csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Video Vrienden en Live Vrienden gezocht!

Word jij onze nieuwe Video Vriend of Live Vriend? Voor het project Video Vrienden zijn wij op zoek naar Nederlandse vrijwilligers uit Den Bosch die met nieuwkomers willen afspreken voor het oefenen van de Nederlandse taal en natuurlijk gezellig sociaal contact. Er zijn twee varianten waar je aan mee kan doen: digitaal of fysiek. Bij de digitale variant spreek je 5 weken lang 1x per week af om te videobellen over door ons gestuurde thema’s, zoals eten en muziek. Bij de fysieke variant spreek je 5 weken lang 1x per week in het echt af, waarbij je een thema krijgt om over te praten, maar ook een bijbehoren activiteit in de stad. Ook hoort hier een kick-off meeting en een feestelijke afsluiting bij, waarbij alle 10 de koppels van de fysieke variant elkaar kunnen ontmoeten. Gedurende het hele project houdt je via Whatsapp contact met een projectmedewerker, die altijd klaarstaat om jullie te helpen! Na de 5 weken kunnen jullie zelf bepalen of je contact wilt blijven houden. Ben je hier al helemaal enthousiast van geworden? Of wil je nog meer informatie? Stuur ons gerust een berichtje! Graag hierbij vermelden aan welke variant je mee zou willen doen 😊.

Lees meer

structureel

's-Hertogenbosch

Maatje, buddy & gezelschap
Taal & lezen

Beschrijving

Word jij onze nieuwe Video Vriend of Live Vriend?

Voor het project Video Vrienden zijn wij op zoek naar Nederlandse vrijwilligers uit Den Bosch die met nieuwkomers willen afspreken voor het oefenen van de Nederlandse taal en natuurlijk gezellig sociaal contact. Er zijn twee varianten waar je aan mee kan doen: digitaal of fysiek. Bij de digitale variant spreek je 5 weken lang 1x per week af om te videobellen over door ons gestuurde thema’s, zoals eten en muziek. Bij de fysieke variant spreek je 5 weken lang 1x per week in het echt af, waarbij je een thema krijgt om over te praten, maar ook een bijbehoren activiteit in de stad. Ook hoort hier een kick-off meeting en een feestelijke afsluiting bij, waarbij alle 10 de koppels van de fysieke variant elkaar kunnen ontmoeten. Gedurende het hele project houdt je via Whatsapp contact met een projectmedewerker, die altijd klaarstaat om jullie te helpen! Na de 5 weken kunnen jullie zelf bepalen of je contact wilt blijven houden.

Ben je hier al helemaal enthousiast van geworden? Of wil je nog meer informatie? Stuur ons gerust een berichtje! Graag hierbij vermelden aan welke variant je mee zou willen doen 😊.

Praktische informatie

Locatie

's-Hertogenbosch

Impact

Voor wie

Nieuwkomers & vluchtelingen

Impactgebied

Sociaal & welzijn

Categorie

Maatje, buddy & gezelschap
Taal & lezen
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

's-Hertogenbosch

Hé jij daar! 23-045

Cello

Ben jij sociaal, positief en houd je van gezelligheid? Dan zeker verder lezen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die samen met Nick, een positieve en humoristische jongeman met Spina Bifida, leuke activiteiten wil ondernemen. Nick is volledig rolstoelafhankelijk en geniet van zijn werk bij Kindcentrum Meerlaer en zijn passie voor rolstoelbasketbal bij basketbalclub de Black Eagles. Als vrijwilliger begeleid je Nick bij zijn vrijetijdsbesteding. Samen kunnen jullie bijvoorbeeld naar (basketbal)wedstrijden gaan of andere uitjes ondernemen. Nick is een trouwe supporter van de Heroes, eredivisie basketbal. De activiteiten en uitjes vinden voornamelijk plaats in de weekenden en avonden. Sommige activiteiten zijn gepland, zoals wedstrijden, maar het kan ook voorkomen dat er spontane uitnodigingen binnenkomen waar Nick graag naartoe wil. Uiteraard wordt de planning altijd in overleg met Nick en de begeleiding gemaakt. Belangrijk is dat er een klik is tussen jou en Nick. Als vrijwilliger dien je sociaal ingesteld te zijn en je aan de gemaakte afspraken te houden. Enthousiasme, gezelligheid en gevoel voor humor zijn een grote plus! Het zou ook handig zijn als je beschikt over een rijbewijs, zodat jullie gemakkelijk naar verschillende locaties kunnen reizen. Uiteraard worden deze uitstapjes en kilometers door Nick vergoed. Nick woont in een fijne woonvorm met vriendelijke bewoners en begeleiding, maar het is voor hem ook belangrijk om leuke mensen om zich heen te hebben tijdens zijn vrije tijd. Samen leuke dingen doen en genieten van gedeelde activiteiten is waar Nick naar uitkijkt. Nick ontmoeten? Zeker doen daar ga je geen spijt van krijgen. Wat heeft Cello te bieden: Reiskosten woon-werkverkeer van € 0.29 per km Deskundigheidsbevordering: Ontwikkelplein, vrijwilligers academies in de regio etc. Jaarlijks een vrijwilligersfeest en kleine attentie Collectieve ongevallen-, bedrijfsaansprakelijkheid- en inzittendenverzekering Nazorg bij ingrijpende gebeurtenissen en een vertrouwenspersoon

