csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Wil jij Tilburgs maatje zijn?

Als sociaal werker voor het maatjesproject in Tilburg Zuid West ben ik op zoek naar maatjes voor verschillende bewoners. Zij gaan graag samen wandelen, hebben behoefte aan een luisterend oor of genieten van een uitje. Door jouw aanwezigheid en ondersteuning maak jij het verschil voor hen! Door bijvoorbeeld boodschappen te doen, een wandeling maken of een fijn gesprek te voeren kun je al heel waardevol zijn. Wij bieden jou begeleiding op maat, gratis en vrijwblijvend deelname aan cursussen, themabijeenkomsten en bijeenkomsten met andere maatjes, onkostenvergoeding en een jaarlijks bedankje. Heb je interesse of wil je meer weten, neem dan contact met mij op.

Lees meer

structureel

Tilburg

Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Als sociaal werker voor het maatjesproject in Tilburg Zuid West ben ik op zoek naar maatjes voor verschillende bewoners.
Zij gaan graag samen wandelen, hebben behoefte aan een luisterend oor of genieten van een uitje. Door jouw aanwezigheid en ondersteuning maak jij het verschil voor hen! Door bijvoorbeeld boodschappen te doen, een wandeling maken of een fijn gesprek te voeren kun je al heel waardevol zijn.
Wij bieden jou begeleiding op maat, gratis en vrijwblijvend deelname aan cursussen, themabijeenkomsten en bijeenkomsten met andere maatjes, onkostenvergoeding en een jaarlijks bedankje.
Heb je interesse of wil je meer weten, neem dan contact met mij op.

Praktische informatie

Wekelijks 1 tot 4 uur

Locatie

Tilburg

Impact

Voor wie

Mantelzorgers

Ouderen

Impactgebied

Sociaal & welzijn

Categorie

Maatje, buddy & gezelschap
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van ContourdeTwern

Tilburg

Soep kunstenaar gezocht

ContourdeTwern

Donderdagmiddag verse soep bij wijkcentrum Heyhoef! Dit is inmiddels een begrip geworden bij vele. Elke week komen er ongeveer 50 bezoekers genieten van dit culinaire hoogstandje. Op woensdagochtend starten we al met de voorbereidingen en op donderdag wordt de soep afgemaakt zodat we deze om 12u kunnen serveren. We zoeken voor ons keukenteam nog een vriendelijke, rustige vrijwilliger die goed kan samenwerken en het liefst ook met leuke soep ideeën! Heb jij interesse neem dan contact op en kom kennismaken met het keukenteam.

Structureel
Jongeren
Tilburg

Strand, theater of tuincentrum? Opstapbus!

ContourdeTwern

Gezellig erop uit - ouderen een leuke dag bezorgen - nieuwe mensen ontmoeten - elke maand nieuwe uitjes - gezellig vrijwilligersteam. Word dan chauffeur/begeleider op onze Opstapbus. De OPSTAPbus is een mobiel ontmoetingspunt, waarbij onze vrijwilligers 65 plussers rijden en begeleiden tijdens gevarieerde uitstapjes. Samen hebben we één doel: onze deelnemers een fijne dag bezorgen! Onlangs ontvingen we nog een bedankje van een van onze deelnemers: "Het was weer een dag vol liefde!" Wat hebben wij jou te bieden: - proefrit: probeer het uit en ga een dag mee! - deelname aan de uitjes is gratis voor jou. De lunch of het entreebewijs zijn voor onze rekening - diverse gratis trainingen en workshops voor onze vrijwilligers - jaarlijks bedankmoment. Maar het mooiste is de glimlach en het plezier van de deelnemers!

Structureel
Tilburg

Een vriendelijk gezicht bij binnenkomst!

