csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Steungezinnen en steunouders gezocht!

Buurtgezinnen zoekt in Woerden, Kamerik, Harmelen en Zegveld meerdere steungezinnen en/of steunouders! In ieder gezin zit het weleens tegen en soms stapelen problemen zich op. Bijvoorbeeld door een echtscheiding, ziekte van één van de ouders of omdat een (ander) kind in het gezin extra zorg nodig heeft. Dat vraagt veel van ouders. Hoe fijn is het dan te weten dat je er niet alleen voor staat. Buurtgezinnen koppelt gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast. In de praktijk kan de steun variëren. Een kind dat een dagdeel per week gezellig mag spelen, geholpen wordt bij het huiswerk of af en toe in het weekend een nachtje gaat logeren. Zijn jullie dat gezin dat een steuntje in de rug kan gebruiken? Of wil je juist steun geven aan een ander gezin? Buurtgezinnen Woerden is op zoek naar gezinnen, en opa's en oma's, die: - op vrijwilliger basis iets willen betekenen voor een ander gezin dat het moeilijk heeft - het leuk vinden om met verschillende leefstijlen in contact te komen - een open houding hebben - enkele uren per week of om de week beschikbaar zijn - een VOG kunnen overleggen (Buurtgezinnen regelt dit) Gun jij een kind wat extra aandacht en liefde? Een fijn plekje om te spelen? Stuur coördinator Mirjam een berichtje! Zij ontmoet je graag voor een kennismakingsgesprek. Ook kan je je direct aanmelden via de website van Buurtgezinnen.

Lees meer

structureel

Woerden

Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap
Begeleiding & coaching

Beschrijving

Buurtgezinnen zoekt in Woerden, Kamerik, Harmelen en Zegveld meerdere steungezinnen en/of steunouders!

In ieder gezin zit het weleens tegen en soms stapelen problemen zich op. Bijvoorbeeld door een echtscheiding, ziekte van één van de ouders of omdat een (ander) kind in het gezin extra zorg nodig heeft. Dat vraagt veel van ouders. Hoe fijn is het dan te weten dat je er niet alleen voor staat.

Buurtgezinnen koppelt gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast. In de praktijk kan de steun variëren. Een kind dat een dagdeel per week gezellig mag spelen, geholpen wordt bij het huiswerk of af en toe in het weekend een nachtje gaat logeren.

Zijn jullie dat gezin dat een steuntje in de rug kan gebruiken? Of wil je juist steun geven aan een ander gezin?

Buurtgezinnen Woerden is op zoek naar gezinnen, en opa's en oma's, die:
- op vrijwilliger basis iets willen betekenen voor een ander gezin dat het moeilijk heeft
- het leuk vinden om met verschillende leefstijlen in contact te komen
- een open houding hebben
- enkele uren per week of om de week beschikbaar zijn
- een VOG kunnen overleggen (Buurtgezinnen regelt dit)

Gun jij een kind wat extra aandacht en liefde? Een fijn plekje om te spelen?

Stuur coördinator Mirjam een berichtje! Zij ontmoet je graag voor een kennismakingsgesprek.

Ook kan je je direct aanmelden via de website van Buurtgezinnen.

Praktische informatie

Wekelijks 1 tot 6 uur

Locatie

Woerden

Impact

Voor wie

Kinderen & jongeren

Mantelzorgers

Mensen die begeleid worden/wonen

Nieuwkomers & vluchtelingen

Impactgebied

Onderwijs & educatie
Sociaal & welzijn
Zorg

Categorie

Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap
Begeleiding & coaching
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Buurtgezinnen

