csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Begeleiden van VR-Belevingen

Gezocht: vrijwilligers VR-Beleving Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die op inspirerende en innovatieve wijze anderen kennis willen laten maken met dementie. Door middel van een Virtual Reality-Bril laat je een andere vrijwilliger, geïnteresseerd familielid of mantelzorger de belevingswereld van iemand met dementie ervaren. Na hun VR-beleving heb je een nagesprek. • Je wordt intern opgeleid (2 dagdelen), • bent bereidwillig om zelfstandig te werken en • bent minimaal 1 x per maand een dagdeel beschikbaar. Spreekt jou dit aan? Of ken je nog iemand uit jouw omgeving die dit heel erg leuk zou vinden en zich vrijwillig wil inzetten? Neem voor meer informatie contact op met een coördinator vrijwillige inzet van Archipel via ons telefooncentrum: stuur een bericht of bel mij, Heidi

Lees meer

structureel

Best, Eindhoven, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Son en Breugel

Begeleiding & coaching

Beschrijving

Gezocht: vrijwilligers VR-Beleving

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die op inspirerende en innovatieve wijze anderen kennis willen laten maken met dementie.

Door middel van een Virtual Reality-Bril laat je een andere vrijwilliger, geïnteresseerd familielid of mantelzorger de belevingswereld van iemand met dementie ervaren.
Na hun VR-beleving heb je een nagesprek.
• Je wordt intern opgeleid (2 dagdelen),
• bent bereidwillig om zelfstandig te werken en
• bent minimaal 1 x per maand een dagdeel beschikbaar.

Spreekt jou dit aan? Of ken je nog iemand uit jouw omgeving die dit heel erg leuk zou vinden en zich vrijwillig wil inzetten?

Neem voor meer informatie contact op met een coördinator vrijwillige inzet van Archipel via ons telefooncentrum:
stuur een bericht of bel mij, Heidi

Praktische informatie

Maandelijks 3 tot 4 uur

Locatie

Best, Eindhoven, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Son en Breugel

Bijzonderheden

Rolstoeltoegankelijk

Impact

Voor wie

Mantelzorgers

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen

Categorie

Begeleiding & coaching
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Archipel Zorggroep

Eindhoven, Veldhoven

Vriendelijke gastvrouw/-heer op huiskamer

Archipel Zorggroep

Als gastvrouw/ -heer breng je samen met woonondersteuners en woonbegeleiders, sfeer en gezelligheid in de huiskamer van een verpleegafdeling. Afhankelijk van de tijden die je wil komen kun je helpen bij het koffie schenken en/ of ondersteunt voor, tijdens en na de warme maaltijd of broodmaaltijd. Je maakt een praatje met de bewoners, doet samen met hen een spelletje, een individuele activiteit of leest de krant voor. Deze ondersteuning kan plaatsvinden overdag of 's avonds. Kom jij het verschil maken? Het vrijwilligerswerk bij Archipel is goed geregeld. Vrijwilligers ontvangen een overeenkomst, kunnen een beroep doen op evt. reiskosten- en/ of onkostenvergoeding, zijn verzekerd, kunnen onbeperkt online scholingen doen bij Goodhabitz en er is een aantrekkelijke attentieregeling. Wanneer je bij Archipel als vrijwilliger komt vragen wij een VOG, wist je dat dit kosteloos is? Je hebt alleen een digiD nodig om te aanvraag te voltooien.

