csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Betrokken bestuursleden gezocht

Wil jij ook dat kinderen zelfstandig en veilig kunnen spelen in een groene omgeving? Vind je het belangrijk dat iedereen mee kan doen? Ben je goed in netwerken of zit je boordevol goede ideeën? Pak je kans en maak het verschil samen met de andere enthousiaste bestuursleden. Je helpt Jeugdland Nieuw-Vennep door te doen wat je leuk vindt en door jouw kennis & vaardigheden te delen. Iedereen is welkom en ook in weinig tijd kun je veel betekenen. Vanwege het vertrek van één van de bestuursleden en een openstaande positie zijn wij op zoek naar nieuwe bestuursleden. Het bestuur van Jeugdland bestaat uit 3 enthousiaste bestuursleden. Wij streven naar een bestuur van minimaal 5 leden, daarom zijn wij op zoek naar minstens twee nieuwe leden die samen met de huidige leden de visie en het beleid van Jeugdland wil uitdragen en vormgeven. Het bestuur vergadert één keer per 6 weken. Daarnaast ben je afhankelijk van de taken die je op je neemt enkele uren per maand/week bezig met Jeugdland. De vrijwilliger bestuursleden ondersteunen de coordinator en zetten zich in voor een veilige en gezellige speeltuin, nu en in de toekomst. Ze behartigen de belangen van Jeugdland en stemmen ontwikkelingen in en om Jeugdland af met belanghebbenden zoals de gemeente Haarlemmermeer. Medewerkers en vrijwilligers van Jeugdland zorgen voor toezicht tijdens de openingsuren, de begeleiding en organisatie van de activiteiten, onderhoud van het terrein en de dagelijkse dingen. Van bestuursleden wordt niet verwacht dat ze hierin mee draaien. Wij zijn op zoek naar een secretaris en één of meer algemene bestuursleden. Enthousiast? Kijk op [website verborgen]/ of neem contact met ons op via [e-mailadres verborgen] voor een persoonlijk gesprek of meer informatie.

Lees meer

structureel

Haarlemmermeer

Bestuur & organisatie

Beschrijving

Wil jij ook dat kinderen zelfstandig en veilig kunnen spelen in een groene omgeving? Vind je het belangrijk dat iedereen mee kan doen?

Ben je goed in netwerken of zit je boordevol goede ideeën?

Pak je kans en maak het verschil samen met de andere enthousiaste bestuursleden.

Je helpt Jeugdland Nieuw-Vennep door te doen wat je leuk vindt en door jouw kennis & vaardigheden te delen. Iedereen is welkom en ook in weinig tijd kun je veel betekenen.

Vanwege het vertrek van één van de bestuursleden en een openstaande positie zijn wij op zoek naar nieuwe bestuursleden. Het bestuur van Jeugdland bestaat uit 3 enthousiaste bestuursleden. Wij streven naar een bestuur van minimaal 5 leden, daarom zijn wij op zoek naar minstens twee nieuwe leden die samen met de huidige leden de visie en het beleid van Jeugdland wil uitdragen en vormgeven.

Het bestuur vergadert één keer per 6 weken. Daarnaast ben je afhankelijk van de taken die je op je neemt enkele uren per maand/week bezig met Jeugdland.

De vrijwilliger bestuursleden ondersteunen de coordinator en zetten zich in voor een veilige en gezellige speeltuin, nu en in de toekomst. Ze behartigen de belangen van Jeugdland en stemmen ontwikkelingen in en om Jeugdland af met belanghebbenden zoals de gemeente Haarlemmermeer.

Medewerkers en vrijwilligers van Jeugdland zorgen voor toezicht tijdens de openingsuren, de begeleiding en organisatie van de activiteiten, onderhoud van het terrein en de dagelijkse dingen. Van bestuursleden wordt niet verwacht dat ze hierin mee draaien.

Wij zijn op zoek naar een secretaris en één of meer algemene bestuursleden.
Enthousiast? Kijk op [website verborgen]/ of neem contact met ons op via [e-mailadres verborgen] voor een persoonlijk gesprek of meer informatie.

