csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

V2023315 Een uitdaging met plezier?

Sta jij open om samen met het team het verschil te maken voor onze cliënten? Om de cliënten een fantastisch moment te bezorgen waaruit jij jouw voldoening haalt? Als groepsvrijwilliger ondersteun je de cliënt(en) tijdens de dagelijkse uitdagingen hetzij individueel of in groepsverband. Je ondersteunt en begeleidt ze bij activiteiten die georganiseerd worden op het terrein zoals een kermis, motorrun e.d. Ook is het fijn als je onze cliënten begeleidt tijdens een stuk fietsen/wandelen of tijdens een ijsje eten op het terras. Wellicht heb jij nog meer ideeën? Gebruik je eigen creativiteit en overlegt met de leiding de mogelijkheden. Waar mogelijk streef je samen met de cliënt naar verbetering van (sociale) omstandigheden en vaardigheden. Belangrijk is dat je een sterk empathisch- en doorzettingsvermogen hebt en dat je rust uit straalt. Je bent duidelijk, je kunt grenzen stellen en houd je aan gemaakte afspraken. We zijn ons er van bewust dat het in het begin even wennen kan zijn maar de leiding ondersteunt je hierbij, legt je alles uit en beantwoord jouw vragen. Natuurlijk krijg je de mogelijkheid om het contact rustig op te bouwen om zo het vertrouwen te krijgen en te winnen van onze bijzondere groep cliënten. De eerste keren onderneem je activiteiten in de groep, daarna op terrein en zo breiden we alles rustig uit. De begeleiding is erbij of in de buurt. Daardoor zal je de cliënten steeds beter leren kennen. Je gaat om met bijzondere mensen, die blij zijn met jouw komst en waarbij je iets extra’s toevoegt in hun leven en vrije tijd. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Lees meer

structureel

Peel en Maas

Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Sta jij open om samen met het team het verschil te maken voor onze cliënten? Om de cliënten een fantastisch moment te bezorgen waaruit jij jouw voldoening haalt?
Als groepsvrijwilliger ondersteun je de cliënt(en) tijdens de dagelijkse uitdagingen hetzij individueel of in groepsverband. Je ondersteunt en begeleidt ze bij activiteiten die georganiseerd worden op het terrein zoals een kermis, motorrun e.d.
Ook is het fijn als je onze cliënten begeleidt tijdens een stuk fietsen/wandelen of tijdens een ijsje eten op het terras. Wellicht heb jij nog meer ideeën? Gebruik je eigen creativiteit en overlegt met de leiding de mogelijkheden.
Waar mogelijk streef je samen met de cliënt naar verbetering van (sociale) omstandigheden en vaardigheden.

Belangrijk is dat je een sterk empathisch- en doorzettingsvermogen hebt en dat je rust uit straalt. Je bent duidelijk, je kunt grenzen stellen en houd je aan gemaakte afspraken. We zijn ons er van bewust dat het in het begin even wennen kan zijn maar de leiding ondersteunt je hierbij, legt je alles uit en beantwoord jouw vragen. Natuurlijk krijg je de mogelijkheid om het contact rustig op te bouwen om zo het vertrouwen te krijgen en te winnen van onze bijzondere groep cliënten.
De eerste keren onderneem je activiteiten in de groep, daarna op terrein en zo breiden we alles rustig uit. De begeleiding is erbij of in de buurt. Daardoor zal je de cliënten steeds beter leren kennen.
Je gaat om met bijzondere mensen, die blij zijn met jouw komst en waarbij je iets extra’s toevoegt in hun leven en vrije tijd.

Wie zijn wij?
Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen.
Na een goede klik zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen.

Bij Daelzicht;
- ben je verzekerd
- krijg je een vrijwilligersovereenkomst
- mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten
- ontvang je een eindejaar attentie
- vergoeden wij jouw reiskosten

Interesse?
Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Praktische informatie

Locatie

Peel en Maas

Impact

Impactgebied

Sociaal & welzijn

Categorie

Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Daelzicht

Horst aan de Maas

V165.1119 Vrijwilliger dagbesteding gevraagd

Daelzicht

Dagbesteding Achterum in Sevenum biedt dagbesteding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking. Het doel van dagbesteding Achterum is om samen met de cliënten verbindingen te maken met en in het dorp. Iets betekenen voor mensen, bedrijven en verenigingen in de omgeving. Te denken aan klusjes en taakjes doen voor de brandweer, de voetbalclub, de kerkparochie, de basisschool, het bejaardenhuis, tuintjes onderhouden of mensen wat extra hulp bieden in en aan huis. Hulp bieden bij klusjes die ze zelf moeilijk kunnen. Belangrijk zijn voor een ander en meedoen in de maatschappij staan hierbij centraal. Wij vragen: We zoeken vrijwilligers die ons hierbij wat extra handjes kunnen bieden om de groeiende klusjes buiten de deur mee te begeleiden. Naast de klusjes buiten de deur zijn we op locatie ook creatief actief. Te denken aan knutselactiviteiten, bloemschikken, koken en bakken. Momenteel is onze dagbesteding open op maandag, dinsdag en donderdag van 9:30 tot 15:30 uur. We zijn op zoek naar vrijwilligers die een dag of dagdeel in de week of per twee weken iets willen betekenen. Als vrijwilliger bij Daelzicht: - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Heb je interesse en ben je enthousiast stuur dan zeker even een bericht. Wij geven graag antwoord op je vragen en nodigen je uit om een kijkje te nemen bij Achterum. Bij inschrijving als vrijwilliger vragen wij om een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) Wij helpen jou met de aanvraag.

Structureel
Peel en Maas

V170.0420 Ondersteunen bij bewegen?

Daelzicht

Op donderdagochtend van 9.00–11.30 uur wordt er ‘gesport’ door de oudere cliënten (met een verstandelijke beperking) in Panningen. Deze les wordt gegeven door een bewegingsagoog. We zijn ook zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt om de bewegingsagoog te ondersteunen. Dit houdt in: meedoen aan “sport” vanuit de stoel, bv hulp bieden bij een cliënt die in een rolstoel zit en niet alleen een bal vast kan houden. De cliënten worden te voet opgehaald op de woonlocatie waar zij wonen. Het zou dan ook fijn zijn als je wil meehelpen om de mensen op te halen en weer thuis te brengen. Het kan ook dat er gevraagd wordt of je de koffie wil verzorgen. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V155.0519 Mag ik bij jou op bezoek komen?

Daelzicht

Voor een zelfstandige leuke man van 60 jaar zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger. Deze man heeft een verstandelijke beperking maar houdt de regie graag in eigen hand. Wij zoeken iemand die enthousiast is en die het gezellig vindt dat deze man zo nu en dan eens op afgesproken tijden bij jou op de koffie komt. Maak jij graag een praatje, woon je in Koningslust of op fietsafstand van Koningslust? Deze cliënt is een goede prater, maar haakt vaak in op zaken die hij hoort van anderen. Daardoor lijkt het of hij van veel dingen wat af weet. Kun jij hierdoor heen prikken en heb jij een luisterend oor voor deze cliënt? Kun jij selectief zijn in het aanbod van eigen verhalen vertellen, en vindt je het praten over koetjes en kalfjes net zo leuk? Dan is de vrijwilligersvacature je op het lijf geschreven! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V173.0620 een uurtje zonnestralen bezorgen?

