csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Vrijwilliger Ontmoetingscentrum

We zijn op zoek naar een vrijwilliger voor het Ontmoetingscentrum voor een dagdeel per week op de maandagochtend of -middag of vrijdagochtend. Het Ontmoetingscentrum is gevestigd in de Tuyter in Krimpen aan den IJssel. Het Ontmoetingscentrum is een laagdrempelige dagbesteding van De Zellingen voor mensen die nog thuis wonen, maar minder zelfredzaam worden of behoefte hebben aan contact met anderen, meer structuur in de week, gezellige activiteiten of ondersteuning nodig hebben bij behoud of herstel van vaardigheden (o.g.v. bijv. taal, geheugen, communicatie, bewegen, dagelijkse handelingen, etc.). Mensen kunnen aan diverse activiteiten deelnemen en anderen ontmoeten in een gezellige en informele sfeer. Denk hierbij aan bewegen, het voeren van gesprekken, geheugentraining, koken, samen eten, puzzelen, spellen, wandelen of creatief bezig zijn. Het Ontmoetingscentrum is iedere maandag, dinsdag en vrijdag geopend van 9.00 tot 16.00 uur. Tot de taken van een vrijwilliger behoren o.a. het ondersteunen bij activiteiten zoals bijv. spellen, creatieve activiteiten, bewegen, gesprekken, boodschappen doen, koken, wandelen. Ook het helpen bij het schenken van koffie/thee en het verzorgen van de lunch behoren tot de taken van een vrijwilliger. Interesse? Laat het ons weten, dan maken we graag een afspraak om kennis te maken!

Lees meer

structureel

Krimpen aan den IJssel

Activiteitenbegeleiding
Begeleiding & coaching
Taal & lezen

Beschrijving

We zijn op zoek naar een vrijwilliger voor het Ontmoetingscentrum voor een dagdeel per week op de maandagochtend of -middag of vrijdagochtend. Het Ontmoetingscentrum is gevestigd in de Tuyter in Krimpen aan den IJssel.

Het Ontmoetingscentrum is een laagdrempelige dagbesteding van De Zellingen voor mensen die nog thuis wonen, maar minder zelfredzaam worden of behoefte hebben aan contact met anderen, meer structuur in de week, gezellige activiteiten of ondersteuning nodig hebben bij behoud of herstel van vaardigheden (o.g.v. bijv. taal, geheugen, communicatie, bewegen, dagelijkse handelingen, etc.).

Mensen kunnen aan diverse activiteiten deelnemen en anderen ontmoeten in een gezellige en informele sfeer. Denk hierbij aan bewegen, het voeren van gesprekken, geheugentraining, koken, samen eten, puzzelen, spellen, wandelen of creatief bezig zijn. Het Ontmoetingscentrum is iedere maandag, dinsdag en vrijdag geopend van 9.00 tot 16.00 uur.

Tot de taken van een vrijwilliger behoren o.a. het ondersteunen bij activiteiten zoals bijv. spellen, creatieve activiteiten, bewegen, gesprekken, boodschappen doen, koken, wandelen. Ook het helpen bij het schenken van koffie/thee en het verzorgen van de lunch behoren tot de taken van een vrijwilliger.

Interesse? Laat het ons weten, dan maken we graag een afspraak om kennis te maken!

Praktische informatie

Wekelijks 3 tot 3 uur

maandag

vrijdag

Locatie

Krimpen aan den IJssel

Impact

Voor wie

Ouderen

Impactgebied

Sociaal & welzijn
Zorg

Categorie

Activiteitenbegeleiding
Begeleiding & coaching
Taal & lezen
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van De Zellingen

Capelle aan den IJssel

Tuinvrijwilliger gezocht

De Zellingen

De Zellingen is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen ondersteunen in de moes- en beweegtuin op haar locatie Dagactiviteiten en Ontmoeting Bazuin in de wijk Schollevaar. Op maandagmiddag en vrijdagmiddag (13.00 - 15.00 uur) staan activiteiten in/om de tuin op het programma. Lekker buiten aan de slag in de tuin: zoals onkruid wieden, snoeien, zaaien, oogsten, etc. Daarnaast organiseren we iedere 3e zaterdag van de maand een extra vrijwilligersochtend (10-12 uur). De tuin wordt o.a. gebruikt voor het verbouwen van groenten en kruiden voor het Samen Koken, Samen Eten en beweegactiviteiten voor ouderen. De Bazuin biedt ontmoetings- en dagactiviteiten aan voor kwetsbare ouderen en volwassenen met een beperking door handicap. Verstand hebben van een moestuin is fijn maar is zeker geen vereiste, kom het bij ons leren en we zoeken vooral ook helpende handjes. Heeft u een paar uurtjes over in de week? Werkdagen en -tijden in overleg. Stuur dan een bericht naar Astrid, vrijwilligerscoördinator.