Praktische informatie

Locatie

Haarlemmermeer

Bijzonderheden

Rolstoeltoegankelijk

Impact

Impactgebied

Onderwijs & educatie
Sport & beweging
Sociaal & welzijn

Categorie

Bestuur & organisatie
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Jeugdland Nieuw-Vennep

Haarlemmermeer

Balie/keuken vrijwilligers gezocht

Jeugdland Nieuw-Vennep

Kom jij ons helpen in de leukste speeltuin van de Haarlemmermeer? Wie zoeken voor de keuken/balie vrijwilligers! Als balie/keuken vrijwilliger schrijf je kinderen in die komen spelen en verkoop je kleine snacks/ijsjes vanuit onze mooie nieuwe keuken. Jeugdland is open op woensdag-, en vrijdagmiddag en op zaterdagen tijdens schoolweken, in de schoolvakanties van maandag t/m zaterdag. Vrijwillige inzet gaat altijd in overleg. Interesse? Stuur mij een bericht! Jeugdland (beheerde speeltuin) Getsewoudweg 2, Nieuw-Vennep

Structureel
Haarlemmermeer

Speeltuinbende op Jeugdland

Jeugdland Nieuw-Vennep

Wie sluit zich aan bij de speeltuinbende? De Speeltuinbende is een actieve club van stoere kinderen met en zonder beperking, iedereen is welkom. Op Jeugdland Nieuw-Vennep willen we graag een Speeltuinbende oprichten en samen leuke activiteiten organiseren waar iedereen aan mee kan doen en waar kinderen met en zonder handicap plezier met elkaar maken. Wie helpt ons mee om dit te realiseren? Wij zoeken mensen die mee willen denken en ons willen helpen met het organiseren van activiteiten en het enthousiasmeren van ouders en kinderen. Kinderen (en hun ouders) die zich aan willen sluiten bij onze Speeltuinbende roepen we ook op om te reageren. 𝐊𝐞𝐫𝐧𝐰𝐚𝐚𝐫𝐝𝐞𝐧 𝐥𝐨𝐤𝐚𝐥𝐞 𝐒𝐩𝐞𝐞𝐥𝐭𝐮𝐢𝐧𝐛𝐞𝐧𝐝𝐞 • We zorgen er samen voor dat iedereen zich welkom en veilig voelt; • We zorgen er samen voor dat plezier hebben voorop staat; • We zorgen er samen voor dat iedereen mee kan doen; • We zorgen samen voor vrij spelen voor kinderen, ontmoeting en samen spelen door de kinderen staat voorop.

Structureel
Jongeren

Anderen bekeken ook

Haarlemmermeer

Dagbesteding Horizon

Stichting PCSOH

Voel jij sterke binding met ouderenzorg en met het welzijn van ouderen? Dan zijn wij ook op zoek naar jou! Voor dagbesteding Horizon zoeken wij vrijwilligers om bij de activiteiten te ondersteunen. Wat ga je doen? Taken zijn o.a. kopjes en schotels klaarzetten, koffie en thee schenken, ondersteunen bij diverse activiteiten, dit kunnen creatieve of thematische activiteiten zijn en een wandeling maken. Eigen ideeën inbrengen is van harte welkom. Wanneer? Maandag tussen 10uur en 15uur. Dinsdag tussen 10uur en 15uur. Is dit wat voor jou, meld je dan en we gaan in gesprek. Samen kijken wij naar de mogelijkheden.

Structureel
Jongeren
Haarlemmermeer

Stichting AED Nieuw-Vennep zoekt hulp.....

AED Nieuw-Vennep

De stichting AED Nieuw-Vennep is bezig met het opzetten en inrichten van zgn 6 minuten om mensen die een hartstilstand krijgen snel en adequate hulp te geven voordat de professionele diensten ter plaatse zijn. En zoals uit onderzoek is gebleken hun overlevens kansen aanzienlijk stijgen. Hiervoor hebben we op een aantal terreinen hulp nodig: Instructeurs en trainers reanimatielessen BLS-AED Hulp bij het beheren en onderhouden van de beschikbare AED's Bestuursleden en ondersteuners voor de overstijgende taken en verantwoordelijkheden Affiniteit met vrijwilligers werk Voor instructeurs en trainers uiteraard hun bevoegdheid tot lesgeven (NRR) Enthousiast Bereidt wat tijd en energie te willen besteden

