csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Vrijwilliger Fondsenwerver

Vrijwilliger Fondsenwerving (3-6 uur) Ben jij een enthousiaste doener met organisatietalent en weet jij verbinding te maken tussen onze maatschappelijke doelstelling en ondernemers? Zet dan je talent in bij Stichting Maximaal Leven. Stichting Maximaal Leven zet zich in voor bewoners (met dementie) van zorginstellingen door de kwaliteit van leven voor hen te vergroten. Dit doen we met “geluksbrengers” die betekenisvolle dagbeleving op maat bieden met thema’s vanuit de belangstelling van bewoners: kunst & cultuur, muziek, bewegen, dieren, sport & spel, kinderen, zintuiglijke dagbeleving, aan tafel en buiten. Omdat het budget voor betekenisvolle dagbesteding niet meer toereikend is in zorginstellingen, verkopen we abonnementen op geluksbrengers aan bedrijven, betrekken we steeds meer donateurs bij onze missie en organiseren we allerlei evenementen en acties. Van deze resultaten gaan geluksbrengers naar bewoners toe om hen mooie respectvolle geluksmomenten te geven. Functieomschrijving Als fondsenwerver ben jij medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van ons fondsenwervingsplan. Jij denkt mee in het ontwikkelen van aansprekende en vernieuwende concepten en je vertaalt het jaarplan naar ambitieuze en haalbare projecten en acties. Daarbij richt jij je op: Groei en behoud van donateurs en sponsoren die ons werk ondersteunen. Creatieve plannen ontwikkelen van fondsenwervende strategieën. Nieuwe doelgroepen die zich aan onze missie willen verbinden. Realisatie van een deel van de inkomsten van Stichting Maximaal Leven. We gaan graag met jou in gesprek als jij … Klant- en resultaatgericht werkt, ondernemend en representatief bent. Pro-actief en doelgericht bent. Goed bent in het leggen van nieuwe contacten en beschikt over een relevant netwerk of je bent in staat dit op te bouwen. Goed in staat bent zelfstandig te werken, maar ook goed functioneert in teamverband. Goede communicatieve vaardigheden hebt. Interesse? Word jij enthousiast van dit werk en wil jij concreet het verschil maken voor bewoners van zorginstellingen? Dan horen we graag van jou. Stuur je persoonlijke motivatie en CV naar [e-mailadres verborgen] We zien er naar uit om kennis met je te maken!

Lees meer

structureel

Papendrecht, Ridderkerk, Zwijndrecht

Bestuur & organisatie
Projectcoördinatie
Financiën & fondsenwerving

Beschrijving

Vrijwilliger Fondsenwerving (3-6 uur)
Ben jij een enthousiaste doener met organisatietalent en weet jij verbinding te maken tussen onze maatschappelijke doelstelling en ondernemers? Zet dan je talent in bij Stichting Maximaal Leven.

Stichting Maximaal Leven zet zich in voor bewoners (met dementie) van zorginstellingen door de kwaliteit van leven voor hen te vergroten. Dit doen we met “geluksbrengers” die betekenisvolle dagbeleving op maat bieden met thema’s vanuit de belangstelling van bewoners: kunst & cultuur, muziek, bewegen, dieren, sport & spel, kinderen, zintuiglijke dagbeleving, aan tafel en buiten.

Omdat het budget voor betekenisvolle dagbesteding niet meer toereikend is in zorginstellingen, verkopen we abonnementen op geluksbrengers aan bedrijven, betrekken we steeds meer donateurs bij onze missie en organiseren we allerlei evenementen en acties. Van deze resultaten gaan geluksbrengers naar bewoners toe om hen mooie respectvolle geluksmomenten te geven.

Functieomschrijving
Als fondsenwerver ben jij medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van ons fondsenwervingsplan. Jij denkt mee in het ontwikkelen van aansprekende en vernieuwende concepten en je vertaalt het jaarplan naar ambitieuze en haalbare projecten en acties. Daarbij richt jij je op:

Groei en behoud van donateurs en sponsoren die ons werk ondersteunen.
Creatieve plannen ontwikkelen van fondsenwervende strategieën.
Nieuwe doelgroepen die zich aan onze missie willen verbinden.
Realisatie van een deel van de inkomsten van Stichting Maximaal Leven.
We gaan graag met jou in gesprek als jij …

Klant- en resultaatgericht werkt, ondernemend en representatief bent.
Pro-actief en doelgericht bent.
Goed bent in het leggen van nieuwe contacten en beschikt over een relevant netwerk of je bent in staat dit op te bouwen.
Goed in staat bent zelfstandig te werken, maar ook goed functioneert in teamverband.
Goede communicatieve vaardigheden hebt.
Interesse?