Structureel
Jongeren
's-Hertogenbosch

WORDT AMBASSADEUR VAN STICHTING OOPOEH!

Stichting OOPOEH

Vacature Kwartiermaker Help jij ons de zichtbaarheid van Stichting OOPOEH te vergroten in jouw eigen stad? Zodat nog meer senioren en hondenbaasjes weten van ons bestaan, en we zoveel mogelijk senioren blij kunnen maken met een lieve oppashond uit de buurt! Korte taakomschrijving: Voor Stichting OOPOEH zijn we in Den Bosch op zoek naar ambassadeurs die ons willen helpen met het aantrekken van nieuwe OOPOEH’s en hondenbaasjes. Dit kan al vanaf 1 uur per week. Afhankelijk van je wensen wat betreft de invulling van de functie. Uitgebreide taakomschrijving: Stichting Opa’s en Oma’s Passen Op Een Huisdier (OOPOEH) is opgericht om thuiswonende ouderen (55+) die behoefte hebben aan gezelschap te koppelen aan een vaste oppashond uit de buurt. Veel ouderen zouden graag (weer) een hond hebben maar willen/kunnen de volledige zorg niet meer dragen. Stichting OOPOEH biedt voor hen uitkomst en koppelt ze aan een (oppas)hond uit de buurt zodat ze samen kunnen bewegen en van elkaars gezelschap kunnen genieten. Al wandelend in de buurt ontmoet de OOPOEH weer nieuwe mensen. Stichting OOPOEH is op zoek naar vrijwilligers die in hun eigen stad willen meehelpen om meer naamsbekendheid voor Stichting OOPOEH te genereren en daarmee nieuwe OOPOEH’s en hondenbaasjes aan te trekken. Wij zijn een kleine non-profitorganisatie met een klein kantoor in Amsterdam centrum, en opereren landelijk. De taken van de ambassadeur hangen af van je eigen voorkeuren en mogelijkheden, maar kunnen onder andere bestaan uit: – Foldermateriaal verspreiden en/of bij locaties langsgaan (denk aan: huisartsen, fysiotherapeuten, buurthuizen, dierenartsen, dierenwinkel en trimsalons). – Stichting OOPOEH vertegenwoordigen op beurzen, ouderen-markten, bijeenkomsten met andere maatschappelijke organisaties en/of andere gelegenheden. – Mee-organiseren en begeleiden van uitjes voor de OOPOEH’s. ________________________________________ Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig? – Goede beheersing van de Nederlandse taal. – Communicatief en sociaal vaardig. – Affiniteit met ouderen en honden. ________________________________________ Wat krijg je ervoor terug? – Een voldaan gevoel: Je maakt ouderen en honden heel blij! – Zelf in te delen werktijden. – Samenwerking met een enthousiast team. Wat is de meerwaarde van dit vrijwilligerswerk? Door de inzet van vrijwilligers kan Stichting OOPOEH meer ouderen en honden in Amsterdam van elkaars gezelschap laten genieten. ________________________________________ Hoe kom ik in aanmerking? Lijkt het je leuk om ons te helpen? Reageer dan op deze vacature dan nemen z.s.m. contact met je op.

