csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Mamma cafe

vrijwilliger gezocht,om te helpen met knutselen. Elke Maandag hebben wij een knutselaktiviteit. Hier zoeken wij een vrouwelijke vrijwilliger voor. Maandag van 11.45 tm 14.00 We horen graag van je.

Lees meer

structureel

Haarlem

Activiteitenbegeleiding
Creativiteit & muziek

Beschrijving

vrijwilliger gezocht,om te helpen met knutselen.
Elke Maandag hebben wij een knutselaktiviteit. Hier zoeken wij een vrouwelijke vrijwilliger voor.
Maandag van 11.45 tm 14.00
We horen graag van je.

Praktische informatie

Locatie

Haarlem

Impact

Impactgebied

Sociaal & welzijn

Categorie

Activiteitenbegeleiding
Creativiteit & muziek
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Haarlem

Secretaris bestuur

Marijke

Stichtingen Leergeld en Jeugdfonds Sport en Cultuur Haarlem Zandvoort zoeken een onbezoldigd secretaris voor haar bestuur. De stichtingen hebben een overkoepelend bestuur, dat in de stad en regio Haarlem Zandvoort sociale uitsluiting wil voorkomen van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen. De beoogde secretaris is medebestuurslid maar zorgt ook voor de aansluiting met de uitvoeringswerkzaamheden waarbij hij/zij nauw overleg voert met de coördinatoren. In deze rol is een overview over de organisatie noodzakelijk en ook het leggen van verbanden tussen de verschillende activiteiten binnen de stichting. Profiel secretaris: • Heeft bij voorkeur kennis van, maar in elk geval aSiniteit met de problematiek van de doelgroep van Leergeld en/of het Jeugdfonds Sport en Cultuur • Heeft ervaring met werkprocessen in een vrijwilligersorganisatie • Is communicatief vaardig • Is oplossings-/resultaatgericht en ingesteld op samenwerking (intern en extern) • Is computervaardig en beheerst de Nederlandse taal t.b.v. interne en externe berichtgeving • Is bereid om mee te denken en een bijdrage te leveren aan het beleid van de Stichtingen Taken en verantwoordelijkheden secretaris: • Voorbereiden van bestuursvergaderingen, waar nodig in samenwerking met de coördinatoren en in overleg met de voorzitter • Verslaglegging van bestuursvergaderingen • Controleren van de voortgang in de uitvoering van bestuursbesluiten • Samenstellen van bestuurlijke verantwoordingsdocumenten, w.o. secretarieel jaarverslag • Zorgdragen voor het archief van de Stichtingen • Vertegenwoordigen van de Stichtingen in diverse netwerken, in overleg en afstemming met andere bestuursleden De uitvoering van taken vindt plaats in nauw overleg met de bestuursvoorzitter. Meer informatie over de vacature wordt graag gegeven door de voorzitter Marijke

Structureel
Haarlem

Vrijwilliger Dierenambulance Haarlem

Regionale Dierenambulance Haarlem - RDA

Zonder vrijwilligers geen Dierenambulance! De Regionale Dierenambulance Haarlem e.o. draait geheel op vrijwilligers. De vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in voor de dierenambulance en de dieren in en rond Haarlem. Wil jij ook ons team komen versterken ? Wij zoeken mensen voor de volgende functies: Meldkamer centralist Chauffeur Bijrijder Werken als vrijwilliger bij de Regionale Dierenambulance is afwisselend, leerzaam en dankbaar! Het is echter niet vrijblijvend. Het vergt tijd, energie en een flinke portie verantwoordelijkheid. Zo doorloopt iedere vrijwilliger een opleidingstraject tot dierenhulpverlener en vragen wij mensen zich minimaal één dagdeel per week in te zetten. Ook is het belangrijk om stevig in de schoenen te staan. Een vrijwilliger bij de Dierenambulance moet kunnen omgaan met uiteenlopende mensen en situaties en kunnen relativeren. Geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij de Regionale Dierenambulance ? Neem dan contact met ons op!

Structureel
Haarlem

Gastvrij type voor hulp bij lunch of diner

Verpleeghuis Zuiderhout

Werkzaamheden: In ons prachtige restaurant kunnen onze gasten, cliënten, familieleden en personeelsleden de maaltijden gebruiken of gezellig hun bezoek ontvangen. Er is er gelegenheid om extra versnaperingen te bestellen. Hierbij moet gedacht worden aan ijs, gebak, een tosti, een omelet, een hamburger e.d. Om het vaste personeel tijdens de spitstijden te ondersteunen zoeken we handige, gastvrije helpers die het leuk vinden om te assisteren bij de diverse klusjes. Hierbij valt te denken aan soep serveren, een gast assisteren bij het buffet, een tafel afnemen, 's avonds de bestellingen voor het diner opnemen of een afwasje wegwerken. Functie-eisen: Gastvrijheid, zelfstandigheid, geduld en affiniteit met ouderen. Aannameprocedure: kennismakingsgesprek met de coördinator vrijwilligers