ContourdeTwern

Jij bent het eerste aanspreekpunt met een vriendelijke ontvangst voor de bewoners van de Reeshof. In ons wijkcentrum Heyhoef is de receptie de plaats voor bezoekers waar ze terecht kunnen met hun vragen. Wij zoeken iemand voor de dinsdag- en donderdagmiddag. Vind jij het leuk om wijkbewoners te woord te staan en te helpen met hun vragen? Wij bieden een goede inwerkperiode, gratis cursussen en een jaarlijks bedankmoment! En natuurlijk de glimlach bij de mensen die door jou geholpen zijn! Heb je interesse? Stuur dan een bericht.

Structureel
Loon op Zand

Samen wandelen

ContourdeTwern

Houd je van een flinke wandeling in de natuur of juist van een ommetje door het dorp? En vind je het fijn om iemand te helpen door samen te wandelen. Voor meerdere inwoners op leeftijd in het dorp Loon op Zand zijn we op zoek naar wandelmaatjes. Of je nu een paar keer per week wilt wandelen of dat je juist maar een keer per maand op een donderdagavond tijd hebt; reageer op deze advertentie en kijk samen met sociaal werker Tim wat passend en mogelijk is.

Structureel
Loon op Zand

Houd jij me aan het lijntje?

ContourdeTwern

Houd je van honden? En van wandelen? En vind je het fijn om iemand te helpen? Dan past deze oproep bij jou! Voor een meneer op leeftijd in Loon op Zand (dorp) zijn we (Team ContourdeTwern) op zoek naar iemand die zijn trouwe herdershond kan uitlaten. Korte wandelingen lukt meneer nog zelf, maar zijn hond heeft ook af en toe een langere wandeling nodig. Elke dag een flinke wandeling? Dat zou geweldig zijn. Maar we begrijpen dat dat wat veel gevraagd is. 1 dag of een paar vaste dagen per week, dat zou ook al heel fijn zijn. Alle hulp is welkom. (Reageer ook op deze vraag als je meer informatie wil over het uitlaten van het hondje)

Structureel
Jongeren
Tilburg

Wil jij er écht voor iemand zijn?

ContourdeTwern

Een 71 jarige, creatieve, vrouw, die niet veel mensen om zich heen heeft, zoekt een maatje die er 1 x per week voor haar wil zijn. Zij zou dan graag samen leuke dingen willen doen zoals goed gesprek voeren, samen eten of samen gaan zwemmen. Zij zoekt iemand die naar haar kan luisteren en ook weer wat meer plezier in haar leven kan brengen. Ben jij ouder dan 50 jaar en spreekt jou dit aan of wil je meer weten, neem dan contact met mij op.

Structureel
Tilburg

Wil jij iemand veilig leren fietsen?

ContourdeTwern

59- jarige man zoekt iemand die met hem wil gaan fietsen om zo zijn verkeersveiligheid te oefenen en te verbeteren. Meneer heeft, als gevolg van niet aangeboren hersenletsel, moeite met voldoende aandacht te hebben voor het verkeer en hierop te reageren. Dit wil hij graag oefenen door met iemand samen te gaan fietsen die hem hierbij helpt, eigenlijk een extra paar ogen. Zou jij dit willen doen of wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op.

Structureel
Tilburg

Vrijwilliger gezocht voor blinde meneer

ContourdeTwern

Voor een echtpaar zijn we op zoek naar een vrijwilliger ouder dan 30 jaar die meneer kan begeleiden naar ziekenhuisafspraken en gezelschap kan bieden bij uitstapjes naar bijvoorbeeld een terras of het park. Meneer is blind, soms vergeetachtig, en maakt gebruik van een rolstoel buiten de deur. Hij reist met de deeltaxi naar het ziekenhuis, waarbij de begeleider gratis mee kan rijden. Meneer is in veel situaties afhankelijk van zijn vrouw, die zich overbelast begint te voelen. Hulp zou voor zowel meneer als mevrouw zeer welkom zijn. Wat brengt het jou? Naast voldoening en dankbaarheid biedt Contourde Twern persoonlijke begeleiding, onkostenvergoeding en gratis deelname aan cursussen en bijeenkomsten voor vrijwilligers. Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan contact met mij op.