Structureel
's-Hertogenbosch

Vrijwilliger content / communicatie

Vicki Brownhuis

Vind jij het superleuk om boeiende content te maken en wil jij je inzetten voor iedereen in ’s-Hertogenbosch en omgeving die te maken krijgt met kanker? Dan is vrijwilligerswerk bij het Vicki Brownhuis misschien wel iets voor jou. Wat ga je doen? Je werkt samen met andere vrijwilligers in het Marketingcommunicatie-team. Jij schrijft en ontwikkelt inspirerende en enthousiasmerende content over ons centrum, ons aanbod en onze vrijwilligers. Die content maak je voor onze website, nieuwsbrief én sociale media. En dan gaat het zowel om tekst als beeld. Verder: • Zorg je ervoor dat de inhoud en tone of voice aansluit bij onze diverse doelgroepen. • Analyseer je de prestaties van de content en optimaliseer je waar nodig. Vrijwilliger zijn betekent bij ons dat je gemiddeld 3-4 uur per week vrij kunt maken naast al het andere dat je doet. Die tijd kan je grotendeels zelf inplannen op het moment dat het jou uitkomt. We werken onder andere met Teams om onderling contact te houden en samen te werken op afstand. Eén keer per 4 weken komen we met de vrijwilligers van het Marketing Communicatie-team samen voor werkoverleg in het huis in Den Bosch. Het is dus wel handig als je in de buurt woont. Over het Vicki Brownhuis Het Vicki Brownhuis is in 1992 opgericht als allereerste centrum voor leven met en na kanker in Nederland. We zijn er voor iedereen die met kanker te maken krijgt en bieden met zo'n 100 vrijwilligers een luisterend oor, lotgenotencontact, ontspannende activiteiten en informatie. Daarmee zijn we een aanvulling op de formele zorg. Dit breng je mee Het allerbelangrijkste vinden we het dat je je met hart en ziel wilt inzetten voor onze doelgroepen. Jouw creativiteit uit zich in duidelijke én enthousiasmerende teksten en communicatiemiddelen die onze warme sfeer uitstralen. Verder • Heb je een passie voor schrijven en een vlotte pen. • Zit creativiteit in jouw DNA en je kan pakkend én op B-1 taalniveau schijven. • Draai jij je hand niet om voor het maken van een foto of filmpje. Gewoon met je telefoon. • Heb je ervaring in het maken van passend beeldmateriaal met Canva. Of je vindt het leuk om dat te leren. Dit bieden we jou Geen salaris, dat is logisch. Wel super betrokken en gezellige collega-vrijwilligers, een jaarlijks vrijwilligersuitje én heel veel ruimte om jouw talenten in te zetten. Maak werk van vrijwilligerswerk Interesse? Stuur jouw sollicitatie naar [email protected]. Vervolgens nodigen we je uit voor een kennismaking met Petra, de coördinator van het Marketingcommunicatie team. Klikt het van beide kanten, dan krijg je een vrijwilligersovereenkomst en geheimhoudingsverklaring en ga je van start. Heb je eerst nog wat vragen? Mail Petra dan op [email protected].

Structureel
Breda, Assen, Groningen, 's-Hertogenbosch, Rotterdam, Middelburg, Maastricht, Utrecht, Enschede, Amsterdam

Vrijwilliger Impact...want meten=weten!