Word jij enthousiast van dit werk en wil jij concreet het verschil maken voor bewoners van zorginstellingen? Dan horen we graag van jou. Stuur je persoonlijke motivatie en CV naar [e-mailadres verborgen] We zien er naar uit om kennis met je te maken!

Praktische informatie

Wekelijks 2 tot 4 uur

Locatie

Papendrecht, Ridderkerk, Zwijndrecht

Bijzonderheden

Rolstoeltoegankelijk

Impact

Voor wie

Mantelzorgers

Mensen die begeleid worden/wonen

Ouderen

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen
Sociaal & welzijn
Zorg

Categorie

Bestuur & organisatie
Projectcoördinatie
Financiën & fondsenwerving
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Hendrik-Ido-Ambacht

Gastheer/ Gastvrouw Kringloop gezocht

Werkvisie de Hoop

Voor onze gezellige kringloopwinkel in Hendrik-Ido-Ambacht zijn wij op zoek naar een gastheer/ gastvrouw. De taken bestaan uit het vriendelijk ontvangen van onze klanten, beschikbaar zijn voor vragen vanuit onze klanten, koffie en thee schenken aan onze koffietafels en het beantwoorden van onze telefoon. Telefonisch kunnen diverse vragen komen over onze kringloop en/of producten maar hoor hier ook het inplannen van ritten bij voor wanneer klanten iets bezorgd of opgehaald willen hebben. Mocht u interesse hebben of meer vragen rondom deze vacature neem dan gerust contact op.

Structureel
Hendrik-Ido-Ambacht

Tester elektrische apparaten gezocht

Werkvisie de Hoop

Voor onze kringloopwinkel in Hendrik-Ido-Ambacht zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vind om 1 of meerdere dagdelen elektrische apparaten komt testen. Om onze klanten een zo prettig mogelijke winkelervaring te geven testen wij alle elektrische apparaten die worden ingeleverd zodat de klant weet dat ze een werkend item mee naar huis nemen. Hiervoor hebben wij een testruimte waar deze apparaten gecontroleerd worden. Dit in samenwerking met onze deelnemers. Mocht u het leuk vinden of meer informatie willen rondom deze vacature neem dan gerust contact op.

Structureel
Hendrik-Ido-Ambacht

Leerwerkbedrijf -16 afd. zoekt vrijwilligers

Werkvisie De Hoop Locatie Ambachtse Bedrijven

Voor o.a. kringloop, inpak, receptie, klussen, metaal, creatief, groen, vervoer, schoonmaak, moderne media, etc Mooie afdelingen met kansen: kringloopwinkel (De Hoop Kringloop) metaalbewerking fietsenmakerij meubelmakerij groenonderhoud bakkerij en catering legowereld inpakservice digitalisering montage en recycling lunchroom en restaurant creativiteit en handwerk kringloopwinkel printservice archiefvernietiging pr en moderne media schoonmaak en facilitaire dienst cliënten en goederen vervoer onderhoud Keuze uit activiteiten: 1) deelnemers vaardigheden aanleren 2) producten maken 3) organiseren van werkzaamheden 4) aanvullende werkzaamheden Wij bieden: Begeleiding door een gezellig team van beroepskrachten en een reiskostenvergoeding. Bovenal zinvolle taken binnen een actieve werkomgeving met een fijn team en cliënten die uw begeleiding nodig hebben! Aanvullende informatie: Vijf locaties: Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk en Sliedrecht. Inzet kan structureel en/of op oproepbasis als de nood aan de man is. Werktijden: ma-vr 9:00-16:30u Wij zoeken: Vrijwilligers met betrokkenheid op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die zich bij voorkeur in willen zetten vanuit een christelijke visie en praktijk, die stabiel en trouw zijn en verantwoordelijkheidsgevoel, geduld en goede communicatieve vaardigheden bezitten.

Structureel
Jongeren
Hendrik-Ido-Ambacht

Huismeester gezocht

Werkvisie de Hoop

Voor onze dagbesteding locatie in Hendrik-Ido-Ambacht zijn wij op zoek naar een huismeester. Iemand die van aanpakken weet en het niet vervelend vind de handen uit de mouwen te steken. De taken van een huismeester bestaan uit diverse dingen binnen en buiten het pand. Je bent verantwoordelijk voor een stuk onderhoud (diverse kleine klusjes), legen van prullenbakken, dweilen (met boenmachine) van de vloeren zodat ons pand een schone en mooie uitstraling blijft houden. Belangrijk is wel affiniteit met onze doelgroep (neem een kijkje op onze website of vraag gerust meer informatie). Zij maken onderdeel uit van de dagelijkse werkzaamheden en het juiste contact hierin is belangrijk. Zij zorgen mede voor een gezellige, mooie en bijzondere werkomgeving.

