csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Supermarkt medewerker Voedselbank Rotterdam

Supermarkt medewerker (vrijwilliger) Oog voor voedsel, hart voor mensen. Dat voelt goed, nietwaar? De schappen liggen vol en je winkel ziet er verzorgd uit. Allemaal dankzij jou. En de anderen uit je team natuurlijk. Samen helpen jullie Rotterdammers aan een gevulde boodschappentas en voorkom je verspilling van voedsel. Jouw inspanning is dus zeer welkom! Versterk het team en bestrijd de armoede in je eigen stad. Voedselbank Rotterdam zoekt regelmatig supermarkt vrijwilligers voor onze supermarkten in Crooswijk op de Crooswijkseweg, in Spangen op de Mathenesserweg en in Zuid op de Groene Hilledijk. Voedselbank Rotterdam slaat een nieuwe weg in: onze uitdeelpunten worden supermarkten. Plekken waar cliënten zelf hun voedselpakket kunnen samenstellen. Vrijwilligers leiden dat in goede banen. Iets voor jou? Wat ga je doen? - Aanpakken. Je helpt bij het lossen van de vrachtwagens en bevoorraadt de winkelschappen. - Mensgericht werken. Je hebt oog voor de cliënt, je hebt gevoel voor service, jee helpt ze de juiste producten te vinden. - Lol maken. Je zorgt voor een goede sfeer. Cliënten komen graag weer bij je terug! - Verbeteren. Jouw ervaring is goud waard. Samen met je team zoek je naar manieren om het beter te doen. - Opruimen. Je zorgt dat de winkel er verzorgd uitziet. Wij bieden jou: - Vrijwilligerswerk op de leukste plek van Rotterdam: Crooswijkseweg 82, Mathenesserweg 21 en Groene Hilledijk 225 - Gezelligheid. Je werkt samen met 3 tot 6 andere vrijwilligers. - Nieuwe contacten. Je ontmoet mensen in allerlei soorten en maten. - Verantwoordelijkheid. Je zorgt dat de cliënt tevreden de winkel verlaat. Dankzij jou ontvangen stadgenoten voedsel op tafel, dit ontzorgd. - Reiskostenvergoeding. Je krijg een reiskostenvergoeding (woon-werkverkeer) van 0,23 cent per km en een vrijwilligersovereenkomst. Niet twijfelen, maar doen! Meld je aan (eventueel met je CV en je motivatie) naar [e-mailadres verborgen]. , laat ons weten welke dag je beschikbaar bent en in welke supermarkt je wilt komen helpen. We kijken uit naar je komst. Voedselbank Rotterdam is een stichting zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. We bieden mensen die het financieel slecht hebben een steuntje in de rug. Dit doen we in de vorm van een tijdelijk voedselpakket, welke ontzorgd. Met een volle maag kun je immers beter aan je toekomst werken. Daarnaast is Voedselbank Rotterdam een regionaal distributiecentrum. Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 31 voedselbanken, 2 uitdeelpunten en 3 supermarkten in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het is onze ambitie om op korte termijn meer supermarkten in Rotterdam te openen. Voedselbank Rotterdam is één van de 177 voedselbanken in Nederland. We zijn de grootste en tevens de oudste. Er werken hier ruim 350 vrijwilligers die wekelijks 7600 huishoudens van een voedselpakket voorzien. Dan heb je het over 80.000 kg voedsel! Goede voedingsmiddelen die anders zouden worden weggegooid.  

Lees meer

structureel

Rotterdam

Hulp bij armoede
In een winkel

Beschrijving

Supermarkt medewerker (vrijwilliger)

Oog voor voedsel, hart voor mensen.

Dat voelt goed, nietwaar? De schappen liggen vol en je winkel ziet er verzorgd uit. Allemaal dankzij jou. En de anderen uit je team natuurlijk. Samen helpen jullie Rotterdammers aan een gevulde boodschappentas en voorkom je verspilling van voedsel. Jouw inspanning is dus zeer welkom! Versterk het team en bestrijd de armoede in je eigen stad.

Voedselbank Rotterdam zoekt regelmatig supermarkt vrijwilligers voor onze supermarkten in Crooswijk op de Crooswijkseweg, in Spangen op de Mathenesserweg en in Zuid op de Groene Hilledijk. Voedselbank Rotterdam slaat een nieuwe weg in: onze uitdeelpunten worden supermarkten. Plekken waar cliënten zelf hun voedselpakket kunnen samenstellen. Vrijwilligers leiden dat in goede banen. Iets voor jou?

Wat ga je doen?
- Aanpakken. Je helpt bij het lossen van de vrachtwagens en bevoorraadt de winkelschappen.
- Mensgericht werken. Je hebt oog voor de cliënt, je hebt gevoel voor service, jee helpt ze de juiste producten te vinden.
- Lol maken. Je zorgt voor een goede sfeer. Cliënten komen graag weer bij je terug!
- Verbeteren. Jouw ervaring is goud waard. Samen met je team zoek je naar manieren om het beter te doen.
- Opruimen. Je zorgt dat de winkel er verzorgd uitziet.

Wij bieden jou:
- Vrijwilligerswerk op de leukste plek van Rotterdam: Crooswijkseweg 82, Mathenesserweg 21 en Groene Hilledijk 225
- Gezelligheid. Je werkt samen met 3 tot 6 andere vrijwilligers.
- Nieuwe contacten. Je ontmoet mensen in allerlei soorten en maten.
- Verantwoordelijkheid. Je zorgt dat de cliënt tevreden de winkel verlaat. Dankzij jou ontvangen stadgenoten voedsel op tafel, dit ontzorgd.
- Reiskostenvergoeding. Je krijg een reiskostenvergoeding (woon-werkverkeer) van 0,23 cent per km en een vrijwilligersovereenkomst.

Niet twijfelen, maar doen!
Meld je aan (eventueel met je CV en je motivatie) naar [e-mailadres verborgen]. , laat ons weten welke dag je beschikbaar bent en in welke supermarkt je wilt komen helpen. We kijken uit naar je komst.

Voedselbank Rotterdam is een stichting zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. We bieden mensen die het financieel slecht hebben een steuntje in de rug. Dit doen we in de vorm van een tijdelijk voedselpakket, welke ontzorgd. Met een volle maag kun je immers beter aan je toekomst werken. Daarnaast is Voedselbank Rotterdam een regionaal distributiecentrum. Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 31 voedselbanken, 2 uitdeelpunten en 3 supermarkten in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het is onze ambitie om op korte termijn meer supermarkten in Rotterdam te openen.

Voedselbank Rotterdam is één van de 177 voedselbanken in Nederland. We zijn de grootste en tevens de oudste. Er werken hier ruim 350 vrijwilligers die wekelijks 7600 huishoudens van een voedselpakket voorzien. Dan heb je het over 80.000 kg voedsel! Goede voedingsmiddelen die anders zouden worden weggegooid.
 

Praktische informatie

Wekelijks 4 tot 6 uur

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

Locatie

Rotterdam

Impact

Impactgebied

Duurzaamheid & milieu
Sociaal & welzijn

Categorie

Hulp bij armoede
In een winkel
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Voedselbank Rotterdam

Rotterdam

Medewerker voedselveiligheid Voedselbank

Voedselbank Rotterdam

Medewerker voedselveiligheid (vrijwilliger) Elkaar helpen is... onbeperkt houdbaar Oog voor voedsel en hart voor mensen. Klinkt bekend? Dan delen we dezelfde passie. Onze vrijwilligers verwerken ruim 80.000 kg voedsel per week. En wellicht kun jij helpen die processen te verbeteren. Met aandacht voor (voedsel)veiligheid en gezondheid. Voedselbank Rotterdam zoekt een medewerker voedselveiligheid Je vindt het leuk om: - Je kennis en kunde te delen. Met levensmiddelen te werken, je staat voor kwaliteit en voedselveiligheid, - In een dynamische omgeving, zoals een distributiecentrum, je rol in te vullen. - Regels en afspraken over zaken als voedselveiligheid toegankelijk te maken. - Snel te reageren op vragen over voedselveiligheid van collega’s. - Veiligheid en gezondheid te bewaken en benodigde acties tot uitvoering te brengen. Wij bieden jou: - Lid worden van het team Voedselveiligheid. De mogelijkheid om je kennis actief te delen en/of nog meer ervaring op te doen. Uiteraard een inwerkprogramma door ervaren collega’s. - Voldoening. Als (gepensioneerde) professional ben je onmisbaar op onze werkvloer. - Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. We maken jou primair verantwoordelijk voor de specialistische support bij de kwaliteit van bedrijfsvoering. Een oplossingsgerichte houding wordt zeer gewaardeerd. - Een oplossingsgerichte houding wordt zeer gewaardeerd. - Regelmaat. Je kunt twee tot drie halve dagen per week invulling geven aan je taak. En dat bij voorkeur voor langere tijd. - Een toegankelijke werkomgeving. Op een goed bereikbare locatie in Rotterdam (reiskostenvergoeding van 0,23 cent per km) en met een dagelijkse lunch. Niet twijfelen. Doen! Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan gerust contact op met Conny Castelein. Zij kan je meer uitleg geven! (06 24 79 71 17) of meld je aan (eventueel met je CV en je motivatie) naar [email protected].  Voedselbank Rotterdam is een stichting zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. We bieden mensen die het financieel slecht hebben een steuntje in de rug. Dit doen we in de vorm van een tijdelijk voedselpakket, welke ontzorgd. Met een volle maag kun je immers beter aan je toekomst werken. Daarnaast is Voedselbank Rotterdam een regionaal distributiecentrum. Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 31 voedselbanken, 2 uitdeelpunten en 3 supermarkten in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het is onze ambitie om op korte termijn meer supermarkten in Rotterdam te openen. Voedselbank Rotterdam is één van de 177 voedselbanken in Nederland. We zijn de grootste en tevens de oudste. Er werken hier ruim 350 vrijwilligers die wekelijks 7600 huishoudens van een voedselpakket voorzien. Dan heb je het over 80.000 kg voedsel! Goede voedingsmiddelen die anders zouden worden weggegooid.

