csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Bezoek jij samen met Mirthe een museum?

Bezoek jij samen met Mirthe een museum? Maatje gezocht Hoe fijn is het als iemand speciaal voor jou komt. Iemand die naar je luistert en samen met jou iets onderneemt. Hoe waardevol en belangrijk dat ook is, het is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Als maatje kun je hierin echt het verschil maken! Ook voor Mirthe, een vriendelijke vrouw met een brede interesse zijn we op zoek naar een maatje. Mirthe is een gezellige, creatieve en zorgzame vrouw van 70 jaar. Mirthe houdt van kunst, muziek, actualiteiten en dieren. Ze is getrouwd en woont zelfstandig begeleid op een appartement binnen Hofpad, Leende. Dat is een buitenlocatie van het Centrum voor Epilepsiewoonzorg van Kempenhaeghe. Door hersenletsel heeft Mirthe moeite met het plannen, structureren en overzien van zaken. Hierdoor is het voor haar lastig om zelfstandig dingen te ondernemen. Een maatje zou voor haar dan ook van onschatbare waarde zijn. Iemand die 1x per maand samen met haar een leuk uitstapje gaat maken. Zoals het bezoeken van een museum, theater of bioscoop. Ook kan Mirthe genieten van een gezellig praatje tijdens een kop koffie, op een terrasje of tijdens lunch of diner. Mirthe beschrijft het zelf als volgt: Een ritje met de fiets of auto Naar hier of daar, of zus of zo Een wandeling? Niet te ver graag Misschien met dit weer vandaag Veel te vaak zit ik in mijn stoel Ik laat te vaak de boel de boel Voor het nieuwe jaar maar één wens Een gezellige vrouw, man, mens Het liefst direct beschikbaar Dan samen aan de koffie Maar. Heb jij 1x in de maand, tijd en zin om samen iets te ondernemen? Ben jij geïnteresseerd in theater en musea of deel je andere interesses met Mirthe? Neem dan (vrijblijvend) contact op. De koffie staat voor je klaar! Zien we je snel?! Paul en Chantal (Recruitment) Carlijn (Coördinator Vrijwillige Inzet Kempenhaeghe) * Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk

Lees meer

structureel

Heeze-Leende

Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Bezoek jij samen met Mirthe een museum?

Maatje gezocht
Hoe fijn is het als iemand speciaal voor jou komt. Iemand die naar je luistert en samen met jou iets onderneemt. Hoe waardevol en belangrijk dat ook is, het is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Als maatje kun je hierin echt het verschil maken! Ook voor Mirthe, een vriendelijke vrouw met een brede interesse zijn we op zoek naar een maatje.

Mirthe is een gezellige, creatieve en zorgzame vrouw van 70 jaar. Mirthe houdt van kunst, muziek, actualiteiten en dieren. Ze is getrouwd en woont zelfstandig begeleid op een appartement binnen Hofpad, Leende. Dat is een buitenlocatie van het Centrum voor Epilepsiewoonzorg van Kempenhaeghe.

Door hersenletsel heeft Mirthe moeite met het plannen, structureren en overzien van zaken. Hierdoor is het voor haar lastig om zelfstandig dingen te ondernemen. Een maatje zou voor haar dan ook van onschatbare waarde zijn.

Iemand die 1x per maand samen met haar een leuk uitstapje gaat maken. Zoals het bezoeken van een museum, theater of bioscoop. Ook kan Mirthe genieten van een gezellig praatje tijdens een kop koffie, op een terrasje of tijdens lunch of diner.

Mirthe beschrijft het zelf als volgt:

Een ritje met de fiets of auto
Naar hier of daar, of zus of zo
Een wandeling? Niet te ver graag
Misschien met dit weer vandaag
Veel te vaak zit ik in mijn stoel
Ik laat te vaak de boel de boel
Voor het nieuwe jaar maar één wens
Een gezellige vrouw, man, mens
Het liefst direct beschikbaar
Dan samen aan de koffie
Maar.

Heb jij 1x in de maand, tijd en zin om samen iets te ondernemen?
Ben jij geïnteresseerd in theater en musea of deel je andere interesses met Mirthe? Neem dan (vrijblijvend) contact op. De koffie staat voor je klaar!

Zien we je snel?!
Paul en Chantal (Recruitment)
Carlijn (Coördinator Vrijwillige Inzet Kempenhaeghe)

* Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk

Praktische informatie

Maandelijks 1 tot 4 uur

Locatie

Heeze-Leende

Impact

Impactgebied

Kunst & cultuur
Sociaal & welzijn
Tuin, dieren & natuur

Categorie

Maatje, buddy & gezelschap
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Kempenhaeghe

Heeze-Leende, Someren, Asten

Wil jij het verschil maken?!

Kempenhaeghe

Zou je graag iets voor een ander betekenen? Twijfel je al een tijdje of vrijwilligerswerk iets is voor jou? Binnen Kempenhaeghe zijn de mogelijkheden eindeloos… Ben jij misschien - de creatieve duizendpoot - de goedlachse chauffeur - de wandel liefhebber - de ontspannen schoonheidsspecialist - het enthousiaste maatje - de gepassioneerde muziekliefhebber - de sportieve vrijwilliger waar wij zo dringend naar op zoek zijn?! Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. De koffie staat voor je klaar! Carlijn Coördinator Vrijwilligerswerk Kempenhaeghe

Structureel
Heeze-Leende

Maak jij Ricky aan het lachen?

Kempenhaeghe

“Hoi, ik ben Ricky, een vrolijke, sociale, gezellige jongeman van 24 jaar. Ik woon in een buitenhuis van Kempenhaeghe in Heeze. Ik heb een matige verstandelijke beperking en epilepsie maar heb gelukkig weinig last van aanvallen overdag. Ik werk met plezier bij de Boelakkers in Heeze en bij de Kooksterren op Kloostervelden. Ik hou ervan om grapjes te maken en kijk in mijn vrije tijd graag filmpjes op YouTube. Ik kijk vooral graag naar Enzo Knol, Bassie en Adriaan en luister naar Nederlandstalige muziek. Ik zoek een maatje om samen leuke dingen te ondernemen. Samen naar het dorp, samen wat drinken, fietsen, een dagje weg of gezellig een praatje maken. Ik hou van voetbal en zou heel graag een keer naar een wedstrijd gaan (liefst van Feyenoord). Je maakt me ook gelukkig door samen een ritje te maken in de auto of om samen pakketjes of post rond te brengen. Ik klets het liefst met iedereen maar zou het heel tof vinden als jij speciaal naar mij komt voor een praatje! “ Wil jij zorgen voor een lach op Ricky zijn gezicht? En vergroot jij zijn leefwereld door samen dingen te ondernemen? Dan horen wij het graag! Voor vragen of bij interesse kun je contact opnemen met: Carlijn– Coördinator vrijwilligerswerk Onze bewoners staan centraal, maar we vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich met plezier inzetten, op momenten dat het hen ook schikt. De frequentie van het contact is daarom in overleg af te stemmen. * Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk

Structureel
Heeze-Leende

Goedlachse chauffeur gezocht!