Structureel
Hendrik-Ido-Ambacht

Visser zoekt Vismaatje

Yulius

Een van onze bewoners op locatie Volgerlanden wil graag een oude hobby oppakken: vissen. Hij wil dit graag met iemand doen die ook van vissen houdt. Samen aan de waterkant zitten en af en toe een praatje. Net wat jullie samen prettig vinden. Op dit moment spaart hij om nieuwe visbenodigdheden te kunnen kopen. Dit sociaal contact helpt hem om het gevoel van eenzaamheid te doorbreken. En om zijn kennis van het Nederlands te vergroten. Wat brengt het jou? - je levert een zinvolle bijdrage door het vergroten van sociaal contact voor onze client, - je kunt je eigen hobby samen met iemand uitvoeren, - je kunt, indien nodig, een beroep doen op beroepskrachten op de locatie, - mogelijkheid om andere vrijwilligers te ontmoeten bij Ontmoetingsbijeenkomsten en / of het jaarlijkse etentje, - mogelijkheid om een training te volgen, waaronder basispsychiatrie Ben je enthousiast geworden en wil je graag gaan vissen? Neem dan snel contact met mij op!

Structureel
Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht

Personenalarmering controles en aansluiten

Diverz

Wil je een rol spelen in het ondersteunen van ouderen die graag zelfstandig thuis willen blijven wonen? Dan is deze vrijwilligersfunctie bij Diverz iets voor jou! Als vrijwilliger voor personenalarmering controles en aansluiten, speel je een belangrijke rol in het installatieproces en het uitvoeren van jaarlijkse controles van alarmtoestellen bij mensen thuis. Je werkt flexibel, op tijden die voor jou passen, en krijgt uitgebreide uitleg en instructies voorafgaand aan je taken. Bovendien loop je mee met een ervaren vrijwilliger om volledig voorbereid te zijn. Wat We Van Je Vragen: -Bereidheid om een positieve impact te maken in het leven van anderen. -Enthousiasme om ouderen te helpen zelfstandig te blijven wonen. -Flexibiliteit in het plannen van je tijd. -Een Verklaring omtrent Gedrag (VOG), die wij voor je zullen aanvragen. Wat We Bieden: -Een zinvolle vrijwilligersfunctie met directe impact. -Flexibele uren die passen bij jouw schema. -Training en begeleiding vooraf. -De kans om bij te dragen aan het welzijn van je gemeenschap en een gevoel van voldoening te ervaren. Interesse? Neem contact met ons op en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan het ondersteunen van ouderen. Samen kunnen we een positief verschil maken in het leven van anderen.

Structureel
Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht

Word ook AutoMaatje

Diverz

ANWB AutoMaatje biedt een geweldige oplossing voor inwoners van de gemeente Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht die (tijdelijk) minder mobiel zijn en geen passend vervoersalternatief hebben. De formule is eenvoudig en effectief. Als chauffeur breng je (tijdelijk) minder mobiele mensen met je eigen auto naar hun bestemming. Dit kunnen korte ritten zijn binnen de gemeente, zoals naar de kapper, het ziekenhuis of de markt, maar ook langere ritten door heel Nederland. Voor jouw inzet ontvang je een onkostenvergoeding van slechts € 0,35 per kilometer en eventuele parkeerkosten. Bovendien bepaal je zelf op welke dagen en tijden je wilt rijden, en kun je per rit beslissen of het jou uitkomt. Vooral ouderen zijn enorm dankbaar voor deze dienst. Dankzij jouw hulp kunnen zij weer meer actief meedoen in de samenleving en vaker hun huis verlaten. Als chauffeur maak je voor hen een wereld van verschil! Word een held op wielen en meld je aan als chauffeur! Wat wij van jou vragen: -Een geldig rijbewijs (B) -Een eigen auto met inzittenden verzekering -Een VOG (wij vragen deze gratis voor jou aan) Voor meer informatie en aanmelden, neem contact op met Nicole.

Structureel
Hendrik-Ido-Ambacht

Lekker in de buitenlucht!

