csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Vrijwilligerscoördinator TdH winkel Nijmegen

Zet je tijd, talent, kennis en energie in voor een fantastisch doel. Als enthousiaste vrijwilligerscoördinator draag je met jouw talent en tijd bij aan onze missie. Voor ons team in Nijmegen zoeken we een bevlogen vrijwilligerscoördinator, op vrijwillige basis. Onze winkels draaien op twee ingrediënten: de mooiste gedoneerde items én jouw kostbare tijd. Door een beetje tijd en creativiteit te geven zijn onze vrijwilligers, stuk voor stuk, onmisbaar voor onze winkels. En voor het werk van Terre des Hommes wereldwijd. Zo geven we spullen een tweede leven, én kinderen een betere toekomst. Als vrijwilligerscoördinator ben je de spil van de vrijwilligers. Je hebt contact met de vrijwilligers zodat iedereen een gepaste taak vindt. Je verzorgt de eerste gesprekken en na de afgesproken proeftijd volgt een onderlinge afstemming met de nieuwe vrijwilliger. Je overlegt met de regiocoördinator van Terre des Hommes mbt het aanname beleid, teamindeling en eventuele moeilijke besluiten of gesprekken. Daarnaast zorg je er samen met de regiocoördinator voor dat iedere vrijwilliger een overeenkomst ontvangt, regelmatig feedback kan geven/ontvangen. Dat bijzondere gebeurtenissen en jubilea gevierd worden. Samen met het kernteam draag je zorg voor de organisatie van de winkel, waarbij jouw focus op vrijwilligerscoördinatie ligt. Wij bieden: Zinvol en uitdagend werk waarmee je bijdraagt aan de doelstellingen van Terre des Hommes. Een enthousiast en betrokken team van vrijwilligers en collega’s. Verdieping en persoonlijke ontwikkeling door training en intervisie. Ben je enthousiast over deze functie in onze winkel in Nijmegen of heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? We horen heel graag van je, Tot gauw!

Lees meer

structureel

Nijmegen

Bestuur & organisatie
In een winkel

Beschrijving

Zet je tijd, talent, kennis en energie in voor een fantastisch doel. Als enthousiaste vrijwilligerscoördinator draag je met jouw talent en tijd bij aan onze missie.

Voor ons team in Nijmegen zoeken we een bevlogen vrijwilligerscoördinator, op vrijwillige basis.

Onze winkels draaien op twee ingrediënten: de mooiste gedoneerde items én jouw kostbare tijd. Door een beetje tijd en creativiteit te geven zijn onze vrijwilligers, stuk voor stuk, onmisbaar voor onze winkels. En voor het werk van Terre des Hommes wereldwijd.

Zo geven we spullen een tweede leven, én kinderen een betere toekomst.

Als vrijwilligerscoördinator ben je de spil van de vrijwilligers. Je hebt contact met de vrijwilligers zodat iedereen een gepaste taak vindt. Je verzorgt de eerste gesprekken en na de afgesproken proeftijd volgt een onderlinge afstemming met de nieuwe vrijwilliger. Je overlegt met de regiocoördinator van Terre des Hommes mbt het aanname beleid, teamindeling en eventuele moeilijke besluiten of gesprekken.

Daarnaast zorg je er samen met de regiocoördinator voor dat iedere vrijwilliger een overeenkomst ontvangt, regelmatig feedback kan geven/ontvangen. Dat bijzondere gebeurtenissen en jubilea gevierd worden. Samen met het kernteam draag je zorg voor de organisatie van de winkel, waarbij jouw focus op vrijwilligerscoördinatie ligt.

Wij bieden:
Zinvol en uitdagend werk waarmee je bijdraagt aan de doelstellingen van Terre des Hommes.
Een enthousiast en betrokken team van vrijwilligers en collega’s.
Verdieping en persoonlijke ontwikkeling door training en intervisie.

Ben je enthousiast over deze functie in onze winkel in Nijmegen of heb je vragen naar aanleiding van deze vacature?

We horen heel graag van je,

Tot gauw!

Praktische informatie

Wekelijks 4 tot 6 uur

Locatie

Nijmegen

Impact

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen

Categorie

Bestuur & organisatie
In een winkel
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Stichting Terre des Hommes winkels

Goes

Winkelmedewerkers voor TdH winkel Goes

Stichting Terre des Hommes winkels

De missie van Terre des Hommes is het stoppen van kinderuitbuiting, de meest ernstige schendingen van de rechten van het kind. Geen gemakkelijke strijd, want armoede drijft mensen soms tot wanhoop en het vervolgen van daders van kinderuitbuiting is vaak geen prioriteit voor lokale overheden. Maar Terre des Hommes geeft niet zomaar op en blijft zich samen met haar lokale partners inzetten voor een wereld zonder kinderuitbuiting. De United Nations Convention on the Rights of the Child vormt de basis voor ons werk. In de hulp aan kinderen maken we geen onderscheid naar ras, geloof, geslacht of politieke gezindheid. Want ieder kind heeft het recht op te groeien in een veilige omgeving zonder uitbuiting. Anno 2019 zetten elke dag zo’n 45 medewerkers in Den Haag, 64 lokale collega’s in de twee regio’s en bijna 2000 vrijwilligers in Nederland zich in om kinderuitbuiting te stoppen. Tienduizenden donateurs en bedrijven staan achter hen. Samen gaan zij één droom realiseren: een wereld zonder kinderuitbuiting. De winkels maken actief deel uit van de organisatie. Onze winkels maken donaties mogelijk in de vorm van het geven van spullen, het kopen van spullen én in het geven van uw tijd. De opbrengst van onze winkels, gaat geheel naar onze projecten. Met onze winkels zorgen we ervoor dat ongebruikte spullen weer goed terecht komen. In Goes richten we ons op kleding, accessoires, de mooiste spullen om de tafel mee te dekken, boeken en houten speelgoed. Goes heeft een grote groep betrokken vrijwilligers. Voor dit team zoeken we bevlogen vrijwillige winkelmedewerkers. Zet je je graag in voor onze winkel en heb je andere talenten dan we hieronder beschrijven, schroom niet om ons alsnog te benaderen. We denken graag met je mee. Jij: Bent betrokken bij het ontwikkelen van de winkel Bent betrokken bij de samenleving Helpt graag in een winkel Houdt van contact met mensen Bent voor minimaal een halve dag per week beschikbaar Specifieke competenties: Je legt gemakkelijk contact Je houdt van het werken in een winkel, of juist van de werkzaamheden in een magazijn Je gaat graag met diverse mensen om Je bent zorgvuldig Wij bieden: ● Zinvol en uitdagend werk waarmee je bijdraagt aan de doelstellingen van Terre des Hommes. ● Een enthousiast en betrokken team van vrijwilligers en collega’s. ● Verdieping en persoonlijke ontwikkeling door training en intervisie. Ben je enthousiast over deze functie bij de winkel Goes of heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met: Naam: Winkelsupport, Aisha Ponsen| Terre des Hommes

Structureel
's-Gravenhage

Vrijwilligers winkel TdH DH nieuwe winkel

Stichting Terre des Hommes winkels

De missie van Terre des Hommes is het stoppen van kinderuitbuiting, de meest ernstige schendingen van de rechten van het kind. In de hulp aan kinderen maken we geen onderscheid naar ras, geloof, geslacht of politieke gezindheid. Want ieder kind heeft het recht op te groeien in een veilige omgeving zonder uitbuiting. Vandaag de dag zetten elke dag zoń 1700 vrijwilligers in Nederland zich in om kinderuitbuiting te stoppen. Tienduizende donateurs en bedrijven staan achter hen. Samen willen wij die droom realiseren; een wereld zonder kinderuitbuiting! De winkels van Terre des Hommes (zoń 40 in Nederland) maken actief deel uit van de organisatie. Onze winkels maken donaties mogelijk in de vorm van het geven van spullen, het kopen van spullen en het doneren van je tijd. De opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan Terre des Hommes. Met onze winkels zorgen we er voor dat ongebruikte spullen en kleding weer goed terechtkomen. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die een dagdeel per week in de winkel willen staan (4 uur per week) Wie ben jij? Je voelt je betrokken bij de samenleving en je wilt je inzetten voor het goede doel, het stoppen van kinderuitbuiting. Je helpt graag in een winkel, houdt van het contact met mensen, bent betrokken bij de ontwikkeling van de winkel en bent op de woensdag, donderdag- en vrijdagmiddag beschikbaar. Wacht dan niet langer en solliciteer op deze prachtige vacature voor winkelmedewerker. Wat ga je doen? In de winkel heb je, samen met de collega's, de taak om: klanten op een klantvriendelijke manier te helpen goederen aannemen van donateurs te zorgen voor een uitnodigend uitziende winkel en etalage uitzoeken, schoonmaken en in de winkel plaatsen van aangeboden goederen klanten te informeren over onze projecten die door de winkel mede gefinancierd worden. Wie zoeken wij? Een enthousiaste collega, met passie voor het goede doel, die: houdt van het werken in een winkel, of juist van de werkzaamheden in een magazijn gemakkelijk contact legt graag met diverse mensen omgaat zorgvuldig is doelstelling van Terre des Hommes en de Terre des Hommes-winkel organisatie onderschrijft en wil uitdragen Onze winkel: Ons winkelteam bestaat uit een grote groep betrokken vrijwilligers. De Terre des Hommes Winkels hebben allemaal een eigen assortiment zoals: kleding, accessoires, boeken en speelgoed. Deze winkel valt direct onder de Landelijke Stichting Winkels van Terre des Hommes. Hoe kun je solliciteren? Ben je enthousiast over deze functie bij de winkel of heb je vragen over de procedure of deze vacature? Stuur dan een bericht.

