csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Bijrijder voor vervoer naar dagbesteding

Bij dagbesteding De Carmenhof in Rotterdam Lage land bieden we deelnemers een zinvolle en goede dagbesteding. Als bijrijder van een chauffeur van de dagbesteding haal je voor 09.00 uur cliënten thuis op voor de dagbesteding, en je brengt ze aan het eind van de middag om 15.00 uur weer terug. Sommige cliënten zijn rolstoel-afhankelijk, daarom hebben we een speciale rolstoelbus tot onze beschikking. Ben jij de gezellige en sociale bijrijder die we zoeken? Komt het je beter uit alleen in de ochtend of middag, ook dan kun je reageren. Wat zoeken wij in een vrijwilliger? - In het bezit van een geldig rijbewijs; - Bij voorkeur bekend in (plaats dagbesteding); - Een liefdevolle en behulpzame houding; - Sociale vaardigheden en inlevingsvermogen; - Goede samenwerking; - Een proactieve, zelfstandige houding en verantwoordelijkheidsgevoel; - Respect voor de protestants-christelijke visie van onze organisatie. Wat bieden wij? - Een goede sfeer en fijne collega’s - Een goed inwerktraject - Begeleiding op de werkvloer - Scholing en toerusting - Reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer - WA- en ongevallenverzekering - Heel veel waardering - De Personeelsvoordeelwinkel voor korting op producten Interesse? Neem voor meer informatie of een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek met: Wil

Lees meer

structureel

Rotterdam

Vervoer & transport

Beschrijving

Bij dagbesteding De Carmenhof in Rotterdam Lage land bieden we deelnemers een zinvolle en goede dagbesteding. Als bijrijder van een chauffeur van de dagbesteding haal je voor 09.00 uur cliënten thuis op voor de dagbesteding, en je brengt ze aan het eind van de middag om 15.00 uur weer terug. Sommige cliënten zijn rolstoel-afhankelijk, daarom hebben we een speciale rolstoelbus tot onze beschikking. Ben jij de gezellige en sociale bijrijder die we zoeken?
Komt het je beter uit alleen in de ochtend of middag, ook dan kun je reageren.

Wat zoeken wij in een vrijwilliger?

- In het bezit van een geldig rijbewijs;
- Bij voorkeur bekend in (plaats dagbesteding);
- Een liefdevolle en behulpzame houding;
- Sociale vaardigheden en inlevingsvermogen;
- Goede samenwerking;
- Een proactieve, zelfstandige houding en verantwoordelijkheidsgevoel;
- Respect voor de protestants-christelijke visie van onze organisatie.
Wat bieden wij?
- Een goede sfeer en fijne collega’s
- Een goed inwerktraject
- Begeleiding op de werkvloer
- Scholing en toerusting
- Reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer
- WA- en ongevallenverzekering
- Heel veel waardering
- De Personeelsvoordeelwinkel voor korting op producten

Interesse?

Neem voor meer informatie of een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek met:
Wil

Praktische informatie

Locatie

Rotterdam

Impact

Impactgebied

Zorg

Categorie

Vervoer & transport
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Deventer, Arnhem, Nijmegen, Amersfoort, Utrecht, Amsterdam, Haarlem, 's-Gravenhage, Rotterdam, Tilburg

Wandel mee tijdens de Nacht van de Vluchteling

NLvoorelkaar

Kun jij het je voorstellen? Dat je van de een op de andere dag alles moet achterlaten? En halsoverkop met je familie, je buren of soms helemaal alleen op de vlucht slaat naar een bestemming die nog onbekend is? 💔 Nog nooit waren zo veel mensen op de vlucht voor oorlog, conflict en onderdrukking. Door mee te lopen met de Nacht van de Vluchteling, zet jij je voor hen in: je vraagt op een positieve manier aandacht voor hun verhalen en laat jouw kilometers sponsoren. Hoe meer geld je ophaalt, hoe meer noodhulp we met elkaar kunnen bieden!! 💪🏼 Tijdens de 2023 editie met maar liefst 5500 deelnemers werd er ruim 1.3 miljoen euro opgehaald! Een fantastisch bedrag! Hiermee kond Stichting Vluchteling o.a. Soedanese vluchtelingen toegang geven tot schoon (drink)water en sanitaire voorzieningen. Ook verzorgden ze noodhulppakketen voor mensen die moesten vluchten voor de aardbeving in Turkije en Syrie en ondersteunenden ze met o.a. voeding in Ethiopie en Burkina Faso. Loop jij dit jaar ook mee? Schrijf je individueel in, met je familie, vrienden, sportclub, bedrijf of school. Klik op 'ik doe mee' zodat we je kunnen uitleggen hoe je kan kan meelopen!