Landelijke Pijn Organisatie

*Voor wie ga jij je inzetten als ‘vrijwilliger Impact’?* De Landelijke Pijn Organisatie werkt aan een breed platform, Pijnstad, waar iedereen die te maken heeft met pijn zijn toevlucht toe kan nemen. Lees op de website meer over Pijnstad. *Wie zoeken we?* Onze “Werkgroep Impact” zoekt versterking. Meten = weten, nietwaar? Je helpt mee om impact- & effectmetingen vanaf de start tot de kern van de Landelijke Pijn Organisatie te maken. De werkgroep heeft veel energie om voor het Pijnstad platform, dat nu gebouwd wordt, te onderzoeken hoe we de effecten in dat platform willen gaan meten. Natuurlijk maken we ook gebruik van Google Analytics, maar impact is veel meer dan dat! *Dit ga je doen als vrijwilliger Impact* - Je werkt aan de basis van wat een ‘Werkgroep Impact- en Effectmetingen’ gaat worden. - Je denkt bijvoorbeeld mee hoe we de effecten in een nu al grote community van pijnpatiënten kunnen meten, die straks als onderdeel van Pijnstad nog veel groter wordt. - We plaatsen nu al eerste content online in het Informatiecentrum. Wat is het effect daarvan? Wat doen, of laten, lezers na het lezen van deze informatie? - Voor alle toekomstige activiteiten binnen Pijnstad willen we de effecten kunnen meten. - Maar ook achterhalen we graag wat het effect is van het vrijwilligerswerk bij de LPO op mensen met en zonder chronische pijn. - Samen met PGOsupport werken we aan uitbreiding van onze veranderstrategie. We willen de verwachte effecten die we daarin hebben verwoord meetbaar maken; voor de mensen die we bereiken, voor onszelf, voor onze partners en voor partijen die met financiële bijdragen ons werk mogelijk maken. - Je verwerkt die effecten tot heldere cijfers en statistieken, bruikbaar binnen en buiten de LPO. Kortom: jij draagt bij aan hoe we “impactmeting” verweven in álles dat we bij de LPO doen en gaan doen. *Wie ben jij?* - Je hebt ervaring met het opzetten en/of uitvoeren van impact- en effectmetingen, zowel kwalitatief als kwantitatief. - Het is een pre als je kennis hebt van output-, outcome en impact metingen (al staan we nog helemaal open voor andere meetmodellen!). - Je bent –uiteraard- kundig met cijfers maar weet die met name te vertalen naar bruikbare inzichten en rapportages. - Je hebt affiniteit met chronisch pijnpatiënten of een groot empathisch vermogen om je in te leven in hoe het is om te leven met chronisch pijn en daar wil jij je graag voor inzetten. - Je hebt een groot zelfstartend vermogen en ‘ziet’ het werk dat gedaan moet worden. De werkgroep is nog zeer bescheiden in omvang; dat betekent veel vrijheid…maar ook weinig sturing. - Je hebt kennis van Word, Excel, Outlook en Teams, en je bent in het bezit van een eigen laptop. - Je bent wekelijks, enigszins flexibel beschikbaar (verwachting gemiddeld minimaal zo’n 2-4 uur). *Waar en wanneer* - Lekker vanuit je eigen stek, wij werken alleen online en hebben regelmatig contact met elkaar via Teams. - Je deelt je tijd in naar wat voor jou prettig werkt, met af en toe een gezamenlijk online overleg. - Dat zorgt dus voor veel flexibiliteit en vrijheid; deze vacature is dan ook ideaal voor mensen die, om wat voor reden dan ook, liever vanuit huis bijdragen. Tegelijkertijd is het minder geschikt voor mensen die graag veel en vaak anderen tegenkomen ‘op kantoor’, tijdens hun vrijwilligerswerk. Online werken we dan juist weer wél veel samen. *De bonus* - Het geeft jou positieve energie om aan iets mee te kunnen bouwen dat zomaar eens heel groot zou kunnen gaan worden. - We bieden de ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling, welke past bij de doelstellingen van de Landelijke Pijn Organisatie. - We bieden je mogelijkheden voor aanvullende trainingen en workshops en via het LPO netwerk. Jouw ervaring en ontwikkeling groeien mee naar een hoger niveau en je kan écht het verschil maken in deze voor de hele organisatie erg belangrijke taak. - Resultaten en effecten treden op ‘door de hele organisatie heen’. Je krijgt dus met veel verschillende werkgroepen en mensen (vrijwilligers) te maken, waardoor je een bredere blik op een patiëntenorganisatie-in-opbouw krijgt. - Met fijn zinvol bezig zijn, zul je veel nieuwe mensen leren kennen en zul je nieuwe skills leren. Ben je enthousiast, reageer dan via NL-voor elkaar of ga naar onze website en vul het "aanmeldformulier" in dan nemen we zo spoedig als mogelijk contact met je op. Alvast bedankt, Met vriendelijke groet, Marisa Vrijwilligerscoördinator LPO

