csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Begeleider surfproject kinderen

Hou jij ook zo van de zee? En deel je dat graag met enthousiaste anderen? Surfervaring of ervaring met de doelgroep is geen vereiste! Een goed hart en liefde voor de zee wel! Zoveel plezier vorig jaar, met H en L in de zee! H is net zo gemotiveerd als ik kan zijn: stiekem vloeken als het niet lukt en euforisch trots als het lukt! Tussendoor kletsen we over Måneskin en zijn liefde voor het uitserveren van koffie en thee. In de middag deelde ik met L haar liefde voor de zee, het begraven van voeten in het zand en haar blijdschap voor de snelheid van de surfplank in de golf. Wil je je liefde voor de zee en/of surfen delen met kinderen met Down, autisme en ADHD en ze zo een onvergetelijke ervaring in de zee laten beleven, dan hebben we je er graag bij als vrijwilliger voor het Surf Project! Het Surf Project is een non-profitorganisatie en verzorgt op vier plekken langs de Nederlandse kust, waaronder Zandvoort, surflessen voor kinderen met Down, autisme en ADHD (8-18 jaar). Het belangrijkste doel is het versterken van het zelfvertrouwen en de sociale vaardigheden. Het project wordt vrijwillig gerund door professionals. De kinderen krijgen les van gediplomeerde surfinstructeurs en worden in het water begeleid door getrainde vrijwilligers. (jij krijgt een super leuke trainingsdag!) Als begeleider van een deelnemer begeleid je één kind tijdens de verschillende lesmomenten. Je helpt ze bij het onthouden van instructies, je zorgt ervoor dat alles duidelijk is en uiteraard zorg je ervoor dat de deelnemer op zijn of haar manier een golf kan pakken. Of je staat in de branding de kinderen toe te juichen en op te vangen wanneer ze een golf hebben gepakt. En daarbij is een high-five natuurlijk onmisbaar. Samen met de kinderen deel je dit moment van trots en overwinning. Vanuit de branding kun je ook goed zien waar kinderen nog extra hulp bij nodig hebben of welke tips je ze nog kunt meegeven, zodat ze nog meer uit het surfen kunnen halen. Ieder surfseizoen (van mei t/m september) zoekt het Surf Project vrijwilligers die affiniteit hebben met de doelgroep én met het (zee)water en een les-serie van drie of vier dagen kunnen volgen. Zo kunnen we zoveel mogelijk kinderen een onvergetelijke tijd op het strand en in het water bieden. Wil je meer over ons weten? Ga dan naar [website verborgen] of mail naar [e-mailadres verborgen].

Lees meer

eenmalig (geen vaste datum)

Bloemendaal, Zandvoort

Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap
Begeleiding & coaching

Beschrijving

Hou jij ook zo van de zee? En deel je dat graag met enthousiaste anderen? Surfervaring of ervaring met de doelgroep is geen vereiste! Een goed hart en liefde voor de zee wel!

Zoveel plezier vorig jaar, met H en L in de zee!
H is net zo gemotiveerd als ik kan zijn: stiekem vloeken als het niet lukt en euforisch trots als het lukt! Tussendoor kletsen we over Måneskin en zijn liefde voor het uitserveren van koffie en thee.

In de middag deelde ik met L haar liefde voor de zee, het begraven van voeten in het zand en haar blijdschap voor de snelheid van de surfplank in de golf.

Wil je je liefde voor de zee en/of surfen delen met kinderen met Down, autisme en ADHD en ze zo een onvergetelijke ervaring in de zee laten beleven, dan hebben we je er graag bij als vrijwilliger voor het Surf Project!

Het Surf Project is een non-profitorganisatie en verzorgt op vier plekken langs de Nederlandse kust, waaronder Zandvoort, surflessen voor kinderen met Down, autisme en ADHD (8-18 jaar). Het belangrijkste doel is het versterken van het zelfvertrouwen en de sociale vaardigheden. Het project wordt vrijwillig gerund door professionals. De kinderen krijgen les van gediplomeerde surfinstructeurs en worden in het water begeleid door getrainde vrijwilligers. (jij krijgt een super leuke trainingsdag!)

