Ga jij op pad met mevr van Diezen (82)?

Ga jij op pad met mevr van Diezen (82)?

Soms
De Bilt
  • Maatje, buddy & gezelschap
  • Sociaal & welzijn
  • Ouderen

Mevrouw van Diezen (82 jaar) woont met haar partner in de Bilt. Mevrouw heeft een bipolaire stoornis, en zeker in de periodes dat ze manisch is, valt de zorg voor zijn vrouw meneer van Diezen soms zwaar en zouden zij graag wat ondersteuning willen van een vrijwilliger.

Mevrouw van Diezen houdt van wandelen en kletsen. Ze kan nu 20 tot 30 minuten wandelen en wil dit waar mogelijk wat opbouwen. In het verleden was mevrouw ook creatief bezig, bijvoorbeeld met kleien, tuinieren en naaien. Mevrouw was vroeger costumière en heeft ook naailessen gegeven op het MBO. Helaas is dit lastiger geworden door de trillingen die ze krijgt als bijwerking van de medicatie. Mandala’s tekenen lukt nog wel en vindt mevrouw soms fijn om te doen.

Ook vindt ze uitjes naar bijvoorbeeld de hortus botanicus of het Singer museum in Laren leuk om te doen. Dit doet ze nu samen met haar man, maar wellicht dat dit iets kan zijn wat ze uiteindelijk met een vrijwilliger zou kunnen doen.

We zoeken een vrijwilliger die elke week of eventueel om de week met mevrouw van Diezen wil wandelen en kletsen of iets creatiefs doen (rekening houdend met trillingen van mevrouw) of wellicht op uitje wil gaan. Dit ook ter ontlasting van meneer van Diezen, zodat hij tijd heeft voor zijn hobby (fotografie) of even de stad in kan.

Ben jij een rustige vrouw van tussen de 50 en 70 jaar en een echte doener die graag initiatief neemt? En lijkt het je leuk om mevrouw en meneer van Diezen te helpen? Meld je dan aan bij Handjehelpen!

Bij Handjehelpen kun je kiezen uit verschillende soorten vrijwilligerswerk. Van ‘eenvoudig’ vrijwilligerswerk tot hulp waarbij specifieke kennis of ervaring nodig is. De hulp wordt één op één gegeven. Dat wil zeggen dat je je ‘eigen’ hulpvrager hebt, die je in zijn of haar huis opzoekt. Ons vrijwilligerswerk is gericht op sociaal contact voor een langere periode. Waar nodig helpen, ondersteunen en begeleiden wij je.

  • De vraag van Britt is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Britt is eerder via deze website geholpen
Laat Britt weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de hulpvraag: "Ga jij op pad met mevr van Diezen (82)?" van Britt.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere NLvoorelkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Handjehelpen
Geplaatst door:
Profielfoto van Britt
95% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Britt
  • De vraag van Britt is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Britt is eerder via deze website geholpen
  • Ouderen

Meer vragen van Britt namens Handjehelpen

  Omschrijving van de vraag Plaats Categorie
  Help jij Nadia (48) met haar boekhouding? De Bilt Administratie & receptie, Maatje, buddy & gezelschap
  Maatje gezocht voor muziekliefhebber Donald De Bilt Maatje, buddy & gezelschap
  Fijn steungezin gezocht voor Siem (15) De Bilt Maatje, buddy & gezelschap
  Help jij Merel (42) en haar kinderen? De Bilt Activiteitenbegeleiding, Maatje, buddy & gezelschap
  Voetbal jij wekelijks even met Eduard (10)? De Bilt Maatje, buddy & gezelschap