Structureel
's-Gravenhage

Winkelmedewerker TDH Apeldoornselaan DenHaag

Stichting Terre des Hommes winkels

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger, die minimaal 4 uur per week beschikbaar is. Wij verkopen 2e hands mooie spullen waarvan de opbrengst naar Terre des Hommes gaat. Vind jij het leuk om in de winkel te verkopen, en werkzaamheden in het magazijn te verrichten, bijv. kleding sorteren? Houd je van contact met mensen? Onderschrijf je de doelstelling van Terre des Hommes, namelijk de strijd aangaan tegen kinderuitbuiting? Dan nodigen we je graag uit om te reageren.

Structureel
's-Gravenhage

Vrijwilligers voor winkel DH nieuwe winkel

Stichting Terre des Hommes winkels

Terre des Hommes in Den Haag gaat een nieuwe winkel openen! Onze winkels draaien op twee ingrediënten: de mooiste gedoneerde items én jouw kostbare tijd. Door een beetje tijd en creativiteit te geven zijn onze vrijwilligers, stuk voor stuk, onmisbaar voor onze winkels. En voor het werk van Terre des Hommes wereldwijd. Zo geven we spullen een tweede leven, én kinderen een betere toekomst. In Den Haag richten we ons op kleding, accessoires, de mooiste spullen om de tafel mee te dekken, boeken en houten speelgoed. We zoeken mensen die enkele uren per week willen besteden aan: - Winkelwerk en presentatie - Administratie - Online en offline zichtbaarheid - Sorteren en prijzen van gedoneerde items - Repareren van bijzondere items. We zoeken diverse mensen. Van retailers tot de vrijwilliger die met een lach haar klanten helpt of juist liever met aandacht de administratie bijhoudt. Er is genoeg te doen. We denken graag met je mee om te zien wat bij jou past. Belangstelling? We horen heel graag van je, Tot gauw!

Structureel
's-Gravenhage

Communicatietalent voor winkel TdH

Stichting Terre des Hommes winkels

Terre des Hommes in Den Haag gaat een nieuwe winkel openen! Onze winkels draaien op twee ingrediënten: de mooiste gedoneerde items én jouw kostbare tijd. Door een beetje tijd en creativiteit te geven zijn onze vrijwilligers, stuk voor stuk, onmisbaar voor onze winkels. En voor het werk van Terre des Hommes wereldwijd. Zo geven we spullen een tweede leven, én kinderen een betere toekomst. In Den Haag richten we ons op kleding, accessoires, de mooiste spullen om de tafel mee te dekken, boeken en houten speelgoed. Voor dit team zoeken we een bevlogen communicatie dame of heer, op vrijwillige basis. Zet je je graag in voor onze winkel en heb je andere talenten dan we hieronder beschrijven, schroom niet om ons alsnog te benaderen. We denken graag met je mee. Wie ben jij ? ● Je bent bereid om tijd en energie in de winkel en haar vrijwilligers te steken ● Je draagt zorg voor de notulering van maandelijkse vergaderingen met het kernteam. (hier wordt je ook onderdeel van) ● Je maakt en stuurt de maandelijkse nieuwsbrief naar alle vrijwilligers. ● Verantwoordelijk voor het sleutelbeheer, aanvullen van formulieren op verzoek van Winkel Support team ● Ongeveer 1 dagdeel per week beschikbaar Wij bieden: ● Zinvol en uitdagend werk waarmee je bijdraagt aan de doelstellingen van Terre des Hommes. ● Een enthousiast en betrokken team van vrijwilligers en collega’s. ● Verdieping en persoonlijke ontwikkeling door training en intervisie. Ben je enthousiast over deze functie bij de nieuw te openen winkel in Den Haag of heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? We horen heel graag van je, Tot gauw!

Structureel
's-Gravenhage

VrijwilligWinkelcoördinator nieuwe winkel

Stichting Terre des Hommes winkels

De nog te openen Terre des Hommes winkel Den Haag is op zoek naar een enthousiaste vrijwillige winkelcoördinator. Werken bij Terre des Hommes is strijden tegen uitbuiting van kinderen. Zet je tijd, talent, kennis en energie in voor een fantastisch doel. Leer nieuwe, bevlogen mensen kennen en doe mooie ervaringen op. Als vrijwilliger van Terre des Homme draag je met jouw talent en kennis zelfstandig bij aan onze missie. Samen het verhaal vertellen Je voelt je betrokken bij de samenleving en je wilt je inzetten voor het goede doel, het stoppen van kinderuitbuiting. Je zet graag jouw talent in, houdt van contact met mensen, bent betrokken bij ontwikkeling van de winkel en bent voor zoń 10 uur per week beschikbaar. Wacht dan niet langer en solliciteer direct op deze prachtige vacature voor Kernteamlid (vrijwillige winkelcoördinator). Wat ga je doen? Als vrijwillige winkelcoördinator ben je de vliegende keep van onze goede doelen winkel en heb je het totaaloverzicht. Je bent de steun en toeverlaat voor de vrijwilligers. Je bent een onderdeel van het kernteam. Samen met het kernteam zorg je voor het dagelijks reilen en zeilen van de winkel, waarbij iedereen zijn eigen talenten benut. Daarnaast fungeer je als schakel tussen Terres des Hommes Nederland en het lokale vrijwilligersteam. Heb je oog voor de verkoop en presentatie van mooie spullen? Ben je een echte verbinder en mens- en klantgericht? Ben je enthousiast, heb je een positieve instelling en denk je in oplossingen? Doe je graag zinvol en uitdagend vrijwilligerswerk? Dan zijn we op zoek naar jou! Wat zijn je taken? * het coördineren van de dagelijkse gang van zaken in de winkel, zoals verkoop, sorteren en prijzen van pracht spullen * de presentatie van de winkel op orde houden * het magazijn van de winkel op orde houden * alle vrijwilligers te ondersteunen bij werkzaamheden * bereid te zijn om tijd en energie in de winkel en haar vrijwilligers te steken * de missie van Terre des Hommes en de winkel te onderschrijven en te willen uitdragen Gelukkig doe je dit niet alleen. Het kernteam wordt vanuit de Terre des Hommes organisatie ondersteund door de afdeling winkelsupport en de regiocoördinator winkels & vrijwilligers (regio Midden) Wie zoeken wij? Een enthousiaste vrijwillige collega, met passie voor het goede doel, die: * enthousiast en communicatief sterk is * organisatietalent en een 'handen uit de mouwen' mentaliteit heeft * inlevingsvermogen heeft en voor verbinding zorgt * klantgericht is en goed met mensen om kan gaan * ervaring heeft in de detailhandel (is een pré) * affiniteit heeft met Terre des Hommes, tweedehandswinkels en ontwikkelingsorganisaties * 10 uur per week beschikbaar is (werkdagen te bepalen in overleg). Wat bieden wij? Zinvol en uitdagend vrijwilligerswerk in een team met enthousiast en betrokken vrijwilligers en collega's. Veel ruimte voor eigen inbreng, verdieping en persoonlijke ontwikkeling. Het betreft een functie op vrijwillige inzet. Over Terre des Hommes De missie van Terre des Hommes is het stoppen van kinderuitbuiting, de meest ernstige schendingen van de rechten van het kind. Geen gemakkelijke strijd, want armoede drijft mensen soms tot wanhoop en het vervolgen van daders van kinderuitbuiting is vaak geen prioriteit voor lokale overheden. Maar Terre des Hommes geeft niet zomaar op en blijft zich samen met haar lokale partners inzetten voor een wereld zonder kinderuitbuiting.De United Nations Convention on the Rights of the Child vormt de basis voor ons werk. In de hulp aan kinderen maken we geen onderscheid naar ras, geloof, geslacht of politieke gezindheid. Bijna 1700 vrijwilligers zetten zich in de meer dan 40 Terre des Hommes winkels in Nederland actief in om kinderuitbuiting te stoppen. Tienduizenden donateurs en bedrijven staan achter hen. Onze winkels maken donaties mogelijk in verschillende vormen: van het geven van spullen het kopen van spullen én in het geven van uw tijd De opbrengst van onze winkels, gaat naar onze projecten. Met onze winkels zorgen we ervoor dat spullen die niet meer gebruikt worden, weer goed terecht komen. Hoe kun je solliciteren? Ben je enthousiast over deze vacature of heb je vragen over de procedure of deze vacature? Stuur dan een mailtje naar: [email protected]

Structureel
's-Gravenhage

2 Rechterhanden nodig voor winkel TdH

Stichting Terre des Hommes winkels

Terre des Hommes in Den Haag gaat op termijn een nieuwe winkel openen! Onze winkels draaien op twee ingrediënten: de mooiste gedoneerde items én jouw kostbare tijd. Door een beetje tijd en creativiteit te geven zijn onze vrijwilligers, stuk voor stuk, onmisbaar voor onze winkels. En voor het werk van Terre des Hommes wereldwijd. Zo geven we spullen een tweede leven, én kinderen een betere toekomst. In Den Haag richten we ons op kleding, accessoires, de mooiste spullen om de tafel mee te dekken, boeken en houten speelgoed. Voor onze nieuw te openen winkel zijn wij op zoek naar mensen met 2 rechterhanden en ervaring met boren, gaatjes vullen plankjes,ophangen en andere kleine klussen. Mogen wij jou af en toe bellen als er een klusje is dan zijn we op zoek naar jou! Belangstelling? We horen heel graag van je, Tot gauw!

