csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Iemand die samen wil fietsen op de tandem

Voor een actieve 75-jarige man met een visuele beperking zoeken wij iemand die niet graag alleen fietst. Samen met hem op een tandem, daar zal hij erg van genieten. Als je graag een fietstochtje in de omgeving van Vught met hem wil maken en meer wil weten, stuur mij dan een bericht. Monique

Lees meer

structureel

Vught

Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Voor een actieve 75-jarige man met een visuele beperking zoeken wij iemand die niet graag alleen fietst.
Samen met hem op een tandem, daar zal hij erg van genieten. Als je graag een fietstochtje in de omgeving van Vught met hem wil maken en meer wil weten, stuur mij dan een bericht.
Monique

Praktische informatie

Maandelijks 1 tot 3 uur

Locatie

Vught

Impact

Voor wie

Mensen die begeleid worden/wonen

Impactgebied

Sport & beweging
Sociaal & welzijn

Categorie

Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Robert Coppes Stichting

Vught

Show-down vereniging zoekt hulp

Robert Coppes Stichting

Vrijwilligers gezocht voor trainingsavonden Showdown Vught, sport voor blinde en slechtziende volwassenen Heb je een paar keer per maand op maandagavond een paar uurtjes tijd en zet je je graag in voor een goed doel? We zoeken enthousiaste vrijwilligers die willen helpen bij de oefenavonden Showdown, een snelle sport voor mensen met een visuele beperking die enigszins lijkt op een kruising tussen tafeltennis en air-hockey. Het gaat om activiteiten zoals het klaarzetten van de materialen, koffie schenken en deelnemers begeleiden deze avond. Vanaf oktober is de groep gestart op maandagavond. Het is geen probleem als je niet wekelijks kunt. Het is de bedoeling dat een vast groepje vrijwilligers onderling een rooster maakt. Praktische informatie Iedere maandag van 19.30 tot 21.30 Locatie: Vlasborch in Vught Vragen en aanmelden ; Heb je interesse of wil je een avond proefdraaien? Laat het weten via Monique.

Structureel
Vught

Opruimhulp

Robert Coppes Stichting

Gezocht: iemand die Jan, een blinde man van 67 die zelfstandig woont, wil helpen bij het opruimen en ordenen van spullen in huis. Jan heeft een nette woning. Tot eind februari had hij een vrijwilligster die hem hielp om zijn huis op orde te houden maar door privé omstandigheden moest zij stoppen. We zoeken nu een nieuw iemand, wil jij hem helpen? Een keer per maand, ongeveer 2 uur, is voldoende. Jan zorgt altijd voor een kopje koffie en een versnapering! Alvast bedankt voor je reactie!

Structureel

Anderen bekeken ook

Vught

Avonturiers gezocht

Herbergier Maria

Ben jij klaar voor een avontuur? En wil je samen met je vrienden of collega's onze bewoners een onvergetelijke dag bezorgen? Bij de Maria Herberg in Vught zijn we op zoek naar een groepje vrijwilligers die ons kunnen ondersteunen bij het organiseren van uitstapjes. Onze bewoners verlangen naar een dagje picknicken, een wandeling door het bos, of gewoon ontspannen in hun rolstoel. Hier kunnen we wel wat hulp bij gebruiken! Maak samen met ons bijzondere herinneringen tijdens daguitstapjes. Geniet van de natuur en gezelligheid tijdens een picknick of boswandeling. Zijn jullie de helden die een glimlach op het gezicht van onze bewoners toveren. Neem contact met ons op en help ons bij het realiseren van een dag vol plezier en ontspanning voor onze bewoners!

Eenmalig
(kleine) groepen
Vught

Swingend door de jaren 60 en 70

Herbergier Maria

Hey muziekliefhebber (s)! Ben jij die persoon die de nostalgie van de jaren 60 en 70 tot leven kan brengen met een knipoog en een vrolijke noot? Bij de Maria Herberg in Vught zijn we op zoek naar een groepje muziekvrijwilligers die van diverse genres uit deze legendarische decennia houdt (behalve kinderliedjes, die slaan we over - beloofd!). Leuk om te doen met een klein groepje vrienden of collega's. We hebben ruimte voor 4 personen. Speel je geen instrument, maar kun je goed plaatjes draaien of dansen? Ook helemaal goed. Ben jij klaar om samen met onze bewoners een onvergetelijke middag te beleven en klaar om te swingen door de muzikale tijd? Neem dan contact op!