Structureel
Lisse

Klusmannen/ vrouwen

Stichting SterkSaam

Stichting SterkSaam is een klein woon en dagbestedingsinitiatief in Lisse, midden tussen de bollenvelden. Wij zoeken handige mannen en of vrouwen die graag klussen. Op onze woonzorg boerderij met dagbesteding zijn er regelmatig klussen waar de begeleiding niet altijd tijd voor heeft. Vind jij het leuk om onze begeleiding en of deelnemers van de dagbesteding hierin te ondersteunen reageer dan op deze hulpvraag. De doelgroep die bij ons wonen en of dagbesteding hebben, zijn mensen met een verstandelijke beperking en of psychiatrische achtergrond variërend in de leeftijd van 23 tot 57 jaar. Een VOG is een vereiste deze wordt betaald door ons. Wij kunnen jou op diverse dagen en tijden gebruiken. Dit is geheel in overleg binnen jou mogelijkheden. Elk jaar organiseren wij een BBQ voor onze vrijwilligers en ontvang je een grote glimlach van onze cliënten.

Structureel
Haarlemmermeer

Vrijwillige hobbykoks gezocht!

Thuisgekookt

Stichting Thuisgekookt verbindt buurtgenoten met elkaar door middel van een warme maaltijd. Hierdoor kunnen (kwetsbare) buurtgenoten genieten van een vers bereide maaltijd van iemand uit de buurt. In praktijk zijn dit vaak mensen die die hulp ook echt goed kunnen gebruiken. Mensen die vereenzamen, mensen die door ouderdom, ziekte of een handicap (helemaal) niet meer voor zichzelf kunnen koken, mensen die door de huidige omstandigheden liever zo min mogelijk buiten komen. Dit doen wij door 1-op-1 koppelingen, waaruit duurzame maaltijduitwisselingen ontstaan. Als kok ontvang je een vergoeding van de kostprijs, een gemiddelde maaltijd kost daarom tussen de €3 en €6 euro. Lijkt het jou ook leuk om voor een buurtgenoot te koken? Neem dan contact met ons op via een bericht of meld je direct aan via de website van Thuisgekookt. Zodra je een account hebt kun je al beginnen met het delen van maaltijden! Deel, proef & geniet!

Eenmalig
Jongeren
Haarlemmermeer

Ravotten op Jeugdland en les op basisschool

MeerWaarde project FF doen met MDT

**** Deze vacature is onderdeel van het MDT project FF-doen **** Bij Jeugdland kunnen kinderen echt kind zijn. Op het groene terrein van Jeugdland staan uitdagende speeltoestellen, een air trampoline, een skelterbaan, kampvuurplaats en een huttendorp. In het clubhuis kunnen kinderen spelen, air hockeyen, tafelvoetballen en knutselen. Iedere openingsdag is er ook een georganiseerde activiteit, waar kinderen aan mee mogen doen. Wat kun je doen? ** Helpen bij de georganiseerde activiteiten ** Zelf organiseren en uitvoeren van de dagelijkse activiteiten ** Huttendorp expert, toezicht in het huttendorp en hulp aan kinderen bij het bouwen van hun hut ** Helpen bij natuur- en milieueducatie op woensdag. ** Helpen bij kinderfeestjes, bij voldoende ervaring is er de mogelijkheid om feestjes zelfs te draaien. Wanneer? 13.00u – 17.30u Woensdag en Vrijdag Jeugdland algemeen 10.00u – 17.30u Zaterdagen 10.00u – 17.30u In schoolvakanties gewoonlijk maandag t/m zaterdag 10.00u – 12.00u Woensdag en vrijdag: Natuur en Milieu lessen op scholen. Wie ben jij? ** Je hebt affiniteit met kinderen en jongeren ** Je vindt het leuk om sport & spel activiteiten te organiseren ** Je bent gastvrij en vindt het leuk om mensen te enthousiasmeren. **** FF doen met MDT! **** In dit project ga je in zes maanden vrijwillig aan slag bij 2 of 3 organisaties, steeds 4 uur per week. Je krijgt: ** begeleiding van een jongere coach ** MDT Certificaat (Maatschappelijke Dienst Tijd ** je krijgt leuke workshops, intervisie of voorlichting ter inspiratie ** je leert organisaties, mensen en doelgroepen kennen Zou dit bij je passen? Laat het weten, we vertellen je graag meer. Extra kans: Kies voor vrijwilligerswerk in het weekend en verdien 1 of 2 extra MDT batches: Ik neem verantwoordelijkheid Ik ben klantgericht