Structureel
's-Gravenhage

Vrijwilligerscoordinator winkel TdH Zoutman

Stichting Terre des Hommes winkels

Terre des Hommes in Den Haag gaat een nieuwe winkel openen! Onze winkels draaien op twee ingrediënten: de mooiste gedoneerde items én jouw kostbare tijd. Door een beetje tijd en creativiteit te geven zijn onze vrijwilligers, stuk voor stuk, onmisbaar voor onze winkels. En voor het werk van Terre des Hommes wereldwijd. Zo geven we spullen een tweede leven, én kinderen een betere toekomst. In Den Haag richten we ons op kleding, accessoires, de mooiste spullen om de tafel mee te dekken, boeken en houten speelgoed. Voor dit team zoeken we een bevlogen vrijwilligers coordinator, op vrijwillige basis. Als vrijwilligerscoördinator ben je de spil van de vrijwilligers van de winkel. Je hebt contact met de vrijwilligers zodat iedereen een gepaste taak krijgt. Je verzorgt de eerste gesprekken en na de afgesproken proeftijd volgt een onderlinge afstemming met de nieuwe vrijwilliger. Je overlegt met de regiocoördinator van Terre des Hommes mbt aanname beleid, teamindeling en eventuele moeilijke besluiten of gesprekken. Daarnaast zorg je er samen met de regiocoördinator voor dat iedere vrijwilliger een overeenkomst ontvangt, regelmatig feedback kan geven/ontvangen. Dat bijzondere gebeurtenissen gevierd worden en Jubilea onderstreept worden. Daarnaast heb je regelmatig contact met Winkel Support van Terre des Hommes voor het doorgeven van de nieuwe vrijwilligers. Wij bieden: ● Zinvol en uitdagend werk waarmee je bijdraagt aan de doelstellingen van Terre des Hommes. ● Een enthousiast en betrokken team van vrijwilligers en collega’s. ● Verdieping en persoonlijke ontwikkeling door training en intervisie. Ben je enthousiast over deze functie bij de nieuw te openen winkel in Den Haag of heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? We horen heel graag van je, Tot gauw!

Structureel
's-Gravenhage

Administratie talent winkel TdH DH nieuwe win

Stichting Terre des Hommes winkels

Terre des Hommes in Den Haag gaat binnenkort een nieuwe winkel openen! Onze winkels draaien op twee ingrediënten: de mooiste gedoneerde items én jouw kostbare tijd. Door een beetje tijd en creativiteit te geven zijn onze vrijwilligers, stuk voor stuk, onmisbaar voor onze winkels. En voor het werk van Terre des Hommes wereldwijd. Zo geven we spullen een tweede leven, én kinderen een betere toekomst. In Den Haag richten we ons op kleding, accessoires, de mooiste spullen om de tafel mee te dekken, boeken en houten speelgoed. Voor dit team zoeken we een bevlogen administratieve dame of heer, op vrijwillige basis. Als administratieve duizendpoot dien je elke maand door te geven hoeveel geld er in de kas zit en hoeveel geld er die maand is afgestort. Uitgaven moeten genoteerd worden in het kasoverzicht (net als de stortingen) Bonnetjes bewaren van de aankopen en deze ook einde van de maand doorgeven aan onze financiële afdeling Je hebt nauw contact met de medewerkers van de financiele adminiustratie van Terre des Hommes. Wij bieden: ● Zinvol en uitdagend werk waarmee je bijdraagt aan de doelstellingen van Terre des Hommes. ● Een enthousiast en betrokken team van vrijwilligers en collega’s. ● Verdieping en persoonlijke ontwikkeling door training en intervisie. Ben je enthousiast over deze functie bij de nieuw te openen winkel in Den Haag of heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? We horen heel graag van je, Tot gauw!

Structureel
's-Gravenhage

Styling talent voor nieuwe winkel DH

Stichting Terre des Hommes winkels

Terre des Hommes in Den Haag gaat een nieuwe winkel openen! Onze winkels draaien op twee ingrediënten: de mooiste gedoneerde items én jouw kostbare tijd. Door een beetje tijd en creativiteit te geven zijn onze vrijwilligers, stuk voor stuk, onmisbaar voor onze winkels. En voor het werk van Terre des Hommes wereldwijd. Zo geven we spullen een tweede leven, én kinderen een betere toekomst. In Den Haag richten we ons op kleding, accessoires, de mooiste spullen om de tafel mee te dekken, boeken en houten speelgoed. Voor dit team zoeken we een bevlogen styling en prijzen expert op vrijwillige basis. Met het hele team zorg je ervoor dat de winkel er elke dag goed uitziet, uiteraard hoef je niet elke dag in de winkel te zijn maar ben je wel eindverantwoordelijk. Wanneer er veranderingen komen (seizoensveranderingen )ben jij hier bij betrokken.Samen met de diverse prijsgroepen zorg je ervoor dat de winkel er overzichtelijk en netjes uitziet (met behulp van de door ons samengestelde spelregels) Wij bieden: ● Zinvol en uitdagend werk waarmee je bijdraagt aan de doelstellingen van Terre des Hommes. ● Een enthousiast en betrokken team van vrijwilligers en collega’s. ● Verdieping en persoonlijke ontwikkeling door training en intervisie. Ben je enthousiast over deze functie bij de nieuw te openen winkel in Den Haag of heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? We horen heel graag van je, Tot gauw!

Structureel
Hilversum

Winkelvrijwilligers voor TDH winkel Hilversum

Stichting Terre des Hommes winkels

Zet je tijd, talent, kennis en energie in voor een fantastisch doel. Als enthousiaste winkelvrijwilliger draag je met jouw talent en tijd bij aan onze missie. Onze winkels draaien op twee ingrediënten: de mooiste gedoneerde items én jouw kostbare tijd. Door een beetje tijd en creativiteit te geven zijn onze vrijwilligers, stuk voor stuk, onmisbaar voor onze winkels. En voor het werk van Terre des Hommes wereldwijd. Zo geven we spullen een tweede leven, én kinderen een betere toekomst. In Hilversum richten we ons op kleding, accessoires, de mooiste spullen om de tafel mee te dekken, boeken en speelgoed. We zoeken mensen die het leuk vinden om minimaal 4 uur per week van hun tijd te besteden aan het verkopen en sorteren van de mooiste doneerde items. Je werkt samen met twee colllega's en volgens rooster. Ben je enthousiast over deze vacature, dan ontvangen we graag jouw reactie.

Structureel
Barneveld

Winkelvrijwilligers voor TDH winkel Barneveld

Stichting Terre des Hommes winkels

Zet je tijd, talent, kennis en energie in voor een fantastisch doel. Als enthousiaste winkelvrijwilliger draag je met jouw talent en tijd bij aan onze missie. Onze winkels draaien op twee ingrediënten: de mooiste gedoneerde items én jouw kostbare tijd. Door een beetje tijd en creativiteit te geven zijn onze vrijwilligers, stuk voor stuk, onmisbaar voor onze winkels. En voor het werk van Terre des Hommes wereldwijd. Zo geven we spullen een tweede leven, én kinderen een betere toekomst. In Barneveld richten we ons op dames- en herenkleding, accessoires en schoenen. We zoeken mensen die het leuk vinden om een dagdeel per week van hun tijd te besteden aan het verkopen en sorteren van de mooiste doneerde items. Je werkt samen met colllega's en volgens rooster. De dagdelen zijn van 10.30 - 13.00 uur en van 13.00 - 15.30 uur. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Ben je enthousiast over deze vacature, dan ontvangen we graag jouw reactie.