Structureel
Rotterdam

Medewerker Distributie Centrum Voedselbank

Voedselbank Rotterdam

Medewerker Distributie Centrum (vrijwilliger) Oog voor voedsel, hart voor mensen. Beste een klus iedere week, met gelukkig wel samen met heel veel gezellige collega's. En voor een goed doel, want we helpen mensen die dit nodig hebben. In ons (regionaal) distributiecentrum (DC) werken we met een team van 100 enthousiaste vrijwilligers om wekelijks 80 ton voedsel te verzamelen om naar 7600 gezinnen te verdelen. Om deze operatie goed te laten verlopen zoeken wij vrijwilligers die ons komen helpen bij het werven van de goederen, het inslaan, plannen en verdelen van de goederen. Vind jij het leuk om met een diverse groep van vrijwilligers samen te werken en het overzicht te houden over onze goederen stromen, dan willen we jou graag uitnodigen om kennis te maken. Voedselbank Rotterdam zoekt per direct een medewerker distributiecentrum Onze werkzaamheden: - Werven van voedsel. Organiseren van het ophalen van aangeboden partijen goederen.   - Ontvangen van leveringen. Controleren van kwaliteit en aantallen en inslaan in ons systeem. - Plannen en verdelen. Beslissen welke goederen waar naar toe gaan. - Uitslag. Producten klaar laten zetten voor transport. - Pakbonnen maken om te registreren wat we waar naar toe versturen. Wij bieden jou: - De werkplek die je zelf gaat bepalen! Want we nodigen je graag uit voor een rondleiding en gesprek om te horen waar jij blij van gaat worden. Want vrijwilligerswerk moet leuk zijn vinden wij. - Uitdaging. Het werven, plannen en administreren in het Voedselbank DC is geen standaard klus, maar iedere dag week een leuke puzzel die we samen oplossen. - Keuze welke dag(en) je wil werken. Wij zijn open van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 13:30 uur. - Samenwerken met jouw team, een unieke groep vrijwilligers in een gezellig DC. Dagelijks een warme lunchmaaltijd met z'n allen. - Een goed bereikbare locatie aan de Keilestraat in de Rotterdamse haven, Je krijgt een reiskostenvergoeding (woon-werkverkeer) van 0,23 cent per km en een vrijwilligersovereenkomst. Niet twijfelen. Doen! Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan gerust contact op met Frits Coremans, tel 06-15 27 51 68 of meld je aan (eventueel met je CV en je motivatie) naar [email protected].  Voedselbank Rotterdam is een stichting zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. We bieden mensen die het financieel slecht hebben een steuntje in de rug. Dit doen we in de vorm van een tijdelijk voedselpakket, welke ontzorgd. Met een volle maag kun je immers beter aan je toekomst werken. Daarnaast is Voedselbank Rotterdam een regionaal distributiecentrum. Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 31 voedselbanken, 2 uitdeelpunten en 3 supermarkten in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het is onze ambitie om op korte termijn meer supermarkten in Rotterdam te openen. Voedselbank Rotterdam is één van de 177 voedselbanken in Nederland. We zijn de grootste en tevens de oudste. Er werken hier ruim 350 vrijwilligers die wekelijks 7600 huishoudens van een voedselpakket voorzien. Dan heb je het over 80.000 kg voedsel! Goede voedingsmiddelen die anders zouden worden weggegooid.

Structureel
Rotterdam

Team coördinator Voedselbank Rotterdam

Voedselbank Rotterdam

Team coördinator (vrijwilliger) Oog voor voedsel, hart voor mensen. Geen geraniums voor jou. Jij bent een echte doe-er, een people player, een echte coördinator! Je wordt gelukkig als je samen met jouw team de dag voldaan kan afsluiten. Want alle teams in ons distributiecentrum zorgen ervoor dat er 80 ton goed voedsel niet wordt verspild. Ze komen ten goede aan de medemens die dit nodig heeft in ons geliefde Rotterdam, dit ontzorgt ze, dit voelt goed toch? Hier doen we het allemaal voor. Als Team Coördinator leid je een team van vrijwilligers die verantwoordelijk zijn voor jouw afdeling binnen ons distributiecentrum (DC). We hebben de afdeling Planning & Administratie, VBR, Bulk, Facilitair en Transport. Ieder team zorgt ervoor dat er wekelijks producten worden verdeeld naar onze drie voedselbank supermarkten in Rotterdam, twee uitdeelpunten en naar 31 voedselbanken in de regio. De gratis donaties komen deels van vaste leveranciers en ter aanvulling werven we ook nog bij andere leveranciers. Voedselbank Rotterdam zoekt per direct team coördinatoren Wat ga je doen?  - Je zorgt samen voor de continuïteit, je ondersteunt jouw afdeling en vervangt elkaar waar nodig. - Je bent enthousiast, hebt een brede interesse en bent een aanpakker die gedreven is om een bijdrage te leveren aan het maatschappelijk doel van onze voedselbank. - Je kunt goed communiceren en bent flexibel om met een groep van vrijwilligers met diverse achtergrond te kunnen werken. - Je zorgt voor jouw team en neemt verantwoordelijkheid voor het goed functioneren van je afdeling. - Samen met de andere team coördinatoren zorgen voor de continuïteit van het DC en elkaar vervangen wanneer nodig. Jij kunt: - Samenwerken. Het zit je in je bloed; je krijgt hier energie van. - Leidinggeven in een vrijwilligersorganisatie. Je hebt enige leidinggevende ervaring, je voelt affiniteit met 1 van de afdelingen; specifieke ervaring hierin is niet noodzakelijk. - Motiveren, stimuleren en coachen. - Samen met de andere team coördinatoren zorgen voor de continuïteit van het DC en elkaar vervangen wanneer nodig; - Tijd vrijmaken. Je bent flexibel 2 a 3 dagen beschikbaar om in het DC te werken (tussen ca. 9:00-14:00), liever meer, zelf in te delen. Graag voor een langere periode, dit overleggen we graag met jou. Het is ook mogelijk deze functie in duobaan te doen. We bieden jou:  - Waardering. Doe meer met je ervaring en kennis. - Gezellig vrijwilligerswerk. Samen met jouw team van vrijwilligers en vier mede collega’s team coördinatoren van de andere afdelingen. - De verantwoordelijkheid, alle vertrouwen in zelfsturende teams. - Een goed gevoel! Je levert een belangrijke bijdrage aan de armoedebestrijding in de stad en je draagt bij aan het tegengaan van verspilling van voedsel. - Een goed bereikbare locatie aan de Keilestraat in de Rotterdamse haven, Je krijgt een reiskostenvergoeding (woon-werkverkeer) van 0,23 cent per km en een vrijwilligersovereenkomst. Niet twijfelen. Doen! Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan gerust contact op met Frits Coremans, tel 06-15 27 51 68 of meld je aan (eventueel met je CV en je motivatie) naar [email protected].  Voedselbank Rotterdam is een stichting zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. We bieden mensen die het financieel slecht hebben een steuntje in de rug. Dit doen we in de vorm van een tijdelijk voedselpakket, welke ontzorgd. Met een volle maag kun je immers beter aan je toekomst werken. Daarnaast is Voedselbank Rotterdam een regionaal distributiecentrum. Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 31 voedselbanken, 2 uitdeelpunten en 3 supermarkten in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het is onze ambitie om op korte termijn meer supermarkten in Rotterdam te openen. Voedselbank Rotterdam is één van de 177 voedselbanken in Nederland. We zijn de grootste en tevens de oudste. Er werken hier ruim 350 vrijwilligers die wekelijks 7600 huishoudens van een voedselpakket voorzien. Dan heb je het over 80.000 kg voedsel! Goede voedingsmiddelen die anders zouden worden weggegooid.

Structureel
Rotterdam

Chauffeur met groot rijbewijs CE Voedselbank

Voedselbank Rotterdam

Chauffeur met groot rijbewijs BE, C of CE Oog voor voedsel, hart voor mensen. Al meer dan 20 jaar helpt Voedselbank Rotterdam de armste inwoners van onze stad. Dag in, dag uit. En dat doen we met mensen zoals jij. Rotterdam, uiteraard de mooiste stad van Nederland. En jij kent de weg op je duimpje. Wekelijks zijn ruim 7600 gezinnen afhankelijk van een voedselpakket. Daarom kunnen we jouw stuurmanskunst zo hard gebruiken. Met een dagje per week help je ze al uit de brand. Jij lekker op de wagen en zij een volle maag. Voedselbank Rotterdam zoekt per direct een chauffeur met groot rijbewijs BE, C of CE Je vindt het leuk om: - Vroeg te beginnen, dan ben je wel ook weer vroeg klaar. - Ritten met onze transport bus (met laadklep) of vrachtwagen. - Ritten te maken naar onze leveranciers om voedsel en non-food op te halen. - Goederen af te leveren bij onze distributiecentra. - Soms een langere rit te maken naar een voedselbank in een andere stad. Wij bieden jou: - Vrijheid. Je regelt je ritten zelf met de transportplanner of op afroep basis. - Sociale contacten. Je ontmoet mensen in alle soorten en maten. - Voldoening. Je werkt in een leuk team en bestrijdt armoede en honger. - Afwisseling. Je gaat (weer) op pad; thuisblijven kan altijd nog. - Reiskostenvergoeding. Je krijg een reiskostenvergoeding (woon-werkverkeer) van 0,23 cent per km en een vrijwilligersovereenkomst. Niet twijfelen. Doen! Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan gerust contact op met Frits Coremans, tel 06-15 27 51 68 of meld je aan (eventueel met je CV en je motivatie) naar [email protected].  Voedselbank Rotterdam is een stichting zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. We bieden mensen die het financieel slecht hebben een steuntje in de rug. Dit doen we in de vorm van een tijdelijk voedselpakket, welke ontzorgd. Met een volle maag kun je immers beter aan je toekomst werken. Daarnaast is Voedselbank Rotterdam een regionaal distributiecentrum. Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 31 voedselbanken, 2 uitdeelpunten en 3 supermarkten in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het is onze ambitie om op korte termijn meer supermarkten in Rotterdam te openen. Voedselbank Rotterdam is één van de 177 voedselbanken in Nederland. We zijn de grootste en tevens de oudste. Er werken hier ruim 350 vrijwilligers die wekelijks 7600 huishoudens van een voedselpakket voorzien. Dan heb je het over 80.000 kg voedsel! Goede voedingsmiddelen die anders zouden worden weggegooid.