Woerden

Steunouder gezocht

Buurtgezinnen

Voor een lief, ondernemend jongetje en zijn vader zoekt Buurtgezinnen naar een steunouder in Woerden. Deze vader heeft een roerige tijd achter de rug. Hij woont nog niet lang in Woerden en heeft meer dan de helft van de week de zorg voor zijn 2-jarige zoontje. Deze hardwerkende vader heeft weinig mensen om zich heen op wie hij een beroep kan doen. Hierdoor blijft er weinig tijd over om aan zichzelf te denken of een klus in huis aan te pakken. Door zijn gezondheid heeft hij niet altijd genoeg energie om in het weekend iets met zijn zoontje te ondernemen. Hij zou het fijn vinden om hem meer te kunnen bieden en zijn wereld te vergroten. Daarom komt hij graag in contact met een steunouder met kinderen in dezelfde leeftijd of iets ouder. Een gezin waar ze af en toe in het weekend samen welkom zijn. In de toekomst kan het jongetje wellicht ook wat momenten alleen komen, maar de eerste tijd zal het vooral gaan om gezelligheid met beiden. Misschien mogen ze aansluiten bij het eten of met jullie naar de speeltuin gaan. Zo kunnen jullie een band opbouwen waar de vader en zijn zoontje zo nu en dan op kunnen vertrouwen. Het mannetje is lief, makkelijk en ondernemend. Hij kan zichzelf goed vermaken met zijn speelgoed, maar naar buiten gaan is favoriet bij hem. Ga jij erop uit met deze kleine man en zijn vader? En vergroot jij zo hun wereld? Profiel steungezin We zoeken een steunouder in Woerden: - Waar vader en zoon ook af en toe welkom zijn om aan te schuiven bij het avondeten; - Dat laagdrempelig wat steun kan geven; - Dat in is voor een uitje naar de speeltuin, wandeling of een andere activiteit in het weekend; - Waar dit jongetje in de toekomst wellicht ook wat momenten alleen kan komen.

Structureel
Woerden

Dierenvriend zoekt een fijne plek

Buurtgezinnen

Buurtgezinnen zoekt een fijne plek voor een zorgzame en gevoelige jongen van 14 jaar. Hij woont samen met zijn moeder in Woerden Centrum. Ze vormen een gezellig en open gezin en zijn vooral op elkaar aangewezen. De afgelopen jaren zijn voor deze moeder best intensief geweest. De combinatie van werk en zorg voor haar zoon en zichzelf vragen veel energie. Ze merkt dat ze haar zoon niet altijd de aandacht kan geven die hij nodig heeft. Zijn moeder gunt haar zoon wat extra aandacht van een steunouder of steungezin. Een plek waar hij uit school of in het weekend welkom is en zijn verhaal kan doen of iets leuks kan ondernemen. We zoeken een gezin met een zoon die wat ouder is of een (mannelijke) steunouder, die ook af en toe iets met hem wil ondernemen. Deze jongen houdt van bakken, koken en natuurlijk ook van gamen (Roblox is zijn favoriet). Hij fietst graag en houdt van zwemmen en duiken. Een gezin met dieren (vooral een lieve hond) zou erg leuk voor hem zijn. Wij zoeken in Woerden een steunouder/ -gezin: - Waar deze jongen een dagdeel/ paar uurtjes per week of om de week mag komen; - Bij voorkeur met een betrokken vader en/of oudere zoon; - Of waarvan de kinderen (deels) al uit huis zijn; - Met aandacht en geduld om deze jongen te leren kennen; - Met huisdieren (bij voorkeur een lieve hond). - Een actieve ‘oom’ of ‘opa’ nodigen we ook van harte uit om te reageren.

Structureel
Woerden

Steunopa's en steunoma's gezocht

Buurtgezinnen

💚 steunopa's & steunoma's gezocht voor Buurtgezinnen💚 We zoeken voor een aantal gezinnen in gemeente Woerden een lieve bonus steunoma's en opa's. De vraagt hiernaar groeit, maar het aanbod is nog niet zo groot. De kinderen in deze gezinnen missen grootouders in hun leven en zouden het heel leuk vinden om bijvoorbeeld eens in de week of twee weken een poosje bij jullie te zijn. Het kan bijvoorbeeld gaan om een wekelijkse speelafspraak of samen iets leuks ondernemen. Dat is iedere keer maatwerk. De steun hoeft niet heel veel tijd te kosten en je mag heus een keer overslaan. Denk bijvoorbeeld aan: • een dagdeel spelen na school • spelen op zaterdag of zondag • mee eten • hulp krijgen bij huiswerk De hulp bieden is laagdrempelig en vrijwillig. We vragen ook een VOG aan. Samen met de coördinator van Buurtgezinnen maak je afspraken over de steun. Woon je in gemeente Woerden en mis je kleinkinderen of heb je ruimte in je hart voor een lief ‘kleinkind’? Je kan contact opnemen met de coördinator Mirjam voor meer informatie of een kennismakingsgesprek. Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.