Structureel
Jongeren
(kleine) groepen
Capelle aan den IJssel

Hou je van tuinieren?

De Zellingen

De Zellingen is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen ondersteunen bij het onderhoud van de beweeg- en (moes)tuin. De tuin is van de De Zellingen Dagactiviteiten, locatie Bazuin in de wijk Schollevaar. Iedere 3e zaterdag van de maand staat het onderhoud van de (moes)tuin centraal en gaan we met vrijwilligers aan de slag. Van 10 tot 12 uur. Kom je ook een paar uurtjes helpen? De tuin wordt o.a. gebruikt voor het verbouwen van groenten en kruiden voor het Samen Koken, Samen Eten en beweegactiviteiten voor ouderen. Verstand hebben van een moestuin is fijn, maar is zeker geen vereiste. Je kan bij ons ook leren over de moestuin en we zoeken ook gewoon helpende handjes! Kom jij ons helpen? Stuur dan een bericht naar Astrid, de vrijwilligerscoördinator. Ook wordt er iedere maandagmiddag en vrijdagmiddag in de tuin gewerkt. Lijkt het u leuk om wekelijks aan de slag te gaan in de tuin, laat het ons weten!

Structureel
Jongeren
(kleine) groepen
Capelle aan den IJssel

Taal Vrijwilliger

De Zellingen

De Zellingen is op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde vrijwilliger die het leuk vindt om ondersteuning te bieden bij taalactiviteiten met mensen met Niet- Aangeboren- Hersenletsel (NAH) in het Hersenletsel-Afasiecentrum in Capelle a/d IJssel of op onze locatie Dagactiviteiten Baronie (wijk Oostgaarde). Tot de taken van de vrijwilliger behoren o.a. het begeleiden bij taal- en rekenoefeningen, motiveren en stimuleren van cliënten, het bieden van een luisterend oor. Van de vrijwilliger vraagt dit vooral geduld en een rustige uitstraling. We zoeken iemand die na de inwerkperiode met een klein groepje aan de slag gaat. Uiteraard is er altijd begeleiding van professionals. Hersenletsel – en Afasiecentrum Door Niet-Aangeboren- Hersenletsel (bijv. door beroerte of ongeval) krijgen mensen vaak moeite met praten, lezen, begrijpen en schrijven, rekenen. Het Afasiecentrum helpt mensen weer zo zelfstandig mogelijk te functioneren, actief deel te nemen aan het sociaal en maatschappelijk verkeer. Zowel in een kleine groep als individueel wordt gewerkt aan doelen die de cliënten zelf formuleren. De oefeningen die gedaan worden bestaan uit groepsgesprekken, taal- en leesoefeningen, werken met computer, etc. Heeft u interesse? Dan maken we graag een afspraak om kennis te maken en u meer te vertellen over het Hersenletsel- en Afasiecentrum en de functie.

Structureel
Capelle aan den IJssel

Vrijwilliger Dagbesteding

De Zellingen

We zijn op zoek naar vrijwilligers voor de Dagactiviteiten van De Zellingen in Capelle a/d IJssel. Tot de taken van een vrijwilliger behoren o.a. het ondersteunen bij activiteiten zoals bijvoorbeeld spellen, samen eten, gespreksgroepen, creatieve activiteiten, wandelen, samen fietsen, taalactiviteiten, bewegen. Er zijn voor de cliënten. Ook het helpen bij het schenken van koffie/thee en het ondersteunen bij de lunch behoren tot de taken van een vrijwilliger. Samen onderzoeken we wat jouw precieze taken gaan worden. We bespreken waar jouw interesses en voorkeuren liggen en samen zoeken we naar een passende plek voor jouw vrijwilligerswerk. De Dagactiviteiten en Ontmoeting is een laagdrempelige dagbesteding voor mensen die nog thuis wonen, maar minder zelfredzaam worden of behoefte hebben aan contact met anderen, meer structuur in de week, gezellige activiteiten of ondersteuning nodig hebben bij behoud of herstel van vaardigheden (o.g.v. bijv. taal, geheugen, communicatie, bewegen, dagelijkse handelingen, etc.). Mensen kunnen aan diverse activiteiten deelnemen en anderen ontmoeten in een gezellige en informele sfeer. Denk hierbij aan bewegen, het voeren van gesprekken, geheugentraining, koken, samen eten, puzzelen, spelletjes doen of creatief bezig zijn. De dagbesteding is elke werkdag geopend van 9.00 tot 16.00 uur. We zijn gevestigd op 6 locaties in Capelle a/d IJssel (Dagactiviteiten Beemsterhoek, Baronie, Bazuin en 's Gravenland, het Hersenletsel-Afasiecentrum in Oostgaarde en Ontmoeting Schenkel). Heb je interesse, wil je graag meer weten, dan maken we graag een afspraak om kennis te maken!