Structureel
Rotterdam

Medewerker Kringloopwinkel Keigoed

Voedselbank Rotterdam

Medewerker Kringloopwinkel Keigoed (vrijwilliger) Oog voor voedsel, hart voor mensen. Kom jij ook zo graag in onze kringloopwinkel aan de Keileweg? Dan is dit je kans! We zoeken namelijk iemand die ons ‘Keigoed’-team komt versterken op de vrijdag en zaterdag. Samen met andere vrijwilligers zorg je dat al die mooie meubels, kleding, boeken, glaswerk, serviezen, speelgoed en drogisterij-artikelen verkocht worden. Prima spullen voor kleine prijzen. Dus, heb jij nog wat tijd over en houd je van gezelligheid, kom dan helpen in de winkel. Ervaring is niet nodig, enthousiasme wel! Wat ga je doen? - Aanpakken: je etaleert de goederen in de daarvoor bestemde rekken. Je voorziet alle winkelproducten van prijzen. - Kassabediening: jouw enthousiasme zorgt dat mensen terugkomen! - Helpen: je staat klanten vriendelijk te woord. - Schoonmaken: je houdt de winkel netjes op orde. - Samenwerken: gezellige praatjes met collega’s en klanten.   Wij bieden jou: - Voldoening: jij zorgt dat ook mensen met een kleine beurs kunnen shoppen. - Gezelligheid: je ontmoet mensen in alle soorten en maten. - Regelmaat: een vaste dag of dagdeel. De winkel is open van 10.00 uur tot 15.00 uur. - Waardering: jij helpt mee om de armoede in Rotterdam te bestrijden. - Goed bereikbare locatie aan de Keileweg in de Rotterdamse haven, Je krijgt een reiskostenvergoeding (woon-werkverkeer) van 0,23 cent per km en een vrijwilligersovereenkomst. Niet twijfelen, maar doen! Meld je aan (eventueel met je CV en je motivatie) naar [email protected]. Hopelijk zien we je snel. Voedselbank Rotterdam is een stichting zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. We bieden mensen die het financieel slecht hebben een steuntje in de rug. Dit doen we in de vorm van een tijdelijk voedselpakket, welke ontzorgd. Met een volle maag kun je immers beter aan je toekomst werken. Daarnaast is Voedselbank Rotterdam een regionaal distributiecentrum. Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 31 voedselbanken, 2 uitdeelpunten en 3 supermarkten in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het is onze ambitie om op korte termijn meer supermarkten in Rotterdam te openen. Voedselbank Rotterdam is één van de 177 voedselbanken in Nederland. We zijn de grootste en tevens de oudste. Er werken hier ruim 350 vrijwilligers die wekelijks 7600 huishoudens van een voedselpakket voorzien. Dan heb je het over 80.000 kg voedsel! Goede voedingsmiddelen die anders zouden worden weggegooid.

Structureel
Rotterdam

Vorkheftruck Chauffeur gecertificeerd

Voedselbank Rotterdam

Vorkheftruck Chauffeur (vrijwilliger) Oog voor voedsel, hart voor mensen. Jouw vorkheftruck certificaat is ons goud waard. Je sjees in je vorkheftruck in ons grote distributiecentrum rond, want je haal de gedoneerde producten uit de vrachtwagens en zet ze op de juiste plek in ons grote (ook een deel gekoelde) magazijn. In ons (regionaal) distributiecentrum (DC) werken we met een team van 100 enthousiaste vrijwilligers om wekelijks 80 ton voedsel te verzamelen om naar 7600 gezinnen te verdelen. Samen klaren we de klus en helpen de armoede te bestrijden. Wij zoeken een vorkheftruck chauffeur die ons 1 of meer dagen per week wil komen helpen. Heb jij rijervaring en vind je het leuk om ons team te komen versterken dan willen we jou graag uitnodigen. Voedselbank Rotterdam zoekt per direct een vorkheftruck chauffeur Wat ga je doen: - Ontvangen en lossen van vrachtwagens. - Pallets in de opslag zetten in de stellingen, koeling of vriezer. - Pallets klaar zetten voor het order verzamelen, of om ze uit te leveren. - Laden van vrachtagens voor transport naar onze supermarkten of naar andere voedselbanken. Wij bieden jou: - Voldoening. Door jouw inzet kunnen we wekelijks 7600 huishoudens van een voedselpakket voorzien; - Keuze welke dag(en) je wil werken. Wij zijn open van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 13:30 uur. - Samenwerken met een leuke groep vrijwilligers in een gezellig DC. - Dagelijks een warme lunchmaaltijd met je team. - Goed bereikbare locatie aan de Keilestraat in de Rotterdamse haven, Je krijgt een reiskostenvergoeding (woon-werkverkeer) van 0,23 cent per km en een vrijwilligersovereenkomst. Niet twijfelen. Doen! Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan gerust contact op met Frits Coremans, tel 06-15 27 51 68 of meld je aan (eventueel met je CV en je motivatie) naar [email protected].  Voedselbank Rotterdam is een stichting zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. We bieden mensen die het financieel slecht hebben een steuntje in de rug. Dit doen we in de vorm van een tijdelijk voedselpakket, welke ontzorgd. Met een volle maag kun je immers beter aan je toekomst werken. Daarnaast is Voedselbank Rotterdam een regionaal distributiecentrum. Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 31 voedselbanken, 2 uitdeelpunten en 3 supermarkten in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het is onze ambitie om op korte termijn meer supermarkten in Rotterdam te openen. Voedselbank Rotterdam is één van de 177 voedselbanken in Nederland. We zijn de grootste en tevens de oudste. Er werken hier ruim 350 vrijwilligers die wekelijks 7600 huishoudens van een voedselpakket voorzien. Dan heb je het over 80.000 kg voedsel! Goede voedingsmiddelen die anders zouden worden weggegooid.

Structureel
Rotterdam

Medewerker distributie bulk Voedselbank

Voedselbank Rotterdam

Medewerker distributie bulk (vrijwilliger) Oog voor voedsel, hart voor mensen. Ons regionaal distributiecentrum zoekt een vrijwilliger die grote partijen groente en fruit kan ompakken en verdelen. Niet voor in de voedselpakketten, maar voor transport naar andere 31 voedselbanken in de regio. Je helpt mee om 7600 huishoudens iedere week van voedsel op tafel te voorzien. Zie jij een actieve dag wel zitten? Kom dan ons gezellige team versterken. Samen klaren we de klus en helpen we de armoede te bestrijden. Voedselbank Rotterdam zoekt per direct een medewerker distributie bulk Wat ga je doen: - Samenwerken. Ons kleine team wil graag met jou deze dag leuk invullen! - Mensen ontmoeten. Want 31 voedselbanken komen hun producten ophalen, je gaat ze allemaal ontmoeten. - Tillen. Om de orders klaar te maken, moet je ook zwaardere dozen kunnen tillen. - Tellen. Jij zorgt dat elke voedselbank de afgesproken hoeveelheid ontvangt. - Lezen. Je assisteert bij het lezen van de orders. Wij bieden jou: - Veel contacten. Je werkt met mensen in alle soorten en maten. - Regelmaat. Dinsdag, woensdag of donderdag kunnen we je hulp gebruiken (werktijden van 8.30 uur tot 13.30 uur). En dat bij voorkeur voor langere tijd. - Voldoening. Door jouw inzet ontvangen ook voedselbanken in de regio wekelijks hun goederen. - De mogelijkheid om op onze heftruck te rijden (mits in bezit van certificaat). - Een toegankelijke werkomgeving. Op een goed bereikbare locatie in Rotterdam (reiskostenvergoeding van 0,23 cent per km) en met dagelijkse warme lunch. Niet twijfelen. Doen! Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan gerust contact op met Frits Coremans, tel 06-15 27 51 68 of meld je aan (eventueel met je CV en je motivatie) naar [email protected].  Voedselbank Rotterdam is een stichting zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. We bieden mensen die het financieel slecht hebben een steuntje in de rug. Dit doen we in de vorm van een tijdelijk voedselpakket, welke ontzorgd. Met een volle maag kun je immers beter aan je toekomst werken. Daarnaast is Voedselbank Rotterdam een regionaal distributiecentrum. Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 31 voedselbanken, 2 uitdeelpunten en 3 supermarkten in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het is onze ambitie om op korte termijn meer supermarkten in Rotterdam te openen. Voedselbank Rotterdam is één van de 177 voedselbanken in Nederland. We zijn de grootste en tevens de oudste. Er werken hier ruim 350 vrijwilligers die wekelijks 7600 huishoudens van een voedselpakket voorzien. Dan heb je het over 80.000 kg voedsel! Goede voedingsmiddelen die anders zouden worden weggegooid.