Structureel
Tilburg

Samen gezellig boodschappen doen

ContourdeTwern

Een 77 jarige vrouw zoekt iemand die met haar 1 keer in de 1 of 2 weken samen boodschappen kan doen. Mevrouw heeft een auto en kan zelf rijden, maar zij kan zelf niet meer de boodschappen tillen. Zij zou het heel fijn vinden als iemand haar daarmee wil helpen. Daarnaast vindt zij het ook gezellig als er iemand met haar mee gaat. Wil jij graag iemand helpen en vind je het gezellig om samen boodschappen doen, neem dan contact met mij op. Ook wanneer je eerst nog wat meer informatie wilt, kun je contact met mij opnemen,

Structureel
Tilburg

Alle kinderen hebben aandacht nodig!

ContourdeTwern

Crew Recreatie is de naam van een clubje enthousiaste jongeren die in de wijk Tilburg-noord kinderactiviteiten organiseren. Geheel belangeloos zetten zij zich in voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar. Denk hierbij aan wekelijkse knutsel -en spel activiteiten, carnaval of themamiddag rondom zomer of winter. Ben je tussen de 16 en 21, hou je van kinderen en ben je een paar uurtje per week beschikbaar op de zaterdag of af en toe in het weekend? Kom meehelpen in wijkcentrum de Symfonie, dit is hun thuisbasis. Wil je meer weten? Zoek online eens naar Crew Recreatie, ze hebben diverse filmpjes geplaatst!

Structureel
Jongeren
Tilburg

Wij hebben 's avonds JOUW hulp nodig!

ContourdeTwern

Zit jij 's avonds wel eens naar de tv te staren en denk je: "Had ik maar iets om handen". Dat kan, want onze avond beheerder zoekt hulp!! Als beheerder van een wijkcentrum wil je gewoon NIET alleen staan, want soms is het rustig en dat is saai. Maar het kan ook behoorlijk druk zijn en dan red je het gewoon niet alleen. Stel jij wilt komen helpen, wat is er dan voor jou te doen? Je belangrijkste taak is meehelpen achter de bar. Maar als avondploeg zorg je er ook voor dat alles netjes achterlaten wordt voor de volgende dag. En als allerlaatste controleer je het gebouw en sluit je samen af. Het gaat hier over avond werkzaamheden tussen 18:00-23:00. Welke avond...dat gaat in overleg. Iets voor jou? Neem dan contact met me op, ik spreek je graag!

Structureel
Tilburg

GEZOCHT: leuke mensen...

ContourdeTwern

Wij zoeken mannen of vrouwen voor diverse werkzaamheden. Hieronder staat van alles genoemd, schrik niet, je hoeft echt niet alles te kunnen hoor! * Bar: koffie/thee zetten en schenken, drankjes uitschenken, schoonhouden van het bargedeelte en koelingen. * Keuken: inkopen voor de tosti's, klaarmaken tosti's, maken van een lekkere soep en het schoonhouden van de keuken en de afwas. * Gastheer/gastvrouw: ontvangen van de bezoekers met een glimlach en een vriendelijk woordje. Schoonhouden van de ontmoetingsruimte. * Receptie: telefoon aannemen, mensen te woord staan en helpen. * Klussen: Kleine karweitjes in en rond het gebouw. We kijken samen WAT er bij jou past en op welke momenten van de week. Een beetje maatwerk dus. Nieuwsgierig? Stuur mij gewoon een berichtje en ik neem contact met je op. Tot snel!

Structureel
(kleine) groepen
Tilburg

Ook JIJ bent belangrijk en telt mee!

ContourdeTwern

Iedereen heeft kwaliteiten, groot of klein. Of het nou tosti's maken is, onkruid verwijderen, telefoon aannemen of achter de bar staan. Alles is belangrijk. Soms kan het best moeilijk zijn om je huis uit te komen om mensen te ontmoeten, maar in het wijkcentrum snappen we dit. Samen met JOU kijken we wat er bij je past en wie weet word jij onze nieuwe Supervrijwilliger!! Wil je meer weten? Stuur gewoon een berichtje en dan neem ik contact met jou op. Tot snel!