Daelzicht

Een uurtje van jouw tijd maakt ons, ouder wordende cliënten in de leeftijd van 50-86 jaar weer helemaal blij. Van een stukje extra aandacht gaan wij helemaal stralen. Voor een woonlocatie in Panningen zijn we op zoek naar jou. Ga je met (een van) ons wandelen en/of een terrasje pikken? Wij vinden het ook leuk als je met ons een boodschapje gaat doen of de begeleiding ondersteunt met een leuke activiteit! Wij hebben geen tijd of dag in gedachten...........jij geeft aan wanneer de zonnestralen bezorgd kunnen worden. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de clienten zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Venlo

V186.0321 Gezocht vrijwilliger dagbesteding

Daelzicht

Werkzaamheden: Wij zoeken: Voor dagbesteding locatie Moeëj Gemak zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om de cliënten tijdens het uitvoeren van ondergenoemde activiteiten te ondersteunen. Het is de bedoeling dat je met één of meerdere cliënten op pad gaat. Samen de stad in om papier te prikken, te helpen met schilderen of ze te ondersteunen met de taken in de bieb. We gaan graag met jou in overleg welke taken je aanspreken om bij te ondersteunen en te begeleiden. Er is altijd een beroepskracht bij aanwezig. Vooralsnog gaat het om de dinsdag overdag van 10.00 – 16.00 uur. Het gaat om een groep van 7 cliënten. Als de dagbesteding in de toekomst mogelijk uitgebreid wordt, dan is in overleg mogelijk om meer dagen vrijwilligerswerk te komen doen, indien je dit wil. Cliënten van de dagbesteding verrichten diverse activiteiten in de bieb van Venlo zoals: * ondersteuning bij taken in de bieb, waaronder geleende boeken terugzetten, boeken rechtzetten en lichte huishoudelijke klusjes zoals de vaatwasser uitruimen. * in opdracht van Venlo-Partners, folders rondbrengen, in het centrum papier prikken * industriële activiteiten op aanvraag van externen; pizza dozen vouwen, stickers plakken enz. * creatieve activiteiten, pimpen van kleine meubels die verkocht kunnen worden of in opdracht van. Ben jij iemand die handig is met klusjes, schilderen en evt. met een hamer en schroevendraaier overweg kan? Of ben je iemand die het leuk vindt om cliënten te begeleiden in de bieb? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij bieden: Bij inschrijving als vrijwilliger vragen wij om een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) Wij helpen jou met de aanvraag. Als vrijwilliger bij Daelzicht: - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. We bieden een veilige woonomgeving, intensieve zorg en behandeling, zinvolle dagbesteding en werk op maat, ondersteuning thuis bij het dagelijkse leven en opvang in een crisissituatie. Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature of wil je meer informatie? Laat dan een berichtje achter via de website.

Structureel
Peel en Maas

V205.1021 Vrijwilliger verkeerstuin gezocht

Daelzicht

Voor de verkeerstuin in Koningslust zijn wij op zoek naar een vrijwilliger. Het doel van De verkeerstuin is het aanbieden van een op de praktijk gericht verkeerseducatieprogramma voor basisschoolleerlingen van de groepen 5, 6, 7 en 8. Er zijn aangepaste programma’s voor leerlingen uit het speciaal en bijzonder onderwijs. Zelf fietsen, je band plakken, een scootmobiel besturen, in een kantelauto ‘over de kop’ gaan: voorbeelden van praktische verkeersaspecten die aan bod komen. Al 10 jaar helpen cliënten van Daelzicht mee bij de praktijklessen verkeerseducatie die De Verkeerstuin verzorgt voor basisschoolleerlingen. Een erg mooi voorbeeld van inclusie, waarbij praktische verkeerseducatie voor basisschoolleerlingen én inzet van mensen met een beperking worden gerealiseerd! Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die samen met onze cliënten wil samenwerken bij de verkeerstuin, door middel van het uitleggen en uitvoeren van kleine activiteiten die te maken hebben met verkeer. Denk hierbij aan uitleggen van een aantal verkeersborden bij een fietsenparcour. Uitleggen hoe kinderen een band kunnen plakken en dit ook voor kunnen doen. Uitleg geven over de werking van een scootmobiel en de kinderen begeleiden in het rijden op een scootmobiel. Kinderen in de gordel zetten bij de kantelauto en deze bedienen. Dit alles wordt samen met de cliënt gedaan. Dagen en tijden: De praktijkonderdelen worden op ma-, di- en donderdagmiddag tussen 12:30 en 15:00 uitgevoerd. Op de schoolvakanties en feestdagen na zijn bijna alle dagen volgeboekt door basisscholen. Werkdagen in overleg. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Sittard-Geleen

V327.0222 Vrijwilliger dagbesteding gevraagd

Daelzicht

Wij zijn in Sittard voor een woon/dagbesteding locatie op zoek naar een betrokken vrijwilliger die wekelijks op vrijdag van 9.00-16.00 uur wil ondersteunen bij verschillende activiteiten. Deze activiteiten worden door de zorgmedewerkers georganiseerd voor onze (ouder wordende) cliënten met een verstandelijke beperking. De ondersteuning bestaat voornamelijk uit het geven van extra aandacht en het helpen van de cliënten bij de uitvoering van de activiteiten. Activiteiten waaraan je kunt denken zijn: muziek, sport en spel, koken/bakken, knutselen, snoezelen en belevingsgerichte activiteiten. Daarnaast ook 1 op 1 activiteiten zoals een spelletje spelen of een boodschap doen. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V220.0922 Muziek verbindt!

Daelzicht

Voor onze gezellige muziek avond op maandag zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger. Naar deze muziekavond komen 30-35 cliënten met een verstandelijke beperking in verschillende leeftijd. Elk individu beleefd de avond op een andere manieren iedereen functioneert op een ander niveau. Tijdens de avond wordt er gezongen, gedanst en genoten. Wij zoeken iemand die actief en samen met de cliënten deelneemt aan de activiteit. In de pauze wordt er genoten van een kop koffie en ook hier kunnen we je ondersteuning goed gebruiken. "Muzikaliteit is niet noodzakelijk, als je van muziek kunt genieten en plezier uitstraalt, pas je perfect bij ons! Lijkt het je leuk om met een enthousiaste groep mensen muziek te maken, meld je dan aan! Lukt het niet om wekelijks aan te sluiten of de gehele avond bij ons te helpen? Dat is geen enkel probleem. Daar valt altijd wel een oplossing voor te vinden. Tussen 18.30-20.00u komt de hulp echt het meest van pas. De muziekavond ziet er als volgt uit: 18.00-18.15u Opbouwen 18.15-18.30u Inloop cliënten 18.30-19.30u Muziek activiteit 19.30-19.45u Koffie 19.45-20.30u Muziekactiviteit 20.30-21.00u Vertrek cliënten en opruimen. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Maasgouw

Chauffeurs voor de E-Taxi voor cliëntvervoer

Daelzicht

Een E-taxi is een elektro-kar: een elektrisch vervoermiddel voor 8 rolstoelen of minder mobiele cliënten. Met de E-taxi haal je cliënten op die op het Daelzicht-terrein in Heel wonen. Je brengt hen naar de dagbesteding bij De Huif, iets verder op in Heel. Je vervoert cliënten met een verstandelijke beperking die minder mobiel zijn of afhankelijk zijn van de rolstoel. Zij gaan met heel veel plezier naar de dagbesteding. Als chauffeur van de E-taxi maak jij dus écht het verschil! Herken jij jezelf? • Je vindt het leuk om contact te hebben met mensen met een verstandelijke beperking. • Je ziet snel waar hulp nodig is en steekt dan graag een handje uit. • Je bent minimaal 18 jaar. Een rijbewijs is niet nodig. Het is fijn als je ervaring hebt met het besturen van gemotoriseerde voertuigen. • Je ent fysiek in staat om de rolstoel een klein stukje te duwen. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Echt-Susteren

V3.0101.2023 DOL Susteren zoekt jou!!