Structureel
Capelle aan den IJssel

Vrijwilliger Samen Eten

De Zellingen

In het kader van ontmoeten in de wijk organiseren we op de Dagactiviteiten locatie Bazuin (in de wijk Schollevaar) en de locatie Baronie (in de wijk Oostgaarde) de ontmoetingsactiviteit ‘Samen Koken, Samen Eten’ (SKSE). Het SKSE wordt georganiseerd voor mensen uit de wijk en voor cliënten van de Dagactiviteiten. De vrijwilligers ondersteunen bij het voorbereiden (groente snijden, ed.) en het koken van een verse voedzame maaltijd, bieden van een luisterend oor, praatje maken, motiveren en stimuleren de gasten, serveren de maaltijd en helpen bij het klaarzetten, afruimen en opruimen. De werkzaamheden worden in goed overleg verdeeld tussen de vrijwilliger, medewerker en de deelnemers. Werktijden: maandag t/m vrijdag van 16.00 – 19.00 en in het weekend tussen 10.00 – 14.00 uur. Beschikbaarheid: bij voorkeur 1 dagdeel per week. We zoeken op dit moment een vrijwilliger voor de dinsdag op onze locatie Baronie en voor de locatie Bazuin zoeken we een vrijwilliger voor de woensdag en de donderdag. Lijkt je deze functie leuk? Twijfel dan niet, laten we in gesprek gaan! En stuur een bericht naar Astrid, de vrijwilligerscoördinator.

Structureel
Capelle aan den IJssel, Rotterdam

Chauffeurs gevraagd

De Zellingen

De Zellingen (zorgorganisatie) is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor het Vervoer van cliënten van huis naar de diverse locaties van de Dagactiviteiten in Capelle a/d IJssel en andersom. Je verzorgt met de bus of auto van de Zellingen in de ochtend het vervoer van cliënten van huis (Capelle en omgeving) naar de diverse locaties van de dagactiviteiten in Capelle aan den IJssel en in de middag andersom. De startlocatie is Dagactiviteiten 's Gravenland in de wijk Capelle 's Gravenland (vlakbij metrostation Capelse Brug) of de Dagactiviteiten Bazuin in de wijk Schollevaar. Beschikbaarheid: Minimaal 1 dagdeel per week. Van 8.15 – 10.30 uur en/of van 15.15 – 17.00 uur. Beschikbaarheid bij voorkeur 1 dag (een ochtend en een middagdienst). Werkdagen en tijden in overleg. Dagactiviteiten De Dagactiviteiten en Ontmoeting is een laagdrempelige voorziening voor mensen die nog thuis wonen, maar minder zelfredzaam worden of behoefte hebben aan contact met anderen, meer structuur in de week, gezellige activiteiten of ondersteuning nodig hebben bij behoud of herstel van vaardigheden (o.g.v. bijv. taal, geheugen, communicatie, bewegen, dagelijkse handelingen, etc.). We zoeken iemand die autorijden leuk vindt, graag met mensen omgaat, geduld heeft en graag voor een ander klaar staat. We bieden een: • Een leuke functie • Inwerkperiode, begeleiding en ondersteuning • Interessante workshops/ trainingen voor je ontwikkeling als vrijwilliger • Overleg met collega-vrijwilligers en medewerkers • Eenmaal per jaar een feestelijke bijeenkomst en een kerstattentie • Reiskostenvergoeding bij meer dan 5 km • Verzekering tijdens de werkzaamheden • Zinvolle en leuke ervaring Heb je interesse? We gaan graag in gesprek! Stuur dan een bericht naar Astrid, coördinator vrijwilligerswerk Dagactiviteiten.