Structureel
Tilburg

Kom je koffie met ons drinken?

ContourdeTwern

Vind jij het leuk om in contact te komen met andere culturen? Bij onze groep in 't Sant komen we samen om elkaar te ontmoeten en tegelijkertijd oefenen we ons Nederlands door met elkaar in gesprek te gaan. Wat kun je verwachten? Je: - Komt in contact met verschillende culturen - Helpt mensen Nederlands spreken - Wordt onderdeel van een heel leuk vrijwilligersteam - Hebt de mogelijkheid tot leuke online cursussen Iets voor jou? Reageer dan nu op deze vacature.

Structureel
Tilburg

Spreek Nederlands met ons

ContourdeTwern

Heb jij iets met de Nederlandse taal? Word dan taalvrijwilliger bij ContourdeTwern. Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om anderen in groepsverband (3-4 personen) te helpen hun taalvaardigheid te vergroten. De nadruk ligt vooral op de spreekvaardigheid, maar er is ook aandacht voor lezen en schrijven. Wat kun je verwachten? Je: - Helpt mensen Nederlands te leren spreken - Komt in contact met verschillende culturen - Wordt onderdeel van een heel leuk vrijwilligersteam - Krijgt een taaltraining - Hebt de mogelijkheid tot leuke online cursussen Graag vertellen wij je meer over de mogelijkheden. Als je besluit je vrijwillig in te zetten volg je een taaltraining van 4 bijeenkomsten. Daarna kun je al in (kleine) groepjes van 3 tot 4 personen gaan begeleiden. Iets voor jou? Reageer dan nu op deze vacature.

Structureel
Tilburg

Help jij ons digitaal vaardiger te worden?

ContourdeTwern

Help ouderen vaardig te worden op het gebied van computeren, gebruik van de smartphone, tablet en laptop. Als digi-maatje hoef je geen computerheld te zijn. Het is wel fijn als je ervaring hebt met internetgebruik, het downloaden en gebruiken van verschillende apps, e-mailen en sociale media. Je hebt geduld en legt graag iets aan anderen uit. Je hoeft hierbij de taken niet over te nemen, maar leert de deelnemer het zelf te doen. Wat kun je verwachten? Je: - Helpt een klein groepje mensen digitaal vaardig te worden - Wordt onderdeel van een heel leuk vrijwilligersteam - Hebt de mogelijkheid tot leuke online cursussen Graag vertellen wij je meer over de mogelijkheden. Iets voor jou? Reageer dan nu op deze vacature.

Structureel
Jongeren

Anderen bekeken ook

Tilburg

Klussers gezocht voor Beter Stokhasselt

BeterProjecten Tilburg

Bij Beter Stokhasselt doen we klusjes voor bewoners die niet het geld hebben een bedrijf in te schakelen en dit anders niet geregeld krijgen. Denk daarbij aan binnen schilderwerk, laminaat leggen, tuinonderhoud, lamp ophangen, een kleine verhuizing of een keertje naar de milieustraat rijden. Dit doen we op dinsdagen, woensdagen en donderdagen. Ook hebben we een fietswerkplaats waar we fietsen herstellen voor bewoners. Je hoeft geen ervaring te hebben met klussen maar het is wel handig als je een beetje praktisch bent. We doen dat met een groep vrijwilligers. Het aantal uren is altijd in overleg. De tegenprestatie die we van bewoners krijgen doen we in de pot. Deze pot wordt gebruikt om gezellige dingen met de vrijwilligers te doen als lunches en 2 keer per jaar een etentje.