Structureel

Anderen bekeken ook

Woerden

Verkeersregelaar bij de evenementen

Stichting Verkeersregelaars Woerden

Als verkeersregelaar is het jouw verantwoordelijkheid om verkeersstromen in goede banen te leiden. Dit doe je bij de leukste evenementen binnen de gemeente Woerden, maar eventueel ook daarbuiten. Je bent niet gebonden aan vaste tijden, maar je kan jezelf per evenement aanmelden. Zo kan je het goed combineren met andere werkzaamheden! Wij vragen een enthousiasme vrijwilliger die ten minste vijf keer per jaar inzetbaar is bij de verschillende evenementen waar de stichting verkeersregelaars levert. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal in met name spraak. Daarnaast moet je minimaal 16 jaar zijn. Wij bieden jou een belastingvrije vrijwilligersvergoeding en reiskostenvergoeding naast een opleiding tot verkeersregelaar. Daarnaast werk je in een leuk team, en profiteer je tevens van een aantal leuke extraatjes die de stichting voor zijn vrijwilligers organiseert.

Structureel
Woerden

MaS bij het NationaalVeteraanTreffen (NVT)

Stichting Nationaal Veteraan Treffen Woerden

14 september 2024 vind Nederlands grootste oldtimer evenement voor brommers, scooters en motoren voor de 32ste keer plaats op het exercitieveld in Woerden. Liefhebbers en eigenaren van meer dan 2000 voertuigen zullen vanuit heel Nederland langskomen om er samen een gezellige dag van te maken. Net als in voorgaande jaren bieden wij een maatschappelijke stage aan voor de voorbereidingen op 13 september (na schooltijd..) en de dag van het evenement, 14 september. Hiervoor heb je geen ervaring nodig, maar wel een goede inzet en motivatie om onder begeleiding van een enthousiaste groep vrijwilligers te helpen met het opbouwen van het evenement en te assisteren bij het begeleiden en parkeren van de voertuigen, kaartverkoop, assisteren in de horeca kramen (non-alcoholisch) en het afbouwen van het evenement. Je leert wat er allemaal geregeld en gedaan moet worden tijdens het evenement, leert veel mensen kennen en uiteraard krijg je ook tijd om te genieten van de sfeer van het evenement. Als jou dit een mooie uitdaging lijkt, reageer dan via deze site en wie weet ben jij er in september wel bij!

14-09-2024
Jongeren
Woerden

Wil je coach worden bij Coach4you?

Coach4you

Wil jij onze nieuwe coach worden voor brugklassers m.i.v. schooljaar 2024/25? De school voor voortgezet onderwijs is echt heel anders dan de basisschool. De brugklassers krijgen heel veel nieuwe impulsen. Grote school zonder speelkwartier, nieuwe vakken, heel vaak om de 50 minuten een andere leraar en nog een berg huiswerk op de koop toe. Maar het is ook wel weer spannend en erg leuk! Wij hebben echter gemerkt, dat sommige leerlingen individuele hulp nodig hebben, die scholen van het Voorgezet Onderwijs niet bieden. Coach4you Woerden probeert daar aandacht aan te besteden. Taakomschrijving In Woerden is in 2018 Coach4you gestart. Het is een landelijke vrijwilligersproject van Gilde Nederland. Het project is bedoeld voor leerlingen die door een aantal risicofactoren extra ondersteuning nodig hebben in de brugklas van het Voortgezet Onderwijs. Deze factoren kunnen zowel in de omgeving van het kind liggen als in het kind zelf. Doorgaans vallen deze leerlingen buiten de professionele hulpverlening. Als coach komt u een keer per schoolweek bij de leerling thuis (1-1,50 uur) en helpt hem/haar te wennen aan de nieuwe school, het bijhouden van de agenda, het plannen van het huiswerk, het zelfstandig werken, een effectieve manier voor het leren van toetsen en het voorbereiden van allerlei zaken. En natuurlijk antwoord geven op allerlei vragen die zo’n “brugpieper” heeft in de eerste weken. De coach zorgt voor “een steuntje in de rug” in de vorm van een persoonlijke coach. Aanmelding van een leerling loopt altijd via de basisscholen (leerkracht groep 8) uit de gemeente Woerden Wij vragen Wij zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om kinderen van rond 12 jaar te begeleiden in de overgang van de basisschool naar het voortgezet onderwijs. Voelt u er voor coach te worden en wilt u eerst meer informatie, dan kunt u die vinden op de volgende landelijke site: www.coach4you.org . Wilt u contact met de coördinator van Coach4you Woerden stuur dan een bericht. Je krijgt per omgaande een reactie van ons. Kijken op de facebookpagina van coach4you Woerden mag ook. Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden? Onze coaches worden eerst getraind en regelmatig begeleid. De duur van de coaching varieert van enkele maanden tot anderhalf jaar. In de praktijk blijkt, dat de coaches veel voldoening krijgen van hun werk, waarbij zij proberen een leerling op een goede en prettige manier door de brugklas heen te komen en dus hem/haar uitzicht geven op een betere toekomst.