Structureel
Rotterdam

Onderhoud/Facilitair medewerker Voedselbank

Voedselbank Rotterdam

Onderhoud/Facilitair medewerker (vrijwilliger) Oog voor voedsel, hart voor mensen. Houd jij ook zo van een schone en veilige werkomgeving? En weet je precies hoe je dat voor elkaar krijgt? Dan staat ons distributiecentrum te springen om jouw inzet. In dit pand werken dagelijks tientallen vrijwilligers met honderden kilo’s voedingsmiddelen. Deel je facilitaire kennis! Daarmee help niet alleen hen, maar ook de 7600 huishoudens die afhankelijk zijn van een voedselpakket. Bij de Voedselbank in Rotterdam werken we met 350 vrijwilligers op verschillende locaties.Naast ons distributie centrum aan de Keilestraat en kantoor aan de Keileweg hebben we ook nog drie voedselbank supermarkten in de stad. Ons facilitair team zorgt ervoor dat alles op deze locaties goed draait. Steeds zijn er kleine klusjes en soms ook grotere projecten om dit voor elkaar te krijgen. Steek jij je handen uit de mouwen en kom je het facilitaire team helpen? Voedselbank Rotterdam zoekt per direct een onderhoud/facilitair medewerker Wat ga je doen? - Aanpakken. Je bepaalt wat er aan onderhoud, beveiliging en schoonmaak moet gebeuren en zet dit om in acties. - Controleren. Van gebouw en middelen. Hoe is de staat van machines, koelcellen en elektrische apparaten? Moet er iets hersteld of besteld worden? - Verdelen. Je weet welke werkzaamheden we zelf kunnen uitvoeren en welke je beter kunt uitbesteden. - Aansturen. Je verdeelt taken en helpt de vrijwilligers bij het kook-, schoonmaak en onderhoudswerk. - Overleggen. Je onderhandelt met leveranciers van externe bedrijven. We bieden jou: - Vrijwilligerswerk op de leukste plekken in Rotterdam (hoofd locaties aan de Keileweg en Keilestraat). - Vrijheid en Verantwoordelijkheid. Je bepaalt zelf wat je wanneer doet en zorgt samen met het team ervoor de alle installaties en gebouwen van de voedselbank optimaal functioneren. - Veel contacten. Je werkt samen met je team, met alle vrijwilligers en externe leveranciers. - Gezelligheid. Dagelijks een warme lunch met je leuke collega’s. - Een goed bereikbare locatie aan de Keilestraat in de Rotterdamse haven, Je krijgt een reiskostenvergoeding (woon-werkverkeer) van 0,23 cent per km en een vrijwilligersovereenkomst. Niet twijfelen. Doen! Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan gerust contact op met Frits Coremans, tel 06-15 27 51 68 of meld je aan (eventueel met je CV en je motivatie) naar [email protected].  Voedselbank Rotterdam is een stichting zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. We bieden mensen die het financieel slecht hebben een steuntje in de rug. Dit doen we in de vorm van een tijdelijk voedselpakket, welke ontzorgd. Met een volle maag kun je immers beter aan je toekomst werken. Daarnaast is Voedselbank Rotterdam een regionaal distributiecentrum. Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 31 voedselbanken, 2 uitdeelpunten en 3 supermarkten in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het is onze ambitie om op korte termijn meer supermarkten in Rotterdam te openen. Voedselbank Rotterdam is één van de 177 voedselbanken in Nederland. We zijn de grootste en tevens de oudste. Er werken hier ruim 350 vrijwilligers die wekelijks 7600 huishoudens van een voedselpakket voorzien. Dan heb je het over 80.000 kg voedsel! Goede voedingsmiddelen die anders zouden worden weggegooid.

Structureel
Rotterdam

Medewerker Personeel & Organisatiezaken

Voedselbank Rotterdam

Medewerker Personeel & Organisatiezaken (vrijwilliger) Oog voor voedsel, hart voor mensen. We zien je staan! Je barst van de ervaring met en kennis van personeelszaken. Eigenschappen waar wij om staan te springen. En jij? Kan je ook niet wachten om ze (weer) te benutten? Geef onze 350 vrijwilligers de aandacht die ze verdienen en vul de magen van 7600 Rotterdamse gezinnen. Jij maakt het verschil. Voedselbank Rotterdam werkt uitsluitend met vrijwilligers. Het team van P&O leidt dit in goede banen. Dit team medewerkers zijn operationeel gezien grotendeels zelfsturend en regelen de personeelszaken op zowel het hoofdkantoor als in het distributiecentrum (DC). Maar ook vanaf thuis. Een veelzijdige klus, inderdaad. En het mooie is, we zoeken versterking! Iemand waarvan we niet het handje hoeven vast te houden, maar die bekend is met het vakgebied. Wat ga je doen? - Aanpakken! Met 350 vrijwilligers heeft personeelszaken altijd wel wat te doen. Je zorgt dat arbeidsomstandigheden netjes worden nageleefd. - Structuur brengen. Instroom, doorstroom en uitstroom: jij houdt overzicht en zorgt dat het soepel verloopt. - Enthousiasmeren. Je verwelkomt nieuwe vrijwilligers op onze verschillende werkvloeren. Je zorgt dat iedereen zich gehoord en gezien voelt. Je beheerst dus de Nederlandse taal. - Computeren. Er is altijd administratief werk. Bijvoorbeeld de digitale dossiers die je voor nieuwe vrijwilligers moet aanmaken in ons informatiesysteem.   - Overleggen. Je neemt deel aan het maandelijkse personeelszaken overleg, op locatie of via beeldbellen. Wij bieden jou: - Vrolijke hectiek. Het is hier nooit saai. - Verantwoordelijkheid. Je bent contactpersoon en vraagbaak voor de vrijwilligers. - Waardering. We omarmen jouw ervaring met P&O en gebruiken jouw kennis om verbinding te creëren. - Gezelligheid. Je ontmoet mensen in alle soorten en maten. - Voldoening. Je zorgt voor tevreden vrijwilligers en voorziet zo onze cliënten elke week weer van een mooi voedselpakket. Niet twijfelen, maar doen! Meld je aan (eventueel met je CV en je motivatie) naar [email protected]. Hopelijk zien we je snel. Vacatures Voedselbank Supermarkt VACATURES VOEDSELBANK SUPERMARKT Als elke vrijwilliger een ster kreeg, werd het nooit meer donker. Dat voelt goed, nietwaar? De schappen liggen vol en je winkel ziet er verzorgd uit. Allemaal dankzij jou. En de anderen uit je team natuurlijk. Samen helpen jullie Rotterdammers aan een gevulde boodschappentas en voorkom je verspilling van voedsel. Jouw inspanning is dus zeer welkom! Versterk het team en bestrijd de armoede in je eigen stad. Alle vacatures Hoofd supermarkten Hoofd supermarkten Je bent flexibel en tenminste 1 dag per week beschikbaar, liever meer, zelf in te delen Voedselbank Rotterdam heeft 3 supermarkten in de stad (Groene Hilledijk, Mathenesserweg en Crooswijkseweg) Ben jij die spin in het web, die zorgt dat al onze supermarkten optimaal draaien? Help je mee de supermarkten verder te ontwikkelen? En vind jij het leuk om met veel verschillende teams samen te werken? Dan is de functie van Hoofd Supermarkten voor jou! BEKIJK VACATURE Supermarkt manager Supermarkt manager een vaste dag(deel) in de week (of inval) op de Groene Hilledijk 225b Groene Hilledijk 225b Altijd al graag een eigen supermarkt willen runnen? Deze is helemaal leuk want er wordt geshopt zonder dat er wordt afgerekend. Voedselbank cliënten komen bij jou in de winkel hun voedingsmiddelen ophalen. Deze mogen ze zelf uitkiezen en daar zijn we blij mee. BEKIJK VACATURE Locatie manager supermarkt zuid Locatie manager supermarkt zuid Je bent 1 (flexibele) dag per week beschikbaar, daarnaast heb je soms tijd voor overleg of een training. Voedselbank Supermarkt Groene Hilledijk 225b Wil jij verantwoordelijk zijn voor onze supermarkt op Rotterdam Zuid? Onze grootste sociale supermarkt waar er door onze cliënten wordt geshopt zonder dat er wordt afgerekend. Mooi toch! BEKIJK VACATURE Supermarkt medewerker Supermarkt medewerker Tenminste één dagdeel per week. Mathenesserweg of Crooswijkseweg of de Groene Hilledijk Dat voelt goed, nietwaar? De schappen liggen vol en je supermarkt ziet er verzorgd uit. Allemaal dankzij jou. En de anderen uit je team natuurlijk. Samen helpen jullie Rotterdammers aan een gevulde boodschappentas en voorkom je verspilling van voedsel. Jouw inspanning is dus zeer welkom! Versterk het team en bestrijd de armoede in je eigen stad. BEKIJK VACATURE Personeelsplanner supermarkten Personeelsplanner supermarkten Variabel Veel van het regelwerk kun je vanuit huis doen of vanuit ons kantoor aan de Keileweg of in de supermarkten Draai jij je hand niet om voor een goede puzzel? Dan staan wij te springen om jouw inzet! Want roosters maken, is een vak apart. En oh zo noodzakelijk. Zonder de juiste bezetting kunnen onze drie supermarkten immers niet optimaal functioneren. Gelukkig zorg jij dat er voldoende vrijwilligers ingeroosterd staan. BEKIJK VACATURE BEKIJK DE OVERIGE VACATURES VAN ALLE VOEDSELBANKEN Voedselbank Rotterdam is een stichting zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. We bieden mensen die het financieel slecht hebben een steuntje in de rug. Dit doen we in de vorm van een tijdelijk voedselpakket, welke ontzorgd. Met een volle maag kun je immers beter aan je toekomst werken. Daarnaast is Voedselbank Rotterdam een regionaal distributiecentrum. Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 31 voedselbanken, 2 uitdeelpunten en 3 supermarkten in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het is onze ambitie om op korte termijn meer supermarkten in Rotterdam te openen. Voedselbank Rotterdam is één van de 177 voedselbanken in Nederland. We zijn de grootste en tevens de oudste. Er werken hier ruim 350 vrijwilligers die wekelijks 7600 huishoudens van een voedselpakket voorzien. Dan heb je het over 80.000 kg voedsel! Goede voedingsmiddelen die anders zouden worden weggegooid.  