Syndion

Als vrijwilliger ondersteun jij onze mensen met een beperking bij de werkzaamheden op het Jeugdspeelpark. Denk hierbij aan onderhouden van de moestuin, verzorgen van de dieren, etc. Daarnaast wordt er in de werkplaats gewerkt aan mooi houtproducten, zoals insectenhotels en vogelhuisjes. Natuurlijk is er begeleiding aanwezig en samen stemmen jullie de welke taken je samen met de cliënten gaat uitvoeren. We vinden het belangrijk dat je sociaal, handig en geduldig bent. We zoeken een vrijwilliger voor de maandag e/of de dinsdag. Ben jij op één van deze dagen een paar dagen beschikbaar en ben je graag bezig in de buitenlucht? Reageer dan en kom vrijblijvend kennis maken! Syn in Ambacht is een dagbestedingslocatie van Syndion. Syndion biedt uiteenlopende vormen van ondersteuning aan volwassenen en kinderen, kleinschalig en middenin de samenleving. Syndion is een waardegedreven organisatie waarin de mogelijkheden van de client en de verbinding tussen cliënt, verwanten en medewerkers centraal staan. Vrijwilligerswerk bij Syndion is uniek. We kijken naar ieders wensen, mogelijkheden en interesses en zetten mensen in hun kracht. Dit geldt voor onze cliënten en medewerkers en zeker ook voor onze vrijwilligers. Middels vrijwilligerswerk maakt je niet alleen onze cliënten gelukkig, maar beleef jij ook een leuke dag! We zorgen ervoor dat je goede begeleiding krijgt, waar nodig en je werkt samen met onze begeleiders. We geven een vrijwilligersvergoeding en attenties. We hebben zelfs mogelijkheden om je te ontwikkelen door bijvoorbeeld cursussen en inspiratiedagen te volgen. Ben je helemaal enthousiast en wil je van vrijwilligerswerk een betaalde baan maken, dan kijken we graag samen met je naar de mogelijkheden! Vrijwilligerswerk bij Syndion maakt je leven rijker!

Structureel
Jongeren
Hendrik-Ido-Ambacht

Maak jij met mij een wandeling?

Syndion

Op onze woonlocatie de Elzegaarde woont een dame (57) met een verstandelijke beperking. Ze houdt van kletsen en verteld graag over van alles. Je kan ook leuk met haar lachen en soms een beetje gek doen. Ze zoekt een vrijwilliger om samen wat leuke dingen mee te doen zoals tekenen of knutselen en/of om wat mee te bewegen zoals een wandelingetje. Heb jij zin en tijd om met haar af te spreken? We komen graag met je in contact! De Elzegaarde is een woonlocatie van Syndion. Syndion biedt uiteenlopende vormen van ondersteuning aan volwassenen en kinderen, kleinschalig en middenin de samenleving. Syndion is een waardegedreven organisatie waarin de mogelijkheden van de client en de verbinding tussen cliënt, verwanten en medewerkers centraal staan. Vrijwilligerswerk bij Syndion is uniek. We kijken naar ieders wensen, mogelijkheden en interesses en zetten mensen in hun kracht. Dit geldt voor onze cliënten en medewerkers en zeker ook voor onze vrijwilligers. Middels vrijwilligerswerk maakt je niet alleen onze cliënten gelukkig, maar beleef jij ook een leuke dag! We zorgen ervoor dat je goede begeleiding krijgt, waar nodig en je werkt samen met onze begeleiders. We geven een vrijwilligersvergoeding en attenties. We hebben zelfs mogelijkheden om je te ontwikkelen door bijvoorbeeld cursussen en inspiratiedagen te volgen. Ben je helemaal enthousiast en wil je van vrijwilligerswerk een betaalde baan maken, dan kijken we graag samen met je naar de mogelijkheden! Vrijwilligerswerk bij Syndion maakt je leven rijker!

Structureel
Dordrecht, Gorinchem, Vijfheerenlanden, Culemborg, Alblasserdam

Kom met je groep helpen bij Syndion

Syndion

We zoeken groepen die komen helpen met onderhoud van de tuintjes, ondersteunen bij een uitstapje, het bereiden van een lekkere maaltijd, etc. We denken graag in mogelijkheden, ook voor groepsactiviteiten! Syndion is er voor mensen – jong en oud - met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. We ondersteunen hen zó, dat zij kunnen opgroeien, leren, wonen en werken op een manier die zij zelf prettig vinden. We hebben verschillende mogelijkheden in ons gehele werkgebied: Drechtsteden, Alblasserwaard, Vijfheerenlanden, Altena, Gorinchem en Culemborg. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Eenmalig