Structureel
Veldhoven

Vrijwilliger woongroep Lindehof Oerle

Archipel Zorggroep

Op Lindehof, in Oerle, wonen sinds oktober 2018 zorgbehoevende ouderen met dementie op een prettige manier samen in een heel kleinschalige woongroep van Archipel. Het belangrijkste uitgangspunt in Lindehof is dat bewoners niet naast, maar met elkaar leven. Zij vormen samen met andere bewoners, medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers, één huishouden, waarin plezierig wonen centraal staat. Op dit moment zijn we met name op zoek naar dorpsgenoten uit Oerle of Veldhoven, die zich graag op Lindehof vrijwillig willen inzetten. Dat kan als bezoekmaatje voor een individuele activiteit met één van onze 7 bewoners, om te gaan wandelen, duo-fietsen of om samen een boodschap te doen. Op donderdagmiddag of vrijdagmiddag. Of als gastvrouw- heer in de huiskamer in de avond, van 18.30-20.00 uur. Op de dag dat 't voor jou t beste uitkomt (muv woensdag). Je maakt het gezellig in de huiskamer, schenkt koffie en thee, maakt een praatje en doet evt. een spelletje of leest samen de krant. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem contact op met Heidi, coördinator vrijwillige inzet voor Lindehof.

Structureel
Eindhoven

Chauffeur op flexibele momenten

Archipel Zorggroep

Met je eigen auto één van onze senioren begeleiden en vervoeren naar een specialist in bv het ziekenhuis of andere locatie binnen Eindhoven. De afspraken met de specialist zijn altijd op doordeweekse dagen en tijdens kantooruren. Senioren van afdeling de Branding, locatie Eerdbrand, behoren tot de doelgroep Gerontopsychiatrie. Wij zijn al heel blij wanneer je 2 x per maand inzetbaar bent. Vanzelfsprekend krijg je een goede km-vergoeding. Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact op!

Eenmalig
Eindhoven

Vrijwilliger bij Doe & Deel; Gespreksgroep

Archipel Zorggroep

Wekelijks samen met een beroepskracht op dinsdagochtend een gezellig samenzijn, met ouderen met geheugenproblemen in gesprek over diverse thema's. Perfect voor iemand die de taal nog beter wil leren en affiniteit heeft met ouderen. Het vrijwilligerswerk bij Archipel is goed geregeld. Vrijwilligers ontvangen een overeenkomst, kunnen een beroep doen op evt. reiskosten- en/ of onkostenvergoeding, zijn verzekerd, kunnen onbeperkt online scholingen doen bij Goodhabitz en er is een aantrekkelijke attentieregeling.

Structureel
Eindhoven

Vrijwilliger Beauty-ochtend

Archipel Zorggroep

Wekelijks op donderdag worden dames van de Passaat in de watten gelegd bij de beauty-ochtend. Lijkt t jou leuk om hand- , nagel- en gezichtsverzorging te doen bij ouderen die dit zelf niet meer zo goed kunnen? Samen met een beroepskracht neem je de tijd voor persoonlijke aandacht. Kom jij het verschil maken voor 2 uurtjes per week? Het vrijwilligerswerk bij Archipel is goed geregeld. Vrijwilligers ontvangen een overeenkomst, kunnen een beroep doen op evt. reiskosten- en/ of onkostenvergoeding, zijn verzekerd, kunnen onbeperkt online scholingen doen bij Goodhabitz en er is een aantrekkelijke attentieregeling.

Structureel
Eindhoven

Duofietsers gezocht

Archipel Zorggroep

Ga jij er graag samen op uit? Met onze elektrische duofiets ben je heerlijk actief buiten en maak je meteen een waardevol verschil in de dag van een oudere. Je zit naast elkaar, samen trap je en jij bent degene die stuurt. Heb je affiniteit met ouderen, ben je sportief, geduldig, sociaal en heb je verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zoeken we jou! Het vrijwilligerswerk bij Archipel is goed geregeld. Vrijwilligers ontvangen een overeenkomst, kunnen een beroep doen op evt. reiskosten- en/ of onkostenvergoeding, zijn verzekerd, kunnen onbeperkt online scholingen doen bij Goodhabitz en er is een aantrekkelijke attentieregeling.