Daelzicht

Wij zoeken voor een dagcentrum in Susteren meerdere vrijwilligers die op dinsdag, woensdag of donderdag de begeleiding wilt ondersteunen met het diverse activiteiten. Wij zijn een al wat ouder wordend groepje cliënten en houden van gezelligheid. Wij vinden het heel erg leuk om samen uitstapjes te maken, te wandelen of samen iets te bakken. Ook zijn we graag bezig met puzzelen, handenarbeid zoals knutselen, breien of haken. Bij alles wat me maken zit er geen tijdsdruk op. Samen met de begleiding wordt gekeken waar onze wensen en behoeften liggen. Hierop worden de activiteiten voor en/of met ons afgestemd en vorm gegeven. Vaak sluiten ze aan bij het seizoen. Belangrijk is dat we genieten van wat we doen en onder het genot van een kopje koffie stellen we een gezellig praatje zeer op prijs. Kom jij kennismaken met ons? Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Horst aan de Maas

V228.0223 Samen worden we TOP- FIT!

Daelzicht

Ben jij een motivator, een stimulator en houd je van sport dan zijn we echt op zoek naar jou! Wij als dagcentrum in Sevenum hebben iedere woensdag met onze groep cliënten (met een licht verstandelijke beperking) een sportactiviteit. Tijdens de middag biedt een vereniging uit Sevenum hun sport aan. Lichamelijk hebben ze geen beperkingen. Alle deelnemers zijn zelfstandig en kunnen goed aangeven wat ze wel of niet willen. Ons doel is om alle deelnemers meer te laten bewegen door de verschillende beweegactiviteiten. Jij, als stimulator, helpt ons bij de verwezenlijking. Tussen de middag bieden we een gezonde snack aan, die we samen klaar maken. Sportactiviteiten die we nu al doen zijn: Boksen/kickboksen, circuit/fitness oefeningen, badminton, voetbal, tafeltennis, tennis, korfbal, wandelen, darten, sjoelen, koersbal en fitness. We nodigen je van harte uit om eerst eens te komen kijken en proeven of dit is wat je zoekt! De dagbesteding is geopend van 9.00 – 16.00 uur. Uren zijn altijd in overleg. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Maasgouw

V258.0422 Samen naar de mediamarkt gaan?

Daelzicht

Voor een man van 63 jaar zijn we op zoek naar een maatje. Hij heeft een licht verstandelijke beperking, autisme en is gelovig (pinkstergemeente). In mei 2021 is hij van Horn naar Heel verhuisd en nu is hij op zoek naar een maatje die geregeld met hem naar de action, mediamarkt, kringloopwinkels of andere winkels zou willen gaan. Ook samen een stukje fietsen of vissen zou hij erg leuk vinden. In verband met gezondheidsproblemen is zijn energielevel is niet zo hoog, maar beweging is voor hem belangrijk. In zijn vrije tijd is meneer veel met het geloof bezig, dit is erg belangrijk voor hem. Zo doet hij graag en veel aan zelfstandige bijbel studie. Daarnaast luistert hij graag muziek en vindt hij het fijn om over alledaagse dingen te praten. Het (wereld)nieuws volgt hij op de voet en heeft daar ook een duidelijke mening over. Daarin is het belangrijk hem in zijn waarde te laten echter mag je jouw eigen mening wel hem vertellen. Soms is het beter niets te zeggen... hij hecht veel waarde aan wederzijds respect. We zijn op zoek naar iemand die geen dominant karakter heeft en de wensen van de cliënt respecteert, waaronder ook zijn geloof. Daarnaast zou het fijn zijn als je in de communicatie duidelijk naar hem kunt zijn i.v.m. zijn autisme. Ben jij op een dinsdag, donderdag of zaterdag overdag beschikbaar en zou je iets voor deze meneer willen betekenen? Dan zouden we het leuk vinden als je contact opneemt en kunnen we samen bekijken op welke manier en tijden je iets voor deze meneer zou kunnen en willen betekenen. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Echt-Susteren

V3.1304.2023 Quality moment gezocht!

Daelzicht

Hallo voor mij nog onbekende vrouw! Ben jij een spontane vrouw, bij voorkeur 50/55+ met een goede dosis humor en die net als ik van gezelligheid houdt? Dan zie ik er naar uit om met je kennis te maken Ik woon, met mijn man, in Susteren en heb ambulante begeleiding van Daelzicht. Ik ben moeilijk ter been maar door en met ondersteuning van mijn rollator kan ik me prima verplaatsen. Ik vindt het heel fijn om samen op pad te gaan, samen een terrasje pikken, winkelen en kijken wat op ons pad komt. We kunnen samen overleggen wat we gaan doen. Ik ben wat moeilijk ter been ben maar met behulp van mijn orthopedisch schoeisel en mijn rollator kan ik me prima verplaatsen. Voor het ondernemen van activiteiten is het wel fijn als je in het bezit bent van een auto. Het zou fijn zijn als je één keer per maand op een woensdagochtend of -middag tijd hebt voor mij, je maakt dan al voor mij het verschil. Uiteraard maken we eerst kennis ter oriëntatie en zien we elkaar een paar keer. Als er sprake is van een wederzijdse klik dan gaan we een leuke tijd tegemoet. Mijn begeleidster zal bij de kennismaking aanwezig zijn. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V1.0805.2023 Breng jij me naar dagbesteding?

Daelzicht

We zoeken meerdere vrijwilligers om een jongeman van 25 jaar van en naar dagbesteding te vervoeren. Hij heeft een licht verstandelijke beperking en door zijn syndroom kan hij niet met het reguliere vervoer mee waardoor hij nu vaak uit noodzaak op de woonlocatie moet verblijven. Het is een rustige jongen met wie je leuke, oppervlakkige gesprekken kunt voeren. Ben jij zelf ook heel rustig en kun je duidelijkheid (structuur en veiligheid) bieden dan lees even verder. De tijdstippen van het vervoer van ophalen zijn rond 09.00 uur in de ochtend en rond 16.00 uur in de middag. De afstand naar dagbesteding is 7 kilometer. Voor het vervoer kan er gebruik gemaakt worden van een auto van Daelzicht. Omdat het een specifieke zorgvraag is nodigen we je eerst uit voor een oriëntatie gesprek waar we wederzijds informatie uitwisselen en vragen aan elkaar gesteld kunnen worden. Daarnaast is er een uitgebreide kennismaking met de client en krijgen jullie verdere informatie. Mocht blijken dat er na enkele ontmoetingen sprake is van een wederzijdse match dan schrijven we je in als vrijwilliger. Als je nieuwsgierig bent geworden en je wil je voor deze jongen het verschil gaan maken. Reageer dan snel. Deze jongen zijn wereld zal mede door jou worden vergroot! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Maasgouw

V2.23.0806.2023 Jackpot!

Daelzicht

Ben jij mijn Jackpot? Ik ben op zoek naar een maatje die 1 keer per 6 maanden met mij mee wilt gaan naar het casino in Eindhoven. Ik ben een een gezellige man die zelfstandig woont en vind het leuk om samen op pad te gaan, te kletsen en een gokje te wagen. Uiteraard vergoed ik de reiskosten! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V1.23.0806.2023 Fietsenmaker

Daelzicht

Voor een dagbesteding locatie op Savelberg zijn we op zoek naar een vrijwilliger die handig is in het repareren en opknappen van fietsen. Heb jij tijd om een dag(deel) per week samen met onze cliënten te sleutelen aan fietsen, dan zijn wij op zoek naar jou! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V1.2006.2023 Dat beetje extra......