Structureel
Wageningen

Social media influencer TDH winkel Wageningen

Stichting Terre des Hommes winkels

Ga jij posten, taggen en positief triggeren voor een goed doel? Help onze winkel om ook online zichtbaar te zijn! In de virtuele wereld kun jij vast veel betekenen voor onze fysieke Terre des Hommes winkel in Wageningen: een goede doelen-winkel die mooie gedoneerde spullen verkoopt en volledig draait op vrijwilligers. De opbrengst gaat naar de projecten van Terre des Hommes in de strijd tegen kinderuitbuiting. Herken jij je in het onderstaande? ● Ik kan zorgen voor goede exposure en online zichtbaarheid creëren voor de winkel ● Ik voel goed aan hoe ik specifieke doelgroepen het beste kan benaderen ● Ik ben gewend om foutloze short copy te schrijven ● Ik zie de schoonheid en bijzonderheid in kleine dingen om me heen en weet dat te vertalen in posts ● Ik heb een aantal uren per maand tijd beschikbaar, en kom af toe naar de winkel, wanneer het mij uitkomt Reageer dan nu! Over Terre des Hommes Terre des Hommes strijdt al sinds 1965 tegen kindermisbruik, seksuele uitbuiting, kinderhandel, kinderarbeid en biedt noodhulp. We bevrijden kinderen uit uitbuitingssituaties en steunen niet alleen slachtoffers, maar pakken het probleem bij de wortels aan. Dat doen we samen met familie, omgeving en lokale organisaties. Over het winkelnetwerk In 1980 werd de eerste Terre des Hommes winkel geopend. Er ontstond een netwerk van 40 winkels en ruim 1700 vrijwilligers die samen al jaren voor een grote bijdrage zorgen aan het werk van Terre des Hommes. Onze winkels verkopen onder andere mooie kleding, (woon)accessoires, boeken en bric-en-brac. Ze bestaan dankzij de gegeven spullen van buren, plaatsgenoten en bedrijven én de kostbare tijd van onze vrijwilligers. Hoe kun je solliciteren? Ben je enthousiast over deze vrijwillige functie bij de winkel of heb je vragen over de procedure of deze vacature, stuur dan een mailtje naar: [email protected] of neem telefonisch contact op met winkelsupport, Terre des Hommes Winkels, tel: 06-30485956. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Delen in je netwerk daarentegen wel!

Structureel
Alkmaar

Sociaal vaardig? Teamspirit?

Stichting Terre des Hommes winkels

Vrijwilligerscoördinator (vrijwilligerswerk) voor de winkel in Alkmaar Ben je graag onder de mensen en kun je een team inspireren en begeleiden? Lees dan nu verder… Heel goed mogelijk dat wij de plek hebben waar jij van grote betekenis kunt zijn. De Terre des Hommes winkel in Alkmaar is een goede doelen-winkel die mooie gedoneerde spullen verkoopt. De opbrengst hiervan gaat naar de projecten van Terre des Hommes in de strijd tegen kinderuitbuiting. De winkel draait volledig op vrijwilligers. Uiteraard sta jij achter de doelstelling van Terre des Hommes en draag je die graag uit. Herken jij je in het onderstaande? Ik haal graag het beste in mensen naar boven Ik vind dat goede spullen een lang leven verdienen Ik houd van contact met mensen Ik kan gemakkelijk een gesprek voeren en mensen verwelkomen Ik vind het geen probleem om gegevens bij te houden en doe dit zorgvuldig Ik werk graag met een leuk, enthousiast team vrijwilligers Ik heb wekelijks een aantal uren beschikbaar Reageer dan nu! Over Terre des Hommes Terre des Hommes strijdt al sinds 1965 tegen kindermisbruik, seksuele uitbuiting, kinderhandel, kinderarbeid en biedt noodhulp. We bevrijden kinderen uit uitbuitingssituaties en steunen niet alleen slachtoffers, maar pakken het probleem bij de wortels aan. Dat doen we samen met familie, omgeving en lokale organisaties. Over het winkelnetwerk In 1980 werd de eerste Terre des Hommes winkel geopend. Er ontstond een netwerk van 40 winkels en ruim 1700 vrijwilligers die samen al jaren voor een grote bijdrage zorgen aan het werk van Terre des Hommes. Onze winkels verkopen onder andere mooie kleding, (woon)accessoires, boeken en bric-en-brac. Ze bestaan dankzij de gegeven spullen van buren, plaatsgenoten en bedrijven én de kostbare tijd van onze vrijwilligers. Hoe kun je solliciteren? Ben je enthousiast over deze vrijwillige functie bij de winkel of heb je vragen over de procedure of deze vacature, stuur dan een bericht of neem telefonisch contact op met Anneke , regiocoordinator, Terre des Hommes Winkels Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Delen in je netwerk daarentegen wel! Het kunnen overhandigen van een positieve VOG niet ouder dan een maand maakt deel uit van het selectieproces.

Structureel
Jongeren
Nijmegen

Winkelvrijwilligers gezocht voor TdH Nijmegen

Stichting Terre des Hommes winkels

Zet je tijd, talent, kennis en energie in voor een fantastisch doel. Als enthousiaste winkelvrijwilliger draag je met jouw talent en tijd bij aan onze missie. Voor onze winkel in Nijmegen zoeken we bevlogen winkelvrijwilligers. Onze winkels draaien op twee ingrediënten: de mooiste gedoneerde items én jouw kostbare tijd. Door een beetje tijd en creativiteit te geven zijn onze vrijwilligers, stuk voor stuk, onmisbaar voor onze winkels. En voor het werk van Terre des Hommes wereldwijd. Zo geven we spullen een tweede leven, én kinderen een betere toekomst. In Nijmegen richten we ons op kleding, accessoires, de mooiste spullen om de tafel mee te dekken, boeken en houten speelgoed. We zoeken mensen die het leuk vinden om minimaal 4 uur per week van hun tijd te besteden aan het verkopen en sorteren van de mooiste doneerde items. Vooral op maandagmiddag, vrijdag en zaterdag zoeken wij nog mensen. We zoeken diverse mensen. Van retailers tot de vrijwilliger die met een lach haar klanten helpt of juist liever de gedoneerde items sorteert. Er is genoeg te doen. We denken graag met je mee om te zien wat bij jou past. Ben je enthousiast over deze functie in onze winkel in Nijmegen of heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? We horen heel graag van je, Tot gauw!

Structureel
Haarlemmermeer

Vrijwilligerscoördinator

Stichting Terre des Hommes winkels

Sociaal vaardig? Teamspirit? Vrijwilligerscoördinator (vrijwilligerswerk) voor de winkel in Hoofddorp gezocht. Ben je graag onder de mensen en kun je een team inspireren en begeleiden? Lees dan nu verder ... Heel goed mogelijk dat wij de plek hebben waar jij van grote betekenis kunt zijn. De Terre des Hommes winkel in Hoofddorp is een goede doelen-winkel die mooie, gedoneerde spullen verkoopt. De opbrengst hiervan gaat naar de projecten van Terre des Hommes in de strijd tegen kinderuitbuiting. De winkel draait volledig op vrijwilligers. Uiteraard sta jij achter doelstelling van Terre des Hommes en draag je die graag uit. Samen het verhaal vertellen Herken jij je in het onderstaande? - Ik haal graag het beste in mensen naar boven - Ik vind dat goede spullen een lang leven verdienen - Ik houd van contact met mensen - Ik kan gemakkelijk een gesprek voeren en mensen verwelkomen - Ik vind het geen probleem om gegevens bij te houden en doe dit zorgvuldig - Ik werk graag met een leuk, enthousiast team vrijwilligers - Ik heb wekelijks een aantal uren beschikbaar Reageer dan nu! Over Terre des Hommes Terre de Hommes strijdt al sinds 1965 tegen kindermisbruik, seksuele uitbuiting, kinderhandel, kinderarbeid en bied noodhulp. We bevrijden kinderen uit uitbuitingssituaties en steunen niet alleen slachtoffers, maar pakken het probleem bij de wortels aan. Dat doen we samen met familie, omgeving en lokale organisaties. Over het winkelnetwerk In 1980 werd de eerste Terre des Hommes winkel geopend. Er ontstond een netwerk van meer dan 40 winkels en ruim 1700 vrijwilligers die samen al jaren voor een grote bijdrage zorgen aan het werk van Terre des Hommes. Onze winkels verkopen onder andere mooie kleding, (woon) accessoires, boeken en bric-en-brac. Ze bestaan dankzij de gegeven spullen van buren, plaatsgenoten en bedrijven én de kostbare tijd van onze vrijwilligers. Hoe kun je solliciteren? Ben je enthousiast over deze vrijwillige functie bij de winkel of heb je vragen over de procedure of deze vacature, neem dan contact op. Het kunnen overhandigen van een positieve VOG, niet ouder dan een maand, maakt deel uit van het selectieproces. Aqcuisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Delen in je netwerk daarentegen wel.

Structureel
Haarlemmermeer

Administratieve Communicatie Kracht

Stichting Terre des Hommes winkels

Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwtjes? Communicatieve / administratieve vrijwillige kracht gezocht voor de winkel in Hoofddorp. Ben je graag onder de mensen? En kun je een team inspereren en begeleiden? Lees dan nu verder... Heel goed mogelijk dat wij de plek hebben waar jij van grote betekenis kunt zijn. De Terre des Hommes winkel in Hoofddorp is een goede doelen-winkel die mooie gedoneerde spullen verkoopt. De opbrengst hiervan gaat naar de projecten van Terre des Hommes in de strijd tegen kinderuitbuiting. De winkel draait volledig op vrijwilligers. Uiteraard sta jij achter de doelstelling van Terre des Hommes en draag je die graag uit. Samen het verhaal vertellen Herken jij je in het onderstaande? - Ik zorg dat ik weet wat er speelt op de werkvloer en in de organisatie - Ik vind het leuk om iedereen op de hoogte te houden, bijv. via een nieuwsbrief - Ik vind dat goede spullen een lang leven verdienen - Ik ben georganiseerd en werk graag systematisch - Ik werk graag in een leuk, enthousiast team vrijwilligers - Ik heb wekelijks enkele uren tijd beschikbaar Reageer dan nu! Over Terre des Hommes Terre des Hommes strijdt al sinds 1965 tegen kindermisbruik, seksuele uitbuiting, kinderhandel, kinderarbeid en biedt noodhulp. We bevrijden kinderen uit uitbuitingssituaties en steunen niet alleen slachtoffers, maar pakken het probleem bij de wortels aan. Dat doen we samen met familie, omgeving en lokale organisaties. Over het winkelnetwerk IN 1980 werd de eerste Terre des Hommes winkel geopend. Er ontstond een netwerk van meer dan 40 winkels en ruim 1700 vrijwilligers die samen al jaren voor een grote bijdrage zorgen aan het werk van Terre des Hommes. Onze winkels verkopen onder andere kleding, (woon) accessoires, boeken en bric-en-brac. Ze bestaan dankzij de gegevens spullen van buren, plaatsgenoten en bedrijven én de kostbare tijd van onze vrijwilligers. Hoe kun je solliciteren? Ben je enthousiast over deze vacature of heb je vragen over de procedure of deze vacature? Neem contact op. Het kunnen overhandigen van een positieve VOG niet ouder dan een maand maakt deel uit van het selectieproces. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, het delen in je netwerk daarentegen wel!