Kempenhaeghe

Vrijwillige chauffeurs gezocht voor een van de leukste woonlocaties van Kempenhaeghe om onze bewoners naar de dagbesteding te brengen! Het Centrum voor Epilepsiewoonzorg van Kempenhaeghe biedt woonvormen voor kinderen en volwassenen met een (verstandelijke) beperking en chronische epilepsie. Binnen locatie "Hofpad" in Leende zijn we op zoek naar vrijwillige chauffeurs die onze bewoners naar de dagbesteding willen brengen en/of ophalen. De bewoners moeten op doordeweekse dagen 's ochtend om 09.30 uur naar verschillende dagbestedingslocaties worden gebracht en om 15.45u weer worden opgehaald. Er wordt gebruik gemaakt van een busje die wordt geregeld vanuit de locatie. Dus vind jij het leuk om rond te rijden? En wil je je graag inzetten voor een ander? Dan ben jij die geweldige chauffeur die wij zoeken! Neem vrijblijvend contact op. De koffie staat voor je klaar! Carlijn – Coördinator Vrijwilligerswerk Kempenhaeghe * Een rijbewijs B is voor deze vrijwilligersvacature noodzakelijk * Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet geheel vrijblijvend. Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk

Structureel
Heeze-Leende

Vrijwilligers gezocht met passie voor muziek

Kempenhaeghe

Binnen het Centrum voor Epilepsiewoonzorg (CEW) van Kempenhaeghe zorgt het team van “vrije tijd” voor muzikale ontspanning en plezier voor onze bewoners. We zijn dringend op zoek naar vrijwilligers die het leuk zouden vinden om hierbij te helpen! • Op donderdagavond van 18.30u - 20.00u zijn we op zoek naar vrijwilligers die willen ondersteunen bij de muziekclub. Verschillende bewoners komen hier zelfstandig naartoe, andere bewoners moeten worden opgehaald. Tijdens de activiteit staat alles in het teken van muziek, ontspanning en gezelligheid. Er is pas een nieuwe start gemaakt met deze muziekclub, dus er is voldoende ruimte voor eigen initiatief, inbreng en ideeën om samen een gezellige, muzikale activiteit neer te zetten voor onze bewoners. • Op zondagochtend (2x in de maand) zoeken we vrijwilligers die zouden willen helpen met het halen en brengen van bewoners, om ervoor te zorgen dat bewoners deel kunnen nemen aan een muzikaal samenzijn. Dus heb jij een passie voor onze bewoners en voor muziek? Aarzel dan niet langer en neem (vrijblijvend) contact op! De koffie staat voor je klaar Carlijn – Coördinator Vrijwilligerswerk Kempenhaeghe Onze bewoners staan centraal, maar we vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich met plezier inzetten, op momenten dat het hen ook schikt. De frequentie van het contact is daarom in overleg af te stemmen. * Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet geheel vrijblijvend. Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk Naast het werken in een leuke omgeving en het feit dat je echt iets kan betekenen voor een ander willen wij als Kempenhaeghe laten zien dat we onze vrijwilligers erg waarderen. Daarom krijg je als vrijwilliger o.a. een reiskostenvergoeding, een kerstattentie, wordt er eens per jaar een vrijwilligersfeest georganiseerd en kun je gratis aansluiten bij de personeelsvereniging. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan cursussen en workshops.

Structureel
Heeze-Leende

Sportieve vrijwilligers gezocht!

Kempenhaeghe

Voor de start van project “de sportcoach” zoekt het gedreven beweegteam van Kempenhaeghe verschillende vrijwilligers die willen ondersteunen op de maandagavond tussen 18.00-21.00u bij diverse sportactiviteiten op Kloostervelden (Sterksel). Deze sportieve activiteiten worden aangeboden voor bewoners van Kempenhaeghe om ze kennis te laten maken met verschillende sporten en ze te enthousiasmeren voor extra beweging. Alle sportieve hulp is welkom! Interesse? Nieuwsgierig? Neem dan vrijblijvend contact op met Carlijn Ceelen, coördinator vrijwilligerswerk Kempenhaeghe via [email protected] of via 06-83524991. * Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet geheel vrijblijvend. Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk

Structureel
Heeze-Leende

Speel jij een spelletje met Bente?

Kempenhaeghe

Speel jij een spelletje met Bente? Maatje gezocht! Hoe fijn is het als iemand speciaal voor jou komt! Iemand die naar je luistert, een wandeling maakt, of iets leuks onderneemt. Maar hoe waardevol en speciaal dat ook is, het is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom zijn we dringend op zoek naar maatjes die echt het verschil willen maken voor de bewoners van Kempenhaeghe. Vandaag stellen we je voor aan Bente, die op zoek is naar een maatje. Dit is Bente, een lieve, sociale meid van 17 jaar. Bente heeft een verstandelijke beperking en epilepsie. Ze woont samen met haar groepsgenoten binnen het Centrum voor Epilepsiewoonzorg van Kempenhaeghe op afdeling Den Vinckert. Bente houdt ervan om actief bezig te zijn, om een rondje te steppen of om lekker te fietsen. Daarnaast is ze een groot dierenliefhebber en is ze dol op paarden. Samen iets ondernemen is gezelliger dan alleen en daarom zoekt Bente een maatje. Iemand die samen met haar iets wil ondernemen op (of rondom) de afdeling. Bijvoorbeeld samen een spelletje spelen, creatief bezig zijn, schommelen in de tuin of een wandelingetje naar de dichtbijgelegen kinderboerderij. Bente is overal voor in, maar heeft ‘n beetje hulp nodig om tot een activiteit te komen. Lijkt het jou gezellig om samen met Bente iets te ondernemen? Tover jij die stralende lach op haar gezicht en kun jij haar het liefdevolle “duwtje in de rug” geven wat ze nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact op! De woonbegeleiders van Bente stellen haar graag aan je voor en kunnen alle uitleg geven die nodig is. Bente kan afspreken op doordeweekse dagen vanaf 15.30u of in het weekend. Bente is flexibel in de frequentie van het contact. Nieuwsgierig geworden?! Interesse!? Neem vrijblijvend contact op, de koffie staat voor je klaar. Carlijn – Coördinator vrijwilligerswerk * Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk

Structureel
Heeze-Leende

Deel jij een passie voor auto’s met Reint-Jan

Kempenhaeghe

Deel jij een passie voor auto’s met Reint-Jan? Maatje gezocht! Hoe fijn is het als iemand speciaal voor jou komt! Iemand die naar je luistert, een wandeling maakt, of iets leuks onderneemt. Maar hoe waardevol en speciaal dat ook is, het is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom zijn we dringend op zoek naar maatjes die echt het verschil willen maken voor de bewoners van Kempenhaeghe. Vandaag stellen we je voor aan Reint-Jan, Reint-Jan is een vriendelijke, directe man van 62 jaar met veel gevoel voor humor. Reint-Jan heeft een licht verstandelijke beperking en woont, samen met zijn groepsgenoten, op een woonafdeling op Kloostervelden in Sterksel. Reint-Jan heeft een grote interesse in auto’s, garages en autoslopen. Hij verzamelt sleutels en gereedschap. Andere interesses zijn muziek, series en honden. Reint-Jan heeft weinig sociale contacten en is hierdoor veel op zichzelf. Hij zou het enorm waarderen als er iemand speciaal voor hem komt om samen een kopje koffie te drinken en een praatje te maken. Reint-Jan kan afspreken op dinsdag, woensdag, vrijdagmiddag of in het weekend. Het heeft de voorkeur om 1x in de maand af te spreken om samen een band op te bouwen. Dus heb jij, net als Reint-Jan, een passie voor auto’s en hou je van een grapje? Neem dan vrijblijvend contact op, je bent van harte welkom! Carlijn – Coördinator vrijwilligerswerk Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk

Structureel
Heeze-Leende

Breng jij Teun naar het zwemmen?

Kempenhaeghe

Vervoersvrijwilliger gezocht! “Hallo, ik ben Teun. Een fitte man met een matige verstandelijke beperking van 58 jaar oud. Ik ben een gezellige, vriendelijke man die een grapje erg kan waarderen. Samen met 3 medebewoners woon ik binnen Kempenhaeghe in Sterksel op de Spechtenlaan in een fijn appartement. Ik vind het belangrijk om fit te blijven en zwemmen is mijn grote hobby. Hier haal ik ontzettend veel plezier en ontspanning uit. 2x in de week ga ik dan ook zwemmen bij de Abeel in Someren. Voor mij is het heel belangrijk om dit te kunnen (blijven) doen. De reis ernaartoe kan ik helaas niet zelf maken. Wil jij mij hierbij helpen? Dat zou ontzettend veel voor mij betekenen! Ik zoek iemand die mij wil helpen door mij te halen en/of brengen op donderdagochtend. Het liefst elke week, maar elke rit die je zou kunnen helpen is al winst!” Wil jij ervoor zorgen dat Teun zijn sport kan behouden? En lijkt het jou gezellig om hem te halen en/of brengen naar het zwemmen? Dan horen wij het graag! Voor vragen of bij interesse kun je contact opnemen met: Carlijn – Coördinator vrijwilligerswerk Onze bewoners staan centraal, maar we vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich met plezier inzetten, op momenten dat het hen ook schikt. De frequentie van het contact is daarom in overleg af te stemmen. * Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk

Structureel
Heeze-Leende

Speel jij een potje schaak met Bram?

Kempenhaeghe

Speel jij een potje schaak met Bram? Maatje gezocht! Hoe fijn is het als iemand speciaal voor jou komt! Iemand die naar je luistert, een kop koffie met je drinkt of samen wat wil ondernemen. Iemand met wie je kunt lachen of iemand met wie je een serieus gesprek kunt voeren. Het is ontzettend waardevol, maar helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Vandaag stellen we je voor aan Bram, Bram is een enthousiaste, sociale jongeman van 25 jaar met een licht verstandelijke beperking. Bram woont, samen met zijn groepsgenoten, op een woonafdeling op Kloostervelden in Sterksel. Bram kijkt graag even de kat uit de boom, maar zodra hij zich vertrouwd voelt maakt hij graag een praatje en toont hij interesse in de ander. Hij kan gezelligheid en sfeer erg waarderen. Bram heeft een brede interesse en houdt van gamen, lego, kleuren, koken, houtbewerking of anderszins creatief bezig zijn. Daarnaast speelt Bram graag een potje schaak. Hier kan hij enorm van genieten. Samen schaken is pas echt een uitdaging en daarom zoekt Bram een maatje. Iemand die zich herkent in zijn enthousiasme voor schaakmat, paardensprongen en de koningin! Dus ben jij ouder dan 30, sta jij stevig in je schoenen en speel je graag een potje schaak?! Dan zoeken wij jou! Neem gerust contact op voor een (vrijblijvend) gesprek, je bent altijd welkom! Carlijn Coördinator vrijwilligerswerk Kempenhaeghe * Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk

Structureel
Heeze-Leende

Maak jij muziek met Patricia?

Kempenhaeghe

Hoe fijn is het als iemand speciaal voor jou komt! Iemand die je dag een gouden randje geeft. Het is ontzettend waardevol, maar helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend… Daarom zijn we dringend op zoek naar maatjes die echt het verschil willen maken voor de bewoners van Kempenhaeghe. Bijvoorbeeld voor Patricia, een lieve vrouw van 37 jaar. Samen met haar groepsgenoten woont Patricia binnen het Centrum voor Epilepsiewoonzorg in Sterksel. Patricia heeft een ernstige meervoudige beperking en is rolstoelafhankelijk. Ze heeft een klein sociaal netwerk en verdiend wat extra aandacht. Patricia houdt ervan om naar buiten te gaan, om te wandelen of te fietsen met de rolstoelfiets. Maar het meest kan Patricia genieten van muziek. Ze wordt ontzettend blij en vrolijk van het horen of maken van muziek. Ze laat dit non-verbaal ook duidelijk merken door te bewegen met haar armen en te stampen met haar voeten. Ook aan haar mimiek en houding kun je goed merken dat ze geniet. Samen muziek maken, liedjes luisteren of een evenement bezoeken waar muziek een rol in speelt. Patricia kan er intens van genieten. We gunnen haar dan ook meer van deze mooie momenten. Een maatje zou voor haar dan ook van onschatbare waarde zijn! Zie jij het als een uitdaging om Patricia te leren kennen? Geniet jij, net als Patricia, van muziek en gun je haar dat extra beetje aandacht? Twijfel dan niet langer en neem vrijblijvend contact op om kennis te maken. Patricia is flexibel in haar mogelijkheden qua dagen, tijdstip en frequentie van het contact. Voor vragen of bij interesse kun je contact opnemen met: Carlijn – Coördinator vrijwilligerswerk Onze bewoners staan centraal, maar we vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich met plezier inzetten, op momenten dat het hen ook schikt. De frequentie van het contact is daarom in overleg af te stemmen. * Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk

Structureel
Heeze-Leende

Enthousiaste quizmaster gezocht

Kempenhaeghe

Ben je een enthousiasteling en een echte spelletjesfanaat? En geniet je daarnaast van het contact met de bewoners van Kempenhaeghe? Dan zijn wij op zoek naar jou! Twee maandagen per maand organiseert de afdeling “vrije tijd” een heuse quizclub voor de bewoners. Deze activiteit start om 18.30 uur en is rond 20.00 uur afgelopen. De deelnemers bestaan uit bewoners die door hun beperking niet meer thuis kunnen wonen, maar nog wel zelfredzaam zijn. Jij bent de enthousiasteling die ze deze avond mag ontvangen en mag voorzien van koffie of thee. De quiz wordt gespeeld in groepjes van 4 á 5 personen en krijgen vooral beeldvragen. Na 2 maanden wordt er bekeken wie de meeste antwoorden goed heeft en ontvangt die avond een echte wisselbeker! Wil jij echt het verschil maken voor de bewoners van Kempenhaeghe? En lijkt het jou gezellig om samen met hen te gaan quizzen? Dan zoeken wij jou! Je kunt vrijblijvend contact opnemen via een bericht. Zien we je snel?! Paul en Chantal (Recruitment) Carlijn (Coördinator Vrijwillige Inzet Kempenhaeghe) * Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet geheel vrijblijvend. Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk

Structureel
Heeze-Leende

Wandel jij met ons mee?!

Kempenhaeghe

De wind door de haren, de geur van tuinen in bloei, spelende kinderen. Ook in een rolstoel valt er buiten zoveel meer te beleven dan binnen. Daarom zoeken wij een wandelvrijwilliger die tijdens de dagbesteding op het klooster op Kloostervelden in Sterksel, na de lunch met een bewoner van Kempenhaeghe een mooie ronde wil lopen. Dat kan iemand in een rolstoel zijn. Na een verfrissend rondje door de buitenlucht komt mevrouw of meneer met een grote glimlach terug. De vrijwilliger gaat met een gevoel van voldoening en waardering weer naar huis. Mooie momenten om samen te delen! Tijdens het wandelen begeleid je de wandelaars, duw je de rolstoel en maak je een praatje. Ben jij een of twee uurtjes per week beschikbaar? Dan horen we graag van jou. We zijn flexibel in de dagen die jij kan en wil gaan wandelen. Over de doelgroep De doelgroep zijn de ouder wordende cliënten met een verstandelijke beperking en epilepsie. Wil jij echt het verschil maken voor de bewoners van Kempenhaeghe En lijkt het jou gezellig om samen met hen te gaan wandelen? Dan zoeken wij jou! Je kunt vrijblijvend contact opnemen, door een bericht te sturen. Zien we je snel?! Paul (Recruitment) Carlijn (Coördinator Vrijwillige Inzet Kempenhaeghe) * Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet geheel vrijblijvend. Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk

Structureel
Heeze-Leende

Ontdek met Roy het uitgaansleven

Kempenhaeghe

Maatje gezocht Hoe fijn is het als iemand speciaal voor jou komt en naar je luistert, met je kletst of een wandeling maakt. Of als iemand leuke dingen met je onderneemt. Dat is voor veel bewoners van Kempenhaeghe niet vanzelfsprekend en heel waardevol. Het maakt hun dag speciaal. Wil jij als vrijwilliger ook het verschil maken? Word dan maatje! Vandaag is Roy aan het woord, die op zoek is naar een maatje. “Mijn naam is Roy, Ik ben 24 jaar oud en woon zelfstandig begeleid op Hofpad 18 in Leende. Ik heb epilepsie en krijg hierbij ondersteuning van mijn epilepsie hulphond Ruby. Ik ben een vrolijke jongeman die wel van een grapje houd op zijn tijd. Mijn hobby’s zijn onder andere: Grafische vormgeving, fotografie, videogames spellen, wandelen, darten of het maken van muziek via mijn dj-controller. Drankje doen op terras. Gewoon luisteren naar muziek vind ik ook prima. Ik ben graag op zoek naar een sociale vrijwilliger/vrijwilligster/maatje, die met mij dingen kan ondernemen die die niet mogelijk zijn alleen met mijn hulphond Ruby. Zoals er 's avonds of in de weekenden een keer op uitgaan. Dit kan bijvoorbeeld een festival zijn, een drankje in een kroeg of naar de bioscoop gaan. Ben jij tussen de 20 en 30 jaar en sluiten jouw interesses aan bij één of meer van de beschreven wensen van Roy? Dan horen wij het graag! Neem vrijblijvend contact op met ons wervingsteam door een bericht te sturen. Onze bewoners staan centraal, maar we vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich met plezier inzetten, op momenten dat het hen ook schikt. De frequentie van het contact is daarom in overleg af te stemmen. * Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk

Structureel
Jongeren
Heeze-Leende

Chauffeur gezocht voor onze bewoners

Kempenhaeghe

Stap in onze wereld: Bij ons vind je een warme, hechte woongroep bestaande uit 10 bewoners van het Epilepsiecentrum Kempenhaeghe. Deze levendige gemeenschap leeft zelfstandig met ondersteuning, waarbij onze begeleiders altijd paraat staan voor ondersteuning bij hulpvragen. Ons thuis is gevestigd in het hart van Asten. Wat we zoeken: We hebben onze eigen Mercedes-Sprinter bus en zijn op zoek naar een enthousiaste, zorgzame chauffeur die op maandagmiddag onze bewoners van hun werk kan ophalen. De rit vertrekt om 14.30 uur vanuit Asten naar Someren-Heeze-Sterksel. Meestal zijn er zo'n 5 bewoners die naar huis moeten worden gebracht. Voordat we vertrekken vanaf de Emmastraat, staat er verse koffie en thee klaar en is er tijd om gezellig bij te praten.

Structureel
Bergeijk

Wordt vrijwilliger voor onze zwem-avonturen

Kempenhaeghe

Duik in ons spannende nieuwe project dat bewoners van Kempenhaeghe de kans biedt om te genieten van verfrissende zwemuitjes bij de gerenommeerde Zwemschool De Abeel in Someren! Elke dinsdagmiddag, vanaf medio september, laten we de golven van plezier rollen! De exacte tijden zullen binnenkort worden bevestigd, maar reken op een splash tussen 13.30 uur en 15.00 uur. We hebben jouw hulp nodig om deze waterpret mogelijk te maken! Als vrijwilliger word je onze trouwe metgezel in het water, waar je onze bewoners begeleidt tijdens hun zwemavonturen. Of het nu gaat om een gezellige duik naast hen of het aanmoedigen van een ontspannen beweging door het water, jouw aanwezigheid maakt het verschil. En maak je geen zorgen, we zorgen voor alle benodigde hulpmiddelen om ervoor te zorgen dat het zwemmen veilig en plezierig verloopt. Elke week ontmoet je een nieuwe groep bewoners, elk met hun unieke persoonlijkheden en uitdagingen. Van ernstige meervoudige beperkingen tot licht verstandelijke beperkingen, je zult een wereld van verschil maken voor elk van hen. Maar je staat er nooit alleen voor! Ons team van begeleiders van Kempenhaeghe staat altijd paraat om te ondersteunen en te adviseren, zodat je je volledig op de zwemervaring kunt concentreren. Dus, als jij een echte waterrat bent die graag een glimlach op het gezicht van anderen tovert, dan zijn wij op zoek naar jou! Kom aan boord en laat samen met ons de golven van geluk en verbondenheid stijgen! * Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet geheel vrijblijvend. Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk

Structureel
Jongeren
(kleine) groepen
Asten

Ga op bosavontuur met Roy en zijn hulphond

Kempenhaeghe

Hoe fijn is het als iemand speciaal voor jou komt en naar je luistert, met je kletst of een wandeling maakt. Of als iemand leuke dingen met je onderneemt. Dat is voor veel bewoners van Kempenhaeghe niet vanzelfsprekend en heel waardevol. Het maakt hun dag speciaal. Wil jij als vrijwilliger ook het verschil maken? Word dan maatje! Vandaag is Roy aan het woord, die op zoek is naar een maatje. “Ik ben 24 jaar oud en woon zelfstandig begeleid op de Emmastraat in Asten. Ik heb epilepsie en krijg hierbij ondersteuning van mijn epilepsie hulphond Ruby. Ik ben een vrolijke jongeman die wel van een grapje houdt op zijn tijd. Vooral woensdagmiddag en op de donderdagmiddag of de avond zijn zijn favoriete tijden. Zo nu en dan verblijft Roy ook in het weekend in Asten. Dan zou de maandagochtend- op middag, zaterdag of zondag ook goed uit komen! De leeftijd van de vrijwilliger maakt niet uit. Het zou geweldig zijn als je elke week kunt wandelen, maar om de week is ook al heel fijn voor Roy en Ruby. Lijkt het je leuk om samen met Roy en Ruby op pad te gaan? Neem dan contact met ons op! Neem vrijblijvend contact op met ons wervingsteam, Paul (Recruitment) Carlijn (Coördinator Vrijwillige Inzet Kempenhaeghe) Je bent van harte welkom! Onze bewoners staan centraal, maar we vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich met plezier inzetten, op momenten dat het hen ook schikt. De frequentie van het contact is daarom in overleg af te stemmen. * Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk

Structureel
Jongeren
Heeze-Leende

Tuinieren en gezellig uitjes: word maatje!

Kempenhaeghe

Tuinieren en gezellige uitjes: Word het Maatje van Lucienne! Maak kennis met Lucienne, een levendige en opgewekte vrouw van 61 jaar die houdt van gezelligheid en eropuit gaan. Lucienne geniet van het gezelschap van anderen en praat graag, maar waardeert ook de rust en het comfort van haar eigen woning. Ze is behulpzaam en vriendelijk, al kan ze soms wat geprikkeld reageren en zichzelf makkelijk overschatten. Wij zoeken een sociale, actieve, en enigszins extroverte vrouw van minimaal 40 jaar die Lucienne gezelschap kan houden en samen met haar van deze activiteiten kan genieten. Of het nu gaat om een gezellige wandeling, een creatief project of een kop koffie in een leuk café, jouw gezelschap kan het verschil maken. Lucienne is verbaal sterk, kan lezen en schrijven, en heeft zelfs haar eigen mobiele telefoon en e-mailadres. Ze is bekend met internet en geniet van allerlei activiteiten: wandelen, tuinieren, creatief bezig zijn, koffiedrinken in een restaurant, tv kijken, winkelen en spelletjes spelen. Lucienne heeft een lichte vorm van epilepsie met een lage frequentie van aanvallen, wat nauwelijks impact heeft op haar dagelijks functioneren. Ze is fysiek in goede conditie en maakt graag lange wandelingen tot maximaal een uur, en fietst ook graag op haar eigen fiets. Heb je tijd in de avonden of weekenden en wil je in overleg bepalen hoe vaak je kunt langskomen? Dan horen we graag van je! Jouw gezelschap en enthousiasme kunnen Lucienne net dat beetje extra geven waar ze zo van geniet. Neem contact op met ons bij Kempenhaeghe en maak een verschil in Lucienne's leven! Neem vrijblijvend contact op met ons wervingsteam, Paul Verhaeg en Chantal Simar (Recruitment) Carlijn Ceelen (Coördinator Vrijwillige Inzet Kempenhaeghe) Je bent van harte welkom! E-mail: [email protected] Tel: 06-83524991 of 06-13325079 Onze bewoners staan centraal, maar we vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich met plezier inzetten, op momenten dat het hen ook schikt. De frequentie van het contact is daarom in overleg af te stemmen. * Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk

Structureel
Jongeren
Heeze-Leende

Wandelliefhebber voor Hans gezocht

Kempenhaeghe

Bij Kempenhaeghe, locatie Kievithof, woont Hans, een innemende man van 83 jaar. Ondanks dat hij slechter hoort en ziet, geniet hij intens van de kleine dingen in het leven. Wat hem het meeste plezier en rust brengt? Een heerlijke wandeling in de buitenlucht. Hans kan soms moeilijk aangeven wat hij wil, maar als hij zich goed voelt, deelt hij graag zijn wensen met je. Hij heeft geen last van epileptische aanvallen, maar bevindt zich wel in de laatste fase van zijn leven. Soms kan hij onrustig zijn en dat uiten in wilde bewegingen, maar dit is slechts een teken van de innerlijke onrust die hij ervaart. Wij zoeken iemand – man of vrouw – die met Hans wil wandelen en hem dat stukje vreugde kan geven. Of je nu doordeweeks of in het weekend tijd hebt, maakt voor ons niet uit; elke wandeling betekent veel voor Hans. Zie jij jezelf al wandelen met Hans, genietend van de buitenlucht en elkaars gezelschap? Aarzel dan niet en neem contact op met ons. Hans kijkt ernaar uit om samen met jou rust en plezier te vinden tijdens een mooie wandeling. Nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact op met ons wervingsteam, Paul Verhaeg en Chantal Simar (Recruitment) Carlijn Ceelen (Coördinator Vrijwillige Inzet Kempenhaeghe) Je bent van harte welkom! E-mail: [email protected] Tel: 06-83524991 of 06-13325079 * Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet geheel vrijblijvend. Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk

Structureel
Jongeren
Heeze-Leende

Eet jij een frietje met Sven?

