Collega's Dierenambulance gezocht

Collega's Dierenambulance gezocht

Regelmatig
Midden-Drenthe
  • Dierenverzorging
  • Belangenbehartiging & goede doelen
  • Tuin, dieren & natuur

Heb jij een hart voor dieren en vind je het leuk om dieren in nood te helpen? Heb je door de week of in het weekend nog wat tijd over en wil je die tijd nuttig inzetten? Word dan vrijwilliger op onze dierenambulance! Dierenambulance Noord en Midden Drenthe staat 365 dagen per jaar, 24 uur per dag klaar voor dieren die jouw hulp nodig hebben.

Als medewerker Dierenambulance (chauffeur of bijrijder) bied je eerste hulp aan, en help je met het vervoeren van overleden, gewonde en/of gevonden (huis)dieren. Je registreert gevonden en vermiste huisdieren en biedt het baasje de kans om afscheid te nemen van zijn geliefde overleden dier. Ook assisteer je de brandweer, politie en gemeentelijke diensten en bied je assistentie bij calamiteiten.

Je kunt kiezen uit een dienst van 8-13u, 13-18u of 18-22u en je draait je dienst met je collega vanaf onze basis in Assen. Als je al wat meer ervaring hebt, mag je ook nachtdiensten draaien. Je hebt dan de ambulance bij je huis staan en je wordt alleen opgepiept in geval van levensbedreigende spoed of als zich een bijzondere situatie voordoet. Gelukkig komt dat niet vaak voor.

Je kunt zelf bepalen wanneer je meerijdt, want je geeft iedere week je mogelijkheden door voor de volgende week.

We bieden waardevol werk in een gezellig team, een interne training en reiskostenvergoeding. En na afloop van je dienst ga je met een goed gevoel naar huis omdat je weer een dier of een baasje hebt geholpen.

Dierenambulance Noord en Midden-Drenthe rijdt in de gemeenten Aa en Hunze, Midden-Drenthe, Assen, Noordenveld en Tynaarlo.

  • De vraag van Dierenambulance Noord En Midden Drenthe is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Middendrenthevoorelkaar
  • Dierenambulance Noord En Midden Drenthe is eerder via deze website geholpen
Laat Dierenambulance Noord En Midden Drenthe weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de hulpvraag: "Collega's Dierenambulance gezocht" van Dierenambulance Noord En Midden Drenthe.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere NLvoorelkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
  • De vraag van Dierenambulance Noord En Midden Drenthe is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Middendrenthevoorelkaar
  • Dierenambulance Noord En Midden Drenthe is eerder via deze website geholpen