15-06-2024 en 1 meer
Jongeren
Challenge
(kleine) groepen
Rotterdam

Speeltuinvrienden

Buurt- en Speeltuinwerk Rotterdam (BSW)

Rotterdam telt ruim 50 speeltuinen, deze speeltuinen maken het mogelijk dat wekelijks honderden kinderen op een leuke en veilige plek kunnen spelen. De speeltuinen zijn een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en waar mooie vriendschappen ontstaan. Speeltuinen hebben regelmatig grote klussen waar jij en je collega's/ vrienden kunnen bijdragen aan een mooier Rotterdam. Help mee bij een onderhoudsbeurt van het clubgebouw, het organiseren van een grote kinderactiviteit of het vergroenen van de speeltuin. Er zit altijd een speeltuin bij jullie in de buurt. Dus heb je zin en tijd om met een groepje aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op en wij zoeken een leuke klus voor jullie uit. Namens de kleine Rotterdamse speeltuinbezoekers...alvast bedankt.

Eenmalig
Jongeren
(kleine) groepen
Rotterdam

Maatjes gezocht

Aafje Locatie De Nieuwe Plantage

De Nieuwe Plantage is een multicultureel Verpleeghuis in de wijk Crooswijk/Kralingen. In het huis wonen zowel bewoners met een lichamelijke problemen als bewoners met een vorm van dementie. Er zijn verschillende bewoners die een maatje zoeken. Hieronder een greep uit de vragen die er op dit moment zijn. Ben jij de enthousiaste trouwe vrijwilliger die onze bewoners komt verblijden? - Een Surinaamse bewoner zoekt een heer van Surinaamse afkomst om herinneringen op te halen - Een Turkse Bewoner zoekt gezelschap van een eveneens Turkse man. Voor een gesprek. - Verschillende bewoners zoeken een maatje, voor een gesprek, voor een wandeling, spelletje of creatieve activiteit of een kopje koffie. - Bewoners zoeken hulp om samen een boodschap te halen in de Lusthofstraat. Heeft u met regelmaat(wekelijks, tweewekelijks, maandelijks) wat tijd over en wilt u iets betekenen voor een van onze bewoners? Neem dan contact met mij op! Ik bespreek tijdens een lekker kopje koffie of thee graag de mogelijkheden.

Structureel
Jongeren
Alkmaar, Breda, 's-Gravenhage, Haarlem, Rotterdam, Amsterdam, Uitgeest

#Jong-LPO #Join the team

Landelijke Pijn Organisatie

#Jong-LPO #Join the team Help ons bouwen aan een platform voor jongeren met chronische pijn Dit ga je doen; Je gaat ons helpen om deze jongeren met chronisch pijn te bereiken, zodat wij ze ons platform kunnen bieden waar jongeren terecht kunnen; ‘hoe om te gaan met hun chronische pijn’ in het dagelijks leven. Je ontwerpt met het team Insta-posts op jongeren gericht. Met je team ga je het sociale-media platform ‘JONG-LPO’ voor jongeren met chronisch pijn laten groeien tot een krachtig geheel. Wil je vast meer weten, over ons te bouwen platform voor mensen met chronisch pijn, neem eens een kijkje op; https://landelijkepijnorganisatie.nl/ Wie ben jij? Het is fijn als je al wat meer weet over marketing maar niet noodzakelijk. Je bent creatief en je vindt het leuk om content te creëren. Je bent de Nederlandse taal vaardig. Je bent in het bezit van een eigen laptop en vind het leuk om van daaruit creatief te werk te gaan (bijv. Canva). Waar en wanneer; Lekker vanuit je eigen stek, wij werken alleen online en hebben regelmatig contact met elkaar via Microsoft Teams. Overleg met het team plannen wij met elkaar en verder deel jij je tijd in naar wat voor jou prettig werkt. De bonus Je wordt ontvangen in een warm, gezellig en enthousiast jongeren-team waar je ook weer nieuwe mensen leert kennen. Je werkt comfortabel vanuit je eigen huis Landelijke Pijn Organisatie biedt jou de mogelijkheid om jezelf nog verder te ontwikkelen middels cursussen en workshops op het gebied van sociale media. 2 x per jaar organiseren wij een gezellige middag voor de vrijwilligers Doordat jij je belangeloos gaat inzetten voor deze nóg onzichtbare doelgroep, creëer je een mooie toevoeging op je CV!! Ben je enthousiast, of wil je graag eerst vrijblijvend een oriënterend gesprek, reageer dan of via NL-Voor of vul het aanmeldformulier in op onze website, dan neem ik spoedig contact met je op uiteraard geheel vrijblijvend:) Alvast bedankt, ik hoop tot snel op teams Marisa vrijwilligerscoördinator LPO [email protected]