Kempenhaeghe

Maatje gezocht! Hoe fijn is het als iemand speciaal voor jou komt! Iemand die samen iets met je onderneemt en die oprecht geïnteresseerd is in jou als persoon. Maar hoe waardevol en speciaal dat ook is, het is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom zijn we dringend op zoek naar maatjes die echt het verschil willen maken voor de bewoners van Kempenhaeghe. Vandaag stellen we je voor aan Sven, Sven is een vrolijke, actieve jongeman van 29 jaar met een ernstige verstandelijke beperking. Sven woont met veel plezier op een woonafdeling van Kempenhaeghe. Sven kan niet praten, maar kan non-verbaal prima duidelijk maken wat hij wel of niet wil. Sven is beweeglijk, lacht veel en is veel bezig met alles wat er om hem heen gebeurd. Als Sven je interessant vindt of als je een goede band met hem hebt, slaat hij graag een arm om je heen voor een knuffel. Dit doet hij vanuit enthousiasme. Sven kan enorm genieten van autorijden en fietsen. Maar je maakt hem het meest gelukkig met een ritje naar de bekende, grote, gele M om samen lekker frietjes en kipnuggets te gaan eten! Dat is voor hem echt een feestje. Kun jij een frietje op z’n tijd ook wel waarderen en lijkt het je gezellig om dit samen met Sven te doen? Neem dan vrijblijvend contact op, de koffie staat voor je klaar! Carlijn Ceelen – Coördinator vrijwilligerswerk E-mail: [email protected] Tel: 06-83524991 Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk

Structureel
Heeze-Leende

Samen spelen! Dia-kienen met onze bewoners

Kempenhaeghe

Bij Kempenhaeghe zetten wij ons dagelijks in voor het welzijn van onze bewoners. Een van de activiteiten waar onze bewoners ontzettend van genieten, is dia-kienen. Het is een moment van plezier, ontspanning en sociale interactie. Onze bewoners, variërend van jong tot oud, kijken elke maand uit naar deze speciale activiteit waarbij zij kans maken op leuke prijzen door middel van een bingospel met afbeeldingen. Om dit evenement soepel en succesvol te laten verlopen, zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die onze bewoners willen ondersteunen en mee willen helpen aan deze gezellige middag of avond. Wat is dia-kienen? Dia-kienen is een van de meest geliefde activiteiten van onze bewoners. Het is vergelijkbaar met bingo, maar dan met afbeeldingen. Deelnemers kunnen leuke prijzen winnen en genieten van een gezellige middag of avond. Als vrijwilliger speel je een belangrijke rol bij het organiseren en begeleiden van dia-kienen. Voor de start van het kienen en tijdens de pauze help je samen met andere vrijwilligers bij de koffie en de bar. Tijdens het kienen assisteer je deelnemers door hen te helpen bij het spel en mee te kijken of ze "kien" hebben. Je helpt hen ook bij het uitzoeken van hun prijs. Na afloop van het spel help je met opruimen en zorg je ervoor dat alles weer netjes is. Dia-kienen is één keer per maand op zaterdag. Vanaf 27 juli starten we met twee groepen: de eerste groep is van 15:00 tot 17:00 uur en de tweede groep van 18:30 tot 20:30 uur. We willen 2 vrijwilligersteams maken, 1 voor de middag- en 1 voor de avondronde. Wie ben jij? Wij zijn op zoek naar iemand die sociaal is en goed kan omgaan met onze diverse groep bewoners. Je bent geduldig en helpt graag anderen. Daarnaast ben je beschikbaar op zaterdagmiddag en vind je het leuk om deel uit te maken van een team. Tijdens het dia-kienen zijn er altijd twee personen van de afdeling Vrijetijd aanwezig om je te ondersteunen. Bij een epileptische aanval of andere noodgevallen nemen zij contact op met de afdeling. Je werkt met een diverse groep bewoners, van jong tot oud. Er komen rond de 50 deelnemers met een hoger niveau. Soms kan het gedrag van bewoners wat opspelen door de drukte, maar jouw geduld en sociale vaardigheden helpen om hier goed mee om te gaan. Wil jij je inzetten voor een gezellige en betekenisvolle activiteit? Mail: [email protected] Bel: 06-13325079 of 06 – 83524991 Paul Verhaeg en Chantal Simar (Recruitment) Carlijn Ceelen (Coördinator Vrijwillige Inzet Kempenhaeghe) * Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet geheel vrijblijvend. Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk Wat krijg je er voor terug Naast het werken in een ontzettend leuke omgeving, de kans om echt het verschil te maken en het feit dat je enorm van waarde bent voor een ander, willen wij als Kempenhaeghe ook graag laten merken dat we onze vrijwilligers erg waarderen. Daarom krijg je als vrijwilliger o.a. - een reiskostenvergoeding - een eindejaarsattentie - een vrijwilligersfeest - gratis deelname aan cursussen en workshops - gratis deelname aan de personeelsvereniging - fitnessen tegen gereduceerd tarief En natuurlijk een kaartje op je verjaardag!

Structureel
Jongeren

Anderen bekeken ook

Heeze-Leende

Deel jij een passie voor auto’s met Reint-Jan

Kempenhaeghe

Deel jij een passie voor auto’s met Reint-Jan? Maatje gezocht! Hoe fijn is het als iemand speciaal voor jou komt! Iemand die naar je luistert, een wandeling maakt, of iets leuks onderneemt. Maar hoe waardevol en speciaal dat ook is, het is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom zijn we dringend op zoek naar maatjes die echt het verschil willen maken voor de bewoners van Kempenhaeghe. Vandaag stellen we je voor aan Reint-Jan, Reint-Jan is een vriendelijke, directe man van 62 jaar met veel gevoel voor humor. Reint-Jan heeft een licht verstandelijke beperking en woont, samen met zijn groepsgenoten, op een woonafdeling op Kloostervelden in Sterksel. Reint-Jan heeft een grote interesse in auto’s, garages en autoslopen. Hij verzamelt sleutels en gereedschap. Andere interesses zijn muziek, series en honden. Reint-Jan heeft weinig sociale contacten en is hierdoor veel op zichzelf. Hij zou het enorm waarderen als er iemand speciaal voor hem komt om samen een kopje koffie te drinken en een praatje te maken. Reint-Jan kan afspreken op dinsdag, woensdag, vrijdagmiddag of in het weekend. Het heeft de voorkeur om 1x in de maand af te spreken om samen een band op te bouwen. Dus heb jij, net als Reint-Jan, een passie voor auto’s en hou je van een grapje? Neem dan vrijblijvend contact op, je bent van harte welkom! Carlijn – Coördinator vrijwilligerswerk Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk

Structureel
Heeze-Leende

Speel jij een potje schaak met Bram?

