csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Sportieve allrounder

Voor ons sportpark zijn wij op zoek naar iemand die blij wordt van lekker bezig zijn en die het fijn vindt als iedere dag net even anders is. Als allround vrijwilliger help je bij het onderhoud van ons terrein en gebouw. Je weet wat gastvrijheid betekent voor onze bezoekers en je vindt het leuk om bij te dragen aan ons mooie sportpark en doelstellingen. Je voert verschillende werkzaamheden uit zoals: grasmaaien, helpen in de kantine en kleine opruim- en schoonmaakklusjes. Ook doe je de uitgifte en inname van sportmaterialen (padel en voetgolf) en heb je contact met gebruikers van het sportpark. Je werkt samen met andere mensen binnen het team van Sportpark 21 (o.a. parkbeheerder, eventmanager en horeca personeel). Jouw inzet passen we graag aan op jouw mogelijkheden en beschikbaarheid maar het is wel prettig als je overdag op doordeweekse dagen beschikbaar bent. Wij staan open voor jouw ideeën en initiatief. Je komt te werken in een gezellig en plezierig team. We bedenken leuke dingen voor de toekomst en zijn dus volop in ontwikkeling. Je bent voor ons en onze bezoekers echt van betekenis. Als dank voor jouw inzet is het mogelijk om op rustige momenten gebruik te maken van onze faciliteiten, bijvoorbeel de padelbaan. Wil je graag meer te weten komen over Sportpark 21, kun je niet wachten om aan de slag te gaan of heb je vragen? Stuur ons een bericht. Wij maken graag kennis met je!

Lees meer

structureel

Haarlemmermeer

Gastvrijheid & horeca
Activiteitenbegeleiding
Klussen buiten & tuin

Beschrijving

Voor ons sportpark zijn wij op zoek naar iemand die blij wordt van lekker bezig zijn en die het fijn vindt als iedere dag net even anders is. Als allround vrijwilliger help je bij het onderhoud van ons terrein en gebouw. Je weet wat gastvrijheid betekent voor onze bezoekers en je vindt het leuk om bij te dragen aan ons mooie sportpark en doelstellingen. Je voert verschillende werkzaamheden uit zoals: grasmaaien, helpen in de kantine en kleine opruim- en schoonmaakklusjes. Ook doe je de uitgifte en inname van sportmaterialen (padel en voetgolf) en heb je contact met gebruikers van het sportpark. Je werkt samen met andere mensen binnen het team van Sportpark 21 (o.a. parkbeheerder, eventmanager en horeca personeel).

Jouw inzet passen we graag aan op jouw mogelijkheden en beschikbaarheid maar het is wel prettig als je overdag op doordeweekse dagen beschikbaar bent. Wij staan open voor jouw ideeën en initiatief. Je komt te werken in een gezellig en plezierig team. We bedenken leuke dingen voor de toekomst en zijn dus volop in ontwikkeling. Je bent voor ons en onze bezoekers echt van betekenis. Als dank voor jouw inzet is het mogelijk om op rustige momenten gebruik te maken van onze faciliteiten, bijvoorbeel de padelbaan.

Wil je graag meer te weten komen over Sportpark 21, kun je niet wachten om aan de slag te gaan of heb je vragen? Stuur ons een bericht. Wij maken graag kennis met je!

Praktische informatie

Locatie

Haarlemmermeer

Bijzonderheden

Geschikt voor mensen die weinig Nederlands spreken

Impact

Impactgebied

Sport & beweging
Sociaal & welzijn

Categorie

Gastvrijheid & horeca
Activiteitenbegeleiding
Klussen buiten & tuin
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Deventer, Arnhem, Nijmegen, Amersfoort, Utrecht, Amsterdam, Haarlem, 's-Gravenhage, Rotterdam, Tilburg

Wandel mee tijdens de Nacht van de Vluchteling

NLvoorelkaar

Kun jij het je voorstellen? Dat je van de een op de andere dag alles moet achterlaten? En halsoverkop met je familie, je buren of soms helemaal alleen op de vlucht slaat naar een bestemming die nog onbekend is? 💔 Nog nooit waren zo veel mensen op de vlucht voor oorlog, conflict en onderdrukking. Door mee te lopen met de Nacht van de Vluchteling, zet jij je voor hen in: je vraagt op een positieve manier aandacht voor hun verhalen en laat jouw kilometers sponsoren. Hoe meer geld je ophaalt, hoe meer noodhulp we met elkaar kunnen bieden!! 💪🏼 Tijdens de 2023 editie met maar liefst 5500 deelnemers werd er ruim 1.3 miljoen euro opgehaald! Een fantastisch bedrag! Hiermee kond Stichting Vluchteling o.a. Soedanese vluchtelingen toegang geven tot schoon (drink)water en sanitaire voorzieningen. Ook verzorgden ze noodhulppakketen voor mensen die moesten vluchten voor de aardbeving in Turkije en Syrie en ondersteunenden ze met o.a. voeding in Ethiopie en Burkina Faso. Loop jij dit jaar ook mee? Schrijf je individueel in, met je familie, vrienden, sportclub, bedrijf of school. Klik op 'ik doe mee' zodat we je kunnen uitleggen hoe je kan kan meelopen!