Daelzicht

Koningserf 5-6 is een woongroep waar in totaal 9 cliënten wonen in de leeftijd van 52 en 84 jaar. Het is een rustige groep en onze bewoners zijn allemaal ouder wordend. In sommige gevallen is familie niet meer aanwezig of op afstand, daarom zou juist dat beetje extra aandacht een grote meerwaarde voor onze bewoners zijn. De bewoners van Koningserf 5-6 functioneren op een matige tot ernstige verstandelijke beperkt niveau en hebben vaak een bijkomende problematiek zoals het Syndroom van down, autisme of een visuele beperking. Ook kan er sprake zijn van beginnende dementie of diabetes. Wij zij op zoek naar een groepsmaatje, iemand die tijd heeft om een praatje of wandeling te maken, samen te bakken of een spelletje te doen. De bewoners kunnen goed aangeven wat ze fijn vinden om te doen of wat ze juist niet fijn vinden. De contactmomenten en frequentie zijn in overleg met begeleiding. Voorkeur is vrijdag, zaterdag of zondag. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Venlo

V1.2023.2206 Szukamy Ciebie!

Daelzicht

Szukamy Ciebie! (wij zoeken jou!) Want voor een 26 jarige jongeman met een Poolse achtergrond zijn we op zoek naar een vrijwilliger. Hier in Nederland heeft hij weinig tot geen sociale contacten. Hij heeft wel veel telefonisch contact met oma en tante in Polen. Het is een vrij zelfstandige jongeman die duidelijk kan aangeven wat hij wel en niet wil. Hij heeft epilepsie. Mocht je zijn maatje worden dan zullen wij je hier natuurlijk verdere toelichting in geven. Het zou fijn zijn als hij een maatje vindt die ook een beetje kennis over Polen heeft en/of misschien wel de Poolse taal spreekt. Dit is natuurlijk geen noodzaak! Hij houd van games en is vaak bezig met avatar. Ook heeft hij veel interesse in wat er in de wereld gebeurd. Kijkt graag filmpjes op zijn telefoon en vindt het leuk om de stad in te gaan om verzorgingsspullen of kleding te kopen. Kortom, deze jongeman vindt heel veel dingen leuk om te doen maar kan niet altijd mee doen vanwege zijn epilepsie. Zo zwemt hij graag maar dit is een activiteit die echt individueel gedaan moet worden. Hij kan soms snel uit zijn slof schieten. We zijn dus op zoek bij voorkeur een man die stevig in zijn schoenen staat en wel zijn mannetje kan staan. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V1.23.1007.2023 actief groepsmaatje gezocht!

Daelzicht

Voor een leuke groep cliënten van midden tot laag niveau zijn we op zoek naar een enthousiaste actieveling. Onze cliënten zijn in de leeftijd van 23 tot 78 jaar en hebben naast hun verstandelijke beperking soms moeilijk verstaanbaar gedrag. Om hun dag wat extra positieve impuls te geven zijn we op zoek naar iemand die affiniteit heeft met de doelgroep en het leuk vind om (individueel) met onze cliënten te gaan fietsen of te wandelen in de omgeving van ons mooie terrein in Koningslust. Overdag gaan onze cliënten naar dagbesteding maar in de avonduren, vrijdagmiddag of in het weekend hebben onze cliënten behoefte aan dat beetje extra! Het team van de woning staat voor je klaar en maakt jou vertrouwd met de cliënten en begeleiden je in het vrijwilliger zijn. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Maasgouw

V2.1907.2023 samen zwemmen.

Daelzicht

Multimove is op zoek naar een zwemvrijwilliger voor dinsdagmiddag. Samen met de bewegingsagoog ondersteun je cliënten met een uiteenlopende beperkingen in het water. Dit kan inhouden dat je in het ondiepe water een cliënt ondersteunt met door het water lopen of dat je hem/haar ondersteund bij het door het water bewegen. Ook samen met de cliënt een spelletje doen in het water of het samen overgooien van een bal hoort bij de mogelijkheden. Bij het diepe water ondersteun je met het overbrengen van blokjes of je ondersteund bij het uitvoeren van andere zwemopdrachten. Het is mogelijk om een aantal uurtjes te komen maar er is ook is de mogelijkheid om een hele ochtend of middag te ondersteunen. Bijvoorbeeld van 9-13 uur of 13-16 uur. Er zijn buiten het zwemmen nog meerdere activiteiten waar we ondersteuning bij kunnen gebruiken. Denk aan puzzels maken, wandelen met cliënten, ondersteunen met eten geven waar mogelijk enz. Mocht je interesse hebben, meld je dan aan. We gaan graag het gesprek met je aan om samen de mogelijkheden te bekijken! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Venlo

V1.2007.2023 samen naaiwerkjes doen

Daelzicht

Voor een 57 jarige dame woonachtig in Venlo zijn we op zoek naar iemand die handig is met de naaimachine en die het ook leuk vind om dit samen te doen. Ook vindt ze het leuk om zo nu en dan haar werkjes te verkopen op een (handwerk) markt. Verder is deze dame altijd in om samen een rondje door de stand te maken om een boodschap te halen, een gezellig terrasje te pikken of samen naar de bioscoop te gaan. Ook gezelschap op haar eigen appartement onder het genot van een lunch, een kopje koffie of thee vindt ze erg leuk. Deze dame weet wat ze wil en is verder mobiel. Haar voorkeur gaat uit naar een dinsdag want dan heeft ze een vrije dag. Mocht jij dan niet kunnen maar een andere dag wel? Geen enkel probleem, in overleg kunnen we altijd wat anders afspreken. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V1.23.0708.2023 Ga je mee samen wielrennen?

Daelzicht

Ik ben een sportieve jongen met een licht verstandelijke beperking. Ik heb een goede conditie die het heerlijk vindt om een stuk te gaan wielrennen. Ik heb een eigen fiets waarmee ik graag door de omgeving van Koningslust ga fietsen. Natuurlijk is het veel leuker om dit met z'n tweetjes te doen. Ga jij zo nu en dan eens met me mee? Het is fijn als jij ook een beetje sportief bent. Het is belangrijk dat je weet dat mijn stemmingen soms wel eens wisselen waardoor het kan voorkomen dat ik op het laatste moment af kan zeggen Ik zou op maandag-, dinsdag-, donderdagavond kunnen gaan fietsen of vrijdag overdag. Heb jij tijd om 1 keer in de 2 a 3 weken met me te gaan fietsen? reageer dan snel. Ik heb heb er zin in!! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Horst aan de Maas

V1.2023.1008.2023 Op naar Jong Nederland

Daelzicht

Bezorg jij dit meisjes van bijna 15 jaar een glimlach op haar gezicht omdat ze weer mee kan doen in de maatschappij? Voor een van onze cliënten zijn wij opzoek naar een vervoersvrijwilliger. Dit meisje van bijna 15 jaar oud wil heel graag op de maandagavond deelnemen aan Jong Nederland Horst. Het meisje woont op 't Raayke in Tienray. Ben of ken jij iemand die op maandagavond nog wat ruimte heeft om deze leuke vrijwilligerstaak te doen? Reageer dan snel!! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V1.2023.1008.2.2023 blijde gezichten

Daelzicht

Voor een woongroep op het mooie terrein van Savelberg in Koningslust zijn we op zoek naar een groepsvrijwilliger. We zoeken iemand die het leuk vindt om een glimlach op de gezichten van onze cliënten te toveren. Dit kan al door hun een stukje individuele aandacht te geven, een wandeling te maken op het terrein, een bak/kook activiteit te doen of gezellig samen een kopje koffie te drinken. Het zou fijn zijn als je soms ook kunt ondersteunen met een grotere activiteit zoals bijvoorbeeld de kermis op het terrein. Het gaat om een woongroep waar cliënten wonen in de leeftijd van 24-65 jaar. Ze hebben allemaal een verstandelijke beperking en zijn van laag niveau. De meeste kunnen niet praten. Een aantal cliënten is mobiel of maakt gebruik van een rollator. De ander maakt gebruik van een rolstoel. Heb jij in de avonduren (dinsdag of woensdag), op vrijdagmiddag of in het weekend nog tijd vrij in je agenda? Kom dan kennis maken met deze leuke en gezellige club cliënten. Ze kijken er naar uit!! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V1.2308.2023 Maatje gezocht!