Structureel
Eindhoven

Vrijwilliger 'Balansgroep'

Archipel Zorggroep

Op vrijdagochtend verzorgt Marianne, van Doe & Deel, een balansgroep voor ouderen met geheugenproblemen op locatie Passaat. Een beweegactiviteit in een rustig tempo voor minder mobiele ouderen. Kom jij het verschil maken en doe jij gezellig met ons mee? Het vrijwilligerswerk bij Archipel is goed geregeld. Vrijwilligers ontvangen een overeenkomst, kunnen een beroep doen op evt. reiskosten- en/ of onkostenvergoeding, zijn verzekerd, kunnen onbeperkt online scholingen doen bij Goodhabitz en er is een aantrekkelijke attentieregeling.

Structureel
Eindhoven

Smulbrigade gezocht

Archipel Zorggroep

Heb jij een passie voor koken en wil je samen met je vrienden of collega's een dag vol smaak en gezelligheid bezorgen aan onze cliënten? Bij Archipel geloven we dat het delen van een smaakvolle maaltijd een bijzondere manier is om verbinding te creëren. Wat houdt zo'n dag in? We nodigen jou en je enthousiaste groep uit om als vrijwilliger een middag lang de keuken in te duiken en heerlijke maaltijden te bereiden voor onze cliënten. Samen gaan we voor een culinair avontuur dat de zintuigen prikkelt! Vervolgens eten we deze maaltijd gezamenlijk op en is er alle ruimte voor een kletspraatje samen met onze clienten. Jouw rol: Als vrijwilliger draag je niet alleen bij aan het creëren van heerlijke gerechten, maar ook aan de warme sfeer van samenzijn. Je hulp en aandacht wordt door onze clienten enorm gewaardeerd.

Eenmalig
(kleine) groepen
Eindhoven

Fitness ondersteuner

Archipel Zorggroep

Houd je van sport en werk je graag met mensen? Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger om op dinsdagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur een klein groepje te begeleiden tijdens het sporten in het fitnesscentrum. De jonge deelnemers wonen in Landrijt. Samen met een begeleider vanuit Doe & Deel zorg jij voor een leuke, sportieve middag voor deze groep. Wat bieden wij jou? Een fijne plek om het verschil te maken voor de deelnemers en jezelf. Een plek met diverse mogelijkheden voor vrijwilligerswerk en kennis te maken met diverse mensen. Er zijn ook mogelijkheden voor doorstroom naar opleiding werk of betaald werk. Wij bieden je een vergoeding reiskosten, attentieregeling, een WA- en ongevallenverzekering, een vrijwilligersovereenkomst en een aanbod van workshops en trainingen speciaal voor onze vrijwilligers. En dan nog wat ‘kleine lettertjes’ over onze aannameprocedure. We vragen van al onze nieuwe vrijwilligers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zodat we zeker weten dat jij als nieuwe vrijwilliger helemaal past in onze organisatie en bij onze visie. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Hebben wij je interesse gewerkt? Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact opnemen met: Jolanda Bekkers, coördinator vrijwillige inzet bereikbaar via: 06-82309643 of Mailen: [email protected] Ik hoop je snel te ontmoeten.

Structureel
Eindhoven

Rolstoel duw hulp voor in huis.

Archipel Zorggroep

Archipel Landrijt zoekt vrijwilligers die op vrijdag willen ondersteunen bij het intern cliëntenvervoer voor de afdeling Dagbesteding (Doe en Deel). Je haalt cliënten op volgens een schema om ze naar een Doe en Deel activiteiten te brengen en na de activiteit breng je ze weer terug. De tijden zijn van 09.30 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. Een dagdeel per week hulp is ook erg welkom. Het is nodig om een goede fysieke gesteldheid te hebben, aangezien je veel loopt en je rolstoelen duwt. Daarnaast is het fijn als je makkelijk contact maakt. Mocht je interesse hebben reageer dan! Jolanda Bekkers tel: 06-82309643 mail: [email protected]

Structureel
Jongeren
Eindhoven

Gastvrouw/ -heer voor net dat beetje extra's

Archipel Zorggroep

Als gastvrouw/ -heer breng je samen met woonbegeleidster, sfeer en gezelligheid in de huiskamer van de revalidatie afdeling op Dommelhoef. Afhankelijk van de tijden die je wil komen kun je helpen bij het koffie schenken en/ of ondersteunt voor, tijdens en na het ontbijt en de warme maaltijd. Je maakt een praatje met de bewoners, doet samen met hen een spelletje, een individuele activiteit of leest de krant voor. Deze ondersteuning kan plaatsvinden tussen 9.00 uur en 14.00 uur. wil jij gewoon bijzonder maken?