Structureel
Jongeren
Vught, 's-Hertogenbosch

Rondleiders

Reinier van Arkel

Al ruim 10 jaar geleden heeft een aantal (oud) medewerkers met belangstelling voor de historie van Reinier van Arkel en Voorburg, een training gevolgd over de geschiedenis van de psychiatrie en Reinier van Arkel (oudste psychiatrische ziekenhuis van Nederland) en natuur van het landgoed Voorburg. Dit met de bedoeling om regelmatig rondleidingen te doen voor geïnteresseerden. Er zijn heel uiteenlopende aanvragen voor rondleidingen, zowel in de hoofdlocatie van Reinier van Arkel Bethaniëstraat in Den Bosch als op het landgoed in Vught. Van studenten en nieuwe medewerkers tot familie-uitjes en belangstellenden uit netwerken en omgeving. Op verzoek is er meer aandacht voor bijvoorbeeld de geschiedenis van Reinier van Arkel en het landgoed, connectie met de samenleving in allerlei periodes, de kunst, de architectuur, de bijzondere bomen en psychiatrie toen en nu want er is altijd ontwikkeling. Deze groep bestaat nu uit uitsluitend oud-medewerkers en is toe aan verjonging. De opgedane kennis en bevlogenheid willen ze graag over gaan brengen aan nieuwe mensen, om in de toekomst de rondleidingen te kunnen voortzetten en eventueel verder uitbouwen in combinatie met het museum. We roepen daarom geïnteresseerde medewerkers of jong gepensioneerden op, mensen uit Vught, Den Bosch en omstreken met een warm hart voor historie en Reinier van Arkel, die de passie delen voor de geschiedenis van de psychiatrie en het landgoed. Voor meer info kun je terecht bij vrijwilligerswerk. Uiteraard kun je ook met de maandelijkse vrij toegankelijke rondleiding op het landgoed meelopen om een indruk te krijgen. Iedere eerste zaterdag van de maand om 11uur vanaf herstelacademie de Stenen Hut, zorgpark Voorburg, Watertorenlaan 15 in Vught. Zin in? We horen graag van je! Hartelijke groet Patricia en Marjan

Structureel
's-Hertogenbosch

Vrijwilliger Thuisadministratie Humanitas

Humanitas 's-Hertogenbosch

De Thuisadministratie Humanitas zoekt nieuwe vrijwilligers binnen de gemeente ’s-Hertogenbosch. De Thuisadministratie richt zich op de groeiende groep mensen die (tijdelijk) niet in staat zijn de eigen administratie op orde te houden. Rekeningen worden soms niet meer betaald en mogelijkheden van tegemoetkomingen worden niet altijd benut. Lijkt het jou leuk iemand te helpen met het op orde brengen én houden van zijn of haar administratie? Meld je dan nu aan! Als vrijwilliger: •Ondersteun je de deelnemer bij het op orde brengen én houden van zijn of haar administratie; •Zorg je er voor dat de deelnemer inzicht krijgt in zijn of haar inkomsten en uitgaven; •Adviseer je de deelnemer over het verruimen van de inkomsten en het beperken van de uitgaven; •Coach je de deelnemer naar zelfredzaamheid of samenredzaamheid; •Koppel je de voortgang van de deelnemer terug naar de coördinatoren. Wat we bieden: •Uitdagend, leuk en interessant vrijwilligerswerk. •Een voorbereidende training, bestaande uit een e-learningmodule en drie bijeenkomsten, verdeeld over vier weken, met aanvullend een presentatie van Schulddienstverlening gemeente Den Bosch. •Gezellige en enthousiaste collega-vrijwilligers. •Professionele begeleiding, altijd iemand om op terug te vallen. •Intervisiebijeenkomsten om je ervaringen te delen. •Interessante themabijeenkomsten. •Reisvergoeding (max. 30 km enkele reis). Interesse? Laat dan wat van je horen. Heb je eerst nog een vraag? Neem dan gerust contact op met de coördinator van Humanitas Thuisadministratie, Anke. Wat we vragen: -Iemand kunnen stimuleren en ondersteunen, zonder dat je het ‘overneemt’ -Om kunnen gaan met de moeilijkheden in iemands leven en zijn kwetsbare positie -Je bent betrokken, maar hebt ook een zakelijke instelling -Tijd en aandacht (gemiddeld 2 uur per week beschikbaar, gedurende één jaar) -Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) -Je woont binnen een straal van ongeveer 30 km van ‘s-Hertogenbosch Interesse? Laat dan wat van je horen. Heb je eerst nog een vraag? Neem dan gerust contact op met de coördinator van Humanitas Thuisadministratie, Anke.

