csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Een Gastvrij Gebaar: Verwelkom Vluchtelingen

Gezellig samen eten. Dat klinkt als iets normaals, maar voor nieuwkomers is het vage herrinnering uit andere tijden. Verbinding voelen, gezien en gehoord te worden, in een veilige omgeving is iets wat ze al zo lang hebben gemist. Het is een kans om mensen welkom te laten voelen in hun nieuwe omgeving. Wij zoeken dinner-friends die nieuwkomers willen uitnodigen om bij hen thuis te komen eten. Als gastheer of -vrouw bied je niet alleen een maaltijd aan. Je opent je huis voor mensen die al te lang het gevoel van een warm thuis hebben gemist. Door simpelweg (eenmalig) mee te doen, kun je een avond vol betekenis en nieuwe ontmoetingen ervaren en nieuwkomers een 'zorgeloze' avond geven om nooit te vergeten. Door deze etentjes leer je nieuwe culturen kennen, vergroot je je interculturele competenties en verruim je je perspectief op de wereld. Je draagt bij aan het welzijn van vluchtelingen, door hen te laten voelen dat ze gezien en gehoord worden. Als gastheer of -vrouw heb je de kans om bij te dragen aan een gastvrije samenleving en te genieten van een avond vol warmte en verbondenheid. Het organiseren van deze etentjes biedt jou volop leermogelijkheden: van kookvaardigheden voor diverse dieetwensen tot interculturele communicatievaardigheden en het leren over verschillende culturen. Dus waar wacht je nog op? Word gastheer of -vrouw voor vluchtelingen en geef ze een zorgeloze avond bij jou aan tafel. Schrijf je hier in om gastheer of -vrouw te worden: [website verborgen]/ Twijfel je nog? Lees de ervaringen van Kittie en Joost [website verborgen]/ Of neem contact met mij op via email: [e-mailadres verborgen] en dan plannen we een gesprek in om al je vragen te beantwoorden.

Lees meer

eenmalig (geen vaste datum)

Rotterdam

Koken & maaltijden
Gastvrijheid & horeca
Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Gezellig samen eten. Dat klinkt als iets normaals, maar voor nieuwkomers is het vage herrinnering uit andere tijden. Verbinding voelen, gezien en gehoord te worden, in een veilige omgeving is iets wat ze al zo lang hebben gemist. Het is een kans om mensen welkom te laten voelen in hun nieuwe omgeving.

Wij zoeken dinner-friends die nieuwkomers willen uitnodigen om bij hen thuis te komen eten. Als gastheer of -vrouw bied je niet alleen een maaltijd aan. Je opent je huis voor mensen die al te lang het gevoel van een warm thuis hebben gemist.

Door simpelweg (eenmalig) mee te doen, kun je een avond vol betekenis en nieuwe ontmoetingen ervaren en nieuwkomers een 'zorgeloze' avond geven om nooit te vergeten.

Door deze etentjes leer je nieuwe culturen kennen, vergroot je je interculturele competenties en verruim je je perspectief op de wereld. Je draagt bij aan het welzijn van vluchtelingen, door hen te laten voelen dat ze gezien en gehoord worden.

Als gastheer of -vrouw heb je de kans om bij te dragen aan een gastvrije samenleving en te genieten van een avond vol warmte en verbondenheid. Het organiseren van deze etentjes biedt jou volop leermogelijkheden: van kookvaardigheden voor diverse dieetwensen tot interculturele communicatievaardigheden en het leren over verschillende culturen.

Dus waar wacht je nog op? Word gastheer of -vrouw voor vluchtelingen en geef ze een zorgeloze avond bij jou aan tafel.

Schrijf je hier in om gastheer of -vrouw te worden: [website verborgen]/

Twijfel je nog? Lees de ervaringen van Kittie en Joost [website verborgen]/

Of neem contact met mij op via email: [e-mailadres verborgen] en dan plannen we een gesprek in om al je vragen te beantwoorden.