Structureel
Jongeren
Tilburg

Fietsreparateurs gezocht

BeterProjecten Tilburg

Vind je het leuk om met fietsen bezig te zijn, help je graag anderen, dan ben je van harte welkom in onze BikeRepairshop van Beter3West of de Fietswerkplaats in Tilburg Noord. Het aantal uren is altijd in overleg. We zijn open op dinsdagen, woensdagen en donderdagen. De tegenprestatie die we van bewoners krijgen doen we in de pot. Deze pot wordt gebruikt om gezellige dingen met de vrijwilligers te doen als lunches en 2 keer per jaar een etentje.

Structureel
Jongeren
Amsterdam, Maastricht, Eindhoven, Wageningen, Tilburg, Delft, Leiden, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Nijmegen, Leeuwarden

Maak een eenzame oudere in jouw buurt blij!

Oma's Soep

Wil jij een steentje bijdragen aan het leven van een oudere bij jou in de buurt? Jij kan het verschil maken. Word vrijwilliger bij Oma’s Soep! Wij zijn Oma’s Soep, een snel groeiende sociale onderneming die eenzaamheid onder ouderen tegengaat door jong en oud samen te brengen. Dit doen we door ouderwets gezellige kookdagen te organiseren, bezoekjes te brengen aan eenzame ouderen in de buurt en door buitengewone evenementen te organiseren. Dit alles financieren we door de verkoop van onze verse en gezonde soepen en maaltijden in de foodservice en retail. Inmiddels zijn we in 12+ steden actief en bezoeken we wekelijks meer dan duizend ouderen door heel Nederland. Het is ons doel om zoveel mogelijk ouderen blij te maken en daar kan jij ons bij helpen! Wekelijks organiseren we op dit moment door heel Nederland twee soorten activiteiten. Kookdagen De Kookdagen van Oma’s Soep staan altijd in het teken van gezelligheid en plezier. Het is een unieke combinatie om met jong en oud samen heerlijke soepen te maken. Tijdens de Kookdagen worden groentes gebruikt die anders weggegooid zouden worden. De Kookdagen worden op verschillende locaties georganiseerd en deelname duurt ongeveer 3 uur. Een middag vol bordspelletjes, sterke verhalen, nog meer grappen en natuurlijk heerlijke soep! Soep-aan-huis dagen Met de Soep-aan-huis dagen bereiken we de ouderen die gezelschap het hardst nodig hebben. Via lokale huisartsen, fysio’s, de supermarkt bij jou om de hoek en nog vele andere supporters bereiken wij een grote groep kwetsbare ouderen. Wekelijks brengen wij pakketjes vol met onze heerlijke soep, een motiverend kaartje en een verrassing aan huis bij ouderen bij jou in de buurt. Pak een moment om samen met jouw buur gezellig een kopje koffie te drinken, een wandeling te maken of samen iets te ondernemen. De Soep-aan-huis dag wordt wekelijks vanuit een vaste locatie georganiseerd en deelname duurt ongeveer 2-3 uur. Jouw glimlach, gezellige praatje of kort contact momentje kan een wereld van verschil maken voor onze ouderen. Iedereen is welkom bij Oma’s Soep en meedoen is zowel voor vrijwilligers als voor ouderen gratis. Meld je aan door een kijkje te nemen op onze website bij jouw stad voor actuele data, tijden en locaties. NIEUW! Oma's Pen/Belvriend Naast onze wekelijkse activiteiten door heel Nederland, brengen we vanaf nu ook jong en oud met elkaar in contact om Pen- of Belvriend te worden. Dat houdt in dat vrijwilligers en ouderen elkaar af en toe een kaartje/brief sturen of bellen, waardoor er een persoonlijke band ontstaat. Zo gaan we eenzaamheid op nóg grotere schaal en op een dieper niveau tegen. Doe je mee? Neem een kijkje op onze pagina waar alle opa's en oma's staan die het leuk zouden vinden om met iemand zoals jij in contact te komen. Ontdek hun hobby's en interesses, laat een berichtje achter bij degene die jou aanspreekt, en wie weet heb je binnenkort een nieuwe vriend(in) om mee te schrijven of bellen!

Structureel
Jongeren
Tilburg

Wil jij echt iets betekenen voor een ander?