Als begeleider van een deelnemer begeleid je één kind tijdens de verschillende lesmomenten. Je helpt ze bij het onthouden van instructies, je zorgt ervoor dat alles duidelijk is en uiteraard zorg je ervoor dat de deelnemer op zijn of haar manier een golf kan pakken. Of je staat in de branding de kinderen toe te juichen en op te vangen wanneer ze een golf hebben gepakt. En daarbij is een high-five natuurlijk onmisbaar.


Samen met de kinderen deel je dit moment van trots en overwinning. Vanuit de branding kun je ook goed zien waar kinderen nog extra hulp bij nodig hebben of welke tips je ze nog kunt meegeven, zodat ze nog meer uit het surfen kunnen halen.
Ieder surfseizoen (van mei t/m september) zoekt het Surf Project vrijwilligers die affiniteit hebben met de doelgroep én met het (zee)water en een les-serie van drie of vier dagen kunnen volgen. Zo kunnen we zoveel mogelijk kinderen een onvergetelijke tijd op het strand en in het water bieden.
Wil je meer over ons weten? Ga dan naar [website verborgen] of mail naar [e-mailadres verborgen].

Praktische informatie

Locatie

Bloemendaal, Zandvoort

Impact

Voor wie

Kinderen & jongeren

Impactgebied

Sport & beweging
Zorg

Categorie

Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap
Begeleiding & coaching
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Surfproject

Goeree-Overflakkee, Westland

Begeleider of fotograaf surfproject kind

Surfproject

Hou jij ook zo van de zee? En deel je dat graag met enthousiaste anderen? Surfervaring of ervaring met de doelgroep is geen vereiste! Een goed hart en liefde voor de zee wel! We zoeken begeleiders in het water of fotografen op de kant! Zoveel plezier vorig jaar, met H en L in de zee! H is net zo gemotiveerd als ik kan zijn: stiekem vloeken als het niet lukt en euforisch trots als het lukt! Tussendoor kletsen we over Måneskin en zijn liefde voor het uitserveren van koffie en thee. In de middag deelde ik met L haar liefde voor de zee, het begraven van voeten in het zand en haar blijdschap voor de snelheid van de surfplank in de golf. Wil je je liefde voor de zee en/of surfen delen met kinderen met Down, autisme en ADHD en ze zo een onvergetelijke ervaring in de zee laten beleven, dan hebben we je er graag bij als vrijwilliger voor het Surf Project! Het Surf Project is een non-profitorganisatie en verzorgt op vier plekken langs de Nederlandse kust, waaronder Zandvoort, surflessen voor kinderen met Down, autisme en ADHD (8-18 jaar). Het belangrijkste doel is het versterken van het zelfvertrouwen en de sociale vaardigheden. Het project wordt vrijwillig gerund door professionals. De kinderen krijgen les van gediplomeerde surfinstructeurs en worden in het water begeleid door getrainde vrijwilligers. (jij krijgt een super leuke trainingsdag!) Als begeleider van een deelnemer begeleid je één kind tijdens de verschillende lesmomenten. Je helpt ze bij het onthouden van instructies, je zorgt ervoor dat alles duidelijk is en uiteraard zorg je ervoor dat de deelnemer op zijn of haar manier een golf kan pakken. Of je staat in de branding de kinderen toe te juichen en op te vangen wanneer ze een golf hebben gepakt. En daarbij is een high-five natuurlijk onmisbaar. Samen met de kinderen deel je dit moment van trots en overwinning. Als begeleider samen met de deelnemer, als fotograaf leg je de mooiste momenten vast! Vanuit de branding kun je ook goed zien waar kinderen nog extra hulp bij nodig hebben of welke tips je ze nog kunt meegeven, zodat ze nog meer uit het surfen kunnen halen. Ieder surfseizoen (van mei t/m september) zoekt het Surf Project vrijwilligers die affiniteit hebben met de doelgroep én met het (zee)water en een les-serie van drie of vier dagen kunnen volgen. Zo kunnen we zoveel mogelijk kinderen een onvergetelijke tijd op het strand en in het water bieden.