Praktische informatie

Locatie

Rotterdam

Impact

Voor wie

Nieuwkomers & vluchtelingen

Impactgebied

Sociaal & welzijn

Categorie

Koken & maaltijden
Gastvrijheid & horeca
Maatje, buddy & gezelschap
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Deventer, Arnhem, Nijmegen, Amersfoort, Utrecht, Amsterdam, Haarlem, 's-Gravenhage, Rotterdam, Tilburg

Wandel mee tijdens de Nacht van de Vluchteling

NLvoorelkaar

Kun jij het je voorstellen? Dat je van de een op de andere dag alles moet achterlaten? En halsoverkop met je familie, je buren of soms helemaal alleen op de vlucht slaat naar een bestemming die nog onbekend is? 💔 Nog nooit waren zo veel mensen op de vlucht voor oorlog, conflict en onderdrukking. Door mee te lopen met de Nacht van de Vluchteling, zet jij je voor hen in: je vraagt op een positieve manier aandacht voor hun verhalen en laat jouw kilometers sponsoren. Hoe meer geld je ophaalt, hoe meer noodhulp we met elkaar kunnen bieden!! 💪🏼 Tijdens de 2023 editie met maar liefst 5500 deelnemers werd er ruim 1.3 miljoen euro opgehaald! Een fantastisch bedrag! Hiermee kond Stichting Vluchteling o.a. Soedanese vluchtelingen toegang geven tot schoon (drink)water en sanitaire voorzieningen. Ook verzorgden ze noodhulppakketen voor mensen die moesten vluchten voor de aardbeving in Turkije en Syrie en ondersteunenden ze met o.a. voeding in Ethiopie en Burkina Faso. Loop jij dit jaar ook mee? Schrijf je individueel in, met je familie, vrienden, sportclub, bedrijf of school. Klik op 'ik doe mee' zodat we je kunnen uitleggen hoe je kan kan meelopen!

15-06-2024 en 1 meer
Jongeren
Challenge
(kleine) groepen
Rotterdam

Speeltuinvrienden

Buurt- en Speeltuinwerk Rotterdam (BSW)

Rotterdam telt ruim 50 speeltuinen, deze speeltuinen maken het mogelijk dat wekelijks honderden kinderen op een leuke en veilige plek kunnen spelen. De speeltuinen zijn een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en waar mooie vriendschappen ontstaan. Speeltuinen hebben regelmatig grote klussen waar jij en je collega's/ vrienden kunnen bijdragen aan een mooier Rotterdam. Help mee bij een onderhoudsbeurt van het clubgebouw, het organiseren van een grote kinderactiviteit of het vergroenen van de speeltuin. Er zit altijd een speeltuin bij jullie in de buurt. Dus heb je zin en tijd om met een groepje aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op en wij zoeken een leuke klus voor jullie uit. Namens de kleine Rotterdamse speeltuinbezoekers...alvast bedankt.

Eenmalig
Jongeren
(kleine) groepen
Rotterdam

Goed gesprek met Turkse of Marokkaanse oudere

Samen 010

Kun je goed luisteren en ben je geïnteresseerd in oudere mensen? Dan is het project ‘Motto’ vast iets voor jou. Als Motto-vrijwilliger bezoek je regelmatig een oudere wijkbewoner voor een goed gesprek. Zo word je een vertrouwd persoon en kun je echt iets voor een ander betekenen. Motto is er ook voor ouderen met migranten-ouderen. Daarom zoeken we nog enkele vrijwilligers met een Turkse of Marokkaanse achtergrond. Taal en cultuur zijn altijd belangrijk. Wat heb je nodig? Een beetje levenservaring, interesse in ouderen, tijd en aandacht. En wat krijg je ervoor terug? Mooie contacten, verdieping voor jezelf, fijne mede-vrijwilligers waarmee je geregeld samenkomt. Mirjam (van Samen 010) begeleidt alles. Interesse, meer weten, jezelf aanmelden voor ‘Motto Kralingen-Crooswijk’? Stuur dan een berichtje of bel met Mirjam.