Structureel

Anderen bekeken ook

Rotterdam

Ouderen begeleiden tijdens ziekenhuisafspraak

Aafje Meerweide, Koningshof, Endeldijk

Zoek je incidenteel vrijwilligerswerk dan is ziekenhuisbegeleiding misschien iets voor jou. Wij zoeken vrijwilligers die af en toe bewoners van ons verpleeg en verzorgingshuis willen begeleiden bij hun afspraak in het ziekenhuis. Je haalt de bewoner op, begeleidt hen tijdens het (taxi)vervoer en tijdens de afspraak in het ziekenhuis. Als de bewoner weer terug is draag je informatie over aan de zorgmedewerkers. Je bent geduldig, doortastend en kunt goed luisteren.

Structureel
Nissewaard, Rotterdam

Zet je Super Kracht in bij Humanitas

Stichting Humanitas

Ik wil helpen… … Laat je super KRACHT zien! En kom vrijwilligerswerk doen bij Humanitas... Locaties in: Feyenoord, Charlois, Beverwaard, Spijkenisse, Hoogvliet, Hoek van Holland Wat kan je gaan doen? … door een maatje te worden … ondersteunen bij de diverse creatieve activiteiten … helpen bij het uitvoeren van muziekactiviteiten en gesprekgroepen … gezelschapspellen spelen samen met de bewoners … ondersteuning op de huiskamers … een gezellige dag creëren op de dagbestedingsgroepen … ondersteunen bij diverse facilitaire activiteiten zoals huishoudelijke activiteiten, klusjes, tuin, linnenkarren … vrijwilliger worden op de onlangs nieuw gestarte Jong Dementerende groep in Spijkenisse Wat vinden wij belangrijk? Omdat je overwegend werkt met kwetsbare mensen vinden wij het belangrijk dat je beschikt over specifieke vaardigheden zoals inlevingsvermogen, tact, betrouwbaarheid en goede communicatieve en sociale vaardigheden. Als je jezelf hierin herkent, dan komen we graag met je in contact. • Je doet vrijwilligerswerk wat ertoe doet in een organisatie die ertoe doet • Je wordt begeleid door professionele medewerkers • Je krijgt een vrijwilligersovereenkomst • Je leert nieuwe mensen kennen • Onkostenvergoeding Het aanvragen van een (gratis) VOG is onderdeel van de procedure Informatie over Humanitas Stichting Humanitas (Rotterdam, Capelle a/d IJssel en Spijkenisse) biedt hoogwaardige zorg en diensten aan iedereen van 0 tot 100+ die ondersteuning en hulp nodig heeft en richt zich op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 3500 medewerkers en 2500 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Je leest meer over Humanitas op www.stichtinghumanitas.nl. Hier lees je specifiek over de missie en visie: https://www.stichtinghumanitas.nl/home/homepage/over-humanitas/missie-en-visie Voor contact of meer informatie over de werkzaamheden Bel of mail naar Dietske, Vrijwilligersfunctionaris Regio Zuid telefoonnummer en emailadres