24-08-2024 en 10 meer
Bergen (NH.)

Begeleider of fotograaf surfproject kind

Surfproject

Verschillende en meer data op de website! Hou jij ook zo van de zee? En deel je dat graag met enthousiaste anderen? Surfervaring of ervaring met de doelgroep is geen vereiste! Een goed hart en liefde voor de zee wel! Zoveel plezier vorig jaar, met H en L in de zee! H is net zo gemotiveerd als ik kan zijn: stiekem vloeken als het niet lukt en euforisch trots als het lukt! Tussendoor kletsen we over Måneskin en zijn liefde voor het uitserveren van koffie en thee. In de middag deelde ik met L haar liefde voor de zee, het begraven van voeten in het zand en haar blijdschap voor de snelheid van de surfplank in de golf. Wil je je liefde voor de zee en/of surfen delen met kinderen met Down, autisme en ADHD en ze zo een onvergetelijke ervaring in de zee laten beleven, dan hebben we je er graag bij als vrijwilliger voor het Surf Project! Het Surf Project is een non-profitorganisatie en verzorgt op vier plekken langs de Nederlandse kust, waaronder Zandvoort, surflessen voor kinderen met Down, autisme en ADHD (8-18 jaar). Het belangrijkste doel is het versterken van het zelfvertrouwen en de sociale vaardigheden. Het project wordt vrijwillig gerund door professionals. De kinderen krijgen les van gediplomeerde surfinstructeurs en worden in het water begeleid door getrainde vrijwilligers. (jij krijgt een super leuke trainingsdag!) Als begeleider van een deelnemer begeleid je één kind tijdens de verschillende lesmomenten. Je helpt ze bij het onthouden van instructies, je zorgt ervoor dat alles duidelijk is en uiteraard zorg je ervoor dat de deelnemer op zijn of haar manier een golf kan pakken. Of je staat in de branding de kinderen toe te juichen en op te vangen wanneer ze een golf hebben gepakt. En daarbij is een high-five natuurlijk onmisbaar. Samen met de kinderen deel je dit moment van trots en overwinning. Als begeleider samen met de deelnemer, als fotograaf leg je de mooiste momenten vast! Vanuit de branding kun je ook goed zien waar kinderen nog extra hulp bij nodig hebben of welke tips je ze nog kunt meegeven, zodat ze nog meer uit het surfen kunnen halen. Ieder surfseizoen (van mei t/m september) zoekt het Surf Project vrijwilligers die affiniteit hebben met de doelgroep én met het (zee)water en een les-serie van drie of vier dagen kunnen volgen. Zo kunnen we zoveel mogelijk kinderen een onvergetelijke tijd op het strand en in het water bieden. Wil je je opgeven of wil je meer over ons weten? Ga dan naar www.surfproject.nl of mail naar [email protected].

Project

Anderen bekeken ook

Zandvoort, Haarlem, Bloemendaal

Maatschappelijke begeleiding

Vluchtelingenwerk Haarlem- Zuid Kennemerland

Als vluchtelingen in Nederland mogen blijven, dan krijgen ze een stad of een dorp toegewezen om zich te vestigen. Als vrijwilliger maatschappelijke begeleiding help je de vluchteling vóór en tijdens de vestiging in de gemeente. Dit is een belangrijke en soms ook moeilijke fase waarbij de vluchteling je hulp goed kan gebruiken. Je begeleidt, ondersteunt en coacht vluchtelingen wanneer zij zich vestigen in een gemeente en een woning krijgen toegewezen. Je begeleidt bij de inschrijving in de gemeente en bij andere instanties. Je biedt praktische ondersteuning bij vragen rond financiën, gezondheidszorg, huisraad en contracten met leveranciers van gas, water, licht, internet en telefoon. Je maakt je cliënt wegwijs in de buurt en je begeleidt bijvoorbeeld bij het eerste contact met de buren. Je administreert gegevens in het cliëntregistratiesysteem van VluchtelingenWerk en je overlegt met je teamleider.