Structureel
Rotterdam

Bezoek een oudere voor een goed gesprek

Laurens

Maak het verschil voor thuiswonende ouderen in Rotterdam! Bij MOTTO (Meelevende Ondersteuning Ten behoeve van Thuiswonende Ouderen) streven we ernaar om ouderen te ondersteunen op het gebied van zingeving en levensvragen in verschillende wijken van Rotterdam. Het ouder worden brengt vaak uitdagingen met zich mee, zoals het verlies van dierbaren, afnemende gezondheid en mobiliteit. Als vrijwilliger bij MOTTO luister je vooral naar de oudere en probeer je met hen mee te voelen in alles wat ze doormaken. Samen helpen we hen om opnieuw zin in het leven te vinden en te delen. Na verloop van tijd ontstaat er een kostbare vertrouwensband, die de ruimte geeft om samen leuke activiteiten te ondernemen. Je bezoekt een vaste oudere thuis, één keer in de twee weken voor ongeveer 1½ uur, in overleg met de oudere zelf. We vragen je om het contact aan te gaan voor minimaal één jaar. Op deze manier kun je echt het verschil maken in het leven van een oudere, en zij kunnen ook iets waardevols voor jou betekenen. Wat MOTTO Noord extra bijzonder maakt, is dat we onze vrijwilligers goed begeleiden en vooraf trainen. Je leert hoe je een gesprek op gang brengt, de juiste vragen stelt en inzicht krijgt in de diverse levensvragen waarmee mensen kunnen worstelen. Daarnaast kom je ongeveer vijf keer per jaar samen met andere vrijwilligers om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Als waardering voor je inzet bieden we leuke extra's, zoals een jaarlijks vrijwilligersuitje en gratis toegang tot leerzame bijeenkomsten. Dus, als je graag wat tijd en aandacht wilt schenken aan een oudere, als je goed kunt luisteren en empathisch bent, neem dan contact met ons op. Jouw vrijwillige bijdrage kan een wereld van verschil maken voor ouderen in Rotterdam. En hier bij MOTTO Noord verwelkomen we ook vrijwilligers die naast goed Nederlands een andere taal spreken, zoals Turks, Marokkaans, Creools, Surinaams of Papiaments. Want inclusie en diversiteit staan bij ons hoog in het vaandel. MOTTO Noord is een project van Samen010 in samenwerking met Laurens. Laten we samen het leven van ouderen in Rotterdam mooier maken!

Structureel
Breda, Assen, Groningen, 's-Hertogenbosch, Rotterdam, Middelburg, Maastricht, Utrecht, Enschede, Amsterdam

Vrijwilliger Impact...want meten=weten!