Daelzicht

Voor een mannelijke cliënt van 84 jaar met beginnende dementie zijn we op zoek naar een vrijwilliger/ster die het leuk vindt om in de middag of avond een kopje koffie bij hem te komen drinken en een spelletje te doen. Ook maakt hij graag een wandeling. Binnenshuis loopt meneer met een rollator. Buitenshuis is hij afhankelijk van een rolstoel. Voor meneer is het fijn als er iemand is die hem wat nabijheid biedt bij een zinvolle invulling van zijn dag. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V1.0509.2023 als ze me missen.......

Daelzicht

Voor een man met een matig verstandelijke beperking zijn we op zoek naar een mannelijk maatje om bijvoorbeeld gezellig mee te gaan vissen. Ook vindt meneer het leuk om samen te biljarten, te fietsen op de duofiets, een potje voetbal te kijken of gewoon samen een kop koffie te drinken. Voor het ondernemen van activiteiten is hij afhankelijk van begeleiding of een maatje die ervoor zorgen dat het overzichtelijk voor hem blijft. Hij is gebaad bij duidelijk en korte antwoorden. Meneer maakt bij het lopen van grote afstanden gebruik van een rolstoel. Hij heeft een chronische longziekte. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V1.0509.2023 optredens, concerten en op stap

Daelzicht

Voor een jongeman van 34 jaar zijn we op zoek naar een maatje die het leuk vindt om in de weekenden samen met hem op stap te gaan. Hij vindt het leuk om een concert of een live optreden te gaan bekijken. Hij is gek op muziek en staat het liefst vooraan bij het podium te shinen. Ook zou hij het leuk vinden als hij een maatje vindt die met hem mee gaat en ook te porren is voor om mee te gaan naar een truckrun of met samen met hem meedoet aan Baarlo Battert of de Venloop. Ben jij 25+ en vindt je het leuk om samen met hem op pad te gaan. Reageer dan snel. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Venlo

V1.0709.2023 hebben wij een match?

Daelzicht

Ik ben een vlotte jonge dame van 28 jaar en ben op zoek naar een maatje! Ik woon in Venlo dicht bij het centrum. Ik heb de wens om een enthousiaste dame te vinden die het leuk vindt om samen met mij naar bv. de parkfeesten of een ander optreden/festival te gaan. Ook ben ik helemaal dol van “ vastelaovend “. Ben jij dat ook? Dan is dat al een goede match. Maar zo vindt ik nog veel meer dingen leuk om samen te doen. Zoals winkelen, een terrasje pikken, samen lunchen of naar de Maaspoort gaan. Ook bewegen vindt ik belangrijk. Maar door mijn spasme is dit wat beperkter. Maar alles bewegen is goed al heeft wandelen niet de voorkeur. Daarom wordt aangeraden om vaker te fietsen. Ik heb een 3 wieler die waarmee ik regelmatig op pad ga. Dus vind jij fietsen ook leuk? Dan hebben we weer een raakvlak. Dus ben je een enthousiaste dame en je ziet dit wel zitten laat het dan gewoon weten. Ik kijk uit naar jou! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

Maatje gezocht voor een 15 jarige jongen

Daelzicht

Voor een jongen van 15 jaar zoeken wij een vrijwilliger. Wij zijn vooral op zoek naar iemand die alle aandacht voor hem heeft en leuke dingen met hem doet. De cliënt houdt van heel veel verschillende activiteiten. Hij wil vooral activiteiten samendoen. Denk aan wandelen met de hond (en knuffelen met de hond), naar de speeltuin gaan, naar de kinderboerderij gaan. Hij vindt het erg leuk om met de auto rond te toeren. Bij regenweer vindt hij het ook leuk om samen binnen activiteiten te doen. Hij vindt het leuk om loom bandjes te maken, wordt graag voorgelezen, kijkt graag filmpjes op YouTube en vindt muziek maken ook erg leuk. Wij zoeken Iemand die heel duidelijk nee durft te zeggen en sterk in zijn schoenen staat. Duidelijkheid is erg belangrijk voor hem. Het zou fijn zijn als de vrijwilliger een vaste dag en tijd af zou kunnen spreken met hem, zodat hij iets heeft om naar uit te kijken Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Geef jij duidelijkheid, doe jij wat je belooft, ben jij oprecht en eerlijk, Dan maken wij graag kennis met je!.

Structureel
Maasgouw

V2.0109.2023 Creatieve duizendpoot gezocht!

Daelzicht

Voor een handwerkgroep op één van onze locaties in Heel zoeken we een creatieve duizendpoot. Kent haken, breien, borduren, naaien en tekenen geen geheimen meer voor jou, reageer dan op deze vacature! We zoeken iemand die kan helpen met draden instoppen, draden aanmaken, kan werken met een naaimachine en iets kan tekenen op handwerkstof, zodat dit geborduurd kan worden. De dagen zijn maandag én/of donderdag van 13.00 uur tot 16.00 uur. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om vrijwilliger te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V.1.2010.2023 samen op pad

Daelzicht

Voor een 60 jarige dame met een licht tot matige verstandelijke beperking zijn we op zoek naar een maatje. Deze dame heeft behoefte heeft aan structuur en duidelijkheid. Ze is over het algemeen een vrolijk gestemde vrouw en houdt van gezelligheid en huiselijkheid. Als ze goed in haar vel zit dan kan ze wel eens op de praatstoel zitten over onderwerpen die haar op dat moment interesseren We zijn op zoek naar iemand die samen met haar op pad gaat en haar sociale netwerk wat groter maakt. Deze dame vindt het gezellig om samen met je te kletsen, om samen op pad te gaan om bijvoorbeeld een kopje koffie te drinken of kleren te gaan kopen. Ze heeft buiten haar verstandelijke beperking ook een lichte vorm van COPD. Toch is het voor haar lastig om te stoppen met roken maar i.v.m. haar gezondheid zit hier wel een beperking op vanuit de groep. Lange afstanden wandelen is voor haar dan ook moeilijk. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V1.1611.2023 verbreed jij mijn netwerk

Daelzicht

Voor een 20 jarige jongeman met een specifieke hulpvraag zijn we op zoek naar een maatje. Deze jongeman vindt het leuk om samen op pad te gaan. Samen winkelen, toeren, wandelen of ergens op een rustige plek een kop koffie te drinken. De cliënt heeft een grote interesse in alles wat met telefoons en computers te maken heeft. Hij praat hier ook veel en graag over. Hij zou het dan ook fijn vinden als jij als maatje hier ook interesse in hebt en je je kunt verplaatsen in zijn belevingswereld. Het is belangrijk dat je als maatje voorspelbaar, geduldig en rustig bent. Teveel vragen stellen is voor deze cliënt niet fijn, stiltes in het bezoek zijn niet erg! Voor deze cliënt is het niet nodig om telkens wat bijzonders of nieuws te verzinnen om te ondernemen. Hij is juist gebaad bij voorspelbaarheid en vaste structuur in wat jullie gaan doen. De begeleiding denkt graag met je mee en helpt je graag met het aanbrengen van deze structuur. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Maasgouw

V2.1112.2023 Heb jij een flinke dosis humor?

