Vrijwilliger koken

Vrijwilliger koken

Regelmatig
Ede
  • Koken & maaltijden
  • Zorg

Wie zijn wij: 9 bewoners van het Mooi Leven Huis in Bennekom. Iedere dag wordt er heerlijk voor ons gekookt volgens een menu. Als er geen vrijwilliger is, koken de zorgmedewerkers, maar dan hebben ze minder tijd om met ons leuke dingen te doen. Het Mooi Leven Huis heeft drie verdiepingen/woningen met elk 9 bewoners. Je kookt dus voor 9 bewoners en 2 of 3 medewerkers.

Wat zoeken wij: Het Mooi Leven Huis zoekt enthousiaste vrijwilligers die het een uitdaging vinden om een heerlijke maaltijd voor ons te maken. Uiteraard staat alles keurig in een map en word je hierop ingewerkt door onze fijne medewerkers, aan wie je ten alle tijden iets kunt vragen. Het is fijn als je er rond 4 uur bent. Mee eten is een optie, maar hoeft niet. Rond 5 uur gaan wij graag aan tafel.

Wat bieden wij: Van elke bewoner krijg je een stralende lach wanneer je een vertrouwd gezicht bent geworden, van wie ze weten dat ze een lekkere maaltijd krijgen.
Je wordt opgenomen in het team bouwt een leuke band op met de medewerkers. Je wordt officieel vrijwilliger van het Mooi leven Huis, je wordt verwend met leuke attenties en wordt uitgenodigd voor vrijwilligersavonden, kerstviering en nieuwjaarsborrel.

Ben jij de persoon die blij wordt als hij/zij dit leest, die een paar uur per week over heeft (1 x per maand of om de twee weken is ook een optie), en durf jij de uitdaging aan om deze groep bewoners te voorzien van een heerlijke maaltijd, stuur dan een bericht. Ook voor evt. vragen kun je hier terecht.

  • De vraag van Petra is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Petra is eerder via deze website geholpen
Laat Petra weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de hulpvraag: "Vrijwilliger koken" van Petra.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere NLvoorelkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Mooi Leven Huis Bennekom
Geplaatst door:
Profielfoto van Petra
65% profielsterkte
  • De vraag van Petra is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Petra is eerder via deze website geholpen

Meer vragen van Petra namens Mooi Leven Huis Bennekom

  Omschrijving van de vraag Plaats Categorie
  Vrijwilliger ontbijt maken Ede Koken & maaltijden
  Vrijwilliger voor bewoner Frank Ede Activiteitenbegeleiding, Maatje, buddy & gezelschap