Structureel
Utrecht, Maassluis, Schiedam, 's-Gravenhage, Delft, Gouda, Alphen aan den Rijn, Opsterland, Amsterdam, Rotterdam, Assen, Zoetermeer, Westland, Huizen, Heerde, Eindhoven, Nieuwegein, Purmerend, Nieuwkoop, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Alkmaar, 's-Hertogenbosch, Maastricht, Zutphen, Zwolle, Nijmegen, Haarlem, Dordrecht, Tilburg, Enschede, Leeuwarden, Groningen, Den Helder, Almelo, Wageningen, Middelburg, Arnhem, Breda, Leiden, Deventer, Súdwest-Fryslân, Apeldoorn, Amersfoort, Roermond, Lelystad, Bronckhorst, Zandvoort, Zeist, Harderwijk, Roosendaal, Hilversum, Oldenzaal, Heeze-Leende, Dijk en Waard, Ede, Hoorn

Help jij Shahed (17) de Havo afronden?

OpenEmbassy

Shahed (17) wil graag de Havo afronden. Help jij haar met het Nederlands? Dankzij hulp van een ander thuisonderwijsmaatje, kon Shahed met goede cijfers haar Vmbo afronden. Nu zit ze in 4 Havo en kan ze opnieuw wat extra ondersteuning gebruiken. Ze is op zoek naar een online TOMaatje die haar wil helpen om haar middelbare school tot een succesvol einde te brengen. Wil jij iemand helpen om haar potentie waar te maken? We zoeken voor Shahed een vrijwilliger die: - Eens per week online les wilt geven. - Een goede beheersing heeft van de Nederlandse taal. - Niet bang is om de leerstof van bovenbouw middShahed om te zorgen dat jullie goede afspraken kunnen maken. In overleg spreek je een moment in de week af waarop je online kunt ondersteunen. Daarna is het zorgen voor leuk contact met elkaar en vooral veel samen huiswerk maken. Hoe ondersteunen wij je? Vanuit TOMaatjes ontvang je begeleiding aan de start, met tips voor lesinhoud en toegang tot de community met andere TOMaatjes erin. Elke 1-2 maanden is er een online intervisie met lezingen van professionals of kan je in groepjes bespreken hoe je meer uit de bijlessen kunt halen. Wat heb ik ervoor nodig? - Openstaan voor een andere cultuur. - Voordat je kunt starten, vragen we kosteloos een Verklaring Omtrent Gedrag voor je aan. Als die binnen is, kan je zo snel mogelijk beginnen. - Zin om te helpen met wat er in de bovenbouw van de Havo allemaal aan bod komt. Thuisonderwijsmaatje zijn is echt een hele dankbare taak. Het begint met bijles, maar veel van onze vrijwilligers bouwen echt een band op met het gezin waar ze werken. Het vorige TOMaatje van Shahed schreef dit over haar: "Tot afgelopen zomervakantie heb ik (als TOMaatje) een Syrisch meisje 3 jaar lang begeleid, hierin is ze omgestroomd van kader naar theoretisch met als eindresultaat een t-diploma met een gemiddelde boven de zeven. Een prachtig resultaat waar ik zeer veel voldoening aan heb overgehouden, en nog altijd mag ze op mij terugvallen. Mijn beloning was haar gezichtsuitdrukking en die van haar ouders toen ik onverwacht op de diplomering verscheen." We hopen je snel te verwelkomen als TOMaatje voor Shahed of één van de vele andere kinderen hulp kunnen gebruiken.