Daelzicht

Voor een lieve cliënt van 61 jaar met een matig verstandelijke beperking zoeken wij een enthousiaste vrijwilliger met een gezonde dosis humor. Onze cliënt gaat graag op stap, alleen is zijn eigen netwerk heel klein. Hij zou graag eens zijn dochter en zijn zus bezoeken, ook zou het fijn zijn als iemand met hem kleding gaat kopen en boodschappen gaat doen bij de Jumbo. Onze cliënt lacht, danst en zingt graag en wordt daar heel gelukkig van! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Roermond

V2.0901.2024 ondersteuning bij activiteiten

Daelzicht

Voor een ouder wordende cliënt met autisme zijn we op zoek naar een maatje. Een vrijwilliger die samen met hem op pad gaat naar bijvoorbeeld de stad, de kerk of samen met hem een lekker stuk gaat fietsen op de side-by-side fiets. Helaas heeft deze meneer door de gevolgen van zijn ouder worden al veel zelfstandigheid moeten inleveren waardoor hij nu op zoek is naar een maatje die hem helpt en ondersteund bij het ondernemen van activiteiten. Ben jij een rustig persoon die aandacht heeft voor het ouder worden van deze cliënt en kun jij je tempo goed aanpassen. Heb jij geregeld een gaatje vrij in je agenda? Dan ben jij wellicht geschikt om deze cliënt te ondersteunen! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V1.1101.2024 samen activiteiten ondernemen

Daelzicht

Voor een 36-jarige dame met een licht verstandelijke beperking zijn we op zoek naar een jonge vrouwelijke vrijwilligster. Iemand die gezellig is en er van houdt om een praatje te maken. Deze dame woont in Panningen, ze kan heel veel dingen zelf organiseren maar is op zoek naar een maatje om samen leuke dingen mee te ondernemen. Zoals kleding kopen, een terrasje pikken, een kopje koffie drinken, een lekker een hapje te gaan eten of een mooie wandeling (liefst met een hond) te maken. Ze kan prima aangeven wat ze fijn en niet fijn vindt. Het zou fijn zijn als jij als maatje 1 keer per maand of per 2 maanden samen met mij wat kunt ondernemen. Heb jij nog wat ruimte in je agenda, laat dan een berichtje achter. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V1.2601.2024 helpende engel voor d'n Ingel?

Daelzicht

Voor ons buffetrestaurant d'n Ingel op Savelberg (Koningslust) zijn we op zoek naar een helpende engel. Iemand die de cliënten samen met de de begeleiding komt ondersteunen bij alle voorkomende werkzaamheden in ons buffetrestaurant. Op dinsdag, woensdag en donderdag is ons buffetrestaurant geopend voor cliënten en medewerkers. Zij kunnen dan komen genieten van soep, wat drinken, broodjes/wraps en een warme snack. In het buffetrestaurant zijn dagelijks zo'n 5 á 6 cliënten werkzaam. Deze cliënten hebben een bepaalde mate van zelfstandigheid maar hebben zeker aansturing en de begeleiding nodig. Jij als vrijwilliger helpt en ondersteunt onze cliënten bij alle voorkomende werkzaamheden in ons buffet restaurant. Je helpt mee en ondersteund onder andere bij de voorbereidingen voor de lunch, het snijden van groeten, maken van soep, bakken van snacks, uitserveren van soep enz. Op maandag is het buffetrestaurant gesloten maar is er een bakgroepje aanwezig. Ook tijdens deze dag kunnen we nog een helpende hand gebruiken. Ben jij onze helpende engel en wil jij in een gezellig team komen ondersteunen? Reageer dan op deze vacature. Dan maken we snel een afspraak om eens kennis te maken onder het genot van een kop koffie! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Roermond

V2.0501.2023 Gooi jij met ons een strike?

Daelzicht

Wij ,bewoners van een woon-en begeleidingscentrum van Daelzicht in Herten, zijn op zoek naar iemand die ons ondersteunt naar en bij het bowlen. Bowlen is onze hobby en dit doen we iedere maandag. We zullen niet wekelijks je ondersteuning nodig hebben, omdat we meerdere vrijwilligers hebben. We zijn een groepje mannen tussen de 48 en de 78 jaar met een licht tot matige verstandelijke beperking. Op maandagavond vertrekken om rond 18:00 uur we samen met jou als vrijwilliger met de taxi richting de bowlingbaan en we zijn om 20.30 weer terug in Herten. Als je een rijbewijs hebt zou je ook met onze 'locatie' auto kunnen rijden. Wat vragen wij van jou: Dat je enthousiast bent, gemotiveerd en in het bezit van een dosis humor. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat betrokken bent en op een respectvolle wijze kunt omgaan ons. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Maasgouw

V2.0102.2024 nieuwe kanjers gezocht!

Daelzicht

Heb jij affiniteit met ouderen en zou jij als vrijwilliger aan de slag willen gaan binnen de specialistische ouderenzorg. Wij kunnen je hulp heel erg goed gebruiken! Voor onze nieuwe woongroepen op de Tump en op de Berg zijn we op zoek naar vrijwilligers die samen met de begeleiding onze ouder wordende cliënten laten genieten. Laten genieten van de kleine en grote momenten die het leven mooi maken. Vrijheid en geluk van de cliënten staat centraal, van beleven tot deelnemen. Alles behoort tot de mogelijkheden binnen deze woongroepen want een mooie en op de cliënt gerichte dag invulling staat centraal. Heb jij een talent of heb jij een superkracht waar onze cliënten van gaan stralen. We gaan heel graag met je in gesprek en zijn er zeker van dat we een passende vrijwilligerstaak voor je hebben. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Maasgouw, Sittard-Geleen, Peel en Maas

Word jij mijn maatje?

Daelzicht

Maak jij makkelijk contact en wil je als vrijwilliger iets betekenen voor mensen met een verstandelijke beperking? Als ‘maatje’ voeg je ongelofelijk veel toe aan het leven van onze cliënten. Jij maakt écht het verschil. Je kunt kiezen uit verschillende leuke vrijwilligersplekken in de regio’s Noord-, Midden- en Zuid-Limburg. Wil je graag iets betekenen voor iemand met een verstandelijke beperking? En heb je een keer per week, twee weken, maand of twee maanden zin en tijd? Dan hebben we altijd een match die aansluit aan jouw interesses. Misschien heb je zelf een creatief idee over hoe jij je vrijwilligersfunctie als maatje zou willen/kunnen invullen. Neem dan zeker contact met ons op! Is dit jouw vrijwilligers baan? Bij Daelzicht ondersteunen we kinderen, (jong) volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Sommigen hebben ook een lichamelijke beperking of zijn bekend met bijvoorbeeld ADHD en autisme. De activiteiten die jij samen met onze individuele cliënt kunt ondernemen zijn enorm divers. Bijvoorbeeld koffiedrinken, voorlezen, winkelen, samen naar de film of naar een voetbalwedstrijd. Daarnaast zijn we op zoek naar maatjes die samen met een cliënt willen zwemmen, fietsen, koken en wandelen. Wat vragen wij? Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd en betrokken bent en respectvol met onze cliënten omgaat. Ook vragen wij bij aanmelding om een Verklaring Omtrent Gedrag. Dit regelen we samen als je wil gaan starten als vrijwilliger. Het contact met cliënten kan soms even wennen zijn, maar de begeleiders van Daelzicht ondersteunen je daarbij. Ze maken je wegwijs zodat jij je bij ons snel welkom en thuis voelt.  Wat bieden wij? Vrijwilliger zijn bij Daelzicht geeft je een goed gevoel en biedt mogelijkheden je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Je gaat om met bijzondere mensen die blij zijn met jouw komst en bij wie je iets extra’s toevoegt in hun vrije tijd. In een gemoedelijke sfeer doe je veel ervaring op en heb je persoonlijk contact met veel verschillende mensen. Het vrijwilligerswerk biedt veel voldoening. Daarnaast krijg je van Daelzicht iets extra’s terug voor jouw inzet. Denk aan de mogelijkheid om kennissessies bij te wonen. En we trakteren jou jaarlijks op een kerstattentie en een gezellige avond. Bovendien ben je als vrijwilliger bij Daelzicht verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid en arbeidsongeschiktheid. En natuurlijk vergoeden wij ook jouw reiskosten tot een maximum van 50 kilometer enkele reis. Belangstelling en informatie Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten! Mail naar [email protected]