15-06-2024 en 1 meer
Jongeren
Challenge
(kleine) groepen
Haarlemmermeer

Hobby elektronica reparateur

Olivier

Ben jij gek op elektronica en kun je kleine reparaties uitvoeren aan bijvoorbeeld laptops, tablets en koelkasten? Iedere dag ontvangen wij veel elektronische producten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die alle binnen gekomen apparaten met een sticker kan testen en kleine reparaties uit kan voeren. Onze werkplaats is iedere dag behalve in het weekend geopend van 8.00 tot 16.30 uur. Heb jij zin om ons te helpen en ben je beschikbaar voor één of meerdere dagdelen? Stuur ons dan een bericht waarin je kort laat weten wat je voor ons kunt betekenen en op welke dagen je beschikbaar bent. We ontmoeten je graag.

Structureel
Jongeren
Haarlemmermeer

Scoren zonder een bal te raken(S.V.Hoofddorp)

MeerWaarde project FF DOEN met MDT

**** Deze vacature is onderdeel van het MDT-project FF-doen **** S.V. Hoofddorp, Scoren zonder een bal te raken S.V. Hoofddorp: Een voetbal vereniging met ca 300 vrijwilligers die zich met plezier inzetten in veel verschillende functies. Samen met de ca 1800 leden, vervult S.V. Hoofddorp met voetbal en vele andere recreatieve activiteiten een belangrijke sportieve en sociale functie in Hoofddorp. Wat kun je hier als Trainee doen: • Wedstrijd secratariaat Medewerker: Zaterdag ochtend en/of middag • Bar medewerker weekend: Zondag 09.00u-12.00u, 12.00u-15.00u en/of 15.00u-18.00u • Bar medewerker maandag tm vrijdag: 8.00u-23.00u vanaf 18 jaar, je start met 2x inwerken op een zaterdag, daarna kies je een avond. Bar medewerker Er is altijd iemand aanwezig die in het bezit is van het NOC*NSF certificaat ‘Verantwoord Alcohol schenken”. Maar de leergierige trainee, gaat dit certificaat natuurlijk ook zelf halen. Je wordt er altijd wijzer van, en kunt je nog beter inzetten in de levendige kantine van de club, waar de bejamini’s en de senioren graag door jou geholpen worden. Voorbereiding om hier aan de slag te gaan Doe de e-learning: Verantwoord alcohol schenken: https://nocnsf.nl/wat-doet-nocnsf/sport-en-maatschappij/gezonde-sportomgeving/e-learning-verantwoord-alcohol-schenken Bezoek de website van de vereniging: https://svhoofddorp.nl/ Medewerker Wedstrijd Secretariaat Een optimale kans om je in te zetten in een dynamische omgeving. Samen met collega’s zorg je o.a. voor de ontvangst van de tegenstander, het uitreiken van kleedkamersleutels, het schenken van een drankje voor de scheidsrechters, het plaatsen van vlaggen en het innen van de sleutel borg. **** FF doen met MDT **** Deze vacature is onderdeel van het Maatschappelijk Diensttijd Project: FF doen! In dit project ga je in zes maanden vrijwillig aan slag bij 2 of 3 organisaties, steeds 4 uur per week. Je krijgt: ** begeleiding van een jongere coach ** MDT Certificaat (Maatschappelijke Dienst Tijd ** je krijgt leuke workshops, intervisie of voorlichting ter inspiratie ** je leert organisaties, mensen en doelgroepen kennen Zou dit bij je passen? Laat het weten, we vertellen je graag meer. Extra kans: Kies voor vrijwilligerswerk in het weekend en verdien 1 of 2 extra MDT batches: In neem verantwoordelijkheid Ik ben klantgericht

Structureel
Jongeren
Haarlemmermeer

Wie biedt deze man (66) een luisterend oor?

