csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Communicatie & PR kanjer gezocht

Wij zijn op zoek naar een Communicatie & PR kanjer! Altijd al eens onderdeel willen uitmaken van een prachtige Stichting? Dan is dit je kans! Stichting Op Den Alpe Rijen is op zoek naar een nieuwe teamlid voor Communicatie & PR. Stichting Op Den Alpe Rijen zet zich in om het leven met mensen die geraakt zijn door kanker aangenamer te maken. De Stichting is uniek in de wijze waarop zij dat, lokaal en op veel verschillende vlakken, doet. Op de website [website verborgen] is hier meer over te lezen en kun je zien hoe zij dit met een groot aantal vrijwilligers en vele sponsoren al tien jaar lang voor elkaar krijgt. Als Communicatie & PR medewerker ben je een sociale teamplayer die zich zowel mondeling als schriftelijk goed kan uitdrukken. Je houdt van organiseren en vindt het leuk om een team vrijwilligers aan te sturen met wie je samen alle communicatie-uitingen schrijft en vorm geeft. Je bedenkt initiatieven om de Stichting onder de aandacht te brengen bij de gasten die de doelgroep van de Stichting vormen. De belangrijkste taken van de werkgroep Communicatie & PR zijn: het publiceren van berichten op social media, het samenstellen van de nieuwsbrieven, het up-to-date houden van de website en het vormgeven van alle communicatie rondom evenementen. Als vrijwilliger vraagt dit een inspanning van je van een aantal uurtjes per week.

Lees meer

structureel

Gilze en Rijen

Administratie & receptie

Beschrijving

Wij zijn op zoek naar een Communicatie & PR kanjer!

Altijd al eens onderdeel willen uitmaken van een prachtige Stichting? Dan is dit je kans!
Stichting Op Den Alpe Rijen is op zoek naar een nieuwe teamlid voor Communicatie & PR.

Stichting Op Den Alpe Rijen zet zich in om het leven met mensen die geraakt zijn door kanker aangenamer te maken. De Stichting is uniek in de wijze waarop zij dat, lokaal en op veel verschillende vlakken, doet.
Op de website [website verborgen] is hier meer over te lezen en kun je zien hoe zij dit met een groot aantal vrijwilligers en vele sponsoren al tien jaar lang voor elkaar krijgt.

Als Communicatie & PR medewerker ben je een sociale teamplayer die zich zowel mondeling als schriftelijk goed kan uitdrukken. Je houdt van organiseren en vindt het leuk om een team vrijwilligers aan te sturen met wie je samen alle communicatie-uitingen schrijft en vorm geeft. Je bedenkt initiatieven om de Stichting onder de aandacht te brengen bij de gasten die de doelgroep van de Stichting vormen.

De belangrijkste taken van de werkgroep Communicatie & PR zijn: het publiceren van berichten op social media, het samenstellen van de nieuwsbrieven, het up-to-date houden van de website en het vormgeven van alle communicatie rondom evenementen.

Als vrijwilliger vraagt dit een inspanning van je van een aantal uurtjes per week.

Praktische informatie

Wekelijks 1 tot 2 uur

Locatie

Gilze en Rijen

Impact

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen

Categorie

Administratie & receptie
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Gilze en Rijen

Communicatie duizendpoot gezocht

Stichting De Muzikale Octopus

Stichting de Muzikale Octopus promoot muziek als helende kracht voor mensen met autisme of voor mensen met een andere uitdaging. Onze missie is via muziek het verschil te maken in hun leven. Wij zijn op zoek naar een persoon, die kan meedenken en meehelpen in de communicatie naar o.a. bedrijven, organisatie, zorginstelling, gemeente enzovoorts. Ben jij die persoon? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag van je.