Structureel
Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal, Haarlemmermeer, Velsen, Beverwijk, Uitgeest

Coördinator vrijwilligersmanagement ZK

Rode Kruis

Zie je het Rode Kruis, dan zie je hulp Je komt ons tegen op grote en kleine evenementen waar wij de EHBO verzorgen. Met onze EHBO-cursussen zorgen we ervoor dat nog meer mensen eerste hulp kunnen verlenen. Ook helpen we mee aan het vergroten van de hulpbereidheid en zelfredzaamheid door het geven van voorlichting en educatie. District Kennemerland bestaat uit de locaties Zuid-Kennemerland, IJmond en de Haarlemmermeer. Het Rode Kruis Locatie Zuid-Kennemerland (Haarlem en omgeving) is op zoek naar een: Coördinator Vrijwilligersmanagement Zuid-Kennemerland (vrijwillig) Vrijwillige inzet in Zuid-Kennemerland: goed geregeld! Hulpverlening en vrijwilligers centraal, daar is waar het om draait bij het Rode Kruis. Werken met vrijwilligers betekent aandacht hebben voor mensen die zich onbetaald inzetten voor onze hulpverlening. Daar horen een welkom gevoel, een prettige werksfeer, goede begeleiding en een passende werkplek bij. Wil je hier aan mee helpen door te zorgen voor een goede thuisbasis voor vrijwilligers? Over wat je gaat doen · Uitdragen en verder ontwikkelen van het vrijwilligersbeleid en deelname aan de werkgroep vrijwilligersbeleid samen met het bestuur · Fungeren als aanspreekpunt en vraagbaak voor het bestuur, de coördinatoren én alle vrijwilligers van de afdeling, inzake vrijwilligersmanagement (onderlinge welzijn, omgang, rechten, verantwoordelijkheden, verplichtingen, binden, boeien, afscheid nemen etc.) · Ondersteunen bij de werving en selectie en het organiseren van voortgangsgesprekken van vrijwilligers · Meedenken en uitvoeren van waardering en binden en boeien van vrijwilligers · Inplannen en organiseren van feestjes en erkenningen · Ondersteunen van het bestuur bij onderlinge geschillen · Organiseren van activiteiten ter versterking van het uitdragen van de gedragscode en de grondbeginselen Over wat jij meebrengt · Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau · Dat je enthousiast en betrokken bent bij vrijwilligers én het Rode Kruis. · Je hebt een stevige persoonlijkheid met goede communicatieve en sociale vaardigheden. · Bovenal bezit je een teamspirit en het vermogen om mensen met elkaar te verbinden. · Als coördinator Vrijwilligersmanagement kun je jouw ideeën enthousiast en duidelijk uitdragen.  · Je bent bereid je ca 4 uur per week in te zetten.   Wat bieden we? · Een veelzijdige functie waarbij jij de spin in het web bent. · We bieden je talloze opleidingen en trainingen aan, met officiële certificaten. · Het staat niet alleen goed op je cv, je kunt ook doorgroeien en bij verschillende projecten aan de slag, zodat je jezelf blijft uitdagen en anderen inspireert. · Natuurlijk vergoeden wij je reiskosten en andere onkosten. · Een sociale en warme omgeving met een groot vrijwilligersnetwerk. Iets voor jou? Solliciteer direct via de sollicitatieknop! Meer informatie kun je vinden op de website van het Rode Kruis. Over ons Het helpen van mensen in nood om de hoek – en ver weg, vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. Dát is waar het Rode Kruis voor staat. Dit doen wij door het vergroten van de weerbaarheid van mensen, zodat zij zichzelf en anderen helpen in noodsituaties. In Nederland helpt het Rode Kruis samen met meer dan veertienduizend vrijwilligers door onder andere Noodhulp, Evenementenhulp, Eerste Hulp (onderwijs) en Burgerhulp te bieden. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Structureel
Haarlemmermeer, Bloemendaal, Haarlem, Zandvoort, Velsen, Uitgeest, Beverwijk