Structureel
Rotterdam

Personeelsplanner Voedselbank Rotterdam

Voedselbank Rotterdam

Personeelsplanner supermarkten (vrijwilliger) Oog voor voedsel, hart voor mensen Draai jij je hand niet om voor een goede puzzel? Dan staan wij te springen om jouw inzet! Want roosters maken, is een vak apart. En oh zo noodzakelijk. Zonder de juiste bezetting kunnen onze 3 supermarkten immers niet optimaal functioneren. Gelukkig zorg jij dat er voldoende vrijwilligers ingeroosterd staan. Dus, tijd over of toe aan een nieuwe uitdaging? Help mee en bestrijd de armoede in Rotterdam. Als personeelsplanner supermarkten versterk je Voedselbank Rotterdam. Wat ga je doen? - Plannen. Je zorgt dat in elke supermarkt voldoende vrijwilligers staan. - Overzicht houden. Je beheert en informeert de pool van supermarktvrijwilligers. - Administratie. Samen met afdeling personeelszaken houd je alle (persoons)gegevens up to date. - Snel schakelen. Je verwerkt ziekmeldingen, afwezigheid en vakanties. Je maakt de roosters weer kloppend. - Initiatief nemen. Je bent betrokken bij de werving en selectie van nieuwe vrijwilligers en helpt hen op weg (contracten en werkkleding). We zoeken meerdere planners, dus je kunt samenwerken in een team We bieden jou: - Verantwoordelijkheid. Dankzij jou is de bezetting van de supermarkten goed geregeld. - Voldoening. De mogelijkheid om meer te doen met je kennis en kwaliteiten. - Gezelligheid. Nieuwe mensen, nieuwe contacten en een enthousiast team om mee samen te werken. Kortom plezier maken met z'n allen. - Zelfstandigheid. Wij hoeven je handje niet vast te houden. Je doet wat je belooft. - Waardering. Met jouw inzet help je Rotterdammers aan een goed gevulde boodschappentas. Een tegemoetkoming in je reiskosten en dagelijks een (warme) lunch. Veel van het regelwerk kun je vanuit huis doen of vanuit ons kantoor aan de Keileweg. Daarnaast is het wel zo prettig als je regelmatig op onze locaties aan de Mathenesserweg , Groene Hilledijk of Crooswijkseweg aanwezig bent.   Niet twijfelen. Doen! Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan gerust contact op met Susan Vermunt, tel 06-40 16 45 84 of meld je aan (eventueel met je CV en je motivatie) naar [email protected]. Ook als je op een andere locatie beschikbaar bent voor deze vrijwilligersfunctie horen we graag van je. Voedselbank Rotterdam is een stichting zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. We bieden mensen die het financieel slecht hebben een steuntje in de rug. Dit doen we in de vorm van een tijdelijk voedselpakket, welke ontzorgd. Met een volle maag kun je immers beter aan je toekomst werken. Daarnaast is Voedselbank Rotterdam een regionaal distributiecentrum. Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 31 voedselbanken, 2 uitdeelpunten en 3 supermarkten in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het is onze ambitie om op korte termijn meer supermarkten in Rotterdam te openen. Voedselbank Rotterdam is één van de 177 voedselbanken in Nederland. We zijn de grootste en tevens de oudste. Er werken hier ruim 350 vrijwilligers die wekelijks 7600 huishoudens van een voedselpakket voorzien. Dan heb je het over 80.000 kg voedsel! Goede voedingsmiddelen die anders zouden worden weggegooid.

Structureel
Rotterdam

Hoofd supermarkten voedselbank Rotterdam

Voedselbank Rotterdam

Hoofd supermarkten (vrijwilliger) Oog voor voedsel, hart voor mensen. Ben jij die spin in het web, die zorgt dat al onze supermarkten optimaal draaien? Help je mee de supermarkten verder te ontwikkelen? En vind jij het leuk om met veel verschillende teams samen te werken? Dan is de functie van Hoofd Supermarkten voor jou! Voedselbank Rotterdam heeft 3 supermarkten in de stad (Groene Hilledijk, Mathenesserweg en Crooswijkseweg). In totaal werken hier wel 160 vrijwilligers. In iedere supermarkt zijn teams met een supermarktmanager en medewerkers. Die werken op dezelfde manier met dezelfde richtlijnen. We zoeken nu een hoofd supermarkten die flexibel is in zijn of haar tijd en die ervoor zorgt dat de supermarkten fantastisch functioneren. Voedselbank Rotterdam zoekt per direct een hoofd supermarkten Wat ga je doen? - Je bent verantwoordelijk voor succesvolle supermarkten door het ondersteunen en het creëren van een goede samenwerking van de drie supermarkt locatiemanagers. - Je helpt mee de personeelsplanning, bevoorrading en bestellingen. Je coördineert facilitaire zaken. - Je schakelt zo nodig met de Clientadministratie om het beste te plannen voor onze cliënten. - Je zet je in voor een verdere ontwikkeling en verbetering van ons winkelconcept. De vierde komt er ooit aan. - We staan open voor een duo baan of zelfs met z'n drieën! Jullie zijn gezamenlijk hoofden supermarkten. Jij kunt: - Samenwerken. Motiveren, stimuleren en coachen. Alles zit in je bloed; je krijgt hier energie van. - Leidinggeven in een vrijwilligersorganisatie. Ervaring in een leidinggevende en/of coördinerende functie is een pré. Je ervaring wordt alleen maar groter. - Presteren. Je hebt oog voor de vrijwilligers en onze cliënten. Door jouw gevoel voor service voelen vrijwilligers en cliënten zich prettig in de supermarkt. - Tijd vrijmaken. Je bent flexibel en tenminste 1 dag per week beschikbaar, liever meer, zelf in te delen. Graag voor een langere periode, dit overleggen we graag met jou. Het is ook mogelijk deze functie in duobaan te doen. - Werken door heel Rotterdam. Je bent regelmatig in de 3 supermarkten, op kantoor en in het distributiecentrum. We bieden jou: - Waardering. Jij bent belangrijk voor de Voedselbank Rotterdam. Je krijg hiervoor alle credits. - Gezellig vrijwilligerswerk. Samen met jouw team van locatiemanagers en vele andere afdelingen. - Zelfsturing. De verantwoordelijkheid voor de drie supermarkten is helemaal aan jou besteedt. - Een goed gevoel! Je levert een belangrijke bijdrage aan de armoedebestrijding in de stad en je draagt bij aan het tegengaan van verspilling van voedsel. - Je krijgt een reiskostenvergoeding (woon-werkverkeer) van 0,23 cent per km en een vrijwilligersovereenkomst. Niet twijfelen. Doen! Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan gerust contact op met Susan Vermunt, tel 06-40 16 45 84 of meld je aan (eventueel met je CV en je motivatie) naar [email protected].  Voedselbank Rotterdam is een stichting zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. We bieden mensen die het financieel slecht hebben een steuntje in de rug. Dit doen we in de vorm van een tijdelijk voedselpakket, welke ontzorgd. Met een volle maag kun je immers beter aan je toekomst werken. Daarnaast is Voedselbank Rotterdam een regionaal distributiecentrum. Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 31 voedselbanken, 2 uitdeelpunten en 3 supermarkten in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het is onze ambitie om op korte termijn meer supermarkten in Rotterdam te openen. Voedselbank Rotterdam is één van de 177 voedselbanken in Nederland. We zijn de grootste en tevens de oudste. Er werken hier ruim 350 vrijwilligers die wekelijks 7600 huishoudens van een voedselpakket voorzien. Dan heb je het over 80.000 kg voedsel! Goede voedingsmiddelen die anders zouden worden weggegooid.

Structureel
Rotterdam

Bijrijder Voedselbank Rotterdam

Voedselbank Rotterdam

Bijrijder (vrijwiliger) Oog voor voedsel, hart voor mensen. Al meer dan 20 jaar helpt Voedselbank Rotterdam de armste inwoners van onze stad. Dag in, dag uit. En dat doen we met mensen zoals jij. Rotterdam, uiteraard de mooiste stad van Nederland. Help jij mee onze voedselpakketten op te halen en te bezorgen? Wekelijks zijn ruim 7600 gezinnen afhankelijk van de Voedselbank. Met een dagje per week help je ze al uit de brand. Jij lekker mee op de wagen en zij een volle maag. Voedselbank Rotterdam zoekt per direct een bijrijder voor op onze vrachtwagen Je vindt het leuk om: - Samen met de chauffeur voedsel en non-food artikelen op te halen bij onze leveranciers en af te leveren bij ons distributiecentra. - De supermarkten bevoorraden vanuit het DC (de rolcontainers kunnen zwaar zijn dus je moet wel wat kracht hebben). - Vroeg te beginnen (7:30 uur), dan ben je wel ook weer vroeg klaar. - Soms een langere rit te maken naar een voedselbank in een andere stad. Wij bieden jou: - Gezelligheid. Meerijden met onze chauffeur in de transport bus (met laadklep) of vrachtwagen. - Plezier. Je ontmoet mensen in alle soorten en maten. - Voldoening. Je werkt in een team en bestrijdt armoede en honger. - Afwisseling. Je gaat (weer) op pad; thuisblijven kan altijd nog! Een goed bereikbare locatie aan de Keilestraat in de Rotterdamse haven, Je krijgt een reiskostenvergoeding (woon-werkverkeer) van 0,23 cent per km en een vrijwilligersovereenkomst. Niet twijfelen. Doen! Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan gerust contact op met Frits Coremans, tel 06-15 27 51 68 of meld je aan (eventueel met je CV en je motivatie) naar [email protected].  Voedselbank Rotterdam is een stichting zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. We bieden mensen die het financieel slecht hebben een steuntje in de rug. Dit doen we in de vorm van een tijdelijk voedselpakket, welke ontzorgd. Met een volle maag kun je immers beter aan je toekomst werken. Daarnaast is Voedselbank Rotterdam een regionaal distributiecentrum. Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 31 voedselbanken, 2 uitdeelpunten en 3 supermarkten in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het is onze ambitie om op korte termijn meer supermarkten in Rotterdam te openen. Voedselbank Rotterdam is één van de 177 voedselbanken in Nederland. We zijn de grootste en tevens de oudste. Er werken hier ruim 350 vrijwilligers die wekelijks 7600 huishoudens van een voedselpakket voorzien. Dan heb je het over 80.000 kg voedsel! Goede voedingsmiddelen die anders zouden worden weggegooid.