Structureel
Woerden

Ben jij degene die extra handen kan bieden.

Careyn

In ons verpleeghuis Weddesteyn in Woerden en kleinschalig wonen Waterschapshuis in Kamerik zijn we op zoek naar vrijwilligers die weten hoe ze in groepsverband of zelfstandig ingezet kunnen worden. Heb je zin om onze bewoners te ondersteunen bij diverse activiteiten? Heb je zin om de handen uit de mouwen te steken bij onze georganiseerde activiteiten? Heb je zin om samen een gezellig ontmoet moment te creëren? Dan kan je een vrijwillig kennismakingsgesprek aanvragen, zodat ik alle ins en outs over het vrijwilligerswerk in ons verpleeghuis uit kan leggen. Onder het genot van een kopje koffie vertel ik wat team Welzijn aan onze bewoners biedt en waar de vrijwilligers een belangrijke rol in spelen. Ben jij degene die het verschil kan maken, neem dan contact met me op. Dan zien we elkaar bij het kennismakingsgesprek in Weddesteyn. Anita Kort Coördinator Vrijwilligers Weddesteyn-Waterschapshuis

Structureel
Woerden

Word maatje van iemand met een beperking

Handjehelpen

Als vrijwilliger bij Handjehelpen help je kinderen en volwassenen met een beperking bij hen thuis. Ga jij eens op de koffie bij iemand die eenzaam is, leer je een kindje met een beperking vriendjes maken in de buurt of ga wandelen, fietsen of sporten met iemand die vanwege zijn of haar beperking een steuntje nodig heeft? Van ‘eenvoudig’ vrijwilligerswerk tot hulp waarbij specifieke kennis of ervaring nodig is. De hulp wordt één op één gegeven. Dat wil zeggen dat je je ‘eigen’ hulpvrager hebt, die je in zijn of haar huis opzoekt. Ons vrijwilligerswerk is gericht op sociaal contact voor een wat langere periode. Waar nodig helpen, ondersteunen en begeleiden wij je. Heb je geen ervaring met mensen met een beperking, dan is dat geen probleem. We kijken naar een vraag die bij jou past. Naast individuele begeleiding is er een uitgebreid scholings- en begeleidingsaanbod te volgen. En een vrijblijvend gesprek met een coördinator van Handjehelpen is altijd mogelijk. We hopen van je te horen.

Structureel
Woerden, Montfoort, Oudewater, Amsterdam

Help de MaS markt tot een succes te maken!

Hart voor Woerden

Ontdek wat er bij de organisatie van de M.A.S. markt komt kijken! Ben jij een M.A.S stagiair? Dan zoeken we JOU! Zo krijgt de M.A.S. Markt op 5 juni 2024 nog meer bekendheid. Hoe maak je het aantrekkelijker voor leerlingen en ouders. Werk mee aan bijvoorbeeld: * content voor op de socials (van interview tot een insta post) * organisaties, leerlingen en ouders tof kunnen uitnodigen * het vinden van nieuwe stageplekken

Structureel
Jongeren
(kleine) groepen
Woerden

Chauffeurs gezocht voor Stichting met je Hart

Stichting Met je Hart Tilburg

Wil je graag iets betekenen maar heb je weinig tijd? Heb je een rijbewijs? Dan zoeken wij en onze ouderen jou! Met een aantal keer per jaar een oudere ophalen/wegbrengen naar een restaurant zijn wij en de ouderen al erg blij! (we hebben 1 x per maand een activiteit of etentje) avonden. In de avonden is het rond 1740 u naar restaurant brengen, 20.00 uur weer naar huis brengen. Stuur een bericht als je interesse hebt! [email protected] https://www.metjehart.nl/gemeenten/woerden/

Structureel
Woerden

Reageer nu. Hier wordt je echt blij van!!