Eenmalig
(kleine) groepen
Vught

Maak kennis met Arnold. 23-051

Cello

Maak kennis met Arnold. Arnold, een leuke man in de prachtige tachtig, verkent de wereld met een rollator en geniet volop van elke dag. Hij woont in een gezellige woongroep waar de inzet van anderen enorm wordt gewaardeerd. Zijn passie? Treinen bewonderen, gezellige spelletjes spelen, terrasjes bezoeken en smullen van heerlijk ijs. Zijn gehoor is wat minder scherp, maar dat staat zijn enthousiasme niet in de weg. Buiten de deur maakt Arnold gebruik van een rolstoel. Arnold zou het geweldig vinden om één keer per week of om de twee weken eropuit te gaan met een vrijwilliger. Als jij een geduldige persoon bent, net zo graag in de frisse lucht vertoeft als Arnold, dan zouden jullie zomaar eens het perfecte duo kunnen zijn. Leeftijd speelt geen rol, maar Arnold heeft een bijzondere klik met vrouwen. Dus, ben jij een vrouw die ook graag een wandeling maakt in de buitenlucht maar ook een spelletje doen leuk vindt dan maakt Arnold graag kennis met je. Wat heeft Cello te bieden: Reiskosten woon-werkverkeer van € 0.29 per km Deskundigheidsbevordering: Ontwikkelplein, vrijwilligers academies in de regio etc. Jaarlijks een vrijwilligersfeest en kleine attentie Collectieve ongevallen-, bedrijfsaansprakelijkheid- en inzittendenverzekering Nazorg bij ingrijpende gebeurtenissen en een vertrouwenspersoon

Structureel
Vught

Vrijwilligers gezocht uit Vught,Cromvoirt,Hel

Buurtpreventie Vught

Vrijwilligers van Buurtpreventie Vught gaan regelmatig surveilleren in de Vughtse wijken, Cromvoirt en na 1 januari ook in Helvoirt om die veilig te houden, de bewoners attent te maken op onveilige situaties en tips te geven om die te voorkomen en daardoor een veilige woon en leefomgeving omgeving te creëren. Gemotiveerde vrijwilligers man/vrouw van 18 jaar of ouder die bij willen dragen tot een veiliger Vught, Cromvoirt en Helvoirt in groepsverband voornamelijk in de avonduren.

Structureel
's-Hertogenbosch, Boxtel, Oss

Maatje Jeugdsupport

Humanitas 's-Hertogenbosch

Bij Jeugdsupport zoeken we leuke maatjes voor jongeren! Dus wil je iets betekenen voor een ander, lijkt het je leuk om wekelijks op pad te gaan met een jongere en wil je ook van hem/haar leren, laat het ons dan weten! De Jeugdsupport- jongeren zijn tussen 12-25 jaar en hebben vaak al heel wat meegemaakt in hun leven. Ze hebben hulpverlening gehad of krijgen nog steeds begeleiding. Door het doen van leuke dingen met een maatje krijgen ze weer meer vertrouwen en kunnen ze hun netwerk vergroten. We kijken bij het matchen van een jongere en een vrijwilliger ook echt of er een klik is. Je wordt voor een jaar gekoppeld en krijgt naast trainingen en intervisies ook individuele begeleiding.

Structureel
Jongeren
Vught

Horeca lunch en partijen.