Structureel
Jongeren
Gilze en Rijen

Een muurtje in de huiskamer zetten

Misja

Voor een lieve cliënt ben ik op zoek naar een handige klusser die een scheidingswand kan plaatsen tussen de keuken en de woonkamer. Dit project is belangrijk voor het gezin omdat ze hiermee een functionele woonkamer willen creëren, waar warmte behouden blijft en er ruimte is voor een goede opstelling van meubels. Wat we zoeken: Materialen: De wand kan gemaakt worden van bakstenen of gipsplaten, afhankelijk van jouw expertise en advies. Flexibiliteit: De benodigde materialen worden door de cliënt zelf aangeschaft, zodat jij je volledig kunt richten op de uitvoering van de klus. Expertise: Een ervaren klusser die precies weet hoe je zo’n wandje stevig en netjes kunt bouwen. Waarom reageren? Betekenisvol werk: Je helpt een gezin om hun huis een stukje warmer en praktischer te maken. Vaste vrijiwlligersvergoeding: Uiteraard ontvang je een vrijwilligersvergoeding voor je werk. Korte klus: Het plaatsen van de wand kan waarschijnlijk in korte tijd gerealiseerd worden, perfect als je op zoek bent naar een kleinere klus tussendoor. Ben jij die betrouwbare vakman of -vrouw die we zoeken? Neem dan snel contact met ons op en help dit gezin aan een warme woonkamer en praktische keuken!

Eenmalig
Gilze en Rijen

Lieve meid zoekt weekendplek

Buurtgezinnen in Alphen, Baarle-Nassau en Gilze-Rijen

Voor een meid van 13 jaar zoek ik naar een rustig en stabiel steungezin. Een ouder echtpaar is ook zeer welkom. Dit meisje houdt van het kleine gebaar, duidelijkheid en voorspelbaarheid. Ze houdt ervan om er samen op uit te gaan, muziek luisteren, naar de speeltuin. Vind jij het leuk om met haar op pad te gaan? Zij woont alleen met haar moeder in Rijen. Ze kennen nog niet veel mensen en aangezien de zorg voor deze dame erg intensief is, is het voor haar moeder heel fijn om deze zorg eens in de twee weken te kunnen delen. Een dag in het weekend heeft de voorkeur. Iets voor jou? Bel mail of app me.

Structureel
Jongeren
Gilze en Rijen

Activiteiten commissie Zonnebloem Gilze-Hulten, iets voor jou?

Zonnebloem Gilze-Hulten

Wij zijn een actieve vereniging. Met ruim 100 enthousiaste vrijwilligers organiseren wij activiteiten, bezoek aan huis en vakanties voor onze zonnebloemgasten: mensen met een lichamelijke beperking. Iedere maand organiseert de afdeling een activiteit, behalve in de maanden juli en augustus. Voorbeelden van de activiteiten zijn een kerstviering, nieuwjaarsbijeenkomst, carnavalsmiddag, spelletjesmiddag en uitstapjes met de bus. De activiteiten worden georganiseerd door de activiteitencommissie. Website: http://www.zonnebloem.nl/gilze-hulten Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers voor onze activiteiten commissie, dus heb je interesse of wil je meer informatie: bel naar voorzitter Willie de Jong tel 06-83525637.

Structureel
Gilze en Rijen

Voorzitter voor muziekvereniging Da Capo

VIPvoorelkaar

De muziekvereniging Da Capo is een harmonieorkest waar gezellig met elkaar muziek maken het belangrijkste is. Momenteel zijn we op zoek naar een voorzitter. Muziek maken doen we wekelijks tijdens de repetitie op vrijdagmiddag in de Boodschap. Onze muzikanten komen uit de hele regio. Maar zeker zo mooi is dat wij als muziekvereniging ook maatschappelijk onze bijdrage willen leveren. Dat zijn onze concerten in verpleeg- en verzorgingshuizen. Da Capo speelt dan ook bekende melodieën die iedereen herkent, meezingt of in beweging brengt. Liedjes van Nederlandse bodem of bekende Franse chansons laten blije gezichten zien in het publiek. De orkestleden doen het met veel plezier en het is prachtig om te zien hoe met muziek er stralende gezichten in de zaal tevoorschijn komen. Het geeft voldoening om dat te verzorgen. Eenmaal per jaar geven we in het Cultureel Centrum de Boodschap in Rijen een groot concert, meestal in de lente. Dit concert is gratis voor de vrienden van Da Capo. Muziekvereniging Da Capo repeteert elke vrijdagmiddag. De tijden van de repetitie zijn van 13.45 uur tot 16.00 uur in het Cultureel Centrum De Boodschap in Rijen. Voor wie wil, praten we na de repetitie nog gezellig na onder het genot van een drankje. Nieuwe muzikanten zijn welkom en iedereen die zin heeft om een keer kennis te maken mag langskomen op een van de repetities. Kom luisteren of neem je instrument mee om te proberen. De sfeer is ontspannen en gezellig muziek maken is ons doel. Meer informatie? Stuur een bericht.