Structureel
Utrecht

Administratieve communicatie kracht

Stichting Terre des Hommes winkels

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwtjes? En ben jij graag onder de mensen en kun je een team inspireren? Heel goed mogelijk dat wij de plek hebben waar jij van grote betekenis kunt zijn. De Terre des Hommes winkel in Utrecht is een goede doelen-winkel die mooie gedoneerde spullen verkoopt. De opbrengst hiervan gaat naar de projecten van Terre des Hommes in de strijd tegen kinderuitbuiting. De winkel draait volledig op vrijwilligers. Uiteraard sta jij achter de doelstelling van Terre des Hommes en draag je die graag uit. Herken jij je in het onderstaande? -Ik zorg dat ik weet wat er speelt op de werkvloer en in de organisatie -Ik vind het leuk om iedereen op de hoogte te houden, bijv. via een nieuwsbrief -Ik kan lokaal stappen zetten om ons netwerk te benutten -Ik vind dat goede spullen een lang leven verdienen -Ik ben georganiseerd en werk graag systematisch -Ik werk graag in een leuk, enthousiast team vrijwilligers -Ik heb wekelijks enkele uren tijd beschikbaarOver Terre des Hommes Terre des Hommes strijdt al sinds 1965 tegen kindermisbruik, seksuele uitbuiting, kinderhandel, kinderarbeid en biedt noodhulp. We bevrijden kinderen uit uitbuitingssituaties en steunen niet alleen slachtoffers, maar pakken het probleem bij de wortels aan. Dat doen we samen met familie, omgeving en lokale organisaties. Over het winkelnetwerk In 1980 werd de eerste Terre des Hommes winkel geopend. Er ontstond een netwerk van meer dan 40 winkels en ruim 1700 vrijwilligers die samen al jaren voor een grote bijdrage zorgen aan het werk van Terre des Hommes. Onze winkels verkopen onder andere mooie kleding, (woon)accessoires, boeken en bric-en-brac. Ze bestaan dankzij de gegeven spullen van buren, plaatsgenoten en bedrijven én de kostbare tijd van onze vrijwilligers. Ben je enthousiast over deze vrijwillige functie bij de winkel of heb je vragen over de procedure of deze vacature, neem gerust contact met ons op.

Structureel
Utrecht

Winkelmedewerker gevraagd

Stichting Terre des Hommes winkels

Is een winkel jouw “place to be”? Onderdeel zijn van iets met grote betekenis? Lees dan nu verder... Heel goed mogelijk dat wij de plek hebben waar jij kunt stralen. De Terre des Hommes winkel in (....) is een goede doelen-winkel die mooie gedoneerde spullen verkoopt. De opbrengst hiervan gaat naar de projecten van Terre des Hommes in de strijd tegen kinderuitbuiting. De winkel draait volledig op vrijwilligers. Uiteraard sta jij achter de doelstelling van Terre des Hommes en draag je die graag uit. Herken jij je in het onderstaande? -Een klant die tevreden de deur uitgaat, zorgt bij mij voor een glimlach -Iedere dag is anders, maar dat past bij mij! -Ik word blij van een goed en mooi ingerichte winkel -Ik vind dat goede spullen een lang leven verdienen -Ik werk graag in een leuk, enthousiast team vrijwilligers -Ik kan verkopen, prijzen, adviseren, stylen of sorteren (hoeft niet allemaal) -Ik heb in ieder geval 4 uur per week tijd hiervoor Over Terre des Hommes Terre des Hommes strijdt al sinds 1965 tegen kindermisbruik, seksuele uitbuiting, kinderhandel, kinderarbeid en biedt noodhulp. We bevrijden kinderen uit uitbuitingssituaties en steunen niet alleen slachtoffers, maar pakken het probleem bij de wortels aan. Dat doen we samen met familie, omgeving en lokale organisaties. Over het winkelnetwerk In 1980 werd de eerste Terre des Hommes winkel geopend. Er ontstond een netwerk van 40 winkels en ruim 1700 vrijwilligers die samen al jaren voor een grote bijdrage zorgen aan het werk van Terre des Hommes. Onze winkels verkopen onder andere mooie kleding, (woon)accessoires, boeken en bric-en-brac. Ze bestaan dankzij de gegeven spullen van buren, plaatsgenoten en bedrijven én de kostbare tijd van onze vrijwilligers. Ben je enthousiast over deze vrijwillige functie bij de winkel of heb je vragen over de procedure of deze vacature, neem gerust contact met ons op.

Structureel
Rheden

Winkelvrijwilligers gezocht voor TdH Velp

Stichting Terre des Hommes winkels

Zet je tijd, talent, kennis en energie in voor een fantastisch doel. Als enthousiaste winkelvrijwilliger draag je met jouw talent en tijd bij aan onze missie. Ben je op zaterdag 4 uur beschikbaar? Dan is deze vrijwilligersbaan misschien iets voor jou?! Voor onze winkel in Velp zoeken we bevlogen winkelvrijwilligers. Onze winkels draaien op twee ingrediënten: de mooiste gedoneerde items én jouw kostbare tijd. Door een beetje tijd en creativiteit te geven zijn onze vrijwilligers, stuk voor stuk, onmisbaar voor onze winkels. En voor het werk van Terre des Hommes wereldwijd. Zo geven we spullen een tweede leven, én kinderen een betere toekomst. In Velp richten we ons op kleding, accessoires, de mooiste spullen om de tafel mee te dekken, boeken en houten speelgoed. We zoeken mensen die het leuk vinden om op zaterdag minimaal 4 uur van hun tijd te besteden aan het verkopen en sorteren van de mooiste doneerde items. Je werkt samen met colllega's en volgens rooster. We zoeken diverse mensen. Van retailers tot de vrijwilliger die met een lach haar klanten helpt . Er is genoeg te doen. We denken graag met je mee om te zien wat bij jou past. Ben je enthousiast over deze vrijwilligersbaan in onze winkel in Velp of heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? We horen heel graag van je, Tot gauw!

Structureel
Smallingerland

Is een winkel jouw "place to be"?

Stichting Terre des Hommes winkels

Wil jij onderdeel zijn van iets met grote betekenis? Heel goed mogelijk dat wij de plek hebben waar jij kunt stralen. De Terre des Hommes winkel in Drachten is een goede doelenwinkel die mooie gedoneerde spullen verkoopt. De opbrengst hiervan gaat naar de projecten van Terre des Hommes in de strijd tegen kinderuitbuiting. De winkel draait volledig op vrijwilligers. Uiteraard sta jij achter de doelstelling van Terre des Hommes en draag je die graag uit. Herken jij je in het onderstaande? - Een klant die tevreden de deur uitgaat, zorgt bij mij voor een glimlach - Iedere dag is anders, maar dat past bij mij! - Ik word blij van een goed en mooi ingerichte winkel - Ik vind dat goede spullen een lang leven verdienen - Ik werk graag in een leuk, enthousiast team vrijwilligers - Ik kan verkopen, prijzen, adviseren, stylen of sorteren (hoeft natuurlijk niet allemaal) - Ik heb in ieder geval 4 uur per week tijd hiervoor Over Terre des Hommes Terre des Hommes strijdt al sinds 1965 tegen kindermisbruik, seksuele uitbuiting, kinderhandel, kinderarbeid en biedt noodhulp. We bevrijden kinderen uit uitbuitingssituaties en steunen niet alleen slachtoffers, maar pakken het probleem bij de wortels aan. Dat doen we samen met familie, omgeving en lokale organisaties. Over het winkelnetwerk In 1980 werd de eerste Terre des Hommes winkel geopend. Er ontstond een netwerk van 40 winkels en ruim 1700 vrijwilligers die samen al jaren voor een grote bijdrage zorgen aan het werk van Terre des Hommes. Onze winkels verkopen onder andere mooie kleding, (woon)accessoires, boeken en bric-en-brac. Ze bestaan dankzij de gegeven spullen van buren, plaatsgenoten en bedrijven én de kostbare tijd van onze vrijwilligers. Ben je enthousiast over deze vrijwillige functie bij de winkel of heb je vragen over de procedure of deze vacature, neem gerust contact op!