Structureel
Jongeren
Rotterdam

Maatjes in Beverwaard

Stichting Humanitas

Ik wil helpen… …Door een maatje te worden Locatie De Wetering, Beverwaard Dagen en tijden zijn bespreekbaar Vrijwilligerswerk bij Stichting Humanitas staat voor werken met mensen. Onze cliënten vormen een mooie afspiegeling van de inwoners van Rotterdam. Van allerlei komaf. Van jong tot oud. Van arm tot rijk. Ook de behoeften van de cliënten zijn erg divers. Maar één aspect staat altijd centraal: samen doen. Samen een spelletje spelen of een eindje wandelen. Samen naar een lastig gesprek. Samen afscheid nemen. Of juist samen opnieuw beginnen. Wat ga je doen? Bij het maatjesproject worden vrijwilligers gekoppeld aan de bewoners en geven aan deze bewoner persoonlijke aandacht. Maatje wordt je voor iemand die wat extra aandacht, ondersteuning of begeleiding nodig heeft. Wij zijn op zoek naar maatjes die samen met een bewoner een wandeling willen maken of gezellig onder het genot van een kopje koffie/thee een praatje met elkaar maken. Het draait om persoonlijk contact. Warmte, humor, aandacht en begrip zijn belangrijk. Wat vinden wij belangrijk? Omdat je overwegend werkt met kwetsbare mensen vinden wij het belangrijk dat je beschikt over specifieke vaardigheden zoals inlevingsvermogen, tact, betrouwbaarheid en goede communicatieve en sociale vaardigheden. Als je jezelf hierin herkent, dan komen we graag met je in contact. Wat betekent het voor jou? • Je doet vrijwilligerswerk wat ertoe doet in een organisatie die ertoe doet • Je wordt begeleid door professionele medewerkers • Je krijgt een vrijwilligersovereenkomst • Je leert nieuwe mensen kennen • Je krijgt een onkostenvergoeding • Toegang tot een scholingsaanbod Het aanvragen van een (gratis) VOG is onderdeel van de procedure Voor contact of meer informatie over de werkzaamheden Stuur een bericht naar Dietske , Vrijwilligersfunctionaris Informatie over Humanitas Stichting Humanitas (Rotterdam, Capelle a/d IJssel en Spijkenisse) biedt hoogwaardige zorg en diensten aan iedereen van 0 tot 100+ die ondersteuning en hulp nodig heeft en richt zich op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 3500 medewerkers en 1200 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Je leest meer over Humanitas op www.stichtinghumanitas.nl. Hier lees je specifiek over de missie en visie: https://www.stichtinghumanitas.nl/over-ons/missie-visie

Structureel
Jongeren
Rotterdam

Samen wandelen

Stichting Humanitas

Ik wil helpen… … Samen Wandelen Ben jij een buitenmens? Dan zijn wij op zoek naar jouw! Locatie De Wetering, Ijsselmonde Dagen en tijden zijn bespreekbaar Vrijwilligerswerk bij Stichting Humanitas staat voor werken met mensen. Onze cliënten vormen een mooie afspiegeling van de inwoners van Rotterdam. Van allerlei komaf. Van jong tot oud. Van arm tot rijk. Ook de behoeften van de cliënten zijn erg divers. Maar één aspect staat altijd centraal: samen doen. Samen een spelletje spelen of een eindje wandelen. Samen naar een lastig gesprek. Samen afscheid nemen. Of juist samen opnieuw beginnen. Wat ga je doen? In de Wetering gaat er een ‘nieuwe’ activiteit opgestart worden namelijk de wandelclub. Vrijwilligers gaan samen met de bewoners een wandeling maken in de wijk. Zowel bewoners in een rolstoel als lopend. Samen genieten van de buitenlucht en van elkaars gezelschap. Ook zijn wij op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om op verschillende dagen en tijden één op één samen met een bewoner een wandeling te maken. Alle Handen kunnen we gebruiken! Wat vinden wij belangrijk? Omdat je overwegend werkt met kwetsbare mensen vinden wij het belangrijk dat je beschikt over specifieke vaardigheden zoals inlevingsvermogen, tact, betrouwbaarheid en goede communicatieve en sociale vaardigheden. Als je jezelf hierin herkent, dan komen we graag met je in contact. Wat betekent het voor jou? • Je doet vrijwilligerswerk wat ertoe doet in een organisatie die ertoe doet • Je wordt begeleid door professionele medewerkers • Je krijgt een vrijwilligersovereenkomst • Je leert nieuwe mensen kennen • Je krijgt een onkostenvergoeding • Toegang tot een scholingsaanbod Het aanvragen van een (gratis) VOG is onderdeel van de procedure Voor contact of meer informatie over de werkzaamheden Stuur een bericht naar Dietske, Vrijwilligersfunctionaris Informatie over Humanitas Stichting Humanitas (Rotterdam, Capelle a/d IJssel en Spijkenisse) biedt hoogwaardige zorg en diensten aan iedereen van 0 tot 100+ die ondersteuning en hulp nodig heeft en richt zich op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 3500 medewerkers en 1200 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Je leest meer over Humanitas op www.stichtinghumanitas.nl. Hier lees je specifiek over de missie en visie: https://www.stichtinghumanitas.nl/over-ons/missie-visie

Structureel
Jongeren
Rotterdam

Speeltuinvrienden

Buurt- en Speeltuinwerk Rotterdam (BSW)

Rotterdam telt ruim 50 speeltuinen, deze speeltuinen maken het mogelijk dat wekelijks honderden kinderen op een leuke en veilige plek kunnen spelen. De speeltuinen zijn een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en waar mooie vriendschappen ontstaan. Speeltuinen hebben regelmatig grote klussen waar jij en je collega's/ vrienden kunnen bijdragen aan een mooier Rotterdam. Help mee bij een onderhoudsbeurt van het clubgebouw, het organiseren van een grote kinderactiviteit of het vergroenen van de speeltuin. Er zit altijd een speeltuin bij jullie in de buurt. Dus heb je zin en tijd om met een groepje aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op en wij zoeken een leuke klus voor jullie uit. Namens de kleine Rotterdamse speeltuinbezoekers...alvast bedankt.