Stichting Logeerhuis Bredius

Leuk dat je nieuwsgierig bent, wij stellen ons eerst even voor! Het Logeerhuis Bredius bestaat sinds voorjaar 2021 en iedereen wordt er gelukkig van. Logés omdat ze het er fijn hebben, mantelzorgers omdat ze de zorg even los mogen laten en vrijwilligers omdat ze het een feest vinden om bij te kunnen dragen op deze fijne plek. Met een team van ruim 50 enthousiaste vrijwilligers wordt het huishouden van ons Logeerhuis gerund. Elke keer dat je er bent is het weer anders doordat er steeds nieuwe logés zijn. De één geniet al van de aandacht van een praatje, de ander wil er lekker op uit bijv. op de duo fiets. De één heeft vanwege dementie iets meer ondersteuning nodig bij het ritme van de dag, de ander kan ondanks opgelopen hersenletsel nog veel zelf maar geniet van een leuk gesprek. Kortom, elke dag is anders. Lees hier een ervaring van een vrijwilliger. Meestal kiest vrijwilliger Astrid voor ochtenddiensten: ‘Dan worden de mensen langzaam wakker en help je hen met opstaan. Daarna zit je gezellig aan de ontbijttafel met 4 gasten en 2 vrijwilligers. Dan komen de verhalen.’ Doordat men bij ons komt logeren worden de soms zwaar belaste mantelzorgers ontlast. Het logeerhuis is een huiselijke en sfeervolle plek waardoor de mantelzorger met vertrouwen de zorg tijdelijk los kan laten en nieuwe energie op kan doen. Vrijwilliger Astrid: ‘Soms hebben we hier huilende mantelzorgers die zó blij zijn dat ze even rust hebben.’ Wij kunnen jouw hulp gebruiken! Vind jij het fijn om het anderen naar de zin te maken? Houd jij ervan om mensen te helpen in het dagelijkse ritme v.d. dag, om activiteiten te ondernemen en een huiselijke sfeer te creëren? Jij kan in het Logeerhuis van enorme betekenis zijn! Goed om te weten: - Je geeft zelf in het rooster aan wanneer je wekelijks beschikbaar bent. - Je hoeft niet in het bezit te zijn van een zorgopleiding. - Wel prettig vinden dat het vrijwilligerswerk een mate van verantwoordelijkheid betekent en lichte zorgtaken willen vervullen. - Je wordt onderdeel van een club enthousiaste vrijwilligers. - Als vrijwilliger krijg je een korte training, jij speelt namelijk een centrale rol in de dagelijkse gang van zaken binnen dit logeerhuis. - Als je je aanmeldt kan je gelijk aan de slag! Dit kan door een bericht te sturen. Nog steeds nieuwsgierig? Leuk! Heb je vragen of wil je eerst eens kort kennismaken? Welkom! Mirjam vertelt dolgraag over het Logeerhuis en geeft graag antwoord op jouw vragen. Via onderstaande button kom je met haar in contact. PS Heb je overdag geen tijd maar zouden slaapdiensten je wel passen? Of zou je in de ondersteunende taken, zoals de klussen of huishouding een rol willen spelen? Ook dan ben je van harte welkom!

Structureel
Woerden

Slapen en daarmee van grote betekenis zijn!!