Landelijke Pijn Organisatie

*Voor wie ga jij je inzetten als ‘vrijwilliger Impact’?* De Landelijke Pijn Organisatie werkt aan een breed platform, Pijnstad, waar iedereen die te maken heeft met pijn zijn toevlucht toe kan nemen. Lees op de website meer over Pijnstad. *Wie zoeken we?* Onze “Werkgroep Impact” zoekt versterking. Meten = weten, nietwaar? Je helpt mee om impact- & effectmetingen vanaf de start tot de kern van de Landelijke Pijn Organisatie te maken. De werkgroep heeft veel energie om voor het Pijnstad platform, dat nu gebouwd wordt, te onderzoeken hoe we de effecten in dat platform willen gaan meten. Natuurlijk maken we ook gebruik van Google Analytics, maar impact is veel meer dan dat! *Dit ga je doen als vrijwilliger Impact* - Je werkt aan de basis van wat een ‘Werkgroep Impact- en Effectmetingen’ gaat worden. - Je denkt bijvoorbeeld mee hoe we de effecten in een nu al grote community van pijnpatiënten kunnen meten, die straks als onderdeel van Pijnstad nog veel groter wordt. - We plaatsen nu al eerste content online in het Informatiecentrum. Wat is het effect daarvan? Wat doen, of laten, lezers na het lezen van deze informatie? - Voor alle toekomstige activiteiten binnen Pijnstad willen we de effecten kunnen meten. - Maar ook achterhalen we graag wat het effect is van het vrijwilligerswerk bij de LPO op mensen met en zonder chronische pijn. - Samen met PGOsupport werken we aan uitbreiding van onze veranderstrategie. We willen de verwachte effecten die we daarin hebben verwoord meetbaar maken; voor de mensen die we bereiken, voor onszelf, voor onze partners en voor partijen die met financiële bijdragen ons werk mogelijk maken. - Je verwerkt die effecten tot heldere cijfers en statistieken, bruikbaar binnen en buiten de LPO. Kortom: jij draagt bij aan hoe we “impactmeting” verweven in álles dat we bij de LPO doen en gaan doen. *Wie ben jij?* - Je hebt ervaring met het opzetten en/of uitvoeren van impact- en effectmetingen, zowel kwalitatief als kwantitatief. - Het is een pre als je kennis hebt van output-, outcome en impact metingen (al staan we nog helemaal open voor andere meetmodellen!). - Je bent –uiteraard- kundig met cijfers maar weet die met name te vertalen naar bruikbare inzichten en rapportages. - Je hebt affiniteit met chronisch pijnpatiënten of een groot empathisch vermogen om je in te leven in hoe het is om te leven met chronisch pijn en daar wil jij je graag voor inzetten. - Je hebt een groot zelfstartend vermogen en ‘ziet’ het werk dat gedaan moet worden. De werkgroep is nog zeer bescheiden in omvang; dat betekent veel vrijheid…maar ook weinig sturing. - Je hebt kennis van Word, Excel, Outlook en Teams, en je bent in het bezit van een eigen laptop. - Je bent wekelijks, enigszins flexibel beschikbaar (verwachting gemiddeld minimaal zo’n 2-4 uur). *Waar en wanneer* - Lekker vanuit je eigen stek, wij werken alleen online en hebben regelmatig contact met elkaar via Teams. - Je deelt je tijd in naar wat voor jou prettig werkt, met af en toe een gezamenlijk online overleg. - Dat zorgt dus voor veel flexibiliteit en vrijheid; deze vacature is dan ook ideaal voor mensen die, om wat voor reden dan ook, liever vanuit huis bijdragen. Tegelijkertijd is het minder geschikt voor mensen die graag veel en vaak anderen tegenkomen ‘op kantoor’, tijdens hun vrijwilligerswerk. Online werken we dan juist weer wél veel samen. *De bonus* - Het geeft jou positieve energie om aan iets mee te kunnen bouwen dat zomaar eens heel groot zou kunnen gaan worden. - We bieden de ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling, welke past bij de doelstellingen van de Landelijke Pijn Organisatie. - We bieden je mogelijkheden voor aanvullende trainingen en workshops en via het LPO netwerk. Jouw ervaring en ontwikkeling groeien mee naar een hoger niveau en je kan écht het verschil maken in deze voor de hele organisatie erg belangrijke taak. - Resultaten en effecten treden op ‘door de hele organisatie heen’. Je krijgt dus met veel verschillende werkgroepen en mensen (vrijwilligers) te maken, waardoor je een bredere blik op een patiëntenorganisatie-in-opbouw krijgt. - Met fijn zinvol bezig zijn, zul je veel nieuwe mensen leren kennen en zul je nieuwe skills leren. Ben je enthousiast, reageer dan via NL-voor elkaar of ga naar onze website en vul het "aanmeldformulier" in dan nemen we zo spoedig als mogelijk contact met je op. Alvast bedankt, Met vriendelijke groet, Marisa Vrijwilligerscoördinator LPO