Structureel
Rotterdam

Medewerker voedselwerving Voedselbank

Voedselbank Rotterdam

Medewerker voedselwerving (vrijwilliger) Oog voor voedsel, hart voor mensen. Voedsel en non-food. Alle producten die we gebruiken, hebben we gekregen. Van grote leveranciers en kleinere ondernemers. De vrijwilligers van voedselwerving zitten er bovenop en scoren zich suf. Jouw inzet kunnen we dus goed gebruiken. En zeg nou zelf, wat is er mooier dan je tijd in te zetten voor het goede doel? Jij zorgt voor voedsel op tafel, dit ontzorgd. Met twee dagen, van vier uurtjes, per week maak je al een groot verschil. Voedselbank Rotterdam zoekt per direct een medewerker voedselwerving We ga je doen? - Werven, werven en nog eens werven! Via Voedselbanken Nederland komt er iedere dag donaties binnen. - Overzicht houden. Je handelt de dagelijkse mailtjes af en zit bovenop elk aanbod. - Samenwerken. Met je eigen teamleden en de vrijwilligers van kantoor en distributiecentrum. - Prioriteren. Wat is op dit moment het hardst nodig en hoe ga je die vraag invullen? - Plannen. Wat, wanneer en hoe. Je hebt ze logistiek op een rijtje! We bieden jou: - Gezelligheid. Nieuwe mensen, nieuwe contacten en een groot enthousiast team om mee samen te werken. - Zelfstandigheid. Wij omarmen jouw initiatieven om zoveel mogelijk voedseldonaties binnen te halen. - Verantwoordelijkheid. Jij legt contacten met sponsoren, bedrijven en organisaties. Je weet de juiste dingen te zeggen en voelt verhoudingen aan. - Zelfontplooiing. Voedselwerving omvat een breed scala aan werkzaamheden. Van administratie en scoren van voedingsmiddelen tot en met transport en opslag. Kies je kracht! - Een tegemoetkoming in je reiskosten en dagelijks een (warme) lunch. Niet twijfelen. Doen! Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan gerust contact op met Frits Coremans, tel 06-15 27 51 68 of meld je aan (eventueel met je CV en je motivatie) naar [email protected].  Voedselbank Rotterdam is een stichting zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. We bieden mensen die het financieel slecht hebben een steuntje in de rug. Dit doen we in de vorm van een tijdelijk voedselpakket, welke ontzorgd. Met een volle maag kun je immers beter aan je toekomst werken. Daarnaast is Voedselbank Rotterdam een regionaal distributiecentrum. Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 31 voedselbanken, 2 uitdeelpunten en 3 supermarkten in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het is onze ambitie om op korte termijn meer supermarkten in Rotterdam te openen. Voedselbank Rotterdam is één van de 177 voedselbanken in Nederland. We zijn de grootste en tevens de oudste. Er werken hier ruim 350 vrijwilligers die wekelijks 7600 huishoudens van een voedselpakket voorzien. Dan heb je het over 80.000 kg voedsel! Goede voedingsmiddelen die anders zouden worden weggegooid.

Structureel
Rotterdam

Locatiemanager supermarkt zuid voedselbank

Voedselbank Rotterdam

Locatie manager supermarkt zuid (vrijwilliger) Oog voor voedsel, hart voor mensen. Wil jij verantwoordelijk zijn voor onze supermarkt op Rotterdam Zuid? Onze grootste sociale supermarkt waar er wordt geshopt zonder dat er wordt afgerekend. Onze cliënten komen in de winkel hun boodschappen doen. Deze mogen ze zelf uitkiezen en daar zijn we blij mee. Onze supermarktmanagers zorgen dat de supermarkt draaien en jij begeleidt ze hierbij. Kortom, je eigen supermarkt draaien met vele leuke mede vrijwilligers. Voedselbank Rotterdam zoekt per direct een locatiemanager supermarkt Zuid Je werkzaamheden: - Je zorgt dat de supermarktmanagers op dezelfde manier werken en zorgt voor een goede overdracht. Jij zorgt voor een prettige sfeer en lost eventuele conflicten op. - Je zorgt dat de winkel er tiptop uitziet, met mooie schone schappen. Voedselveiligheid staat voorop. - Je zorgt samen met de personeelsplanner en afdeling personeelszaken voor een voldoende bezetting van de supermarkt. - Je werkt samen in het team van locatiemanagers van de andere supermarkten. Jullie rapporteren aan hoofd supermarkten. - Je werkt samen met het distributiecentrum om een optimale bevoorrading van de winkel te hebben. Jij kunt: - Samenwerken. Het zit je in je bloed; je krijgt hier energie van. - Leidinggeven in een vrijwilligersorganisatie. Ervaring in een leidinggevende en/of coördinerende functie is een pré. Je ervaring wordt alleen maar groter. - Motiveren, stimuleren en coachen. - Presteren. Door je oog voor onze cliënten en je gevoel voor service, draait jouw supermarkt als de beste. Werken met Excel en Word. - Tijd vrijmaken. Je bent 1 (flexibele) dag per week beschikbaar, daarnaast heb je soms tijd voor overleg of een training. Graag voor een langere periode, dit overleggen we graag met jou. We bieden jou: - De verantwoordelijkheid voor je ‘eigen’ winkel’. - Waardering. Doe meer met je ervaring en kennis. - Gezellig vrijwilligerswerk. Samen met jouw team van 7 a 8 managers en 6 tot 12 vrijwilligers per dagdeel. - Een goed gevoel! Je levert een belangrijke bijdrage aan de armoedebestrijding in de stad en je draagt bij aan het tegengaan van verspilling van voedsel. - Je krijgt een reiskostenvergoeding (woon-werkverkeer) van 0,23 cent per km en een vrijwilligersovereenkomst. Niet twijfelen. Doen! Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan gerust contact op met Susan Vermunt, tel 06-40 16 45 84 of meld je aan (eventueel met je CV en je motivatie) naar [email protected].  Voedselbank Rotterdam is een stichting zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. We bieden mensen die het financieel slecht hebben een steuntje in de rug. Dit doen we in de vorm van een tijdelijk voedselpakket, welke ontzorgd. Met een volle maag kun je immers beter aan je toekomst werken. Daarnaast is Voedselbank Rotterdam een regionaal distributiecentrum. Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 31 voedselbanken, 2 uitdeelpunten en 3 supermarkten in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het is onze ambitie om op korte termijn meer supermarkten in Rotterdam te openen. Voedselbank Rotterdam is één van de 177 voedselbanken in Nederland. We zijn de grootste en tevens de oudste. Er werken hier ruim 350 vrijwilligers die wekelijks 7600 huishoudens van een voedselpakket voorzien. Dan heb je het over 80.000 kg voedsel! Goede voedingsmiddelen die anders zouden worden weggegooid.

Structureel
Rotterdam

Supermarkt manager Voedselbank Rotterdam

Voedselbank Rotterdam

Supermarkt manager (ook op invalbasis) (vrijwillig) Oog voor voedsel, hart voor mensen. Altijd al graag een eigen supermarkt willen runnen? Deze is helemaal leuk want er wordt geshopt zonder dat er wordt afgerekend. Onze cliënten komen bij jou in de winkel hun voedingsmiddelen ophalen. Deze mogen ze zelf uitkiezen en daar zijn we blij mee. Jouw team van supermarkt medewerkers begeleidt ze hierbij. Resultaat: minder verspilling door een bewustere keuze! Voedselbank Rotterdam heeft drie supermarkten in de stad (Groene Hilledijk, Mathenesserweg en Crooswijkseweg). We zoeken nu voor 1 dag(deel) per week een supermarktmanager ter aanvulling op ons team in zuid. Maar inval supermarktmanagers zijn ook zeer welkom. Voedselbank Rotterdam zoekt per direct een (flexibele) supermarkt manager Wat ga je doen?  - Je opent de winkel met je medewerkers in de ochtend en ontvangt de levering van voedsel vanuit ons distributiecentrum. - Je zorgt dat de aangeleverde producten netjes op het schap komen te staan. Je krijgt mooie etenswaren binnen, dus daarmee kan je goed werk verrichten. - Je coördineert alle werkzaamheden die bij de dagelijkse praktijk horen, geeft leiding en biedt begeleiding aan jouw team van supermarkt medewerkers. - Jij zorgt enerzijds voor een prettige sfeer en anderzijds voor een succesvolle winkel. - Je bewaakt samen met de locatiemanager en de andere supermarktmanagers de continuïteit en kwaliteit van je winkel. Jij kunt: - Samenwerken. Het zit je in je bloed; je krijgt hier energie van.  - Leidinggeven in een vrijwilligersorganisatie. Ervaring in een leidinggevende en/of coördinerende functie is een pré. Je ervaring wordt alleen maar groter.  - Motiveren, stimuleren en coachen. Als supermarktmanager koppel je de voedselbank cliënt aan de vrijwilliger om samen het beste voedselpakket te kiezen.  - Presteren. Door je oog voor onze cliënten en je gevoel voor service, draait jouw supermarkt als de beste.  - Tijd vrijmaken. Je bent 1 vaste (halve) dag per week beschikbaar, daarnaast heb je soms tijd voor overleg of een training. Graag voor een langere periode, dit overleggen we graag met jou. Werken met Excel en Word.   We bieden jou:  - Waardering. Doe meer met je ervaring en kennis. - Gezellig vrijwilligerswerk. Samen met jouw team van 6 tot 12 vrijwilligers per dagdeel. - De verantwoordelijkheid voor je ‘eigen’ winkel op een vaste dag(deel) in de week. - Een goed gevoel! Je levert een belangrijke bijdrage aan de armoedebestrijding in de stad en je draagt bij aan het tegengaan van verspilling van voedsel. Niet twijfelen. Doen! Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan gerust contact op met Susan, tel 06-40 16 45 84 of meld je aan (eventueel met je CV en je motivatie) naar [email protected].  Voedselbank Rotterdam is een stichting zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. We bieden mensen die het financieel slecht hebben een steuntje in de rug. Dit doen we in de vorm van een tijdelijk voedselpakket, welke ontzorgd. Met een volle maag kun je immers beter aan je toekomst werken. Daarnaast is Voedselbank Rotterdam een regionaal distributiecentrum. Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 31 voedselbanken, 2 uitdeelpunten en 3 supermarkten in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het is onze ambitie om op korte termijn meer supermarkten in Rotterdam te openen. Voedselbank Rotterdam is één van de 177 voedselbanken in Nederland. We zijn de grootste en tevens de oudste. Er werken hier ruim 350 vrijwilligers die wekelijks 7600 huishoudens van een voedselpakket voorzien. Dan heb je het over 80.000 kg voedsel! Goede voedingsmiddelen die anders zouden worden weggegooid.