Structureel
Jongeren

Anderen bekeken ook

Maasdriel, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Ede, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal, Wageningen, Woudenberg, Oss, Maashorst, Gemert-Bakel, Meierijstad, Best, Son en Breugel, Geldrop-Mierlo, Waalre, Veldhoven, Eindhoven

Medewerker Redacteur

Rivierenland Radio

Rivierenland Radio zoekt enthousiaste mensen om haar team te versterken. Als redacteur speel je een rol in het onderhouden van verenigingen, clubs en andere organisaties, om hun activiteiten in een kort berichtje te omschrijven wat geschikt is voor onze infoblokken. Tevens is het ook mogelijk om korte stukjes te maken omtrent de artiesten die te horen zijn via Rivierenland Radio, dit voor de rubriek hitfeitjes. Rivierenland Radio, opgericht in 2021, is een snel groeiende radiozender die zich richt op Midden Nederland en Zuidoost Brabant via 6 verschillende Dab+ zenders. Met de mooiste muziek van de laatste 50 jaren en regionale infoblokken is Rivierenland Radio dé radiostation van de regio. Interesse?

Structureel
Maasdriel, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Ede, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal, Wageningen, Woudenberg, Oss, Maashorst, Gemert-Bakel, Meierijstad, Best, Son en Breugel, Geldrop-Mierlo, Waalre, Veldhoven, 's-Hertogenbosch

Medewerker PR

Rivierenland Radio

Rivierenland Radio zoekt enthousiaste mensen om haar team te versterken. Als PR medewerker speel je een rol in het onder de aandacht brengen van ons station bij, verenigingen, clubs, media, middenstand, door contact te leggen in de regio's waar we uitzenden. Rivierenland Radio, opgericht in 2021, is een snel groeiende radiozender die zich richt op Midden Nederland en Zuidoost Brabant via 6 verschillende Dab+ zenders. Met de mooiste muziek van de laatste 50 jaren en regionale infoblokken is Rivierenland Radio dé radiostation van de regio. Interesse?

Structureel
Waalre, Eindhoven, Eersel, Reusel-De Mierden, Best, Heeze-Leende, Helmond, Deurne, Geldrop-Mierlo, Oirschot, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Laarbeek, Gemert-Bakel, Asten, Someren, Valkenswaard, Bergeijk, Bladel, Son en Breugel

Pieter zoekt een mentor!