Structureel
Jongeren
Rotterdam

Logistiek manager distributiecentrum

Voedselbank Rotterdam

Oog voor voedsel, hart voor mensen. We zien je staan! Je barst van de leidinggevende capaciteiten en ervaring. Eigenschappen die ons regionaal distributiecentrum goed kan gebruiken. Want vanuit onze loods aan de Keilestraat bevoorraden we 30 voedselbanken. Aan jou de taak alle goederen op het juiste tijdstip op de juiste plaats te krijgen. Wij bieden zelfstandigheid, uitdaging, verantwoordelijkheid en heel veel contacten. Dus, blaas je ambitie nieuw leven in en help ons armoede te bestrijden. Voedselbank Rotterdam zoekt per direct een Logistiek manager voor het regionaal distributiecentrum (RDC) Wij bieden jou: Voldoening. Je doet vrijwilligerswerk op de leukste plek van Rotterdam. Verantwoordelijkheid. Als meewerkend voorman en draag je bij aan een optimaal functionerend regionaal distributiecentrum. Ruimte voor initiatief. Je stelt logistieke plannen op die bijdragen aan het verbeteren van de werkprocessen. Noodzaak. Als (gepensioneerde) professional ben je onmisbaar op onze werkvloer. Veel contacten. Je werkt met mensen in alle soorten en maten. Regelmaat. Je kunt 2 à 3 ochtenden per week (dinsdag, woensdag en donderdag) invulling geven aan je taak. En dat bij voorkeur voor langere tijd. Een toegankelijke werkomgeving. Op een goed bereikbare locatie in Rotterdam (reiskostenvergoeding van 0,21 cent per km) en met dagelijkse warme lunch. Wat ga je doen: Aanpakken. Je zorgt dat de logistieke processen uitgevoerd worden binnen de gestelde beleidsnormen. Je bent aanwezig van 9.00 uur tot 13.00 uur om alles in goede banen te leiden. Overzicht bewaren. Je regelt dat binnengekomen goederen worden opgeslagen en gedistribueerd (wekelijks) naar de diverse voedselbanken. WMS. Je houdt ons warehouse management systeem bij en verbetert deze waar mogelijk. Managen. Je regelt zowel de personeelsbezetting (allemaal vrijwilligers) als de inzet van ons wagenpark. Overleggen. Je onderhoudt contact met 30 aangesloten voedselbanken en schuift maandelijks aan bij het centrale overleg vanuit Voedselbanken Nederland. Leiding geven. Je schroomt niet om de logistiek medewerkers aan te spreken op een vriendelijke, maar duidelijke manier. Je steekt ook zelf de handen uit de mouwen! Ben jij die leidinggevende professional met ervaring als loodsbaas? Niet twijfelen, maar reageren! Mail je CV met korte motivatie naar [email protected] Voedselbank Rotterdam is de grootste en oudste voedselbank in Nederland. Ruim 6300 Rotterdamse huishoudens ontvangen wekelijks een gratis voedselpakket van deze stichting. Die pakketten worden samengesteld in de verzamelloods aan de Keilestraat. Deze locatie fungeert ook als regionaal distributiecentrum. Een goed op elkaar ingespeeld team van vrijwilligers verdeelt en transporteert de levensmiddelen naar andere voedselbanken in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het heeft daarbij beschikking over een gevarieerd wagenpark. Totaal verwerkt Voedselbank Rotterdam zo’n 80.000 kg voedsel per week. Producten die anders vernietigd zouden worden. Op die manier bestrijdt het niet alleen de armoede, maar gaat het ook verspilling van goed voedsel tegen. Voedselbank Rotterdam zit middenin een transitieproces. Het schakelt om van uitdeelpunten naar supermarkten. Dus in plaats van cliënten een kant-en-klaar voedselpakket te overhandigen, mogen zij zelf hun producten kiezen in een zelfbedieningswinkel. Humaner en meer op maat. De eerste twee supermarkten zijn een feit. Uiteindelijk moeten er nog zo'n 6 volgen. Daarvoor is nog meer expertise van logistieke processen vereist. Je kunt 2 à 3 ochtenden per week (op de werkvloer van het DC van 9.00 uur tot 13.00 uur) invulling geven aan je taak. Keilestraat Rotterdam

Structureel
Amsterdam, 's-Gravenhage, Voorschoten, Den Helder, Barendrecht, Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Gouda, Zuidplas, Lansingerland, Arnhem, Deventer, Apeldoorn, Zoetermeer, Ede, Stichtse Vecht, Utrecht, Hilversum, Leusden, Sittard-Geleen, Westland, Haarlem, Dronten, Katwijk

TOMaatjes voor jonge nieuwkomers gezocht!

OpenEmbassy

In het kort: Help jij nieuwkomers zinnig, waardig en vlot hun weg te vinden in het Nederlandse onderwijssysteem? Maak impact als TOMaatje van een kind of jongere uit een nieuwkomersgezin! Hoe? Ondersteun online (of offline/ fysiek) 1 a 2 uur per week met het oefenen van de Nederlandse taal en andere vakken die een uitdaging zijn. Profiel: - Je beheerst de Nederlandse taal - Bekendheid met Nederlandse onderwijssysteem - Heel fijn als je een achtergrond hebt in onderwijs, pedagogiek, logopedie, of zelf ervaringsdeskundige met school. - Nieuwsgierig naar of kan makkelijk omgaan met andere culturen - Je hebt tijd en ruimte hebt om wekelijks af te spreken met kinderen Taakomschrijving: Als TOMaatje help je een kind/jongere (7-18 jaar) uit nieuwkomersgezin als het thuisonderwijs niet goed lukt. Je biedt ondersteuning bij het maken van huiswerk, oefenen van de Nederlandse taal, rekenen en andere uitdagende schoolvakken. Soms heb je de rol van mentor/buddy. Ben jij 1 of meer uur per week beschikbaar minimaal 3 maanden om iemand te begeleiden? Dan is dit een perfecte vacature voor jou! Wat krijg je aangeboden: Als vrijwillig TOMaatje maak je impact in het leven van een kind/jongere. We geven je toegang tot een online community van vrijwilligers, waarin tips en kennis over begeleiding worden gedeeld. We hebben regelmatig intervisie sessies en workshops voor onze vrijwilligers. Wat is de meerwaarde van dit vrijwilligerswerk? Door jouw inzet zorg je ervoor dat kinderen en jongeren hun Nederlandse taal verbeteren en vragen kunnen stellen over hun huiswerk. Dit is van groot belang voor hun schoolcarrière. Ook kun je de ouders ondersteunen en ze wegwijs maken in het Nederlandse onderwijssysteem. Zinvol werk met een grote maatschappelijke impact! Tegelijkertijd leer je een nieuwkomers gezin beter kennen en maak je onderdeel uit van een community van zo`n 300 enthousiaste TOMaatjes. Werktijden: Wat jou, het kind/jongere en de ouders het beste uitkomt. Dit gebeurt in overleg. De echte begeleiding gebeurt online via zoom, skype of een ander medium, afhankelijk van jullie voorkeur of offline, fysiek bij het gezinshuis. Meer weten? Meedoen? Reageer op deze vacature met je email gegevens en we nemen contact met je op. Je kunt je ook direct aanmelden via ons website: https://match.hetbegintmettaal.nl/aanmelden/thuisonderwijsmaatjes/vrijwilliger Met vriendelijke groet, TOMaatjes Team