Structureel
Jongeren
Haarlemmermeer

Coördinatoren Humanitas

Humanitas Haarlemmermeer

De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Onze vrijwilligers helpen mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen. Onze hulp is kosteloos en altijd in de buurt. We zijn er voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of levensovertuiging. Wij geloven in de kracht van mensen en zijn er voor mensen die tijdelijk een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De afdeling Haarlemmermeer van Humanitas is een van de 78 afdelingen en biedt met ruim 100 vrijwilligers tijdelijke ondersteuning bij eenzaamheid, rouw en verlies, thuisadministratie en in de financiële cafés. In totaal ondersteunen we op jaarbasis rond de 700 deelnemers. De coördinator Als vrijwillig coördinator ben je samen met de andere vrijwillige coördinatoren verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen een activiteit/thema. Je bent verantwoordelijk voor het werven, selecteren, coachen en begeleiden van de vrijwilligers en je hebt regelmatig overleg met hen; Je voert intakegesprekken met potentiële deelnemers; Je maakt de meest passende match tussen deelnemer en vrijwilliger; Je geeft, samen met de portefeuillehouder uit het bestuur vorm aan scholing en deskundigheidsbevordering; Humanitas heeft een grote Humanitas academie met heel veel (on-line) cursussen Je bent de schakel tussen het bestuur en de vrijwilligers en vice versa; Je adviseert je portefeuillehouder binnen het bestuur over relevante ontwikkelingen op je aandachtsgebieden en initieert - waar nodig - nieuwe activiteiten; Je onderhoudt contacten met instanties die kunnen doorverwijzen en met samenwerkingspartners, je bezoekt de daartoe ingerichte netwerklunches. Wat we vragen Je hebt affiniteit met de kernwaarden van Humanitas; Je legt makkelijk contact; Je bent sociaal, gedreven en weet mensen te enthousiast te krijgen voor activiteiten; Je hebt een goede mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid; Je hebt organisatievermogen en houdt overzicht; Je bent gemiddeld 4 tot 6 uur per week beschikbaar; Je kan als teamspeler anderen motiveren; Je woont of werkt in - of je bent op een andere manier verbonden aan het werkgebied. Specifiek voor Financieel Café: Humanitas biedtiedere week op vier locaties (De Boskern in Hoofddorp; de bibliotheek in Nieuw-Vennep, de bibliotheek in Hoofddorp en in d'Oude Waterwolf in Vijfhuizen) gratis advies bij financiële vragen en je administratie. De hulp is laagdrempelig. Er wordt geen dossier opgebouwd. Specifiek voor Thuisadministratie Humanitas helpt mensen om hun financiën en administratie op orde te brengen en te houden als iemand door welke reden dan ook het overzicht is kwijt geraakt. Een vrijwilliger van Humanitas komt bij een deelnemer thuis en helpt iemand weer op weg door grip te krijgen op de eigen administratie. Wat bieden we Interessant en zinvol vrijwilligerswerk bij één van de grootste vrijwilligersorganisaties van Nederland; Een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving binnen een enthousiast team van vrijwilligers; Een afdeling vol ambitie die er voor zorgt dat voor zo veel mogelijk inwoners het aanbod van Humanitas beschikbaar en bereikbaar is; Een introductieprogramma (via Humanitas Academie), workshops, trainingen en intervisie; Ondersteuning door één van de bestuursleden; Een WA-verzekering tijdens de uitoefening van je vrijwilligerswerk; Lidmaatschap van de vereniging Humanitas; Vergoeding van noodzakelijk gemaakte onkosten. Aanmelding Neem voor aanmelding en meer informatie contact met ons op.