Mentorschap Zuidoost Brabant, Stichting

Pieter zoekt een mentor! Pieter is een man die woont in een zorginstelling. Onlangs is zijn moeder overleden en Pieter heeft nu geen ouders meer. Zijn enige zus woont in het buitenland. Pieter krijgt geen bezoek meer en hij gaat ook niet meer koffiedrinken met een groot stuk appelgebak op een terrasje wat hij zo fijn vindt. Nu moet Pieter naar de tandarts en de begeleiders van de zorginstelling zitten met de vraag: wie geeft toestemming voor een behandeling onder narcose. Pieter kan zelf geen toestemming geven, want hij begrijpt niet wat er van hem wordt gevraagd. Vroeger werd de moeder van Pieter gebeld en zij tekende een toestemmingsverklaring. Pieter heeft een mentor nodig! Iemand die regelmatig langs gaat bij Pieter, hem leert kennen en weet wat hij leuk vindt. Maar ook iemand die beslissingen kan nemen op het gebied van zorg en welbevinden (behandeling, verpleging, verzorging en begeleiding, dus niet over geldzaken), die Pieter zelf niet kan nemen omdat hij ze niet begrijpt en de gevolgen van zijn beslissingen niet kan overzien. Mentorschap Zuidoost Brabant zoekt vrijwilligers die mentor willen worden voor mensen zoals Pieter. Deze vrijwilligers krijgen een basistraining zodat ze goed uitgerust hun taak kunnen doen. Daarnaast zijn er regelmatig bijeenkomsten met andere mentoren waar ingegaan wordt op vragen die er leven bij mentoren, waar verdieping in de materie wordt aangereikt. Ook is er altijd ondersteuning van één van de van de stichting. Het mentorschap is een taak die in de wet is vastgelegd. De tijd die het van de mentor vraagt is afhankelijk van de cliënt en zijn situatie. Maar gemiddeld vraagt het 2 á 3 uur per twee weken. De ene keer is een bezoekje voldoende en de volgende keer gaat u mee naar het ziekenhuis voor een behandeling en kost het een middag. Spreekt bovenstaande u aan en kunt u zich vinden in het volgende profiel een mentor is een vrijwilliger die… …goed kan communiceren …initiatiefrijk is …vaardig is in besluiten en handelen …goed kan samenwerken …onafhankelijk en integer is …grenzen kan stellen …het eigen gedrag kritisch kan bekijken neem dan gerust contact op met Mentorschap Zuidoost Brabant www.mentorschapzobrabant.nl

Structureel
Maasdriel, Eindhoven, Veldhoven, Waalre, Geldrop-Mierlo, Son en Breugel, Best, Meierijstad, Gemert-Bakel, Maashorst, Oss, Woudenberg, Wageningen, Veenendaal, Scherpenzeel, Rhenen, Renswoude, Ede, Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Medewerker Verkoper

Rivierenland Radio

Rivierenland Radio zoekt enthousiaste mensen om haar team te versterken. Als verkoper speel je een rol in het uitbouwen en onderhouden van klantrelaties. Rivierenland Radio, opgericht in 2021, is een snel groeiende radiozender die zich richt op Midden Nederland en Zuidoost Brabant via 6 verschillende Dab+ zenders. Met de mooiste muziek van de laatste 50 jaren en regionale infoblokken is Rivierenland Radio dé radiostation van de regio. Interesse? nl

Structureel
Eindhoven, Heeze-Leende, Waalre, Helmond, Deurne, Geldrop-Mierlo, Eersel, Oirschot, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Laarbeek, Gemert-Bakel, Asten, Someren, Valkenswaard, Bergeijk, Bladel, Son en Breugel, Best, Reusel-De Mierden

Mentoren voor kwetsbare mensen

Mentorschap Zuidoost Brabant, Stichting

Stichting Mentorschap Zuidoost Brabant zoekt vrijwilligers om kwetsbare mensen te ondersteunen om de regie over hun eigen leven te houden. Mentorschap Zuidoost Brabant zorgt voor werving, opleiding en ondersteuning van mentoren. Wilt u echt iets voor een ander betekenen? Meldt u aan als mentor!

Structureel
Eindhoven

Welkom bij Antonius in Acht!

Sint Annaklooster

Antonius ligt midden in het kerkdorp Acht in de gemeente Eindhoven. Het gezellige dorpsplein is op loopafstand. De locatie is ruim, sfeervol en gemoedelijk. Er zijn zowel zorgappartementen, een verpleegafdeling, als geschakelde woningen. Antonius is met haar wijkfunctie en vele voorzieningen de spil van de gemeenschap. Als vrijwilliger voel jij je hier zeker van harte welkom! Heb je een talent of hobby waarvan jij denkt: dit vinden oudere mensen fijn of leuk? Wandelen met de hond, samen knutselen of schilderen, in de tuin werken, op de duofiets een tochtje maken, zingen, muziek maken, herinneringen ophalen over (werken bij) Philips, een lezing geven over een bepaald onderwerp, bloemstukjes maken.... Eenmalig of vaker? Alles kan! Laat je berichtje achter op [email protected]. We nemen graag contact met je op!