Structureel
Peel en Maas

Wil jij onze nieuwe koetsier worden??

Daelzicht

Voor onze mooie locatie op Savelberg zijn wij op zoek naar nieuwe koetsiers. Heb jij de passie om met paard en wagen rond te trekken dan ben jij wellicht diegene die we zoeken. We komen graag met je in contact zodat we je onder het genot van een kop koffie kunnen vertellen wat de verwachtingen zijn. Ken of ben jij diegene die onze cliënten in de zomermaanden met de huifkar door de omgeving rijdt? We horen graag van je. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

Vrijwilligers vervoer (chauffeurs)

Daelzicht

Vrijwilligers vervoer (chauffeurs) Je hoeft écht geen Max Verstappen te zijn om fans om je heen te verzamelen. Als chauffeur voor Daelzicht kun je rekenen op net zo veel waardering! Koningslust-zwembad Heel en terug (vrijdagochtend) Wij zoeken een chauffeur die elke vrijdagochtend een groep cliënten met de bus ophaalt uit Koningslust en naar het zwembad in Heel brengt. Zo ziet jouw takenpakket eruit: Om 08.45 uur ben je paraat op onze locatie Savelberg in Koningslust om de sleutels en de bus op te halen. Daarna rijd je langs een aantal (woon)locaties om je passagiers op te halen, die je enthousiast begroeten. Rond 09.00 uur vertrek je met een volle bus naar het zwembad in Heel. Daar aangekomen begeleid je de cliënten mee naar binnen. Tijdens de zwemactiviteit kun je eventueel met een of meerdere cliënten gaan wandelen in de buurt. Niet iedereen ligt namelijk op hetzelfde moment in het water. Na het zwemmen worden de cliënten naar de bus gebracht. Om 12.30 uur kan de terugrit naar Koningslust beginnen. Als je alle cliënten thuis hebt gebracht, zet je de bus op de parkeerplek en lever je de sleutel in. Koningslust-dansles Heel en terug (woensdagavond) Daarnaast zoeken we een vrijwilliger die op woensdagavond vanuit onze locatie Savelberg in Koningslust naar Heel rijdt om bewoners naar dansles te brengen. De lessen zijn op woensdag van 18:30 uur tot 19:15 uur in de sporthal bij Multimove in Heel. Om 17.30 uur ben je op Savelberg om de sleutel en de bus op te halen. Daarna rijd je langs een aantal (woon)locaties om passagiers op te halen; zij staan te trappelen om lekker te gaan dansen. Om ca. 17:45 uur vertrek je naar Heel. Om 19.15 is de dansles afgelopen en reis je samen met de cliënten terug naar Koningslust. Met een lekker muziekje houd je de stemming erin. Rond 20:00 uur ben je terug op Savelberg. Daar parkeer je de bus en lever je de sleutels in. Geen ervaring nodig Om maatje of vrijwilliger te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; ben je verzekerd krijg je een vrijwilligersovereenkomst mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten ontvang je een eindejaar attentie vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Maasgouw

Vrijwilliger gezocht voor lunchroom in Heel!

Daelzicht

Sinds een jaar zijn wij gestart met een lunchroom op het terrein van Heel (Taveerne). Voor een aantal cliënten van ons is dit hun dagbesteding. Bij de lunchroom kun je als vrijwilliger van grote meerwaarde zijn door het bieden van o.a. ondersteunende werkzaamheden in de lunchroom/keuken en creatief aan de slag te gaan met onze cliënten. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: - bereiden van de broodjes - bediening - boodschappen doen - verpakkingsmateriaal voor de broodjes maken/kleuren - kleien, verven, wandelen, sieraden maken. In de toekomst gaan we wellicht ook bakactiviteiten ondernemen. Ben jij deze vrijwilliger die graag op dinsdag samen met ons en onze cliënten deze lunchroom wil laten uitgroeien tot iets moois dan komen wij heel graag met jou in contact. Heb jij ervaring in de Horeca? Dat zou top zijn, maar is zeker geen must, want bij ons telt dat alles geleerd kan worden! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de clienten zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag. (VOG) Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Jongeren
Peel en Maas

V1.0404.2024 V.I.P chauffeur

Daelzicht

Ben jij die privé chauffeur voor onze toppers? Voor onze jonge mannen (tussen de 15 jaar en 23 jaar) zijn wij op zoek naar iemand die het verschil wil maken in hun vrijheidsbeleving. Veel van onze jongens kunnen niet zelfstandig van A naar B. Ben jij diegene die ervoor zorgt dat onze V.I.P naar zijn vriendinnetje kan? Wil jij ervoor zorgen dat onze schoolgaande V.I.P'S naar de schooldisco kunnen? Weer een andere V.I.P. wil graag naar de disco voor mensen met een beperking maar kan hier niet komen zonder jou. Beschik jij over natuurlijk overwicht, veel geduld, heb je een geldig rijbewijs en vindt je autorijden tof (auto van Daelzicht is beschikbaar)? Spring dan in de auto en kom snel naar ons toe want wij zoeken jou omdat je zo ontzettend graag dat lichtpuntje voor hen wil zijn! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Roermond

Wie gaat mee naar de Hobbybeurs met mij?

Daelzicht

Voor een creatieve vrouw van 71 jaar zoeken we een vrijwilligster die met haar mee kan gaan naar de hobbybeurs en andere evenementen. Mevrouw maakt graag zelf kaarten en houdt van gezellig kletsen. Mevrouw maakt gebruik van een elektrische rolstoel. De vrijwilligster kan gratis mee met het vervoer (taxi) van mevrouw. Mevrouw woont in Roermond. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel

Anderen bekeken ook

Peel en Maas

V1.23.0708.2023 Ga je mee samen wielrennen?

Daelzicht

Ik ben een sportieve jongen met een licht verstandelijke beperking. Ik heb een goede conditie die het heerlijk vindt om een stuk te gaan wielrennen. Ik heb een eigen fiets waarmee ik graag door de omgeving van Koningslust ga fietsen. Natuurlijk is het veel leuker om dit met z'n tweetjes te doen. Ga jij zo nu en dan eens met me mee? Het is fijn als jij ook een beetje sportief bent. Het is belangrijk dat je weet dat mijn stemmingen soms wel eens wisselen waardoor het kan voorkomen dat ik op het laatste moment af kan zeggen Ik zou op maandag-, dinsdag-, donderdagavond kunnen gaan fietsen of vrijdag overdag. Heb jij tijd om 1 keer in de 2 a 3 weken met me te gaan fietsen? reageer dan snel. Ik heb heb er zin in!! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de cliënt zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V1.2308.2023 Maatje gezocht!