Structureel
Haarlem

Techniek hulp licht/geluid Verhalenhuis

Verhalenhuis Haarlem

Verhalenhuis Haarlem is het enige podium van Haarlem-Noord met uitsluitend zinvolle films, muziek, theater voor jong en oud, filosofie en cursusaanbod. De sfeer is losjes, gezellig, laagdrempelig en het programma heeft kwaliteit en inhoud, dat willen we uitstralen. We bestaan pas kort, maar hebben nu al bijna 250 evenementen geprogrammeerd. Er is een betaalde coordinator, een vrijwilligerscoordinator en 50 vrijwilligers die helpen met de bar, techniek en als gastheer/vrouw. We zoeken volwassenen die het leuk vinden om te ondersteunen bij de techniek die nodig is voor een of meer van de volgende activiteiten, waarbij we uiteraard een opleiding geven: - films draaien - kassa-verkoop ict - licht computer (LED) - geluid voor bandjes/concerten - opbouwen en afbreken podium/tribune/filmdoek/theaterdoek Bij ons kiest in principe iedereen zelf uit bij welke activiteit hij/zij wil helpen, maar als je liever een vaste avond of dag hebt dan kan dit natuurlijk ook! De activiteiten zijn zowel overdag als 's avonds met de nadruk op dinsdag, donderdag, vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag. Uiteraard krijg je voor iedere activiteit gratis toegang en een gratis drankje. Kijk gerust eens op de website van Verhalenhuis Haarlem om te zien wat we allemaal doen. Wil je eens komen kijken en meelopen om te kijken of het iets voor je is, stuur dan een bericht waarin je jezelf kort voorstelt en aangeeft wat je leuk lijkt. Tot ziens! Arno - coördinator.

Structureel
Velsen

Onderhoudsmedewerker/ster

SV Terrasvogels

Sportvereniging SV Terrasvogels is op zoek naar een medewerker/ster voor één of twee ochtenden in de week. De dagen zijn niet zo belangrijk. Van 09.00 uur tot 12.00 uur. Zou prima zijn. De werkzaamheden bestaan uit het doen van lichte "huishoudelijke" herstelwerkzaamheden. Opruimen van spullen. Het verwijderen van afval in de daarvoor bestemde container. U werkt samen met 2 of 3 mensen. Gezelligheid staat voorop in combinatie met het doen van lichte werkzaamheden. U kunt mij een bericht sturen eerst voor meer informatie. Mijn naam is Paul.

Structureel
Haarlem

Een op één bezoekers/maatje (Reinaldahuis)

Kennemerhart locatie Reinaldahuis

Werkzaamheden: Wij zoeken voor het Reinaldahuis één op één bezoekers. U bezoekt op vaste momenten één bewoner. Afhankelijk van de wens van de cliënt, drinkt u samen gezellig een kopje koffie, maakt u een praatje, doet u een spelletje of gaat u samen een stukje wandelen. U zult merken dat de bewoner al snel uitkijkt naar uw bezoek! Functie-eisen: Affiniteit met ouderen VOG is een vereiste, deze wordt vergoed Werktijden: In overleg Aannameprocedure: intakegesprek met de vrijwilligerscoördinator Vergoeding: reiskosten worden vergoed Scholing: in overleg. Begeleiding: aanwezig

Structureel
Haarlem

Begeleider kinderpartijtjes (knutselen, Lego)

ABC, Architectuurcentrum

Vind jij het leuk om met kinderen te werken? Houd je van knutselen en van Lego-steentjes? Dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken! Als kinderworkshop-begeleider zorg je er samen met een collega-vrijwilliger voor dat kinderen een onvergetelijk knutselpartijtje of Lego-partijtje in het ABC hebben. En wil je meer, dan kun je ook denken aan bijvoorbeeld: - Workshops voor kinderen van 6-12 jaar. - Kinderactiviteiten bij tentoonstellingen bedenken en/of organiseren. - Samenwerken met collega's van de educatie werkgroep Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons een mail!

Structureel
Jongeren
Haarlem

Hulp gezocht voor de Grachtenloop!

SportSupport Haarlem

Op vrijdag 21 juni 2024 organiseert SportSupport de ZorgSpecialist Grachtenloop. Voor dit evenementen zijn wij nog hard op zoek naar vrijwilligers die ons willen ondersteunen. Met name op de dag zelf voor diverse taken: Verspreiden bewonersbrieven (tijd zelf in te delen): - Verspreiden bewonersbrieven in de laatste week van mei Vrijdag 21 juni 2024: - Verkeersregelaars vanaf 17.00 uur of later, ligt aan de post. - Na-inschrijving (16.30 - 20.15 uur) - Na-inschrijvingen invoeren (16.30 - 20.15 uur) - Informatiekraam / ophalen startnummers (16.15 - 20.15 uur) - Kledinginname (17.00 - 22.00 uur) - Kledinginname bedrijvenloop (14.30 – 22.30 uur) - Bikers vanaf verschillende starttijden - eerste start is om 18.15 uur - Vullen startvakken (17.30 - 22.00 uur) - Finish uitdeelteam (17.30 - 22.00 uur) - Ontvangst winnaars (17.30 - 22.00 uur) - Team Finishlint (17.30 - 22.00 uur) Ben je maar eenmalig beschikbaar? Geen probleem ook dan ben je juist bij ons van harte welkom! Wil je juist wel vaker komen, graag! Wij werken met een standaard vrijwilligerslijst, dat houdt in dat op het moment dat je je aanmeld als vrijwilliger je per evenement een mail krijgt met de data, tijden en mogelijke werkzaamheden. Je kunt dan zelf aangeven welk moment je beschikbaar bent en bij welke werkzaamheden je wilt helpen. Ken je nog familie, vrienden of bekende stuur deze vacature dan zeker door en kom gezellig samen helpen! Aanmelden? Stuur een bericht of bel naar Lisanne.

27-05-2024 en 9 meer
Jongeren