ContourdeTwern Oud-Noord

Heb jij tijd over, kun je goed luisteren en vind je het leuk om een medebewoner uit Oud-Noord gedurende een langere periode wekelijks een bezoekje te brengen voor een praatje, wandeling of kopje koffie? Dan ben ik op zoek naar jou! Veel mensen hebben behoefte aan sociaal contact en de inzet als maatje geeft veel voldoening. Wij bieden de nodige begeleiding en scholingsmogelijkheden. Meer weten en woon je zelf ook in Tilburg Oud-Noord? Stuur dan een bericht.

Structureel
Jongeren
Tilburg

Gastvrije Tafeldame / Tafelheer

NAHuis

Wij zoeken mensen met een warm hart voor onze bezoekers. Onze bezoekers zijn mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) die elkaar ontmoeten in het NAHuis in een ontspannen omgeving. De bezoekers schuiven aan voor een gezellig praatje of spelletje Rummikub, of doen mee aan een georganiseerde activiteit zoals NAH-fit of een taalles. Het ontmoeten/ sociale contacten, en het contact met lotgenoten staat centraal. Onze tafeldames- en heren geven onze bezoekers graag een welkom gevoel! Zij begeleiden bij een spelletje of een goed gesprek en zijn fijn gezelschap bij de gezamenlijke lunch. Maar ook mee gaan wandelen in de omgeving met een kleine groep of samen een ritje maken op de duo-fiets is mogelijk. Heb jij een open en positieve houding, en geef je mensen graag een welkom gevoel? Kun je helder en duidelijk communiceren en houd je ook overzicht als het iets drukker is? En ben je wekelijks een paar uur beschikbaar op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur? Dan drinken wij graag een kop koffie met jou om kennis te maken!

Structureel
Goirle

Gezocht intermediair Leergeld Goirle Riel

Stichting Leergeld Goirle Riel

De contactpersoon/intermediair is de schakel tussen Leergeld en de gezinnen. Je beoordeeld of de kinderen uit het gezin in aanmerking komen om deel te nemen aan Leergeld. Het gaat om de kinderen uit het gezin van 0 tot 18 jaar. Doel is dat de kinderen mee kunnen doen met leeftijdsgenootjes. Leergeld is een organisatie die werkt met ongeveer 18 vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor het doel: alle kinderen kunnen meedoen! Te verwachten vaardigheden: goede communicatie, vaardig met computer en ongeveer 1 dag in de week tijd beschikbaar hebben (zelf in te delen).

Structureel
Leidschendam-Voorburg, Gouda, Zoetermeer, Breda, Borsele, Halderberge, Etten-Leur, Oosterhout, Tilburg, Land van Cuijk, Gilze en Rijen, Loon op Zand, Meppel, Emmen, Westerveld, Elburg, Veldhoven, Eersel, Valkenswaard, Waalre, Laarbeek, Deurne, Woerden, Edam-Volendam, Amstelveen, Aalsmeer, Zaanstad