Structureel
Leiderdorp, Katwijk, Lisse

Word vrijwilliger bij Cardea Supporters!

Cardea

Wil jij het verschil maken voor kinderen, jongeren en ouders in de omgeving van Leiden of de Duin en Bollenstreek? Geeft het je een goed gevoel om een ander te zien groeien of als iemand je simpelweg bedankt voor je hulp? Dan is vrijwilliger zijn bij Supporters van Cardea misschien wel iets voor jou! Als vrijwilliger bij Supporters van Cardea ga jij aan de slag met lichte, maar waardevolle hulpvragen die de jongeren en zijn/haar gezin nodig hebben. Je hebt contact met de betrokken hulpverleners en wordt ook begeleid door een coördinator van het Supportteam. Bij Cardea geloven we dat ieder kind het verdient om zich goed te kunnen ontwikkelen en zetten ons daarom in om kinderen, jongeren (tot 23 jaar) en hun gezin hierbij te ondersteunen. De jongeren en hun gezin krijgen vanuit Cardea specialistische jeugd- en opvoedhulp. Afhankelijk van je beschikbaarheid kun je ingezet worden voor de volgende zaken: - Eenmalige support: een jongere helpen verhuizen of helpen klussen. - Support een gezin: Een luisterend oor of een kind naar de zwemles of sport brengen. - Support een kind, jongere of ouder door een maatje te zijn: help een jongere die het spannend vind om naar buiten te gaan, of een kind die op zoek is naar een leuke sport. Je kunt samen leuke dingen ondernemen en een luisterend oor bieden. Heb jij echt een hart voor het bieden van hulp aan kinderen en jongeren, wil je hen graag Supporten? Ook ervaringsdeskundigen zijn welkom! Kom dan ons team versterken! Neem contact op met de coördinatoren van het Supportteam: Marloes en Inge.

Structureel
Lisse, Noordwijk, Hillegom, Teylingen

Vrijwillige klussers gezocht

Present Bollenstreek

Vind jij het leuk om te tuinieren, een muur te verven, een vloer te leggen of vind je behangen ontzettend leuk? Help dan mee de meest kwetsbaren te helpen! Hoe werkt het? Wij krijgen via hulpverlening of maatschappelijke organisaties een hulpvraag binnen van mensen die niemand anders kunnen vragen, niemand kunnen inhuren en het zelf ook niet kunnen. Wij gaan dan op zoek naar een groep die kan en wil helpen. En dat kun jij zijn! Wij zijn op zoek naar huishoudens en groepen die een project zouden willen doen. Wanneer je dat doet, dat bepaal je zelf. Welke klus je doet? Ook dat bepaal je zelf. En hoe vaak je een project wilt oppakken? Dat is helemaal aan jou! Met elk project dat je doet zijn wij, en vooral degene voor wie je het gaat doen, heel blij! Heel flexibel iemand ècht helpen dus! Heb je geen groep maar wil je wel graag helpen? We hebben een groep vaste, individuele vrijwilligers waar we hulpvragen bij uitzetten en voegen je daar graag aan toe! Dan kun je je opgeven als je tijd en zin hebt voor een klus.

Structureel
Haarlemmermeer

Coördinator SchuldHulpMaatje

SchuldHulpMaatje Haarlemmermeer

Voor onze snelgroeiende organisatie zoeken wij een extra coördinator (m/v). Je coördineert en bent (mede) verantwoordelijk voor de uitvoering van onze hulpverleningsactiviteiten. Je zoekt samen met het bestuur naar maatjes, doet de intake van hulpvragers en begeleidt de maatjes. Je inzet is gemiddeld 1 tot 2 dagdelen in de week. De coördinatoren vergaderen gemiddeld eens in de 4 weken (meestal 's avonds 2 uren). Voordat je aan de slag gaat volg je de 3-daagse training als maatje om daarna aan de vervolgtraining voor coördinatoren (1 1/2 dag) deel te nemen. In overleg kun je in de tussentijd alvast met één of meerdere ervaren maatjes praktijkervaring opdoen. Als je belangstelling hebt, kun je mailen naar [email protected] (Annelies Klokman). Er zijn profielschetsen aanwezig.

Structureel