Structureel
's-Hertogenbosch

Gezellig ochtend medemens!

Van Neynsel

Gezocht: een gezellig ochtend medemens! (ben je dat niet echt? Lees dan onderaan verder!) Ben jij ’s ochtends op tijd uit de veren terwijl de rest nog zijn ogen opendoet? Kom dan als vrijwilliger helpen bij de start van de ochtend op één van de leukste woningen van Wij Zijn Zuiderschans! Een fantastisch leuke groep bewoners met mooi verhalen en een gezellig team waar jij je zeker thuis gaat voelen. In de ochtend vragen de bewoners veel zorg en wij zoeken daarom iemand die vanaf ca 8.00 uur (in overleg veel mogelijk) de bewoners voorziet van een kopje koffie of thee en een ontbijtje, maar vooral juist een luisterend oor en een gezellig praatje! Alles voor het ontbijt staat klaar en onze bewoners kunnen allemaal zelfstandig eten, maar soms weten ze het even niet meer te vinden en kun jij ze daarbij helpen. Dus: ben jij een gezellig medemens voor onze bewoners? Neem dan contact op met onze vrijwilligers coördinator. Zij stelt je graag aan ons voor! Heb je meer tijd? Of ben je eigenlijk toch niet zo’n ochtendmens ??, dan zou het ook superfijn zijn wanneer er vrijwilligers zijn die met 1 of 2 bewoners een wandelingetje zouden willen maken, of een paar boodschapjes willen doen. Lekker even buiten, even op een bankje zitten praten en aandacht hebben voor elkaar. Dat kan in de loop van de ochtend, maar ook in de middag. Of misschien bedenken jullie dan zelf samen iets leuks om te doen. Wij staan open voor leuke ideeën! Zien we jou binnenkort? Leuk om samen af te spreken en te kijken wat jouw talenten zijn en waar je passie ligt om samen een goede match te kunnen maken. Je bent van harte welkom!

Structureel
's-Hertogenbosch

Klusvrijwilligers gezocht!!

Farent

Ben je een handige klusser? Voor onze hulpvragers zijn we op zoek naar handige klussers, die het leuk vinden om deze mensen te helpen met een praktische (kleine) klusvraag. Het gaat daarbij dan om klusjes die in de regel binnen een uur geklaard moeten kunnen zijn, zoals bijvoorbeeld: klink vastzetten/maken, wc bril vervangen, lamp ophangen, gaatje boren voor een schilderij, plank ophangen, klein snoeiwerk in de tuin etc. De diensten vanuit Klushulp zijn voor de hulpvrager gratis, de dankbaarheid van de hulpvrager is daarbij zeer groot. Je kunt met iets kleins, vaak veel betekenen voor iemand. Wil je af en toe (gemiddeld een keer per 2 a 3 weken) iets in de klus-sfeer voor iemand betekenen? reageer dan via de onderstaande knop. Alvast hartelijk dank! Wim Vrijwillige Thuishulp Farent

Structureel
Heusden, 's-Hertogenbosch, Meierijstad

Maatjes omgeving Rosmalen en Nuland

Reinier van Arkel

Eenzaamheid en een hoge drempel om deel te nemen aan activiteiten buitenshuis zijn moeilijk in je eentje te doorbreken. Bezoek ontvangen van een vrijwilliger die een luisterend oor biedt kan veel betekenen. Samen sporten, samen wat maken, een spelletje, een wandeling of gewoon gezellig een kopje koffie drinken kan bijdragen aan welzijn en leefplezier. Belangrijk is dat er een "klik" is tussen de vrijwilliger en de deelnemer en dat je elkaar voor een bepaalde periode regelmatig ontmoet. Jouw kwaliteiten en respectvolle bejegening op jouw eigen manier kunnen een waardevolle aanvulling zijn om betekenis te ervaren voor een medemens. Stuur ons een bericht om verder kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. We horen graag van je! Patricia en Marjan, coördinatoren vrijwilligerswerk

Structureel