Daelzicht

Voor een mannelijke cliënt van 84 jaar met beginnende dementie zijn we op zoek naar een vrijwilliger/ster die het leuk vindt om in de middag of avond een kopje koffie bij hem te komen drinken en een spelletje te doen. Ook maakt hij graag een wandeling. Binnenshuis loopt meneer met een rollator. Buitenshuis is hij afhankelijk van een rolstoel. Voor meneer is het fijn als er iemand is die hem wat nabijheid biedt bij een zinvolle invulling van zijn dag. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V1.23.0806.2023 Fietsenmaker

Daelzicht

Voor een dagbesteding locatie op Savelberg zijn we op zoek naar een vrijwilliger die handig is in het repareren en opknappen van fietsen. Heb jij tijd om een dag(deel) per week samen met onze cliënten te sleutelen aan fietsen, dan zijn wij op zoek naar jou! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

V155.0519 Mag ik bij jou op bezoek komen?

Daelzicht

Voor een zelfstandige leuke man van 60 jaar zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger. Deze man heeft een verstandelijke beperking maar houdt de regie graag in eigen hand. Wij zoeken iemand die enthousiast is en die het gezellig vindt dat deze man zo nu en dan eens op afgesproken tijden bij jou op de koffie komt. Maak jij graag een praatje, woon je in Koningslust of op fietsafstand van Koningslust? Deze cliënt is een goede prater, maar haakt vaak in op zaken die hij hoort van anderen. Daardoor lijkt het of hij van veel dingen wat af weet. Kun jij hierdoor heen prikken en heb jij een luisterend oor voor deze cliënt? Kun jij selectief zijn in het aanbod van eigen verhalen vertellen, en vindt je het praten over koetjes en kalfjes net zo leuk? Dan is de vrijwilligersvacature je op het lijf geschreven! Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

Thoésvrijwilliger, kleine moeite

De Thoésvrijwilliger Peel en Maas

Ben je op zoek naar eenvoudig en dankbaar vrijwilligerswerk? Maximaal 2 uur in de week? Je biedt gezelschap aan iemand met een klein sociaal netwerk, bijvoorbeeld zelfstandig wonende ouderen of thuiswonende mensen met beginnende dementie. Wij zoeken een fijne passende inzet voor jou in je eigen dorp in Peel en Maas. Ook als je minder jong, fit en gezond bent kun je vaak heel goed een ander blij maken want er is altijd wel iemand kwetsbaarder dan jezelf. Schroom niet en neem contact op met de Thoésvrijwilliger Peel en Maas. Kijk op onze website wat wij onze vrijwilligers te bieden hebben.

Structureel
Peel en Maas

Wil jij onze nieuwe koetsier worden??

Daelzicht

Voor onze mooie locatie op Savelberg zijn wij op zoek naar nieuwe koetsiers. Heb jij de passie om met paard en wagen rond te trekken dan ben jij wellicht diegene die we zoeken. We komen graag met je in contact zodat we je onder het genot van een kop koffie kunnen vertellen wat de verwachtingen zijn. Ken of ben jij diegene die onze cliënten in de zomermaanden met de huifkar door de omgeving rijdt? We horen graag van je. Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig: Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Spreekt je dit aan? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature en wil je meer informatie? Laat het ons weten!

Structureel
Peel en Maas

Hulp tijdens middagmaaltijd

De Zorggroep

De bewoners van onze woonzorgcentrum de Groenling in Panningen krijgen 's middags een warme maaltijd in hun buurthuiskamer. In elke huiskamer is een kok die de maaltijd bereidt. Het is prettig als er ook in elke huiskamer een vrijwilliger is om de kok te ondersteunen. Tevens zijn er een aantal bewoners die in een rolstoel zitten en zich daardoor niet zelfstandig kunnen verplaatsen naar de woonkamer. De taken zijn: - Helpen bereiden van de salades - Tafels dekken en na afloop afruimen - Bewoners ophalen en na afloop terugbrengen - Indien nodig bewoners helpen met snijden van vlees in kleine stukjes - Vloer vegen na afloop van de maaltijd Als maaltijdhulp werk je van 11.15 tot 13.00 uur We zoeken nog vrijwilligers voor de volgende dagen: dinsdag, donderdag, zaterdag, zondag

Structureel
Jongeren
(kleine) groepen
Peel en Maas

Maatje gezocht voor een 15 jarige jongen

Daelzicht

Voor een jongen van 15 jaar zoeken wij een vrijwilliger. Wij zijn vooral op zoek naar iemand die alle aandacht voor hem heeft en leuke dingen met hem doet. De cliënt houdt van heel veel verschillende activiteiten. Hij wil vooral activiteiten samendoen. Denk aan wandelen met de hond (en knuffelen met de hond), naar de speeltuin gaan, naar de kinderboerderij gaan. Hij vindt het erg leuk om met de auto rond te toeren. Bij regenweer vindt hij het ook leuk om samen binnen activiteiten te doen. Hij vindt het leuk om loom bandjes te maken, wordt graag voorgelezen, kijkt graag filmpjes op YouTube en vindt muziek maken ook erg leuk. Wij zoeken Iemand die heel duidelijk nee durft te zeggen en sterk in zijn schoenen staat. Duidelijkheid is erg belangrijk voor hem. Het zou fijn zijn als de vrijwilliger een vaste dag en tijd af zou kunnen spreken met hem, zodat hij iets heeft om naar uit te kijken Wie zijn wij? Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen ervaring nodig Om maatje te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Enthousiasme is al voldoende. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd, betrokken en geïnteresseerd bent en op een respectvolle wijze kan omgaan met onze cliënten. Vrijwilliger zijn bij Daelzicht biedt een goed gevoel en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Na een goede klik en een aantal succesvolle contactmomenten met de client zullen wij je inschrijven als vrijwilliger en ondersteunen met het aanvragen van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Bij Daelzicht; - ben je verzekerd - krijg je een vrijwilligersovereenkomst - mag je deelnemen aan kennisbijeenkomsten - ontvang je een eindejaar attentie - vergoeden wij jouw reiskosten Interesse? Geef jij duidelijkheid, doe jij wat je belooft, ben jij oprecht en eerlijk, Dan maken wij graag kennis met je!.

Structureel
Horst aan de Maas

Hobbyist / Enthousiast Wijnmaker gezocht

Gasterij Bergerbaan Sevenum

Voor onze zorgboerderij zijn wij op zoek naar iemand die het leuk vindt om samen met de ouderen wijn te maken. Druiven te verzorgen en mee te oogsten. Iemand met affiniteit en kennis van het proces van wijn maken. Die het leuk vindt om anderen (ouderen) hierin te enthousiasmeren en te begeleiden. Sinds een aantal jaren proberen wij onze wijn met zorg gemaakt te verbeteren, lijkt het jou leuk om hierin mee te denken en te verfijnen. Ben jij diegene die graag buiten is, geduld heeft om wijn te bottelen en hebt kennis van het proces van wijn maken dan zijn wij op zoek naar jou! Wij hebben de spullen om aan de slag te gaan maar het ontbreekt ons op momenten aan kennis. Dan kunnen we wellicht volgend jaar een toast uitbrengen met onze eigen wijn met zorg gebotteld.

Structureel