Hoofd Bevolkingszorg Kennemerland

Rode Kruis

Bij een ramp of in een crisissituatie staat het Team Bevolkingszorg van het Rode Kruis klaar om hulp te bieden aan getroffenen. Denk hierbij aan een ontruiming van een verzorgingshuis, een overstroming of gestrande reizigers op de luchthaven Schiphol. Het Rode Kruis ondersteunt in voorkomende gevallen de gemeenten bij bevolkingszorgtaken. We bieden een luisterend oor en zoeken samen met alle partijen naar geschikte oplossingen en verwijzen door naar de juiste instanties. Naast het team van getrainde bevolkingszorg vrijwilligers zet het Rode Kruis ook steeds vaker burgerhulpverleners in. Dit zijn mensen die zich hebben aangemeld bij Ready2help. Deze burgerhulpverleners hebben geen specifieke opleiding of training gehad. Het komende jaar wil Rode Kruis Kennemerland onderzoeken op welke wijze deze groep burgerhulpverleners het best kan worden geïntegreerd in de hulpverleningsprocessen. Over wat je gaat doen Samen met vrijwillige locatie coördinatoren enthousiasmeer je vrijwilligers om lid te worden van het team bevolkingszorg. Daarnaast draag je zorg voor externe werving, ontwikkel je samen met de teamleiders en de Coördinator Hulpverlening een opleiding en oefen plan. Jij zorgt voor een opgeleid team hulpverleners binnen het district en ondersteunt bij hun taken. Je neemt op tactisch gebied deel aan voorbereiding, uitvoering en evaluatie van oefeningen. Samen met het bevolkingszorgteam zorg je ervoor dat het team de middelen en mensen heeft om ingezet te worden. Als het bevolkingszorg team wordt ingezet, houd je contact met de Coördinator Hulpverlening of de crisis coördinator van het Rode Kruis. Daarnaast ben je onderdeel van het Noodhulp overleg Rode Kruis en vervang je in voorkomende gevallen het Hoofd Noodhulpteam. Je signaleert knelpunten en werkt mee aan oplossingen. Tijdens een inzet werk je, indien nodig, vanuit het actiecentrum van het Rode Kruis. Over jou • Je spreekt goed Nederlands, representatief en kunt de organisatie op tactisch niveau vertegenwoordigen. • Je kunt de leiding nemen en durft beslissingen te nemen. • Je bent een verbinder die weet hoe je van een groep mensen een team maakt. • Je bent communicatief vaardig, in staat het team te enthousiasmeren en motiveren. • Je kunt situaties goed inschatten en daarbij improviseren, prioriteiten bepalen en uitvoeren. • Je hebt een flexibele werkomgeving, zodat je in geval van nood, met toestemming van je werkgever, inzetbaar bent. Over wat dit vrijwilligerswerk jou brengt Een kans om jouw ervaringen en je netwerk uit te breiden en je (beroepsmatige) kwaliteiten in te zetten. Veel voldoening, omdat jij echt een bijdrage levert aan de activiteiten van het Rode Kruis bij jou in de buurt. Jouw werk is maatschappelijk van belang en zinvol. Je krijgt de kans je talenten te ontwikkelen; het Rode Kruis biedt een uitgebreid pakket aan trainingen en e-learning in de Rode Kruis Academie. Je ontvangt een vrijwilligersovereenkomst en reiskosten en onkosten worden vergoed. Ook ben je verzekerd tijdens de werkzaamheden. Iets voor jou? Ben je enthousiast en wil je direct reageren? Maak gebruik van de sollicitatieknop! We hopen je snel te ontmoeten! Over ons Het helpen van mensen in nood om de hoek – en ver weg, vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. Dát is waar het Rode Kruis voor staat. Dit doen wij door het vergroten van de weerbaarheid van mensen, zodat zij zichzelf en anderen helpen in noodsituaties. In Nederland helpt het Rode Kruis samen met meer dan veertienduizend vrijwilligers door onder andere Noodhulp, Evenementenhulp, Eerste Hulp (onderwijs) en Burgerhulp te bieden. Vrijwilligers zetten zich in om mensen te helpen. Het geeft hen voldoening om van betekenis te zijn voor een ander. Én te groeien als mens. Collegialiteit is waardevol; de vrijwilligers helpen elkaar wanneer dat nodig is en ze houden rekening met elkaar. Samen staan ze klaar voor iedereen. Het Rode Kruis laat zich bij de keuze voor de juiste kandidaat niet leiden door culturele achtergrond, fysieke beperkingen, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd. Lees meer over het Rode Kruis op onze website. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. KL2401

