleggen bij (meestal in de avonduren). Wie ben jij? · Als logistiek medewerker spreek je goed Nederlands, onderschrijf je de grondbeginselen en het beleid van het Rode Kruis en draagt deze uit. · Je kunt goed overzicht houden en bent accuraat; ervaring met magazijnwerkzaamheden en/of eerstehulpverlening is een pré. · Tevens kun je zelfstandig werken, maar je bent ook een teamspeler. · Daarnaast ben je in staat om met computerprogramma’s als Word en Excel om te gaan. · Ook ben je in het bezit van een geldig EHBO Uitgebreid diploma of bent bereid dit te halen. · Bovendien ben je in het bezit van een rijbewijs B. · Je bent woonachtig in Noord-Kennemerland, of de directe omgeving. Het uitvoeren van deze werkzaamheden vraagt gemiddeld 2-4 uur tijd per week. Voorafgaand aan grote evenementen kan dit oplopen tot 6-8 uur per week. Wat bieden wij? Als logistiek medewerker draag je bij aan het werk van het Rode Kruis. Dat geeft een goed gevoel! Je krijgt de kans je talenten te ontwikkelen en werkt samen met gemotiveerde en enthousiaste vrijwilligers en medewerkers. Het Rode Kruis vergoedt gemaakte reis- en onkosten en zorgt dat je tijdens uitvoering van je werkzaamheden verzekerd bent. Ook verzorgt het Rode Kruis cursussen en/of trainingen ten behoeve van het uitoefenen van de functie. Iets voor jou? Ben je enthousiast over de vacature logistiek medewerker (vrijwillig)en wil je direct reageren? Vul het onderstaande formulier in of druk op de sollicitatieknop. Of stuur je CV en korte motivatie naar werving [email protected]. We hopen je snel te ontmoeten! Over ons Het helpen van mensen in nood om de hoek – en ver weg, vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. Dát is waar het Rode Kruis voor staat. Dit doen wij door het vergroten van de weerbaarheid van mensen, zodat zij zichzelf en anderen helpen in noodsituaties. In Nederland helpt het Rode Kruis samen met meer dan veertienduizend vrijwilligers door onder andere Noodhulp, Evenementenhulp, Eerste Hulp (onderwijs) en Burgerhulp te bieden. Het Rode Kruis laat zich bij de keuze voor de juiste kandidaat niet leiden door culturele achtergrond, fysieke beperkingen, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Structureel