Roads Maatjesproject

Voor een man van zesenzestig jaar zoeken wij een maatje. De man heeft een zichtbare lichamelijke handicap. Hij kan wel lopen, maar buitenshuis gebruikt hij een rollator of driewieler. Hij is gewend om anders dan ‘normaal’ te zijn. Dat kan ermee te maken hebben dat hij er ook wat anders uitziet dan anderen. De man groeide hij op in een dorp waar hij iedereen kende en waar hij aanspraak had. Sinds hij in Hoofddorp woont, ervaart hij dat hij géén aanspraak heeft en lijkt hij niet met de mensen om zich heen te kunnen mengen. Als hij zelf probeert om met iemand contact te maken, dan merkt hij dat er negatief gereageerd wordt. Dat vindt hij heel moeilijk. De man houdt van gezelligheid en is graag onder de mensen, al bevindt hij zich weer niet graag in te grote groepen mensen. Hij heeft erge behoefte aan een luisterend oor. Hij wenst daarom een maatje bij wie hij zijn ei kwijt kan en met wie hij over ‘koetjes en kalfjes’ onderwerp kan praten. Voor zijn gevoel was vroeger alles beter. Hij vindt het bijvoorbeeld moeilijk dat mensen tegenwoordig veel via de telefoon communiceren. Hij heeft de behoefte om dit onderwerp te bespreken. De man heeft de neiging om meer over zichzelf te praten dan naar een ander te luisteren. Hij zegt zelf ook: ‘als ik eenmaal contact heb met iemand, dan kan ik veel aan het woord zijn, aanwezig zijn en me snel uiten’. Mensen kunnen hem dus als druk ervaren. Hij hoopt dat hij wordt gekoppeld aan een maatje dat geduld met hem heeft en dat niet snel opgeeft, maar de tijd neemt om hem te leren kennen. Het lijkt de man leuk om in de avonduren met een maatje wat te kletsen en een gezelschapsspelletje als yahtzee of rummikub, pesten, hartenjagen, poker of patience te spelen. Het zou leuk zijn als zijn maatje de omgeving kent en hem zo nu en dan ergens mee naar toe kan nemen. In dit maatjescontact is de activiteit van minder belang en draait het meer om de gezelligheid. Heb je interesse om zijn maatje te worden? Lees hieronder hoe dat in zijn werk gaat. Als vrijwilliger bij het Roads Maatjesproject koppelen wij je aan een vaste deelnemer: je maatje. We koppelen de deelnemer en de vrijwilliger o.a. op basis van gemeenschappelijke interesses. De functie van dit maatjescontact is het doorbreken of voorkomen van een sociaal isolement bij een deelnemer met een psychische kwetsbaarheid door samen op pad te gaan. Als vrijwilliger zorg je zo voor afleiding en een stukje gezelligheid. Het is belangrijk dat je bereid bent om één keer per veertien dagen gedurende één jaar (langer is mogelijk) met je maatje af te spreken. Verder ben je bereid om ‘open’ de ontmoeting aan te gaan, zonder daarbij de ander te willen veranderen. Dat vergt soms wel aanpassingsvermogen. Werktijden: Overdag of `s avonds, doordeweeks of in het weekend: allemaal mogelijk. Worden jullie elkaars maatje dan ontmoeten jullie elkaar éénmaal per twee weken voor de duur van één jaar. Wanneer en waar jullie elkaar ontmoeten bepaal je altijd in onderling overleg met je maatje. Aannameprocedure: Contactpersoon Roads Maatjesproject: Jorise (ma, di, do). Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek. Als jij je definitief inschrijft als vrijwilliger, volgt een gesprek met een deelnemer. Na dit gesprek kun je, de volgende dag, aangeven of je samen een maatjeskoppel wilt worden. Ja = start contact. Nee = nieuw gesprek met ander maatje.

Project
Haarlemmermeer

Sport en gezelligheidsmaatje

Rob

Mijn broer is blind en woont bij zijn zus. Ik werk 40 uur en Rob zit dan thuis, hij is 63 jaar en heeft het laurence moon bardet biedle syndroom. Hij is een gezellige jonge man en communiceert graag. Hij Heeft geen hobby's maar zal het leuk vinden te zwemmen, fietsen, boodschapje doen ,mee naar fysio ,iemand die de krant voor leest maar kan dit niet alleen. Hij is gezellig kletst veel en luistert de hele dag naar de radio waar hij veel informatie en kennis op doet en weet overal over mee te praten. Hij zoekt iemand die hem even uit de eenzaamheid en isolement haalt. Ik hoop dat ik een maatje kan vinden voor hem. Zijn zus Monique

Structureel
Haarlem

Docenten en Assistenten NT2-onderwijs

NT2-TaalTalenten

Wij zijn op zoek naar een enthousiast iemand die de docent kan assisteren in een grote groep NT2-cursisten. Op maandag- of dinsdagochtend (evnt. vrijdagocht.) van 9 tot 12. Je maakt deel uit van een team docenten die les geven op verschillende dagdelen verschillend niveau. Eisen: Kennis van grammatica/spelling, (Liefst ervaring in het onderwijs. Veel geduld en enthousiasme voor het vak. Ook nog docenten gezocht of iemand met ervaring in het onderwijs om zelfstandig een groepje te draaien. De school heet NT2-TaalTalenten en bevindt zich in het gebouw van de Ringvaart aan de Floris v. Adrichemlaan 98 in Haarlem Info: 06-18556206

Structureel
Haarlemmermeer

Gastvrouw/ gastheer

De Heimanshof

Tijdens de zomermaanden (5 mei tot eind september) is de heemtuin ook op zondagmiddag geopend voor bezoekers. We zoeken mensen die het leuk vinden om mensen gastvrij te ontvangen en toezicht te houden de tuin. De tuin is van 13.00 tot 17.00 uur open. Er zijn altijd minimaal twee vrijwilligers in de tuin aanwezig. Tijdsinvestering: Dat bepaal je zelf. We hebben een rooster. Wat bieden wij? - een gezellige nieuwe natuurvriendenkring - ruimte om jezelf de ontplooien - een prachtige tuin waarin veel te ontdekken valt

Project