Kempenhaeghe

Speel jij een potje schaak met Bram? Maatje gezocht! Hoe fijn is het als iemand speciaal voor jou komt! Iemand die naar je luistert, een kop koffie met je drinkt of samen wat wil ondernemen. Iemand met wie je kunt lachen of iemand met wie je een serieus gesprek kunt voeren. Het is ontzettend waardevol, maar helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Vandaag stellen we je voor aan Bram, Bram is een enthousiaste, sociale jongeman van 25 jaar met een licht verstandelijke beperking. Bram woont, samen met zijn groepsgenoten, op een woonafdeling op Kloostervelden in Sterksel. Bram kijkt graag even de kat uit de boom, maar zodra hij zich vertrouwd voelt maakt hij graag een praatje en toont hij interesse in de ander. Hij kan gezelligheid en sfeer erg waarderen. Bram heeft een brede interesse en houdt van gamen, lego, kleuren, koken, houtbewerking of anderszins creatief bezig zijn. Daarnaast speelt Bram graag een potje schaak. Hier kan hij enorm van genieten. Samen schaken is pas echt een uitdaging en daarom zoekt Bram een maatje. Iemand die zich herkent in zijn enthousiasme voor schaakmat, paardensprongen en de koningin! Dus ben jij ouder dan 30, sta jij stevig in je schoenen en speel je graag een potje schaak?! Dan zoeken wij jou! Neem gerust contact op voor een (vrijblijvend) gesprek, je bent altijd welkom! Carlijn Coördinator vrijwilligerswerk Kempenhaeghe * Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk

Structureel
Heeze-Leende

Eet jij een frietje met Sven?

Kempenhaeghe

Maatje gezocht! Hoe fijn is het als iemand speciaal voor jou komt! Iemand die samen iets met je onderneemt en die oprecht geïnteresseerd is in jou als persoon. Maar hoe waardevol en speciaal dat ook is, het is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom zijn we dringend op zoek naar maatjes die echt het verschil willen maken voor de bewoners van Kempenhaeghe. Vandaag stellen we je voor aan Sven, Sven is een vrolijke, actieve jongeman van 29 jaar met een ernstige verstandelijke beperking. Sven woont met veel plezier op een woonafdeling van Kempenhaeghe. Sven kan niet praten, maar kan non-verbaal prima duidelijk maken wat hij wel of niet wil. Sven is beweeglijk, lacht veel en is veel bezig met alles wat er om hem heen gebeurd. Als Sven je interessant vindt of als je een goede band met hem hebt, slaat hij graag een arm om je heen voor een knuffel. Dit doet hij vanuit enthousiasme. Sven kan enorm genieten van autorijden en fietsen. Maar je maakt hem het meest gelukkig met een ritje naar de bekende, grote, gele M om samen lekker frietjes en kipnuggets te gaan eten! Dat is voor hem echt een feestje. Kun jij een frietje op z’n tijd ook wel waarderen en lijkt het je gezellig om dit samen met Sven te doen? Neem dan vrijblijvend contact op, de koffie staat voor je klaar! Carlijn Ceelen – Coördinator vrijwilligerswerk E-mail: [email protected] Tel: 06-83524991 Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk

Structureel
Heeze-Leende

Samen spelen! Dia-kienen met onze bewoners

Kempenhaeghe

Bij Kempenhaeghe zetten wij ons dagelijks in voor het welzijn van onze bewoners. Een van de activiteiten waar onze bewoners ontzettend van genieten, is dia-kienen. Het is een moment van plezier, ontspanning en sociale interactie. Onze bewoners, variërend van jong tot oud, kijken elke maand uit naar deze speciale activiteit waarbij zij kans maken op leuke prijzen door middel van een bingospel met afbeeldingen. Om dit evenement soepel en succesvol te laten verlopen, zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die onze bewoners willen ondersteunen en mee willen helpen aan deze gezellige middag of avond. Wat is dia-kienen? Dia-kienen is een van de meest geliefde activiteiten van onze bewoners. Het is vergelijkbaar met bingo, maar dan met afbeeldingen. Deelnemers kunnen leuke prijzen winnen en genieten van een gezellige middag of avond. Als vrijwilliger speel je een belangrijke rol bij het organiseren en begeleiden van dia-kienen. Voor de start van het kienen en tijdens de pauze help je samen met andere vrijwilligers bij de koffie en de bar. Tijdens het kienen assisteer je deelnemers door hen te helpen bij het spel en mee te kijken of ze "kien" hebben. Je helpt hen ook bij het uitzoeken van hun prijs. Na afloop van het spel help je met opruimen en zorg je ervoor dat alles weer netjes is. Dia-kienen is één keer per maand op zaterdag. Vanaf 27 juli starten we met twee groepen: de eerste groep is van 15:00 tot 17:00 uur en de tweede groep van 18:30 tot 20:30 uur. We willen 2 vrijwilligersteams maken, 1 voor de middag- en 1 voor de avondronde. Wie ben jij? Wij zijn op zoek naar iemand die sociaal is en goed kan omgaan met onze diverse groep bewoners. Je bent geduldig en helpt graag anderen. Daarnaast ben je beschikbaar op zaterdagmiddag en vind je het leuk om deel uit te maken van een team. Tijdens het dia-kienen zijn er altijd twee personen van de afdeling Vrijetijd aanwezig om je te ondersteunen. Bij een epileptische aanval of andere noodgevallen nemen zij contact op met de afdeling. Je werkt met een diverse groep bewoners, van jong tot oud. Er komen rond de 50 deelnemers met een hoger niveau. Soms kan het gedrag van bewoners wat opspelen door de drukte, maar jouw geduld en sociale vaardigheden helpen om hier goed mee om te gaan. Wil jij je inzetten voor een gezellige en betekenisvolle activiteit? Mail: [email protected] Bel: 06-13325079 of 06 – 83524991 Paul Verhaeg en Chantal Simar (Recruitment) Carlijn Ceelen (Coördinator Vrijwillige Inzet Kempenhaeghe) * Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet geheel vrijblijvend. Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk Wat krijg je er voor terug Naast het werken in een ontzettend leuke omgeving, de kans om echt het verschil te maken en het feit dat je enorm van waarde bent voor een ander, willen wij als Kempenhaeghe ook graag laten merken dat we onze vrijwilligers erg waarderen. Daarom krijg je als vrijwilliger o.a. - een reiskostenvergoeding - een eindejaarsattentie - een vrijwilligersfeest - gratis deelname aan cursussen en workshops - gratis deelname aan de personeelsvereniging - fitnessen tegen gereduceerd tarief En natuurlijk een kaartje op je verjaardag!

