Vrijwilliger ontbijt maken

Vrijwilliger ontbijt maken

Regelmatig
Ede
  • Koken & maaltijden
  • Zorg
  • Mensen die begeleid worden/wonen

Wie zijn wij: 9 bewoners van verdieping Bos van het Mooi Leven Huis in Bennekom. Iedere morgen krijgen wij een “op maat per persoon”-ontbijt voordat we naar onze dagbesteding gaan. En dat levert soms best wel een beetje tijdsdruk op voor de medewerkers. Een aantal dagen per week is er niemand om ontbijt te maken: dinsdag om de week, soms op woensdag en op alle donderdagen en vrijdagen.

Wat zoeken wij: Groep Bos zoekt een enthousiaste vrijwilliger (of meerdere vrijwilligers) die het een uitdaging vindt om 's ochtends op tijd voor ons een ontbijt klaar te maken. Uiteraard staat alles keurig in een map en word je hierop ingewerkt door onze fijne medewerkers, aan wie je ten alle tijden iets kunt vragen. Het is fijn als je er tussen 7 en half 8 bent en blijft tot we allemaal gegeten hebben en alles weer is opgeruimd. Dan zal het ongeveer half 10/10 uur zijn.

Wat bieden wij: Van elke bewoner krijg je een stralende lach wanneer je een vertrouwd gezicht bent geworden, van wie ze weten dat ze een lekker ontbijt krijgen.
Je wordt opgenomen in team Bos en bouwt een leuke band op met de medewerkers. Je wordt officieel vrijwilliger van het Mooi leven Huis, je wordt verwend met leuke attenties en wordt uitgenodigd voor vrijwilligersavonden, kerstviering en nieuwjaarsborrel.

Ben jij de persoon die blij wordt als hij/zij dit leest, die een paar uur per week over heeft (1 x per maand of om de twee weken is ook een optie), en durf jij de uitdaging aan om deze groep bewoners te voorzien van een heerlijk ontbijt, stuur dan een bericht.

  • De vraag van Petra is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Petra is eerder via deze website geholpen
Laat Petra weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de hulpvraag: "Vrijwilliger ontbijt maken" van Petra.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere NLvoorelkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Mooi Leven Huis Bennekom
Geplaatst door:
Profielfoto van Petra
65% profielsterkte
  • De vraag van Petra is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Petra is eerder via deze website geholpen
  • Mensen die begeleid worden/wonen

Meer vragen van Petra namens Mooi Leven Huis Bennekom

  Omschrijving van de vraag Plaats Categorie
  Vrijwilliger koken Ede Koken & maaltijden
  Vrijwilliger voor bewoner Frank Ede Activiteitenbegeleiding, Maatje, buddy & gezelschap