Structureel
Jongeren
Rotterdam

Goed gesprek met Turkse of Marokkaanse oudere

Samen 010

Kun je goed luisteren en ben je geïnteresseerd in oudere mensen? Dan is het project ‘Motto’ vast iets voor jou. Als Motto-vrijwilliger bezoek je regelmatig een oudere wijkbewoner voor een goed gesprek. Zo word je een vertrouwd persoon en kun je echt iets voor een ander betekenen. Motto is er ook voor ouderen met migranten-ouderen. Daarom zoeken we nog enkele vrijwilligers met een Turkse of Marokkaanse achtergrond. Taal en cultuur zijn altijd belangrijk. Wat heb je nodig? Een beetje levenservaring, interesse in ouderen, tijd en aandacht. En wat krijg je ervoor terug? Mooie contacten, verdieping voor jezelf, fijne mede-vrijwilligers waarmee je geregeld samenkomt. Mirjam (van Samen 010) begeleidt alles. Interesse, meer weten, jezelf aanmelden voor ‘Motto Kralingen-Crooswijk’? Stuur dan een berichtje of bel met Mirjam.

Structureel
Rotterdam

Bezoek een oudere voor een goed gesprek

Laurens

Maak het verschil voor thuiswonende ouderen in Rotterdam! Bij MOTTO (Meelevende Ondersteuning Ten behoeve van Thuiswonende Ouderen) streven we ernaar om ouderen te ondersteunen op het gebied van zingeving en levensvragen in verschillende wijken van Rotterdam. Het ouder worden brengt vaak uitdagingen met zich mee, zoals het verlies van dierbaren, afnemende gezondheid en mobiliteit. Als vrijwilliger bij MOTTO luister je vooral naar de oudere en probeer je met hen mee te voelen in alles wat ze doormaken. Samen helpen we hen om opnieuw zin in het leven te vinden en te delen. Na verloop van tijd ontstaat er een kostbare vertrouwensband, die de ruimte geeft om samen leuke activiteiten te ondernemen. Je bezoekt een vaste oudere thuis, één keer in de twee weken voor ongeveer 1½ uur, in overleg met de oudere zelf. We vragen je om het contact aan te gaan voor minimaal één jaar. Op deze manier kun je echt het verschil maken in het leven van een oudere, en zij kunnen ook iets waardevols voor jou betekenen. Wat MOTTO Noord extra bijzonder maakt, is dat we onze vrijwilligers goed begeleiden en vooraf trainen. Je leert hoe je een gesprek op gang brengt, de juiste vragen stelt en inzicht krijgt in de diverse levensvragen waarmee mensen kunnen worstelen. Daarnaast kom je ongeveer vijf keer per jaar samen met andere vrijwilligers om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Als waardering voor je inzet bieden we leuke extra's, zoals een jaarlijks vrijwilligersuitje en gratis toegang tot leerzame bijeenkomsten. Dus, als je graag wat tijd en aandacht wilt schenken aan een oudere, als je goed kunt luisteren en empathisch bent, neem dan contact met ons op. Jouw vrijwillige bijdrage kan een wereld van verschil maken voor ouderen in Rotterdam. En hier bij MOTTO Noord verwelkomen we ook vrijwilligers die naast goed Nederlands een andere taal spreken, zoals Turks, Marokkaans, Creools, Surinaams of Papiaments. Want inclusie en diversiteit staan bij ons hoog in het vaandel. MOTTO Noord is een project van Samen010 in samenwerking met Laurens. Laten we samen het leven van ouderen in Rotterdam mooier maken!

Structureel
Rotterdam

Maatjes voor aanstaande moeders gezocht!

Home Start Humanitas Rotterdam

Zwanger zijn is een bijzondere periode. Toch zijn er soms omstandigheden waardoor het moeilijker is om te kunnen genieten. Stress of gevoelens van onzekerheid over de zwangerschap, de bevalling en het moederschap kunnen dan een rol spelen. Een extra steuntje van een ervaren vrijwilliger is op zo'n moment heel welkom! Als maatje ga je wekelijks op bezoek bij de aanstaande moeder. Je bied een luisterend oor en vriendschappelijk contact. Je geeft bijvoorbeeld informatie over gezond zwanger zijn, hechting tussen moeder en kind en het stimuleren van de ontwikkeling tijdens het eerste jaar. Het contact is op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen en is vraaggericht. Uitgangspunt is dat de aanstaande moeder zich goed en zo prettig mogelijk kan voorbereiden op de komst van haar kindje. De begeleiding start in de zwangerschap en loopt door tijdens het eerste levensjaar. Home-Start voor Zwangeren Maatjes hebben een positieve levenshouding, staan open voor de ander en kunnen goed communiceren. Zij vinden het leuk om langere tijd met iemand op te trekken en hun ervaringen als moeder te delen. Wij bieden een voorbereidende training, individuele begeleiding, intervisie en thema-bijeenkomsten door professionele coördinatoren. Je word onderdeel van een enthousiast team vrijwilligers en je reiskosten worden vergoed. Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via deze vraag!

Structureel