Eenmalig
Jongeren
(kleine) groepen
Capelle aan den IJssel, Rotterdam

Marketing Coördinator Vrijwilliger bij HTR

Hospitality & Travel Rotterdam

Bij Hospitality & Travel Rotterdam (HTR) draait het allemaal om de kracht van verbinding en de magie die zich ontvouwt wanneer mensen met verschillende achtergronden zich verenigen. Gelegen in het hart van een van de meest dynamische steden van Europa, is het onze missie om culturele kloven te overbruggen en duurzame banden te smeden door middel van onvergetelijke ervaringen. Jouw verantwoordelijkheden: - Leid het marketingteam: u krijgt de geweldige kans om ons gepassioneerde marketingteam te begeleiden en ermee samen te werken. - Onderhoud de Facebook-evenementenkalender: houd onze kalender up-to-date met spannende evenementen en activiteiten. - Beheer van sociale media: maak boeiende berichten voor onze Facebook- en Instagram-pagina's en help ons een levendige online aanwezigheid te creëren. - Maandagupdates: geef onze WhatsApp-community wekelijkse updates over de komende evenementen. - Draag bij aan nieuwe marketingstrategieën: zet uw creatieve denkvermogen op en brainstorm over innovatieve marketingstrategieën om ons te helpen groeien. - (Co-)host een aantal van onze evenementen: stap in de schijnwerpers terwijl u assisteert bij het organiseren en verzekeren van het succes van onze evenementen. Wat u zult winnen: - Breid je netwerk uit: bouw nieuwe verbindingen en vriendschappen op binnen het HTR-team en onze geweldige community. - Praktijkgericht leren: verkrijg praktische kennis en ervaring op het gebied van marketing door middel van leren op de werkplek. - Groei met ons mee: maak deel uit van een beginnende organisatie en groei met ons mee terwijl we een positieve impact blijven maken. Als je een passie hebt voor marketing, het leuk vindt om mensen bij elkaar te brengen en deel wilt uitmaken van een dynamische en levendige gemeenschap, dan willen we je graag aan boord hebben. Doe mee met het creëren van gedenkwaardige ervaringen en het bevorderen van betekenisvolle verbindingen bij HTR! Solliciteer nu en maak deel uit van iets heel bijzonders. Samen zullen we een verschil maken.

Structureel
Rotterdam

Gezocht: Handige handjes voor in de keuken!

Ontmoetingscentrum Prinsenhof

Vind je het leuk om met een aantal anderen, bij ons in de keuken te helpen? Dan is Ontmoetingscentrum Prinsenhof wellicht de uitdaging waar je naar zoekt! Voor de keuken van het Grand Café zoeken wij enthousiaste medewerkers zowel voor de ochtenden als voor de middag, die minimaal een dagdeel beschikbaar zijn. Het team van vrijwilligers wordt begeleid door een vaste keukenmedewerker en gezamenlijk zorgen zij de bemanning van de keuken. Niet alleen bieden wij deelname aan cursussen, workshops en een Vrijwilligersverzekering maar ook veel gezelligheid. Heb jij een frisse uitstraling en is hygiene voor jou ook belangrijk, dan kijken wij naar jou uit! Wij vragen voor al onze vrijwilligers een VOG verklaring aan (wordt vergoed).

Structureel
Rotterdam

Organiseren van activiteiten

Ontmoetingscentrum Prinsenhof

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die het als uitdaging zien om activiteiten mede te ontwikkelen of te ondersteunen. Heb je organisatietalent, ben je creatief, vind je het prettig om in een team te werken en heb je ervaring in het zelfstandig bedenken uitvoeren van activiteiten dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou ? ! Wij vragen van al onze vrijwilligers een VOG verklaring meer info over ons ; www.ontmoetingscentrumprinsenhof.nl

Structureel
Jongeren