Structureel
Rotterdam

Recruiter

Voedselbank Rotterdam

Recruiter (vrijwilliger) Recruiter Oog voor voedsel, hart voor mensen. Onze Voedselbank drijft op de inzet van vrijwilligers. Veel en vooral ook gemotiveerde personen. Maar ja, hoe vind je die pareltjes? In ieder geval niet op de gebaande paden. Weet jij het wel? En ben je bereid deze kennis met ons te delen? Super! Wij staan te springen om jouw ervaring en creativiteit. Samen vullen we de magen van 7600 Rotterdamse huishoudens. Voedselbank Rotterdam zoekt per direct een recruiter Wat ga je doen? - Je stelt vacatureteksten op en zet ze online. - Je bedenkt nieuwe wegen om aspirant vrijwilligers te benaderen. De doelgroepen zijn divers: van gepensioneerde professionals tot studenten met een tussenjaar. - Je legt contact met sollicitanten en houdt telefonische interviews voor een 1e selectie. - Je kan daarbij verder kijken dan een CV en weet vaardigheden te koppelen aan functies. - Met jouw enthousiasme kun je iedereen overhalen om vrijwilligerswerk te doen inclusief je eigen netwerk! We bieden jou: - Voldoening. De mogelijkheid om meer te doen met je kennis en kwaliteiten. - Resultaat. Jouw inzet borgt de continuïteit van de Voedselbank. Oftewel, je helpt mee armoede te bestrijden in Rotterdam. - Gezelligheid. Nieuwe mensen, nieuwe contacten en een enthousiast team om mee samen te werken. - Regelmaat. Je kunt twee dag(delen) per week invulling geven aan je taak. En dat bij voorkeur voor langere tijd. - Een tegemoetkoming in je reiskosten en dagelijks een (warme) lunch. Niet twijfelen, maar doen! Meld je aan (eventueel met je CV en je motivatie) naar [email protected] .Wij nemen snel contact met je op nieuwe collega recruiter :) Voedselbank Rotterdam is een stichting zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. We bieden mensen die het financieel slecht hebben een steuntje in de rug. Dit doen we in de vorm van een tijdelijk voedselpakket, welke ontzorgd. Met een volle maag kun je immers beter aan je toekomst werken. Daarnaast is Voedselbank Rotterdam een regionaal distributiecentrum. Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 31 voedselbanken, 2 uitdeelpunten en 3 supermarkten in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het is onze ambitie om op korte termijn meer supermarkten in Rotterdam te openen. Voedselbank Rotterdam is één van de 177 voedselbanken in Nederland. We zijn de grootste en tevens de oudste. Er werken hier ruim 350 vrijwilligers die wekelijks 7600 huishoudens van een voedselpakket voorzien. Dan heb je het over 80.000 kg voedsel! Goede voedingsmiddelen die anders zouden worden weggegooid.

Structureel

Anderen bekeken ook

Rotterdam

Wil jij mentor worden?

Stichting Mentorschap Rotterdam eo

Op dit moment zijn wij dringend op zoek naar vrijwilligers die mentor willen worden voor cliënten woonachtig in de wijken Delfshaven, Overschie, Schiebroek, Centrum, Kralingen of Hillegersberg. Je wordt in principe mentor van 1 cliënt en soms van 2 cliënten. Onze clienten wonen allemaal in Rotterdam en directe omgeving. Wij hebben clienten van jong tot oud, met verschillende culturele achtergronden. Wij vinden het belangrijk dat er een klik is tussen de mentor en de cliënt. Vrijwilligerswerk is niet alleen belangrijk maar vooral erg leuk! Als mentor maak jij het verschil! Mentorschap is bedoeld voor mensen die niet goed voor zichzelf kunnen opkomen en geen familie of anderen hebben om op terug te vallen. Het gaat om meerderjarige personen die door hun ziekte of beperking in bepaalde situaties moeite hebben met het begrijpen van informatie en het nemen van beslissingen. Voor hen is het ingewikkeld de regie te houden wanneer het gaat over hun verzorging, verpleging, begeleiding en behandeling. Een mentor helpt hen daarbij. Onze clienten wonen in een woonvoorziening of (nog) thuis. De mentor: Twee maal per maand ga je gezellig bij de cliënt op bezoek waarbij de volgende punten ook aan de orde kan komen. • Jij onderhoudt contact met hulpverleners • Jij overlegt met de hulpverleners over de uitvoering afspraken • Jij zorgt dat je cliënt de zorg krijgt volgens de gemaakte afspraken • Jij hebt aandacht voor jouw cliënt • Jij kan besluiten nemen samen en zo nodig namens de cliënt • Jij bent communicatief vaardig • Jij kan inspelen op onvoorziene omstandigheden Als mentor start je met je mentorschap nadat jij de basistraining ( ook online mogelijk) hebt afgerond. Tijdens het mentorschap wordt je begeleid en gecoacht door een ervaren mentor( regio ondersteuner) en de coördinator van je regio en middels intervisie samen met mentoren binnen jouw regio. Met regelmaat zijn er thema bijeenkomsten waar specifieke casuïstiek wordt behandeld. Jaarlijks ontmoeten alle mentoren elkaar op de Dag van de Mentor. Uiteraard ontvang je voor het uitvoeren van een mentorschap een onkostenvergoeding. Heb jij belangstelling of wil jij meer informatie? Neem dan contact op via deze site.

Structureel
Rotterdam

BUDGETMAATJES VOOR CROOSWIJK GEZOCHT!

Stichting Budgetmaatjes 010

Veel Rotterdamse huishoudens gaan gebukt onder ernstige schulden, als Budgetmaatje kun jij het verschil maken! Wil jij je 2-3 uur per week inzetten voor de Rotterdammer in Crooswijk, zodat deze weer grip krijgt op zijn financiën? Heb jij affiniteit met armoede en schulden? Meld je dan aan! Ons ideaal is dat de mensen na afloop van je ondersteuning het weer zelf kunnen. Daarbij is het goed om te weten: je doet je vrijwilligerswerk bij de mensen thuis. Uiteraard krijg je eerst: - een kennismakingsgesprek - een basistraining van twee dagen Wij vragen om een Verklaring omtrent Gedrag (kosten worden vergoed) en daarna laten we je ook niet zomaar rondlopen: 7 x per jaar is er intervisie en ieder jaar is er bijscholing. Daarnaast zijn er coördinatoren beschikbaar voor vragen en begeleiding en kun je indien nodig aanspraak maken op een beperkte vrijwilligersvergoeding. Wil je meer weten of je aanmelden, bel of mail ons. Binnenkort start er een nieuwe training!

Structureel
Rotterdam

Vrijwilliger Bar/balie Nivon

Unie Van Vrijwilligers Rotterdam

Nivon Rotterdam is een vereniging met 1200 leden en onderdeel van Nivon Natuurvrienden Nederland. In het centrum worden activiteiten aangeboden op het gebied van cultuur en natuur, waaronder bijvoorbeeld wandelingen. Taken/werkzaamheden - Bediening in de barruimte van het Nivon - Zalen klaarmaken voor bepaalde activiteiten - Kleine schoonmaakwerkzaamheden in de barruimte - Vragen beantwoorden aan de telefoon en van bezoekers Werktijden In overleg, diensten kunnen zowel overdag als ’s avonds en in het weekend plaats vinden. Momenteel voornamelijk diensten open in het weekend van 19.00 - 23.00 uur. UVV verwacht van de vrijwilligers - Goede sociale vaardigheden - Initiatief durven nemen UVV biedt vrijwilligers - Begeleiding en ondersteuning - Workshops, kerstattentie en jaarlijks uitje - Reiskostenvergoeding en verzekering - Zinvolle en leuke ervaring - vergoeding van 7 (overdag doordeweeks) of 14 euro (avond/weekend) Unie Van Vrijwilligers (UVV) zet jaarlijks vele vrijwilligers in bij zorg- en welzijnsinstellingen en bij mensen thuis. UVV zorgt voor het werven, matchen, begeleiden, trainen en waarderen van deze vrijwilligers. #cultuur

Structureel
Rotterdam

Digimaatje

wmo radar

Ben jij digitaal handig en vind je het leuk jouw kennis aan anderen over te dragen? Voor het project "digitalisering" zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om ouderen te ondersteunen bij digitale vragen en het vergroten van de digitale vaardigheden. Je gaat met behulp van je eigen kennis, handige programma’s en handleidingen aan de slag. Het doel is dat je de wensen, behoeften en digitale hulpvragen van de ouderen in kaart brengt. Om je goed voor te bereiden en te zorgen dat je vol vertrouwen aan de slag kan gaan als digitaal maatje, ontvang je een training. Wie ben jij?  Je bent geïnteresseerd in levensverhalen  Je voelt je betrokken bij de ouderen  Je kan goed luisteren en hebt geduld  Je beschikt over basis digitale vaardigheden  Je beschikt over goede sociale- en communicatieve vaardigheden.  Wanneer je naast Nederlands een andere taal goed spreekt, is dit zeer welkom!  Je beschikt over didactische vaardigheden (makkelijk uitleg kunnen geven)  Je bent een vrijwilliger met verantwoordelijkheidsgevoel die afspraken nakomt  Je bent minimaal één dagdeel per week beschikbaar  Je bent bereid een (gratis) VOG verklaring aan te vragen Wij bieden  Ondersteuning en begeleiding door de seniorencoaches van wmo radar  Koffiebijeenkomsten  Inspirerend contact met ouderen en mede vrijwilligers  Trainingen en cursussen  Attentie met Dag van de Vrijwilliger, Kerst  Vrijwilligersovereenkomst en WA- en ongevallenverzekering  VOG (verklaring omtrent gedrag) wordt kosteloos aangevraagd Interesse? Neem contact op met Stefan Visser: 06-83493750