Structureel
Jongeren
Heeze-Leende

Vrijwilliger Zorgboerderij

zorgboerderij Mc Sweeney's

Voor onze zorgboerderij zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor het vervoeren van onze bezoekers en het uitvoeren van leuke activiteiten. Dit is zowel mogelijk met onze auto en/of bus als met eigen vervoer tegen een km-vergoeding. Als vrijwilliger op onze zorgboerderij maak je deel uit van een leuk en enthousiast team en uiteraard betalen wij een vrijwilligersvergoeding. Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit ouderen met dementie en affiniteit met deze doelgroep is uiteraard belangrijk. Met vriendelijke groet, Carolien en Terry

Structureel
Jongeren
Heeze-Leende

Enthousiaste quizmaster gezocht

Kempenhaeghe

Ben je een enthousiasteling en een echte spelletjesfanaat? En geniet je daarnaast van het contact met de bewoners van Kempenhaeghe? Dan zijn wij op zoek naar jou! Twee maandagen per maand organiseert de afdeling “vrije tijd” een heuse quizclub voor de bewoners. Deze activiteit start om 18.30 uur en is rond 20.00 uur afgelopen. De deelnemers bestaan uit bewoners die door hun beperking niet meer thuis kunnen wonen, maar nog wel zelfredzaam zijn. Jij bent de enthousiasteling die ze deze avond mag ontvangen en mag voorzien van koffie of thee. De quiz wordt gespeeld in groepjes van 4 á 5 personen en krijgen vooral beeldvragen. Na 2 maanden wordt er bekeken wie de meeste antwoorden goed heeft en ontvangt die avond een echte wisselbeker! Wil jij echt het verschil maken voor de bewoners van Kempenhaeghe? En lijkt het jou gezellig om samen met hen te gaan quizzen? Dan zoeken wij jou! Je kunt vrijblijvend contact opnemen via een bericht. Zien we je snel?! Paul en Chantal (Recruitment) Carlijn (Coördinator Vrijwillige Inzet Kempenhaeghe) * Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet geheel vrijblijvend. Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk

Structureel
Heeze-Leende

Ontdek met Roy het uitgaansleven

Kempenhaeghe

Maatje gezocht Hoe fijn is het als iemand speciaal voor jou komt en naar je luistert, met je kletst of een wandeling maakt. Of als iemand leuke dingen met je onderneemt. Dat is voor veel bewoners van Kempenhaeghe niet vanzelfsprekend en heel waardevol. Het maakt hun dag speciaal. Wil jij als vrijwilliger ook het verschil maken? Word dan maatje! Vandaag is Roy aan het woord, die op zoek is naar een maatje. “Mijn naam is Roy, Ik ben 24 jaar oud en woon zelfstandig begeleid op Hofpad 18 in Leende. Ik heb epilepsie en krijg hierbij ondersteuning van mijn epilepsie hulphond Ruby. Ik ben een vrolijke jongeman die wel van een grapje houd op zijn tijd. Mijn hobby’s zijn onder andere: Grafische vormgeving, fotografie, videogames spellen, wandelen, darten of het maken van muziek via mijn dj-controller. Drankje doen op terras. Gewoon luisteren naar muziek vind ik ook prima. Ik ben graag op zoek naar een sociale vrijwilliger/vrijwilligster/maatje, die met mij dingen kan ondernemen die die niet mogelijk zijn alleen met mijn hulphond Ruby. Zoals er 's avonds of in de weekenden een keer op uitgaan. Dit kan bijvoorbeeld een festival zijn, een drankje in een kroeg of naar de bioscoop gaan. Ben jij tussen de 20 en 30 jaar en sluiten jouw interesses aan bij één of meer van de beschreven wensen van Roy? Dan horen wij het graag! Neem vrijblijvend contact op met ons wervingsteam door een bericht te sturen. Onze bewoners staan centraal, maar we vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich met plezier inzetten, op momenten dat het hen ook schikt. De frequentie van het contact is daarom in overleg af te stemmen. * Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk

Structureel
Jongeren
Heeze-Leende

Chauffeur gezocht voor onze bewoners

Kempenhaeghe

Stap in onze wereld: Bij ons vind je een warme, hechte woongroep bestaande uit 10 bewoners van het Epilepsiecentrum Kempenhaeghe. Deze levendige gemeenschap leeft zelfstandig met ondersteuning, waarbij onze begeleiders altijd paraat staan voor ondersteuning bij hulpvragen. Ons thuis is gevestigd in het hart van Asten. Wat we zoeken: We hebben onze eigen Mercedes-Sprinter bus en zijn op zoek naar een enthousiaste, zorgzame chauffeur die op maandagmiddag onze bewoners van hun werk kan ophalen. De rit vertrekt om 14.30 uur vanuit Asten naar Someren-Heeze-Sterksel. Meestal zijn er zo'n 5 bewoners die naar huis moeten worden gebracht. Voordat we vertrekken vanaf de Emmastraat, staat er verse koffie en thee klaar en is er tijd om gezellig bij te praten.

Structureel
Heeze-Leende

Sportieve vrijwilligers gezocht!

Kempenhaeghe

Voor de start van project “de sportcoach” zoekt het gedreven beweegteam van Kempenhaeghe verschillende vrijwilligers die willen ondersteunen op de maandagavond tussen 18.00-21.00u bij diverse sportactiviteiten op Kloostervelden (Sterksel). Deze sportieve activiteiten worden aangeboden voor bewoners van Kempenhaeghe om ze kennis te laten maken met verschillende sporten en ze te enthousiasmeren voor extra beweging. Alle sportieve hulp is welkom! Interesse? Nieuwsgierig? Neem dan vrijblijvend contact op met Carlijn Ceelen, coördinator vrijwilligerswerk Kempenhaeghe via [email protected] of via 06-83524991. * Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet geheel vrijblijvend. Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk

Structureel
Heeze-Leende

Wandel jij met ons mee?!

Kempenhaeghe

De wind door de haren, de geur van tuinen in bloei, spelende kinderen. Ook in een rolstoel valt er buiten zoveel meer te beleven dan binnen. Daarom zoeken wij een wandelvrijwilliger die tijdens de dagbesteding op het klooster op Kloostervelden in Sterksel, na de lunch met een bewoner van Kempenhaeghe een mooie ronde wil lopen. Dat kan iemand in een rolstoel zijn. Na een verfrissend rondje door de buitenlucht komt mevrouw of meneer met een grote glimlach terug. De vrijwilliger gaat met een gevoel van voldoening en waardering weer naar huis. Mooie momenten om samen te delen! Tijdens het wandelen begeleid je de wandelaars, duw je de rolstoel en maak je een praatje. Ben jij een of twee uurtjes per week beschikbaar? Dan horen we graag van jou. We zijn flexibel in de dagen die jij kan en wil gaan wandelen. Over de doelgroep De doelgroep zijn de ouder wordende cliënten met een verstandelijke beperking en epilepsie. Wil jij echt het verschil maken voor de bewoners van Kempenhaeghe En lijkt het jou gezellig om samen met hen te gaan wandelen? Dan zoeken wij jou! Je kunt vrijblijvend contact opnemen, door een bericht te sturen. Zien we je snel?! Paul (Recruitment) Carlijn (Coördinator Vrijwillige Inzet Kempenhaeghe) * Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet geheel vrijblijvend. Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk

Structureel