Structureel
Jongeren
Eindhoven, Veldhoven, Eersel, Waalre, Valkenswaard, Geldrop-Mierlo, Best, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Bladel, Reusel-De Mierden

Word jij het rolmodel voor onze jongens?

Humanitas Zuid

P is een jongen van 16 jaar en woont samen met zijn ouders, broertje, zusje en een hondje in Eindhoven De afgelopen jaren heeft het gezin een hele zware tijd doorgemaakt, maar gelukkig is het weer wat rustiger binnen het gezin. P gaat naar school en zit in zijn examenjaar. Volgend jaar wil hij een opleiding gaan doen zodat hij later in de zorg kan gaan werken. De hobby’s van P zijn; volleyballen, koken, muziek luisteren, en soms gewoon even lekker niksen. P is op zoek naar een maatje waar hij leuke activiteiten mee kan ondernemen en bij wie hij zijn verhaal kwijt kan. Ook wil hij graag leren om zijn grenzen aan te geven en wil hij graag zijn zelfbeeld vergroten. Hij heeft nu nog niet zoveel vertrouwen in zichzelf en kijkt niet altijd even positief naar zichzelf. P zoekt een maatje tussen de 20 en 35 jaar die humor heeft, lekker kletst, initiatief kan nemen, goede en soms ook de moeilijke vragen kan stellen en positief in het leven staat. Word jij het maatje van P of van één van onze 30 andere wachtende jongeren? Helaas wordt onze wachtlijst van wachtende jongens steeds langer door een tekort aan jonge, mannelijke vrijwilligers binnen de leeftijdscategorie van 20 tot 35 jaar. Ben jij onze rots in de branding? Wat doet Jeugdsupport precies? Humanitas ondersteunt jongeren om zich beter te voelen en meer grip op hun leven te krijgen. Als vrijwilliger ben je een belangrijke factor om jongeren écht verder te helpen. Niet alleen voor nu, maar juist ook voor de toekomst. Bij Jeugdsupport wordt je maatje van een jongere tussen de 12 en 25 jaar. Je leert elkaar kennen door samen activiteiten te ondernemen en gesprekken te voeren. Zo ontstaat er vertrouwen. Onze jongeren ervaren vaak weinig steun uit hun eigen omgeving, dus kan jij als maatje een belangrijk zijn voor de jongeren. Je biedt aandacht en bent een rolmodel. De trajecten bij Jeugdsupport duren een jaar. Als vrijwilliger word je door de coördinatoren van Jeugdsupport getraind, gekoppeld en begeleid gedurende het traject. Je hoeft geen specifieke kennis te hebben over de doelgroep om maatje te worden bij ons. Als je leergierig en gemotiveerd bent, komen we samen een heel eind. Wil je meer weten of ben je benieuwd of dit iets voor jou is? Mail, app of bel ons. We reageren zo snel mogelijk.

Structureel
Eindhoven, Helmond, Heeze-Leende, Valkenswaard, Laarbeek, Meierijstad, Best, Oirschot, Reusel-De Mierden, Someren, Geldrop-Mierlo, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Asten, Bladel

Dromen uit laten komen voor kind met trauma

Dream4Kids

Als droomgids organiseer je, altijd samen met een andere droomgids (evt. uit je eigen netwerk), een unieke Droomdag. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de Droomdag, uiteraard met ondersteuning van een droomcoödinator van Dream4Kids. Je geeft een kind met een trauma een cadeau voor het leven! Wat ga je doen? Je gaat met het kind in gesprek om te achterhalen wat zijn/haar mooiste droom is. Met deze input maak je het draaiboek voor de Droomdag. Binnen 6 tot 8 weken realiseer je deze speciale dag en hiervoor verzamel je ook financiële middelen en sponsoring. Dream4Kids helpt je hierbij met o.a. een digitale collectebus en je krijgt een startbedrag. Na afloop maak je met behulp van een tekstschrijver het droomverslag met foto’s en stel je een fotoboekje samen als herinnering aan deze unieke dag. Wie ben jij? Als droomgids ben je minimaal 21 jaar, heb je je rijbewijs (+ beschikking tot een auto) en beschik je over een flinke portie creativiteit en organisatietalent. Je bent je ervan bewust dat je met een kwetsbare groep kinderen te maken hebt. Wil je helpen om dromen uit te laten komen? Stuur dan een bericht.