Structureel
Eindhoven, Son en Breugel

Zaterdaghulp gezocht Terre des Hommes

Stichting Terre des Hommes winkels

Wij zoeken medewerkers voor onze tweedehandswinkel. Vooral voor de zaterdag. Je voelt je betrokken bij de samenleving en je wilt je inzetten voor het goede doel, het stoppen van kinderuitbuiting. Je helpt graag in een winkel, houdt van contact met mensen, bent betrokken bij ontwikkeling van de winkel en bent voor ongeveer 3 uur per week (of per 2 - 4 weken) beschikbaar. Wacht dan niet langer en solliciteer op deze prachtige vacature voor winkelmedewerker. Wil jij • klanten op een klantvriendelijke manier helpen • goederen aannemen • zorgen voor een uitnodigend uitziende winkel en etalage • uitzoeken, schoonmaken en in de winkel plaatsen van aangeboden goederen • klanten informeren over onze projecten die door de winkel mede worden gefinancierd. Wij zoeken collega's die ● houden van het werken in een winkel ● gemakkelijk contact leggen ● graag met diverse mensen omgaan ● zorgvuldig zijn ● de doelstelling van Terre des Hommes en de Terre des Hommes-winkel organisatie onderschrijven en willen uitdragen We zoeken mensen voor alle productgroepen. Zet jij je graag in voor onze winkel en heb je andere talenten dan we hierboven beschrijven, schroom niet om ons alsnog te benaderen. We denken graag met je mee. Ons winkelteam bestaat uit een grote groep betrokken vrijwilligers. De Terre des Hommes Winkel Eindhoven heeft een breed assortiment, met kleding, bric&brac, accessoires, boeken en speelgoed. Er is een actieve samenwerking met het hoofdkantoor van Terre des Hommes Nederland in Den Haag.

Structureel
Eindhoven, Son en Breugel

Bestuurslid gezocht!

Stichting Terre des Hommes winkels

Heb jij tijd, talent en energie? Of een van de drie? Ben je een denker maar vooral een ondernemende doener? Onze tweedehandswinkel bestaat 10 jaar. Wij zijn daar trots op maar willen niet achterover leunen. Daarom zoeken wij versterking voor ons actieve bestuur. Je voelt je betrokken bij de samenleving en je wilt je inzetten voor het goede doel: het stoppen van kinderuitbuiting. De Terre des Hommeswinkel in Eindhoven brengt geld bijeen voor projecten voor kwetsbare kinderen. Alle opbrengsten gaan naar dit goede doel. Wil je deel uitmaken van het enthousiaste bestuur van deze mooie winkel? Heb je feeling met PR & communicatie en heb je wekelijks een paar uur beschikbaar? Of heb je meer affiniteit met personeel en vind je het leuk om regelmatig gesprekken met nieuwe mensen te voeren? Wij bieden Zinvol en uitdagend werk in een leuk bestuursteam. We zijn geen vergadertijgers! We vergaderen 1x per maand en zijn daarnaast regelmatig in de winkel om contact te houden met de betrokken winkelmedewerkers. We streven met de winkel naar een hoge opbrengst voor het goede doel onder het motto “eerste keus in tweedehands”. We hechten aan een fijne, positieve sfeer. Veel ruimte voor eigen inbreng, verdieping en persoonlijke ontwikkeling. Het betreft een functie op basis van vrijwillige inzet. https://www.terredeshommes.nl/nl/onze-winkels/eindhoven

Structureel

Anderen bekeken ook

Deventer, Arnhem, Nijmegen, Amersfoort, Utrecht, Amsterdam, Haarlem, 's-Gravenhage, Rotterdam, Tilburg

Wandel mee tijdens de Nacht van de Vluchteling

NLvoorelkaar

Kun jij het je voorstellen? Dat je van de een op de andere dag alles moet achterlaten? En halsoverkop met je familie, je buren of soms helemaal alleen op de vlucht slaat naar een bestemming die nog onbekend is? 💔 Nog nooit waren zo veel mensen op de vlucht voor oorlog, conflict en onderdrukking. Door mee te lopen met de Nacht van de Vluchteling, zet jij je voor hen in: je vraagt op een positieve manier aandacht voor hun verhalen en laat jouw kilometers sponsoren. Hoe meer geld je ophaalt, hoe meer noodhulp we met elkaar kunnen bieden!! 💪🏼 Tijdens de 2023 editie met maar liefst 5500 deelnemers werd er ruim 1.3 miljoen euro opgehaald! Een fantastisch bedrag! Hiermee kond Stichting Vluchteling o.a. Soedanese vluchtelingen toegang geven tot schoon (drink)water en sanitaire voorzieningen. Ook verzorgden ze noodhulppakketen voor mensen die moesten vluchten voor de aardbeving in Turkije en Syrie en ondersteunenden ze met o.a. voeding in Ethiopie en Burkina Faso. Loop jij dit jaar ook mee? Schrijf je individueel in, met je familie, vrienden, sportclub, bedrijf of school. Klik op 'ik doe mee' zodat we je kunnen uitleggen hoe je kan kan meelopen!

15-06-2024 en 1 meer
Jongeren
Challenge
(kleine) groepen
Nijmegen

Enthousiast vrouwelijk maatje gezocht

IrisZorg

Enthousiast maatje gezocht Nijmegen Meedoen! Dat willen onze cliënten ook heel graag. Jij kunt daarbij helpen. Mede dankzij jou krijgen mensen weer grip op hun leven. Meld je nu aan als vrijwilliger en ontmoet onze cliënten! Wat ga je doen? Als vrijwilliger bij IrisZorg kun je écht een verschil maken in het leven van onze cliënten. Vaak leven zij in een kleine wereld met weinig familie of vrienden. Eenzaamheid ligt op de loer. Maar als vrijwilliger kun je dit doorbreken en mensen weer laten meedoen. Simpelweg door samen leuke dingen te ondernemen en er 'te zijn'. Voor een extraverte vrouw van 63 jaar in Wijchen zoeken wij een vriendelijk en positief ingesteld vrouwelijk maatje. De wereld van deze mevrouw is heel erg klein en voelt zich hierdoor eenzaam. Dit is de reden dat ze een maatje zoekt. Het is wel belangrijk dat het maatje een luisterend oor kan bieden en er even samen uit kan gaan. Mevrouw vind het leuk om onder de mensen te zijn, is erg creatief. Mevrouw zoekt iemand die de vertaalslag kan maken tussen haar leven en de maatschappij om haar heen. Iemand die hem vooral de leuke dingen in het leven laat zien. Een kopje koffie drinken, een korte wandeling of even een praatje maken. Dat lijkt haar erg gezellig. Wat jullie precies gaan doen, mogen jullie helemaal zelf beslissen. Maar denk bijvoorbeeld aan: samen een kopje koffie drinken samen op zoek gaan naar een hobby voor de cliënt wandelen in opbouw Na je aanmelding als maatje volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie je bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. We gaan dan samen kijken of bovenstaande cliënt goed bij je past. Daarna regelen we een eerste ontmoeting. Als het van beide kanten klikt, heb je je maatje gevonden! Wat krijg je ervoor terug? Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ontmoet interessante mensen met elk hun eigen bijzondere verhaal. Jij bent van grote betekenis voor hun herstel. Zo ervaar je hoe leuk en zinvol het is om je in te zetten voor onze cliënten. Maar daarnaast zorgen wij er ook voor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren. Wij bieden begeleiding, een training, een verzekering, duidelijke afspraken vastgelegd in een vrijwilligersovereenkomst en een vrijwilligersvergoeding. Wie ben jij? Je staat open in het leven. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze cliënten. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Je weet op een natuurlijke manier iemand te activeren en te enthousiasmeren. Je bent minimaal één dagdeel per week beschikbaar. Wie zijn wij? IrisZorg is er voor jong en oud en voor alle lagen van de bevolking. We zijn er voor mensen die problemen hebben op het gebied van financiën, relaties, werk of (psychische) gezondheid. Meestal in combinatie met een verslaving en/of (dreigende) dakloosheid. Vanuit integrale verslavingsbehandeling en maatschappelijke begeleiding ondersteunen wij cliënten naar herstel. Daar kunnen we jouw hulp als vrijwilliger goed bij gebruiken. Enthousiast geworden? Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met: Kim Wil jij een betekenisvolle bijdrage leveren als vrijwilliger bij IrisZorg? Solliciteer via onderstaande button.