Stichting Theaterwerkplaats Novalis

Theaterwerkplaats Novalis is een creatieve plek met onder andere arbeidsmatige dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. We openen nu ook een koffiebar en speelhoek voor kinderen. We zijn op zoek naar versterking van ons mooie team voor onze theatermakers. Wil jij een steentje bijdragen of ken je iemand die geïnteresseerd zou zijn? Wij serveren op elke werkdag een lunch voor onze theatermakers, en willen binnenkort ook externe mensen daarvan laten genieten. Een gezellige omgeving waar ontmoeten en verbinden centraal staat. Op alle werkdagen wordt er een gezamenlijke lunch voorbereid, zeker voor de komende vakantieperiode kunnen wij extra hulp gebruiken. Werktijden van ca 10:00 uur tot ca 13:30 uur. Daarnaast hebben we diverse reserveringen in de avonduren: Bridge, lezingen, en diverse bijeenkomsten. Wij vormen een fijn team en geven je de mogelijkheid om met onze theatermakers, vakspecialisten, personeel en huurders een gezellige sfeer te creëren. Wij zien jouw reactie met oprechte belangstelling tegemoet,

Structureel
Jongeren
Vught

Kringloopwinkel Vught zoekt vrijwilligers

Vincentius Vereniging Vught

DOE MEE! Doe met ons mee en maak van onze Vincentius Kringloopwinkel een nog betere winkel. We zoeken ‘aanpakkers’ voor de inname op woensdag en/of zaterdag. Ook als je maar een halve dag kunt, je helpt ons er echt mee. En kun je niet elke week, ook dan ben je van harte welkom. Lijkt het je wat om af en toe op verkoopdagen de winkel te managen en het aanspreekpunt te zijn voor klant en vrijwilliger? Ook dan maken we graag gebruik van je diensten, ook als dat maar een halve woensdag of een halve zaterdag is.Of bijvoorbeeld maar 1 x in de maand. We hebben een goed en enthousiast roulerend team, maar tijdens vakanties en/of ziekte komen we gewoonweg ‘handjes’ te kort. We kunnen nog veel meer vertellen (oh ja, we lachen er wat af en maken veel mee), maar bel even met de winkelmanager Jocoline of loop even binnen als je ons wilt helpen om onze winkel te verbeteren! Of mail via een bericht. DOE JE MEE???

Structureel
Vught

Inzamelen sportkleding Weggeefbeurs

Welzijn Vught

Na vijf succesvolle edities van de Sportkleding Weggeefbeurs, organiseren we ook in 2024 weer een Weggeefbeurs. De Sportkleding Weggeefbeurs wordt gehouden op vrijdagavond 23 augustus. Sportkleding Weggeefbeurs Voor sommige mensen is het financieel niet haalbaar om naast het lidmaatschap ook te zorgen voor geschikte sportkleding. Tevens zie je bij veel mensen dat er goede en/of bijna nieuwe sportkleding in de kast ligt, waar niets meer mee gedaan wordt. En zo is het idee van de Sportkleding Weggeefbeurs ontstaan. We zamelen sportkleding, sportschoenen en sportattributen (zoals tennisrackets, hockeysticks, etc.) in, om 8 september aan te bieden tijdens de Weggeefbeurs. Mensen die het kunnen gebruiken, kunnen dan gratis geschikte kleding, schoenen en attributen uitzoeken en meenemen. Inzamelen Om voldoende sportkleding en -schoenen te kunnen aanbieden, moeten we natuurlijk voldoende spullen inzamelen. Dit doen we op speciale inzamellocaties. Op deze inzamellocaties staat een winkelwagentje waar u spullen in kunt doneren. De inzamellocaties zijn: Vught Jeugd- en Jongerencentrum ‘Elzenburg’ te Vught Inzamelen tijdens openingstijden van 19 juni t/m 31 augustus Theater de Speeldoos te Vught Inzamelen tijdens openingstijden van 19 juni t/m 14 juli Helvoirt HelvoirThuis te Helvoirt Inzamelen tijdens openingstijden van 19 juni t/m 14 juli Cromvoirt Kindcentrum de Leydraad te Cromvoirt Inzamelen tijdens openingstijden van 19 juni t/m 14 juli Ook bij vier sportverenigingen is er een inzamelpunt: Vughtse Sportclub Prins Hendrik, HC MOP, Tennisvereniging Bergenshuizen en Zwaluw V.F.C..

Project
Jongeren
(kleine) groepen