Financieel administratief vrijwilliger

Over Rood

Over Rood is op zoek naar een financieel administratief vrijwilliger die zijn/haar kennis en ervaring wil inzetten om zelfstandige ondernemers te helpen. Als financieel administratief vrijwilliger ondersteun je de cliënten van onze trajectmanagers om de administratie op orde te brengen. Je geeft deze ondernemers overzicht en inzicht in hun administratie en eventuele schulden. Je helpt ze de draad weer op te pakken. Functieomschrijving Als financieel administratief vrijwilliger ondersteun je ondernemers in het doorlopen van een hulptraject binnen Over Rood. Je helpt ondernemers met hun administratie en hebt waar nodig in samenwerking met de cliënt contact met de boekhouder, schuldeisers, curatoren en/of de belastingdienst. Wij zijn op zoek naar meerdere vrijwilligers die zich min. 4 uur per week in willen zetten voor een waardevolle bijdrage aan de Nederlandse economie en een gezond ondernemersklimaat, waarin voor hen ook ondersteuning is in lastige tijden. Het betreft een onbetaalde functie, onkosten worden vergoed. Wat bieden wij jou? • Ruimte om je talent en ervaring in te zetten voor anderen binnen een professionele en snel groeiende, landelijke vrijwilligersorganisatie • Leren van elkaar en uitwisselen van kennis, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen en je op de hoogte blijft van actuele ontwikkelingen • Diverse interne trainingen in het kader van administraties, ondernemersbelastingen, schuldhulp en ondernemersprogramma’s • Maatschappelijk betrokken collega’s die samen met jou hun kennis, ervaring en kracht inzetten om echt het verschil te maken voor onze cliënten. Wat vragen wij van jou? • Je vindt het leuk om je administratieve vaardigheden in te zetten voor mensen die daar veel profijt van hebben • Je hebt kennis van financiën, administraties en de verschillende belastingsoorten voor ondernemers • Je spreekt de taal van de ondernemer en begrijpt dat ondernemerschap soms lastig kan zij • Je bent nauwkeurig met cijfers en je kunt goed overweg met Excel • Je bent in staat te prioriteren, te structureren en te analyseren Welke opleiding en ervaring vragen wij? MBO werk- en denkniveau. Kennis van en ervaring met het opzetten, invoeren en controleren van administraties is een pluspunt. Je bent cijfermatig onderlegd, maar ook vertrouwenwekkend en kun je je goed inleven in de problematiek, de mentale situatie en de levensomstandigheden van cliënten, zonder daarbij emotioneel betrokken te raken. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste.

Structureel
Rotterdam, Utrecht, Zwolle, Eindhoven, Amsterdam, Groningen, Leeuwarden, Assen, Arnhem, Tilburg, Maashorst, Echt-Susteren

Ledencoördinator - Lymevereniging

Lymevereniging

Heb jij een passie voor organiseren en ondersteunen? Meld je dan aan als ledencoördinator! Zonder leden geen Lymevereniging, dus daarom willen we hen goed ontvangen, ondersteunen en zorgen dat zij zich gehoord voelen! Kan vanuit huis en bijscholing mogelijk! WAT GA JE DOEN ALS LEDENCOÖRDINATOR? 1️⃣💚 Nieuwe leden welkom heten: Nieuwe leden bedanken, welkom heten en een welkomstpakket toesturen. 2️⃣🙋 Aanspreekpunt voor leden: Een plek zijn waar leden al hun vragen kunnen stellen en om hulp kunnen vragen. 3️⃣📊 Relatiebeheer & tevredenheid inventariseren van leden: Zorgen dat leden zich gehoord en verbonden met de vereniging voelen en zorgen dat mogelijke problemen snel opgepakt kunnen worden. 4️⃣📞 Contact rondom contributie: Leden helpen bij vragen rondom contributie en contact opnemen over niet betaalde contributie. 5️⃣📣 Ledenwerving: Nadenken over wervingsstrategieën en samenwerken met andere afdelingen om deze in te zetten. ✅ VOORDELEN VAN DEZE FUNCTIE 💚 Kan vanuit huis 💚 Tijd zelf indelen 💚 Goede begeleiding 💚 Mogelijkheid tot co-werken 💚 Mogelijkheid tot scholing 💚 Vrijwilligersvergoeding 💚 Onkostenvergoeding 💚 Taken afgestemd op jouw capaciteit 💪 EIGENSCHAPPEN DIE VAN PAS KUNNEN KOMEN: Sociaal & beleefd Klantenservice-mindset Communicatievaardigheid Feedback van vrijwilligers kunnen verwerken Maatwerk kunnen leveren. Elke vrijwilliger met wie je contact hebt is anders. 🙋 Lijkt het je leuk om je in te zetten voor de leden van de Lymevereniging? Stuur ons dan zeker een berichtje! We willen kandidaten ruim de tijd geven om zich aan te melden. Daarom wordt er in februari contact opgenomen met alle kandidaten voor een kennismakingsgesprek.

Structureel