Structureel
Nijmegen

Ondernemend maatje gezocht voor rustige man

IrisZorg

Ondernemend maatje gezocht voor rustige man van 44 jaar uit Nijmegen Meedoen! Dat willen onze cliënten ook heel graag. Jij kunt daarbij helpen. Mede dankzij jou krijgen mensen weer grip op hun leven. Meld je nu aan als vrijwilliger en ontmoet onze cliënten! Wat ga je doen? Als vrijwilliger bij IrisZorg kun je écht een verschil maken in het leven van onze cliënten. Vaak leven zij in een kleine wereld met weinig familie of vrienden. Eenzaamheid ligt op de loer. Maar als vrijwilliger kun je dit doorbreken en mensen weer laten meedoen. Simpelweg door samen leuke dingen te ondernemen en er 'te zijn'. Voor een rustige man zoeken wij een vriendelijk en ondernemend ingesteld maatje die ouder is dan 30 jaar. De wereld van meneer is heel erg klein en voelt zich hierdoor eenzaam. Dit is de reden dat hij een maatje zoekt. Het is wel belangrijk dat het maatje een luisterend oor kan bieden en er even samen uit kan gaan. Meneer heeft kennis in de elektronica en is graag met zijn handen bezig. Ook ligt zijn interesses in modelbouw en tuinieren bij mooi weer. Meneer praat graag maar vind het soms lastig om contacten te onderhouden. Meneer zoekt iemand die de vertaalslag kan maken tussen zijn leven en de maatschappij om hem heen. Iemand die hem vooral de leuke dingen in het leven laat zien. Een kopje koffie drinken, een bezoekje naar de stad of even een praatje maken. Dat lijkt hem erg gezellig. Wat jullie precies gaan doen, mogen jullie helemaal zelf beslissen. Meneer zou graag het sporten weer gaan oppakken en is lid van het hobbycentrum Nijmegen wat hij weer graag wilt gaan oppakken. Na je aanmelding als maatje volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie je bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. We gaan dan samen kijken of bovenstaande cliënt goed bij je past. Daarna regelen we een eerste ontmoeting. Als het van beide kanten klikt, heb je je maatje gevonden! Wat krijg je ervoor terug? Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ontmoet interessante mensen met elk hun eigen bijzondere verhaal. Jij bent van grote betekenis voor hun herstel. Zo ervaar je hoe leuk en zinvol het is om je in te zetten voor onze cliënten. Maar daarnaast zorgen wij er ook voor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren. Wij bieden begeleiding, een training, een verzekering, duidelijke afspraken vastgelegd in een vrijwilligersovereenkomst en een vrijwilligersvergoeding. Wie ben jij? Je staat open in het leven. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze cliënten. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Je weet op een natuurlijke manier iemand te activeren en te enthousiasmeren. Je bent minimaal één dagdeel per week beschikbaar. Wie zijn wij? IrisZorg is er voor jong en oud en voor alle lagen van de bevolking. We zijn er voor mensen die problemen hebben op het gebied van financiën, relaties, werk of (psychische) gezondheid. Meestal in combinatie met een verslaving en/of (dreigende) dakloosheid. Vanuit integrale verslavingsbehandeling en maatschappelijke begeleiding ondersteunen wij cliënten naar herstel. Daar kunnen we jouw hulp als vrijwilliger goed bij gebruiken.

Structureel
Nijmegen

Gezocht: educatietopper

Stichting Maelwael Van Lymborch

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om schoolkinderen (PO) te ontvangen en begeleiden in het Gebroeders van Lymborch Huis in Nijmegen, het kleinste museum van Nijmegen. Je werkt mee in een enthousiast team van circa 25 andere vrijwilligers. Je draait gemiddeld 2-4 uur per week mee (soms geen uren, soms 8 uren). Je hebt affiniteit en ervaring met begeleiden van groepen 3 t/m 6 uit het Primair Onderwijs. Bij voorkeur heb je affiniteit en ervaring met erfgoededucatie, of je hebt zin er meer over te leren. Als je dat wilt is er ruimte om in een vervolgstadium erfgoedlessen PO mee te helpen ontwikkelen. Museum Gebroeders van Lymborch Huis Het Gebroeders van Lymborch Huis aan de Burchtstraat in Nijmegen is een kleurrijke en historische hotspot voor middeleeuwse kunst op een A-locatie in het Nijmeegse stadscentrum. Het mini-museum ligt bovenop de middeleeuwse kelders van de familie Maelwael Van Lymborch, de Rembrandts van de middeleeuwen.

Structureel
Nijmegen

Help eens mee bij scouting!

Scouting Lent

Vind jij het leuk om buiten bezig te zijn, met kinderen te werken en in een gezellig team te zitten? Dan is dit echt iets voor jou! Wij zijn een kleine scoutinggroep in Nijmegen-Noord (Lent), vlak bij de Waalbrug. Elke zaterdag komen we in de ochtend of in de middag bij elkaar om leuke activiteiten te doen. De ene keer met kinderen tussen de 7 en 10 jaar, de andere keer met kinderen tussen de 10 en 15 jaar. Scouting is meer dan alleen knopen leggen en vuurtje stoken. We doen ook grote spellen in het bos, trekken er op uit tijdens een speurtocht, knutselen en gamen. Vaak zijn we buiten, een beetje regen vinden we niet erg! We zoeken mensen die ongeveer 2 uur in de week willen helpen met het begeleiden van de groepen. Dat hoeft niet elke week, maar 1x in de 2 weken vinden we wel fijn. Als begeleiding krijg je trainingen waar je zélf ook wat aan hebt, zoals EHBO, speluitleg, omgaan met moeilijke kinderen en nog veel meer. Laat jij je uitdagen? Neem dan gerust contact op.

Structureel
Jongeren
Nijmegen

Mannelijk maatje gezocht voor man van 69 jaar

IrisZorg

Mannelijk maatje gezocht voor rustige en vriendelijke man van 69 jaar uit Nijmegen. Meedoen! Dat willen onze cliënten ook heel graag. Jij kunt daarbij helpen. Mede dankzij jou krijgen mensen weer grip op hun leven. Meld je nu aan als vrijwilliger en ontmoet onze cliënten! Wat ga je doen? Als vrijwilliger bij IrisZorg kun je écht een verschil maken in het leven van onze cliënten. Vaak leven zij in een kleine wereld met weinig familie of vrienden. Eenzaamheid ligt op de loer. Maar als vrijwilliger kun je dit doorbreken en mensen weer laten meedoen. Simpelweg door samen leuke dingen te ondernemen en er 'te zijn'. Voor een vriendelijke man van 69 jaar zoeken wij een rustig maatje. De wereld van meneer is erg klein geworden en hij voelt zich hierdoor eenzaam. Dit is de reden dat hij een maatje zoekt. Het is wel belangrijk dat het maatje een luisterend oor kan bieden en er even samen uit kan gaan met hem. Meneer heeft humor en is vrijgevig ingesteld. Meneer verzameld winkelwagenmunten en uit eten gaan is ook een grote hobby van hem. Tevens houdt hij van Andre Rieu. Ook is meneer creatief en komt altijd zijn afspraken na. Meneer heeft neurofibromatose en zit tevens hierdoor in een rolstoel. Het zou wenselijk zijn als het maatje een auto heeft. Verder zou meneer ondersteuning kunnen gebruiken in het computergebruik. Meneer is erg flexibel in het afspreken. Na je aanmelding als maatje volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie je bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. We gaan dan samen kijken of bovenstaande cliënt goed bij je past. Daarna regelen we een eerste ontmoeting. Als het van beide kanten klikt, heb je je maatje gevonden! Wat krijg je ervoor terug? Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ontmoet interessante mensen met elk hun eigen bijzondere verhaal. Jij bent van grote betekenis voor hun herstel. Zo ervaar je hoe leuk en zinvol het is om je in te zetten voor onze cliënten. Maar daarnaast zorgen wij er ook voor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren. Wij bieden begeleiding, een training, een verzekering, duidelijke afspraken vastgelegd in een vrijwilligersovereenkomst en een vrijwilligersvergoeding. Wie ben jij? Je staat open in het leven. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze cliënten. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Je weet op een natuurlijke manier iemand te activeren en te enthousiasmeren. Je bent minimaal één dagdeel per week beschikbaar voor de duur van één jaar. Wie zijn wij? IrisZorg is er voor jong en oud en voor alle lagen van de bevolking. We zijn er voor mensen die problemen hebben op het gebied van financiën, relaties, werk of (psychische) gezondheid. Meestal in combinatie met een verslaving en/of (dreigende) dakloosheid. Vanuit integrale verslavingsbehandeling en maatschappelijke begeleiding ondersteunen wij cliënten naar herstel. Daar kunnen we jouw hulp als vrijwilliger goed bij gebruiken.