Structureel
Rotterdam

Met je team op geluksexpeditie!

Stichting Geluk - Gelukswandelingen

Maak van jullie (werk)uitje een gelukkige ervaring en ga samen met bewoners van een verzorgingshuis aan de gelukswandel. Wij bieden speciaal georganiseerde Gelukswandelingen aan voor scholen, bedrijven en andere groepen. Misja van Gelukswandelingen: “We bekijken de omgeving door een gelukswandelaarsbril. We delen vreugdevol de ontdekkingen en al pratend en verwonderend vinden we het geluk én elkaar. Buiten. Op straat. Verbinding door verwondering.” Gelukswandelingen zijn speciaal gemaakt voor bewoners van verzorgingstehuizen, vaak kwetsbare ouderen die niet vaak buiten komen, en geluksvrijwilligers. Onder begeleiding van kunstenaar Misja Immink verkent een vrolijke rolstoelbrigade de buurt op nieuwe gelukssoorten. Kortom, tijdens een Gelukswandeling doen jullie iets goeds voor en ander en iets moois met elkaar als groep. De impact is groot; de ouderen genieten namelijk enorm van de verwondering en het samen buiten zijn. Bovendien leren jullie Rotterdam, mede dankzij de verrassende opdrachten, heel anders kennen. Er is tijdens de activiteit veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Ervaring met ouderen of rolstoelen is niet nodig. Voor een Gelukswandeling zal een korte introductie met uitleg worden gegeven. Voor een groepgeluksexpeditie wordt een bijdrage gevraagd voor gemaakte onkosten. Voor meer informatie kun je ons een berichtje sturen.

Eenmalig
Jongeren
(kleine) groepen
Rotterdam

Naast welke Rotterdammer ga jij staan?

Stichting Goud van Noord

Heb jij een groot hart voor mensen in de stad en wil je hele concrete hulp bieden aan Rotterdammers die willen aanhaken? Sluit je aan bij Goud van Noord en word maatje van één van onze helden. We koppelen je als maatje aan een held voor wie jij het komende jaar het verschil gaat maken. Met hele praktische vragen, gezelschap, verbeteren van de taal, gezellige ontmoetingen en maaltijden met andere maatjes en helden en begeleiding die past bij wat jullie nodig hebben. Het kost je ongeveer twee uur per week, op tijden die jou uitkomen. We ontmoeten je graag! Wil je meer info? Laat een bericht achter, dan nemen we contact met je op.

Structureel
Rotterdam

Bestuurslid voor speeltuin

Buurt- en Speeltuinwerk Rotterdam (BSW)

Voor een speeltuin in het gebied Delfshaven in de wijk Schiemond zoeken wij bestuursleden die in het bestuur willen gaan zitten van de stichting speeltuin Wiffel Waffel. Dit is een speeltuin in een zeer kinderrijke wijk, in een wijk met een laag sociale index, waar de speeltuin een zeer belangrijke plaats inneemt voor het opgroeiende kind in Schiemond. Wij zoeken wij nog naar een bestuurslid die hier belangstelling voor heeft.

Structureel