Wandel Host

Wandel Host

Soms
Breda
  • Gastvrijheid & horeca
  • Activiteitenbegeleiding
  • Sport & beweging

Als host bij BredaWandelt ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van wandelgroepen en het creëren van inspirerende natuur of stadswandelingen voor de deelnemers. Je vindt wandelen heerlijk, je bent sociaal en flexibel avontuurlijk ingesteld, en het delen van je kennis over de prachtige omgeving van Breda gaat als vanzelf. Als host speel je een sleutelrol in het faciliteren van een gezellige sfeer, ontdekkingen doen en verbindingen leggen onder elkaar. Jouw tijd is flexibel inzetbaar en in overleg word je wandel moment bepaald.

Wat verstaan we onder ontdekkingen doen in eigen stad: denk hierbij aan een kunstwerk waar je al 100 keer aan voorbij bent gelopen, een initiatief dat zijn verhaal wil delen of een historische gebeurtenis die op een bepaalde periode is gebeurd. Combineer 1 zo’n element met de wandeling en de ontdekking van de week is gemaakt.

Taken en verantwoordelijkheden:
Groepsbegeleiding: leiden van wandelgroepen ( ma t/m za), waarbij je zorgt voor een veilige en plezierige sfeer. Ma/Di in de avond en alle andere dagen in de ochtend.

Ontdekking en informatie: actief op zoek gaan naar nieuwe en interessante locaties, weetjes, informatie, verhalen en wandelpaden en routes maken in en om Breda.
Interactie en betrokkenheid: positieve benadering van verschillende situaties, het beantwoorden van vragen en het creëren van een saamhorigheidsgevoel binnen de groep.

Veiligheid en welzijn: zorg dragen voor de veiligheid van de groep en eventuele noodsituaties effectief kunnen afhandelen.

Vaardigheden en kwaliteiten die we zoeken:
Wandelen: wandelen vind je heerlijk en het buitenleven top.
Leiderschap: je hebt ervaring in of het sterke vermogen om een groep te leiden, te motiveren en positieve energie uit te stralen.
Gastvrijheid: uitstekende communicatieve vaardigheden en een gastvrije houding om deelnemers welkom te laten voelen.
Kennis van de omgeving: vertrouwd met de Bredase omgeving, lokale geschiedenis en bijzondere plekken weten is een pluspunt.
Flexibiliteit: in staat zijn om zich aan te passen aan verschillende groepen en omstandigheden, en creatief zijn bij het oplossen van eventuele uitdagingen.

Wat bieden wij:
De kans om deel uit te maken van een bevlogen en enthousiast team dat zich inzet voor een fantastische ontdekkingen in eigen stad en haar omgeving.
We begeleiden je om een Bredase wandel topper te worden.
Mogelijkheden om nieuwe mensen te ontmoeten en je netwerk uit te breiden.
Je kennis te vergroten rondom alles dat er speelt in Breda en dagen je uit om in je routes te variëren.
Waardering en erkenning voor je bijdrage doen we in overleg. Je ontvangt een perfecte wandeljas met ons logo erop en gaat mee met de verschillende uitjes die we organiseren.

Ben je nieuwsgierig of dit iets voor je is dan vernemen we graag van je!

  • De vraag van Jikke is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Jikke is eerder via deze website geholpen
Laat Jikke weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de hulpvraag: "Wandel Host" van Jikke.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere NLvoorelkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo BredaWandelt
Geplaatst door:
Profielfoto van Jikke
65% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Jikke
  • De vraag van Jikke is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Jikke is eerder via deze website geholpen

Meer vragen van Jikke namens BredaWandelt

  Omschrijving van de vraag Plaats Categorie
  Bredase Wandel-4Daagse Expeditie Aqua Mundo Breda Gastvrijheid & horeca, Activiteitenbegeleiding, Bestuur & organisatie