Structureel
Zandvoort

Leergeld zoekt huisbezoeker Zandvoort

Stichting Leergeld Haarlem Zandvoort

Voor onze gezinnen in Zandvoort zijn we op zoek naar een vrijwillige huisbezoeker. Je komt bij de mensen thuis voor de intake en inventariseert waar behoefte aan is. Dat kan zijn een laptop of fiets, maar je deelt ook het aanbod van Jeugdfonds Sport en Cultuur, Stichting Jarige Job en Kinderhulp. Heb je ervaring in het sociaal domein, kennis van het minima beleid of ervaring met huisbezoeken? Dan komen we graag met je in contact!

Structureel
Haarlem, Zandvoort

Arbeidscoach Haarlem en Zandvoort

Vluchtelingenwerk Haarlem- Zuid Kennemerland

Wij zijn op zoek naar vrijwillige arbeidscoaches in Haarlem en Zandvoort. De vrijwillige arbeidscoaches van VluchtelingenWerk bieden maatwerk aan vluchtelingen in de gemeenten Haarlem en Zandvoort om de eerste stappen te zetten in de maatschappij richting werk of studie. Doel is om via passende bezigheden aan een beter toekomstperspectief te werken. Wat ga je doen • In kaart brengen van kwaliteiten en vaardigheden door middel van gesprekken. • Onderzoeken beroepsbeeld • CV maken • Actief zoeken en benaderen van bedrijven voor (vrijwilligers)werk, stages, netwerk gesprekken etc. • Begeleiden, volgen en evalueren van (vrijwilligers)werk, stage etc. Waarom vrijwilligerswerk bij VluchtelingenWerk • Inhoudelijke uitdaging. • Een mooie kans om jezelf te ontplooien en om deze ervaring op te doen. • De voldoening als je mensen stappen ziet behalen en krachtiger ziet worden. • Zelfstandig werk maar ook onderdeel van een team. Wij bieden • Kennis maken met allerlei culturen en mensen. • Je vergroot je kennis van mogelijkheden in je omgeving. • Gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en trainingen en een stevig intern kennisplatform. • Onkostenvergoeding voor gemaakte kosten. • Werkplek en begeleiding van de teamleiders en andere arbeidscoaches d.m.v. regelmatig werkoverleg en tussentijdse contacten. Wat breng jij mee • Creatief kunnen denken, zoeken naar mogelijkheden en aanknopingspunten bij mensen, stapsgewijs naar een doel toewerken. • Inlevingsvermogen, interesse in coachen. • Geduld, soms overtuigingskracht. • Enige kennis hebben van de arbeidsmarkt/scholingsmogelijkheden of de bereidheid hier energie in te stoppen om dit te verkrijgen. • Goede communicatieve eigenschappen op diverse niveaus. • Affiniteit met de doelgroep (andere culturen). • Zelfstandig kunnen werken. Werkuren: Minimaal 4 uur per week, bij voorkeur meer. De begeleiding van een cliënt duurt in principe 1 jaar. Reageren Stuur een korte motivatie en cv naar Claudia. Mocht je eerst nog vragen hebben stel ze gerust.