Project
Eindhoven, Veldhoven, Eersel, Waalre, Valkenswaard, Geldrop-Mierlo, Best, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Bladel

Geldstress: help jij een jongere verder?

Humanitas Zuid

Wil jij jongeren helpen om meer grip op hun geld te krijgen? Humanitas helpt jongeren alles op een rijtje te krijgen. Jij als vrijwilliger bent een belangrijke factor om jongeren écht verder te helpen. Niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst. Hoe hou je overzicht? Hoe voorkom je dat je in de problemen raakt? Veel jongeren hebben een lening, schulden of een betalingsachterstand. Wij helpen jongeren om weer orde te krijgen, schulden te verminderen en stappen te zetten richting een schuldenvrije toekomst. Als vrijwilliger word je door de coördinator getraind, gekoppeld en begeleid gedurende het traject. En je hoeft écht geen financieel expert te zijn om bij ons maatje te zijn. Als je leergierig bent en gemotiveerd dan komen we samen een heel eind. Wil je meer weten of ben je benieuwd of dit iets voor jou is? Mail, bel of chat met ons. Als je contact opneemt reageren wij zo snel mogelijk.

Structureel
Eindhoven, Eersel

Maak jij het verschil?

Lunet

We zijn op zoek naar enthousiaste gemotiveerde vrijwilligers die voor onze cliënten net dat extra beetje verschil maken! Lunet heeft een breed aanbod aan vrijwilligerswerk, zowel individueel als in groepsverband. Als je wordt gematcht aan één cliënt dan ben je er speciaal voor hem of haar en kun je de tijd nemen om samen iets leuks te doen, zoals fietsen, een wandeling maken of een bakkie koffiedrinken. Of je wordt gematcht aan één locatie waarbij je met meerdere cliënten activiteiten onderneemt, zoals samen koken, knutselen of waarbij je een spelletjesavond organiseert. Wat we vooral belangrijk vinden is dat jouw inzet niet alleen ons, maar ook jou iets oplevert. Een zinvolle tijdsbesteding, het benutten van je talenten, nieuwe ervaringen, contacten en vriendschappen. Wil jij het verschil maken voor de cliënten van Lunet? Dan nodigen we je graag uit onder het genot van een kopje koffie voor een vrijblijvende kennismaking en kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden! Waarom is het leuk om vrijwilliger te worden bij Lunet? - De blijdschap en dankbaarheid van de cliënt(en) is enorm groot  - Je bent onderdeel van een team en samen zet je je in voor cliënten. - Je inzet wordt enorm gewaardeerd - Je krijgt reis- en onkostenvergoeding    - Je bent verzekerd tijdens het vrijwilligerswerk    Wat is van belang?     - Affiniteit met onze doelgroep - Dat je afspraken na komt - Je bent minimaal 17 jaar   - Dag, tijd en frequentie stemmen we graag met jou af. Om de match zo goed mogelijk te maken en laagdrempelig bieden we aan om twee keer te komen kijken bij de vrijwilligerstaak voordat je aan de slag gaat. Kortom: Met vrijwilligerswerk bij Lunet maak jij het verschil!    Heb je belangstelling of wil je meer informatie neem dan contact op met; Patricia Peters, coördinator vrijwilligerswerk Lunet.    Tel. nr.: 06-13834922 E-mail: [email protected]  www.lunet.nl

Structureel