Structureel
Jongeren
Rotterdam

Gastvrouw/-heer Huiskamer Verpleeghuis

Unie Van Vrijwilligers Rotterdam

Antonius Binnenweg is één van de eerste zorgcentra die Laurens in Rotterdam heeft opgezet. Antonius Binnenweg is een centrum voor revalidatie en kortdurende specialistische zorg, maar ook voor langdurige zorg aan (jonge) mensen met dementie. De grote stadstuin biedt rustige en idyllische plekken om van te genieten. Taken/werkzaamheden - Geven van extra aandacht aan bewoners (dementerende ouderen) die hun dagbesteding hebben in één van de huiskamers - Meehelpen bij activiteiten zoals spelletjes, bewegen, kleuren, schilderen, spel, bakken, lezen in de ochtend - Ondersteuning bij de maaltijden in de middag - Eventueel met een bewoner naar het restaurant/terras om een bakje koffie te drinken of naar buiten voor een wandeling Werktijden Maandag t/m zondag. Werktijden in overleg. Eén dagdeel per week is mogelijk. UVV verwacht van de vrijwilligers - Affiniteit met ouderen - Goede beheersing van de Nederlandse taal UVV biedt vrijwilligers - Begeleiding en ondersteuning - Workshops, kerstattentie en jaarlijks uitje - Reiskostenvergoeding en verzekering - Zinvolle en leuke ervaring Lijkt het je wat? Meld je dan aan. Na je aanmelding volgt een intakegesprek. UVV biedt vrijwilligers: - Begeleiding en ondersteuning - Workshops en bijeenkomsten - Reiskostenvergoeding en verzekering - Zinvolle en leuke ervaring Unie Van Vrijwilligers (UVV) zet jaarlijks vele vrijwilligers in bij zorg- en welzijnsinstellingen en bij mensen thuis. UVV zorgt voor het werven, matchen, begeleiden, trainen en waarderen van deze vrijwilligers.

Structureel
Rotterdam

Liefdevolle extra handjes gevraagd!

Home Start Humanitas Rotterdam

Ben jij op zoek naar een zinvolle manier om anderen te helpen en een positieve impact te maken? Dan hebben we de perfecte kans voor jou! We zijn dringend op zoek naar een vrijwilliger om een alleenstaande moeder te ondersteunen die alle ballen hoog moet houden voor haar drie geweldige kinderen. Als vrijwilliger kun je een wereld van verschil maken in het leven van deze moeder en haar gezin. Jouw aanwezigheid en steun kunnen de last van het dagelijkse leven verlichten, en haar de ademruimte geven die ze zo hard nodig heeft. Of het nu gaat om het helpen bij huiswerk, het bieden van emotionele steun of simpelweg een luisterend oor zijn, jouw bijdrage zal van onschatbare waarde zijn. Je hoeft geen specifieke ervaring te hebben om vrijwilliger te worden. Het enige wat we vragen is een warm hart, empathie en een bereidheid om je tijd en energie te investeren in dit gezin. Je zult beloond worden met dankbaarheid, voldoening en de wetenschap dat je het leven van deze moeder en haar kinderen positief hebt beïnvloed. Als vrijwilliger krijg je ook de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en waardevolle ervaring op te doen. Je zult groeien als persoon en een gevoel van gemeenschap en verbondenheid ervaren dat moeilijk in woorden te omschrijven is. Wij bieden je een gedegen training aan voordat je op huisbezoek gaat en je wordt ondersteund door een professionele coördinator. Dus waar wacht je nog op? Grijp deze unieke kans om iets geweldigs te doen en maak een verschil in het leven van een alleenstaande moeder en haar drie fantastische kinderen. Meld je vandaag nog aan als vrijwilliger en laat jouw hart spreken! Neem contact met ons op via 06 45512809 om meer informatie te krijgen en je aan te melden als vrijwilliger. Samen kunnen we een verschil maken en een gezin helpen dat jouw steun echt nodig heeft. Tot snel! Met vriendelijke groet namens team Home-Start, Evita

Structureel
Rotterdam

Penningmeester bij De Zonnebloem

De Zonnebloem

Er kan zoveel meer dan je denkt! De Zonnebloem Rotterdam is op zoek naar een enthousiaste Penningmeester voor één of meerdere afdelingen. De penningmeester voert het dagelijks financieel beheer van de afdeling, het opstellen en bewaken van de jaarlijkse begroting en jaarrekening en het organiseren van de jaarlijkse kascontrole door de kascommissie. En is daarnaast betrokken bij het naleven van de financiële richtlijnen van De Zonnebloem. Kenmerken zijn gedegen, samenwerking en een open houding. Enige financiële basiskennis is gewenst. Daarnaast maak je deel uit van het bestuur van de afdeling en denk je mee over het wel en wee van deze mooie Zonnebloemafdeling. De Zonnebloem zet zich in voor mensen met een lichamelijke beperking en werkt met vrijwilligers die deelnemers bezoeken, erop uitgaan met de deelnemers en activiteiten organiseren. Tijdbesteding ca 2 uur per week.

Structureel
Rotterdam

Gastvrouw/gastheer Alzheimer Salon Delfshaven

wmo radar

Gevraagd gastvrouw/gastheer Wil jij een steentje bijdragen aan het ondersteunen van mensen met dementie en hun mantelzorgers? Alzheimer Salon Delfshaven is een maandelijkse bijeenkomst voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Dit vindt elke 2e woensdag van de maand plaats. In de Alzheimer Salon geven we informatie en zorgen we voor een aangename, veilige sfeer waar mensen hun ervaringen met elkaar delen. Met een team van vrijwilligers en professionals worden deze avonden voorbereid en georganiseerd. Daarom zoeken wij een gastvrouw/gastheer. Ben jij: • Geraakt door mensen met dementie en hun mantelzorgers? • Iemand die mensen op hun gemak kan stellen en mensen welkom laten voelen? • Iemand met een luisterend oor? • Iemand die het fijn vindt om in een team te functioneren? • Eén keer in de maand (3 uur) beschikbaar op een vaste avond in de maand? Dan komen we graag met je in contact! In de Alzheimer Salon zijn er verschillende werkzaamheden die je als vrijwilliger kunt doen: • Meehelpen in het klaarzetten en opruimen van de zaal en verwelkomen van de bezoekers. • De bezoekers van Alzheimer Salon Delfshaven op hun gemak stellen. • Informatie geven aan nieuwe bezoekers over de structuur van de avond. • Meehelpen in de catering. • Oog hebben voor de eventuele emoties van bezoekers en daar op reageren • Signaleren van vragen bij bezoekers en deze doorgeven aan de gespreksleider en/of aanwezige professionals. • Ondersteunen van de gespreksleider en coördinator van Alzheimer Salon Delfshaven. • Bijdragen aan de evaluatie van de avond. Wat wij bieden: Je komt terecht in een warme organisatie en werkt samen met een groep van betrokken mensen. Iedereen werkt met veel enthousiasme voor hetzelfde doel. Dit doen we vanuit een goede basis, want we vinden het belangrijk dat jij met plezier aan de slag kunt. Zo bieden we voorlichting over dementie en diverse trainingen die aansluiten bij je functie. Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersvacature, of wil je meer informatie? Neem dan contact met op met Cisca van wmo radar Delfshaven.

Structureel
Rotterdam

Home-Start; lichte (opvoedings-)ondersteuning

Home Start Humanitas Rotterdam

Zou jij het fijn vinden om een gezin met jonge kinderen blij te maken met jouw wekelijkse bezoekjes? Wij ondersteunen gezinnen met jonge kinderen die het even moeilijk hebben, door het gezin te koppelen aan een vrijwilliger. De vrijwilliger gaat, na uitgebreide voorbereidende training en gesprekken, eenmaal per week een paar uurtjes bij het gezin op bezoek en biedt ondersteuning waar het gezin om vraagt, zodat de moeder/vader weer beter in haar/zijn vel komt te zitten. De ondersteuning kan van alles zijn, maar voorop staat dat de vrijwilliger een vertrouwensband aan gaat met de moeder/vader. Als vrijwilliger word je door ons fijn ondersteund; zowel individueel als groepsgewijs. Wij bieden een gedegen training aan, plus onkostenvergoeding. Daarbij horen wij regelmatig van onze vrijwilligers terug dat zij veel voldoening krijgen van het werk, niet alleen het gezin wordt blij, maar de vrijwilliger zelf ook! Wij vragen een inzet van gemiddeld 2 tot 4 uur per week (soms ook eenmaal per twee weken) en de capaciteit om er voor iemand te zijn en écht naar de ander te kunnen luisteren. Een positieve en actieve levenshouding en in staat zijn om complimenten kunnen geven, zijn belangrijke eigenschappen. De dingen kunnen benoemen die wél goed gaan (want die zijn er altijd!) en natuurlijk het leuk vinden om met kinderen om te gaan. Als je interesse of vragen hebt, kun je altijd vrijblijvend contact met mij of één van mijn collega's opnemen via een bericht. Home-Start Rotterdam is een onderdeel van stichting Humanitas. Of kijk voor meer info op www.home-start.nl Hopelijk mogen we je binnenkort verwelkomen! Met vriendelijke groet en een fijne dag toegewenst namens team Home-Start, Evita

Structureel