Structureel
Zandvoort, Uitgeest, Beverwijk, Velsen, Haarlemmermeer, Haarlem

Technisch Medewerker Verbindingsdienst KL

Rode Kruis

Voor +/- 4 uur per week zoeken wij een vrijwilliger. Wat ga je doen? In het district Kennemerland staan vrijwilligers van het Rode Kruis paraat bij evenementen en calamiteiten. Zo ook de Verbindingsdienst. Sinds 1 januari 2018 is de verbindingsdienst verzelfstandigd binnen het district Kennemerland en worden alle verbindingsdiensten gecoördineerd en uitgevoerd door Team Verbindingen Kennemerland. Samen met je vrijwillige collega’s van de Verbindingsdienst Kennemerland ben je inzetbaar voor ondersteunende taken bij evenementen en noodhulpactiviteiten. ●Je draagt zorg voor de logistiek en registratie van apparatuur. ●Je organiseert indien nodig vervoer van en naar evenementen. ●Je verzorgt het repareren, afregelen, programmeren en controleren van (zend)apparatuur op 1e lijn niveau. ●Je onderhoudt, controleert portofoons, mobilofoons en basisstations en maakt deze gebruiksklaar. ●Je stelt radiobedieningen in bedrijf qua geluid, beeld en datamogelijkheden. ●Je draagt zorg voor het opzetten en installeren van mobiele antenneopstellingen en noodvoedingen. ●Je houdt je bezig met de aanleg van en in bedrijf stellen van andersoortige verbindingsmiddelen zoals Wifi, mifi, beeld- en geluidsinstallaties en eventueel van telefooninstallaties. Wie ben jij? ●Je spreekt goed Nederlands, bent hulpvaardig en kunt goed in een team werken. ●Je bent beschikbaar tijdens de grote evenementen binnen het district. Deze vinden meestal plaats in weekenden. ●Je bent technisch en logistiek onderlegd op MBO niveau en hebt kennis van radio communicatiemiddelen, –netwerken én ICT ●Je woont in regio Kennemerland en bent in het bezit van rijbewijs B en een auto, zodat je op elke locatie binnen ons district (van Haarlemmermeer tot Uitgeest) kunt komen. ●Je hebt een goede lichamelijke conditie en geen hoogtevrees ●Je bent bereid om een training te volgen en onze digitale apparatuur te leren kennen. Wij bieden jou: Allereerst is het in actie komen met het team voor het Rode Kruis ontzetten leuk en mooi werk. Het levert je voldoening, het vergroot je netwerk en je kunt samenwerken met een grote diversiteit aan mensen die zich vol passie en enthousiasme inzetten. En dat werkt aanstekelijk! Na het behalen van eventueel benodigde bijscholing digitale apparatuur hopen wij dat je je voor langere tijd voor het team Verbindingsdienst wilt inzetten. Uiteraard krijg je reis- en onkostenvergoeding en ben je verzekerd wanneer je voor het Rode Kruis aan het werk bent. Enthousiast? Dan komen we graag met jou in contact! Je kunt solliciteren via de sollicitatiebutton. We hopen je snel te ontmoeten!

Structureel
Zandvoort

Voor ons onoverkomelijke klussen in huis

Carolina

Mijn zoon is helaas minder valide, hij is van 11 meter naar beneden gevallen en zijn voeten zijn verbrijzeld. Hij heeft nu een huisje van Pre wonen in Zandvoort (vlakbij busstation bus 81 en 80) Ik, zijn moeder, ben 78 en doe heel veel voor hem, maar klussen kan ik niet. In het verleden hebben wij klusjesmannen gehad die slecht werk leverden en graag hun zakken vulden van mijn AOW inkomen. Uiteraard vergoed ik de reiskosten en een aardigheidje kan er natuurlijk altijd vanaf. Installeren TV-internet(KPN weigert een monteur te zenden) ophangen toiletkast en ventilator, diverse lampen ophangen, bevestigen van muurbeugel in douche. Ik hoor graag wie dit voor ons zou willen doen en zijn bij voorbaat heel dankbaar.

Eenmalig