Structureel
Gilze en Rijen

Help jij ons met het beheren van de verhuurkalender

Scouting Gillesa Gilze

Bij de scouting doen we er alles aan om de zowel letterlijk als figuurlijk de eindjes aan elkaar te knopen. Scouting is er voor iedereen en moet daarom ook betaalbaar zijn. Voor het bekostigen van de huisvesting verhuren wij daarom onze gebouwen. We zoeken iemand die ons wil helpen in het beheren van de verhuurkalender. Daarnaast zijn er nog tal van dingen die je kan doen binnen onze groep en als lid ben je ook welkom bij een tal van onze activiteiten en kun je in overeenstemming ook zelf gebruik maken van de faciliteiten. Wil jij ons hiermee helpen en een steentje bijdragen? Neem dan contact op via [email protected] of bezoek www.gillesa.nl

Structureel
Dongen

Kom tot bloei in Buurtmoestuin Glorieux!

ContourdeTwern

Vind je het leuk om te tuinieren? Of hou je juist van activiteiten organiseren of mooie posts maken voor de socials? Kom met ons meedoen in Buurtmoestuin Glorieux! Er is van alles te doen. In de buitenlucht, het zonnetje, samen met andere buurtbewoners een prachtige moestuin creëren of de organisatie versterken in de avonduren. Er is veel mogelijk. Verschillende talenten laten de Buurtmoestuin steeds meer tot bloei komen. De buurtmoestuin is een plek van ontmoeting voor mensen uit de buurt. Jong en oud, van verschillende komaf, van ervaren moestuiniers tot mensen die net beginnen. Een plek waar je in beweging komt, die meer contacten in de buurt tot stand brengt en mensen toegang geeft tot gezond voedsel. Een plek om te leren van elkaar en samen te genieten van het buitenleven en wat de natuur ons te bieden heeft. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We hopen snel iets van je te horen. Tot moestuins ;-)

Structureel
Jongeren
Gilze en Rijen

Vrijwilligster Praathuis woensdagochtend

VIPvoorelkaar

Het Praathuis voor dames is een fijne plek om beter Nederlands te leren spreken. Daarnaast is het een goede plek voor de deelneemsters om nieuwe mensen te ontmoeten, de sociale kring te verbreden en vriendschappen te sluiten. Iedere woensdagochtend (behalve in schoolvakanties) is het Praathuis voor dames geopend in de bibliotheek in Rijen. Onder leiding van Nederlandse taalvrijwilligsters worden er fijne gesprekken gevoerd, geoefend met de taal en samen koffie gedronken. Alle vrouwen die graag wil oefenen met het spreken van Nederlands, zijn van harte welkom! Momenteel bestaat het team van dit Praathuis uit een aantal vrijwilligsters. Zij draaien meestal in tweetallen het Praathuis. Ter versterking van dit team zijn wij op zoek naar een paar vrouwelijke vrijwilligers die de Nederlandse taal goed beheersen en het leuk vinden om op informele wijze mensen te helpen om beter Nederlands te leren, bijvoorbeeld door taalspellen te doen, fijne gesprekken te voeren of leuke thema's met elkaar te bespreken. Het Praathuis is iedere woensdag van 9.30u tot 11.00u geopend. We maken met elkaar een rooster dus je kunt zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent. Lijkt het je leuk om als vrijwilliger bij het Praathuis aan de slag te gaan of wil je meer informatie neem dan contact op met Maud van VIPvoorElkaar!

Structureel