Structureel
Nijmegen

Maatje gezocht voor zachtaardige man

IrisZorg

Vrouwelijk maatje gezocht voor zachtaardige man van 34 jaar uit Nijmegen Meedoen! Dat willen onze cliënten ook heel graag. Jij kunt daarbij helpen. Mede dankzij jou krijgen mensen weer grip op hun leven. Meld je nu aan als vrijwilliger en ontmoet onze cliënten! Wat ga je doen? Als vrijwilliger bij IrisZorg kun je écht een verschil maken in het leven van onze cliënten. Vaak leven zij in een kleine wereld met weinig familie of vrienden. Eenzaamheid ligt op de loer. Maar als vrijwilliger kun je dit doorbreken en mensen weer laten meedoen. Simpelweg door samen leuke dingen te ondernemen en er 'te zijn'. Voor een zachtaardige man van 34 jaar zoeken wij een ondernemend vrouwelijk maatje. Meneer komt oorspronkelijk uit Irak, kan de Nederlandse taal verstaan. Op dit moment heeft meneer nog Nederlandse les en praat veel terug in het Engels. Het is hierom ook wenselijk dat het maatje ook Engels kan spreken. De wereld van meneer is erg klein geworden en hij voelt zich hierdoor eenzaam. Dit is tevens de reden dat hij een maatje zoekt. Het is wel belangrijk dat het maatje een luisterend oor kan bieden en er even samen uit kan gaan met hem. Meneer heeft humor en is een open persoon. Ook is hij een echte doorzetter. Meneer heeft in het verleden auto’s getuned als hobby, vind fotograferen ook leuk en is een echte barista. Meneer zoekt iemand die een luisterend oor kan bieden maar ook iemand die eventueel met hem mee kan gaan kickboksen. Ook wandelen vind meneer leuk om te doen. Meneer zoekt iemand die ondernemend is, met een goed hart, een “echt persoon” zoals hij zelf omschrijft. Meneer is in het bezit van een auto en zou kunnen op woensdagochtend en vrijdagavond. Ook zou meneer in het weekend kunnen afspreken. Hij zou graag iemand als maatje willen om een fijne tijd samen mee door te kunnen brengen en dichter bij de maatschappij te kunnen komen. Na je aanmelding als maatje volgt er een kennismakingsgesprek waarbij we graag van je horen wie je bent, wat je hobby’s zijn en waar je blij van wordt. We gaan dan samen kijken of bovenstaande cliënt goed bij je past. Daarna regelen we een eerste ontmoeting. Als het van beide kanten klikt, heb je je maatje gevonden! Wat krijg je ervoor terug? Natuurlijk krijg je ook veel terug voor je enthousiaste inzet. Je ontmoet interessante mensen met elk hun eigen bijzondere verhaal. Jij bent van grote betekenis voor hun herstel. Zo ervaar je hoe leuk en zinvol het is om je in te zetten voor onze cliënten. Maar daarnaast zorgen wij er ook voor dat jij je vrijwilligerswerk goed kunt uitvoeren. Wij bieden begeleiding, een training, een verzekering, duidelijke afspraken vastgelegd in een vrijwilligersovereenkomst en een vrijwilligersvergoeding. Wie ben jij? Je staat open in het leven. Zonder oordeel kun jij je inleven in anderen. Je bent betrouwbaar en bent in staat om een leuk contact aan te gaan met onze cliënten. Zo nodig kun je ook duidelijk zijn en je grenzen aangeven. Je weet op een natuurlijke manier iemand te activeren en te enthousiasmeren. Je bent minimaal één dagdeel per week beschikbaar. Wie zijn wij? IrisZorg is er voor jong en oud en voor alle lagen van de bevolking. We zijn er voor mensen die problemen hebben op het gebied van financiën, relaties, werk of (psychische) gezondheid. Meestal in combinatie met een verslaving en/of (dreigende) dakloosheid. Vanuit integrale verslavingsbehandeling en maatschappelijke begeleiding ondersteunen wij cliënten naar herstel. Daar kunnen we jouw hulp als vrijwilliger goed bij gebruiken.

Structureel
Rotterdam, Groningen, Amsterdam, Utrecht, 's-Gravenhage, Nijmegen, Tilburg

Vergroot het toekomstperspectief van kinderen

Stichting IMC Weekendschool

Daag jezelf uit en help onze leerlingen te worden wie ze willen zijn! Stichting IMC Weekendschool verzorgt aanvullend, motivatiegericht onderwijs voor jongeren vanaf 10 jaar via vier verschillende programma's in heel Nederland. De stichting vult een gat in het reguliere onderwijs door jongeren vanaf tien jaar hun toekomstmogelijkheden te laten ontdekken via lessen van vakexperts (vrijwilligers). Zo leren ze ‘wat later is’ en versterken ze hun vaardigheden, hun perspectieven en hun netwerk. We zijn trots op onze programma’s die leiden tot aantoonbare resultaten: brede toekomstperspectieven, versterking van zelfvertrouwen, sociale verbondenheid en motivatie. Maar ook op onze diverse partners, ons alumni-netwerk van 4.000 leden, de 8.000 gastdocenten en vele vrijwilligers (jong & oud) per jaar! Kom jij je steentje bijdragen? Je bent welkom als vrijwilliger in de klas, helpende handen achter de schermen of als gastdocent. Zelf een idee? Kom doen wat jou aanspreekt! Wat kun je verwachten? - Blije nieuwsgierige kinderen - Inspirerende lessen & excursies - Persoonlijke groei & ontwikkeling - Een enorme diversiteit aan kennis & kunde van allerlei beroepen en vakgebieden - Een enthousiast team waar je warm wordt ontvangen - Als je tussen de 14 - 27 jaar bent en deelneemt aan ons Maatschappelijk Diensttijd (MDT) project voor vrijwilligerswerk bij onze stichting, ontvang je een EUROPASS certificaat en een BOLCOM bon - De lesdag is op zondag, je helpt van ongeveer 10.00 - 15.00 uur Wat verwachten wij van jou? - Affiniteit met jongeren (en onderwijs) - Een open en actieve houding - Een voorbeeld voor de leerlingen - Het liefst inzet voor een langere tijd (zodat je goed een band op kunt bouwen met de leerlingen en de klas) De weekendschool biedt de programma's zowel op doordeweekse dagen als op zondag aan. In de stad waar je nu op zoekt, wordt het programma op zondag aangeboden. Afhankelijk van jouw wensen en beschikbaarheid kijken we samen wat er het beste bij jou past! Interesse? Meld je aan via deze website of stuur bericht via de website van IMCoach. We nemen zo snel mogelijk contact met je op! Groetjes, Lianne, Julia en Dorien van team IMCoach

Structureel
Jongeren
Nijmegen

Enthousiaste studenten gezocht!

Cross Your Borders

Hallo! Wij zijn Cross Your Borders. We organiseren interactieve onderwijsprojecten en indrukwekkende jongerenreizen, waarbij jongeren spelenderwijs over (hun) grenzen kijken en de wereld ontdekken. Wat ga je doen? Je stage is divers, je wisselt het begeleiden van klassen af met de inzet van je kennis en interesse in de organisatie. Taken als projectbegeleider • Begeleiden van klassen tijdens interactieve burgerschapsprojecten • Kennis delen met jongeren over thema's als klimaatverandering, oneerlijke handel en mensenrechten • Werken met scholieren en studenten van uiteenlopende leeftijden en niveaus • Bezoeken van scholen door het hele land • Samenwerken met mede-stagiaires en docenten tijdens de uitvoering van onderwijsprojecten Voorbeelden van taken naast het begeleiden van projecten • Assisteren of coördineren van onderwijsprojecten en leiding geven aan een team van mede-stagiaires en docenten • Verwerken van huidige ontwikkelingsproblematiek en actuele gebeurtenissen in de innovatieve spelopdrachten • Analyseren van bestaande onderwijsprojecten en ontwikkelen van inhoud, vorm en didactiek op basis van de laatste wetenschappelijke theorieën en inzichten • Geven van workshops en trainingen aan mede-stagiaires • Produceren en verspreiden van content op sociale media kanalen, zoals Instagram en LinkedIn • Bieden van (administratieve) ondersteuning, bijvoorbeeld bij werving en selectieprocessen • Opzetten van nieuwe reisbestemmingen, zoeken naar contactpersonen en het ontwikkelen van een reisprogramma • Begeleiden van reizigers tijdens het voortraject • Eventueel je stage combineren met een (afstudeer)onderzoek Wat wij bieden • De kans om te werken aan taken die aansluiten bij je studieachtergrond • De kans om te werken in een professioneel team dat ervaren is met het opleiden en begeleiden van stagiair(e)s • De kans om ervaring opdoen binnen een non-profit organisatie • De kans om inhoudelijke kennis in de praktijk toe te passen • De kans om tijdens de stage niet langs de zijlijn te staan, maar meteen verantwoordelijkheid te krijgen binnen het werkveld • De kans om onderdeel uit te maken van een enthousiast jongerenteam, waarmee we allerlei teamactiviteiten organiseren (een écht teamgevoel) • De kans om door te stromen naar een betaalde baan Wat wij vragen • Je bent een HBO/WO-student • Je bent minimaal 3 maanden beschikbaar voor 16 uur per week of meer, of minimaal 6 maanden voor 8 uur per week • Je bent in het bezit van een studenten-week-OV-kaart • Je bent sociaal, energiek en vindt het leuk om jongeren bewust te maken van mondiale onrechtvaardigheid Wil je solliciteren of meer weten? • Stuur een berichtje via de onderstaande knop op deze website • Check www.crossyourborders.nl

Structureel
Jongeren
Nijmegen

Bezoekmaatjes gevraagd

Sterker Ouderenwerk

We zijn op zoek naar bezoekmaatjes voor ouderen in Nijmegen die zich eenzaam voelen. Als bezoekmaatje ga je wekelijks bij iemand langs en bepalen jullie samen de activiteiten. Dit kan variëren van gezellig kletsen, samen boodschappen doen tot een wandeling maken. Het doel is om eenzaamheid te verminderen bij mensen die moeilijk zelfstandig de deur uit kunnen. Je inzet wordt zeer gewaardeerd en met open armen ontvangen! Het is belangrijk dat je betrouwbaar bent, goed kunt luisteren en geduld hebt.

Structureel