Stichting Logeerhuis Bredius

Wie wil dat nu niet? Door te slapen andere helpen. Ben jij student met een groot verantwoordelijkheidsgevoel ( minimaal 3 de of 4de jaars ), sociaal en hou je van mensen of heb je naast een baan of gezin nog ruimte af en toe in de nacht te 'werken' en op zoek naar een leuke extra bijverdienste waar je al slapende een kleine vrijwilligers vergoeding ontvangt? Dan is deze vrijwilligersjob misschien iets voor jou!! Goed te combineren met een studie of andere baan en de mogelijkheid zelf aan te geven welke periode en welke dagen je inzetbaar bent. Wij zijn op zoek naar meerdere Slaapwachten Voor 1 of meer nachten per week (met een max van 36 per jaar), die waken over onze logés. Het Logeerhuis Woerden wil mantelzorgers ontlasten door degene voor wie zij zorgen een gastvrije en comfortabele logeerruimte te bieden. Een huiselijke en sfeervolle plek waardoor de mantelzorger met vertrouwen de zorg tijdelijk los kan laten en nieuwe energie op kan doen. Stichting Logeerhuis Bredius bestaat inmiddels 2 jaar en iedereen die er werkt komt er zeer graag. Het Logeerhuis draait grotendeels op getrainde vrijwilligers, zij spelen een centrale rol in de dagelijkse gang van zaken binnen dit logeerhuis en werken samen met de wijkverpleegkundige zorg van de thuiszorg. Wat vragen we van een slaapwacht: - Aanwezigheid tijdens de uren 22.00- 7.30 uur. - Assisteren van logés bij het naar bed gaan indien nodig. - Verantwoordelijkheidsgevoel en bereid zijn en incidenteel lichte zorgtaken te vervullen zoals hulp bij transfer naar het toilet. - Eventueel bereid zijn een korte training te volgen van één dagdeel voorafgaand aan de inzet in het logeerhuis. Dit in overleg en afhankelijk van je ervaring. Wat bieden we je: - Een onbelaste (vrijwilligers)onkostenvergoeding per nacht voor maximaal 36 nachten per jaar. - Een aparte slaapwachtruimte waar je slaapt tenzij je gealarmeerd wordt 😉 - Een inspirerende werkplek met leuke collega vrijwilligers binnen een nog nieuwe organisatie waar je echt van betekenis bent voor anderen samen met vele vrijwilligers. - Een mooie ervaring voor het leven en op je cv! Nieuwsgierig geworden, laat het ons weten!

Structureel
Woerden

WIL JIJ IMPACT MAKEN ALS VRIJWILLIGER PR?

Stichting Logeerhuis Bredius

Even voorstellen! Ken je logeerhuis Bredius al? Ons doel is om de vele mantelzorgers te ontlasten door degene waar zij voor zorgen bij ons te laten logeren. Iedereen wordt er gelukkig van. Logés omdat ze het er fijn hebben, mantelzorgers omdat ze de zorg even los mogen laten en vrijwilligers omdat ze het een feest vinden om bij te kunnen dragen op deze fijne plek. Met een team van ruim 50 enthousiaste vrijwilligers wordt het huishouden van ons Logeerhuis gerund. Elke keer dat je er bent is het weer anders doordat er steeds nieuwe logés zijn. De één geniet al van de aandacht van een praatje, de ander wil er lekker op uit bijv. op de duo fiets. De één heeft vanwege dementie iets meer ondersteuning nodig bij het ritme van de dag, de ander kan ondanks opgelopen hersenletsel nog veel zelf maar geniet van een leuk gesprek. Kortom, elke dag is anders. Het logeerhuis is een huiselijke en sfeervolle plek waardoor de mantelzorger met vertrouwen de zorg tijdelijk los kan laten en nieuwe energie op kan doen. Wij kunnen jouw hulp gebruiken! Het is belangrijk dat steeds meer mensen weten wat het logeerhuis voor hen kan betekenen. Daarom zijn we op zoek naar 2 vrijwilligers die de (vrijwillige) PR-werkgroep komen versterken. Ben jij creatief, enthousiast, zit je vol ideeën hoe je meer bekendheid kan krijgen voor onze organisatie én/of meer financiële middelen door leuke evenementen op te zetten? Dan ben jij vast wie wij zoeken! Fijn om te weten: - Hoeveel en wanneer jij voor ons aan de slag gaat bepaal jij! Wij zijn in elk geval erg geholpen met gemiddeld 2 uur in de week. - Veel PR klusjes kan je gewoon vanuit je eigen huis doen bijv. contacten leggen voor een activiteit. - Deze werkgroep bestaat uit 4 enthousiaste, gezellige en ervaren vrijwilligers. Je hoeft het dus niet alleen te doen. - Twijfel je of je genoeg kennis hebt? Het gaat er vooral om dat je je betrokken voelt bij het succes van het logeerhuis. Binnen de PR-werkgroep is veel kennis aanwezig en kunnen jullie van elkaar leren. Waarom dit prachtig vrijwilligerswerk is: - Door jouw inzet kunnen mantelzorgers op adem komen. Vrijwilliger Astrid: ‘Soms hebben we hier huilende mantelzorgers die zó blij zijn dat ze even rust hebben.’ - Dit vrijwilligerswerk staat mooi op je cv: je laat met deze functie o.a. zien dat je communicatie-skills hebt en maatschappelijk betrokken bent. Heb je vragen of wil je eerst eens kort kennismaken? Welkom! Mirjam vertelt dolgraag over het Logeerhuis en geeft graag antwoord op jouw vragen. Via onderstaande button kom je met haar in contact.

Structureel